FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.09.2020 klo 08:29:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 12
 
Kirjoittaja Aihe: Klubi 04 - junnut kohti neljättä tähteä  (Luettu 101976 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arabialainen

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Klubi 04


: 03.02.2019 klo 18:11:18

HJK:n tulevaisuuden tähtien Klubi 04:n vierailu Ykkösessä jäi yhden kauden mittaiseksi ja nyt kaudella 2019 otetaan mittaa miesten kakkosen A-lohkon vastustajista.

Ykkösen kausi sisälsi muutamia väläytyksiä potentiaalista, mutta vähiten tehtyjä maaleja sarjassa ja eniten päästettyjä johtivat sarjassa ansaitulle viimeiselle sijalle. Mahdollisuudet säilymiseen toki olivat vielä olemassa ihan viimeisille kierroksille asti AC Kajaanin ja JJK:n osallistuessa jumbotaisteluun.

Valmennukseen tuli kaudelle 2018 isoja muutoksia sekä Toni Koskelan siirryttyä RoPS:n päävalmentajaksi että Teemu Tainion lähdettyä Hakan valmennusryhmään. Vastuuta annettiin jo aiemmin Klubin junnuissa hyviä näyttöjä antaneelle Mikko Mannilalle ja edellisellä kaudella HIFK:ssa pelanneelle Mika Väyryselle.

Pelitapa oli hyvin HJK:n näköinen ja jokaista peliä lähdettiin pelaamaan vahvalla omalla identiteetillä. Jos vastustajat pysyivät yhtään syöttösirkuksessa mukana, niin aiheuttivat fyysisyydellään ongelmia nuorelle joukkueelle ja kauden aikana nähtiinkin lukuisia vastustajien erikoistilanteista tehtyjä maaleja.

Hyökkäysten tehokkuus oli hukassa ja se osittain johtui lukuisista kärkipelaajien loukkaantumisista. Rony Huhtala, Didis Lutumba-Pitah ja Reko Räsänen viettivät alkukauden enemmän katsomossa kuin kentällä. Tehoista vastasikin hieman yllättäen ennen kauden alkua laitapuolustajaksi merkitty Kevin Kouassivi-Benissan, joka loppukaudesta pelasikin sitten laitahyökkääjänä. Toki myös hänelle sattui loukkaantuminen kauden aikana ja useampi peli jäi väliin. Muut laitapelaajat kuten Jyri Kiuru ja Samuel Tammivuori kärsivät tehottomuudesta.

Maalivahtikaksikko Leislahti ja Pöyhönen syrjäyttivät Robin Källmanin erityisesti hyvän pallollisen osaamisen johdosta. Leislahti otti vahvan ykkösmaalivahdin roolin kauden edetessä ja sai kutsun maajoukkueisiin. Jos olisi kymmenen senttiä pidempi, niin olisi jo pelaamassa ulkomailla.

Puolustuksen alkukauden epävarmuus parantui kauden aikana ja Kalle Katz, Ceesay Saikou parivaljakko oli ajoittain erittäin hyvä. Topparipari kuitenkin hajosi kauden aikana, kun Ceesay päätti siirtyä Jenkkeihin Daytonin yliopiston joukkueeseen. Katzin loppukauden loukkaantuminen aiheutti myös varmasti harmaita hiuksia valmennukselle. Tuuraajiksi nousivat Artturi Paavola ja Johannes Kytilä. Laitapuolustajina nähtiin koko joukko eri pelaajia  kauden aikana, mutta normivalinnat  valmennukselta olivat Tuomas Ollila vasemmalle ja Samu Laitinen oikealle.

Keskikentällä nähtiin nuoria pelaajia Otto Ollikaisen, Santeri Väänäsen, Julius Tauriaisen ja Tommi Jäntin muodossa. Varsinkin Ollikainen ja Väänänen vakuuttivat otteillaan ja ovat myös tulevan kauden runkopelaajia jos Veikkausliigasta ei isoa roolia löydy.

Joukkueeseen tuotiin myös kolme ulkomaan hankintaa. Heistä kolumbialainen Espinosa Eliécer vaikutti lupauksia herättävältä ja ehti viimeistellä pari maalia ennen loppukauden viettämistä loukkaantuneena katsomossa. Aleksandr Ivanov puolestaan pääsi näyttämään hyvää potkutekniikkaansa vasta aivan viimeisissä peleissään ja näytöt eivät riittäneet jatkoon. Japanilainen mysteerimies, Takuya Murayama, puolestaan oli klesana loppukaudelle asti ja pääsi kentälle vain pariin peliin ja niistäkään ei jäänyt paljoa lapsille kerrottavaa.

Kauteen mahtui myös Uefa Youth Leaguen karsinnat, joissa joukkue taipui perisuomalaisesti kotimatsissa viime hetken maalilla turkkilaiselle Altinordu FK:lle yhteislukemin 3-2.

Tulosten perusteella hätäisimmät odottelivat muutoksia valmennuskaksikkoon, mutta peli oli kuitenkin hyvin valmennettua ja nuorten pelaajien fyysisyydellä oli rajansa. Myöskään seuratasolta ei hirveästi apuja annettu, sillä Banza, Vertainen ja Vesiaho viettivät useamman pelin edustuksen penkillä, kun samaan aikaan olisivat voineet hakea pelikokemuksia Klubi 04:n kanssa. Vasta aivan loppukaudesta kolmikkoa nähtiin useammin mukana. Myöskään Valeri Minkesen tapaista mentoria ei tullut joukkueeseen, vaikka useista olikin huhuja liikkeellä. Ilmeisesti Ykkösen kiertämistä lähes verkkaripalkalla ei koettu riittävän houkuttelevaksi. Mannila ja Väyrynen jatkavat siis kaudella 2019 nyt yhden kauden kokemuksia rikkaampana.

Viime kauden kokoonpanossa esiintyneistä Banza lainattiin Kokkolaan ja Katz lähtivät lainalle RoPS:iin. Sopimuksen toisiin veikkausliigajoukkueisiin tekivät Tommi Jäntti RoPS:iin ja Rasmus Leislahti Honkaan. Tuomas Ollila nähdään KTP:n, Didis Lutumba-Pitah Kajaanin, Espinosa Eliécer TPS:n ja Johannes Kytilä MYPA:n riveissä ykkösessä. HJK:n mukana Veikkausliigassa nähdään Kouassivi-Benissan ja Laitinen Vertaisen ja Vesiahon lisäksi. Muiden joukkueiden testeistä bongattuja Anton Lindblad ja Rony Huhtala.

2019 kauteen lähdetään vahvasti omilla junioreilla. Tosin muutama pelaaja on liittynyt kokoonpanoon myös muista seuroista. Väinö Vehkonen JJK:sta, Lauri Kesti HJS:stä ja ehkä jonkinlaisena roolimallina ikänestori, Olli Tynkkynen (-94), FC Reippaasta. Tynkkynen on jo 2012 pelannut FC Lahden riveissä Veikkausliigaa, mutta sen jälkeen ollut hiljaiseloa ilmeisesti opiskelujen johdosta. Viime kaudella Reippaassa 40 maalia kolmosessa ja nyt siis Klubiin.

Ykköseen takaisin nouseminen on todennäköinen tavoite kaudelle. Pääosin 16-18-vuotiaita sisältävä joukkue tulee kehittymään kauden aikana ja varsinkin kauden alku voi olla haastava. Mielenkiintoista seurata keitä uusia Ylätupia, Vertaisia tai Halmeita nousee esiin joukkueesta. 2003 syntynyt Kai Meriluoto on erityisen kiinnostava seurattava ja jo liigajengin ovia kolkuttelevat Ollikainen, Tauriainen ja Väänänen.

Viesti 2019 valmennuksesta:

https://www.hjk.fi/uutiset/Miehet-4335

Kausiennakko:

https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/klubi-04-on-valmis-alkavaan-kauteen/

Joukkueen sivut HJK:n sivuilla:

https://www.hjk.fi/joukkue/klubi04

Maalivahdit

52 Otto Hautamo (-02)
13 Tuomas Pöyhönen (-01)
Matias Niemelä (-02)

Puolustajat

48 Väinö Vehkonen (-01)
34 Artturi Paavola (-00)
44 Jean Mabinda Kinzumba (-00)
47 Otto Kouva (-01)
57 Leo Ussher (-02)
62 Juho Lehtiranta (-02)
63 Lauri Kesti (-02)
36 Victor Matheus De Paula (-95)
33 Samu Laitinen (-99)

Keskikenttä

40 Seth Saarinen (-01)
50 Santeri Väänänen (-02)
60 Adam Marhiev (-02)
65 Johannes Yli-Kokko (-01)
67 Matti Peltola (-02)
61 Saku Heiskanen (-01)

Hyökkääjät

19 Samuel Tammivuori (-00)
38 Olli Tynkkynen (-94)
46 Elmeri Hirvonen (-01)
49 Natnael Mustonen (-01)
42 Kai Meriluoto (-03)
57 Casper Terho (-03)
59 Reko Räsänen (-00)
Nooa Laine (-02)
54 Leo Walta (-03)
31 Samuel Anini (-02)

Lisäksi PKKU cup pelissä olivat mukana:

Aaltonen Anton (-03)
Henriksson Elmo (-03)
Lönnqvist Casper (-02)
Sadiku Agon (-03)
Wallius Kalle (-03)

Mahdollisia superlupauksia, jotka eivät vielä kokoonpanossa:
Walta Leo (-03) (lisätty kokoonpanoon JIPPO-vieraspelin jälkeen)
Terho Casper (-03) (lisätty kokoonpanoon VJS-vieraspelin jälkeen)

e. Johannes Kytilä MYPA:aan. Meriluoto ja Tynkkynen tällä hetkellä samalla numerolla, kun noin se on myös seuran sivuilla.
e2. Didis Kajaaniin e3. Lisätty Victor.
e4. Nooa Laine lisätty. Numero ei vielä tiedossa. https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/hjk-ja-nooa-laine-sopimukseen/
e5. Lisätty kausiennakko
e6. Kiuru siirtyi SJK-akatemiaan
e7. Walta kokoonpanoon
e8. Samuel Anini lisätty https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/hjk-pkku-ja-samuel-anini-sopimukseen/
e9. Lisätty Laitinen
e10. Ollikainen lainalle Tepsiin https://fc.tps.fi/fi/uutiset/keskikenttapelaaja-otto-ollikainen-siirtyy-hjk-sta-tps-n-riveihin
e11. Terho kokoonpanoon. Pelasi numerolla 57.
e12. Tauriainen lainalle Saksaan https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/julius-tauriainen-lainalle-saksaan/
e13. Saku Heiskanen mukaan
e14. Leo Walta Tanskaan https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/leo-walta-siirtyy-tanskaan/
e15. Matias Niemelä mukaan
« Viimeksi muokattu: 20.10.2019 klo 13:12:36 kirjoittanut Arabialainen »
juhinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Toni Doblas


Vastaus #1 : 03.02.2019 klo 18:17:55

Erinomainen avaus Ylos.

Viime kauden miehistä Johannes Kytilä taisi tehdä sopimuksen MYPA:n paitaan.
kunq

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: :keskari:


Vastaus #2 : 03.02.2019 klo 18:25:33

Seurantaan. Mielenkiintoinen kausi edessä.
Epeli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lupi


Vastaus #3 : 03.02.2019 klo 18:50:46

Avaukselle Tuoppi
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #4 : 03.02.2019 klo 19:39:47

Hyvä avaus.

Tynkkynen oli eilen FC Espoota vastaan erinomainen. Myös veskari Tuomas Pöyhönen erottui torjunnoillaan. Melko pieni kaveri kyllä, voi tulla vaikeuksia miesten peleissä.
Chief

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #5 : 03.02.2019 klo 19:55:27

saapa nähdä riittääkö rahkeet pelata noususta tällä kaudella, paljon varmaan ratkeaa siihen, missä Ollikaisen, Väänäsen ja Tauriaisen minuutit tulee. Viime kaudella oli maalinteko-ongelmaa, Meriluodon pitäisi ilmeisesti olla aika kliininen kaveri?

Myös jännä nähdä, pystyykö Leo Walta jo breikkaamaan tällä kaudella nollanelosessa?
Arabialainen

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Klubi 04


Vastaus #6 : 04.02.2019 klo 12:56:00

saapa nähdä riittääkö rahkeet pelata noususta tällä kaudella, paljon varmaan ratkeaa siihen, missä Ollikaisen, Väänäsen ja Tauriaisen minuutit tulee. Viime kaudella oli maalinteko-ongelmaa, Meriluodon pitäisi ilmeisesti olla aika kliininen kaveri?

Myös jännä nähdä, pystyykö Leo Walta jo breikkaamaan tällä kaudella nollanelosessa?
PKKU pelin perusteella Meriluoto vaikutti todella hyvältä kärjessä. Suoraviivainen ja haluaa tehdä maaleja. Tynkkysen kanssa todella vaarallinen parivaljakko. Vaikuttaa myös ikäistään vanhemmalta, mikä on harvinaista Nollanelosen kärjelle. 

Walta on palaamassa loukkaantumisen jälkeen pelikentille (puoli vuotta sivussa), joten hetki kestää vielä että saadaan tämän hetken tasosta tietoa.
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #7 : 09.02.2019 klo 23:54:40

Hämeen Sanomissa juttua Kestistä.

https://www.hameensanomat.fi/urheilu/hjkssa-nahdaan-lauri-kestille-kirkas-tulevaisuus-spesiaalitapaus-556504/
sköne

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 10.02.2019 klo 15:04:57

Harvoin samassa lauseessa nähdyt. :D
Tähän pakko vastata. Klubi04 yleensä tulevaisuuden huippuja Suomifutikseen. Samassa joukkueessa muutama vuosi sitten Joel Pohjanpalo, Robin Lod,  Nikolai Alho, Kastriot Kastrati, Felipe Aspegren, 2 X O´Soughnenessy brothers, Emerik Grönroos, Joku varmasti unohtui. Ai niin, Mentori Ägä oli myös pelaavassa rosterissa muutamassa pelissä. Tulevan kauden 04 pelaajista ja heidän potentiaalistaan en tiedä. Aika näyttää.
Chief

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #9 : 10.02.2019 klo 15:06:04

missään tietoa Klubi 04:n tulevista otteluista? Sivuilla ei mitään. Cupissa kai jatkoon mennään? Harjoitusotteluita sovittuna?
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #10 : 10.02.2019 klo 15:40:39

Cupissa kai jatkoon mennään?
FC Espoo meni lohkosta jatkoon.

VJS:n Twitter tiesi kertoa, että VJS ja Klubi 04 pelasivat eilen maalittoman tasurin.
Chief

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #11 : 10.02.2019 klo 15:46:08

FC Espoo meni lohkosta jatkoon.

VJS:n Twitter tiesi kertoa, että VJS ja Klubi 04 pelasivat eilen maalittoman tasurin.

okei. olin käsityksessä että kaksi parasta menee jatkoon.
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Las Vegas Raiders


Vastaus #12 : 10.02.2019 klo 15:58:17

Tähän pakko vastata. Klubi04 yleensä tulevaisuuden huippuja Suomifutikseen. Samassa joukkueessa muutama vuosi sitten Joel Pohjanpalo, Robin Lod,  Nikolai Alho, Kastriot Kastrati, Felipe Aspegren, 2 X O´Soughnenessy brothers, Emerik Grönroos, Joku varmasti unohtui. Ai niin, Mentori Ägä oli myös pelaavassa rosterissa muutamassa pelissä. Tulevan kauden 04 pelaajista ja heidän potentiaalistaan en tiedä. Aika näyttää.

Aikamoista namedroppailua mutta miten se tekee joukkueesta tunteita herättävän?
sköne

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 10.02.2019 klo 16:36:46

Aikamoista namedroppailua mutta miten se tekee joukkueesta tunteita herättävän?
Yleensä hyvät pelaajat kiinnostavat yleisöä saapumaan paikan päälle seuraamaan ottelua. Kun, jopa HJKssa on ns poikkeuksellinen "ryhmä" Se herättää tässä Suomifutiksen piirissä poikkeukselista liikehdintää myös katsomon suuntaan ( = 45 katsojaa kasvaa 89 katsojaan ;) . Toi ryhmä pelasi muuten aika viihdyttävää futista myös. Tekivät 100 maalia, joista Jolle 33 ( silloinen ennätys sen toisen kaverin kanssa, en muista nimeä... jonka sitten tämä Tukiainen rikkoi pari vuotta myöhemmin.) Kommenttisi on : Mikä tekee "joukkueesta" tunteita herättävän.. Yleensä se, että on itse pelannut ko. joukkueessa/seurassa tai on käynyt katsomassa ( esim. vanhempien kanssa... ) jotain paikallista joukkutta ( HJK/HIFK/Gnisu… ) ja sitten innostuu jo nuorena tästä. Jo sulle ei herätä tunteita Klubi04 se on ok. Mulle se herätättää positiivisia tunteita, koska se on aihio mihin 14-17 v. lahjakkaita pelaajia saapuu kehittymään vielä paremmiksi pelaajiksi. Näiden nuorten miesten unelma ja ovat riittävän lahjakkaita päästäkseen tähän HJKn tarjoamaan mahdollisuuteen. Kirjoitin vähän liikaa. En ole HJKssa. Olen ollut HJKssa. Namedroppailuun vielä ;) 04 peleissä oli joskus jopa 200 katsojaa Soneralla. Nimillä on väliä ja pelillä varsinkin ;)
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Las Vegas Raiders


Vastaus #14 : 10.02.2019 klo 17:11:20

Jos Klubi 04 olisi tunteita herättävä niin matseissa olisi enemmän kuin se 100 katsojaa joista jo iso osa vastustajan kannattajia. Klubi 04 ei ole tunteita herättävä, sitä se ei ole koskaan ollutkaan. 04 on farmiseura joka ei ole mitään muuta kuin A-junnujoukkueen jatke.

Bottom line: Ketään ei kiinnosta Klubi 04, ei edes HJK:n kannattajia.


Ainiin, asiasta takaisin kukkaruukkuun. Unohdin että Suomen Cupin seuraava kierron on määrä pelata ensi viikon aikana eli eiköhän Gnistan kohtaa Honka Akatemian tulevana viikonloppuna.

HUOM!!! Oliver Antman Nordsjaellandin penkillä kello 17.00 alkavassa matsissa Bröndbyta vastaan. Ylos MOUH!!

« Viimeksi muokattu: 10.02.2019 klo 17:20:53 kirjoittanut Trabantin vääntynyt mäntä »
sköne

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 10.02.2019 klo 18:34:49

Jos Klubi 04 olisi tunteita herättävä niin matseissa olisi enemmän kuin se 100 katsojaa joista jo iso osa vastustajan kannattajia. Klubi 04 ei ole tunteita herättävä, sitä se ei ole koskaan ollutkaan. 04 on farmiseura joka ei ole mitään muuta kuin A-junnujoukkueen jatke.

Bottom line: Ketään ei kiinnosta Klubi 04, ei edes HJK:n kannattajia.


Ainiin, asiasta takaisin kukkaruukkuun. Unohdin että Suomen Cupin seuraava kierron on määrä pelata ensi viikon aikana eli eiköhän Gnistan kohtaa Honka Akatemian tulevana viikonloppuna.

HUOM!!! Oliver Antman Nordsjaellandin penkillä kello 17.00 alkavassa matsissa Bröndbyta vastaan. Ylos MOUH!!Sepä se, kertoo kaiken Suomifutiksesta. Nämä muutamat tulevat huiput, jotka pääkaupunkiseudulta tulevat, kannattaisi tsekata jo 15-17 v. omissa joukkueissaan = HJK, KäPa, Honka. Tiedoksesi, Klubi04 ei ole farmiseura vaan kiinteä osa HJK:ta. Oliver Antman oli myös muutaman vuoden HJKssa. Kaikkea hyvää hänelle. MOUH!! Vai miten se menee... Jatkoja sinne !
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 10.02.2019 klo 19:28:51

04 on farmiseura joka ei ole mitään muuta kuin A-junnujoukkueen jatke.
Eri. HJK:ssa A-junnuissa pelaavat eivät kyllä siirry 04:seen vaan jonnekin Kolmosen ja Nelosen joukkueihin. Ovat Klubin silmissä menetettyjä lahjakkuuksia. Heitä pari vuotta nuoremmat kundit pelaavat nollanelosessa ja heistä odotetaan jotakin.
El Domingo

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 10.02.2019 klo 20:43:30

Parhaimmillaan kaveri on juurikin noin hyvä että näyttää olevan aivan väärässä sarjassa, kuten KäPassa kauden 2017 alkukaudella. Sen jälkeen sitten PEPOssa sitten loppukaudella ei niinkään dominoivia otteita vaikka toki ihan hyviä.

Viime kaudella alkukaudesta ei mitenkään vakuuttanut(oli toki sysipaska joukkue ympärillä), mutta Gnisussa alkoi toimimaan ilmeisen hyvin.

On siis erikoinen/mielenkiintoinen pelaaja sillä tavalla, että todella kaksijakoisia esityksiä kaverilla on. Parhaimmillaan aivan ylivoimainen kentällä, mutta sitten taas välillä aika pihalla.

Toki silti mikä tahansa joukkue Kakkosessa ottaisi kaverin varmastikin silmiä räpäyttämättä joukkueeseensa.

Sheriffistä PEPO:n pelien kokemukset: taisi pelata kauden 2017 tauon jälkeen loppukauden PEPO:ssa. Vaikutti hieman hasardikaverilta. Olikohan juuri se heppu jonka virheiden takia Kiffen pesi PEPO:n ottelussa joka vei karsintapaikan PEPO:lta. Tuo hasardimaisuus johti siihen että PEPO ei halunnut keskustella jatkosta vaikka kiinnostusta taisi Sheriffillä olla.
El Domingo

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 10.02.2019 klo 20:46:04

Aikamoista namedroppailua mutta miten se tekee joukkueesta tunteita herättävän?

No ainakin Lappeenrannan vierailulla Klubi 04 on herättänyt mielenkiintoa jos matsin katsojamäärä muistelee. Kun kentällä on junnumajujen pelaajia oikein urakalla, kyllä se vieraissa kiinnostaa. Se on selvä että Klubin kotikentällä "kakkosjoukkue" ei herätä innostusta.
El Domingo

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 10.02.2019 klo 20:49:24


Bottom line: Ketään ei kiinnosta Klubi 04, ei edes HJK:n kannattajia.


Tähän siis vahva eri. Kyllä vieraissa junnumajupelaajien otteet kiinnostaa. Ehkä Oulunkylässä ei mutta maakunnissa kyllä.
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #20 : 10.02.2019 klo 20:55:30

Tähän siis vahva eri. Kyllä vieraissa junnumajupelaajien otteet kiinnostaa. Ehkä Oulunkylässä ei mutta maakunnissa kyllä.
Ei kyllä Helsingin länsipuolella kiinnosta.

Joskus noita katsojamäärien trendejä SalPalta katsoin ja Klubi 04 sekä Kiffen olivat suht selkeästi ne kaksi vähiten katsojia Salossa keräävät joukkueet.

En muuallakaan ole huomannut täällä suunnalla että mitenkään erityisesti kiinnostanut.
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Las Vegas Raiders


Vastaus #21 : 10.02.2019 klo 21:00:12

Sepä se, kertoo kaiken Suomifutiksesta. Nämä muutamat tulevat huiput, jotka pääkaupunkiseudulta tulevat, kannattaisi tsekata jo 15-17 v. omissa joukkueissaan = HJK, KäPa, Honka. Tiedoksesi, Klubi04 ei ole farmiseura vaan kiinteä osa HJK:ta. Oliver Antman oli myös muutaman vuoden HJKssa. Kaikkea hyvää hänelle. MOUH!! Vai miten se menee... Jatkoja sinne !

Kiva että saavut kertomaan kuinka olet pelannut joskun HJK:n junnuissa ja siitä kuinka junnuilla on unelmia ja kuinka vetää eteen kun joku nollanelosen kaltainen FARMIseura pelaa sun muuta diibadaabaa. Eikös teille klubirunkkareille ole omaa topickia? Nollanelonen on edelleenkin joukkue joka ei aiheuta mitään tunteita kenessäkään suuntaan jos toiseen. Tämä konkretisoituu täydellisesti siinä että katsomossa ei ole muita kuin pelaajien tyttöystävät, äidit ja vierasjoukkueen kannattajat.

Tähän siis vahva eri. Kyllä vieraissa junnumajupelaajien otteet kiinnostaa. Ehkä Oulunkylässä ei mutta maakunnissa kyllä.
Eipä tunnu ainakaan Töölössä kiinnostavan, paikassa missä kyseinen joukkue pelaa puolet otteluistaan. Vai voitko jotenkin vetää konkreettista faktaa esille että teillä siellä maalla katsojaluvut nousevat kun farmiseura tulee vierailulle?

Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #22 : 10.02.2019 klo 21:44:30

Hyvä ja tärkeä keskustelu hermannit.
El Domingo

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 10.02.2019 klo 22:47:47


Eipä tunnu ainakaan Töölössä kiinnostavan, paikassa missä kyseinen joukkue pelaa puolet otteluistaan. Vai voitko jotenkin vetää konkreettista faktaa esille että teillä siellä maalla katsojaluvut nousevat kun farmiseura tulee vierailulle?


EI silloin kun "kakkosjoukkue" tulee, mutta KYLLÄ silloin kun nuorisomajun pelaajia tulee. Olisiko vuonna 2017 Klubi 04:ssa ollut 7 majupelaajaa avauksessa ja PEPO:lla 2. Kyllä heidän otteet kiinnosti ja kiinnostaa (ja luulisi kaikkia jalkapalloa seuraavia kiinnostavan).
El Domingo

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 10.02.2019 klo 22:58:45Eipä tunnu ainakaan Töölössä kiinnostavan, paikassa missä kyseinen joukkue pelaa puolet otteluistaan. Vai voitko jotenkin vetää konkreettista faktaa esille että teillä siellä maalla katsojaluvut nousevat kun farmiseura tulee vierailulle?


Tässä Trabantille pyynnöstä faktaa: kauden 2017 suurimmat yleisömäärät Kakkosen otteluissa. Klubi hyvin edustettuna VIERASOTTELUISSA. Sorry pitkä lista mutta fakta on sitä.

Parhaat yleisömäärät (AM +200):

29.7. KTP - Klubi 04: 2846
11.9. KTP - PEPO: 2238
8.6. MP - MiPK: 2018

3.8. TPV - Tampere United: 1981
30.9. KTP - MiPK: 1760
25.8. FC Jazz - MuSa: 1677
27.8. MiPK - MP: 1570
14.8. KTP - Sudet: 1455
3.8. PEPO - Kultsu: 1381
10.6. MuSa - FC Jazz: 1346
20.8. MP - Kultsu FC: 1197
1.5. KTP - Kultsu: 1185
27.6. PEPO - KTP: 1068
1.7. KTP - PKKU: 1066
2.7. MP - PEPO: 1004

5.6. KTP - FC Legirus Inter: 985
28.8. KTP - FC Lahti Akatemia: 982
22.5. KTP - Kiffen: 965
8.5. KTP - MP: 954
17.5. Tampere United - TPV: 947
29.7. KajHa - AC Kajaani: 943

17.6. KTP - JäPS: 865
5.7. AC Kajaani - KajHa: 813
19.7. GBK - PK-37: 812

19.8. TPV - KäPa: 782
8.7. Närpes Kraft - VIFK: 744
20.8. PEPO - Klubi 04: 706

13.7. PEPO - FC Legirus Inter: 653
29.5. Sudet - KTP: 644

22.7. MuSa - Viikingit: 565
26.5. NuPS - Tampere United: 560
30.9. SalPa - TPV: 551
21.9. PEPO - MP: 545
1.9. NuPS - FC Espoo: 524
28.5. MP - JäPS: 515
10.6. PEPO - Sudet: 512
31.5. Kultsu - PEPO: 511
1.9. TPV - BK-46: 509
27.6. MP - Sudet: 505
15.7. MP - KTP: 504
29.6. Tampere United - FC Jazz: 501
7.7. TPV - SalPa: 501

12.8. TP-47 - JBK: 495
14.5. MP - Kiffen: 485
24.9. BK-46 - SalPa: 478
1.7. MuSa - TPV: 468
27.6. NuPS - BK-46: 455
3.9. Närpes Kraft - JBK: 451
21.7. TPV - EsPa: 447
1.7. SalPa - BK-46: 445
30.7. Tampere United - BK-46: 440
27.6. PK-37 - VIFK: 437
30.7. PK-37 - Villiketut: 437
19.8. MuSa - Tampere United: 436
24.8. Tampere United - SalPa: 433
22.9. TPV - MuSa: 433
10.6. TPV - FC Espoo: 427
27.5. MuSa - Peimari United: 424
30.9. MP - PKKU: 421
24.9. MiPK - Kultsu: 421
18.6. MiPK - FC Kiffen: 413
27.6. MuSa - FC Espoo: 412
8.7. MiPK - KTP: 412
13.9. MP - FC Legirus Inter: 412
24.9. PKKU - KTP: 410
16.8. MP - Klubi 04: 402

3.9. MuSa - KäPa: 397
18.6. AC Kajaani - GBK: 396
17.8. PK-37 - KuFu98: 396
20.8. Närpes Kraft - OTP: 396
28.5. Närpes Kraft - KajHa: 386
3.9. PK-37 - OTP: 385
3.9. PEPO - FC Lahti Akatemia: 383
28.6. JäPS - Klubi 04: 380
3.6. Tampere United - MuSa: 379
28.7. FC Jazz - FC Espoo: 378
27.5. TPV - FC Jazz: 378
30.9. MuSa - NuPS: 376
10.6. NuPS - KäPa: 370
7.5. Tampere United - FC Espoo: 373
28.7. SalPa - MuSa: 367
15.7. Närpes Kraft - Villiketut: 366
30.7. TP-47 - VIFK: 366
8.7. PEPO - Kiffen: 365
25.5. PEPO - MiPK: 362
29.7. Peimari UTD - TPV: 362
20.5. JäPS - PKKU: 361
14.5. Närpes Kraft - Hercules: 359
4.6. MiPK - PKKU: 358
10.9. Tampere United - Peimari United: 354
31.5. NuPS - EsPa: 350
6.5. MiPK - Klubi 04: 350
27.6. TPV - FC Viikingit: 345
19.8. GBK - VIFK: 345
27.8. VIFK - Närpes Kraft: 345
12.8. TamU - NuPS: 330
1.9. SalPa - FC Jazz: 328
24.9. GBK - Villiketut: 328
16.6. Tampere United - EsPa: 327
22.7. Närpes Kraft - PK-37: 322
1.8. Sudet - FC Kiffen: 319
24.9. Närpes Kraft - TP-47: 316
18.8. SalPa - Peimari United: 314
10.9. MiPK - FC Legirus Inter: 314
5.7. FC Viikingit - Tampere United: 311
12.7. FC Jazz - FC Viikingit: 311
14.5. TPV - Peimari United: 310
20.5. Peimari United - NuPS: 310
12.8. FC Jazz - TPV: 309
24.9. Sudet - FC Legirus Inter: 308
27.6. SalPa - KäPa: 307
8.7. NuPS - MuSa: 307
14.5. PEPO - JäPS: 304
24.8. KajHa - PK-37: 304
22.7. NuPS - SalPa: 302
28.7. MiPK - Sudet: 302

 
Sivuja: [1] 2 ... 12
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines