FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.08.2020 klo 06:47:19 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3]
 
Kirjoittaja Aihe: Ilves - RoPS la 26.1. klo 14:30 @Pirkkahalli  (Luettu 7251 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #50 : 26.01.2019 klo 22:02:01

Ilveksellä taisi olla muuten teemana joku laidoista murtautuminen, koska niin paljon tuli keskityksiä ja väkisin oikein pelattiin palloa laitaan. Harmi vaan ettei ole kärkeä pl. Raittinen joka juoksisi noita palloja maalia kohden maaliin.

Njoo no Ropsin paketti oli niin hyvin kasassa ettei keskeltä niin vaan neppailtu läpi. Myös alkukaudesta on näkynyt paljon noita ristipalloja varsinkin oikeaan laitaan. Ihan hyvä optio muttei sieltäkään nyt tänään kovin helposti maalipaikoille päästy. Pitäisi olla enemmän mielikuvitusta liikeratojen kanssa.
JayAi

Poissa Poissa


Vastaus #51 : 26.01.2019 klo 22:35:30

Njoo no Ropsin paketti oli niin hyvin kasassa ettei keskeltä niin vaan neppailtu läpi. Myös alkukaudesta on näkynyt paljon noita ristipalloja varsinkin oikeaan laitaan. Ihan hyvä optio muttei sieltäkään nyt tänään kovin helposti maalipaikoille päästy. Pitäisi olla enemmän mielikuvitusta liikeratojen kanssa.

Puhuin siis tilanteista missä Ilves pelasi laidalta pallon keskelle, josta olisi voinut pelata sen toiseen laitaan tai yrittää murtautua keskeltä tai vetää, niin pallo aina palautettiin laitaan missä oli valmiiksi jo vastustajalla 2 pelaajaa yksittäistä Ilveksen pelaajaa vastassa. Täysin eri asia pelata tyhjään tilaan pitkä diagonaali, kuin väkisin puskea sinne ahtaaseen.
Jalakapalloilija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #52 : 27.01.2019 klo 16:01:25

Ryhmitykset
Ilves: 1 Hilander; 16 Miettunen, 15 Almen (-60, 75’); 6 Ojala (-17, 53’), 21 Laine (-7, 73’), 9 Mettälä (-11, 53’); 28 J.Huhtala (-18, 62’).
————————————————————————
                       12 Luukkanen
22 Kazi  24 R.Huhtala  3 Tomas  60 Addy
                    14 Siira c  5 Jair
17 Tarvonen                                11 Heikkinen
                   7 Afum  18 Raittinen
————————————————————————
               23 Jokelainen  21 Tamminen
19 Irvankoski                                   18 Pyyny
              10 Lingman c  22 Degerman
2 Ölander  6 Sihvonen  5 Katz  20 Hyvärinen
                        12 Kangas
————————————————————————
RoPS: 30 Korhonen; 27 Olabisi (-19, 69’); 28 Bullat (-21, 82’), 24 Jäntti (-18, 90+2’); 11 Kokko.

Maalit
1-0 57’ Tomas (Addy)
1-1 61’ Tamminen

Oli kyllä mukava olla paikan päällä. Mahtava kannattajajoukko. RoPS oli poikkeuksellisen nuorella joukkueella liikkeellä. Viikon takaisessa AC Oulu harjoituspelissä mukana oli testipelaajia Tomas Kristoffersen, Tarik Kada ja pari brassia. Ainakin norjalaisen osalta on ilmoitettu, että haetaan toisenlaista pelaajaa, mutta ei muillekaan tehty mitään Cup-sopimuksia. Ghanalaisetkaan eivät ole vielä saapuneet. Reguero sitten vielä loukkaantui Oulussa viime hetkillä ja Kokko joutui jäämään ilmeisesti varotoimenpiteenä penkille tässä ottelussa. Hyvä vaan, ei tosiaan kannata tässä vaiheessa kautta ottaa riskejä varsinkaan tällä alustalla. Muinonen ilmeisesti kuntoutuu Regueron tavoin kauden alkuun mennessä.

-RoPSilla oli ensimmäisellä puoliajalla pallonhallinta. Ölanderin loistava pystypallo vapautti Jokelaisen maalipaikkaan heti pelin alussa. Jokelainen karkaa tilanteessa Tomasilta, mutta viimeistely meni pomppivaan palloon niukasti takakulman ohi. Vastaavia tilanteita koitettiin luoda muutamaan kertaan, mutta turhan usein pallo meni maalivahdille asti.
-Kangas torjui hienosti Afumin läheltä tulleen käännöslaukauksen vartin pelin jälkeen. Kuten moni muukin Ilveksen tilanne, tämäkin päättyy maalin yli suuntautuvaan laukaukseen, tällä kertaa Siiran toimesta.
-Puolen tunnin kohdalla Tamminen riisti Pyynyn kanssa pallon Addylta ja Pyyny pääsi laukomaan heikommalla jalallaan, Luukkanen torjui kuitenkin kulmaksi. Tässä tilanteessa syöttösuunnat peitettiin hyvin myös muun joukkueen osalta.
-Hetkeä myöhemmin Ilveksen Heikkinen pääsi Raittisen syötöstä yrittämään maalintekoa pienestä kulmasta, mutta Kangas pelasti tilanteen hyvällä vastaantulolla.
-Avausmaali syntyi kulmapotkusta. Addy keskitti oikealta pilkun tienoille ja Tomasin pusku uppoaa pompun kautta nurkkaan. Hyvärinen seuraa ennen puskua maalintekijää, mutta Tomas onnistuu liikkeellään jäämään vapaaksi. Ehkä etualueella olleen Sihvosen olisi voinut laittaa tässä seuraamaan Tomasia.
-Tasoitus tuli myös kulmapotkusta. Kulmaa on antamassa vasemmalta myös oikeajalkainen hämäysmies, mutta keskittäjä onkin Lingman, jonka pallo löytää toisessa aallossa täysin vapaana saapuvan Hyvärisen. Luukkanen torjuu voimakkaan puskun eteensä ja Tamminen pääsee nostamaan irtopallon maaliin.
-Pian tasoituksen jälkeen Torniosta saapunut farmijoukkueen uusi nigerialaistoppari Samuel Olabisi tuli kentälle ja sijoittui puolustuslinjan keskelle katkomaan Ilveksen hyökkäyksiä. Loppupeli olikin sitten väsyneen joukkueen puolustustaistelua.

RoPSin uusi topparipari onnistui pitämään Sveitsin liigaakin pelanneen Afumin vähillä maalipaikoilla. Katz oli selvästi toppareista aggressiivisempi ja Sihvonen puolestaan purki palloja oikeanlaisella sijoittumisella. RoPS pyrki avaamaan peliä syvältä lyhyin syötöin ja Kangas oli tässä hyvin mukana. Lingman ja Hyvärinen kaksikko oli odotetun pallovarma. Kärjessä Jokelainen oli erityisen työteliäs, vielä pitäisi päästä enemmän maalipaikoille. RoPSin ongelmana oli pallovarman kymppipaikan pelaajan puuttuminen ja se vaikeutti hallintaa hyökkäyskolmanneksella. Kristoffersenin lähdön yhteydessä tämä tarve mainittiinkin. Ilveksellä oli vastaavia ongelmia, Tendeng ja Järvinen olivat onneksi poissa kokoonpanosta. Toki päästessään avauksen kuntoon Kokko tulee tuomaan hyvää pallonsuojaamista ja kombinaatiopelaamista hyökkäykseen. Auttaisi varmasti myös pääpalloissa, Tomas hallitsi ilmatilaa Ilveksen puolustuksessa. Jäntti ei ollut Oulussa kokoonpanossa ja tällä kertaa vasta lisäajalla puolikuntoisena kentälle, toivottavasti pääsee jo seuraavassa pelissä näyttämään osaamistaan. Kaksi RoPS-kasvattien debyyttiäkin nähtiin. Matias Irvankoski (-99) pääsi avaukseen ja U16-maajoukkuepelaaja Kirill Bullat (-03) tuli puolestaan vaihdosta häiritsemään Ilveksen pelin avausta. Ennakkoasetelmiin nähden hyvä tulos, toivottavasti seuraavaan peliin päästään laajemmalla ringillä.

Ruudun ilmainen kooste

 
Sivuja: 1 2 [3]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines