FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.02.2020 klo 23:32:47 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 15 [16] 17 ... 19
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2019  (Luettu 109992 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #375 : 26.08.2019 klo 11:31:00

Tärkeää olisi ainakin yksi joukkue vielä ohittaa, jos sieltä vielä joku takaportti aukeaisi jossain muodossa kauden päätyttyä..
Sama... pudonneista joukkueista sitä kakkosen paikkaa tarjotaan ensimmäisenä sille heikoimmalle 10. sijoittuneelle. Viime vuosina sitä nousuhalukkuutta ei ole ihan joka paikasta löytynyt. Nyt tosin JJK on ainakin halukas nousemaan, mutta Birdi taas ei. Muista piireistä en osaa sanoa. Nyt kun vielä tulee se sarjauudistus, niin miten vaikuttaa joukkueiden halukkuuteen pelata milläkin sarjatasolla?
NOPEAMUSTAMIES

Poissa Poissa


Vastaus #376 : 26.08.2019 klo 12:30:17

Sama... pudonneista joukkueista sitä kakkosen paikkaa tarjotaan ensimmäisenä sille heikoimmalle 10. sijoittuneelle. Viime vuosina sitä nousuhalukkuutta ei ole ihan joka paikasta löytynyt. Nyt tosin JJK on ainakin halukas nousemaan, mutta Birdi taas ei. Muista piireistä en osaa sanoa. Nyt kun vielä tulee se sarjauudistus, niin miten vaikuttaa joukkueiden halukkuuteen pelata milläkin sarjatasolla?
Viime vuonna FCV säilyi juuri edellä mainitulla tavalla. Paras pudonneista, kun Birdi ja Kuki kieltäytyi.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #377 : 26.08.2019 klo 12:46:57

En kyllä laskisi tuon kabinetin varaan...voi löytyä nyt Jkl:n suunnalta halukkuutta nousuun.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #378 : 26.08.2019 klo 16:12:47

En sen varaan voikaan laskea, mutta silti parempi olla siinä jonossa keulilla kuin vasta sijalla 4 tai 5... Vielä on mahdollisuudet säilyä suoraan, mutta tappioita ei saa enää tulla kuin korkeintaan se yksi. Kahdella tappiolla tarvitaan jo käytännössä muiden apuja.
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #379 : 26.08.2019 klo 19:31:20

Pallokerhon pitäisi saada samanlainen lento päälle kuin Pavella tauon jälkeen, tänäänkin voittomaali lisäajalla..
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #380 : 31.08.2019 klo 13:15:25

Otteluennakko jo nyt. Ylos Harmi kun Vauhkonen ja Huttunen edelleen poissa. Varsinkin Allu olis ollut avauksen mies ja kyllä Mikillekin olisi varmaan roolia löytynyt. Tais olla Allulle ihan kunnon tälli siihen nilkkaan minkä sai? Toivottavasti hyvä peli tulossa. Lisäksi pitää toivoa, että Kosolla ja Zlatanilla kestäis kasetti vähän paremmin kuin viime KuFu-pelissä. Oiskohan ne puolustuksen ja maalivahdin kommunikaatio-ongelmat saatu jo selätettyä? Ei olis varaa antaa kaverille 2-3 helppoa maalia joka pelissä kun ite pitäis sitten tehdä vielä enemmän.
http://www.pk-37.fi/ottelut/215828/otteluennakko
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #381 : 31.08.2019 klo 19:03:51

Kufun ennakko, toivossa on hyvä elää.. Kajha
hävisi tänään pelinsä! Sunnuntain C lohkon peleistä mielellään kotivoittoja! https://www.sckufu.com/teams/199345/match-centre/0-4356212
« Viimeksi muokattu: 31.08.2019 klo 19:12:48 kirjoittanut Leroy »
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #382 : 01.09.2019 klo 13:31:32

Lähtökohdat otteluun pitäis olla kunnossa. Ainoastaan se Vauhkosen poissaolo on isompi miinus. KuFulla ei ole loppukaudesta hirveästi enää panosta vaan keskittyvät ajamaan uusia junnuja (A:sta ja B:stä) sisään joukkueeseen. Samalla KuFussa vastuuta saaneet A-junnuihin mahtuvat pelimiehet (Rissanen, Heinonen, Hiltuset, Tykkyläinen yms.) pelaavat A-junnujen pelejä ja varmistavat Kuopion sen sarjan mestaruuden. Lisäksi KuFun keskuspuolustuksessa on ukot vaihtuneet kun Miettinen ja Pitkänen vaihtoivat maisemaa. Saa nähdä millaiseen formuun PK:n hyökkäys asettuu, sillä KuFun puolustuksessa voi olla vähän totuttelua kun vaihdoksia tullut. Sinänsä fiksua ottaa uusia pelaajia rinkiin mukaan, niin onpahan jo ensi kautta varten useammalla kaverilla kakkosen kokemusta. Ovat pelanneet junnuina varmasti paljon yhdessä, mutta miten se yhteispeli sujuu miesten vähän kovatasoisemmassa kakkosessa? PK:lla täydet saumat ottaa elintärkeät pisteet kotiin. Nyt ei saa pää pettää kellään!
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #383 : 01.09.2019 klo 14:18:48

Näköjään Rissanen ja Heinonen eivät ole KuPS A-junnujen pelissä Tampereella, olisivatko Kufun kokoonpanossa..
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #384 : 01.09.2019 klo 15:10:50

Näköjään Rissanen ja Heinonen eivät ole KuPS A-junnujen pelissä Tampereella, olisivatko Kufun kokoonpanossa..
Ja näköjään oli KuPS hävinnyt sen pelin. Johtivat jo 0-2, mutta sitten Luttinen ajettiin ulos ja peli kääntyi...
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #385 : 01.09.2019 klo 18:26:44

On Rissanen, Heinonen ja Jiri Nissinenkin kokoonpanossa...

Ei ainakaan sopupeliä ollut ekapuolisko, sillä sen verran ronskisti mentiin palloon. Hieman kapealla ringillä näytti KuFu olevan liikkeellä, sillä vain 3 vaihtomiestä oli mukana ja niitäkin yksi oli varamokke.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #386 : 01.09.2019 klo 20:16:57

Se alkaa sitten aika lähellä olla siinä. KuFu vei varsin keskinkertaisellakin kokoonpanolla pisteet ja voisi sanoa ansaitusti. Iso ero ei joukkueilla ollut. Jotenkin hengetön oli iisalmelaisten esitys. Al-Musawi laittaa itseään likoon ja tekee töitä molempiin suuntaan ja oli selkeästi ykkösmies iisalmelaisilla. Venymistä vain vaadittaisiin muilta. Hyvää ei lupaa sekään, että joukkueen sisälläkin ilmeisesti kuohuu, kun pelin aikana Al-Musawi kävi todella kuumana Nissilälle ja Francisin pitä käydä erottelemassa "kaverukset".
KuFulle Rissanen iski kasvattiseuraansa vastaan kaksi osumaa. Ja kolmannen käden tietona, että PK:n Vauhkosen kausi olisi paketoitu, kun ilmeisesti lasaretti kutsuu.
Onhan tämä surkeaa jos putoaminen kutsuu. Ensi kaudeksi sitten tullee iisalmelainen joukkue, kun Kuopion yms. vahvistukset kaikkoavat. Riittääkö pelaajia edes PK:een ja PAVEEn?
« Viimeksi muokattu: 01.09.2019 klo 20:55:53 kirjoittanut ohilaukaus »
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #387 : 01.09.2019 klo 21:08:28

PK-37-KuFu kuvagalleria: https://bit.ly/34gXWtT

Ali Al-Musawin kommentit ottelusta:

– Liian helposti soi omissa. Taas meni kaksi omiin. Oli meilläkin paikat, mutta ei tehty yhtä enempää. Kaveri teki kaksi ja oli sen verran parempi.

– Veskari otti pallon boksin ulkopuolelta ja tuli suora vapari. Takakulmaan otti pienen kimmokkeen ja meni siitä maaliin. Oli siinä toinenkin paikka toisella jaksolla.

– Helppo sanoa, että maalit jäivät puuttumaan, vaikka paikkoja oli. Minun mielestä pystyttiin pelaamaan sillä tavalla kuin oli tarkoituskin. Ei KuFu loppujen lopuksi päässyt mahdottomasti pyörittämään peliä. Välillä tuli ajanjaksoja, jolloin jouduttiin vetääntymään. Tietenkin heillä on taitavia jätkiä ja hyvä joukkue, joka osaa pelata. Mutta suurimmaksi osin saatiin se heidän pelinavaaminen otettua pois. Maalit ratkaisevat pelit.

– Neljä peliä ja kaksitoista pistettä on jäljellä. Jokaista peliä lähdetään voittamaan. Tänäänkin sarjan kärkiporukoita vastaan pystyttiin haastamaan hyvin. Joka pelissä me pystytään haastamaan, mutta nämä on taas näitä pieniä eroja, joilla ottelu kääntyy. Totta kai lähdetään jokaista peliä voittamaan ja katsotaan sitten, mihin se riittää.

– Vaikea olla tyytyväinen, kun ei ole joukkueena läheskään saavutettu sitä mitä on tavoitteeksi asetettu. Minimitavoite on totta kai sarjassa säilyminen. Omaan peliin sanoisin ihan ok. Jos joukkue pärjää, yksilötkin loistavat paremmin. Ihan ok oma kausi, joukkueena ei voi kovin tyytyväinen olla.

– Pahimmat ongelmat ovat olleet puolustuspäässä. Yhden kerran on tainnut maali pysyä puhtaana. En tiedä sanoisinko puolustaminen vai liikaa sellaisia henkilökohtaisia virheitä on tullut, joista vastustaja on päässyt rokottamaan. Kovalla kädellä meitä on rokotettu omista virheistä. Tietenkin jos noin paljon päästetään, on hankala voittaa. Suurin ongelma on, että olemme päästäneet liian paljon maaleja.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #388 : 01.09.2019 klo 21:14:15

Ikävä kyllä taas kävi näin. Kaikki saumat olis ollut voittoon, mutta kun ei niin ei. KuFu tuli melkein kakkosmiehistöllä, mutta silti veivät voiton. Nissisen Jiri oli laitettu toppariksi kun varsinaiset topparit oli myyty maailmalle, mutta eipä näyttänyt paljoa haittaavan. Myös muu ryhmitys oli aika kokematon. Vartiainen ja Nissinen olivat sieltä kokeneimmasta päästä, muut tais olla junnuja. Heinonen ja Rissanen erottuivat porukasta noiden kahden edellä mainitun lisäksi, mutta muut eivät. Olis pitänyt PK:n pystyä parempaan.

Ekalla jaksolla oli paikkoja tehdä parikin lisämaalia, mutta ei maistunut. Huonoja kosketuksia ja muutenkin huolimatonta peliä. KuFun ekassa maalissa ei olleet oikein hereillä lyhyt kulma ja Doot puolusti todella surkeasti. Heinonen vei kebab-kioskin kautta pallon päätyrajalle ja keskitti aivan yksin unohdetulle Rissaselle, jolla oli todella helppo työ pukata vierailijat johtoon. PK:n tasoitus tuli vähän tuurilla, sillä Al-Musawin antama vapari aivan 16-alueen rajalta kimposi muurista ohi heittäytyneen maalivahdin. Peksillä oli muutama maalipaikka, joista olisi paremmalla viimeistelyllä voinut tehdä. Al-Musawi oli yksin läpi, mutta rohkeus loppui 20m maalista ja pysähtyi siihen ja tilanne kuivui kasaan. Doot prässäsi monesti hyvin ja hänellekin tuli pari paikkaa, mutta ei osunut.

Toinen jakso alkoi räväkästi. Vielä oli pullan maku suussa kun kolahti taas omissa. Oisko ollut Aittokoski, joka liukastui keskikentällä omaa hyökkäystä nostaessaan ja menetti pallon. Siitä seuranneesta vastahyökkäyksestä pallo pelattiin Rissaselle, joka rokotti entistä seuraansa jo toisen kerran. Vähän ehkä helpon näköisesti pääsi Eetu tulemaan vetopaikalle, eikä Zlatan kerennyt ollenkaan mukaan ja myös Kosolla meni etukulmasta vähön turhan helponnäköisesti. Olisko ottanut pallo vähän outoa kierrettä vai miten se nyt noin meni? PK sai kyllä toisellakin jaksolla ihan hyviä maalipaikkoja, tosin osa tuli vieraiden puolustuksen sähläilyistä. Maalivahdille tuli muutamakin huonompi hetki, mutta maali varjeltui. Al-Musawi pääsi 35 metristä kokeilemaan tyhjään maalin kun maalivahti oli poissa tontiltaan, mutta hieman liian löysän ja matalan laukauksen sai mokke kuitenkin nyrkkeiltyä kulmaksi. Lopussa mentiin vähän päästä päähän. KuFu yritti jäädyttää peliä ja PK pisti pitkää palloa Åhmannin päähän, joka sitten jatkoi palloa eteenpäin. Vähän puolittaisiksi jäivät nekin tilanteet. KuFu väsyi loppua kohti, mutta ei PK silti ollut lopulta yhtään parempi, eli KuFu vei pisteet ihan ansaitusti.

Harmi tuo Vauhkosen tilanne jo kerran loppukauden on poissa. Ensi kaudella jos pelataan kolmosta, niin tuskin tulee Kuopiosta porukkaa sen takia Iisalmeen asti pelaamaan. Ei sitä kakkosta kyllä Kuopiossakaan ole tarjolla, sillä KuFu on varattu KuPSin pelaajille, joten Al-Musawit, Ernot sun muut saavat katsella muita paikkakuntia tai sitten pelaavat kolmosta ensi kaudella jos vielä pelaavat. Toivotaan, että Iisalmesta löytyy riittävän innokasta porukkaa riittävästi, ettei mene ihan pelleilyksi. Mitenköhän se tuleva sarjauudistus vaikuttaa kolmosen joukkueisiin?
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #389 : 02.09.2019 klo 06:12:43

Haka peli taitaa olla se missä sinetöidään tippuuko? Haka osaa tehdä maaleja, mutta päästäkin paljon. Uskon että jos tippuu nii kyllä pelaajia riittää, mutta onko Pave se joka ottaa kokeneet mitä jää.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #390 : 02.09.2019 klo 07:39:07

Kyllähän se Haka-peli täytyy voittaa, sillä muuten ei taida oikein olla mitenkään mahdollista säilyä, sillä piste-ero ylemmäs on liian suuri. Ainakin viimeksi Hakaa vastaan peli oli ihan ok näköistä ja paikkoja riitti, mutta palloa ei vain saatu maaliin. Sama tilanne on Hakallakin, eli pisteitä tarviivat hekin. Tiukka ja intensiivinen peli siis tulossa. Toivottavasti sairastuvalla ei silloin ole liikaa porukkaa.

Jos käy niin, että Iisalmessa on ensi kaudella kaksi kolmosen porukkaa, niin miten jakautuvat nuo pelaajat? Tuleeko seuran vaihtoja miten paljon? PaVessa kuitenkin aika paljon PK:n kasvatteja, joten varmaan valmennuksellakin voi olla jokin merkitys. Kuka tai ketkä valmentavat mitäkin joukkuetta? Iisalmessa on aika hyvin noita kokeneita pelimiehiä, jotka näköjään mieluummin pelaavat kolmosta kuin kakkosta. Myös nuoria pelaajia on aika paljon jos vain pysyvät paikkakunnalla, eli eivät lähde esim opiskelemaan jonnekin. Periaatteessa pelaajia pitäisi riittää, mutta kun PK havittelee vielä sitä reserviporukkaakin, niin riittääkö kaikkiin kolmeen porukkaan pelaajia voi olla sitten toinen juttu?

Eilisestä pelistä vielä sen verran, että kyllähän Rissasen Eetu näytti miksi hän on KuPSin edarin mukana ja esim Viljami ja Albert eivät. Eetu on ottanut isoja harppauksia eteenpäin. Fysiikka oli selvästi parantunut ja oli jo ihan miehen näköinen. Juoksuvoima ja nopeus oli parantunut samoin kuin kaksinkamppailuvoima. Väkisin meni muutaman kerran pakista tai topparista ohi ja murtautui maalintekopaikkaan. Kaksi maalia teki, mutta paikkoja oli tehdä pari lisääkin. Lisäksi pisti palloa liikkeelle, eikä jäänyt sitä liikaa hautomaan. Piti sen aikaa, että imi itseensä pari puolustajaa ja sitten pallo pois ja uutta paikkaa etsimään. Jos sama kehitys jatkuu, niin hyvä pelimies voi vielä tulla. Ylos
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #391 : 02.09.2019 klo 08:25:27

Toisaalta mielenkiintoista nähdä paikallispelejä ja onko järkeä olla vuodesta toiseen kuilun reunalla..
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #392 : 02.09.2019 klo 08:46:32

Ja raporttia eilisestä. Ehkä tuo ”rutinoitunut” on vähän väärä termi melkein B-junnujoukkueesta... ;)
http://www.pk-37.fi/ottelut/215828/otteluraportti
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #393 : 02.09.2019 klo 09:05:51

Rutinoitunut...just...Suurin osa pelaajista 2000 syntyneitä tai nuorempia. Keski-ikä varmaan alle 20 v.
honkala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon vapautusarmeija


Vastaus #394 : 02.09.2019 klo 09:55:28

Toisaalta mielenkiintoista nähdä paikallispelejä ja onko järkeä olla vuodesta toiseen kuilun reunalla..

Voisi kuvitella että pääasiassa Kolmosta tahkoava edari alkaisi pikku hiljaa taannuttamaan lajin asemaa kaupungissa. Nyt voi sentään edes välillä valehdella itselleen, että Iisalmi on jonkinmoinen tekijä suomifutiskartalla.
EXtalent

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KUFU-98&ACBarca


Vastaus #395 : 02.09.2019 klo 15:50:55

Eiköhän siellä peksin kopissa oo jotain hankausta varmasti pelaajien kesken. Ainakin osa näistä ex-kufuista ei tunneta joukkuehengen nostajina.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #396 : 02.09.2019 klo 17:00:55

Onhan sieltä kuulunut jotain pienempää ja suurempaa...mutta olihan tuo valmennuksellistikin mielenkiintoinen ottelu, kun Taipale vetää täällä KuPSin A:ta ja Iisalmessa PK:ta ja nyt KuFun riveissä juuri näitä A-junnuja.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #397 : 02.09.2019 klo 17:03:00

Eiköhän siellä peksin kopissa oo jotain hankausta varmasti pelaajien kesken. Ainakin osa näistä ex-kufuista ei tunneta joukkuehengen nostajina.
Samaa olen kuullut ja taisipa kuulua ihan katsomoon astikin kun Eki ja Al-Musawi ”keskustelivat” kesken pelin keskenään. ;)
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #398 : 05.09.2019 klo 17:38:10

Seuraava KajHa peli voi vielä nostaa toiveita tai sitten lopettaa pyristelyt kokonaan. Teoriassa on vielä mahdollisuudet, mutta omissa käsissä homma ei enää ole. Kajaanista jos tulee 3p, niin silloin pitää vielä voittaa VIFK ja Hercules, jotta voitaisiin nousta 19 pisteeseen, mutta sekään ei välttämättä riitä, sillä B-lohkon EPS (toiseksi heikon 10.) voi mahdollisella TamU (B-lohkon jumbo) voitolla nousta jo 20 pisteeseen, jolloin PK:n pitäisi niistää myös SJK Akatemialta vähintään 1p, jotta pääsee edes tasoihin ja sen jälkeen ilmeisesti vertaillaan maalieroja, joissa PK on tällä hetkellä reilusti jäljessä (Peksi -23 ja EPS -11). Toisaalta 3 parin maalin voittopeliä kohentaisi tilannetta huomattavasti ja jos kaveri samaan aikaan häviää 3-4 peliä parilla maalilla, niin tilanne alkaa tasoittumaan melko paljon. Eli tuommoinen useampi maalinen voitto tekisi maalierolle hyvää.

Hercules hävisi KuFulle 6-0, KajHalle 0-1 ja SJK:lle 3-2. Lisäksi se pelasi VIFK:n kanssa tasan 1-1, joten ei kovinkaan kaksisesti ole heilläkään tämä syyskausi mennyt. Herkku pelaa vielä toisen kerran VIFKiä vastaan, josta täytyy kyllä toivoa Oululaisten voittoa, sillä PK:lla vielä teoreettiset mahdollisuudet ohittaa myös VIFK jos he eivät ota enää hirveästi pisteitä... VIFK nyt 17p ja heillä peli VPS-j vastaa ja jos voittavat sen, niin päätyvät 20 pisteeseen, joten Herkulta tai muilta ei passais heidän enää pisteitä ottaa. Muuten karkaavat liian kauas.

KajHa voi myös päätyä noihin samoihin pisteisiin mikäli voittaa pari peliä ja pelaa yhden tasan. Kajaanilaisilla (-30) on vain vielä huonompi maaliero kuin PK:lla, joten he tarvitsevat käytännössä yhden pisteen enemmän kun muut tasapisteisiin päätyvät päästäkseen kuiville. Kuinkahan paljon on Iisalmesta väkeä lähdössä Kajaaniin peliä katsomaan?
« Viimeksi muokattu: 05.09.2019 klo 17:40:44 kirjoittanut Puupiä »
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #399 : 07.09.2019 klo 18:10:35

Jaahas... VIFK voitti Herculeksen ja nousivat jo 20 pisteeseen ja heillä vielä mm. VPS-j peli pelaamatta... toisaalta tuo tulos kertoo siitä, että Hercules on kaadettavissa. Sen verran heikosti ovat nyt pelanneet. Ja koska VIFK on jo kerran voitettu, niin voidaan voittaa myös toisen kerran. Siispä KajHa pitää kaataa nyt ensi viikolla. Kotitasuri heitä vastaan oli pettymys ja Pelé otti ja lähti sen pelin jälkeen. Nyt siis täydet pisteet Kajaanista, niin edelleen on mahdollisuudet säilyä... Ylos

 
Sivuja: 1 ... 15 [16] 17 ... 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines