FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.08.2020 klo 07:01:36 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 ... 19
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2019  (Luettu 111454 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #250 : 28.06.2019 klo 20:02:48

Ei välttämättä yhtään huono haku. Ylos Itse pidin Tepiä jo ulkona kuvioista kun on jo KuPSin A-junnuissa valkkuna, mutta jos kerran saa aikataulut sovitettua, niin silloin vois toimiakin.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #251 : 28.06.2019 klo 21:04:47

PK-37:n kokoonpano VIFK-otteluun:
Ville Kosonen, Arthur Ferreira Miranda, Ali Al-Musawi, Ali Koljonen, Veeti Lehtimäki, Mikki Huttunen, Myan Doot,  Sampo Honkanen, Albert Vauhkonen, Erno Nissilä, Niklas Sahlström, Jani Vidgren, Viljami Aittokoski, Jesse Åhman, Vili Toppinen, Rikhard Lappalainen, Joona Ojala ja Aarni-Matti Mäntyselkä.

Ville Kosonen palaa pelikiellosta. Ciro Francis, Antti Lappalainen, Otso Korhonen ja Matias Rissanen ovat sivussa loukkaantuneina. Francis ja Rissanen voivat olla seuraavassa pelissä mukana, Korhonen ja Lappalainen sivussa pidempään.

Jani Vidgren ja Ville Kosonen ovat valmennusvastuussa VIFK-ottelussa. Jos molemmat ovat kentällä, saavat he apuja penkiltä ja katsomossa. Katsomossa havaintoja tekee Lasse Vornanen.

– Pelen irtisanoutuminen totta kai hämmensi joukkueessa. Se tuli yllätyksenä. Yllättävän hyvin olemme kuitenkin treenanneet sen jälkeen, Jani Vidgren sanoo.

 – Toivottavasti Pelen lähtö toimii herätyksenä koko joukkueelle. Pele toivoo varmasti sitä itsekin. Pelaajien on syytä katsoa peiliin. Tavoitteena on pelata kauden paras peli ja voittaa.

– KajHa-peliin verrattuna meidän tulee olla päättäväisempiä. Lähtien jo siitä, että meidän pitää kamppailla paremmin irtopalloista ja kaksinkamppailuissa.

– Tällä hetkellä sijoitus on heikko, mutta muutamalla voitolla voi nousta jo paljon. Tappioita tulee varmasti, mutta tappioputkia ei saa enää tulla. Asetelma on tukala, mutta hätä ei ole kuitenkaan suuri. Materiaalin perusteella meidän pitäisi olla korkeammalla, potentiaalia on, Vidgren arvioi.

– Maalinteko on jalkapallon vaikein osa-alue. Maalintekoon löytyy kyllä tyyppejä, kuten Albert Vauhkonen. Odotan enemmän erikoistilanteilta, vaikka paras pääpelaajamme Otso Korhonen onkin sivussa. Emmekä muutenkaan ole isokokoisempia joukkueita.

« Viimeksi muokattu: 29.06.2019 klo 21:44:12 kirjoittanut tekunho »
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #252 : 28.06.2019 klo 22:10:54

On näitä raportteja odotettukin! ⚽👍
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #253 : 28.06.2019 klo 22:45:07

Tekunho is back! :D Ylos

Nyt kyllä pistää miettimään, että miksi ei aiemmin ole tullut?
Sukillepotkija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS (+Spurs & PK-37)


Vastaus #254 : 29.06.2019 klo 14:41:50

Tänään ois kerrankin päässy peliin, mutta eikö perhana pidä olla peli aina samaan aikaan kuin KuPSilla. Jos sitä vielä kesän aikana pääsis itekin paikalle todistamaan että iisalmelainen futis ansaitsee pysyä kakkosessa nyt ja tulevaisuudessa.
Maranvoimalla

Poissa Poissa


Vastaus #255 : 29.06.2019 klo 19:03:11

Tärkeä voitto:)
42Wolves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Loistava Luontopolku


Vastaus #256 : 29.06.2019 klo 19:30:23

Hyvä PK!
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #257 : 29.06.2019 klo 19:45:44

Hyvä peli ja tärkeä voitto. Hyvä nousu tappioasemasta. Aika selkeää hallintaahan tuo oli. Ei ollut vastustajalla hirveästi mahdollisuuksia. Toppinen on hyvä laitapakki, riittävän nopea ja terhakka. Pystyy myös nousemaan jos on paikka, mutta siinä vastustajan maalissa oli kyllä aika huonoa puolustamista häneltä. Jäi heti alkuun väärälle puolelle, eikä päässyt enää mukaan.

Aittokoskelta hyvä peli laidalla. Se oli ehkä selkein muutos aiempaan, eli Viljami pelas enemmän vasemmalla laidalla, missä on junnunakin pelannut. Ekin kanssa yhteistyö toimi hyvin. Eki pääsee tosi hyvin nousemaan vaikka pakkina pelaakin. Itse asiassa monesti olen nähnyt pelaavan paremmin pakkina kuin laitalinkkinä. Myös Åhman pelasi paremmin keskikentän pohjalla Joonan kanssa kuin mitä on pelannut muutaman pelin pakkina. Jesse tulee hyvin oikea-aikaisesti vastaan ja saa paljon tärkeitä katkoja ja osaa käynnistää nopeat vastahyökkäykset. Myös Ojala pelasi hyvin ja sai paremmin apuja kun Jesse oli siinä kaverina. Aittokosken paikka on enemmän siellä ylempänä, eli hän menee vähän hukkaan siellä pohjalla. Musawi ja Vauhkonen ovat hyvä kärkipari. Toinen on nopea ja toinen vahva kaksinkamppailuissa. Molemmissa PK:n maaleissa Viljamilta hyvä esityö. Lehtimäki pääsee myös hyvin nousemaan omalta laidaltaan ja on riittävän nopea 1vs1 tilanteissa. Puolustus pääsi suhteellisen helpolla tänään. Jopa Zlatan pääsi pari kertaa näyttämään tekniikkaansa ja kikkasi höntyilevän vastustajan. Toppareilta myös hyviä pidempiä avauksia. Nyt tosiaan päästiin hyvin laidoilta nousemaan, mutta se saattoi johtua myös osittain vastustajan heikkoudesta. Toivottavasti hyvä vire jatkuu ja Tepin johdolla saadaan sijoitus vakiinnutettua siihen keskikastin tienoille. Lohkossa on kuitenkin 3-5 joukkuetta, jotka PK:n pitäisi pystyä selän taakse jättämään.
Niemen Sankari

Poissa Poissa


Vastaus #258 : 29.06.2019 klo 20:15:25Koso ja Zlatan myös pystyyvät Pallo-Kerhon Kakkosesa pitämään.
Ei paniikkia, lauantaina kolme pistettä ja matka jatkuu. ⚽⚽⚽Koso ja Zlatan saivat aikaan sen mitä tarvittiin.
⚽⚽ Kaksi maalia ja ⚽⚽⚽ kolme pistettä.

Tästä on hyvä jatkaa Tepin johdolla. 😀
Peltopallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37 Huuhkajat


Vastaus #259 : 29.06.2019 klo 21:12:51

Kyllä maistuu nämä kolme pistettä! Tuoppi Ylos
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #260 : 29.06.2019 klo 21:43:45

PK-37-VIFK kuvagalleria: https://bit.ly/31ZJVQa

Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #261 : 29.06.2019 klo 22:31:37

Ja raportti...
http://www.pk-37.fi/ottelut/215820/otteluraportti
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #262 : 30.06.2019 klo 10:51:25Voittomaalin tehneen Albert Vauhkosen haastattelu:


Miten tärkeä voitto oli?

– Oli varmasti tärkeä voitto, kun on ollut vähän kaikenlaista joukkueen sisällä. Kun valmentaja lähti ja nyt saatiin toinen tilalle. Se oli seuralta ihan nopeaa toimintaa saada jo ensi viikolle koutsi. Tosi tärkeä voitto, kun alla oli vain yksi voitto ja kaksi tasuria. Ei ole hirveästi kuitenkaan pisteitä tullut.

Millainen reaktio sinulla oli, kun valmentaja irtisanoutui ja lähti?

– Se tuli mulle yllätyksenä. En tiedä, sinällään vähän sekavat ajatukset. En oikein osaa sanoa mitään sen kummemmin siihen.

Millaiset ajatukset on Tero Taipaleen tulosta valmentajaksi?

– En tunne häntä sen kummemmin. Tiedän, että hän on valmentanut KuPSin A-junnuja. Jonkun verran Kuopiossa käytävillä on näkynyt, mutta en ole ollut ikinä sen kummemmin tekemisissä hänen kanssaan.

Oliko osumasi helpottava?

– Oli helpottava osuma. Viime pelissäkin oli oikeastaan ne kaksi paikkaa. Hyökkääjillä on aina välillä tällaisia kuivia kausia, onneksi se päättyi tänään kuitenkin. Aiemmin ottelussa oli parempikin paikka, mutta kyllä tämäkin kelpaa. Kolme pistettä tuli.

Millaisen yhteenvedon teet omasta kaudestasi tähän mennessä?

– Alkukausi oli itseltäni ehkä vähän parempi, silloin joukkueella ei kulkenut joka pelissä. Mulla oli alla pari kolme vaikeampaa peliä. Onneksi tähän peliin tuli onnistuminen. Varmaan ihan sellaisen ok-arvion voi kaudesta tehdä.

Uusi viikko ja uusi valmentaja?

– Koko joukkue odottaa ihan innolla. Saadaan vähän sellainen uusi startti tähän kauteen. Sarjataulukossa pystyy vielä hyvin nousemaan. Puolessa välissä kauttahan tässä ollaan vasta menossa.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #263 : 02.07.2019 klo 10:01:36

Tämän päivän lehdessä Pelé kertoilee lähtönsä syitä. Ei ollut yksittäiseen peliin tai tulokseen perustunut päätös vaan jo pidemmän aikaa olleet näkemyserot seurajohdon kanssa. Kuulemma mitään välirikkoa ei ole ja kättäpäälle olivat lähtiessä vielä lyöneet. Kiitollinen kuulemma on PK:lle menneistä 3,5 vuodesta ja paljon on saanut tsemppiviestejä junnuilla, vanhemmilta ja edarin pelaajilta. Jonkun työtarjouksenkin on kuulemma jo saanut.

Nämä näkemyserot olivat jo havaittavissa kun tämän kauden joukkuetta kasattiin. Pele halusi kasata joukkueen, jolla olisi ollut menestysmahdollisuudet kakkosessa kun taas seurajohto hakusi joukkueen, jossa olisi mahdollisimman paljon olla kasvatteja. Nykyinen joukkue on jonkinlainen kompromissi. Siinä on paljon muualta (Kuopiosta) tulleita, mutta on siinä myös riittävästi olis kasvattejakin. Ja nyt kun pelejä on seurannut, niin ihan Ok ovat omat junnut kehittyneet ja pärjäävät kakkosen tasollakin. Siitä iso kiitos Pelelle. Ylos Paljon on hommia tehty, mutta paljon on vielä edessä. Loukkaantumiset ovat rasittaneet joukkuetta aika paljon, mutta nuoret pojat ovat astuneet isoja askelia eteenpäin. Esim Huttusen Mikki ja Toppisen Vili ovat nyt ottaneet sen ison askeleen kakkosen tason pelimiehiksi. Eivät missään nimessä ole vielä valmiita, mutta eivät enää arastele kun kentälle pääsevät. Mikki jopa on vakiinnuttanut paikkansa avaukseen kun on näitä poissaoloja kasaantunut. Omista junnuista Aittokoski, Vauhkonen, Francis ja Åhman ovat olleet jo edelliselläkin kaudella olleet joukkueen kantavia voimia. Nissilän ja Ojalan lasken jo ”PK:n miehiksi” kun ovat useamman kauden seurassa olleet. Samoin Lehtimäellä on taustaa myös PK:n junnuista. Muista tulokkaista vain Al Musawi on oikeastaan vakiinnuttanut paikkansa avauksessa ja ollut hyvä hankinta. Korhonen oli myös avauksen ukko, mutta tämä pidempi poissaolo on vähän ollut huono juttu. Kemppainen, Doot ja Honkanen ovat myös olleet käyttökelpoisia monesti vaihdosta tulleita ukkoja, mutta eivät yleensä kuitenkaan avaukseen ole mahtuneet. Mäntyselkä ja Koljonen loukkaantuivat jo talvella, joten heistä on vähän paha mennä sanomaan, että olisivatko olleet avauksen miehiä vai eivät. Samoin paluun tehnyt Lappalainen on kärsinyt loukkaantumisista, eikä oikein ole löytänyt entistä tasoaan. Maalivahdeista Koso ja Remu ovat odotetusti pelanneet ja muut odottavat tulevia vuosia. Muut junnut odottavat myös seuraavia kausia ja ehkä sitten joissain peleissä pääsevät maistelemaan pelin loppuminuutteja jos sopiva tilaisuus tulee. Toivottavasti Tepi jatkaa Pelen hyvää työtä pelaajien kehittämisessä. Itse näkisin mielelläni Pelen vielä PK:ssa vaikkapa taas junnupuolella. Sen verran hyvät työtä teki. Aikuisten valmentamisessa on ns. tulosvastuu ja isommat paineet ja näiden kanssa Pelellä näköjään vielä riittää työsarkaa.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #264 : 02.07.2019 klo 12:21:38

Minäkin näin kopion nettilehdestä tuosta jutusta. Pelen kertomana varmaan noin pitkälti laita ollutkin noista näkemyseroista. Toisaalta toisen käden tietona on jo talven ajalta ollut jonkinlaisia yhteenottoja niin joukkueen valmennuksen ja pelaajien sekä valmentajan ja joukkueenjohdon välillä ja niistä ilmeisesti jonkinlaisia huomautuksiakin tullut. Mutta nuorten pelaajien kehittäjänä Pele on onnistunut ja esim. Huttunen ottanut hienosti roolia kentällä.
Vahvistuksia uusita pelaajista ovat olleet tähän saakka Al-Musawi ja Lehtimäki, muutama täysi statisti ja pelikunnon olisi joidenkin pelaajien osalta voinut selvittää pidemmällä testijaksolla.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #265 : 06.07.2019 klo 13:49:29

Hercules pelin otteluennakko...
http://www.pk-37.fi/ottelut/215821/otteluennakko
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #266 : 06.07.2019 klo 16:37:00

Kapean näköinen on penkki, ainakin Veikkauksen mukaan: Taipale Tero, Koljonen Ali, Toppinen Vili, Lappalainen Rikhard
ja Rissanen Matias. Niistä yks valmentaja, yks toipilas ja loput junnuja...
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #267 : 16.07.2019 klo 10:31:41

No niin... Nyt on kesän pakolliset lämmönhakureissut tehty ja voi keskittyä työntekoon. Kokkola Cupin perinteinen avaus. Harmi kun ei näin keskellä viikkoa oikein viitsi lähteä ajelemaan. Paikalla paljon PK:n junnuja, joten puolittainen kotimatsi siis kyseessä. Nyt olis lisäksi pieni mahdollisuus ryöstää piste Kokkolasta, sillä kotijoukkue ei ole ihan niin vahva kuin muutamana edellisenä kautena. Lisäksi PK:n terveystilanne on parantunut, jonka johdosta valmennuksellakin on enemmän todellisia vaihtoehtoja avaukseen tai penkiltä kehiin heitettäväksi.
http://www.pk-37.fi/ottelut/215822/otteluennakko
honkala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon vapautusarmeija


Vastaus #268 : 17.07.2019 klo 21:04:26

Kova temppu Tepiltä hakea tuolta piste. Ehkä siitä vielä valmentaja tulee Rolleyes Ylos
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #269 : 17.07.2019 klo 21:54:41

GBK - PK 37 ke 17.7.2019 | Ottelukooste

https://youtu.be/KpHZIw4qdVw
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #270 : 17.07.2019 klo 22:01:24

GBK:lta vieras piste, hyvä taistelu! 👍 Tepi ei ollut joukkueen mukana tänään, Zlatan ja Koso hoitivat valmennuksen.
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #271 : 17.07.2019 klo 22:28:15


 Zlatan ja Koso hoitivat valmennuksen.

Valmennuskaksikon alaisuudessa ei ole tullut yhtään tappiota. ⚽😁
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #272 : 17.07.2019 klo 23:23:11

Kova temppu Tepiltä hakea tuolta piste. Ehkä siitä vielä valmentaja tulee Rolleyes Ylos

Ei tainnut Tepi olla Kokkolassa eikä edes gamla kaarlebyyssäkään.
honkala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon vapautusarmeija


Vastaus #273 : 18.07.2019 klo 00:10:16

Ei tainnut Tepi olla Kokkolassa eikä edes gamla kaarlebyyssäkään.

Ai mä kun luulin että Zlatan on Tepin uusi lempinimi.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #274 : 19.07.2019 klo 09:15:57

Ilmeisesti hyvä peli ollut ja paljon ollut katsojia (yli 900). Ylos

Tärkeä piste, jonka arvo varmasti vielä nousee loppukautta kohti. Liekö pelaamiseen tullut isojakin muutoksia vai onko isoin muutos henkisellä puolella?

http://www.pk-37.fi/ottelut/215822/otteluraportti

 
Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 ... 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines