FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.01.2021 klo 12:10:40 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 66
 
Kirjoittaja Aihe: MyPa 2019 – Hyvää valmennusta, Saviniemen tunnelmaa ja Messin veroisia yksilöitä  (Luettu 342407 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


: 05.01.2019 klo 17:07:09

Laitetaan tämä nyt vielä kuitenkin Kakkosen puolelle, modet siirtäkööt jos ja kun uutisia tulee Ylos


MyPan paluu jalkapallokartalle on ollut vertaistaan vailla. Kolmosesta Kakkoseen ja heti Kakkosessa lohkovoittoon, minkä seurauksena näillä näkymin täydennysmenettelyssä PS Kemin paikka Ykkösessä olisi tippumassa Myllykoskelle.

MyPan menestys Kakkosessa oli suuri yllätys ja ainakin allekirjoittanut voi myöntää, ettei olisi voinut edes märimmissä päiväunissaan kuvitella mitään edelliskauden kaltaista. Kakkosen kärkipäässä on totuttu jo maksamaan palkkojakin, vaan ei Myllykoskella. MyPan vahvuutena olikin pitkin kautta pitkään kasassa ollut runko, laadukas valmennus ja Saviniemen tunnelma.

Tunnelmasta se ei ainakaan jää kiinni.


Ykkönen kuitenkin, mikäli sinne lisenssi saadaan, on jälleen vaativampi sarja. Ajatuksen tasolla sinänsä on jo aivan järkyttävän upeaa päästä kohtaamaan Kymenlaakson derbyssä KTP ja legendaarisessa Paskakoskiderbyssä Haka, mutta realistisesti ainoa tavoite kaudella tulee olemaan säilyminen. Seura on tiedottanut maksavansa joillekin pelaajille tällä kaudella myös palkkaa, mutta mitään isoja korvauksia seura ei tule kenellekään pulittamaan. MyPan pärjäämisessä iso merkitys on sillä, miten isoja askelia eteenpäin pelaajisto kykenee taas kerran ottamaan. Kolmosesta Kakkoseen eteenpäinmeno oli pelottavan helppoa, vaan miten on maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla?

Maalivahtitilanne on vielä auki, sillä sopimuksia ei ole julkaistu. Viialan kusilaarilla on Tomas Turusen jatkoa pidetty jo varmana, mikä olisi luultavasti kaikkien osapuolten osalta paras vaihtoehto. Turunen ajoittain laski helpohkojakin maaleja, mutta esitti vastapainoksi sellaisia paraatipelastuksia, että ilman kotkalaista ei olisi nousukarsintoja edes miettiä. Taso riittänee Ykköseen ja myös lunastamatonta potentiaalia löytynee edelleen.

Puolustuksessa Heikki Pulkkinen on ylivoimaisesti tärkein nimi ja koko joukkueelle niin arvokas palanen, että vahvistaa vaikka pysyisi kasassa vain teipillä ja purukumilla. Paikkaa muiden höntyilyjä ja käy siihen päälle vielä pukkaamassa tarvittavan maalin. Kokemukseltaan täysin eri planeetalta kuin muu joukkue. Benjamin Niverin jatko jo julkaistiinkin, mikä on erinomainen uutinen. Niveri on kehittynyt paljon, eikä toistaiseksi näy mitään syytä, miksei kehitys jatkuisi. Varakapteeni Simo Majander muutti Rovaniemelle eikä ole MyPan paidassa tulevalla kaudella. Iso kiitos Simolle menneestä kaudesta ja tsemppiä tulevaan, on jo erikoistilanteidenkin osalta iso menetys.

Super-Hessu ei suostu ikääntymään, vaan oli Kakkosessakin joukkueen tärkeimpiä palasia.


Keskikentällä pohjapaikkaa miehitti edellisellä kaudella Futisforumin lempilapsi Kaarel Usta, joka herätti kiinnostusta mm. Nömme Kaljussa. Päätti kuitenkin jäädä nauttimaan Saviniemen tunnelmasta , mikä on MyPalle hyvä uutinen. Samuel Lindeman ja Jari Hassel miehittivät ihanneavauksessa lopun kolmikon ja jatkavat seurassa myös tulevalla kaudella. Kilpailua keskikentälle tuo toisen polven mypalainen, nuori Anttoni Huttunen, jota on paitsi verrattu Messiin niin huomattu myös nuorten maajoukkueen puolesta. Poikkeuksellisen taitavasti pelattavana oleva nuorukainen yllätti Kakkosessa, saa nähdä mihin rahkeet ylempänä riittävät. Toisen polven mypalainen on myös Susista siirtynyt Joakim Lindberg, joka niinikään saa mahdollisuuden kokeilla siipiään korkeammalla.

Hyökkäyspää ei huoleta, sillä Kakkosen maalikuningas Jussi-Pekka Rämä jatkaa kuin myös maaleja aina Vitosesta Kakkoseen paukutellut Tomi Räikkönen. Kumpikin on kehittynyt kahden edellisen kauden aikana paljon ja erityisesti oppinut pelaamaan yhteen erinomaisesti. Kumpikin on Ykköseen katsomaton kortti, mutta kaksikolta on kaikki edellytykset onnistua myös tällä sarjatasolla. Kotkasta saapui lisävaihtoehto kärkeen, kun Niko ”N1771” Ikävalko siirtyi Kymenlaakson punavalkoiselle puolelle. Liigakokemusta ei joukkueessa liikaa ole ja kunnossa ollessaan ”Nitti” voi varmasti edelleen olla vahvistus, vaikka KTP:hen ei omien sanojensa mukaan mahtunut edes ilmaiseksi.

Kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää: Nitti Ikävalko siirtyy MyPaan.


Kokonaisuudessaan MyPan joukkue on Ykköseen yhtä suurta kysymysmerkkiä, mutta niin oli myös edellisellä kaudella Kakkosessa. Toistaiseksi ainoastaan hyökkäyspää vaikuttaa ennakkoon varsin riittävältä, alakerran ollessa ajoittain helisemässä jo Kakkosessa ja myös keskikentän ollessa varsin mittaamaton Ykkösen tasolle. Useampi pelaaja joutuu ottamaan sen kuuluisan seuraavan askeleen. Toisaalta, mikään ei viittaa siihen, etteikö joukkueessa tähän myös valmiita oltaisi. Taloustilanne ei salli, että rahalla ruvettaisiin kilpailemaan, mutta seura on vakaalla pohjalla ja päässyt koko ajan eteenpäin. Lähipäivinä selvinnee saako MyPa lisenssin Ykköseen, minkä myötä myös uusia pelaajasopimuksia olisi lupa odottaa. Esteitä lisenssille ei pitäisi olla, joten mielenkiintoinen kausi jälleen edessä. Nähdään taas Saviniemessä!


Joko nyt?
« Viimeksi muokattu: 19.09.2019 klo 11:22:23 kirjoittanut Rikkiviisas »
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #1 : 05.01.2019 klo 17:08:13

Maalivahdit


Puolustajat

#2 Benjamin Niveri
10.6.1997
181 cm
84kg
2019
Ei välttämättä isokokoisin toppari ja selvästi parhaimmillaan onkin kolmen linjassa. Nopeahko ja hyvä jalalla. Tuntuu nostavan tasoaan vastustajan mukaan ja onkin melko varmasti avauksen mies myös Ykkösessä.

#3 Leevi Perkiö
5.9.2000
188 cm
78 kg
2020
Lupaava nuorimies, joka on kuitenkin kärsinyt loukkaantumisista. Jäänyt vähälle vastuulle, eikä milleniaalille nyt mitään suurta vastuuta olekaan odotettavissa. Mielenkiintoinen talentti, mutta parhaat vuodet vasta edessäpäin.

#7 Rico Ryöpäs
06.01.1996
175 cm
70 kg
2019
Laitapakiksi MyPassa siirtynyt Ryöpäs pelasi hyvän kauden. Antaa tukea hyökkäyspäähän ja jaksaa sahata laitaansa 90 minuuttia. Pelissä ei välttämättä suuria hienouksia, mutta perustaso hyvä. Ihastuttanut otteillaan erityisesti nimimerkki klurua, mikä jo itsessään on vahva näyttö.

#13 Olli Kähkönen
10.07.1997
178 cm
68 kg
2020
Nopeahko laitapuolustaja ei ole minuuteilla juhlinut, eikä varmaan suurta roolia tule ottamaan. Esiintymiset olleet siinä määrin vähissä, ettei ainakaan allekirjoittaneelle ole juuri minkäänlaista kuvaa ehtinyt syntymään. Edelleen nuori kaveri, joten katsellaan nyt.

#18 Oskari Nurminen
24.04.1998
178 cm
72 kg
2019
Susien kasvatti leventää rinkiä ja antaa yhden vaihtoehdon laitapuolustajan tontille. Potentiaalia löytyy ja vasta 21-vuotta täyttävällä pelaajalla on toki mahdollisuudet ottaa harppauksia eteenpäin.

#21 Paavo Kujala
27.10.1997
193 cm
87 kg
2019
Edellinen kausi oli Paavon kohdalta suuri pettymys. Pitkistä rajaheitoista ja erinomaisesta vasemmasta jalastaan tunnettu peluri pelasi Kolmosessa fantastisen kauden, mutta Kakkosessa homma ei lähtenyt rullaamaan oikein missään vaiheessa. Ilmeisesti kärsinyt loukkaantumisista, mutta kunnossa ollessaan ominaisuuksia ottaa avauksen paikka löytyy. Hyvä kiinnitys.

#28 Veeti Tuomala
04.10.1999
182 cm
78kg
2019
Vähällä vastuulla ja ilmeisesti myös loukkaantuneena ollut tämäkin nuorimies. Potentiaalia löytyy, mutta Ykkönen lienee tällä erää vielä liikaa.

Valtteri Kangasniemi
05.03.2001
180 cm
73kg
2020+2021
Nuorukainen jolle lyöty parin vuoden lappu vuoden lisäoptiolla. Ei aavistustakaan tasosta, mutta sopimuksen perusteella potentiaalia löytynee. Joku junnusarjojen seuraaja osannee valaista asiaa enemmän?

Nuutti Laaksonen
09.08.1999
177 cm
73 kg
2019
Susien kasvatti oli jonkin sortin huippulupaus juniorina. Edellisellä kaudella liigadebyytti FC Lahden riveissä ja kuusi matsia PKKU:ssa. Tätä ennen parikymmentä matsia Kakkosta Lahti Akatemiassa. Juoksuvoimainen pelaaja joka pääsääntöisesti viihtyy laitapakkina.

Keskikenttä
#17 Jari Hassel
26.05.1997
181 cm
85 kg
2019
Susista takaisin kasvattiseuraansa siirtynyt Hassel otti paikkansa avauksessa odotetulla tavalla. Lindemanin ollessa poissa pelasi keskikentällä ylempänä, ”Linden” kuntoutuessa rooli meni hieman alemmas. Vahva vääntäjä hyvällä pelikäsityksellä. Karjalainen kaipaillut tehoja enemmän, josko sitten Ykkkösessä? On myös suloisella tavalla komea.

#22 Kaarel Usta
03.11.1999
180 cm
71 kg
2020
Kotkasta saapunut virolaislaituri siirrettiin keskikentän pohjalle ja olikin pitkin kautta isossa roolissa. Sijoittumisessa luonnollisesti paljon puutteita, mitä paikkaa kovalla tsempillä ja liikkeellä. Tarjouksia oli ilmeisesti pöydällä mm. kotimaastaan, mutta viihtyy Karjalaisen valmennuksessa ja jäi Myllykoskelle. Ottanut isoja kehitysaskelia, mutta paljon on vielä myös petrattavaa. Varsin hyvä kausi alla ja potentiaalia lunastaa paikkansa myös Ykkösessä. Ohjeeksi Ustalle tähän kauteen on se, että älä lue Futisforumia.


#24 Anttoni Huttunen
17.12.2001
172 cm
58 kg
2021

Hieman silmät aukenivat hämmästyksestä, kun liian isossa pelipaidassa tuulen mukana lentoon miltei lähtenyt nuorempi Huttunen asteli kentälle ensikerran. Nopeasti selvisi kuitenkin, että pojassa on potentiaalia vaikka muille jakaa. Erinomaisen pelikäsityksen myötä on pelattavana koko ajan ja vaikka habituksesta mieleen tulikin esikoulun mehudisko, niin poika pärjäsi erinomaisesti tuplasti itsensä painoisia aikuisia miehiä vastaan. Sai ansaitusti vastuuta Kakkosessa ja kutsun myös U18-maajoukkueeseen, sai myös jo ansaitsemattomasti tulla Futisforumilla verratuksi Messiin, mutta yhtälailla on selvää, että tämä poika tulee todennäköisesti pelaamaan myös Ykköstä korkeammalla. Ykkönen voi toki vielä olla liikaa, mutta kolmen vuoden sopimus on MyPalle fantastinen asia. Ottakaa nimi ylös, tästä pojasta kuullaan vielä. Saapa nähdä, viettääkö Myllykoskella koko kolmea kautta.

Samuel Lindeman
29.12.1997
188 cm
83 kg
2019
”Linde” oli avainpelaajia Kolmosessa, vietti alkukauden Kakkosessa sairastuvilla ja palasi peleihin vahvasti mm. viimeistellen kullanarvoisen maalin Mikkelissä. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja tekee kentällä oikeita asioita ja on pelote myös maalintekosektorilla. Kehitystä on tapahtunut ja potentiaalia edelleen on, joten tulee luultavasti olemaan isossa roolissa myös sarjaporrasta ylempänä.

Joakim Lindberg
15.05.1994
2020
MyPa-legenda Jose Lindbergin poika ”Jokke” siirtyi Susista ja teki kahden vuoden lapun. Edellisen kerran toisen polven mypalainen on kantanut punavalkoista paitaa b-junioreissa, minkä jälkeen on viihtynyt Kouvolan puolella. Pienikokoinen keskikenttäpelaaja on hyvällä pelikäsityksellä varustettu vekkuli vääntäjä, joka on ansainnut mahdollisuutensa Kakkosta korkeammallakin. Mielenkiintoinen lisä joukkueeseen, eikä taatusti ole tulossa penkille istumaan.

Niklas Rautomäki
20.08.2001
174 cm
66 kg
2020+2021
2+1 vuotisella sopimuksella kiinnitetty juniori, näytöt taitavat toistaiseksi löytyä lähinnä treenikentiltä ja junnupeleistä.

Hyökkäys

#4 Tommi Roponen
24.06.2001
190 cm
87 kg
2020+2021
Raamikas juniori pääsi loppukaudesta kehiin pariin otteeseen ja näytti potentiaaliaan. Iski pallon verkkoonkin kerran, mutta tuomarivirhe jätti ensimmäisen osuman odottamaan.

#10 Tomi Räikkönen
26.09.1988
171 cm
75 kg
2019
Tomppa on tehnyt pitkän uran aina Purhan kanssa Vitosesta Kolmoseen maaleja paukutellen, niin nyt myös Kakkosessa onnistuen. Työmoraali on huikea, nopeutta 30 vuotta nuorella riittää eikä voimakaan lopu kesken. Nähtiinhän se saksipotkumaalikin kun tarpeeksi odotettiin. Pelaajana ”kasvanut aikuiseksi” ja antaa joukkueelle paljon enemmän kuin maaleja. Tärkeä yksilö niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Juniorit jotka tätä luette, kuunnelkaa mitä mies saunalla puhuu.

#16 Jussi-Pekka Rämä
15.02.1996
184 cm
86kg
2019
Jupesta alkaa olla turha enempiä jauhaa, Kakkosen maalikuninkuus ei tullut tyhjästä ja ottajia on ollut ylempääkin. Maalivainu yhdistettynä järisyttävään fyysiseen preesenssiin takaa sen, että pelataan missä vaan niin maaleja tulee. Pelaaja jota ei pallosta irti horjuteta. Aika huoletta voitaneen todeta, että tässä on nyky-MyPan suurin tähti. Luotetaan, että pysyy Myllykoskella pitkään, juo jatkossakin kokista jäätelön syönnin yhteydessä ja paukuttelee siinä sivussa osuman jos toisenkin.

#19 Arttu Huovila
04.09.1999
180 cm
75 kg
2019
Nuori hyökkääjä ollut kahtena MyPa-kautenaan paljon rikki ja käynyt hoitamassa sotilaslarpit alta pois. Nyt pitäisi pysyä ehjänä ja lunastaa potentiaalia. Nopeahko pelaaja joka voi pelata hyökkäyksessä niin keskellä kuin laidallakin.

Niko Ikävalko
24.04.1988
185 cm
84 kg
2019
Talven isoimpia yllätyksiä on ollut Ikävalkon siirtyminen MyPaan. Kotkalainen on nähty Veikkausliigakentillä KTP:n lisäksi Hakan ja Mifkin paidassa ja aikanaan miestä pidettiinkin yhtenä maan lupaavimmista hyökkäyksistä. Persoonallisen hyökkääjän paikat eivät ole kestäneet toivotulla tavalla, eikä sopimusta Kotkaan tälle vuodelle tullut. Parhaimmillaan älykäs ja fyysinen hyökkääjä, heikoimmillaan koko kausi menee lasaretissa. Luvannut tehdä kolme KTP:tä vastaan. Mikäli näin tekee, on myös kultaisen puvun käyttö sallittu vaikka koko loppuvuodeksi.


Siirrot:

Ulos:
Simo Majander, RoPS/2
Joonas Tiihonen
Kaan Kovanen, GrIFK
Esko Pesari

Sisään:
Niko Ikävalko, KTP
Joakim Lindberg, Sudet
Nuutti Laaksonen, FC Lahti
« Viimeksi muokattu: 15.01.2019 klo 12:03:16 kirjoittanut BorisC »
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #2 : 05.01.2019 klo 17:19:46

Hyvää tekstiä. Nuorempi Huttunen on Anttoni ei Anton.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #3 : 05.01.2019 klo 17:20:03

Hyvää tekstiä. Huttusen poika on Anttoni ei Anton.
Korjaillaan Ylos
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #4 : 05.01.2019 klo 17:22:16

Sopimuksia tulee lauantainakin ei taho pysyä edes perässä. Tuosta vasta huomasin että Lindbergkin on nyt siellä.
r0ger

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 05.01.2019 klo 17:28:30

Avaukselle Ylos Tämän myötä kausi viimeistään käyntiin.

Suomen Cup alkaa ilmeisesti siis melko pian ja ihan hyvin on alkanut soppareita tulemaan julki.
Toivottavasti ainakin puolustusta vahvistetaan vielä ennen tosipelien alkua, jos ei muuten, niin Majanderille pitäisi löytää korvaaja.

Kyllä tästä hyvä tulee Tuoppi
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #6 : 05.01.2019 klo 18:49:33

Onkos Oskari siellä reeneissä mukana vai lähtikö hänkin jonnekin opiskeluihin? Olisi vielä tärkeä palanen viimekautisista.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #7 : 05.01.2019 klo 20:58:31

Sopimuksia tulee lauantainakin ei taho pysyä edes perässä. Tuosta vasta huomasin että Lindbergkin on nyt siellä.
Lainaus
Taistelija, johtaja, fiksu ja tilannetietoinen kaveri kentällä. Lisäksi hän on paikallinen. Hän on MYPAn näköinen pelaaja, Karjalainen toteaa.
http://www.mypa.fi/uutiset/lindberg-vahvistamaan-keskikenttaa
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #8 : 05.01.2019 klo 22:39:33

Tsemiä ”Yläjuoksun Pojille” ensi kauteen. Kyllä te sen Ykkösen paikan saatte. Kymen Derbyjä jo odotellessa Ylos
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkoposkihanhet & merimetsot


Vastaus #9 : 05.01.2019 klo 22:41:44

Nepotismille Ylos
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #10 : 05.01.2019 klo 22:42:13

:D

Tarkoitus toivottaa lykkyä pyttyyn oli ihan vilpitön ilman ketunhäntää kainalossa.
« Viimeksi muokattu: 05.01.2019 klo 22:45:23 kirjoittanut pystyraita »
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #11 : 05.01.2019 klo 23:07:03

:D

Tarkoitus toivottaa lykkyä pyttyyn oli ihan vilpitön ilman ketunhäntää kainalossa.
Kiitos.
Ja jos toi todennäköinen toteutuu, niin onhan siitä hyötyä molemmille: varmaan vieraspeleihin tulee lähtöjä normia enemmän.
Ylos
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #12 : 05.01.2019 klo 23:18:49

Korjaillaan Ylos
Lainaus
MyPa 2019 – Hyvää valmennusta, Saviniemen tunnelmaa ja Messin veroisia yksilöitä
Tainnu jonkin aikaa ollut MYPA.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #13 : 05.01.2019 klo 23:58:39

Tainnu jonkin aikaa ollut MYPA.
Kenelle on, kenelle ei ;)
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #14 : 06.01.2019 klo 00:03:47

Kenelle on, kenelle ei ;)
Virallisesti = seurallemme taitaa olla
Tuoppi
« Viimeksi muokattu: 06.01.2019 klo 00:05:54 kirjoittanut Szachnitowski »
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: miesten kakkonen


Vastaus #15 : 06.01.2019 klo 03:37:24

Just muuten tajusin että viikon päästä on matsi Ylos.
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkoposkihanhet & merimetsot


Vastaus #16 : 06.01.2019 klo 12:01:31

Tarkoitin Huttunen ja Lindberg Junioreita. Ja se oli vitsi. Älä pelkää.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #17 : 06.01.2019 klo 14:06:41

Hienoa, että keskustelu on olennaisissa sekä keskeisissä asioissa heti topicin alkuvaiheilla. On muuten pitkä kausi tulossa.

E. Sopimuspelaajat ja siirtoja päivitelty, kakkosviestiä päivitellään uutisten mukaan.
« Viimeksi muokattu: 06.01.2019 klo 14:54:22 kirjoittanut BorisC »
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #18 : 06.01.2019 klo 17:20:06

Siirrot:

Ulos:
Simo Majander
Joonas Tiihonen
Kaan Kovanen, GrIFK

Sisään:
Niko Ikävalko, KTP
Joakim Lindberg, Sudet

Majander,  MYPA -> RoPS/2
http://futisforum2.org/index.php?topic=211655.msg12072620#msg12072620
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #19 : 06.01.2019 klo 19:15:28

Avaukselle peukut ja tuopit jne.

Joko siellä pöllöliitolla on kiuas kuumana?
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #20 : 06.01.2019 klo 21:42:26

Niklas Rautomäki
20.08.2001
174 cm
66 kg
2020+2021
2+1 vuotisella sopimuksella kiinnitetty juniori, näytöt taitavat toistaiseksi löytyä lähinnä treenikentiltä ja junnupeleistä.
Oli  pikkuisen näyttöä Saviniemessäkin.
Yksi Gnistan-pelin ratkaisijoista.
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: miesten kakkonen


Vastaus #21 : 06.01.2019 klo 21:52:52

Oli  pikkuisen näyttöä Saviniemessäkin.
Yksi Gnistan-pelin ratkaisijoista.

Nyt jumalauta :D Alas.

Vaihdot
-   +   
17 Hassel Jari    15 Rautomäki Niklas   90+02'
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #22 : 06.01.2019 klo 22:00:09

Gnistanin kiri tyssäsi sitten siihen:
Lainaus
...Ottelun lisäaika oli sitten jotain mitä harvemmin jalkapallo-ottelussa näkee. MYPA vaihtoi kentälle Kakkosessa debyyttinsä tehneen Niklas Rautomäen. Rautomäen tullessa kentälle Gnistanilla oli kulmapotku. Joukkue nosti kaikki ylös maalivahti Hakalaa myöten. Hakala pääsi jopa puskemaan kulmapotkusta, mutta MYPA sai selvitettyä tilanteen ja lopulta niin että Rautomäki spurttasi purkupallon perään ja läpiajoon. Alimpana miehenä ollut Gullit Zolameso kaatoi Rautomäen ja erotuomari Sjögrenin käsi meni korttitaskulle. Vielä tässä vaiheessa oli hieman epäselvää kumman värinen kortti taskusta nousee, mutta Zolameson hermokontrollin pettäessä ja erotuomarin koskemattomuuden loukkaaminen varmisti kortin väriksi punaisen.

Tunteet vierasjoukkueen leirissä roihahtivat niin pahoin, että toppari Cherif Ndiaye onnistui hankkimaan hermokontrollin pettäessä lopullisesti joukkueelleen kolmannen punaisen kortin ja ottelu ratkesi lopulta siihen.

Hienon ottelun pelannut ja erityisesti tyylikkäästi hermokontrollinsa kurissa pitänyt kotijoukkue pääsi juhlimaan todella tärkeää voittoa, kun edessä on enää kaksi ottelua Kakkosen A-lohkossa. ...
http://www.mypa.fi/uutiset/mypalle-komea-voitto-kuumasta-karkikamppailusta
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #23 : 06.01.2019 klo 23:29:49

Lähtisin nyt kuitenkin siitä liikkeelle, ettei yksi spurtti riitä näytöksi siitä miten paljon iloa lisäajalla kerran kentälle tullut junnari tulee tuottamaan Ykkösessä.
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkoposkihanhet & merimetsot


Vastaus #24 : 07.01.2019 klo 00:13:26

Kauhean vaikea muistaa, kuka kukin on, kun jengi on täynnä valkoisia suomalaisia.

 
Sivuja: [1] 2 ... 66
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines