FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.08.2019 klo 05:35:59 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Ilves - TPV la 5.1. klo 14.30 @ Pirkkahalli  (Luettu 6568 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


: 05.01.2019 klo 13:37:58

Ilveksen kilpailullinen harjoituskausi alkaa tänään Pirkkahallissa jo perinteeksi muodostuneella ottelulla TPV:tä vastaan.Ilveksen ennakko

Uutinen
Ilves lähtee huomiseen harjoitusotteluun 22 pelaajan ryhmällä ja lähtökohtaisesti jokainen pelaaja tulee pelaamaan ottelussa 45 minuuttia. Tässä vaiheessa kautta on tärkeää saada kaikille pelituntumaa ja minuutteja ennen 18.1. alkavaa Suomen Cupia. Kokoonpanosta puuttuvat huomenna Emile Paul Tendeng, Matias Riikonen, Tiemoko Fofana, Samuel Afum ja Iiro Järvinen.  Myöskään joukkueen kanssa harjoitteleva Lauri Ala-Myllymäki ei pelaa huomisessa ottelussa. Joulukuussa Ilveksen harjoitusvahvuuteen liittynyt testipelaaja Yusif Daouda Moussa jatkaa edelleen testissä ja hän on mukana huomisessa ottelussa. Uutena kasvona edustusjoukkueen riveissä nähdään Ilves/2:n 18-vuotias hyökkääjä Eemeli Raittinen.


Eli Ilveksellä tulossa kaksi joukkuetta, joista kumpikin pelaa 45min. Jos mennään tiukasti 3-2-2-2-1 kuten viimeksi, niin joukkueet voisivat näillä pelaajilla olla jotain tällaista:

Maalivahdit: Hilander / Luukkanen
Topparit: Tomas, Mensah, Miettunen, R. Huhtala, (Dahan), (Pietola)
Laitapakit: Aspegren, Kazi, Almen, Ojala
Keskikenttä: Siira, Moussa, Jair, Laine
Laitahyökkääjät: Haarala, Mettälä, Tarvonen, Skyttä
Hyökkääjät: J. Huhtala, Raittinen

Mielenkiintoista nähdä uusia kasvoja ja myös Raittista kentällä.

TPV:n jengistä olisi hauska lukea jotain. Mitään ennakkoa ei löytynyt kotisivuilta...
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 05.01.2019 klo 15:13:24

Kokoonoanot:

https://imgur.com/a/8FWAATj

Ilveksen avaus: (oma arvaus pelaajien asettelussa)
                       Hilander
Dahan, R.Huhtala, Mensah, Aspegren
                   Moussa, Jair,
        Mettälä, Skyttä, Tarvonen
                     J.Huhtala
« Viimeksi muokattu: 05.01.2019 klo 15:18:54 kirjoittanut Jeyl »
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 05.01.2019 klo 16:20:59

Paljon virheitä Mensahlta, Jairilta ja Moussalta. Tpv aktiivinen pelitapa aiheutti kyllä paikoitellen kävelyä vauhtia pelaavalle Ilvekselle.

Saa nähdä miten TPV pystyy pelaamaan toisen puoliajan samalla temmolla kun Ilves todennäköisesti vaihtaa kaikki ja TPV vain 4 vaihtopelaajaa penkillä.
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 05.01.2019 klo 16:29:07

Ilves toisella puolikkaalla avaa:

Luukkanen

Dahan, Miettunen, Tomas, Kazi
                     Siira, Ojala
    Heikkinen, Laine, Haarala
                     Raittinen
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 05.01.2019 klo 16:39:48

Dahan vaihtoon, nilkka taisi vääntyä. Moussa tilalle ja ojala siirtyy vasemmaksi laitapakiksi.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #5 : 05.01.2019 klo 22:47:53

Ilveksen rapsaa: https://ilvesedustus.fi/ilves-voitti-tpvn-3-2/
TPV:n rapsa: http://www.tpv.fi/index.php/uutiset-edustus/954-ilves-ja-kuume-nujersivat
Maalikooste: https://www.youtube.com/watch?v=Wq4XsQfS-9U
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #6 : 05.01.2019 klo 23:16:12

Ihan viihdyttävää palloa ja muutenkin positiivinen tapahtuma. Väkeä oli kelvollisesti (päälle 500?), lippujonot veti hyvin, kahvila oli auki ja lisäksi puoliajalle avattiin lisämyyntipiste! Asiallista toimintaa Ylos

Ilves veti kahdella kentällisellä. Tänään mentiin 4-4-2/3-4-3. Ei siis 5-4-1 kuten edellisessä ottelussa. Viime treenipelin kokoonpanosta puuttui pieni toppari Pietola ja myös Almen joka oli saanut rapsan mukaan treeneissä puujalan. Dahan pelasi vasenta laitapakkia kunnes vaihdettiin jonkun kolhun takia pois.

Keskikentällä debytoi Jair joka pelasi Moussan kanssa ekan puoliajan. Hirveästi Jair ei ollut pallossa, mutta tilanteista oli aistittavissa että pätevä pelimies kyseessä. Pelasi määrätietoisesti hieman puolustavammassa roolissa. Moussa esitti jälleen erinomaisia otteita, varsinkin toisella puoliskolla kun vastus alkoi väsyä.

Ekan puoliajan hyökkäysnelikko oli tosiaan Mettälä - Skyttä - Tarvonen - Huhtala. Peli oli pääosin vasemmalla laidalla ja Mettälä oli aika paljon pallossa. Hyvä tekeminen palkittiin maalilla. Myös Skyttä väläytteli pelisilmäänsä monta kertaa eikä tuntunut olevan ollenkaan hukassa. Tarvosesta ei saanut vielä hirveästi käsitystä, Huhtala ei taaskaan oikein vakuuttanut. Dahan veti hyvin vaspan paikalla jossa jatkoikin toiselle puoliajalle kun Almen oli loukissa.

Eemeli Raittinen oli napattu edariin onnistuneen Ilves-Ilves/2:n jälkimainingeissa (jossa maali ja muutekin hyvä peli). Nytkin pelasi hyvän ottelun. Junnut Heikkinen / Laine / Raittinen + Haarala pyöritteli muutaman kerran mallikkaasti peliä, tuloksena kaksi maalia. Siira, Ojala ja Miettunen olivat hyvässä vireessä, kinkku ei paina enää mahassa.

Maalit omiin syntyivät selkeistä yksilövirheistä - ekassa maalissa Mensah syötti vastustajan lapaan eikä Huhtala saanut väännettyä Järveä vastaan. Toisessa maalissa vastaavasti Siira sössi pallon Goljahanpoorille.

Ilves dominoi läpi ottelun, varsinkin toisen puoliajan, mikä nyt ei ole tuoreilla jaloilla ja lievällä materiaalierolla hirveä ihme. Joukkue tuntuu hyvin valmiilta ajankohtaan nähden, edellisten kausien pohjat näkyvät. TPV pisti kuitenkin hyvin kampoihin ja taisteli tilanteet miehekkäästi. Goljahanpoorin veto oli hieno, vaikka tuollaista tilaa ja aikaa tähtäillä ei ole tarjolla ykkösessäkään. Myös Järvi väänsi hyvin kärjessä.
Czakon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Sheffield United, ACF Fiorentina


Vastaus #7 : 05.01.2019 klo 23:17:33

https://www.aamulehti.fi/a/201388194?c=1525858750101
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #8 : 06.01.2019 klo 12:45:24


Parempi maalikooste: https://www.youtube.com/watch?v=cxzxofQwwAU
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #9 : 06.01.2019 klo 12:52:48


Kivoja kuvakulmia ja hidasteita. Onko koko peli tulossa näkösälle?
Glamour Tits

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #10 : 06.01.2019 klo 13:32:21

Ihan saakelin aavemaisia nuo hidastusten äänet. Menee yöunet :(
Tarinankertoja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #11 : 06.01.2019 klo 14:13:17

Isosti pisti silmään Kazin miehistynyt olemus. Viimekesänä ostin miehen euro MV:n ja se on niin pieni, ettei mun päälle mahtuisi.. toi uusi jo mahtuis, sen verran on pojan hartiat levenneet kesästä. Teki myös erinomaisia ja oikein ajoituttuja nousuja kuudelletoista. Toki TPV:n tokan puoliskon liikkeen väheneminen väsyessä edesauttoi näitä mahdollisuuksia.

Jairilla ei taida olla yhteistä pelikenttäkieltä esim Baban kanssa? Sen verran monta kertaa miehet arpoivat kumpi palloa ottaa.

Moussa ei edelleenkään vakututa meikäläistä. Mies on sellainen ”syöttötolppa” joka kyllä antaa varmoja syöttöjä kaverin jalkaan, mutta mitään avaavia ja oivaltavia syöttöjä mieheltä ei juuri nähdä. Yksi oikein ajoitettu läpisyöttö oli toki hieno.. mutta kokonaisuudessaan, mies on vähän kuin tolppa keskellä kenttää, jonka kautta palloa voi käyttää, mutta peli ei edisty.


Mettälä veti kolme hienoa vetoa joista yksi maaliin. Lunastaisiko Mettälä odotuksia tulevana kesänä? Skyttä on erinomaisen pallovarma kaveri, mutta kärsii kyllä pienuudestaan ja voiman puutteesta. Este se ei ole, mutta tarkoittaa vielä nopeampia oivalluksia.. tulevaisuuden ulkomaille lähtijä, pitkää lappua käteen.

Tosilla puoliskolla Raittinen pelasi yksinäisenä kärkenä, kun ekalla puoliskolla kärki pelasi kolmen rintamana. Tosin kun TPV alkoi piiputtaan, niin olihan hyökkäyskolmanneksella jo lähes koko joukkue, mutta tokan alussa keskellä kärjessä ainakin sen 5m muiden yläpuolella oli yksinäinen Raittinen, jolle palloa ei juuri saatu… kunnes se meitin dominointi sit alkoi. Lupaava kaveri, voimanpuutetta toki viä.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #12 : 06.01.2019 klo 14:24:45

Moussa ei edelleenkään vakututa meikäläistä. Mies on sellainen ”syöttötolppa” joka kyllä antaa varmoja syöttöjä kaverin jalkaan, mutta mitään avaavia ja oivaltavia syöttöjä mieheltä ei juuri nähdä. Yksi oikein ajoitettu läpisyöttö oli toki hieno.. mutta kokonaisuudessaan, mies on vähän kuin tolppa keskellä kenttää, jonka kautta palloa voi käyttää, mutta peli ei edisty.

Eri mieltä tästä. Tai siis siitä, mitä tuossa keskiympyrässä / sen alapuolella vaaditaan. Minusta se on jo paljon, että tekee itsensä pelattavaksi, pallovarmuus riittää ja saa pelattua järkevästi omille ahtaissa tiloissa. Ei joku Ayarnakaan yhteen matsiin ihan lukemattomasti nerosyöttöjä saa mahtumaan.

Ja nyt on nähty vasta kaksi puolikasta harkkapeliä, jotka nekin todella lupaavia. Muistatteko Tendengin, Ayarnan, Issan jne. ekat pelit Pirkkahallissa? Ei ne tuon kummoisempia olleet.
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #13 : 06.01.2019 klo 14:28:30

Tendengin ekan pelin muistan. Jäi heti mieleen, että NYT on hyvä kaveri kyseessä!

Mutta totta, että Yusif oli ihan pallovarma ja niitäkään ei liikaa ole.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #14 : 06.01.2019 klo 15:22:44

Tendengin ekan pelin muistan. Jäi heti mieleen, että NYT on hyvä kaveri kyseessä!

Hyvin onnistuit pidättelemään innostusta forkalle analysoidessa debyytin jälkeen ;)

Lainaus käyttäjältä: acidi 6.12.2016
Tendengille sopparia, eikös.
Omaan silmään näytti ihan ok pelaajalta tänään.
Lainaus käyttäjältä: Yourworstnightmare 6.12.2016
Joo, ihan ok. Riittääkö se? No sen päättää Wiss. Ihan kehityskelpoinen ja kohtuu monipuolisen oloinen peluri. Ainakin erilainen kuin viime kauden ulkomaalaiset. Selkeästi joukkuepelaamisen perusteet opittu, osaa jopa puolustaa. :)
Lainaus käyttäjältä: Naapel 6.12.2016
Tosiaan ihan ok peli Tendengiltä, mutta vain ihan ok, ja ainakin itse olisin toivonut vielä vähän enemmän. Wissistä nyt kiinni saako sopimuksen, mutta ei haittaisi, vaikka muitakin vaihtoehtoja katsottaisiin.
Lainaus käyttäjältä: 13ergkamp 6.12.2016
Kai se nyt riippuu pitkälti liksasta, jos saa kohtuuhinnalla niin ilman muuta rinkiin.
Lainaus käyttäjältä: Vaalimahti 6.12.2016
Omasta mielestäni Tendeng oli Ilveksestä niitä parhaimpia tänään. Muutaman huonon syötön antoi pelin loppua kohti mennessä, mutta muuten oikein hyvä esitys.
Lainaus käyttäjältä: Jats 6.12.2016
Tendengille pahvi kouraan.
Lainaus käyttäjältä: Gerp 6.12.2016
Lyytikäisen kanssa nyökättiin toisillemme, Tendeng olisi ehdoton vahvistus.
Lainaus käyttäjältä: Naapel 6.12.2016
Tämän hetkiseen kokoonpanoon Tendeng varmasti olisikin vahvistus, mutta omasta mielestä kysymyksen pitäisikin olla, että olisiko hän riittävän kova vahvistus. Kuitenkin ymmärtääkseni joukkueeseen on enää tulossa kolme pelaajaa, jos Kösen lähtö ei muuttanut tilannetta, ja heistä kaksi hyökkäyspäähän. Tänäänkin suurin ongelma oli maalintekopaikoille pääseminen, ja ainakin omasta mielestä suurin osa Tendengin viimeisistä ratkaisuista oli melko heikkoja, vaikka muuten tekniseltä kaverilta vaikuttikin. Varmasti Afrikasta löytyy parempiakin pelaajia, joskin onkin täysin eri asia, kuinka suurella todennäköisyydellä joku heistä löytää Tampereelle. Kuitenkin ensikin kaudella on luvassa taistelua putoamista vastaan, ja sanoisin, että joukkueeseen vielä tulevian laiturin ja hyökkääjän pitää olla kovaa luokkaa, jos halutaan pysyä ylhäällä.
Lainaus käyttäjältä: FR 6.12.2016
Tendeng on pelimies, todella hyviä peliä edistäviä ratkaisuja koko ottelun ajan. Löisin sopparia käteen, jos hinta on sopivan pieni.
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #15 : 07.01.2019 klo 09:02:19

Hyvin onnistuit pidättelemään innostusta forkalle analysoidessa debyytin jälkeen ;)


Katos katos. Muisti heittää, tosin aika positiivinen tuokin kommentti oli. Oli sit varmaan parin matsin jälkeen kun totesin jollekin että huikee ukko. En muista mitä oon kirjaillu silloin forkalle...tarkasta nyt sekin kun tuntuu että muutakaan ei ole. :D
« Viimeksi muokattu: 07.01.2019 klo 09:05:42 kirjoittanut Yourworstnightmare »
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #16 : 07.01.2019 klo 09:22:34

Katos katos. Muisti heittää, tosin aika positiivinen tuokin kommentti oli. Oli sit varmaan parin matsin jälkeen kun totesin jollekin että huikee ukko. En muista mitä oon kirjaillu silloin forkalle...tarkasta nyt sekin kun tuntuu että muutakaan ei ole. :D

Ei mua niin hirveästi kiinnosta missä vaiheessa joku nimimerkki on ollut jotain väittämäänsä mieltä. Enemmän kiinnosti tuo Tendengin ekan pelin vastaanotto laajemmin. Muistelin että kukaan noista yllä mainitsemistani nimistä ei ollut hirveän säkenöivä ekan pelin perusteella, mutta onhan tuo suhtautuminen Tendengiin aika positiivinen kieltämättä. Voi tulla vertailunkin kautta - sen muistan hyvin elävästi että porukka ympärillä oli aika heikossa tikissä :)

Ja toistan pointin, muistikuvieni mukaan kukaan noista myöhemmin Veikkausliigan eliittiin nousseista ei esittänyt sen kummallisempia otteita ekassa treenimatsissa kuin Moussa on nyt esittänyt. Ainakin selkeästi huonompia esityksiä muistaa helpostikin. Eli sanoisin että vahva jatkoon.

Oli muuten forkalla tuolloin 3 vuotta sitten paljon enemmän kiimaa pre-seasonia kohtaan. Miksei jengi jaksa enää asiakirjoittaa :(
Tarinankertoja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #17 : 07.01.2019 klo 20:50:08

muistikuvieni mukaan kukaan noista myöhemmin Veikkausliigan eliittiin nousseista ei esittänyt sen kummallisempia otteita ekassa treenimatsissa kuin Moussa on nyt esittänyt. Ainakin selkeästi huonompia esityksiä muistaa helpostikin.

Joo, esim Thiavia pidin myös aika turhana ekojen hallimatsien perusteella (käsi virheen merkiksi ylös).. erona tässä on nyt se, että Moussa on TryOutilla, jolloin olettaisi näkevänsä viimesenpäälle loppunasti yrittämistä nyt nähdyn hiihtelyn sijaan (tänne talvella tulleelle pelaajalle kyseessä EI ole PreSeason vaan kauden keskikohta). Pallovarmuutta löytyy, mutta liikettä, varsinkaan oivaltavaa liikettä tai haastavaa liikettä ei olla nähty.. tryout mieheltä.

.. ehkä nää spekulaatiot tietty vois joukkueketjuunkin laittaa... ja olen ekana myöntämässä sen kymmenennen avaavan läpisyötön ohessa oleenin väärässä, mutta veikaan että niitä ei nähdä..

ratina

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #18 : 08.01.2019 klo 01:32:37

Paltsarit oli ihan pirteä. Hitaita hyökkäyksiä ei juuri nähty, mutta punaiset puolustivat hyvin ja iskivät välillä terävästi vastaan. Ihan hyvältä näyttää Ykköstä silmälläpitäen.

Ipasta Naatin pelaamista on aina ilo katsoa. Dahan näyttää liigatason pakilta, Laineelta lupaavia otteita. Raittinen on todella mielenkiintoinen pelaajatyyppi, vaikka vielä kaukana valmiista liigapelaajasta. Mensah tosiaan vielä vähän koomassa, ja Jairista en oikein saanut vielä kuvaa. Kokonaisuudessaan Ipan touhu näyttää oikein hyvältä ajankohtaan nähden.


 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines