FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.07.2020 klo 21:36:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: Länsi-Suomen Nelonen 2019 – Turun piiri täydennettynä euralaisilla  (Luettu 105860 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


: 23.01.2019 klo 18:19:23

Länsi-Suomen Nelonen muuttuu kuluvaksi kaudeksi yksilohkoiseksi, mikä on omiaan tekemään sarjasta reilumman ja helpommin seurattavan. Sarjassa pelaa 14 joukkuetta kaksinkertaisen sarjan. Sarjaan putosi kolme joukkuetta Kolmosesta ja nousi kaksi joukkuetta Vitosesta, kun MuSa 2 ei löydy ilmoittautuneiden listalta. Näin ollen sarja on käytännössä Turun piirin joukkueiden, joiden seassa EuPa lyö Satakunnan kiilaa muiden rattaisiin.

Joukkueet on laitettu numeeriseen järjestykseen pistekeskiarvon perusteella. Päävalmentajat katsottu Tasosta, joten niissä saattaa olla virheitä kauteen 2019.

SC Wolves (sij Kolmosen 12.)
Päävalmentaja Marko Malmborg

Paraislaiset saivat maistaa karvasta kalkkia lähdettyään Kolmosesta maalieron turvin. Marko Malmborgin suojatit saivat raavittua kasaan 26 pistettä, mutta kaksi maalia heikompi maaliero piti ÅIFK:n yläkerrassa. Joukkue voitti neljäsosan peleistään, kun taas aiempi visiitti Nelosessa oli suurta dominanssia. 2017 Sudet oli koko piirin paras Nelosen joukkue pelaten tappiottoman kauden. Kolmilohkoinen Nelonen oli kuitenkin aivan eri sarja, mitä nykyinen yksilohkoinen ja nousu vaatii varsinkin puolustuspään laittamista kuntoon.

TuWe (sij Kolmosen 13.)
Päävalmentaja Jari Pullinen

Jari Pullinen on tehnyt hyvää työtä TuWen peräsimessä. Kaudella 2018 tuli kuitenkin seinä vastaan. Parhaimmillaan TuWe pelaa erittäin tehokasta kolmen linjan prässipeliä, ja onnistuikin ottamaan ajoittain koviakin päänahkoja. Materiaalin ohuus rankaisi, ja lopulta säilymishaaveet jäivät viiden pisteen päähän. Neloseen joukkue olisi muuttumattomana äärimmäisen vahva haastamaan kärkijoukkueita. Kollektiivi vaatii kuitenkin avainpelaajien paikalla oloa.

FC Boda (sij Kolmosen 14.)
Päävalmentaja 2018 Anton Brotkin

FC Boda oli kauden 2018 suurin pettymys. Kemiönsaarella ollaan totuttu olemaan kovia kotona, ja raapimaan tarvittavat pisteet vieraista. Viime kaudella ei käytännössä mikään toiminut. Vain viisi voittoa, ja maaliero pakkasella 36 maalia. Boda on putoajista se joukkue, joka tarvitsee eniten muutosta pelaajistoonsa noustakseen takaisin. Sven Ivarsin rykmentti on aivan liian vanha kannatellakseen Bodaa. Miten joukkue onnistuu rakennustyössään Nelosen kauden alla? Tiukassa ovat pisteet saarelta joka tapauksessa.

VG-62 (sij Nelosen 5.)
Päävalmentaja Telmo Manninen

Jos joillekin, niin naantalilaisille kauden päätös oli karvas. Magen AK hoiti tarvittavat avun kauden viimeisessä pelissä RaiFulle, minkä vuoksi VG joutui pettymään. Naantalissa on olosuhteet kunnossa, perinteitä muille jakaa, mutta tasaisuus puuttuu. VG oli ajoittain pulassa sarjan heikompien joukkueiden kanssa, mikä lopulta sitten maksoi suuresti haaveillun nousun.

PiPS (sij Nelosen 6.)
Päävalmentaja Atte Mäki

Piikkiöläisten penkillä oli kaudella 2018 kolme miestä – Lassi Vuorinen, Tero Tammenlaakso ja Atte Mäki – ja paperilla joukkue oli Neloseen hyvä. Vuorinen itse kertoi jo kauden viimeisessä pelissä lopettavansa toistaiseksi ja tällä hetkellä Tasosta löytyy kyseisestä kolmikosta vain Atte Mäen nimi. Miten kaikkeen vaikuttaa Mäen mukana olo myös Interin reserveissä? Joukkue eli viime kaudella liikaa Sami Villasen maaleista, ja edes haastaakseen sarjan ennakkosuosikit, pitää muidenkin antaa tulitukea entiselle lapsitähdelle.

Hot Lips (sij Nelosen 9.)
Valmentajat 2018 Ville Harittu, Pasi Siro ja Tuomas Vainio

Hot Lips on ollut vuosikaudet Hot Lips. Niin hyvässä kuin pahassa. Kaveriporukan projekti elää murrosvaihettaan. Kymmenen vuotta on takana, mutta samalla ne entiset alasarjojen tähtipelaajat ovat siirtyneet ikämiessarjoihin ja perhe-elämään. Viime kauden valmentajista ainakin Tuomas Vainio on siirtynyt Turun Pallokerhon peräsimeen. Huhujen mukaan Lipseissä etsittiin uutta valmentajaa ainakin syksyn korvalla. Se tulee olemaan tärkeä rekry, ja määrittelee kuumien huulien tulevaisuuden suunnan ehkä jopa enemmän, mitä tällä hetkellä ymmärretäänkään.

EuPa (sij Nelosen 7.)
Päävalmentaja Sami Lehto

Eura tuo sarjaan satakuntalaista väriä. Sami Lehdon joukkue on ehtinyt jo pelata harjoitusottelun Pallo-Iiroja vastaan. Tuossa tammikuisessa kalistelussa tuli selkään 6–1 kaksi sarjatasoa korkeammalla pelaavalta Pallo-Iiroilta. EuPa on tasainen joukkue, ja juuri se tasaisuus riittää pitämään heidät Nelosessa jatkossakin. Sarjan tähtipelaajat loistavat poissaolollaan, minkä vuoksi nousu on toistaiseksi kaukainen haave.

LTU (sij Nelosen 8.)
Päävalmentaja Aki Tetri

Litu ei putoa koskaan Kolmosesta. Tai ei aiemmin pudonnut. Sittemmin Nelosesta. Kahdeksanneksi eniten pisteitä keränneet littoislaiset eivät ole täysin onnistuneet joukkueen nuorentamisessa. Viime kaudella maalipörssin jaetulla ykkössijalla oli Olli ”Mälli” Mäenpää. Luit oikein, kyseessä ei ole kausi 2008, vaan viime kausi. Häntä seurasi yhden maalin päässä Niko Hiltunen. Molemmat äärimmäisen arvokkaita pelaajia LTU:lle vuosien saatossa, mutta samalla osoitus ikärakenteen vinoumasta. Litu ei kuitenkaan putoa koskaan, sillä vanhoilla päivilläänkin Mälli ja Niko hoitavat riittävästi pisteitä Santeri Ratian säestäessä. Nousutaisteluun ei asiaa.


Magen AK (sij Nelosen 10.)
Päävalmentaja Aleksi Kokkonen

Magen AK on ollut Turun alasarjojen kummajainen. Ei pelaajien, vaan kotikentän vuoksi. Joukkue on muuttanut useammin kuin AFC Eskilstuna. Magenilla oli kaudella 2018 farmisopimus Åbon kanssa. Tämän vuoksi pelaajalista oli todella pitkä. 38 eri pelaajaa pelasi vähintään yhden ottelun Magenin riveissä. Ykköspyssynä kuitenkin hääri oma mies Tony Tuomi 11 maalillaan. Magen tuskin edes tavoittelee nousua, vaan alempi keskikasti olisi heillä riittävää suoriutumista.

KaaRe (sij Nelosen 11.)
Päävalmentaja Reima Murto

KaaRella on ollut hieman samoja ongelmia, mitä naapurillaan LTU:lla. Joukkue ei ole nuorentunut riittävästi viime vuosina. Teemu Kurtti painaa edelleen isoja pelimääriä. Huhut ovat olleet viemässä viime kauden parasta maalintekijää Jacek Kujattia kilpailijan riveihin, minkä vuoksi kaarinalaisilla on edessä ykköspyssyn hankinta. Ja sitten niiden nuorien pelaajien. Nykyisellä ikärakenteella ei säilytä ehkä kovimmassa Nelosessa koskaan.

ÅCF (sij Nelosen 12.)
Päävalmentaja Mikko Mäkitalo

ÅCF ilmoitti hyvin nopeasti kauden päättymisen jälkeen kaapanneensa Mikko Mäkitalon päävalmentajakseen. Viime kaudet FC Interin reservejä valmentanut Mäkitalo on riittävän paljon seuran ulkopuolelta tuodakseen uusia tuulia, mutta riittävän tuttu, jottei muutos ole liian suuri. Tryout-tapahtumia on järjetetty perjantaisin läpi talven, mutta sopimusuutisia ei ole juurikaan nähty. ÅCF tarvitsee nimenomaan keskikentälle voimaa. Laiston Harrilla on kuulemma kynä ja paperia jatkuvasti mukanaan kaupungilla kulkiessaan, joten todennäköistä on nähdä vahvistuva ÅCF. Miten kovia kaapauksia Mäkitalon poppooseen saadaan määrittää taistellaanko putoamista vastaan vai pääsystä ylempään keskikastiin.

TuWe 2 (sij Nelosen 13.)
Päävalmentaja Ville Normasto

TuWe täydentyi Neloseen niin ylhäältä kuin alhaalta. TuWe 2 ei kuitenkaan ole ollut riippuvainen emoseurastaan, vaan ovat tehneet omaa juttuaan. TuWe 2 pelasi 2018 hyvää jalkapalloa, mutta se ei realisoitunut juurikaan pisteissä. Pelaajavaihtoa ei juurikaan ollut kauden 2018 aikana. Nyt joukkueet pelaavat samalla sarjatasolla, minkä vuoksi on äärimmäisen vaikea arvioida voimasuhteita. Meneekö kakkosjoukkueen parhaat ykkösjoukkueeseen vai pysyykö veteen piirretty viiva ykkösen ja kakkosen välillä päättänee kohtalon putoamistaistelussa.

TPS 2 (sij Vitosen mestari)
Päävalmentaja Thomas Powers

Ylivoimaisuus on kuvaava adjektiivi TPS:n reservien tekemisestä 2018. Joukkue onkin nyt ensimmäistä kertaa historiassaan haasteen edessä, kun Vitosen hengailuporukat vaihtuvat Kolmosesta pudonneisiin taktisesti valveutuneisiin joukkueisiin. Powers on tälle tasolle hyvä ja kokenut valmentaja, ja pelaajat ovat taitavuudessa riittävän hyviä. TPS 2:n suurin koetinkivi tulee olemaan mahdolliset tappiot. Miten joukkue onnistuu käsittelemään sen vääjäämättömän tosiasian, että enää luvassa ei ole puhdasta voittosaraketta? Joka tapauksessa joukkue taistelee noususta Kolmoseen.

SaTo (sij Vitosen toinen)
Valmentajat Aapo Nummi, Ville Päivärinta ja Daniel Rantanen

SaTo tuli takaisin, ja he tekivät sen ilman epäilyksen häivää. Ikävä kyllä oma kokemukseni SaTo:sta on niin monen vuoden takaa, etten oikein osaa sanoa heistä enempää. Joku tietävämpi päivittäköön tietoja heistä. SaTo olisi aiempina vuosina ollut musta hevonen, mutta nykyinen Nelonen on niin kova, että sarjapaikan uusiminenkin on kovan työn takana.
Edit. Päivitetty KaaRen valmentaja.
« Viimeksi muokattu: 24.01.2019 klo 14:51:43 kirjoittanut Monska »
Dekkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mika Laurikainen ja Mikko Hyyrynen


Vastaus #1 : 24.01.2019 klo 09:25:04

Hyvä ja kattava avaus Ylos

Vähän kyllä jopa harmittaa, että RaiFu ja JIK menivät nousemaan. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä vieläkin kovempitasoinen Nelonen, mutta näillä mennään ja onhan tässäkin jännitettävää ihan riittämiin.

Otetaan tähän väliin vielä ennustus ja sanotaan, että kumpikaan Vitosesta noussut ei tipu tulevalla kaudella. Tepsin kohdalla se taitaa olla selkiö, mutta luotan myös SaToon. Loput ennusteet lähempänä sarjakautta sitten.
« Viimeksi muokattu: 24.01.2019 klo 11:26:02 kirjoittanut Dekkis »
DankoJones

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SC Wolves


Vastaus #2 : 24.01.2019 klo 11:09:05

Avaukselle Tuoppi

Loistava uudistus / paluu vanhaan, että saatiin Nelonen taas yhteen lohkoon. Ylos
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 24.01.2019 klo 11:26:54

SaTo (sij Vitosen toinen)
Valmentajat Aapo Nummi, Ville Päivärinta ja Daniel Rantanen

SaTo tuli takaisin, ja he tekivät sen ilman epäilyksen häivää. Ikävä kyllä oma kokemukseni SaTo:sta on niin monen vuoden takaa, etten oikein osaa sanoa heistä enempää. Joku tietävämpi päivittäköön tietoja heistä. SaTo olisi aiempina vuosina ollut musta hevonen, mutta nykyinen Nelonen on niin kova, että sarjapaikan uusiminenkin on kovan työn takana.
Pistetääs muutama sana SaTosta, vaikka valitettavan vähän itsekään enää olen heidän matsejaan ehtinyt katsomaan.

SaTon ja IBK Medan fuusio muutama vuosi sitten takasi sen, että joukkueen ikärakenne muuttui sellaiseksi, että monta vuotta vielä kovalla tasaolla pystään vetämään. Muutama alkuperäinen SaTo-jyrä vielä ilmeisesti tulevallakin kaudella mukana painaa Esa Anttosen ja Kalle Palokankareen(?) muodossa. Muuten runko koostuu pitkälti lahjakkaiden 88-91 ikäluokkien SalPa-kasvateista, jotka salibandya päälajinaan pelaavat nykyään. Salibandyssa kavereilla löytyy junnujen Suomen mestaruus ja jalkapallossakin Kai Pahlman-turnauksessa ihan hyvin menestyivät Salon mittapuulla, kun taisivat top10-joukkue olla aikanaan.

Joukkueen ehdottomia kulmakiviä ovat Kakkosessakin nuorena dominoinut Markus Mustonen ja varmaan Suomen jalkapallosarjojen räjähtävimmät ensiaskeleet omaava Tanel Niitväli(jonka päälaji aina ollut koripallo). Jos molemmat miehet ovat keskikentällä täydessä pelikunnossa, niin SaToa on todella vaikea voittaa. Kun tuohon lisätään vielä Kolmosen tasolle edelleen hyvät pelaajat Aapo Nummi, Joni Rahkonen ja Niko Kallioniemi, niin parhaimmillaan kun koko rosteri on terveenä, niin pystyvät haastamaan ihan minkä joukkueen tahansa.

Joukkue on fyysisesti hyvässä kunnossa ja juoksuvoimaisesti varmastikin yksi parhaita Nelosessakin. Kuitenkin se suurin menestys on muutaman yksilön varassa, jotka valitettavasti jonkin verran ovat peleistä aikaisemmilla kausilla olleet pois. Varsinkin vieraspeleihin joukkueella on välillä ollut suuria vaikeuksia saada kilpailukykyistä rosteria.

Suurin ongelma on viimeisen 2-3 vuoden aikana ollut maalivahti tilanne. Joukkueessa ei ole ollut selkeää ykkösmaalivahti tai edes Nelosen tasolle riittävää veskaa, vaan useassa ottelussa on ollut kenttäpelaaja maalissa. Jos SaTo saisi esim Niilo Hammarin tai SalPan A-junnuistai ilmeisesti heivanneen Patrick Stömborgin naarattua maaliin, niin sen jälkeen oikeasti olisi mahdollista taistella top5 sijoista. Jos maalivahti tilanne jatkuu entisenlaisena, niin taistelu todennäköisesti käydään putoamista vastaan, koska ilmaisia pisteitä lahjoitetaan vastustajille toistakymmentä.


Ps. loistava avaus Monskalta Ylos
Magaboy

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 24.01.2019 klo 14:43:57

Tero Tammenlaakso ja Lassi Vuorinen jäävät molemmat pois PiPSin valmennuksesta. Valmennusvastuu on tulevalla kaudella Atte Mäellä ja hänen apunaan toimivat uudet valmentajat Petri Kaukonen sekä Patrik Ekebom.

PiPS avaa harjoituskauden Helmikuussa ja ensimmäinen peli nähdään jo 28.2 paimiossa PaiHaa vastaan. Sovittuna on myös treenimatsi 16.3 LTU:ta vastaan.

Joukkue on jo vahvistunut muutamalla pelaajalla ja lisävahvistukset selviävät talven aikana.

Talvi on pitkä ja ankea, joten Piikkiössä odotetaan kädet syyhyten jo tulevaa kautta.

Ekstra: KaaRen valmennusvastuu on tulevalla kaudella konkarivalmentaja Reima Murrolla. Kaarinassa tullaan siis näkemään Barcelonamaista tikitakaa!
maaaster

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SC Wolves, TPS


Vastaus #5 : 25.01.2019 klo 00:13:49

Avaukselle! Ylos ja samalla seurantaan. #wolveskolmoseen
Neville

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus F.C., FC Taakiposse


Vastaus #6 : 26.01.2019 klo 18:00:06

Kiitos Monska avauksesta!

Sarjamuutos on tervetullut ja varmasti nostaa sarjan kiinnostavuutta. Vaikea ennakoida kautta, mutta yksi nosto on pakko tehdä: Ville Normaston jatkaminen TuWen penkin päässä lämmittää. Hieno pelaaja ja ensiluokkainen herrasmies! Onnea ja menestystä kauteen ja off-seasoniin kaikille!    
« Viimeksi muokattu: 26.01.2019 klo 18:06:47 kirjoittanut Neville »
Gollum

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SalPa, Wilpas, SaTo, Saksa


Vastaus #7 : 26.01.2019 klo 19:27:51

Muuten runko koostuu pitkälti lahjakkaiden 88-91 ikäluokkien SalPa-kasvateista, jotka salibandya päälajinaan pelaavat nykyään.

Erittäin hyvä kirjoitus, mutta tähän kohtaan hiukan tartun. Eihän tuolla juurikaan muista säbän pelaajia ole kuin Rantanen ja Kuusisto (siis joilla ykköslaji). Ainakaan noiden profiilinimien osalta. Alkuun Medassa varmaan oli useampikin, mutta eivät tainneet fuusion yhteydessä Satoon mennä.
TOINENPUOLISKO

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Åbo club de futbol, juventus


Vastaus #8 : 30.01.2019 klo 15:47:02ÅCF (sij Nelosen 12.)
Päävalmentaja Mikko Mäkitalo

ÅCF ilmoitti hyvin nopeasti kauden päättymisen jälkeen kaapanneensa Mikko Mäkitalon päävalmentajakseen. Viime kaudet FC Interin reservejä valmentanut Mäkitalo on riittävän paljon seuran ulkopuolelta tuodakseen uusia tuulia, mutta riittävän tuttu, jottei muutos ole liian suuri. Tryout-tapahtumia on järjetetty perjantaisin läpi talven, mutta sopimusuutisia ei ole juurikaan nähty. ÅCF tarvitsee nimenomaan keskikentälle voimaa. Laiston Harrilla on kuulemma kynä ja paperia jatkuvasti mukanaan kaupungilla kulkiessaan, joten todennäköistä on nähdä vahvistuva ÅCF. Miten kovia kaapauksia Mäkitalon poppooseen saadaan määrittää taistellaanko putoamista vastaan vai pääsystä ylempään keskikastiin.
Monska kohtalaisen hyvin perillä, että hankintoja tehdään innolla. Kyseessä siis pitkänajan strategiaa mitä ei ole. Rehellisesti... Viime kaudella ÅCF:n edutuksessa nähtiin muistaakseni 8 uutta nimeä ja tämä on osittain jatkumoa muutokselle. Lisäksi ÅCF2:den nousu sarjaporrasta ylöspäin tuo oman tarpeensa, vaikka edustukseen lähtökohtaisesti vahvistusta haetaan. Tryouteilla varteenotettavia tulijoita on 6-8 pelaaja jotka varmasti on vahvistuksia. Lisäksi odotellaan muutamaa ”isoa kalaa” riveihin ennen kauden alkua! Mielenkiintoista tulee olemaan ja nähtäväksi jää millaisen nipun ÅCF saa jalkeille Huhtikuussa, kun ovikaan ei ole käynyt ns. väärään suuntaan. Varmaa kuitenkin on, että vahvistutaan varmasti jokaisella osa-alueella. Veikkaan sijoja 1-3.

Ilmoitetaan nyt jo, että Tepsukoilta ollaan budjetoitu 6 pojoa. Lisäksi pienen tauon jälkeen mukava saada myös Wolves vastaan. Ennakosuosikkeina siis lähdetään.

Hienoja vääntöjä varmasti tulossa!

Mode-edit: paskapallero aka emoji pois.
« Viimeksi muokattu: 30.01.2019 klo 16:46:56 kirjoittanut Monska »
huudilammas

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 31.01.2019 klo 20:11:53


Veikkaan sijoja 1-3

Takuuvarma alkavan kevään merkki kun ritarinuttunen käy kausitopikkiin perinteisesti veikkaamassa sijoituksen lievästi yläkanttiin. Seurantaan silti, mielenkiintonen kausi tulossa!
TOINENPUOLISKO

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Åbo club de futbol, juventus


Vastaus #10 : 01.02.2019 klo 09:24:19

Takuuvarma alkavan kevään merkki kun ritarinuttunen käy kausitopikkiin perinteisesti veikkaamassa sijoituksen lievästi yläkanttiin. Seurantaan silti, mielenkiintonen kausi tulossa!

Pitää olla tavoille uskollinen! 😎
TOINENPUOLISKO

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Åbo club de futbol, juventus


Vastaus #11 : 07.02.2019 klo 17:42:40

Tänään alkaa ÅCF:n kausi 2019, kun matkataan klo 20:00 alkavaan treenipeliin Paimioon. Vastaan siis asettuu viime kaudella Kolmoseen noussut Paiha. Mukava saada vähän uusia jamppoja testaukseen. Niin ja tietysti Mäkitalon ensimmäinen ottelu ÅCF:n peräsimessä.

Todennäköisesti voitetaan.
TOINENPUOLISKO

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Åbo club de futbol, juventus


Vastaus #12 : 08.02.2019 klo 00:13:18

Tänään alkaa ÅCF:n kausi 2019, kun matkataan klo 20:00 alkavaan treenipeliin Paimioon. Vastaan siis asettuu viime kaudella Kolmoseen noussut Paiha. Mukava saada vähän uusia jamppoja testaukseen. Niin ja tietysti Mäkitalon ensimmäinen ottelu ÅCF:n peräsimessä.

Todennäköisesti voitetaan.

Todennäköisyydet ei aina osu joten Paiha oli parempi tänään.

Paiha - ÅCF 2-0 (2-0)

Seuraavaksi sitten LTU!

Mikä myös todennäköisesti voitetaan.
Reimario

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 08.02.2019 klo 19:16:28

---
« Viimeksi muokattu: 24.02.2019 klo 18:19:28 kirjoittanut Reimario »
Hade

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 15.02.2019 klo 12:55:42

Otteluohjelma (Monskalle runkopäivät) julkaistu:
https://vanha.palloliitto.fi/lansi-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2019/miehet?&lsjp19&M4
Pargasbo

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 19.02.2019 klo 23:30:52

onkos muuten kellään mitään haisua putoamisista ja nousuista piirisarjoissa tänä vuonna? Miten vaikuttaa kakkosen uudistus tulevana kautena? 🤔
PIFFootballMen

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 20.02.2019 klo 09:52:57

onkos muuten kellään mitään haisua putoamisista ja nousuista piirisarjoissa tänä vuonna? Miten vaikuttaa kakkosen uudistus tulevana kautena? 🤔

Muistelmia kolmosdivarin kokouksesta.

Kauteen todnäk. lähdetään ilman tietoa kuinka moni joukkue putoaa neloseen.

Fakta 1: Piirit lakkautetaan ensi vuonna, ja kaikki sarjat suoraan palloliiton alla
Fakta 2: Kakkosdivarista putoaa kuusi joukkuetta (2/lohko)
Fakta 3: Kakkosdivariin nousee kuusi joukkuetta (9 lohkoa, 6 nousijaa)

Ehdotus taitaa olla että pelataan 6 karsintaparia noususta johon osallistuisi 9 lohkovoittajaa ja 3 parasta kakkosta

Tämä tarkoittaa että Länsi-Suomen Kolmosesta nousee 0-2 joukkuetta

Puhuttiin myös että Nelosesta nousisi 2 joukkuetta kolmoseen.

Sitten lähtee spekulaatio. Miten Kolmosta pelataan vuonna 2020 ilman piirijakoa.
- Pysyykö 9 lohkoa?
- Muuttuuko lohkojako maantieteellisesti?
- Pitäsisikö kaikissa lohkoissa olla yhtä monta joukkuetta (Nyt vissiin 10,12 ja 14 joukkuetta eri lohkoissa)

Varmin tapa näillä skenaariolla pitäisi olla 8 joukossa kolmosessa jotta varmasti säilyy (jos kakkosesta tippuu kaksi meidän joukkuetta kolmoseen, ykskään ei nouse, nelosesta tulee kaksi ja joukkuemäärä tiputetaan kahdella 12-joukkueen lohkoksi => Kolmosesta tippuu 6 (=> Nelosesta tippuisi myös 6?).

Jos taas ykskään joukkue kakkosesta ei putoa, ja kolmosesta nousisi 2 joukkuetta kakkoseen, Nelosesta nousisi 2-4?

Tämä antaa hyvän lähtökohdan kolmosen ja nelosen joukkueille... not
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 20.02.2019 klo 10:04:45

En usko, että lohkomäärään Kolmosessa vielä ensi kaudeksi tulee muutoksia, mutta jatkossa voi hyvinkin tulla. En silti usko, että se välttämättä hirveästi iskee tänne Länsi-Suomeen, koska täällä on Kolmosen ja Nelosen tilanne todella hyvä.

Tokihan jos Liitto haluaa, että Kolmosen lohkoja on yhtä monta kuin nousijoita Kakkoseen, niin siinä kohtaa toki lohkoja on pakko muokata.
Mombasa

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Homovitun huutaminen


Vastaus #18 : 20.02.2019 klo 16:46:12

KaaRe ilmoitti jääneensä pois ensi kauden Nelosesta. Seuraavan täydennysmenettelyssä oleva Sauvo kieltäytyi paikasta.

Piirin täydennysmenettelyssä seuraavina ovat:
1. Koitto
2. FC NuoTeePee
3. UPK
4. Pallo-Iirot 2
5. KuuLa
6. KoPa
7. Wilpas 2
8. AFC Campus

Koitto, NuoTeePee ja UPK tuskin lähtevät? Luulisi Pallo-Iiroille olevan hyödyllistä, että kakkonen pelaa Nelosessa? KuuLa halunnee takaisin Neloseen? KoPasta ei tietoa. Wilpas 2 ehkä? Campus tuskin lähtee.

Joku paremmin kartalla oleva voisi valaista ainakin muutamien seurojen tilannetta.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 20.02.2019 klo 17:00:24

Wilpas 2 tuskin lähtisi eikä noista Satakunnan porukoista muut kuin Iirot 2. Tiedä sitten haluavatko NuoTeePeen paksut papatkaan nousta tai UPK:n papat+junnut.

Eli veikkaan, että Iirot tuon paikan ottavat vastaan.
iso-muki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Länsi-Suomi, Cardiff City, Stadi


Vastaus #20 : 20.02.2019 klo 17:19:43

KoPasta ei tietoa.

Kokemäki sai juuri ja juuri porukan, keskikentän työmyyrä Mäkinen taisi siirtyä Euraan?

En usko, että millään ottaisivat Nelosen paikkaa
Läski-Julle

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 23.02.2019 klo 16:44:41

Miksi KaaRe luopui? Eivätkö saaneet pelaajia houkuteltua?

Mombasa

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Homovitun huutaminen


Vastaus #22 : 25.02.2019 klo 13:03:57

Hiljaista on. Onko kellään tietoa siitä suostuiko joku ottamaan paikkaa vastaan? Ymmärtääkseni ne joukkueet, joiden kuvittelin voivan olla halukkaita nousemaan (Pallo-Iirot ja KuuLa) eivät halunneet ottaa Nelosen paikkaa vastaan. Lopuista jotenkin vaikea kuvitella, että haluaisivat pelata Nelosta.
Hade

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 25.02.2019 klo 14:41:19

P-Iirot 2 otti KaaRen paikan:
https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/tulospalveluarkisto/lansi-suomi/2019-jalkapallo-lansi-suomi?&lsjp19&M4
DankoJones

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SC Wolves


Vastaus #24 : 25.02.2019 klo 14:48:12

Kolmoseen saatiin samanaikainen päätöskierros, muttei Neloseen ilmeisesti vielä?

 
Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines