FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.11.2019 klo 20:22:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: Piirien lopettaminen  (Luettu 14859 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 17.02.2019 klo 16:38:51

Jotenkin en voi ymmärtää tätä: Helsingin piiriäkin ollaan lopettamassa, mutta samanaikaisesti hilloa hamstrannut piiri korottaa voimakkaasti kaikkia maksujaan! Onko piirin ajatuksena tappaa futiksen harrastaminen piirin alasajon myötä?

Helsingissä ei ole hetkeen virallisessa kilpailutoiminnassa peritty seuroilta juuri mitään maksuja, poislukien läpilaskutettavat kulut (kentät ja erotuomarit). Tulevalle kaudelle näistäkin kuluista iso osa hyvitetään seuroille, joten en tiedä mitä tuolla yllä olevalla väitteellä tarkoitetaan.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #26 : 20.10.2019 klo 09:17:26


Kohta mennään.  Itse en odota tästä uudistuksesta enempää tai vähempää kuin helvetinmoista kaaosta, tune: pessimisti ei pety.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/alueiden-henkilosto-2020-alkaen

Uutinen

Alueiden henkilöstö 2020 alkaen

Palloliitto aloittaa tammikuussa yhtenä organisaationa, kun piirit ja Palloliitto yhdistyvät yhdeksi organisaatioksi. Palloliiton ja piirien tutut palvelut ovat ensi vuonna valtakunnallisesti johdettuja ja alueellisesti toteutettuja joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Seuraavassa on esiteltynä alueelliset vastuuhenkilöt.

Alueellisten toimijoiden lisäksi alueelle tuotetaan palveluja valtakunnallisesti keskitetysti, kuten jäsenpalvelut (esim. pelipassiasiat ja taso-tuki) ja pelaajakehityksessä maajoukkuevalmentajat. Osa alueen palveluista tuotetaan tai niitä lisäresursoidaan ostopalveluin esimerkiksi oto-sopimuksin. Seurojen toimintaa tukevat myös alueelliset valmennuskeskukset (Etelä-Suomi, Keski-Suomi ja Pohjois-Suomi). Lisäksi alueellinen viestintä tapahtuu valtakunnallisen viestintätiimin ja oto-toimittajien yhteistyöllä.
 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines