FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
10.08.2020 klo 02:20:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 12
 
Kirjoittaja Aihe: Vitonen Helsinki/Uusimaa 2019  (Luettu 88058 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
LePa edustus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LePa


: 09.02.2019 klo 22:18:39

Uusi vuosi on vaihtunut jo hyvän aikaa sitten, ja sen kunniaksi on syytä avata myös uusi Vitosen kausitopic, uudella sapluunalla. Piirin sisäiset (ala)sarjat ovat hiljalleen siirtymässä historiaan, ja tilalle tulee alueelliset divarit. Kauden 2019 osalta tämä ei vielä tarkoita femman osalta sitä, että stadin ja uudenmaan jengejä pelaisi samoissa lohkoissa, mutta tähän suuntaan varmastikin mennään.

Eli lohkot 3-6 koostuvat stadilaisjengeistä, lohkot 1-2 sekä 7-8 ovat uudenmaan lohkoja. Uudenmaan lohkot on muodostettu perinteiseen tapaan maantieteellisyys edellä: Lohko 1 koostuu Länsi-Uudenmaan joukkueista - espoolaisjengeillä höystettynä. Lohko 2 on espoolaisjoukkueiden lohko. Lohko 7 pitää sisällään Vantaan ja Keski-Uudenmaan jengejä ja Lohko 8 on Itä-Uudenmaan lohko. Helsingin lohkoissa alueellisuus ei näy samalla tavalla, koska joukkueet ovat tiiviimmältä säteeltä ja useilla seuroilla on useampia joukkueita tällä sarjatasolla.

Vitoseen pudonneet (7 kpl): EBK, FC Degis, Jokerit FC, KäPa/NoLe, LJS, OK/Kiksi Edari, SibboV/2

Vitosessa säilyneet (50 kpl): Atleettiklubi, Chicken Wings, Dynamo/Estofut, Ellas, FC Babylon, FC Fortuna, FC Hieho, FC KaKe/Otsot, FC Kobane, FC Kuusysi/2,  FC POHU/Burros, FC POHU/Simpsons, FC RaHi, FC Vantaa,  GrIFK/2, HePu, HJK/Kantsu, HJK/Töölö, HJK/Yellow,  Hukat, I-HK, Jäppärä,  Kasiysi/KeKe, KelA, Kilo IF/1, KoiPS/Tarmo, KP-75/SaPo, K-UP/HC SKAVABÖLE, LeJa/Juniors, MPS/Atletico Akatemia, MyMy, Naseva, PEF/KEPU, PEP, PETO, PETO/MJK, PK-09,  Ponnistus, PPV/Seos, PuiU/86, PuM, Pöxyt/TN, RiRa/VGS, Ruisku, SAPA/2, Tavastia, ToTe/Ratapihan Dynamo, Valtti/R.O.U., Vesa/Töölö, ViTa

Vitoseen nousseet (23kpl): AskU, FC Espoo/3, FC Kapina, FC Kiffen/3, FC KORSO/U2, FC Slimmit, Gnistan/Roots, HAIku, HePuLi, HerTo/3, HIFK/4, HJK/West, IIF Fotboll, KeiKa/Kotkat, Kilo IF/3, KoiPS/2, LePa/Rangers, MasKi, PPV, Strikers/Bertil, ToTe/Avauspotku, ToTe/Legends, TuPS/2


Vitosessa "säilyneiden" joukossa on joukkueita, jotka kieltäytyivät tarjotuista nousupaikoista (Hukat, I-HK, LeJa Juniors, SAPA/2 ainakin). Lisäksi muutamat femman sarjapaikkaan oikeutetuista joukkueista jättivät ilmoittautumatta kauden 2019 Vitoseen. Näinpä nousijoiden määrä kauden 2019 Vitoseen kasvoi varsin suureksi. Esim. Uudenmaan Kutosen kauden 2018 kaikista neljästä lohkosta nousi kolme parasta joukkuetta.

Helsinki/Uudenmaan Vitosen joukkueet (80 yht.) kunnittain:

40 - Helsinki
13 - Espoo
7 - Vantaa
3 - Lohja, Tuusula
2 -  Lahti
1 - Askola, Hyvinkää, Inkoo, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Kärkölä, Mäntsälä, Myrskylä, Pornainen, Raasepori, Sipoo


Perään vielä lohko-jaot rankingien kera. Lohkoissa 1 & 2 on minulle enemmän tuttuja joukkueita, joten laadin kyseisten lohkojen osalta rankingien sijaan joukkue-esittelyt sijoitusarvioineen. Lohkojen 3-8 osalta asiantuntevammat hoitakoon analysoinnit ja ennakkosuosikkien paineiden asettelut :) korjailkaa myös ihmeessä, jos/kun virheitä löytyy. Tein osan statistiikasta tammikuun puolella, joten voi olla vanhentunutta tietoa.

Ranking perustuu edelliskauden tuloksiin seuraavassa järjestyksessä: 1) Sarjataso '18 2) Sijoitus sarjatasolla '18 3) Pistemäärä '18 4) Maaliero '18
LePa edustus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LePa


Vastaus #1 : 09.02.2019 klo 22:19:58

Lohko 1 - "Länsi-Uusimaa"

Atleettiklubi (5.div lohko 2 sija 3/9)
fb: https://www.facebook.com/Laaksolahden-Atleettiklubi-465577920164281/
- "Parhaassa peli-iässä" olevista pelureista koostuva joukkue on löytänyt itsensä nyt parin viime kauden ajan femman ylemmästä kastista. Pelaajarunko on pysynyt kohtalaisen samankaltaisena LAK:lla koko olemassaolon ajan, joten tulokselliseen trendiin tuskin tulee suuria muutoksia. Löytynee taas sijoilta 2-5.

FC RaHi (5.div lohko 1 sija 6/9)
fb: https://www.facebook.com/fcrahi/
- Raskas Hiki viettää ensi vuonna juhlakauttaan, sillä ensi kausi tulee olemaan 15.kausi Uudenmaan piirin sarjoissa. RaHia on usein veikkailtu femman tyvipäähän, mutta kuten aiemminkin, niin joukkue onnistui myös viime kaudella säilyttämään sarjapaikkansa. Tänä vuonna voi tehdä säilymisen kanssa tiukkaa, sillä lohko vaikuttaa paperilla melko kovalta. Eiköhän lopputulemana ole kuitenkin taas viivan yläpuolelle päätyminen.

FC Slimmit (6.div lohko 1 sija 1/10)
fb: https://www.facebook.com/groups/475727382621473/
- Vaikeahkon kauden 2017 jälkeen Slimmit onnistui nousemaan peräti oman lohkonsa voittoon ja täten sarjanousuun vitoseen. Hyvin eritasoisista ja taustaisista pelureista koostuva Slimmit elää tunteella pelissä ja välillä kiehahtaa vähän ylikin. Slimmien mukana on ollut futsalin puolella mm. EIF/Akademin peluri. Riippuen joukkueen lopullisesta rosterista mahikset säilyä ovat varmaankin ihan hyvät, ehkä keskikastia?

Hukat (5.div lohko 1 sija 3/9)
fb: https://www.facebook.com/Nummen-Hukat-625172987638821/
- Nummen Hukille olisi ollut tarjolla upean kauden jälkeen toinen perättäinen nousu, mutta joukkue päätti jatkaa femmassa ensi kaudellakin. Hukat voittivat kauden 16:sta pelistään peräti 12. Osa Hukkien rosterista pitää tatsia talvella yllä futsalin nelosessa NuPS/Hukkien riveissä, joka keikkuu sarjan kärkipäässä. Nummen nurmi on varmasti taas vaikea paikka vierailijoille. Hukat lienee lähempänä kärkeä kuin tyvipäätä, ehkä sijoilla 3-5.

IIF Fotboll (6.div lohko 1 sija 2/10)
fb: https://www.facebook.com/IIFfotboll/
- Inkoon ylpeys teki välivisiitin Kutosen puolella viime kaudella, mutta palasi heti tutummalle sarjatasolleen takaisin. Joukkue pitää sisällään nuoria oman seuran/alueen kasvatteja. Harvaan asutulta alueelta tulevan jengin kompastuskiveksi muodostui viime femman kerralla kapea rosteri, joka johti silloin luopumiseen. Saattaa joutua taistelemaan sarjapaikasta tälläkin kertaa.

Kilo IF/1 (5.div lohko 2 sija 8/9)
- Kilo IF/1 taisteli pitkään putoamista vastaan tasaisessa 2.lohkon tyvipäässä, sarjapaikkansa säilyttäen. Iäkäs ja kokenut pelaajarunko, joka vahvistui viime kaudeksi mm. EsPan Kaalamolla ja EBK:n Väreellä. Pelaajamateriaalin puolesta taas hyvät mahdollisuudet säilyttää sarjapaikka kutosen ja vitosen väliä suhanneelle Kilolaisryhmälle.

MasKi (6.div lohko 1 sija 3/10)
fb: https://www.facebook.com/MasKi.Edustus/
- Ylemmilläkin sarjatasoilla historian saatossa pelannut Masalan Kisa palaa Kutosen visiitin jälkeen takaisin Vitoseen. Joukkueen runko koostuu pitkään MasKia miesten sarjoissa edustaneista pelaajista, mutta viime kausien aikana mukaan on tullut myös useita A- ja B-nuori-ikäisiä pelaajia. Kutosen kausi ei tuloksellisesti kuitenkaan mikään läpihuutojuttu ollut, joten haasteita riittänee tässä femman lohkossa.

Olarin Kiksi (4.div lohko 1, sija 11/12)
- Vitosta pitkään tahkonnut Kiksi pääsi maistamaan viime kaudella Nelosen vauhtia. Kohtalaisen alkukauden jälkeen seurasi vaikea syksy ja ansaittu putoaminen takaisin femmaan. Rosterista monilla on ikää sen verran, että edustavat samalla myös Kiksin igisjengiä. Tasoltaan nelonen oli liikaa, mutta Vitosessa Kiksi pärjää varmasti taas ensi kaudella. Jos kapea rosteri kestää, niin lienee lohkon kärkipäässä.

PuM (5.div lohko 2 sija 5/9)
fb: https://www.facebook.com/punainenmylly/
- Pitkään Vitosessa taivaltanut Punainen Mylly saavutti lähivuosiensa parhaan sijoituksen vitosessa viime kaudella olemalla lohkonsa viides. Annetaan samantien lukusuositus PuM:n värikkäille matsirapoille! Pelaajisto on pääosin 30v ikäistä. Yksi esille nostettava peluri on Veikkausliigastakin kokemusta omaava Mika-Matti Maisonvaara. Joukkue on ihan hyvätasoinen femman porukka ja vaihtuvuus joukkueessa on ollut pientä, joten sijoittunee keskikastin tietämiin.

ViTa (5.div lohko 1 sija 8/9)
fb: https://www.facebook.com/ViTa-Miehet-1574328259507740/
- Vitosen ja Kutosen välillä sarjatasoa vaihdellut ViTa säilytti sarjapaikkansa niukimmalla mahdollisella tavalla: 11 kauden ensimmäistä ottelua tuottivat kokonaista yhden pisteen. Viidestä viimeisestä ottelusta ViTa onnistui voittamaan kuitenkin kolme ja kauden "huipentanut" jumbotaisto LoPa/2:ta vastaan ViTa nousi 0-1 tappioasemasta 2-1 voittoon. Näin maalieron turvin sarjapaikka säilyi LoPa/2:n kustannuksella. Vitosen visiitit eivät ole ViTalle olleet aiempina vuosina järin suuria menestystarinoita, eikä ensi kaudella ~0,63 pisteka tule riittämään sarjapaikkaan. Putoajakandidaatti.
LePa edustus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LePa


Vastaus #2 : 09.02.2019 klo 22:21:22

Lohko 2 - "Espoo-lohko"

EBK (4.div lohko 1 sija 10/12)
fb: https://www.facebook.com/EBKedustusjoukkue/
- Perinteikäs EBK on nyt alempana sarjaportaikolla vuosikymmeniin, kenties alempana kuin koskaan aiemmin? Vaikea kausi 2018 päättyi loukkaantumisten, rökäletappioiden, toivoa herättäneiden voittojen ja viimeisen ottelun viime hetken päästetyn maalin myötä lopulta putoamiseen maalierolla. Joitakin huhuja on kuulunut, että EBK olisi vahvistumassa ensi kaudelle ja jos näin käy, niin visiitti femmassa lienee vain kauden mittainen. Laitan ennakkospekulaatioissa EBK:n lohkon sijoille 1-3.

FC Espoo/3 (6.div lohko 2, sija 2/10)
- Xhevdet Gelan valmentama, A-juniori-ikäisistä koostuva FCE/3 nousi heti miesten debyyttikaudellaan Kutosesta Vitoseen varsin mukavin statsein. Joukkue pelaa miesten femman lisäksi todennäköisesti myös A:n 2-3 divaria. Yhteistyötä Kolmosessa pelaavan FCE/2:sen kanssa oli myös jonkin verran menneellä kaudella. Joukkue treenaa säännöllisesti ja nuorena porukkana kehityskäyrä osoittanee ylöspäin. Mahdollisuudet pärjätä tässä lohkossa ovat hyvät, arvio: sijat 3-5

GrIFK/2 (5.div lohko 1, sija 4/9)
kotisivut: https://www.grifkfotboll.fi/joukkueet-lagen_ajankohtaista_ny/miehet-man/grifk_2/
- GrIFK/2 koostuu ilmeisesti pitkälti Grani-taustaisista kolmekymppisistä sälleistä, joilla ei ole juuri lainkaan yhteistyötä Kakkosessa pelaavan edarin kanssa. GrIFK/2:lla on myös aiemmilta vuosilta kokemusta Nelosesta. Sittemmin taso on vakiintunut femman keskikastin paremmalle puolelle. Mikäli rosterissa ei tule suuria muutoksia, niin löytynee korkeilta sijoilta ensi kaudellakin. Pieni lisähuomautus myös sille, että Granin edarissa tapahtuvat muutokset voivat tuoda "2.jengiin" joitakin kovia jäähdyttelijöitä.

Kasiysi/Keke (5.div lohko 1, sija 5/9)
fb: https://www.facebook.com/fcjoukkue/
- Ei tarvitse mennä montaa vuotta taaksepäin, kun Kasiysillä oli iso määrä joukkueita aladivareissa. Nyt tilanne on se, että Rockyä lukuunottamatta näyttää heikolta. Kasiysin miehillä nuorennusleikkaus ei onnistunut ja kausi 2018 jäi viimeiseksi. Myös Keke ja Rovers ovat vetäneet hyvin kapeilla ringeillä ja Kekellä tämä näkyi viime kauden lopulla, kun eivät aina saaneet edes täyttä avausta kentälle. Pajatso on tyhjentymässä/tyhjentynyt AC Rastaalaan ja LePaan. Jos saa jonkun joukkueen jalkeille, niin lienee tämän lohkon suurin putoajakandidaatti.

Kilo IF/3 (6.div lohko 3, sija 3/10)
- Kilo IF saa parin vuoden tauon jälkeen taas kaksi joukkuetta Vitoseen. Viimeksi kun LePan kanssa Kilo IF/3:a vastaan pelattiin, oli pelaajarunko vanhanpuoleista, mutta noista ajoista joukkue on muutamia hyviä pelureita saanut lisää mm. Karzinkarjuista. Toisaalta myös hyvätasoisesta futsaljengistä on hyvää runkoa myös futiksen puolelle. Mahdollisuudet säilyttää sarjapaikka ovat ihan hyvät.

KoiPS/2 (6.div lohko 3, sija 2/10)
kotisivut: https://www.koips.fi/joukkueet/koips-m2/
- Viime kausi oli KoiPSin miehissä uuden alkua monella tavalla. Pitkään Nelosessa taivaltanut Cold Stars jakaantui uuteen edariin ja Kutosessa aloittaneeseen KoiPS/2:een. Tämän lisäksi KoiPS/2:ssa pelaa Vitosta ja Kutosta KoiPSin eri joukkueissa pelanneita pelureita. Tämä resepti oli vähemmän yllättäen kova kutoseen ja nyt olisikin uudet haasteet edessä femmassa. Nostetaan esille 21 maalia Kutosessa tehnyt Jussila. Kutosen kausi toi kuitenkin paljon myös tappioita, joten Vitosessa nousutaiston sijaan saattaa olla edessä taisto alemmassa kastissa.

LePa/Rangers (6.div lohko 2, sija 1/10)
- LePan miesten joukkueiden uusin tulokas Rangers pelasi heti debyyttikaudellaan tappiottoman sarjan Kutosessa voittaen lohkonsa näytöstyyliin maalieron ollessa +70. Nyt haasteet kuitenkin kovenevat nuorilla, reilu parikymppisillä äijillä. Toisaalta moni Rangersin pelaaja osoitti viime kaudelle LePa/2:sen riveissä, että Vitosen vauhdissa pärjäävät mainiosti. Rangers lähtee käsittääkseni laajahkolla rosterilla kauteen ja pari ihan kovaa vahvistustakin ovat saaneet, joten helppo ennakoida lohkon kärkipäähän.

PEF/KEPU (5.div lohko 2, sija 6/9)
- PEFn "reservijoukkue" on debyyttikauden 2015 jälkeen löytänyt paikkansa fermmasta vaihtelevin sijoituksin. KEPUn joukkue ei lukeudu sarjan kovimpien joukkoon, mutta joukkue saa säännöllisesti karenssien puitteissa apuja edarista ja nämä ovat pelejä, joissa vastustajalle pisteet ovat tiukassa. Keskikastia tai sen alapuolella?

PEP (5.div lohko 2, sija 7/9)
kotisivut: https://www.pep.fi/joukkueet/miehet/
- Pohjois-Espoon Ponsi palasi miesten tasolle 2017 ja nousi heti Vitoseen. Femman kausi oli kuitenkin vaikea, ja alle yhden pisteen keskiarvolla PEP säilytti niukasti sarjapaikkansa. Joukkueessa on paljon nuoria omia kasvatteja, joilla varmasti hetki menee miesten peleihin tottumiseen. Tulevaisuus lienee PEP:n punapaidoilla kuitenkin positiivinen. Arvio: sijat 6-8

Pöxyt/TN (5.div lohko 2, sija 4/9)
kotisivut: http://www.sexypoxyt.fi/index.php/poxyt-tn/joukkue
- Jokunen vuosi takaperin Kasiysistä Pöxyjen alle loikannut TN pelasi varsin vahvan edelliskauden ollen puolenvälin paremmalla puolella. Se oli varsin kova petraus edelliskauteen, jolloin joukkue vältti putoamisviivan vain pisteellä. Joukkueen 1.tykki Puranen teki viime kaudella 14:ssä pelissä peräti 20 maalia. Olisiko TN taas paremmalla puolella sarjataulukkoa?
LePa edustus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LePa


Vastaus #3 : 09.02.2019 klo 22:22:17

Lohko 3 - Helsinki

Joukkue   Sarja/Lohko '18  Sij. '18  Ott. V-T-H Me  Pts

KäPa/NoLe   IV/2  11/12  20  5-3-12 30-57 18
-------------------------------------------------
Ellas               V/3   3/9    16  10-2-4  50-21  32
FC Babylon   V/2   4/10  18  10-3-5  45-28  33
HePu             V/1   4/10   18   7-3-8  43-43  24
Tavastia        V/1   5/10   18   7-3-8  42-47  24
HJK/Yellow  V/1   7/10   18    7-2-9  39-44  23
FC POHU/Simpsons V/2 7/10 18 6-1-11 36-62 19
PETO             V/2    8/10  18   4-4-10 32-44 16
-------------------------------------------------
PPV               VI/1   2/18  17   13-0-4  62-23  39
FC Kiffen/3  VI/3   3/17  16   11-2-3  52-19  35
LePa edustus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LePa


Vastaus #4 : 09.02.2019 klo 22:23:11

Lohko 4 - Helsinki

Joukkue   Sarja/Lohko '18 Sij. '18  Ott. V-T-H Me Pts

LeJa/Juniors          V/2     1/10   18 13-3-2   54-27  42
--------------------------------------------------------
SAPA/2         V/3      1/9    16 12-2-2  47-16  38
Vesa/Töölö         V/1     3/10    18 8-1-9   32-40  25
PuiU/86         V/2     5/10    18 8-3-7   33-32  27
Ponnistus         V/1      6/10   18 7-2-9   54-46  23
Chicken Wings       V/4        6/9     16 6-2-8   33-34  20
ToTe/Ratapihan D. V/1   8/10   18 6-4-8   41-48  22
HJK/Töölö              V/2      9/10  18  3-5-10 29-55 14
--------------------------------------------------------
HIFK/4                  VI/2      1/17     16 12-4-0   63-12 40
HePuLi                  VI/2      2/17  16 12-2-2   50-12 38
LePa edustus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LePa


Vastaus #5 : 09.02.2019 klo 22:23:58

Lohko 5 - Helsinki

Joukkue   Sarja/Lohko '18 Sij. '18  Ott. V-T-H Me   Pts

FC Degis               IV/1     12/12   22  3-3-16  30-76  12
-------------------------------------------------------
Ruisku                   V/4       2/9     16   11-1-4  36-27  34
PPV/Seos              V/2       3/10   18  12-1-5  52-33  37
FC KaKe/Otsot       V/4         4/9     16  8-2-6  34-34  26
MPS/Atletico Akat. V/4    5/9     16  7-2-7  36-33  23
FC Hieho            V/3    5/9     16  6-4-6  43-34  22
FC POHU/Burros    V/3       3/9   16  3-2-11 19-49  11
HJK/West          VI/3     1/17   16 12-2-2  80-18  38
-------------------------------------------------------
ToTe/Legends         VI/2      3/17   16 11-4-1  40-11  37
Gnistan/Roots         VI/1      3/18   17 11-2-4  45-24  35
LePa edustus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LePa


Vastaus #6 : 09.02.2019 klo 22:24:48

Lohko 6 - Helsinki

Joukkue   Sarja/Lohko '18   Sij. '18  Ott. V-T-H Me   Pts

Jokerit FC               IV/1      11/12  22  5-1-16  33-84   16
--------------------------------------------------------
PETO/MJK          V/3        2/9    16   12-0-4  53-13   36
FC Fortuna              V/4        3/9    16     9-3-4  43-28   30
HJK/Kantsu         V/3         4/9     16    8-3-5  49-25   27
Dynamo/Estofut   V/2       6/10    18    6-4-8  36-43   22
Valtti/R.O.U.         V/3         6/9     16   5-1-10 37-71   16
FC Kobane          V/4       8/9     16    2-3-11 30-64    9
HerTo/3                  VI/1     1/18    17   12-3-2  48-16   39
---------------------------------------------------------
Strikers/Bertil         VI/3      2/17   16   11-2-3  53-33   35
ToTe/Avauspotku VI/3      4/17   16  11-1-4  50-34    34
LePa edustus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LePa


Vastaus #7 : 09.02.2019 klo 22:25:50

Lohko 7 - "Vantaan & Keski-Uudenmaan lohko"

Joukkue   Sarja/Lohko '18   Sij. '18  Ott. V-T-H      Me   Pts

LJS*                               IV/1      12/12  22   3-1-18  35-79  10
---------------------------------------------------------
I-HK                V/3       2/10   18  11-4-3   50-28   37
KoiPS/Tarmo                V/3       4/10   18   9-3-6    53-36   30
K-UP/HC SKAVABÖLE  V/3       5/10   18   8-4-6    51-44   28
KP-75/SaPo                 V/3       6/10   18   8-1-9    36-59   25
RiRa/VGS                 V/3       7/10   18   5-4-9    27-43   19
FC Vantaa                 V/3       8/10   18   5-3-10  30-50   18
FC KORSO/U2                VI/3       1/10   18  11-2-5   58-33   35
---------------------------------------------------------
Keika/Kotkat                VI/2        3/10   18    9-6-3   38-19  33
TuPS/2                  VI/4       4/11   20  10-3-7  48-27  33


* FC Kyllikki muutti nimensä Laaksolahden Jalkapalloseuraksi

Lohkon ennakkosuosikkeihin kuulunevat LJS ja KoiPS/Tarmo. LJS on tainnut saada pidettyä melko hyvin viime Kyllikki-kauden runkonsa ja tahkoaa totuttuun tapaan ison kasan treenejä ja treenipelejä ennen kauden alkua. KoiPS/Tarmo tulee toimimaan ensi kaudella KoiPS:n 3.divarijoukkueen reservijoukkueena ja omaa jo omasta puolestaan valmiiksi laadukkaan pelaajarosterin. KoiPS/Tarmo on myös virallisesti asettanut tavoitteekseen nousun 4.divariin. Näitä kahta haastanevat ainakin Skavaböle ja I-HK, joilla on myös kelpo niput femmaan.
LePa edustus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LePa


Vastaus #8 : 09.02.2019 klo 22:26:35

Lohko 8 - "Itä-Uusimaa"

Joukkue   Sarja/Lohko '18   Sij. '18  Ott.      V-T-H     Me   Pts
SibboV/2          IV/2      11/12      22      4-3-15   35-100  15
-------------------------------------------------------
Jäppärä           V/4       3/10       18       11-1-6   32-22    34
FC Kuusysi/2           V/4       4/10       18         8-5-5   36-35    29
PK-09           V/4       6/10       18         8-3-7   39-32    27
KelA           V/4       7/10       18       6-2-10   42-43    20
Naseva           V/4       8/10       18       5-2-11   27-46    17
MyMy           V/4       9/10       18       5-2-11   28-48    17
FC Kapina          VI/4       1/11       20       19-0-1   84-24    57
-------------------------------------------------------
HAlku          VI/4       2/11       20       14-3-3   90-24    45
AskU                        VI/4       3/11       20        10-4-6   51-30   34

Ei muuta kuin keskustelu käyntiin ja kevättä kohti!
Pelimmiäs

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 09.02.2019 klo 23:28:46

Loistava ja odotettu avaus Tuoppi seurantaan
FCLP

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 10.02.2019 klo 07:39:36

.
« Viimeksi muokattu: 10.02.2019 klo 07:46:11 kirjoittanut FCLP »
Elias

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 10.02.2019 klo 10:37:16

Silmiinpistävää lohkojaoissa on se, että KoiPS/2 heitetty Itä-Vantaalta ainoana ei-espoolaisena joukkueena tuohon espoolaisten lohkoon ja LJS espoolaisena tuonna "vantaalaisten" lohkoon. KoiPS:lla toki kaksi joukkuetta Vitosessa, mutta toisen olisi voinut varmaan sumplia itäuusimaalaisten lohkoon (jos eivät voi olla samassa lohkossa) ja LJS tuonne espoolaisten lohkoon.
testi2

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pentinkulman päivät


Vastaus #12 : 10.02.2019 klo 23:34:14

Kuinkas moni porukka osallistuu Vitosen talvisarjaan Helsingissä? Tänään oli Pallokentällä kuulemma vauhdikas ottelu HePu - PPV/Seos, joka päättyi viime hetken maalilla 2-3. Olosuhteet olivat olleet hyvät.
« Viimeksi muokattu: 10.02.2019 klo 23:56:29 kirjoittanut testi2 »
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF, Huuhkajat, Helmarit


Vastaus #13 : 12.02.2019 klo 00:32:16

Loistava avaus jälleen kerran. Tuoppi Mainiota, että joku tarttui härkää sarvista.

Silmiinpistävää lohkojaoissa on se, että KoiPS/2 heitetty Itä-Vantaalta ainoana ei-espoolaisena joukkueena tuohon espoolaisten lohkoon ja LJS espoolaisena tuonna "vantaalaisten" lohkoon. KoiPS:lla toki kaksi joukkuetta Vitosessa, mutta toisen olisi voinut varmaan sumplia itäuusimaalaisten lohkoon (jos eivät voi olla samassa lohkossa) ja LJS tuonne espoolaisten lohkoon.

Veikkaisin, että tähän on ollut syynä se, että putoajat on haluttu jakaa tasaisesti. Kolme espoolaisjoukkuetta putosi Nelosesta, ja nämä on nyt aseteltu eri lohkoihin 1, 2 ja 7.
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/5, Huuhkajat


Vastaus #14 : 12.02.2019 klo 00:49:34

Upea avaus! Seurantaan
Rene Higuita

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 13.02.2019 klo 18:40:41

Lohkon 2 Kasiysi/KeKe luovutti ja tilalle lohkosta 7 LJS.
LePa edustus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LePa


Vastaus #16 : 13.02.2019 klo 18:48:40

Lohkon 2 Kasiysi/KeKe luovutti ja tilalle lohkosta 7 LJS.

Lohko 2 - "Espoo-lohko"

Kasiysi/Keke (5.div lohko 1, sija 5/9)
fb: https://www.facebook.com/fcjoukkue/
- Ei tarvitse mennä montaa vuotta taaksepäin, kun Kasiysillä oli iso määrä joukkueita aladivareissa. Nyt tilanne on se, että Rockyä lukuunottamatta näyttää heikolta. Kasiysin miehillä nuorennusleikkaus ei onnistunut ja kausi 2018 jäi viimeiseksi. Myös Keke ja Rovers ovat vetäneet hyvin kapeilla ringeillä ja Kekellä tämä näkyi viime kauden lopulla, kun eivät aina saaneet edes täyttä avausta kentälle. Pajatso on tyhjentymässä/tyhjentynyt AC Rastaalaan ja LePaan. Jos saa jonkun joukkueen jalkeille, niin lienee tämän lohkon suurin putoajakandidaatti.
Näin tuli vähän uumoiltua jo aiemmin, että saakohan KeKe edes jengiä kasaan. Ei saanut. Harmi juttu.

7.lohkoon täydennetty JäPS/3, joka jäi viime vuonna femmassa niukasti viivan alapuolelle.
Jokerit Football Club

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 25.02.2019 klo 19:19:59

Viime vuoden tapaan Jokerit FC järjestää yhden päivän turnauksen! Seuran perustajan Mikko Westerholmin mukaan nimetty turnaus järjestetään Myllypuron tekonurmella lauantaina 13.4.2019.

Turnaus pelataan kahdessa sarjassa: kilpa ja harraste. Molemmissa sarjoissa on neljä joukkuetta. Ottelut pelataan normaalein säännöin täysimittaisella kentällä ja 2x30 min kestävät ottelut viedään läpi yhdellä tuomarilla. Miniturnauksesta ensimmäisen ottelun voittajat menevät sarjansa finaaliin ja häviäjät pelaavat sijoituksista 3-4. Ensimmäisen kierroksen otteluparit arvotaan.

Tilaa on vielä neljälle joukkueelle. Turnauksen hinta on viime vuoden tapaan 120€/joukkue. Ilmoita joukkueesi mukaan viimeistään 15.3.2019 sähköpostitse info@jokeritfc.fi.

Ilmoittautuneet joukkueet ja alustavat lohkojaot:

Kilpasarja:
Jokerit FC (5. div.)
RiRa (4.div.)
Kurvin Vauhti (4. div.)

Harrastesarja:
Jokerit FC/2 (6. div.)
RiRa/VGS (5.div.)
KelA (5. div.)
HC Skavaböle (6. div.) 

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/246608159452245/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1551108468004964

Edit. Harrastesarja täynnä!
« Viimeksi muokattu: 04.03.2019 klo 11:13:09 kirjoittanut Jokerit Football Club »
Leevieira

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS (Arsenal FC, Rio Grande, Tavastia)


Vastaus #18 : 26.02.2019 klo 09:16:02

Avauksen vaivannäölle iso kumarrus kättelyksen kera.

Saas nähä miten tämä alueellinen uudistus lähtee käyntiin.

Tavastian jykevästi ikämiespainotteinen ryhmittymä lähtee taas vuoden varttuneempana nuorison kimppuun.
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, MU, SV, West Ham United, Orimattilan Pedot


Vastaus #19 : 02.03.2019 klo 15:36:21

FC Hieho 3-1 HJK/Töölö (2-0)

Ansaittu voitto Hieholle Pirkkolan kivikovalla ja jäisellä kentällä.
EBKEdustus

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 14.03.2019 klo 11:50:10

EBK (5div.) hakee vielä harkkavastustajaa Keski-Espoon lämmitettävälle tekonurmelle lauantaina 23.3. Klo 14:00-16:00.

Vastus laajalla skaalalla 3-5div.

Kulut tasan; Kenttä meiltä, tuomari teiltä

Halukkaat voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla ebkedustusjoukkue@outlook.com, tai yksityisviestillä tätä kautta.

Kiitokset.
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF, Huuhkajat, Helmarit


Vastaus #21 : 28.03.2019 klo 09:58:30

Kirkkonummella KyIF ja MasKi ovat ilmeisesti yhdistäneet voimansa. :o Vitosen 1-lohkoon on ilmestynyt MasKin tilalle FC Kirkkonummi/2, ja Neloseen osallistuu KyIFin paikalla FC Kirkkonummi.
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/5, Huuhkajat


Vastaus #22 : 28.03.2019 klo 10:20:42

Kirkkonummella KyIF ja MasKi ovat ilmeisesti yhdistäneet voimansa. :o Vitosen 1-lohkoon on ilmestynyt MasKin tilalle FC Kirkkonummi/2, ja Neloseen osallistuu KyIFin paikalla FC Kirkkonummi.

https://www.viisykkonen.fi/uutiset/yli-1200-futaajaa-kootaan-yhteen-%E2%88%92-kirkkonummen-uudella-jalkapalloseuralla-jo-v%C3%A4rit-ja-nimi
Erikeeper20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi + Akatemia


Vastaus #23 : 05.04.2019 klo 21:08:56

Perinteinen Mosa Cup otellaan huomenna Tapanilan tekonurmella.

Vitosen joukkueista tulessa MPS/Atletico Akatemia, PuiU/86 sekä FC Hieho.
WhiteHart

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 24.04.2019 klo 22:08:42

Kake/Otsot - FC Hieho 2-4 (2-3)


 
Sivuja: [1] 2 ... 12
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines