FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.06.2020 klo 21:22:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 21 [22] 23 ... 66
 
Kirjoittaja Aihe: MyPa 2019 – Hyvää valmennusta, Saviniemen tunnelmaa ja Messin veroisia yksilöitä  (Luettu 336102 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Clint Itäpuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokke ja suurseurat


Vastaus #525 : 05.05.2019 klo 14:31:47

Pulustukselle täytyy kyllä jotain alkaa tekemään, kahden matsin jälkeen neljä omiin tekemättä itse yhtään. Ja lähempänä on ollut se, että vastustajat olisivat tehneet pari-kolme maalia lisää ennenkun me olisimme tehneet sen ensimmäisen. Jos omiin menee tähän tahtiin maaleja niin se on aivan sama ketkä siellä kärjessä hyökkäävät, kahden-kolmen maalin odottama per matsi on haihattelua jos pisteitä halutaan kerätä. Pelataaan vaikka sitä bussia ja isketään vastaan niistä, pääasia on että omissa ei kolisisi.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #526 : 06.05.2019 klo 09:23:17

Tänään sitten Kajaani-Oulu jota varmasti tapitetaan silmä tarkkana jotta löydetään lauantaita varten ne heikot lenkit tästä melko tuntemattomasta legioonasta.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #527 : 06.05.2019 klo 10:38:35

Puolustuslinjassa Kytilä hoitaa tonttinsa, mutta isoin ongelma on, että linjaa ei suojata vaan vastustaja pääsee keskikentän ja puolustuksen väliin, jolloin syntyy yks-ykkösiä ihan liikaa. Samalla on merkkaukset pielessä kun helpoilla keskityksillä löydetään puolustuslinjan edes vapaa pelaaja.

Näistä ei toki lauantaina maaleja tullut vaan ekassa Robles päästi tulemaan puolustajan takaa (kukaan ei seurannut), toisessa toki Niangin hieno laukaus, mutta sama kaava: päästetään keskittämään ja puolustuksen edessä on vapaa pelaaja laukomassa. Kolmannessa MyPa haki tietysti itse maalia, mutta yks-ykkösellä päätyyn ja sieltä keskitys pilkun paikalle, jonne ei ketään seurattu.
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #528 : 06.05.2019 klo 11:19:13

Näin jarolaisena niin en sanoisi että tuo Mypan peli ihan hirveetä kuraa ollut, jos vertaa vaikka Jaron edelliseen vastustajaan EIF:n. Siinä missä Jaro pääsi Mypaa vastaan tulemaa laidoilta ja keskityksillä hyville paikoille, niin EIF:ä vastaan tultiin läpi ihan joka suunnasta ja numerot olisivat  olla paljon suuremmat jos Jaron viimeistely olisi silloin toiminut. EIF ei myöskään missää vaiheessa hallinnut ottelua, kun taas Mypalla oli täysi ote pelistä toisen puolikkaan alussa.
Huttunen oli muuten todella hyvä ennen kuin alkoi loppua kohden väsyä. Päihitti mielestäni kyllä ikätoverinsa Vidjeskogin tässä matsissa.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #529 : 06.05.2019 klo 11:36:14

Sikäli samaa mieltä että keskeltä linjan edestä ei tuossakaan ratkaisuja tullut (no viimeinen niitti, joka sekin rakennettiin reunalta) eikä siitä tps-pelissä päästy oikein mitään ratkaisuja luomaan, mikä on ihan positiivista ja antaa uskoa että nollapelikin vielä tulee. 1vs1 tilanteisiin reunoilla vähän joudutaan ja sekin olisi vielä parempi kuin nämä 1vs0.5 kun pelaajat ovat siellä vähän myöhässä vastuistaan tai pelaavat ylivarovaisesti. Sanoisin että pientä viilausta koko peli vielä tarvitsee (ja Jupen avaukseen), sekä ennenkaikkea tottumista tasoon jossa ei saa nukahduksia anteeksi kuten Kakkosessa. Heikommat jengit saadaan varmasti haastettua ainakin paremmin kuin Tps ja Jaro, nämä oli ennalta tiedetty ehkä kauden vaikeimmiksi peleiksi kun ne vielä tulivat heti alkuun. Itse olen ihan optimistinen että tämä onnistuu siinä mitassa kuin nyt reaalimaailmassa oli odotettavissa etukäteen. Puolustusta helpottaisi ennenkaikkea se jos pallo ei olisi koko ajan vastustajalla mikä onkin todennäköisempää seuraavissa matseissa. Useinhan vastustajakin käy aika paljon varovaisemmaksi kun se huomaa että omiinkin päin täytyy olla hereillä..
« Viimeksi muokattu: 06.05.2019 klo 11:43:52 kirjoittanut supstanssi »
Gap

Poissa Poissa


Vastaus #530 : 06.05.2019 klo 11:52:51

Turunen liimaa pallot hyvin, mutta jalalla pelaaminen pelottavan heikkoa.
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #531 : 06.05.2019 klo 12:28:04

Jos viime kauteen vertaa, niin sen lisäksi että vastustajat ovat paljon kovempia niin MyPalta lähti puolustuksesta kaksi ehkä parasta pelaajaa, eli Pulkkinen ja Majander. Eikä viime vuonnakaan nukahduksilta säästytty, muistettakoon esim PKKU-peli jossa nousukarsintapaikka olisi voinut mennä vaikka miten monta kertaa jos PKKU olisi osannut viimeistellä. Vain LPS päästi enemmän maaleja A-lohkossa kuin MyPa. Niverin ja Kujalan kuntouduttua parannusta voi toki tulla, mutta silti tuntuu epärealistiselta ajatella, että MyPa kauhean monella nollapelillä herkuttelisi tänä vuonna. Säilymisen takuu oli viime vuonnakin maalinteko, ja hyvä kuulla että Jaroa vastaan hyökkäys oli taas astetta parempaa kuin TPSää vastaan.
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkoposkihanhet & merimetsot


Vastaus #532 : 06.05.2019 klo 12:40:35

Ei Ykkösessä ole mitään jakoa lähteä tekemään yksi maali enemmän kuin vastustaja, jos hyökkäyskin on tällä tasolla täysin katsomaton arpa. Kakkosessakin teki tiukkaa vaikka osui "helppo" lohko. Pakkohan jengin on opetella parkkeeraamaan linkki jos meinaa kärkijoukkueita vastaan ottaa joskus pisteitäkin eikä suosiolla hävitä.
Robust

Poissa Poissa


Vastaus #533 : 06.05.2019 klo 14:44:13

Yksi maali enemmän kuin vastustaja? Kaksi matsia takana ja vielä ei olla osuttu tolppien väliin. Kolme seuraavaa ottelua (Kajaani, EIF ja MuSa) tulee olemaan todella tärkeitä ja niistä täytyy saada pisteitä. Kolmen viikon päästä jos ei olla päästy pisteiden makuun pitää olla huolissaan. Rämää kyllä kaipailen avaukseen jos Kajaania vastaan saataisi tehtyä vaikka maali!
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #534 : 09.05.2019 klo 14:22:26

Saviniemen stadionilla tapahtuu:
Uutinen
Tänä keväänä Kasper Laineen muistorahaston joukkue TEAM Kassu kohtaa legendaarisen ZOOMin. Kamppailu käydään perjantaina 17.5. kello 18.00–19.00 Saviniemen stadionilla Myllykoskella.

ZOOM tuo hyväntekeväisyyspeliin Kouvolaan joukkueen, jossa pelaavat muun muassa futisguru ja entinen maajoukkuekoutsi Martti Kuusela, urheilutoimittaja ja Aamu-tv:n Jälkihiki-ohjelman vakiovieras Juha Kanerva, futisaiheisia nuortenromaaneja ja Shefki Kuqin elämänkerran tehnyt kirjailija Mika Wickström sekä Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu julkkispappi Kari Kanala.
TEAM Kassussa pelaa niin nykyisiä kuin entisiä futareita ja muuten vaan mukavia ja kiinnostavia tyyppejä. Joukkueeseen kuuluu tänä vuonna muun muassa MyPa-legendat Jukka Lindström ja Toni Huttunen, Superpesiksen lyöjäkuningas Sami Joukainen, Positiivisten ihmisten Kouvola -ryhmän perustaja Juha Huhtala ja nykyisen MYPA:n edustusjoukkueen puolustaja Oskari Pasanen.

Lippujen hinta on 3 euroa, mutta enemmänkin saa maksaa, jos haluaa ja lompakossa on liikaa käteistä.
Tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä vähävaraisten kouvolalaisten jalkapallojunnujen hyväksi. Kasper Laineen muistorahasto on tukenut reilun neljän vuoden aikana noin 50 nuoren futisjunnun harrastusta auttamalla kausi- ja turnausmaksujen maksamisessa.
https://www.keskilaakso.fi/2019/05/09/team-kassu-kohtaa-legendaarisen-zoomin-hyvantekevaisyysottelu-perjantaina-17-5-saviniemen-stadionilla/
« Viimeksi muokattu: 10.05.2019 klo 22:23:59 kirjoittanut Szachnitowski »
Clint Itäpuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokke ja suurseurat


Vastaus #535 : 09.05.2019 klo 17:48:27

Tapahtumalle varauksetonta peukkua!
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #536 : 09.05.2019 klo 23:52:54

Uutinen
Veikkausliigaseura HIFK:n myynti toteutumassa, sopimusta pyöritellään lakimiesten kesken – rahatarjous jo tehty
HIFK:n ja ulkomaalaissijoittajien sopimus allekirjoitetaan mahdollisesti jo toukokuussa fanien kritiikistä huolimatta.

Tanskalaisseura Vejlen pääomistajat, Jin ja Zolotko neuvottelevat yli 55 prosentin osakekannasta HIFK:ssa, se on sama kuin seuran viime syksyn suunnattu osakeanti. Summaltaan osakekauppa on miljoonaluokkaa.

– Tässä ei myydä nykyisestä osakannasta, vaan osakekantaa lisätään. HIFK Soccer rf:lle on tarkoitus jäädä vähintään 35 prosenttia osakkeista, jotta voisimme vaikuttaa tulevaisuudessa toimintaan yhtiön sisällä, valaisee puheenjohtaja Perret.
https://yle.fi/urheilu/3-10773524
http://futisforum2.org/index.php?topic=227825.0
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #537 : 10.05.2019 klo 11:45:36

Huomenna on pelipäivä! Jokohan onnistuttaisiin ottamaan pisteitä, puhdas voitto olisi kyllä maukas tähän paikkaan. Saarelma näköjään palkattiin istumaan katsomossa kuten aiempiinkin jengeihin.
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: miesten ykkönen


Vastaus #538 : 10.05.2019 klo 11:52:23

Huomenna on pelipäivä! Jokohan onnistuttaisiin ottamaan pisteitä, puhdas voitto olisi kyllä maukas tähän paikkaan. Saarelma näköjään palkattiin istumaan katsomossa kuten aiempiinkin jengeihin.

No siellä on se toinen koooteepee-reject kuitenkin avauksessa, joku roti. Huomenna voitetaan Tuoppi.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #539 : 10.05.2019 klo 11:54:54

Joo, nyt on MYPAlla edessä aika tärkeä kuukausi. ACK, EIF, MuSa, KTP, (Oulu) ja TPV ovat sellaisia joilta voittoja (pisteitä) pitäisi pystyä ottamaan. 
Huomiselle luvassa sateinen pelipäivä.
Maanantaina olisi mahdollisuus käydä arvioimssa MYPAn ensi viikonlopun vastustajan, EIFn, taso Arto Tolsa Areenalla.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #540 : 10.05.2019 klo 12:26:23

No siellä on se toinen koooteepee-reject kuitenkin avauksessa, joku roti. Huomenna voitetaan Tuoppi.

Toivottavasti Super-Jupe on jo avauksessa.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #541 : 10.05.2019 klo 12:37:46

Karjalainen diplomaattisena:
Lainaus
En pysty kovin tarkkaan kommentoimaan Kajaania, heillä on paljon ulkomaalaisia pelaajia, joita en tunne.
http://www.mypa.fi/uutiset/mypalla-edessa-toinen-kotiottelu-hyokkayspelaamisemme-menee-parempaan-suuntaan
Clint Itäpuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokke ja suurseurat


Vastaus #542 : 10.05.2019 klo 18:31:42

Avatkaas joku matsitopikki huomiselle, tänk juu.
Maik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, Sippolan Jääleijonat


Vastaus #543 : 10.05.2019 klo 21:43:38

Saviniemessä ei Saviniemellä.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #544 : 10.05.2019 klo 22:25:02

Saviniemessä ei Saviniemellä.
Juu - Saviniemen stadionilla tapahtuu
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: miesten ykkönen


Vastaus #545 : 11.05.2019 klo 20:02:45

Pieni ryhtiliike toisella puoliskolla ei riittänyt pisteeseen, toivottavasti ei tarvi derbyyn asti odotella avauspisteitä..
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #546 : 11.05.2019 klo 20:09:19

Eka jakson avaustaktiikalle ehdoton ei kuten tuli otteluketjussa todettua. Ainakin jos se noin toimii kuten tänään ja joskus aiemminkin.. Toisen jakson draiville sen sijaan Ylos Jos meiltä löytyy tuollainen fyysinen ote niin miksi ei sitä aina näytettäisi kentällä. Sitten vielä oma boksi tukkoon ja eihän nyt Antsalle edes voi sattua toista noin huonoa päivää. Ainakin viisi kulmaa aivan harakoille, muutama helppo harhasyöttö ja tuo vapari vielä kruunuksi. No kyllä se vielä siitä taas jonain päivänä kun jatketaan harjoituksia.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #547 : 13.05.2019 klo 13:12:05

Laitanpa pohdiskelun tänne kun meni vahingossa otteluketjuun. On sitten helpompi palata asialle myöhemmin.

Lainaus
Oliskohan tuosta Lindbergistä vielä avaukseen. Ei tainnut talven harvoissa esiintymisissä oikein vakuuttaa mutta IFK-pelissä kuulemma oli parempi ja Kajaania vastaankin ehti sen verran nähdä että meni hanakasti irtopalloille ja on nopeampi kuin esim. Hassel. Toivottavasti pystyisi tuomaan apuja tuohon keskelle. Kaarelista taas vähän kaksijakoiset fiilikset. Välillä tekee hyviä suorituksia mutta sitten taas nukahduksia ja harhoja tulee vastapainoksi. Ehkä henkilökohtaisetsi kuitenkin mennyt taas vähän eteenpäin tuolla paikalla vaikka vaikeahan se on sanoa kun puoli matsia pelataan ihan kuraa kollektiivisella päätöksellä. Nyt pitää miehittää keskusta ja saada tuo taisteluilme millä kopista tultiin joka matsiin ja rakentaa sen päälle niitä hienouksia. Jos futiksessa arkailee tai häviää suosiolla kaksinkamppailut keskikentällä kuten eka jaksolla (tai kerjätään verta nenästä pelaamalla joka kerta sama pieni ja pelokas Lindelle mahdottomaan paikkaan) niin ei saa mahdollisuutta voittoon. Ihan tuli taas eka puoliskolla mieleen kuinka Toke huusi pää punaisena että älä pelaa sitä siihen just sitä ne tahtoo.. Sinänsä kyllä jännä kun viime kaudella mentiin niin ettei siihen pelattu alkukaudesta juuri ollenkaan niin nyt on yritetty jotain ihan uutta filosofiaa ajaa sisään. Pitää pystyä sopeutumaan tilanteeseen ja avata sen mukaan ja palloihin on mentävä sillä mentaliteetilla että ne saadaan omille. Nuutilla oli kyllä oikean suuntaista yritystä nyt, varsinkin toisella jaksolla oli ihan eri peliä kuin eka matsissa vaikka oli vastassa vähän turhan nopea mies ja lopussa oli aika hapoilla. Raatikaista en ole pitänyt oikein minään vielä mutta teki paljon duunia varsinkin alaspäin, juoksuvoimainen ja vaikuttaa valmiimmalta kamppailuihin ja kahdensuunnan peliin kuin jotkut muut ja ehkä siksi saikin taas näyttöpaikan.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #548 : 13.05.2019 klo 15:43:36

Uutinen
Veikkausliigaseura HIFK myytiin ulkomaiselle sijoittajalle – uusi pääomistaja Kiinasta
https://yle.fi/urheilu/3-10780597
JebJeb

Poissa Poissa


Vastaus #549 : 14.05.2019 klo 08:17:54

Ikävalko kun joutui vaihtoon, kuoli samalla Mypan hyökkäyspeli.
Ihan järkyttävän paska eka puolisko ja tokan puoliskon loppu.
Ei hyvä heilu

 
Sivuja: 1 ... 21 [22] 23 ... 66
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines