FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.06.2019 klo 05:55:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: Veikkausliigan voimasuhteet 2019  (Luettu 53480 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
copa de kybä

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 19.02.2019 klo 16:26:39

Haistan jalluvedon sarjasijoituksesta Ilves vs Klubi. Tampere mukana?
Sinettäj kaakkoissyvänne

Poissa Poissa


Vastaus #51 : 19.02.2019 klo 16:49:50

E: ja suurin ero kilpailijoihin valmennuksessa, Wiss lienee edelleen sarjan paras valmentaja.

Paitsi jos ajatellaan, että voi olla niin, että Lehkosuo, Riveiro, Vasara ja Vuorinen ovat parempia. Uskottavuuteni kärsii, jos sanon, että myös Koskela voi olla parempi, mutta sanon kuitenkin. Jerjomenko taitaa olla ainoa, joka on käynyt ulkomailla valmentamassa kriisiseuraa, joten varmaan sekin on jonkun mielestä ylittämätön meriitti muihin verrattuna.

Eli eihän siinä olekaan kuin puolet muista joukkueista, mistä valita, jos pitää olla sarjan paras valementaja.
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 20.02.2019 klo 09:24:52

Eli eihän siinä olekaan kuin puolet muista joukkueista, mistä valita, jos pitää olla sarjan paras valementaja.

Ja jos taas mittarina pidetään vaikka vuoden 2018 sijoitusta resursseihin nähden, niin ei voi olla, kuin yksi valinta. Kyllähän se jotain kertoo valmentajan kyvyistä luotsata kolmanneksi pienimmällä pelaajabudjetilla joukkue sinne sarjataulukon toiseen päähän.

No vitsit vitsinä.
Druidid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sjk


Vastaus #53 : 20.02.2019 klo 13:51:03

Ja jos taas mittarina pidetään vaikka vuoden 2018 sijoitusta resursseihin nähden, niin ei voi olla, kuin yksi valinta. Kyllähän se jotain kertoo valmentajan kyvyistä luotsata kolmanneksi pienimmällä pelaajabudjetilla joukkue sinne sarjataulukon toiseen päähän.

No vitsit vitsinä.

Auge taas oli paras mies miehittämään joukkueen keskikenttäpelaajilla.
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 20.02.2019 klo 14:56:40

Auge taas oli paras mies miehittämään joukkueen keskikenttäpelaajilla.

Eli Wiss ei missään nimessä ole veikkausliigan paras valmentaja, kun jopa Augekin menee edelle. 8)
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #55 : 25.02.2019 klo 20:17:37

Oskari Karppinen on julkaissut Twitterissä mielenkiintoisen kuvaajan, jonka voinee tuoda tännekin näkyville. Veikkausliigajoukkueiden pelaajaryhmien pysyvyydet viime kaudesta tähän kauteen peliminuuttien perusteella.

Utelias Vili

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 26.02.2019 klo 14:57:34

Yllättäen ne jengit missä valmentaja on vaitunut, löytyvät peräpäästä.
Lahessa toki ammattivalmentajan vaihto amatööriin näkyy eniten.
Calu

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mustat Kuhnurit, Toni Mestari Nieminen


Vastaus #57 : 26.02.2019 klo 15:15:29

Lahen viime kauen hengettömästä paskalaumasta Jäntti oli ainoa jolle jatkon olisi suonut. Vaihtuvuus on varmaa syynä että jatkopaikka Cupissakin varimistui jo hyvissä ajoin.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #58 : 26.02.2019 klo 15:17:59

Vaihtuvuus on varmaa syynä että jatkopaikka Cupissakin varimistui jo hyvissä ajoin.

Penni riittää. Jalometallin takuumies vuodesta toiseen.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #59 : 11.03.2019 klo 17:50:19

Hongan ihan oikeat mestaruussaumat pomppasivat juuri pykälän ylöspäin. Jos Kaufman ja Hervas pääsevät molemmat viime kauden beast modeen, ei sinne tarvita Kandjin kaltaista maalisyöppöä kärkeen kun lattarit hoitaa taas tehot kotiin.
Mateush

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Se viereinen tolppa


Vastaus #60 : 11.03.2019 klo 17:51:48

Hyvältä tosiaan näyttää Hongan jengi. Varma mitalisti.
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #61 : 11.03.2019 klo 23:24:49

On kyllä tulossa todella mielenkiintoinen kausi. Hongalla, RoPS:lla, HJK:lla ja KuPS:lla on kaikilla kovat joukkueet. Inter on saanut muutaman paperilla kovan vahvistuksen, eikä Ilvestä ei kannata unohtaa. On se kumma, jos nyt ei yleisö löydä katsomoihin. Kaikkien aikojen mestaruustaistelu tulossa? Luultavasti myös sarjan häntäpäässä käydään tiukkaa taistelua loppuun saakka.
Sinettäj kaakkoissyvänne

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 12.03.2019 klo 00:07:12

Tulee hurja karsinta ylempään loppusarjaan. Aiemmin on heitetty ennustus, että KPV yllättää monet ja päätyy ylempään loppusarjaan, ja tämän ennustuksen todenperäisyyttä ei tietenkään ole syytä epäillä. Refleksinomaisesti heittäisin tietysti ylempään loppusarjaan heti vastaan tullessa myös HJK ja RoPSin, ja lisäksi kaavailut kovista joukkeista menevät aina sen verran pieleen, että sinne päätyy varmaankin yksi ihan kaavailujen ulkopuolinen joukkue. Täten noista muista kovista vain kaksi mahtuisi enää mukaan! Edessä on tiukka kesä.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #63 : 12.03.2019 klo 09:38:29

Ilves ja KuPS voisivat omaan silmään aloittaa liigakauden vaikka jo huomenna (paperilla siis). Sen verran valmis näyttää paletti olevan molemmilla ja runkokin on enemmän tai vähemmän minimaalisin muutoksin tuotu tähän uuteen kauteen.

Kysymysmerkkejä ovat Inter ja Lahti (uusi valmentaja ja pelitapa), KPV (avari aika lailla uusiksi), Honka (2/4 viime kauden hyökkäyspään avainsuorittajista poissa tällä hetkellä joten miten korvaajat toimii?), HJK (myöhäiseksi menevien ulkkariarpojen onnistuminen määrittää paljon).

Paskassa jamassa ovat HIFK (runko ei ole liigatasoa + Kuqi-factor), SJK ja Mariehamn (viime kaudella paskaa ja täksi kaudeksi ei pahemmin vahvistuksia näy), RoPS (viime kaudella ylisuorittamista ja tällä kaudella paluu alakastiin).

VPS on siinä harmaassa massassa.

Katsellaan tilannetta uusiksi vaikka kuukauden päästä kun on näkynyt muutama cupin peli ja pelaajaliikenne hieman tasoittuu.

Melkein pari kuukautta vanhaan anal-yysiin pieniä muutoksia cupin pelien, sekä muutaman treenipelin ja yleisilmeen pohjalta.

Ilves edelleen vakuuttavimmassa formissa, ja nyt kun saivat vielä tärkeimmän palapelin palasensa pidettyä seurassa, tulee meno tästä vain paranemaan. Kehittyykö peli kuitenkaan tasaisella nousukäyrällä mitä pidemmälle liigakausi etenee, vai onko käyrä jo liian korkealla liian aikaisin?

Kuopion keltaiset laitan tällä hetkellä alemmas omissa mutuiluissani. Cupin pelit eivät antaneet kovin hyvää osviittaa yleisestä tekemisestä, ja etenkin kärkiosasto viime kauden maalisensaatioineen on yllättävän takussa. Alakerran pitäisi olla ainakin paperilla ihan saatanan paksua rautaa, mutta kuka tekee ne maalit? Erikoistilanteisiinkaan ei olla saatu vieläkään mitään tolkkua.

Lahti klaarasi cupin alkulohkon läpi mallikkaasti, mutta itse peli on aika lailla mitäänsanomatonta. Iso-Erik kärjessä ei ole onnistunut käytännössä mitenkään, ja joukkueen keskikenttä on aika haavoittuvainen silloin kun Power-Pekka ei pelaa. Paksu maalivahti on ollut nappihankinta, mutta noin muuten on joukkue edelleen omissa silmissäni kysymysmerkin statuksella. Inter näytti erittäin hyviä merkkejä cupissa, joskin viimeiset kaksi "merkityksetöntä" peliä ovat sujuneet 2-0-tappiolukemissa. Tappiot cupissa Lahdelle dominanssista ja pallonhallinnasta huolimatta, sekä omien töhöilyjen kautta Hongalle, osoittivat että joukkueella on vielä tekemistä, ja koska kyseessä on kuitenkin Inter, ei koskaan tiedä mitä sieltä saa?

Honka pelasi cupissa vakuuttavasti ja mikä muiden joukkueiden osalta pahinta, on joukkueen peli vielä hieman hakemista. Jos keväällä pystyy pelaamaan noinkin kovatasoista peliä sen ollessa vielä vaiheessa, on se aina hyvä merkki. Joukkue sai vielä riveihinsä yhden viime kauden huipuistaan joten menestystä voi odottaa Hongalta ihan vakavissaan tällä kaudella. Joku takuuvarma yli kymmenen maalin mies vielä kärkeen niin kultamitalikahvit voisi jo laittaa tippumaan. HJK veti täysin penkin alle koko cupin, ja rakennusvaihe on viivästynyt siihen vaiheeseen, että kolmen viikon päästä pitäisi pelata jo eka liigapeli eikä vieläkään ole paletti ulkkariarpojen puolesta kasassa. Tähänastiset ulkkarihankinnat eivät ole näyttäneet miltään sateentekijöiltä, ja isoa roolia cupissa saaneet nuorikot eivät pärjänneet edes näissä "talvihöntsissä" muita "talvihöntsääjiä" vastaan kunnolla. Voittamisen ja menestymisen rutiini on sen verran vahvaa että eiköhän sieltä mitalisti kuitenkin kuoriudu, mutta tällä kaudella saattaa haaste olla isompi mitä pariin vuoteen?

KPV pelasi cupissa kuin Honka viime kevättalvena konsanaan, ja vaikka nousijat ei paperilla tunnukaan kovin isolta uhkatekijältä, on joukkue näyttänyt että se osaa laittaa hanttiin viime kaudella liigassa hyvää jälkeä tehneille porukoille. Kysymysmerkkejä on silti ilmassa paljon, mutta ei olisi kovin iso yllätys jos KPV ei olisi lähelläkään putoamistaistoa tällä kaudella. Mariehamn näytti myös jo cupin peleissä paremmalta kuin kertaakaan viime kauden liigapeleissä, joten ennustan että joukkue ei ihan niin paskoille sijoille tällä kaudella vajoa mitä mestaruuskausien jälkeen. Murnane ja Crawford tulevat olemaan ensi kauden yllättäjien joukossa yksilötasolla.

Rovaniemellä mopon keula on korkealla, ja aika lailla aiheetta. Cupissa hikisesti jatkoon yhden puoliajan superkirin siivittämänä, joskin hyvinkin junioripainotteisella miehistöllä. Kevään loukkaantuneena olleiden avainmiehien paluuseen, ollaan laitettu paljon odotusarvoa mutta jos vemppailijoita saadaan odottaa kauankin, tulee liigassa olemaan vaikeaa ja siihen ei yksi Taiwo kauheasti auta vaikka rautainen ammattimies onkin. Myös näiden Ghanan tuliaisten varaan laskeminen on sama kun laittaisi isojakin rahoja kiinni kolikonheittoon. SJK ei myöskään ole esittänyt cupissa mitään, miksi se pitäisi nostaa yläloppusarjaveikkauksiin. Muutamia nuoria valonpilkahduksia on matseissa näkynyt, mutta siinä se. Paljon saa tapahtua että liigassa meno muuttuisi cupin peleistä yhtään, etenkin kun runko ei tuosta tule hirveästi muuttumaan.

VPS on edelleen tasaisen tylsää ja harmaata massaa ja HIFK:n kertoimet suoraan putoamiseen ovat jopa suuremmat mitä tammikuussa.

tl;dr

Honka
HJK
Ilves
Inter
KuPS
IFK Mariehamn
KPV
VPS
RoPS
SJK
Lahti
HIFK
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa


Vastaus #64 : 12.03.2019 klo 10:10:17

SJK ei myöskään ole esittänyt cupissa mitään, miksi se pitäisi nostaa yläloppusarjaveikkauksiin. Muutamia nuoria valonpilkahduksia on matseissa näkynyt, mutta siinä se. Paljon saa tapahtua että liigassa meno muuttuisi cupin peleistä yhtään, etenkin kun runko ei tuosta tule hirveästi muuttumaan.

Tähän hieman eriävä mielipide, koska cupin paskat tulokset nimenomaan antavat SJK:lle mahdollisuuden selvitä yläloppusarjaan. Viimeistään nyt alkaa olla kaikille selvää, että Eremenkon johdolla mitään ei tapahdu (tuloksellisesti), joten kauden alkuun ei tarvita kovinkaan montaa tappiota niin kirves heilahtaa. Ja miehistöhän SJK:lla on viime vuotta vahvempi ja tasapainoisempi, eli uusi päävalmentaja saanee hilattua joukkueen ylempään loppusarjaan, jos vaan yli 15 kierrosta saa aikaa.

Muuten oon aika samaa mieltä sun kanssa voimasuhteista Ylos
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #65 : 12.03.2019 klo 10:15:49

Viimeistään nyt alkaa olla kaikille selvää, että Eremenkon johdolla mitään ei tapahdu (tuloksellisesti), joten kauden alkuun ei tarvita kovinkaan montaa tappiota niin kirves heilahtaa. Ja miehistöhän SJK:lla on viime vuotta vahvempi ja tasapainoisempi, eli uusi päävalmentaja saanee hilattua joukkueen ylempään loppusarjaan, jos vaan yli 15 kierrosta saa aikaa.

Menee hieman asioiden edelle mutta jos/kun/jos/kun/jos kenkää tulee, ei ole mitään takeita sille että uusikaan valmentaja (Rapa, Laurikainen, Malinen... keitä näitä nyt olisi vapaana?) olisi pappaa sen kummoisempi tapaus. Viime kaudella Eren piti olla Augeen verrattuna uusi vapahtaja ja jumalhahmo mutta pistekeskiarvo näyttää aika karua kieltä. Toki viime kaudella seniori joutui työskentelemään Kautosen jämillä mutta ei näköjään ne "omatkaan" hankinnat kovin paljoa ole auttaneet kun B-junnuilla pelannut RoPS juoksi ympyrää kaiken maailman Mehujen ja Mosien ympärillä.
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #66 : 12.03.2019 klo 10:25:17

Menee hieman asioiden edelle mutta jos/kun/jos/kun/jos kenkää tulee, ei ole mitään takeita sille että uusikaan valmentaja (Rapa, Laurikainen, Malinen... keitä näitä nyt olisi vapaana?) olisi pappaa sen kummoisempi tapaus.

Ei kai Juha suoranaisesti ainakaan?
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 12.03.2019 klo 10:27:00

Viime kaudella Eren piti olla Augeen verrattuna uusi vapahtaja ja jumalhahmo mutta pistekeskiarvo näyttää aika karua kieltä.

Aika urpo on pitänyt olla, jos on pitäny Ereä vapahtajana (toivottavasti omasta viestihistoriasta ei löydy tuollaisia lausuntoja :D). Eiköhän SJK:n johto viimeistään nyt ole oppinut jotain. Eli Eren seuraaja olisi varmasti joku näyttöpaikan saava nuori valmentaja, jonka käytännön tehtäväksi jäisi se, ettei sotke Eren potkuista piristyvän pelaajiston otteita ;)
Veslagas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, topparit laitapakkeina


Vastaus #68 : 12.03.2019 klo 10:35:36

Honka pelasi cupissa vakuuttavasti ja mikä muiden joukkueiden osalta pahinta, on joukkueen peli vielä hieman hakemista. Jos keväällä pystyy pelaamaan noinkin kovatasoista peliä sen ollessa vielä vaiheessa, on se aina hyvä merkki. Joukkue sai vielä riveihinsä yhden viime kauden huipuistaan joten menestystä voi odottaa Hongalta ihan vakavissaan tällä kaudella. Joku takuuvarma yli kymmenen maalin mies vielä kärkeen niin kultamitalikahvit voisi jo laittaa tippumaan.
Luis Silvasta varmaan odotetaan tämmöistä. Kerran osunut MLS:ssä yli 10 maalin kausi (2014). Viime kaudella samassa sarjassa 19 peliä (811 pelattua minuuttia) ja 5 maalia ja toissakaudella 30 pelissä (1775 pelattua minuuttia) 7 maalia.
KeskikokoV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Keltamusta espoolainen & violetti stadilainen


Vastaus #69 : 12.03.2019 klo 12:42:34

Luis Silvasta varmaan odotetaan tämmöistä. Kerran osunut MLS:ssä yli 10 maalin kausi (2014). Viime kaudella samassa sarjassa 19 peliä (811 pelattua minuuttia) ja 5 maalia ja toissakaudella 30 pelissä (1775 pelattua minuuttia) 7 maalia.
Honka ei välttämättä edes tarvitse selkeää ykköskärkeä. Rosteri on nyt sellainen, että maalintekovastuu jakautunee molempien hyökkääjien, laitapelaajien ja keskikentän kesken. Eiköhän siellä käy myös Ivanov painamassa muutaman puskumaalinkin.

En silti saa nostettua Honkaa mestarisuosikiksi. Joukkueet ehtivät vielä elämään vaikka kuinka paljon ja vahvistuksia on moneen porukkaan vielä tulossa.
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #70 : 12.03.2019 klo 13:40:26

Muutenhan Hongalla on oikein hyvä nippu kasassa, mutta jotenkin on vaikea nähdä nykyisiä laitapakkeja ja maalivahtia mestaruusjoukkueessa, vaikka ihan päteviä liigapelaajia ovatkin. Toivon toki olevani väärässä :)
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #71 : 12.03.2019 klo 18:14:30

Veikkauksen mestaruuskertoimet

HJK      1,60   
FC Honka      6,00   
KuPS      9,00   
FC Inter      11,00   
Ilves      13,00   
SJK      15,00   
RoPS      20,00   
FC Lahti      40,00   
IFK Mariehamn      60,00   
VPS      80,00   
KPV      100,00   
HIFK      120,00   
DiBiagio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #72 : 12.03.2019 klo 18:23:58


Ohhoh! Onko Veikkauksella jotain sisäpiirin tietoa HJKn joukkueenrakennuksesta vai mihinköhän noin selvä suosikkiasema perustuu? RoPSn 20 jopa aika maistuvan oloinen kerroin!
Pekka Sade

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rops & Huuhkajat


Vastaus #73 : 12.03.2019 klo 18:35:26

RoPSn 20 jopa aika maistuvan oloinen kerroin!

No en nyt lähtis Ropsista mestaria leipoon,mutta kärkikahinoissa taatusti ollaan. Se tulee taas joillekki foorumisteille vähemmän yllättäen yllätyksenä kuin hyvä jengi Ropsilla on kasassa tänäkin vuonna.

Kyllähän Klubi tietenki todennäkösin mestari on,mutta varmasti tiukempi mestaruustaisto tulee tänä vuonna. 4-5 porukkaa on sekottimessa haastamassa

« Viimeksi muokattu: 12.03.2019 klo 18:37:53 kirjoittanut Pekka Sade »
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008


Vastaus #74 : 12.03.2019 klo 19:04:00

Lisätään kertoimien lisäksi vielä kausiennakkokin.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines