FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.09.2020 klo 16:55:26 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 17 [18] 19
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2019  (Luettu 111894 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #425 : 28.09.2019 klo 08:08:13

Hienoa kun Puupiä jaksanut kirjoittaa analyysejä pelaajista ja muutenkin ruotinut pelejä! 👍 Tekunholta ei tällä kaudella juttuja paljoa tullut.. Vielä kun kammettaisiin Kajhan ohi, niin toivossa on hyvä elää!
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #426 : 28.09.2019 klo 16:04:55

Oleppa hyvä vaan. Reissuhommien takia välillä on tuota ”ylimääräistä” aikaa, joten joutaa kirjoittelemaan. Suurimpaan osaan peleistä pääsin jopa paikan päälle ja ne loputkin sai katsottua PeeKooTV:stä. Kiitos seuralle siitä. Ylos Kausi olis hyvä lopettaa pariin voittoon, niin jäisi parempi mieli vaikka sillä ei isoa muutosta sijoitukseen tuliskaan.
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #427 : 28.09.2019 klo 17:20:33

Vaasassa melkein kesäkeli ja mukava pelata, vaan ei pisteitä mukaan Iisalmeen kuitenkaan lähtenyt.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #428 : 28.09.2019 klo 18:27:25

Vaasassa melkein kesäkeli ja mukava pelata, vaan ei pisteitä mukaan Iisalmeen kuitenkaan lähtenyt.

Ilmeisesti olit paikanpäällä, joten onko itse pelistä mitään kerrottavaa? Zlatan poissa kokoonpanosta ja Koso penkillä. Visa tehnyt ilmeisesti kakkosen debyytin Ylos ja Honkanen ajettu ulos... 3-0 tappio siis, mutta miten itse peli sujui?
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #429 : 28.09.2019 klo 19:27:31

IZlatan poissa kokoonpanosta ja Koso penkillä. ... 3-0 tappio siis, mutta miten itse peli sujui?

Peli oli samanlaista pelailua kuin ollut koko kauden ja kun vielä kaksi peruspeekoolaista puuttuu, niin parempaan ei pysty.
Eka jakso mukavaa pelaamista, josta joku tunteella pelaava oman kylän maalinsylkijä olisi tehnyt pari maaliakin.
Toiselle jaksolle alkuun pari takaiskuja ja niistä ei tällä kaudella ole taidettu kertaakaan nousta.

Mielenkiinnolla ensi kesää odotellen: Zlatan ja Koso valmennukseen ja kolmosta jyväskyläläistyylillä voittamaan ilman nousuhaluja.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #430 : 28.09.2019 klo 19:37:52

Niin... kuka tai ketkä valmentaa ensi kaudella? Jatkaako Zlatan ja Koso penkin päässä? Ovatko päävastuussa vai apuna? Jos ovat apuna, niin kuka on vastuuvalmentaja? Seuran sisältäkö vai jostain muualta? Siinäpä monta asiaa, joihin saamme vastauksia varmaan vasta marras-joulukuussa kun ensi kauden harjoitukset alkavat.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #431 : 28.09.2019 klo 22:54:50

Ja joku kerkesin jo kirjoittelemaan rapsankin. Ylos
http://www.pk-37.fi/ottelut/215831/otteluraportti
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #432 : 01.10.2019 klo 18:57:30

Haaviston blogissa vähän juttua PK:stakin...
https://blogit.savonsanomat.fi/ela-laakase-naatitaan/kupsn-peliin-luvassa-hurja-ryntays-sunnuntaina-50-vuotta-vanha-yleisoennatys-vaarassa/
Siinä Haavisto on väärässä, että ei se kyllä mitenkään ole KuPSin vika, että PK putosi. Jo joukkueen rakentamisvaiheessa tehtiin sen verran pahoja virheitä, että sitä ei muutamassa loppukauden peleissä millään korjata. Hankittiin siis liikaa Kuopiolaisia ”tusinamiehiä”, joilla läheskään kaikilla ei ollut oikein annettavaa kakkosen tasolle. Puolustus oli se heikoin osa-alue, mutta se oli kyllä tiedossa jo viime kauden jälkeen kun Ruotsi ja Kapu-Antti pisti nappulat kakkosen osalta naulaan. Tilalle olisi pitänyt jostain saada selkeä puolustuksen johtohahmo. Zlatan ja Korhonen eivät sitä olleet, eikä kyllä Ciro tai Mikkikään. En kyllä osaa sanoa olisiko siihen jostain ollut saatavilla mitat täyttävä toppari tai yritettiinkö sitä edes löytää? Ei niitä taida ihan joka puskasta löytää. No ensi kaudella sitten uudelleen. Nyt voi olla aavistuksen helpompi saada joukkue kasaan kun kolmosen tasolle pitäis omasta kylästä löytyä pelaajia, mutta löytyykö 2 joukkueellista?
ikeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: On vain yksi Emiiri


Vastaus #433 : 02.10.2019 klo 13:04:49

Ja ikäväksemme saimme lukea, että Jani Vidgren nähdään lauantaina viimeistä kertaa pelaajan roolissa. Hieno pelaaja, hieno ihminen ja ennen kaikkea ikoni. Kovin surullista että poistumisen täytyi tapahtua tällaisen kauden päätteeksi, mutta kiitokset kaikesta sekä vanhoja muistellen.

Mitä itse kauteen tulee, niin eipä lopputulemaa voi kovin suurena yllätyksenä pitää. Kauden aloitus neljällä tappiolla, joissa maaliero 2-14. Kun viimeiseen peliin lähdettäessä on kaudelta saldona ainoastaan kolme voittoa, ei jossiteltavaa jää. 2/3 täydestä pistepotista tuli muilta varmistuneilta putoajilta. Pisin tappiottomien otteluiden putki on kaksi peliä. Tilastoknopin pystynee tulkita totaaliseksi tasaisuuden puuttumiseksi.

Pelaajia hankittiin Pallo-Kerholle epätavallinen määrä, mutta lähinnä Kuopiosta. Vaikea arvioida kuka pelaajatarkkailusta vastasi ja kuinka laadukkaalla otannalla, mutta liikaa ammuttiin metsään. Karkeasti arvioiden lähinnä Ali Al Musawi on pystynyt pelaamaan läpi kauden vaaditulla tasolla. Toisen käden tietojen mukaan selkeästi parempaa lihaa on ollut tyrkyllä, mutta sikariportaan asiantuntevuus painoi näissä kuvioissa edelle. Eikä edes valmentajan vaihdos tuonut olennaista muutosta pelaamiseen. Kaikki kunnia Tepille yrityksestä, mutta ensisijaisesti kahden eri joukkueen valmentaminen ja KuPSin europeleissä matkustaminen tuskin esiintyy kenenkään silmissä hyveenä. Lisäksi otteluiden auttamatta vähetessä "Ei tässä mikään kiire vielä ole"-mallin kommentit lähinnä hämmensivät. Duunari sijaistyösssään.

Seura on valtavalla vedenjakajalla. Sarjatason vaihtuminen ja käynnissä oleva sukupolvenvaihdos luovat valtavia kysymyksiä ympärilleen. PaVen hönkiminen niskaan ja osittain samoista pelaajista taistelu luovat varmuudella painetta. Määrätiedoton seurajohtaminen ei ainakaan helpota tilannetta, eikä näissä piireissä muutos tule koskaan tapahtumaan sisältäpäin. Henkilökohtaisesti haluaisin nähdä peliliikkeitä, joilla Pallo-Kerho ottaisi askelia poispäin PaVesta. Viime vuosina trendi on ollut ikävä kyllä täysin päinvastainen. Väistämättömien muutosten tapahtuessa olisi seurana aiheellista uudistua ja lopettaa iänikuiset tuolileikit kabinetissa. Kivutonta se ei tule kaikille olemaan.
Helpohkona esimerkkinä vaikkapa viime kesänä lasten harrastefutis, jonka Iisalmen keltainen puoli löi alulle. Menestyksestä suivaantuneena lyötiin PK:n johtoportaassa nyrkkiä pöytään ja perustettiin oma kilpaileva sirkus, jonka alkamisaika iskettiin (yllätys yllätys) samalle päivälle pari tuntia aikaisemmaksi. Ei Iisalmessa nyt niin paljon populaa ole, että voisi junnujen osalta ahneeksi ryhtyä.

Edelliseen kontekstiin sidottuna onkin kovin huvittavaa seurata tällaista kampanjointia:
Uutinen
Jos siis sydämesi sykkii junioriurheilulle ja etenkin iisalmelaisille jalkapalloilijoille, äänestä Marjaa.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #434 : 02.10.2019 klo 17:56:36

Ikeriltä hyvää ja painavaa asiaa. Ensinnäkin nuo tämän kauden vahvistukset, niin epäilen niiden olleen Koljosen scouttaamia, tuskin muilta PK:sta löytyi tuohon asiantuntemusta. Ja tosiaan kalahti pahasti hudiksi Al-Musawia lukuunottamatta. Tepi varmaan valmentajana ok, mutta tuntui että kiinnostus enemmän KuPSin A:ssa ja PK hoideltiin vasemmalla kädellä.
Tulevaisuus ei lupaa hyvää. Ehkä junnupuolella on uskallettu mennä hieman kilpalullisempaan suuntaan, mutta vieläkin riittää haastetta. Puolen Suomen Liiga on jonkinlainen mittari junnutyössä, mutta sinne ei ole joukkuetta PK:lta ollut vielä heittää. PK:n toiminta kulminoituu pitkälti yhden henkilön ympärille ja odottaisi ja toivoisi jo seuralle pitkästä aikaa vahvaa puheenjohtajaa. PAVE tullee heittämään haastetta ensi kaudella. Ja kuulin tuosta Ikerin mainitsemasta harrastejalkapallopelleilystä, jossa PAVE iski hyvällä tarkoituksella harrastejalkapalloon ja PK kateuksissaan yritti seurata sitten perässä, kun huomasi, että sinnehän riittää tulijoita. Yhteistyötä tuskin tullaan ihan vähään aikaan näissä seuroissa tekemään.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #435 : 02.10.2019 klo 18:50:03

Tuosta harrastejalkapallosta kuulin kyllä kesällä vaikka millaista tarinaa. Juttelin yhden touhua läheltä seuraavan kaverin kanssa ja myös tuosta Paven ”hyvästä tahdostakin” voi olla montaa mieltä. Koko homma lähti väärille urille jo talvella kun Pave kieltäytyi uusimasta farmisopimusta. Seurojen välit viilenivät muutaman hyvän vuoden jälkeen. PK otti kumppanikseen ToU:n mutta sinne suuntaan ei tainnut hirveän paljoa yhteistyötä kauden aikana olla. Ilmeisesti ainoa peli, jossa PK:n pelaajat kävivät Toivalaa auttamassa oli juuri tämä Pave vs ToU peli.

Pave pisti pystyyn harrastejalkapallon ja minun kuulemani mukaan kyseessä oli muutakin kuin vain hyvä tahto. Ilmeisesti PK:kin sai tästä tietoa itselleen ja pisti yhdessä Klubi-36:n kanssa pystyyn vastaavan viritelmän. Tämä oli kyllä todella huonosti tehty homma. Mitähän oikein ajattelivat? Kosto elää vai mikä viisaus siellä takana oikein oli? Muutama muukin tuttava ihmetteli tätä kapuloiden tahallista rattaisiin laittamista. PK:sta lähti useampia poikia pois ja liittyivät harrastejalkapalloon halpojen hintojen takia. PK kuitenkin oli jo ilmoittautunut piirisarjoihin sun muihin useammalla joukkueella ja nyt joissain ikäluokissa tuli pelaajapula. Ei riittänyt pelaajat ja pelejä/sarjoja ei kuitenkaan voinut kesken luovuttaa. Sitten reagoitiin näin... :(

Jos tuo harrastejalkapallo ihan oikeasti olisi haluttu tehdä järkevästi, niin silloin kaikki paikalliset seurat (PK, Pave ja Klubi) ja vaikka lähikylät (Kiuruvesi, Sonkajärvi ja Vieremä) olisivat järjestäneet sen yhdessä. Tällöin kaikki olisivat olleet ihan aidosti yhteisellä asialla ja lopulta kaikki olisivat varmasti saaneet siitä omansa. Nyt meni pahasti tunteisiin ja aika monelle jäi asiasta paha maku. Iisalmeen ei mahdu kahta kilpailevaa seuraa, sen sijaan 2-3 hyvää yhteistyötä tekevää seuraa tänne kyllä mahtuu. PK keskittyisi kilpa-, Pave harraste- ja Klubi tyttöjalkapalloon. Seurat voisivat tiivistää yhteistyötään esimerkiksi siten, että palkkaisivat yhteisiä työntekijöitä tai ostaisivat toisiltaan palveluja jos jollain on jo valmiiksi joku työntekijä, josta olisi hyötyä myös toiselle. Nyt vähäiset resurssit menevät liikaa hukkaan, eikä homma ole riittävän tehokasta. Lisäksi ne sotakirveet pitäisi haudata aika syvälle. PaVessa on omat vanhat gubbet, jotka vielä hääräävät mukana. PK:ssa on tämä yksi vanha rautarouva, eikä näillä seurojen toimihenkilöillä oikein kemiat kohtaa. Klubissa sen sijaan on aika virkeää toimintaa, joten voisiko se toimia tässä tilanteessa jonkinlaisena ”liimana”, että saatais homma toimimaan? Kohta muuten ollaan tilanteessa, että pelataan vain pelkkää harrastejalista koko kaupungissa.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #436 : 02.10.2019 klo 19:01:29

Kolmonen on harrastejalkapalloa.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #437 : 02.10.2019 klo 19:06:21

Kolmonen on harrastejalkapalloa.
On toki, mutta tarkoitinkin sitä, että jatkossa ei ole mitään mahdollisuuksiakaan palata ylemmille sarjatasoille. Samoin pelaajakasvatus tyrehtyy, eikä pelaajia kehitetä enää minnekään, vaan potkitaan huvikseen palloa kerran viikossa ilman tavoitteita.
Paul Heat

Poissa Poissa


Vastaus #438 : 02.10.2019 klo 19:06:51

Olkaa te viisaampia kuin kajaanilaiset ja alkakaa tehdä yhdessä parempaa jalkapallotyötä.

En näe yhtään voittajaa tuossa kylän aikuisten kikkelimiekkailussa.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #439 : 02.10.2019 klo 19:14:42

Olkaa te viisaampia kuin kajaanilaiset ja alkakaa tehdä yhdessä parempaa jalkapallotyötä.

En näe yhtään voittajaa tuossa kylän aikuisten kikkelimiekkailussa.
Ei siinä voittajia olekaan... Pelkkiä häviäjiä. Kyllähän nämä ajat ovat vaikeita muuallakin Itä- ja Pohjois-Suomessa. Jos hommat hoidetaan huonosti, niin pillit saa laittaa pussiin hyvin nopeasti. Ennen oli aatteelliset rajat, jotka määrittivät kumpaan seuraan kuuluit. Nykyaikana näitä rajoja ei enää pitäisi olla.
ikeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: On vain yksi Emiiri


Vastaus #440 : 02.10.2019 klo 19:57:00

Pallo-Kerhon osalta tilanne vaikuttaa melko kusiselta, kun verrataan edelliseen (2014) putoamiseen. Tällöin joukkueen runko oli iällisesti kykenevä uuden nousun yrityksessä. Joukkue vaihtunee täysin. Vaikea nähdä että vahvistukset Kuopiosta kulkeutuisivat enää Kolmoseen, vaikka tällä kertaa olisivatkin käyttökelpoisia. PaVen osalta tilanne on reilusti stabiilimpi, kun ei ole tarvetta tavoitella ylemmäs.

Seuran ja Pelen välillä eripuraa herättänyt "liiallinen kuopiolaistaminen" iski realiteetit toivottavasti vasten kasvoja. Ei täältä taikatempuinkaan saada puolta avausta iisalmelaisilla pelaajilla, vaikka toisilla on siihen kova halu. Eikä se yksistään ole seuran vika. Suurta osaa näyttelee kehitys kaupunkina ja se mitä kukin tekee toisen asteen koulutuksen jälkeen.

Mutta. Päätöksien ja uudistuksien tekeminen vaikuttaisi nyt paljon paremmalta liikkeeltä, kuin henkilökohtaisten palkintojen tavoittelu.
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #441 : 02.10.2019 klo 22:14:36

Tuo farmisopimuksen jättäminen Pavelta oli oikein tehty. Jos omasta takaa on pelaajia, niin miksi antaa toisen joukkueen vaihto pelaajille paikka pelata ja omat jää penkille. Tarvitsee suuret tuuletukset seurojen johdoissa, että seurat saatas tekemään oikeasti yhteistyötä.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #442 : 03.10.2019 klo 07:10:14

Tuo farmisopimuksen jättäminen Pavelta oli oikein tehty. Jos omasta takaa on pelaajia, niin miksi antaa toisen joukkueen vaihto pelaajille paikka pelata ja omat jää penkille.
Tästä olen kyllä vähän eri mieltä. Kertoo enemmän siitä seurojen todellisista väleistä. Edellisillä kausilla solmitut farmisopimukset antoivat ymmärtää, että välit olisivat kunnossa, mutta kyllä tämä oikeastaan paljasti sen, että kitkaa edelleen oli. On aika kapeakatseista toimintaa. Ja on tosi absurdia puhua Paven ”omista pelaajista”, toki heillä niitä vielä muutama on, mutta itse yrittäisin enemmän ajatella, että kaikki ovat yhteisiä pelaajia riippumatta siitä kummassa joukkueessa sattuvat sillä hetkellä pelaamaan. On koko Iisalmelaisen palloilun etu, että täällä olisi selkeä ykkösjoukkue ja sitten sille kakkos-/farmijoukkue Sarjatasoa alempana. Vuosi sitten näytti hyvältä kun Pave nousi kolmoseen, niin ajattelin jo mielessäni, että nyt lähtee palloilu taas täälläkin nousuun. Paskat! Alaspäin mentiin ja parikymmentä vuotta kerralla.

No nyt olis sitten mahdollisuus aloittaa PK:lla ihan puhtaalta pöydältä. Pelaajat varmaan vaihtuvat kun kokeneet siirtyvät kentän puolelta syrjään. Ehkä sinne penkin päähän voisi olla myös hyvä jonkun jäädä. Myös seurajohdossa voisi tuulettaa sen verran, että käytännön päätöksenteko siirtyisi ihan oikeasti uusille hartioille.
ikeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: On vain yksi Emiiri


Vastaus #443 : 03.10.2019 klo 13:24:19

Nyt on Puupiältä kyllä ikävän PK-rajoittunutta mietintää. Kuten tuossa edellä mainittiin, ei PaVella ollut mitään intressejä tehdä uutta diiliä kun ringistä tuli melkoisen laaja. Turhaan tuollaisia diilejä pelkän yhteistyön takia tehdään, kyllä taustalla on tarve myös hyötyä. PK:lla taas täysin eri, kun piti löytää pelialustaa omalle ylijäämälle. Liikettä olisi tapahtunut pelkästään yhteen suuntaan. Täytyyhän jotain itsekunnioitusta olla.
Jokin siellä on taustalla, kun kausi toisensa jälkeen kaupungin sisällä tapahtuu liikehdintää PK:sta poispäin. Ja viime kausina enenevissä määrin hyviä nuoria pelaajia.
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #444 : 03.10.2019 klo 13:58:47

Samaa mietin itsekkin, miksi pave olisi oikeasti tehnyt farmisopimusta? Jos rinki on laaja ja niin kun Ikeri kirjoitti yhtään pelaajaa ei olisi kyl pavesta nostettu pk:n mukaan, vaan olisi aina työnnetty pk pelaajat paveen pelaamaan. Onko semmoisessa mittään järkeä. Haluaako Pave vuorostaan olla iisalmen 1 seura?
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #445 : 03.10.2019 klo 14:41:34

Komppaan pari edellistä. PAVEn osalta farmissa ei olisi ollut mitään mieltä. Nimilistan perusteella PAVEssa yli 20 pelaajaa, jotka ilmeisesti maksavat harrastamisestaan. Ei varmaan olisi kovinkaan innostavaa PAVEn pelaajien kannalta, jos PK:sta olisi tullut saman tasoista penkkimiestä korvaamaan heidät. Käsittääkseni PK:lla oli kuuleman mukaan ollut vielä vaatimus saada joka peliin PAVEN avaukseen tietty määrä pelaajia???
arska1

Poissa Poissa


Vastaus #446 : 03.10.2019 klo 15:53:01

Tou:n mukana kävi kolmosta pelaamassa 2-3 pk-37 pelaajaa melkein kaikissa peleissä.Viime pelissä Af barca vastaan 3 pelaajaa
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #447 : 03.10.2019 klo 16:16:34

Eikös se yhteistyö juuri ole se farmisopimusten idea? Ja sääntöjen mukaan tässä tapauksessa vain kakkosessa pelaavasta joukkueesta voi siirtyä kolmosessa pelaavaan joukkueeseen pelaamaan. Toiseen suuntaan, eli kolmosesta kakkoseen siirtyminen on kielletty. En tosin itse ymmärrä, että miksi? Mutta näin se vaan kuulemma on. Kuulemani mukaan aika ohuella jengillä Pave veti osan peleistään (vain 3-4 vaihtomiestä, ei varamaalivahtia tms.), joten kyllä sillä yhteistyölle olisi ollut tarvetta myös sillä puolen. Varsinkin kun läheskään kaikki pelaajat eivät ihan olleet kolmosen tasoisia pelaajia, mutta turha sitä enempää on surkutella. Toivottavasti jatkossa asiat hoidetaan paremmin.
« Viimeksi muokattu: 03.10.2019 klo 16:37:38 kirjoittanut Puupiä »
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #448 : 03.10.2019 klo 16:18:12

Tou:n mukana kävi kolmosta pelaamassa 2-3 pk-37 pelaajaa melkein kaikissa peleissä.Viime pelissä Af barca vastaan 3 pelaajaa
Tätä en tiennytkään... Hyvä, että sopparille oli sitten käyttöä. Joskus alkukaudesta katselin enemmän noita tilastoja ja silloin ei ainakaan ollut PK:n jätkiä ToU:n peleissä. Ilmeisesti sitten myöhemmässä vaiheessa tilanne muuttui. Ylos
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #449 : 03.10.2019 klo 16:36:18

Sen verran vielä pitää tarttua, että kyllä hyvien nuorien pelaajien pitääkin lähteä kaupungista eteenpäin. Esim KuPSiin tai johonkin muualle isompiin ympyröihin ja korkeampiin sarjoihin. Enemmän olisin huolestunut jos nuoret ja hyvät pelaajat jäisivät liian pitkäksi aikaa Iisalmeen pyörimään. Silloin oltaisiin isoissa ongelmissa. Itse näen ongelmana sen, että kakkosen tasolle kykenevät kokeneet pelimiehet eivät halua pelata kakkosta vaan mieluummin pelaavat ”höntsää” kolmosessa tai alemmissa sarjoissa. Missä on se halu kehittyä ja kehittää muita? Nuoret pelaajat tarvitsevat niitä kokeneita pelaajia malliksi ja esimerkiksi. Heitä on tällä hetkellä vähän turhan vähän. Myös junnupuolella heistä voisi olla hyötyä.

 
Sivuja: 1 ... 17 [18] 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines