FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.01.2020 klo 17:17:27 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 19
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2019  (Luettu 108523 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
TRon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopiolainen jalkapalloilu


Vastaus #275 : 23.07.2019 klo 08:06:51

Uutinen
ALI KOLJONEN ORANSSIPAITOIHIN LOPPUKAUDEKSI!

Viime kaudella hurjat tehot pelattuihin minuutteihin nähden Oranjessa takonut Ali Koljonen on tehnyt paluun ja mies nähdään tositoimissa jo torstaina, kun KuKi matkaa Riistavedelle AC Barcan vieraaksi.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TAKAISIN ALI!
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #276 : 23.07.2019 klo 08:56:20

Ei toisaalta yllätä. Kun velipoika Pele lähti pois, niin vähän olin yllättynyt, että ei lähtenyt samalla oven avauksella. Ei kerennyt Ali päästä kunnolla pelikuntoon ja välttämättä kakkonen ei ole enää hänelle se oikea tasokaan. Tsemppi loppukauteen kuitenkin.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #277 : 26.07.2019 klo 18:21:11

Se ois taas huomenna Sankkuripäivä... Ylos Voitto tekis hyvää, sillä muissa lohkoissa kolmanneksi viimeisenä olevilla on hieman enemmän pisteitä. Piste per peli tahdilla vois sarjapaikka just ja just pysyä, joten siinäkin mielessä pisteitä tarvittais.
http://www.pk-37.fi/joukkueet/6183/ottelut/215823/otteluennakko
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #278 : 26.07.2019 klo 20:52:35

Kakkonen 13. kierros
PK-37-FC Vaajakoski (lauantaina 27.7 kello 17.00 Sankariniemi, Iisalmi)

PK-37:n alustava kokoonpano: Ville Kosonen, Matias Rissanen, Aarni-Matti Mäntyselkä, Jani Vidgren, Otso Korhonen, Ciro Francis, Erno Nissilä, Veeti Lehtimäki, Sampo Honkanen, Joona Ojala, Myan Doot, Jesse Kemppainen, Ali Al-Musawi, Mikki Huttunen, Jesse Åhman, Viljami Aittokoski ja Albert Vauhkonen.

PK-37:n kokoonpanotilanne on parantunut huomattavasti alkukaudesta, vaihtoehtoja on nyt enemmän. Otso Korhonenkin on toipunut nyt pelikuntoon. Alustavaan kokoonpanoon voi tulla vielä pieniä muutoksia. Ainoa varma poissaolija on Antti Lappalainen.

Lohkon kolmanneksi viimeinen PK-37 nousisi sarjataulukossa voitolla ohi FC Vaajakosken.

– Ottelu on molemmille tärkeä. Odotan tasaista ja tarkkaa ottelua. Kotona totta kai lähdemme voittamaan ottelun, mutta peliä ei saa hävitä, Jani Vidgren painottaa.

Vidgren sanoo, että PK:n leirissä tiedetään melko hyvin, miten FCV pelaa. Vidgren kuvaa vastustajaa aika suoraviivaiseksi ja fyysiseksi joukkueeksi. FCV voitti 1-0 joukkueiden ensimmäisen keskinäisen.

Neljä peliä putkeen hävinnyt FCV on kerännyt vieraista enemmän pisteitä kuin kotonaan: vieraista 9, kotona 3.

Vidgren arvioi, että pallonhallinnan kehittäminen on ollut päävalmentaja Tero Taipaleen tuoma muutos.

– Hän ei ole tuonut isoja muutoksia. Pallollista pelaamista on painotettu enemmän. Kokkolassa pallonhallinta toimi hyvin, se oli parempaa kuin vastustajalla.

– GBK-ottelu oli meiltä hyvä peli. Se ei ole helpoin paikka pelata. Harmillisesti päästimme maalin erikoistilanteesta. Pyrimme pallonhallintaan, mutta olen tyytyväinen siihen, miten teimme nöyrästi töitä pallottomanakin.

Vidgrenin mukaan PK:n pitää parantaa vielä toimintaansa viimeisellä hyökkäyskolmanneksella. Selkeitä maalipaikkoja pitää pystyä luomaan vielä enemmän.

Ottelu pelataan helteisessä kelissä. Ennusteissa on luvattu jopa 30 asteen ylittymistä.

– Keli tulee olemaan hyvin raskas. Nestetankkauksen pitää onnistua hyvin, Vidgren korostaa.
Puikot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki taitojalkapalloa pelaavat joukkueet


Vastaus #279 : 27.07.2019 klo 18:08:25

En nähnyt illan ottelua, mutta ei näyttänyt ainakaan tuloksellisesti hyvin menevän. Kohta PK on ihan aikuisten oikeesti tilanteessa, jossa putoamiskellot kilkattavat. Jotain pitäisi vissiin tehdä, mutta mitä?
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #280 : 27.07.2019 klo 19:37:57

Mitähän tähän sanois? Eihän näitä pelejä vaan saa hävitä... ainakaan kotona. Vaajakoski kuitenkin yksi niistä päävastustajista, joilta pitäisi niitä pisteitä napsia. Ei se hirveästi auta vaikka 2 joukkuetta saisi pidettyä selän takana jos ei pisteitä heru, sillä se heikoin kolmanneksi viimeinenkin kun kerran putoaa. Nyt vähän ryhtiä äijät siihen pelaamiseen.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #281 : 27.07.2019 klo 20:35:34

Kuvagalleria: https://bit.ly/2LQNdk3

ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #282 : 27.07.2019 klo 21:06:24

Täysin oikeutettu lopputulos Iisalmessa. Pallo-Kerholla ei kunnon maalipaikkoja laisinkaan ja Kosonen taas joutui tekemään muutaman huippupelastuksen, jotta lukemat pysyivät kohtuullisina. Pallo-Kerhon pelistä puuttui idea täysin nyt. Aloituksessa ollut Doot ei saanut mitään aikaiseksi, paitsi menetyksellään vastustajan avausmaalin. Toisella jaksolla kentälle tullut Vauhkonen toi edes juoksuvoimaa kentälle. Kotijoukkueelta luvattoman paljon harhasyöttöjä. Jos peli ei parane niin loppukaudesta lupa odottaa vaikeaa.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #283 : 27.07.2019 klo 21:15:30

Ja fyysisyydessä hävittiin taas paljon. Kuten siinä vastustajan avausmaalissa, niin aika köykäsiä oli Peksin pojat. Ensin Doot hävis pallon 100-0 ja sen jälkeen tais olla Ojala, joka ryntäs ohi ja Åhman jäi pujottelukepiksi. Toisessa maalissa tais jo väsy painaa, sillä sen verran halutonta oli pelaaminen ja aika vapaasti pääs vihollinen tulemaan 16-alueelle ja jos en väärin nähnyt, niin pakin jalasta meni pallo maaliin (taas!!!). Huonosti puolustettu sekin tilanne. Koso joutui välillä koville, eikä PK:lla hirveästi tilanteita ollut ja ekapuolikas oli kyllä tosi huono.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #284 : 27.07.2019 klo 22:21:27

Ja otteluraportti... En ehkä nähnyt asioita ihan samalla tavalla. Minusta eka puoliaika oli tosi onnetonta pelaamista, enkä pitänyt sitä kyllä minkäänlaisena hallintana. Doot oli kyllä (taas) ihan turha jätkä. Vauhkonen on ollut paljon parempi koko kauden. Al-Musawi on oikeastaan ainoa, joka pystyy voittamaan kaksinkamppailuita hyvällä prosentilla, mutta välillä pelaa liian ylhäällä, jolloin hänelle ei saada palloja. Sitten kun tulee alempaa hakemaan, niin ylhäällä on vajausta. Olisko 10-paikka hänelle se paras? Tällöin siellä ylhäällä pitäis olla ainakin ne 2 hyökkääjää vaikka tuliskin välillä alempaa hakemaan palloja.
http://www.pk-37.fi/ottelut/215823/otteluraportti
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #285 : 27.07.2019 klo 22:25:27

Ville Kososen kommentit FCV-ottelusta:

Miksi PK hävisi ottelun?

– Maalintekopeli, me ei tehdä maaleja ja kaveri tekee. Se on silloin yksinkertaista. Olihan se varmaan meillä koko pelin hallinta melkein alusta loppuun, mutta ei oikein päästy yläkolmannekselle. Tänään ei jatkunut se, mikä on ollut viime peleissä, että on kuitenkin päästy paikoille.

– Tänään kaveri puolusti aika tiiviisti ja hyvin. Pelaamisemme oli vähän hidasta erityisesti yläkolmanneksella.

Muutaman tärkeän torjunnan ottanut Kosonen palkittiin kotijoukkueen parhaana.

– Muutama tärkeä torjunta tuli. Jos halutaan voittaa, ne muutamat pitääkin ottaa. Vähän se turhauttaa, että ei vastustajallakaan kovin montaa maalipaikkaa maalien lisäksi ollut. Pitäisi pystyä puolustamaan tärkeät hetket pikkaisen paremmin, että eivät pääsisi noin hyvin paikoille. Toinen muutti suuntaa ja meni omiin.

Kosonen korostaa, että otteluja on vielä paljon jäljellä, joten ei ole syytä synkistellä.

– Peli on ollut viime aikoina ihan hyvää. Tänään oli heikompi esitys, varsinkin maalipaikkojen luomisessa.

Kosonen sanoo, että pallonhallinta on lisääntynyt päävalmentaja Tero Taipaleen alaisuudessa.

– Pelityyli on aika pitkälti samanlainen, jolla on koko kausi pelattu. On tiettyjä painopisteitä harjoittelussa ja sitten kentällä, miten tietyt pelaajat pelaavat. Ehkä niitä yksityiskohtia on hiottu.

– Ehkä se pallonhallinta on vieläkin lisääntynyt, mutta meidän haaste on saada se lähemmäksi vastustajan maalia. Ja saada myös pallonhallintaa pikkuisen nopeammaksi. Pyrimme pallonhallintaan ja luottamaan siihen, että sitä kautta tulee paikkoja.

Kososen mielestä PK:n pitää saada palloa lähemmäksi vastustajan maalia ja maalipaikoille.

– Jos ei päästä maalipaikoille, silloin on vaikea tehdä maalejakaan. Puolustamisessa pitää parantaa muutamia juttuja. Boksissa pitää olla vähän enemmän röyhkeämpiä ja olla lähempänä. Ei se isosta ole kiinni, mutta tämä on maalintekopeli, kuten alussa sanoin.

Kosonen sanoo, että joukkueen ilmapiiri on positiivinen.

– Pari viime peliä oli tuloksellisesti parempia. Päävastustajia vastaan pitäisi pystyä paremmin pelaamaan. Se tietysti vähän turhauttaa.

 – Monesti pelataan paremmin sarjan yläpään joukkueita vastaan kuin sarjan alapäässä olevia. Ihan positiivinen on ollut, ei ole syytä mitään masistelemaan. Pelejä on kuitenkin vielä jäljellä. Pitää alkaa vaan napsia pisteitä, se on raaka totuus.
Tero Taipaleen kommentit:

PK-37:n päävalmentaja Tero Taipale myöntää, että kaveri oli yksinkertaisesti parempi.

– Loppua kohden kaveri halusi myös enemmän voittoa. Peli oli tasaista ja kenttätapahtumat aika lailla meidän kontrollissa, siihen asti, kun kaveri teki maalin. Näin isossa pelissä, jossa kumpikin tietää sen tärkeyden. Kun kaveri tekee ekan maalin, se juoni vaan muuttui.

– Sitten meidän oli pakko ottaa riskejä ja avata peliä. Oli selvä, että jompaankumpaan päähän tulee maali. Nyt se tuli meidän päähän.

– Lopussa ei saatu sellaista painetta kaverin päähän, mikä oli tarkoitus. Hyvin saatiin avattua suunnitellusti, kuten oli puhe. Jos se pallo hävittiin, me hävittiin se kakkonen ja kaveri pääsi kääntämään meidän päähän. Se kakkonen piti voittaa ja päästä siitä eteenpäin.

Taipale korostaa, että peli on vielä työvaiheessa.

– Meidän pitää nopeasti löytää se peli, mitä minä haen sisään. Hallinta ja kontrolli pitää realisoitua niin, että pallo on vastustajan boksissa. Ekalla puoliajalla pallonhallinta oli meille, mutta ei kaverin maalivahti varmaan monta kertaa joutunut torjumaan.

Taipale nosti pelin onnistujiksi Ville Kososen, Aarni-Matti Mäntyselän ja Ali Al-Musawin.

– Kosonen piti meidät pystyssä. Iloinen olen Aarnin paluusta. Aarni sanoi, että vähän alkoi väsyttää, mutta hän jaksoi kuitenkin hyvin. Hän on 90 minuutin kunnossa. Ali oli hyvä, hän oli meidän pelaaja, joka pystyi kääntämään peliä eteenpäin.

– Jokainen pelasi sen ekat 40 minuuttia ihan ok. Loppua kohden päät notkahtivat vähän liian helposti. Vaikka peli on 0-2, pitäisi silti pystyä taistelemaan ja uskoa siihen, että tehdään ainakin yksi maali.

Taipale korostaa, että pitää löytää oikeat jätkät oikeille paikoille.

– Nyt levätään pari päivää, sitten treenataan kolme päivää. JBK:ta vastaan pitää ottaa kolme pistettä. Junaa ei saa päästää karkuun missään vaiheessa.

– Tilanne on selkeä, se on vaikea. Joukkueen kanssa on päätetty, että pelaamme sarjaa eteenpäin sillä tavalla, että meillä on mahdollisuus pitää itsemme kuivilla, kun on kolme kierrosta jäljellä. Sen verran pitää koko ajan raapia pisteitä, että mahdollisuus säilyy loppuun. Sitten katsotaan, mitä ratkaisuja tehdään ja miten riskillä joudutaan pelaamaan.

Mitä pitää parantua pelillisesti JBK-peliin?

– Sen, että pallo pitää pysyä omilla. Kyllähän meille tuli luvattoman paljon helppoja pallonmenetyksiä, joista kaveri pääsi peliin mukaan. Jos pelaat pallonhallintapeliä, se tarkoittaa, että syötät paljon. Se vaan vaatii raakaa keskittymistä, että ei tule sellaisia helppoja lapsuksia. Silloin pelitilanne tavallaan romuttuu kaverin eduksi.

« Viimeksi muokattu: 28.07.2019 klo 09:15:53 kirjoittanut tekunho »
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #286 : 29.07.2019 klo 04:15:20

Kooste: PK-37 v FC Vaajakoski

Haastattelussa kotijoukkueelta pelin jälkeen kapteeni Jani Vidgren.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #287 : 29.07.2019 klo 12:01:59

Kiitos hyvästä koosteesta. Kyllä noistakin pätkistä näkee, että kaksinkamppailuissa on vielä paljon parantamisen varaa. PK:lla on tällä kaudella ollut hankaluuksia fyysisesti kovaa pelaavia joukkueita tai ihan jo yksittäisiä pelaajakin vastaan. Enkä nyt tarkoita mitään liukutaklaajia vaan hyvin kroppaa käyttäviä pelaajia. PK pyöritteli palloa kaukana pelin ulkopuolella ja ne muutamat tilanteet sai aikaan pitkien avausten seurauksena. FCV pystyi paremmin tekemään peliä myös vaarallisemmilla alueilla. Kyllä pitäis jotain keksiä, sillä tuommoisilla pelillä ei kyllä juuri ketään voiteta. Ehkä se 0-0 vois olla mahdollinen jotain heikompaa joukkuetta vastaan, mutta silläkään ei pitkälle pötkitä kun voitoista kuitenkin saa sen 3p ja tasurista vain 1p. Semmoiset 24-25p pitäis yhteensä saada, jotta olis sarjapaikka mahdollista säilyttää.
Puikot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki taitojalkapalloa pelaavat joukkueet


Vastaus #288 : 29.07.2019 klo 15:59:46

FCV:n koosteet on kyllä sarjatasoon nähden aivan timanttia! Taisi PK:lla oli yksi maalipaikka, mutta senkin kaukolaukauksen veskari torjui.
Olen Puupiän kanssa samaa meiltä siitä, että kovin köykäisiä ovat lähes kaikki PK:n pelaajat kaksinkamppailuissa. Paras/pahin esimerkki FCV-pelissä ennen vieraiden ensimmäistä maalia, kun Dootilta vietiin pallo kuin lapselta karkki kädestä.
Vaikeaa on, ja melkoinen pistemäärä pitäisi loppukauden aikana kerätä sarjapaikan säilymisen suhteen.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #289 : 29.07.2019 klo 18:43:41

Nyt kun terveystilanne ilmeisesti on parempaan päin, niin valmennuksella on enemmän vaihtoehtojakin käytössä. Jotenkin kaipaisin sitä kamppailuvoimaa lisää kentälle... Yksi vaihtoehto olisi nostaa Zlatan siihen Ojalan rinnalle keskikentän pohjalle. Tällöin toppareiksi tulisi Korhonen ja Ciro. Pakeiksi onkin sitten jo enemmän vaihtoehtoja, riippuen vähän mitä halutaan (Huttunen, Mäntyselkä, Toppinen, Kemppainen, Nissilä, yms.). Keskikentän laidoille laittaisin seuraavista: Aittokoski, Nissilä, Lehtimäki, Vauhkonen, Åhman, Honkanen. Al-Musawin laittaisin siihen ylemmäs keskikentän keskelle ja hyökkäykseen Vauhkonen tai ehkä Aittokoskeakin voisi kokeilla ja toki miksei Lehtimäkeäkin. Doottia voisi korkeintaan tuoda joskus vaihdosta sinne kärkeen loppuhetkiä juoksemaan.
Niemen Sankari

Poissa Poissa


Vastaus #290 : 29.07.2019 klo 19:15:15


Jotenkin kaipaisin sitä kamppailuvoimaa lisää kentälle...
Yksi vaihtoehto olisi .....


Helvetin helppo on täältä antaa vinkkejä.
Viime pelissä 0-1 tilanteeseen tullessa Pallo-Kerholla oli pallonhallussapito 68 %.
Ratkaisevat maalintekopaikkaan johtavat syötöt jäi vain tekemättä...
Maalinsylkijä on tainnut lähteä täältä foorumiltakin pois. ⚽⚽⚽
Halosen Tume teki kolme maalia Paven pelissä, vaan ei taida enää olla potkua Kakkosen peleihin.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #291 : 29.07.2019 klo 22:25:21

Joo, sivusta ja takaa on helppo huudella... mutta tosiasia myös on, että kentän ulkopuolelta näkee tilanteet paljon paremmin ja katsomosta vielä paremmin kuin kentän laidalta. Ja nyt kun vielä katsoi tuon edellä olleen koosteen, joka oli kuvattu sieltä katsomon katolta, niin siitä näki vielä paremmin kun pääsi enemmän ylhäältä katsomaan.

Se näennäinen pallonhallinta ei auta yhtään miltään jos et ole johtoasemassa. Heti kun meinattiin pelata palloa keskelle tai lähemmäs vaarallisia sektoreita, niin silloin se menetettiin. Kun taas vastustaja teki samoin, niin heiltä se onnistui paremmin ja siihen oli mielestäni kaksi selvää syytä. Heillä oli parempi kaksinkamppailuvoima, eli olivat fyysisesti vahvempia. Mielestäni eivät olleet yhtään sen taitavampia, sillä kyllä PK:ssakin taitoa riittää ihan riittävästi. Se toinen syy taas oli PK:n taktiikan muutos, eli nostettiin äijiä ylös, jolloin keskustaan ja vaarallisemmille paikoille jäi enemmän tilaa vastustajalle pelata. Aiempina vuosina PK on pystynyt paremmin vastaamaan vastustajan fyysisyyteen, mutta silloin topparina olivatkin Ruotsalainen ja Kauppinen, joilta ei fyysisyys loppunut kesken. Zlatan luuti silloin siinä heidän yläpuolellaan lähinnä maata pitkin liukuen, joten hän ei ole oikein parhaimmillaan tuossa topparin tontilla. Hän ei siis oikein pärjää noissa keskityspalloissa, eikä nopeuslaskun tahdo riittää linjan alimpana. Hänelle parempi paikka olisi siinä keskikentän pohjalla. Siitä hän pystyisi ehkä vielä paremmin laittamaan niitä pistopalloja linjan taakse ja Vauhkonen juoksee ne maaliin. Alkukaudesta tähän ei oikein ollut mahdollisuutta kun toppariosastolla oli vajausta. Nyt kun Korhonen on taas terveenä ja hänelle pariksi Ciro tai ehkä jopa Mikki, niin ihan hyvin voisi Zlatania kokeilla siinä vähän ylempänä. Ainakin semmoisia vastustajia vastaan, joiden tiedetään olevan vähän fyysisempiä. Noilla junnuilla (esim Aittokoski, Vauhkonen, Åhman) on kyllä taitoa ja nopeutta, mutta kamppailuvoimassa häviävät vielä 10-20kg painavammille ukoille liian paljon. Sen takia heitä ei kannata uhrata tuohon keskikentän pohjalle ihan noin vain. Annetaan heidän pelata omilla vahvuuksillaan vähän ylempänä tai sitten laidalla.

Joo, ei ole Tumesta enää kakkoseen. Aika paljon pitää hänen jo treenata jos meinaisi kakkosta entisellä tasollaan pelata.
Olliver

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FREE JMSK!


Vastaus #292 : 30.07.2019 klo 09:28:04


Onko Niemen Sankarit viela muuten porttikiellossa vai muuten vaan toiminta hiipunut?
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #293 : 30.07.2019 klo 10:36:05

Onko Niemen Sankarit viela muuten porttikiellossa vai muuten vaan toiminta hiipunut?
Eivät ainakaan kaikki ole porttikiellossa. Eli on heitä siellä ollut, mutta kyllä joskus oli enemmänkin. Osa varmaan asustelee muilla paikkakunnilla, joten eivät ihan joka peliin pääse ja osa pelaa vielä itsekin (PaVessa), joten liekö sitten päällekkäisyyksiä tai jotain, miksi ei ole näkynyt?
Olliver

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FREE JMSK!


Vastaus #294 : 30.07.2019 klo 11:12:59

Milla perusteilla porttikieltoa jaettiin?
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #295 : 30.07.2019 klo 12:19:14

Milla perusteilla porttikieltoa jaettiin?
Taisivat silloin ainakin yhdessä kotipelissä (ja jossain vieraspelissäkin) vähän töhöillä niiden savujen sun muiden kanssa...
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #296 : 02.08.2019 klo 14:24:38

Ja seuraava pelikin on jo huomenna... Ylos Nyt sitä palloa pussiin. Ylos
http://www.pk-37.fi/ottelut/215824/otteluennakko
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #297 : 02.08.2019 klo 15:31:08

Joo ei kyllä tule olemaan helppo tehtävä,. Huomenna luvassa huomattavasti viileämpi keli kuin viimeksi. Yleisöä vaan runsaasti sankkurille!
Puikot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki taitojalkapalloa pelaavat joukkueet


Vastaus #298 : 02.08.2019 klo 16:44:44

Peleissä on jo vuosia ollut se vakiomäärä, 200-300 katsojaa. Ei se siitä mihinkään valitettavasti muutu. Voitto pitäisi huomenna ottaa, mutta ei tosiaankaan ole helppo tehtävä. Toivotaan parasta...
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #299 : 02.08.2019 klo 19:58:51

Sinänsä tuo 300 on ihan ok luku kakkosen tasolle. Monella paikkakunnalla ei ole sitäkään. Muutamassa pelissä tällä kaudella on vissiin lähennellyt 400, joka olisi jo tosi hyvä luku. 500 tai enemmän, niin siihen tuskin päästään jos ei jotain ihmeellistä tapahdu.

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines