FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.04.2019 klo 17:49:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Over The Top (OTT), Uefa TV - Uefan oma striimipalvelu  (Luettu 735 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


: 10.02.2019 klo 03:29:16

Uefalla on tarkoituksena aloittaa omat ottelulähetyksensä europeleistä ensi kaudella. Alkuun ilmeisesti niin, että lähetykset ovat katsottavissa vain Euroopan ja Pohjois-Amerikan ulkopuolella. Mestarien liiga ei myöskään ole mukana alkuun jo olemassa olevien tv-oikeussopimusten takia. Eli siis Eurooppa liigan lähetyksistä Aasiaan, Etelä-Amerikkaan ja Afrikkaan olisi ensimmäisessä vaiheessa kyse. Vuonna 2021, nykyisten tv-sopimusten päättyessä, striimejä saattaa olla tarjolla myös Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan sekä Mestarien liigakin tulla kuvaan.

Ensisijaisesti Uefan projekti vaikuttaisi kyllä koskevan juurikin Eurooppa liigaa sekä varsinkin tulevaa Eurooppa liiga 2:ta, jonka lähetysoikeudet eivät välttämättä ole kovinkaan haluttuja. Joten Uefa sitten lähettää nuo ottelut itse.

Näkee sitten, että minkä hintaisia ovat lähetykset ja minkä laatuista Uefan tuotanto sekä kuinka toimiva tekninen alusta lähetyksille on luotu. Luultavasti tuo on suomalaisseuroille toivottava uudistus, tai ainakin suomalaisten seurojen otteluiden katsojille positiivinen uudistus, jos siis ottelut tulevat kuitenkin Uefan lähetyksinä, vaikka mikään tv-yhtiö ei oikeuksia haluaisikaan ostaa.

https://www.independent.co.uk/sport/football/international/uefa-live-streaming-online-platform-ott-aleksander-ceferin-president-congress-a8767511.html
« Viimeksi muokattu: 10.02.2019 klo 03:31:39 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines