FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.01.2020 klo 16:12:17 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: PiPS Naiset hakee vahvistusta  (Luettu 1945 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Anni10

Poissa Poissa


: 02.02.2019 klo 18:32:00

PiPS Naiset pelaa kesäisin 8v8 sarjassa ja talvisin futsalin kolmosta. Pääpointtina on sosiaalinen kuntoiluharrastus mutta toki voittaminen on keskimäärin mukavampaa kuin häviäminen. Treenataan kerran viikossa ja siihen pelit päälle.

Joukkueen ikäjakauma on tällä hetkellä 20-50 ja joustaa hyvin molempiin suuntiin. Suurimmalla osalla on jalkapallotaustaa enemmän tai vähemmän mutta osa on aloittanut harrastuksen vasta aikuisiällä.

Nyt tarve olisi MAALIVAHDILLE jolla mielellään olisi jonkun verran kokemusta niistä hommista ja lisäksi oikeasti halukkuutta olla siellä tolppien välissä. Nollapelejä emme vaadi, haluamme vain päästä eroon siitä ettei joka peliin tarvitse metsästää maalivahtia salapoliisin kanssa tai vaihtoehtoisesti arpoa sinne jotakuta vastentahtoista kenttäpelaajaa.

Meiltä puuttuu myös VALMENTAJA, jota ilman olemme kyllä tulleet toimeen käytännössä jo miltei pari vuotta, mutta mielellään sellaisen mukaan otamme. Ei liikaa tulostavoitteita mutta kunnon treenejä kaivataan. Vaatimuksena tausta jalkapallosta muutenkin kuin sohvalta katsottuna, uefa-lisenssiä ei tarvita.

PELAAJIA on yleensä lähes riittävästi niin peleihin kuin treeneihinkin mutta ketään emme käännytä, uudelle pelaajalle ainut vaatimus on into ja halu pelata, aiempi kokemus ei ole välttämätön. 

Ota yhteyttä

Joukkueenjohtaja Päivi Kallio, pmkallio21@gmail.com, 0405849234
Joukkueenjohtaja Paula Takaneva, pmtakaneva@gmail.com, 0400449706

Facebookissa/Messenger PiPS Naiset

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines