FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.02.2020 klo 23:09:42 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Keski-Pohjanmaan Nelonen 2019  (Luettu 6579 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Billy Wright

Poissa Poissa


: 15.01.2019 klo 19:17:58

Avataan tämäkin topic kun vuosi on vaihtunut ja pre seasonia on enää jäljellä noin 3,5 kuukautta.

Vuoden tauon jälkeen sarjaan saatiin mukaan taas 12 joukkuetta, joka on tietysti paljon parempi lukema kuin viime kauden 11, sarjan seuraamisen kannalta. Viime kauteen verrattuna sarja näyttää myös erilaiselta osallistujen suhteen - peräti 4/12 joukkueista pelasivat joko kolmosessa tai vitosessa viime kaudella.

Uudet joukkueet ovat:

PeFF - Tippui katastrofikauden jälkeen kolmosesta. Putoaminen näytti melkein varmalta jo viime talven harjoituspelitulosten perusteella, joten ainakin seuralla on ollut riittävästi aikaa valmistautua kolmen vuoden tauon jälkeen nelosdivarijalkapalloiluun.

RyPK-84 - Hissi toi 35-vuotisjuhlia viettävän seuran taas neloseen vuoden tauon jälkeen. 2017 jäi muiden jalkoihin. Mielenkiintoista nähdä miten käy nyt kun jo lähtökohtaisesti sarjassa on kaksi huonommin rankattua joukkuetta viime kauden sijoitusten perusteella.

Friska Viljor - Sai paikan ylhäältä kun Pallopiiri päätti, että sarja pelataan 12 joukkueen voimin, eikä 10, joka oli alkuperäinen suunnitelma. Taitaa olla ensimmäistä kertaa tällä tasolla sen jälkeen kun seura palasi monen vuoden tauon jälkeen uudestaan Kokkolan jalkapallokartalle noin 10 vuotta sitten.

TUS - Viime kauden putoajista parempi, LoVe, ei ottanut uutta mahdollisuutta vastaan joten näin viimeinen paikka tarjottiin vitosen viime kauden kolmoselle. TUS:han on periaatteessa nelosessa erittäin iso seura jos viime vuosikymmenten historia otetaan huomioon. Seura karsi noususta ykköseen olisiko ollut 2005 ja pelasi kakkosessa viitisen kautta vuosituhannen ensimmäisellä vuosikymmenellä ja sen jälkeen vielä monta vuotta kolmosta ennen kuin alamäki vei aina vitosen pohjamutiin ennen viime kauden ryhtiliikettä.

Sarjassa jatkavat (viime kauden paremmuusjärjestyksessä):

FF Jaro U23 - Menetti sarjanousun NIK:lle loppumetreillä. Nyt ei taida haastajia tässä sarjassa olla jos viime kauden runko ei ole siirtynyt JBK:n rinkiin.

FC Sääripotku - Nousi peräti kolmanneksi vahvan loppukirin ansiosta. Kokkolasta ensi kaudella peräti 5 joukkuetta joten pelaa periaatteesa kaudella 15/22 peliä kotona muiden kokkolalaisten tavoin.

IK Myran - Monta vuotta pyörinyt sarjan kärjen tuntumassa. Lähtee kauteen uudella valmentajalla kun pitkään joukkuetta hyvällä menestyksellä luotsanut Sami Dahlbacka siirtyi sivuun.

No Stars - Aloitti viime kauden vaisusti, mutta oli keskikesällä huimassa vireessä ja nousi taistelemaan pronssipaikasta.

LBK - No Starsin ja Sääripotkun vastakohta: aloitti erittäin vahvasti mutta hyytyi täysin loppukaudesta ja oli lopulta kuudes vaikka oli jossain vaiheessa mukana ihan kärjen tuntumassa. Toki kuudes sija oli hyvä suoritus joukkueelta, joka pääsi sarjaan muiden luopumisten takia.

GBK II - Nuoren joukkueen otteluissa riitti tapahtumia, teki keskimäärin 2,6 maalia per peli, jolla yleensä on sarjataulukossa aika korkealla. Mutta jos omiin menee keskimäärin 2,75 palloa, sijoitus on keskikastissa.

OuHu - Sarjanousija pelasi vahvan loppukauden ja jätti putoamistaistelun muiden huoleksi. On tulevalla kaudella ainoa joukkue, joka ei pelaa kotipelinsä Kokkola-Pietarsaari -seudulla.

Esse IK II - Oli jokunen vuosi sitten aivan kärjen tuntumassa, mutta seuran edustusjoukkueen nuorennusleikkauksen takia myös reservit ovat kärsineet ja jääneet putoamistaisteluun.

Voimasuhteista ehkä turha spekuloida sen kummemin tammikuussa, mutta tasainen sarja vaikuttaisi olevan tulossa. Jaro U23 vaikuttaisi olevan ennakkosuosikki, varsinkin kun PeFF:llä ei taida olla aikomusta palata kolmoseen lähivuosina. Oman värinsä sarjaan tuo Kokkolan lähes viikottaiset paikallispelit.

Jos joku osaa kertoa harjotuspelien tuloksia tai muuta mielenkiintoista sarjaan liittyvää, niin tämä ketju lienee sille oikea paikka.
OOOO

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 18.01.2019 klo 08:51:25

29.12. harjoitusottelu FF Jaro U23 - NIK (pelaa nyt sitten Kolmosessa), tulos 0-2 (0-0).  U23 oli liikkeellä nuorella joukkueella, kahdeksastoista pelaajasta yli puolet oli -01 syntyneitä ja mukana oli vain yksi A -juniori iän vuodella ohittanut pelaaja. NIK:lla oli vakiokaluston lisäksi Thomas Kula ja pari muuta Kakkosessa aiemmin pelannutta pelaajaa. Kauden ensimmäiseksi otteluksi pallo liikkui hyvin molemmilla joukkueilla ja vaarallisia tilanteita luotiin molempiin päihin. Ottelu oli pitkään tasaista vääntämistä, mutta loppua kohden NIK:n rutiini ja kokemus ratkaisivat pelin.

U23:sen seuraava harjoitusottelu pelataan huomenna lauantaina 19.1. klo 18:00 Kipparihallissa Kokkolassa ja vastustajana KPV Akatemia (Kolmonen). Tähän otteluun lähtee U23 hieman kokeneemman joukkueen kanssa, mutta runko muodostuu kuitenkin -01 ja -00 syntyneistä pelaajista. KPV Akatemia tulee vuorostaan vierasjoukkueeksi Tellushalliin sunnuntaina 3.2., ottelu pelataan klo 15:00 alkaen.

U23 harjoitusrinki on laaja ja materiaalista löytyy koko Jaron junioripolun läpi kulkeneita pelaajia sekä vasta vuoden tai pari jalkapalloa harrastaneita. A -juniori iän ohittaneita on mukana ainoastaan muutama. Edestakainen liikenne armeijaan aiheuttaa muutoksia joukkueeseen kauden aikana. Viimekauden maalitykki Alex Ramsay harjoittelee armeijan harmaissa keskikentän vakiokalusto Sebastian Pelkkikankaan kanssa. Toivottavasti selviävät kesäksi siviiliin. Joonas Järvenlahti tekee paluu Jaron paitaan, viimevuoden alku taisi mennä armeijassa ja loppukausi PeFF:ssä. LBK:ssa pelannut maalivahti Jonathan Koivuniemi palaa myös Jaron kirjoille. Viimekaudella tolppien välissä ollut maalivahti Jonas Edström lähti myös valtion palvelukseen ja on poissa ainakin puolet kaudesta.

JBK:n joukkueen rakentaminen tulee vaikuttamaan myös U23 -joukkueeseen. Tällä hetkellä neljä -01 ikäistä harjoittelee JBK:n kanssa, mutta peliaika tulee luultavasti löytymään suurimmaksi osaksi U23:n vaatetuksessa. Ja saadaanko mahdollisesti Jaron kirjoilla JBK:ssa pelaavista pelaajista apua joukkueeseen kauden aikana jää vielä nähtäväksi. U23 pelaava kokoonpano tulee muuttumaan jonkin verran pelien välillä, mutta muutokset ovat pienempiä kuin viime vuonna ja näyttäisi siltä, että myös vaihtopenkillä on muutakin kuin varustekassi. Viimekaudella siellä oli usein reilusti tilaa vaikka apua tuli B2 -joukkueesta asti. Tälle kaudelle tilanne näyttää huomattavasti paremmalta.

LBK on aloittanut harjoituskautensa, mutta halliaikojen puute rajoittaa määrää. Viime vuonna valmistunut tekonurmi auttaa tilannetta pian sen jälkeen kun kevätaurinko aloittaa lumen sulatuksen, mutta siihen asti taitaa kerta viikossa olla realistinen tavoite. Harjoitusringissä näytti olevan hyvin pelaajia jo tässä vaiheessa, että eiköhän sieltäkin tule ihan kilpailukykyinen joukkue tulevalle kaudelle.
OOOO

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 21.01.2019 klo 16:52:31

19.1. KPV Akatemia - FF Jaro U23, lopputulos 3-1. KPV Akatemia oli joukkueena valmiimpi ja piti yllä hyvää tempoa johon U23:lla oli vaikeuksia vastata.
OOOO

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 03.02.2019 klo 17:19:34

FF Jaro U23 - KPV Akatemia 1- 2. Löytyisikö joku muu paikalla ollut kirjoittamaan otteluraporttia?
OOOO

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 15.02.2019 klo 23:32:32

15.2. LBK - FF Jaro U23, lopputulos 3-3. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. LBK:lta oli loukkaantumisien vuoksi poissa pari viimekauden avauskokoonpanon pelaajaa. Jokunen uusi pelaajakin oli mukana ja olivat kyllä selviä vahvistuksia joukkueeseen. Uskoisin, että LBK tulee olemaan sarjassa puolenvälin yläpuolella.

U23 pelasi leveällä materiaalilla ja nyt mukana olivat myös ne pelaajat, jotka huilasivat ottelut KPV Akatemiaa vastaan. Moni näistä pelaajista on harrastanut jalkapalloa vasta muutaman vuoden ja intoa on enemmän kuin taitoa. Joukossa on mukana myös näppäriä pallonkäsittelijöitä, mutta pelaaminen joukkueena ja joukkueella on vielä opettelun asteella. Kovaa harjoittelua vaan ja pitäähän se eroa näkyäkin niihin verrattuna, jotka ovat säännöllisesti harjoittelleet toistakymmentä vuotta.

OOOO

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 23.02.2019 klo 08:57:43

17.2. harjoitusottelu PeFF - IK Myran, lopputulos 1-1. IK Myran vaikutti vahvemmalta ja hallitsi hienokseltaan peliä, mutta PeFF piti puolustuslinjansa kasassa ja sai ajoittain luotua painetta Myranin maalille. Kausi alussa ja tuon ottelun perusteella vaikea sanoa tasosta kovinkaan paljoa, mutta silmämääräisesti arvioiden ottelun tempo jäi kyllä aika paljon LBK - U23 -harjoitusottelusta tasosta.
OOOO

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 03.03.2019 klo 12:13:45

1.3. Sääripotku - Ik Myran, lopputulos 6 -1. Taisi alkuperäinen vastus perua tulonsa ja IK Myran hyppäsi apuun lyhyellä varoitusajalla kasaan saadulla materiaalilla.

Tänään 3.3. klo 15:00 harjoitusottelu FF Jaro U23 -Esse Ik I. Talvilomaviikosta johtuen ei paikalla välttämättä ole joukkueiden koko tulevan kauden avauskokoonpano, mutta eiköhän tuosta vauhdikas ottelu siitä huolimatta muodostu.

Muokattu/lisätty:
Lopputulos 4-1. U23 hallitsi pelitapahtumia alusta lähtien, mutta Esse IK teki ensimmäisen maalin. Kaksinkamppailuissa Esse IK oli vahvoilla, mutta U23:lla pallo liikkui nopeammin pelaajalta toiselta ja vaarallisia paikkoja alkoi syntymään. U23:n peli oli vastustajaa valmiimpaa ja joukkueena ehjempää. Esse IK ei ole vielä harjoituspelejä juuri pelannut ja se kyllä näkyi otteissa, mutta kauden alkuun on vielä aikaa ja tänään nähty taso on jotain toista siihen mennessä. Esse IK:lta puuttui pari avainpelaajaa ja U23 pelasi ilman JBK -apuja.
« Viimeksi muokattu: 03.03.2019 klo 17:25:27 kirjoittanut OOOO »
OOOO

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 28.04.2019 klo 09:50:59

Ensimmäinen kierros oli aika tasainen vaikka tasapelejä ei pelattu yhtään ainutta. Kolme ottelua maalin erolla, yksi kahden, yksi kolmen erolla ja vain yksi ottelu hieman isommalla erolla.

U23 pelasi kohtuullisen pelin PeFF:iä vastaan, alun hermoilun jälkeen alkoi pallo liikkua paremmin ja voitto oli ansaittu.

Esse IK pelasi hienon ensimmäisen puolikkaan Sääripotkua vastaan, pallo liikkui hyvin puolustuslinjassa ja siitä useasti keskikentän läpi yhdellä tai kahdella kosketuksella hyökkääjille asti. Sääripotku teki kavennusmaalin ensimmäisen puolikkaan lopulla vastustajan pahasta virheestä puolustuspäässä, muuten paikat olivat heillä vähissä. Toinen puolikas oli huomattavasti tasaisempaa tai sekavampaa, Sääripotku tuli paremmin peliin mukaan ja Esse IK:n peli hajosi. Pallosta taisteltiin eikä kumpikaan saanut otetta pelistä, syöttöketjut olivat pääosin yhden tai kahden mittaisia ja pallo oli sivurajasta yli jatkuvasti. Sääripotku tuli maalin päähän, mutta Esse IK:n hieno vapaapotku yläriman kautta maaliin oli viimeinen niitti taisteluista pisteistä.

Taistelu pisteistä jatkuu maanantaina klo 19:30 Kokkolassa kun Sääripotku isännöi Kipparihallissa ottelua U23:sta vastaan. Kierroksen muut ottelut pelataankin sitten vasta vapun jälkeen.
trendkiller

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACK, Kanarialinnut, Packers


Vastaus #8 : 29.05.2019 klo 22:02:16

Huima tehnyt hienon taktisen vedon ja pistäny kotiottelut tiistaille.
SuntinsuunSeikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Öljyseikit Euroopassa


Vastaus #9 : 30.05.2019 klo 09:50:09

Huima tehnyt hienon taktisen vedon ja pistäny kotiottelut tiistaille.

No kai ne pelit on jollekin päivälle pistettävä. En ymmärrä tätä asiaa. Jos yhden päivän vuodessa joutuu järjestämään omat asiat niin että pääsee lähtemään vieraspeliin arkipäivänä 16:30 ja palaamaan kotiin 22:30 niin onko se muka liikaa vaadittu. Jos on niin pitää oikeasti miettiä onko oikeasti täydellä mukana joukkueen toiminnassa.  Nythän Huima pelaa kaikki paitsi yhden pelin arki iltana. Miksi muut joukkueet eivät ole huomioineet tätä asiaa.
ACooper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Monkulat, KPV, KPS


Vastaus #10 : 09.06.2019 klo 19:40:40

Tuli käytyä väijymässä TUS - OuHu. Pelin taso ei päätä huimannut ja ottelu päättyi tasaisesti 1-1, kun kotijoukkue ensin pilkulta pallo sisään ja OuHu tasoitti n. vartti ennen loppua.

Avausjaksolla Huiman molari veti alueen ulkopuolella TUS:n hyökkääjän nurin ja aivan selvä punainen kortti. Tästäkin huolimatta OuHu oli parempi toisella jaksolla ja olisi ehkä jopa ansainnut voiton.

OuHun fanikatsomolle muuten peukku, mutta loukkaantuneelle pelaajalle huutelu oli kyllä JMT. Hyvää meininkiä muuten sunnuntai-iltaan.
Käläviän Torres

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Kälviän Tarmo, JS Hercules, The Blues


Vastaus #11 : 07.07.2019 klo 13:57:41

https://youtu.be/IAbhsi4Ct-A

Tässäpä perjantai-illan taisto Notarien ja TUS:n välillä. Pitihän se lähteä katsomaan, kun molemmilla puolilla oli vanhoja pelikavereita. Sarjataulukon perusteella odotin lukemien olevan vähän toisin päin, mutta näin tällä kertaa. Ikinuori Kim Huuhka se vain jaksaa, sille Ylos
AnssiSakari

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 16.08.2019 klo 20:23:16

Ouhu näköjään petrannut. Viime kauden nousijajoukkue, joka pumpannut Nelosen ja Vitosen väliä vuosikaudet porskuttaa sarjakärkenä tässä vaiheessa kautta. Onko foorumilaiset nähneet Ouhun pelejä? Millaisia muutoksia viime kauteen, vai onko Nelosen taso ailahdellut aiempaan verrattuna?

ESSE:n ykkösjoukkue divaria ylempänä mitä ilmeisimmin myös verottanunut reservijoukkueen menestystä syyskierroksella. Jaro löi 7-0 tauluun ähtävän poikia.
trendkiller

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACK, Kanarialinnut, Packers


Vastaus #13 : 17.08.2019 klo 14:09:30

Ouhu näköjään petrannut. Viime kauden nousijajoukkue, joka pumpannut Nelosen ja Vitosen väliä vuosikaudet porskuttaa sarjakärkenä tässä vaiheessa kautta. Onko foorumilaiset nähneet Ouhun pelejä? Millaisia muutoksia viime kauteen, vai onko Nelosen taso ailahdellut aiempaan verrattuna?

ESSE:n ykkösjoukkue divaria ylempänä mitä ilmeisimmin myös verottanunut reservijoukkueen menestystä syyskierroksella. Jaro löi 7-0 tauluun ähtävän poikia.

Yksi ratkaiseva asia: valmentaja Dragan (YPa-legenda) tullu kentälle ja pistäny lyhytsyöttösirkuksen pystyyn, jota siis ajoi jo viime kaudella, ja loppukaudestahan OuHu plasi ihan mukavasti. Mutta kyllähän siellä kentällä Dragania tarvitaan näyttämään esimerkkiä. Kiitettävästi poijaat paikoista maalaa pisteitä kotiin.
AnssiSakari

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 04.09.2019 klo 07:49:23

OuHu varmistanut eilen sarjanousun kolmoseen voittaessan Peffin, kun GBK kärsi pistemenetyksen Sääripotkua vastaan.

Onnea Oulaisiin.
trendkiller

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACK, Kanarialinnut, Packers


Vastaus #15 : 06.09.2019 klo 08:40:40

Olipas melkoinen yllätys. Draganin panos ratkaisi niin valmentajana kuin kentälläkin. Ensi kaudesta tulee mielenkiintoinen.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines