FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.07.2021 klo 20:51:31 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 18 [19]
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2019  (Luettu 113486 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jappaduu

Paikalla Paikalla


Vastaus #450 : 03.10.2019 klo 19:32:13

Tottahan se on että poishan on Iisalmesta lähdettävä jos haluaa edetä urallaan. Mutta jollekkin riittää että pelaa 2 alaspäin olevia sarjoja vaikka olisi kuinka talentti lajissaan. Mutta näkeehän sen jo kesältä, että Iisalmessa ei vaan ole riittäviin 2:seen omankylän miehiä. Juu saattohan Pavella kesällä olla jossain peleissä vähän vaihtomiehiä, mutta taisi pk:kin käydä aika vajaalla vaihtopenkillä liiton sarjan pelejä pelaamassa..
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #451 : 03.10.2019 klo 21:59:53

Silloin kun ei ole farmisopimusta ylempänä olevan joukkueen kanssa ja omat pelaajat eivät riitä erilaisten poissaolojen takia (pelikiellot, loukit, työesteet yms.), niin sillon mennään aika ohuella joukkueella. Eihän se välttämättä kovin hyvä tilanne ole. Varmastihan PK olisi halunnut vieläkin isomman ringin jos vain riittävän laadukkaita tulijoita olisi ollut. Lähinnä tällä tarkoitan niitä oman kylän poikia, jotka nyt jäivät tulematta. En siis enää lisää Kuopion ”vahvistuksia” olisi kaivannut. Nykyinen määrä oli ihan maksimi, mutta laatu oli enemmän sekundaa.

PK:n ongelma on ollut vähän epätasainen juniorituotanto. 90-luvulla syntyneistä ei joka vuosi saatu yhtään omaa kasvattia edustusjoukkueeseen. -96 ja -97 syntyneissä oli montakin hyvää peluria, osa jopa ”liiankin hyviä”, sillä päätyivät KuPSiin (Saku, Jiri, Immi). Sitten -98 ikäluokasta edariin on noussut muutamia nimiä, joista JesseÅ taisi olla ainoa tällä kaudella pelannut. Vuosituhannen vaihteessa oli sitten vähön hiljaisempaa ja tämä 02-ikäluokka on sitten seuraava, jossa on useampia lahjakkuuksia. Myös -03 pojista on muutama potentiaalinen peluri. 04-ikäisissä taitaa olla vain 1 hyvä poika ja sitä nuoremmissa ei myöskään kovin montaa lahjakkuutta ole. Ne muutamat, jotka ovat olleet taitavat siirtyä Kuopioon jo hyvissä ajoin. Ehkä se kolmoseen putoaminen oli ihan hyvä tässä vaiheessa, sillä ensi vuosi olisi varmasti ollut vielä vaikeampi.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #452 : 04.10.2019 klo 15:56:24

Jäähyväiset Zlatanille... Eli viimeistä viedään. Lunta sataa, joten varmaan se on oikea aika pistää kausi pakettiin. Kausi alkoi lumisateessa ja näköjään päättyy lumisateessa. Vaikea on kautta pidentää kummastakaan päästä.
http://www.pk-37.fi/ottelut/215832/otteluennakko
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #453 : 05.10.2019 klo 19:10:40

PK-37-Hercules kuvagalleria: https://bit.ly/2MepPe0
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #454 : 05.10.2019 klo 20:36:18

Ja raportti viimeisestä 2-4 tappioon päättyneestä pelistä.
http://www.pk-37.fi/ottelut/215832/otteluraportti

Muutama oma kommentti. Sitä samanlaista pelaamista mitä tässä nyt on nähty. Vähän ehkä flekmaattisempaa. Jotenkin annettiin Herkuleksen hallita palloa. Hävittiin kaksinkamppailuita. Korhonen pelasi vähän siellä sun täällä (pohjalla, 10-paikalla ja topparina), mutta ei oikein onnistunut missään niistä ihan täydellisesti. Pohjapelaajana jalat liian kankeat ja tulee liikaa syöttäharhoja. hyökkäyksessä oli ihan hyvä target ja yksi maalipaikkakin tuli ekalla jaksolla, mutta puski liian keskelle maalia. Topparina myös liian kankea, joka tuli esille vastustajan viimeisessä maalissa. Samanlaisia tilanteita on ollut kauden aikana muitakin.

Ilman sitä Zlatanin ”pakollista” kunnianosoitusvaihtoa peli varmaan olisi päättynyt toisin, mutta eipähän tuolla nyt merkitystä ollut. Hyvä, että annettiin peliaikaa niille, jotka eivät sitä kauden aikana ole saaneet. Nuori Rikhard Lappalainen taisi tehdä debyytin. Ylos Nyt vain hyvää treeniä alle talvella ja liikettä ja nopeutta lisää, niin voipi tulla vielä ihan hyvä pelimies.

Lappalaisen Antista taas näki, että ei ole hetkeen pelannut. Pallo poltti jaloissa ja oli kyllä ratkaisevassa osassa vastustajan kahdessa viimeisessä maalissa. Ensin unohti omassa päässä oman ukon täysin vapaaksi ja reppu heilui. Sitten toisessa päässä antaa harhasyötön suoraan vastustajan jalkaan ja siitä seuranneesta nopeasta vastahyökkäyksestä loppulukemat. Ei ole tuo pohjapelaajan rooli välttämättä Antin paras paikka. Junnuna taisi pelata paljon topparina, joten miksi ei nyt mennyt suoraan Zlatanin paikalle vaan Joona tiputettiin toppariksi?

Missähän oli Aittokoski? Hänen liikettään olisi kyllä kaivattu. Nyt PK:n harvat hyökkäykset tulivat lähes pelkästään Lehtimäen laidalta ja muutaman kerran hyvin tulivatkin. Dootin maali tästä hyvä esimerkki. Veeti kuitenkin taas loppua kohti hyytyi, joten sitä toistakin laitaa olisi voinut ihan huvin käyttää. Sinne ei vain nyt tainnut sopivaa pelaajaa löytyä?

Al-Musawikin oli yllättävän vaisu tänään, eikä oikein kukaan muukaan aivan yltiöpäisen hyvään suoritukseen yltänyt. Vastustaja oli parempi, mutta kyllä noita omia junnuja näyttäisi sen verran olevan, että ensi kaudeksi kolmoseen joukkueen saavat jalkeille. Ylos

Nyt on hyvä saunoa raskaan ja vaikean kauden rasitukset pois ja huilata hetki ennen uuden kauden harjoitusten alkua. Tuoppi  
EXtalent

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KUFU-98&ACBarca


Vastaus #455 : 05.10.2019 klo 20:54:45

Kuukausi huilia ja sen jälkeen armoton fysiikka kuuri päälle nuorille pojille(miksei vanhemmillekkin, jos niitä on vielä).

Jos kunto keväällä kova niin eise muuta kolmosen voittoon tarvii.

Toki vähän pelisilmääkin tarvii...
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #456 : 07.10.2019 klo 10:18:07

Joo, kyllä oli surkea kausi. Viimeinen peli jäi näkemättä paikan päällä, mutta eipä siinäkään liiemmin omat junnut saaneet peliaikaa vaikkei panosta enää ollutkaan. Saa nähdä kenen johdolla ensi kauteen, oma veikkaus että Vidgren ottaa valmennuspestin vaikka toisen käden tietojen mukaan myös Lähderinne ollut seuraamassa viimeistä peliä. Tuskin kuitenkaan Lähderinne lähtee kolmosen joukkuetta vetämään. Kakkonen olisi ollut eri juttu.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #457 : 16.10.2019 klo 09:47:49

Zlatan valmentajaksi ensi kaudeksi... Ylos Yllättävän aikaisin ja nopeasti saivat neuvottelut pakettiin, vai oliko jo kauden aikana sovittu juttu? Sitten vielä ne pelaajat.
http://www.pk-37.fi/uutiset/113174/jani-vidgren-pk-37-n-edustusjoukkueen-uusi-vastuuvalmentaja
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #458 : 24.10.2019 klo 11:36:05

Kirjoitellaanpas vähän omia arvioita ensi kauden joukkueesta. Varmaankaan Kuopiosta käyneet "vahvistukset" eivät enää ensi kaudella joukkueessa jatka, mutta PK:n omat kasvatit jatkanevat jos eivät jostain ylempää löydä itselleen sopivaa pelipaikkaa.

Eli Zlatan ilmoitti lopettavansa ja siirtyy siis valmentajaksi. Koso varmaan jatkaa myös joukkueessa, mutta pelaako vielä yhtä paljon kuin aiemmin voi olla sitten jo toinen juttu. Ainakin siis mv-valkkuna jatkanee. Vielä tarvitaan joku "kakkosvalmentaja", mutta kuka? Remeksen Markoa ilmeisesti kaavailtiin uuden perustettavan reservijoukkueen valmentajaksi, mutta tilanne hieman muuttui ja joukkue putosi kolmoseen, joten onko enää tarvetta sille reserville? Niinpä luonnollinen valinta kakkoskoutsiksi olisi juuri tämä Remes. Jos ei sitten jatka edelleen B-junnujen vetämistä, mutta huhujen mukaan siihen paikalle olisi myös Lollo tyrkyllä.

Varmoja poislähtijöitä lienevät siis ainakin nämä seuraavat "muualta tulleet":
Korhonen Otso, Kemppainen Jesse, Mäntyselkä Aarni-Matti, Nissilä Erno, Honkanen Sampo, Lehtimäki Veeti, Doot Myan ja Al-Musawi Ali. Lisäksi Aittokoski ja Vauhkonen ainakin yrittävät päästä KuPSin organisaatioon pelaamaan vähintään kakkosta. Ojalan Joonasta en ole ihan varma mikä on miehen tilanne? Vieläkö mieli vetää kakkosen tasolle vai jäisikö pelaamaan kolmosta Iisalmeen? Asuukohan hän tätä nykyä missä? Viime vuonna ainakin taisi olla jollain koululla töissä, mutta tästä vuodesta ei ole tietoa. Jos asuu paikkakunnalla, niin jatkaminen voisi olla ilmeisesti mahdollista, sillä hänelläkin alkaa olemaan ikää yhtä paljon kuin Kosolla. Lisäksi Rissasen Matias tuskin enää jatkaa, sillä on arponut jo useamman vuoden ja nyt ilmeisesti maalivahteja olisi kuitenkin ihan riittävästi muutenkin.

Omista kasvateista varmaan suurin osa olisi jatkamassa jos eivät sitten opiskelujen tai kesätöiden takia jaksa paikkakunnalla enää kulkea. Eli Rieppo, Jauhiainen ja kenties Arthur jatkaisivat maalivahteina sen Koson ohella. Arthurin kulkemisesta tai asumisesta en osaa sanoa, että onko ongelmaa? Jos on, niin silloin hakenee paikkaa jostain muualta. Fransiksen Ciro, Lappalais Antti, Toppis Vili, Sahlstömmin Nikke, Kauhas Saku, Kettus Visa, Huttus Mikki, Åhmannin Jesse ja Lappalais Riku varmaan jatkavat jos eivät muualta löydä pelipaikkaa ja paikkakunnalla vielä vaikuttavat.

Noiden jäävien omien kasvattien lisäksi B-junnuista kasvaa yli-ikäisiksi useampia 02-syntyneitä pelaajia, joten sieltä suunnalta tulenee täydennystä rosteriin. Ainakin osan heistä pitäisi olla ihan OK rotaatiomiehiä kolmoseen. Harjoitusrinkiin nostetaan varmaan vielä muutamia 03/04-syntyneitä B-junnuja, jotta harjoituksissa voidaan tehdä jotain muutakin kuin vain pelata 4vs4 pienpelejä. Lisäksi luotan siihen, että muutama viime kaudella PaVeen siirtynyt PK:n kasvatti siirtyy takaisin kasvattajaseuraan, varsinkin jos haluavat omalla uralla joskus eteenpäin pyrkiä. PK:lla kuitenkin luulisi olevan haluja nousta takaisin kakkoseen, mutta ensi kaudella se vielä tuskin onnistuu millään, sillä sen verran suurta on vaihtuvuus joukkueessa. Pave lienee tyytyväinen jos saa sarjapaikkansa säilytettyä. Jatkon kannalta toivoisin paikallisille seuroille vielä lisää yhteistyötä ja yhteen hiileen puhaltamista, jotta Iisalmelainen jalkapalloilu saataisiin vakiinnutettua tietylle tasolle, eli miesten joukkueet 2. & 3. divareissa. Siinä olisi riittävän hyvä pelaajapolku monelle yläsavolaiselle pelaajalle varsinkin kun ottaa huomioon yhteistyön KuPSin kanssa, eli lahjakkaimmat junnut pääsevät jo C-junnuista alkaen pelaamaan KuPSissa kovia valtakunnallisia sarjoja.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #459 : 24.10.2019 klo 18:00:34

Nuorempi Vauhkonen näköjään käväissyt syyslomalla Saksassa. Ylos Se nyt tiedettiin etukäteen, että tuskin tulee ikinä PK:n edarissa pelaamaan, mutta nyt vähän näyttää siltä, että edes KuPSissa ei kerkee pelaamaan ennen ulkomaille lähtöä. Onnea matkaan sitten kun sen siirron aika on. Ylos
http://www.pk-37.fi/uutiset/113161/elmer-vauhkonen-viettaa-syysloman-saksassa-fc-bayern-munchenin-vieraana
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #460 : 05.11.2019 klo 23:16:10

Ruotsi ja Koso mukaan valmennukseen ja junnuille sopimuksia. Ylos Vielä muutama vähän kokeneempikin pelimies mukaan varmaan mahtuisi.
http://www.pk-37.fi/uutiset/114183/juho-ruotsalainen-ja-pelaamista-jatkava-ville-kosonen-mukaan-edustusjoukkueen-valmennusryhmaan?fbclid=IwAR0GBCdwY4228DOVDBqbeVB2K32xV2w3mWhVZXpaiTKa4m2HIlnjwbSS9Cc
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #461 : 27.11.2019 klo 23:30:12

Seura näkyy hakevan osa-aikaista työntekijää. Mitäköhän hommia tuo tulisi tekemään? Tuskin kuitenkaan junnuvalmentajaa, sillä se varmaan olisi mainittu ilmoituksessa. Toimistohommiin ilmeisesti? Liekö rautarouva laittamassa rukkaset naulaan vai mistä on kyse?
http://www.pk-37.fi/uutiset/114747/pk-37-etsii-osa-aikaista-seuratyontekijaa
Bhoy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, Celtic, FC Espoo


Vastaus #462 : 14.02.2020 klo 14:37:17

Uusia sopimuksia julki ja mad photoshop skillz: http://www.pk-37.fi/imagebank/228571_huge.jpg

 
Sivuja: 1 ... 18 [19]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa