FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.07.2020 klo 14:57:21 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Kirjoittaja Aihe: Sudet Kouvolasta - MyPan varjosta takaisin parrasvaloihin?  (Luettu 58502 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Riverplate

Poissa Poissa


: 02.03.2019 klo 20:10:45

Kouvolan Sudet
https://sudetjalkapallo.fi/

Kouvolan Sudet on perinteisesti ollut heikohkosti Futisforumilla seurattu jengi. Kun MyPa taapersi aladivareissa, Sudet oli hetken Kymenlaakson kakkosjengi KTP:n jälkeen. MyPan saatua Purhan paikan alasarjassa ja sen jälkeen sen noustua vuosi kerrallaan ensin Kakkoseen ja nyt jo Ykköseen, jäi Sudet sivusta seuraamaan. Sudet nousi kuitenkin kaudelle 2019 takaisin Kakkoseen. MyPan vietyä lahjakkaita pelaajia Myllykoskelle, on Sudet uuden tilanteen edessä. Valmentajaksi tuli kokenut ja MyPassakin joskus vaikuttanut Mike Keeney.

Kaikki odotti Ykkösen MyPan ja Kakkosen Susien yhteistyötä, mutta MyPa ja Kolmosen Peltirumpu löysivät toisensa. Sudet ei jäänyt tuleen makaamaan vaan lähti mukaan yhteistyöryppääseen KTP (Ykkönen) - Sudet (Kakkonen) - PeKa (Kolmonen), joka käytännössä mahdollistaa KTP:n nuorten pelaajien pelaamisen Susissa ja PeKassa.

https://sudetjalkapallo.fi/2019/02/26/sudet-ja-ktp-yhteistyosopimukseen/
https://kymensanomat.fi/uutiset/urheilu/e4c04894-daca-4a35-89fa-51ba67d7fee5

Mutta, mitkä on Susien näkymät kaudelle 2019? Kokenut valmennus mutta entä miten pelaajaryhmä?

Sopimuspelaajia on toistaiseksi noin 10, tunnetuimpina pelaajina maalitykki Niko Nakari ja maalivahti Ville Iiskola.
https://sudetjalkapallo.fi/edustus/miehet/
« Viimeksi muokattu: 09.03.2019 klo 15:35:51 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #1 : 02.03.2019 klo 20:54:42

Hyvä ja odotettu avaus Ylos

Kaikki odotti Ykkösen MyPan ja Kakkosen Susien yhteistyötä, mutta MyPa ja Kolmosen Peltirumpu löysivät toisensa. Sudet ei jäänyt tuleen makaamaan vaan lähti mukaan yhteistyöryppääseen KTP (Ykkönen) - Sudet (Kakkonen) - PeKa (Kolmonen)
Ymmärtääkseni MYPA neuvotteli yhteistyöstä myös Susien kanssa.
Olisiko ollut, että Sudet (=johto) eivät halunneet niin selvästi profiloitua kaupungin kakkosjoukkueeksi?

Lainaus
Mutta, mitkä on Susien näkymät kaudelle 2019?
Noh, nyt näyttää, että KTP:n tuella voivat säilyäkin Kakkosessa
Ikiskinu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PEPO


Vastaus #2 : 03.03.2019 klo 15:45:08

Sudet - RIASA2 1-1

Peli pelattiin Kotkassa Arto Tolsalla. Off-topicina PeKa - RIASA3 3-0. Next KTP - RIASA1.

RIASA= leedsiläinen yliopistoakatemia Richmond International Academic and Soccer Academy
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA


Vastaus #3 : 03.03.2019 klo 17:43:50

Joo jep, hyvä että Susille saatiin myös oma lanka. Itsehän olen hypännyt MYPAn bandwagoniin, mutta seuraan Susia mielenkiinnolla kun joskus niiden juniorimylly tullut läpikäytyä. Omissa mielikuvissa Susien panostuksesta jalkapalloon ovat olleet aika puuhastelua tähän mennessä. Toivottavasti suunta kuitenkin parempaan päin. Kotisivut ilmeisesti päivitelty tässä viime aikoina ihan tyylikkäiksi. Yhteistyökumppaneita näyttäisi löytyvän. Saa nähdä minkälaista menestys tulee olemaan Kakkosessa. Itsekkin tuon kausarin verran aion panostaa vaikka kotimatseissa tuskin tulee pahemmin käytyä kun pk seudulla asustelee. Toivottavasti kausi menee putkeen.
Hikiitta

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 04.03.2019 klo 12:41:56

Oliko kukaan kattomassa tuota peliä Kotkassa?? Ois kiva tietää, että millaisella kokoonpanolla Sudet pelasivat sekä millaista peli oli muuten.
Numb

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 04.03.2019 klo 13:35:38

Oliko kukaan kattomassa tuota peliä Kotkassa?? Ois kiva tietää, että millaisella kokoonpanolla Sudet pelasivat sekä millaista peli oli muuten.
Tais olla 4 kappaletta pelaajia joita Keeney ei ollut ikinä edes nähnyt ja ei vaihtopenkillä tungosta ollut. Merkittävin poissaolo oli Iiskola, mutta torjunnallisesti veskari hoiti tonttinsa vaikka avaaminen ei hänen vahvuutensa ollut. Tuolla kokoon saadulta jengiltä erittäin positiivinen peli, vaikka parannettavaa toki jäi. Nakari ja Kevin (oliko tuo nyt vanha KTP:n Sawchak?) vaikutti erittäin toimivalta duolta. Eiköhän muutama sopimus tule tuon pelin perusteella, aineki hyviä näyttöjä osa antoi. Mitään suurempia johtopäätöksiä en vetäisi tosta matsista, koska taidetaan maaliskuun aikana tehdä tarvittavia vahvistuksia Kakkosta ajatellen.
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA


Vastaus #6 : 05.03.2019 klo 03:41:56

Pieniä poimintoja tämän hetkisistä pelaajista joista tiedotettu ja mitä netistä nyt heistä löytyi. Jos jokin pelipaikka tms. Mennyt väärin niin voi huomauttaa.

Maalivahdit

Ville Iiskola (193cm | 26.04.1985) (Tiedote)
Voikkaan Pallo-peikkojen kasvatti palaa kotiseuduille jälleen kerran Susien paitaan. Aiemmin 2017 vuonna 6 ottelun lainapestillä Susissa käynyt, 33-vuotias yli 130 Veikkausliiga ottelun kokemus löytyy ja melkein 40 esiintymistä nuorisomaajoukkueista aikoinaan. Viime kaudet ilmeisesti pelannut JaVossa aladivari höntsiä ja wikipediassahan lukee, että ura olisi päättynyt. Viimeisimmät esiintymiset Veikkausliigassa vuonna 2015, 4 ottelua RoPSissa. Lähtökohtaisesti ykköskassari kauteen mentäessä ja kokemus muihin verrattuna omaa luokkaa. Tuo pelaamattomuus korkealla tasolla vähän mietityttää, mutta haastattelun perusteella motivaatio kohdillaan ja tuttu maalivahti sekä päävalmentaja auttavat asioita osaltaan myös. Veikkaan että ulottuva ja kokenut kassari tulee olemaan Susien tärkeimpiä pelaajia niin pukukopissa kuin kentälläkin.

Tommi Mensonen (Tiedote)
Ennenkin Susissa pelannut ilmeisesti Savon Pallosta siirtyvä ennakoissa otettu kakkosmaalivahti

Puolustus

Kevin Sawchak (175cm | 16.11.1988) (Tiedote)
Kaksoisrooliin joukkueeseen liittyvä kokenut 30-vuotias Yhdysvaltalais puolustaja on nähnyt maailmaa ja eri liigoja. Ensimmäistä kertaa myös apuvalmentajien hommia hoitava Kevin on Miken vanhoja tuttuja. Kokemusta löytyy Veikkausliiga MyPasta parin ottelun verran vuosikymmenen alkupuolelta ja sen jälkeen pelannut myös pari kautta KTP:ssa ykköstä 37 ottelua. Jännä nähdä minkälaisia otteita miehestä vielä saa irti. Ikää ei kuitenkaan turhan paljon. Ei tietoa missä viimeiset pari vuotta jäähdytellyt, mutta viimeisimmät merkinnät transfermarketissa vuodelta 2016 FC Hongan riveissä, missä sitä ennen pelasi Atlanta Silverbacksissa.


Keskikenttä

Riku Venäläinen(185cm | 28.9.1988) (Tiedote)
Kokenut keskikenttäpelaaja jatkaa 8 kautta Susissa. Tuo johtajuutta ja kokemusta keskikentälle.

Brad Wilson(Tiedote)
Englannin Doncasterista lähtöisin oleva peliärakentavaksi keskikenttäpelaajaksi hankittu, ilmeisesti maalinälkäinen pelaaja, joka tykkää nopea tempoisesta pelistä. Ensimmäinen ammatilaissopimus USA:n ja Englannin yliopistosarjojen jälkeen.

Antti Jormakka (Tiedote)
Viime kaudella miesten edustusjoukkueeseen murtautunut 18-vuotias peliä rakentava keskikenttäpelaaja. Tykkää pelata myös fyysisesti.

Joonas Rönkä  (Tiedote)
Susien kasvatti siirtyy KJP n junioreista Susien edustusjoukkueeseen. Molempiin suuntiin hyvin pelaava nuori keskikenttäpelaaja.

Ville Majander (Tiedote)
Neljättä kautta Susissa aloittava, ilmeisesti hyökkäävässä roolissa oleva, kovasti töitä tekevä pelaaja sanoi vetävänsä uran parhaan kautensa ja nakuttavansa 6 maalia pieni virne kasvoilla. Googlen avulla pelaajasta ei tietoa ihmeemmin löytynyt. Kakkosesta kokemusta löytyy Susien paidasta 33 ottelun verran kausilta 2015-2017 ja ilmeisesti pelaaminen puolustussuuntaan onnistuu myös.

Joona Martikainen (Tiedote)
Kuudetta kautta Susien edustuksessa pelaamaan lähtevä puolustava keskikenttäpelaaja on toipunut edellis kauden loukkaantumisesta ja odottaa tärkeää roolia joukkueessa, sekä ehjää kautta. Omaa 34 ottelun kokemuksen Kakkosesta Susien paidassa kausilta 2015-2017.

Hyökkäys

Timi Rantala (Tiedote)
Myös Susien kasvatti joka siirtyy nyt KJP n junioreista Susien edustusjoukkueeseen. Kovaa töitä tekevä dynaaminen nuori hyökkääjä.

Jussi Lanu (Tiedote)
Juoksuvoimainen ja ilmeisesti hyvän viimeistelyn omaava hyökkääjä, jolta löytyy aiempaa kokemusta Kakkosesta kaudelta 2017 Susien paidasta 14 ottelun verran, jolloin onnistui tekemään yhden maalin. Kuitenkin palloliiton sivuilla 106 ottelussa Susien ja FC Peltirummun paidassa syntynyt 38 maalia eli potentiaalia löytyy. Viime kauden jatkajia.

Pyry Kuoppamäki (Tiedote)
Viime kaudella edustuksessa debytoinut 18-vuotias hyökkääjä kuvailee vahvuuksikseen röyhkeyden ja vaarallisuuden hyökkäyspäässä.

Niko Nakari (173cm | 06.04.1984) (Tiedote)
Viime kaudella 30 kaappia Kolmosessa nakuttanut 34-vuotias Nakari kuuluu Susien johtohahmoihin niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kausilla 2015-2017 tehnyt kovaa jälkeä Kakkosessa Susien paidassa tekemällä kahtena kautena 17 maalia ja yhdellä kausista 14 maalia eli odotukset ovat tältä pelaajalta kovat.

Muut pelaajat

Mika Ollikka (Tiedote)
Ilmeisesti syvyyttä tuomaan joukkueeseen. Viime kaudella esiintyi kolmosessa kahdessa ottelussa yhteensä 13 minuuttia loppukaudesta jona aikana ehti yhden maalin tekemään.

Joshua Ervaala (Tiedote)
KTP organisaatiosta Susiin siirtynyt juniori pelaa ilmeisesti hyökkäävässä roolissa. Omien sanojensa mukaan kauden tavoitteina ovat avauspaikan vakiinnuttaminen avauskokoonpanosta. Saa nähdä miten onnistuu.


15 pelaajasopimusta siis löytyy toistaiseksi ensi kaudelle.


Valmennus

Päävalmentaja

Mike Keeney (Tiedote)
Kaksivuotisella sopimuksella KuPSin valmennustiimistä tullut yhdysvaltalainen valmentaja vaikuttaa mielenkiintoiselta hankinnalta. Kokemusta mieheltä löytyy kolmosdivarista aina Veikkausliigaan asti sekä myös kansainvälisiltä kentiltä. UEFA Pro lisenssi suoritettu joten tie Veikkausliigaan on auki. Valmentaa myös KJP B junioreita. Haastattelujen perusteella pelaajat ovat viihtyneet treeneissä ja kehuneet niitä monipuolisiksi ja osaltaan myös omalaatuisiksi. Vaikuttaisi omasta mielestäni vähintäänkin pätevältä päävalmentajalta Kakkoseen. Mielenkiintoista nähdä miten Sudet pärjää hänen johdollaan. Varmasti yksi suurista syistä miksi Ville Iiskola ja Ville Lehtinen liittyivät Susiin. Vaikuttaisi saaneen ihan hyvän pöhinän päälle Susissa. Omien sanojensa mukaan haluaa rakentaa joukkueen joka pelaa hyvin organisoitua hyökkäys ja puolustuspeliä.

Apuvalmentaja

Kevin Sawchak (Tiedote)
Ensimmäistä kertaa urallaan myös apuvalmentajan tehtäviä hoitava Yhdysvaltalainen, Kaliforniassa syntynyt 30-vuotias toppari, joka on Miken vanhoja tuttuja peliuramsa ajalta. Kevinillä siis tuplarooli joukkueessa.

Maalivahtivalmentaja

Ville Lehtinen (Tiedote)
Susien parhaan maalivahdin palkinto on nimetty Ville Lehtisen mukaan, joten tietämystä maalivahtina olosta varmasti löytyy. Ville Iiskolan kanssa yhteistyö on kuulemma säilynyt 22 vuotta ja liittyikin valmennustiimiin Iiskolan pyynnöstä. Omien sanojensa mukaan oli luvannut Iiskolalle jo pienenä lapsena auttaa aina maalivahtivalmennuksessa tarvittaessa ja lupaus pitää edelleen. Veikkaan että vähintäänkin hyvä maalivahtivalmentaja Kakkoseen ja kemiat selvästikkin kohdillaan Iiskolan kanssa ja kokemusta yhteistyöstä Iiskolan kanssa tosiaan useamman vuoden varrelta.« Viimeksi muokattu: 01.05.2019 klo 09:48:53 kirjoittanut Nordle »
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA


Vastaus #7 : 05.03.2019 klo 19:09:50

Ilmeisesti kausikortti kampanja ei ole ihan edistynyt odotetulla tapaa. 40€ maksava kausikorttikampanjan 200 kausikortille piti päättyä viime perjantaina ja kampanjan toteutua 4.3, mutta tämä ei toteutunut ja kampanjaa on jatkettu huhtikuun alkuun eli 1.4 päättyy tällä hetkellä. Toivottavasti toteutuisi niin kausi lähtisi edes siltä osin toivotusti rullaamaan. (kausikorttihaaste)
Laitoin viestiä myös Susille noista pelaaja inffoista, että niihin olisi kiva saada tiettyjä perus juttuja lisää ja sanoivat parantavansa pelaajatietoja. Tällä hetkellähän kotivuilta ei löydy pelaajien ikää/syntymäaikaa, pituutta ja painoa, sopimuksen pituutta, pelipaikkaa yms. toki tiedotteet/uutiset pelaajista ovat olleet suhteellisen päteviä. Harmi ettei niistäkään oikein noita tietoja ilmene. Sanoivat parantavansa pelaajatietoja, toivottavasti tämä myös tapahtuu niin saa vähän lisää dataa heistäkin.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #8 : 05.03.2019 klo 19:26:33

Varmaan olisi tullut korttikin kannatuksena ostettua jos olisivat Mypan kanssa yhteistyössä mutta nyt ei varmaan raaski kun todennäköisimmin ehkä johonkin näistä pk-seudun vieraspeleistä pääsee paikalle mikäli aikataulu osuu kohdilleen.
« Viimeksi muokattu: 05.03.2019 klo 19:28:43 kirjoittanut supstanssi »
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA


Vastaus #9 : 05.03.2019 klo 19:40:58

Varmaan olisi tullut korttikin kannatuksena ostettua jos olisivat Mypan kanssa yhteistyössä mutta nyt ei varmaan raaski kun todennäköisimmin ehkä johonkin näistä pk-seudun vieraspeleistä pääsee paikalle mikäli aikataulu osuu kohdilleen.
Täytyy sanoa, että jos olisivat MYPAn kanssa sopineet yhteistyön niin olisi paljon helpompaa kannattaa joukkuetta, mutta pyrin olla katkeroitumatta. Kuitenkin yhteistyö Peltirummun kanssa on omasta mielestäni ihan ok ja luultavasti MYPAn nuorille irtoaa siellä enemmän näyttöpaikkoja. Sudet valitsivat vähän erillaisen reitin ja menivät tuohon KTP(Ykkönen)->Sudet(Kakkonen)-PeKa(Kolmonen) mikä luo kuitenkin ihan hyvän polun kouvolalaisille, kymeenlaaksolaisille junnuille hyvän polun kehittyä mahdollisesti, ei huono valinta tuokaan Susien kannalta, vaikka tosiaan näin MYPA fanina hiukan hampaita kiristyttelee omalla tavallaan.
Itsellä myös Peltirummun kausari hankinnassa kunhan se myyntiin tulee kun eipä nämä niin kauheita summia maksa ja kuitenkin suomifutista ja kouvolalaisia joukkueita itse tuen enimmäkseen. Pk-seudulla kun asustelee niin tulee luultavasti aika harvakseltaan noissa kotipeleissä käytyä. Täällä myös vierasmatseja kärkkyen, eipä haittaa tukea pk-seudunkin futista.

Edit. ja kuten Szachinotowski mainitsi niin Sudet eivät halunneet leimautua täysin Kouvolan kakkos seuraksi, minkä ymmärtää varsinkin tuon yritysverkoston laajuuden takia.
« Viimeksi muokattu: 05.03.2019 klo 19:43:57 kirjoittanut Nordle »
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #10 : 05.03.2019 klo 19:57:17

Mielenkiinnolla kyllä seuraan minkälaisen jengin Sudet tuolla logiikalla saa nyt kokoon, puolet rosterista taitaa vielä puuttua ainakin virallisesti eikä tuossa ole nytkään oikein vakuuttavasti Kakkosen tason pelaajia kuin pari jäähdyttelijää. Kotkan juniori-ikäisissä tuskin montaa oikeata apua myöskään pelaa saati PeKassa. Toki yhteistyökuvion myötä pelaajat voisivat käydä PeKassa mutta sitä varten pitäisi olla ylimääräisiä miehiä, nythän jokainen tarvitaan kentälle omiin peleihin joita on ainakin 22 kpl. Valmentajakiinnitys oli kyllä Susien tasolle hyvä, mutta ei tuota Kakkosta ihan pelkällä valmentajalla ja parilla konkarilla kunnialla vedetä. Suuri uhka on että sama hissiliike jatkuu kun A-lohkon uudet tulijatkin ovat luokkaa laadukas Reipas ja Klubi04. Uudenmaan juniorityöstä ammentavat VJS ja NJS tuskin ovat suupaloja Susille nekään. Toki onhan Susissa nähty takavuosina hetkellisesti jopa ulkomaalaisvahvistuksia joten katsellaan miten siellä joukkue rakentuu.
« Viimeksi muokattu: 05.03.2019 klo 20:10:11 kirjoittanut supstanssi »
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA


Vastaus #11 : 05.03.2019 klo 20:09:48

Harvinaisen hyviä pointteja, ei tule olemaan helppo kausi edessä. Mielenkiinnolla odotan pelaajauutisia, ketä Sudet saa Miken avustuksella joukkueeseen naarattua. Tiedä sitten minkä tasoisia vahvistuksia MYPAn junnut olisivat olleet tosiaan tuossa kivi kovassa Kakkosen lohkossa. En paljoa KTP:n rosteria yms. ole seurannut, mutta tuntuisi että heillä noita ylijäämä pelaajia riittää, tämä toki pelkkää mutua. Pitäisi Susien itse löytää ne pelaajat ketkä ne tuolla Kakkosessa pystyvät pitämään.
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA


Vastaus #12 : 13.03.2019 klo 22:17:22

Susien sivuilla markkinoitu joogan ottamisesta sivutreeniksi mukaan liikkuvuuden parantamiseksi, mikä vaikuttaisi olevan ihan paikallaan näkemäni pätkän perusteella. Semi jäykän näkösiä kavereita.
Tänään myös ilmoitettiin Kevin Sawchakin värväämisestä Susilaumaan. Yhdysvaltalaislähtöinen kokenut 30 vuotias toppari hoitaa myös ensimmäistä kertaa urallaan pelaamisen ohella myös apuvalmentajien hommia. Kokemusta löytyy Veikkausliigasta aina Amerikan liigoihin asti.(Tiedote)
Kamreeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #13 : 13.03.2019 klo 22:39:01

Kewin Ylos
Ainakin jokunen vuosi sitten oli Ykköseenkin käypänen pakki. Jos ei ole pahasti hyytynyt niin tuottaa varmasti Susille iloa.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #14 : 13.03.2019 klo 22:56:33

Susien sivuilla markkinoitu joogan ottamisesta sivutreeniksi mukaan liikkuvuuden parantamiseksi, mikä vaikuttaisi olevan ihan paikallaan näkemäni pätkän perusteella. Semi jäykän näkösiä kavereita.
Aika vähän näköisesti jätkiä salilla. 5?
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #15 : 13.03.2019 klo 23:00:31

Susien harkkapelit:
https://sudetjalkapallo.fi/2019/02/11/harjoitusottelut-kaudella-2019/

Susien otteluohjelma:
https://sudetjalkapallo.fi/2019/03/01/kakkosen-otteluohjelma-2019/
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA


Vastaus #16 : 14.03.2019 klo 14:39:21

Aika vähän näköisesti jätkiä salilla. 5?
Kieltämättä. Toivottavasti ei oo pelkkää markkinointia, mutta epäilen että siihen jää. Suhteellisen pienen olonen sali niin ehkä käyvät eri porukoissa? Eikä rinki ny vissii vielä turhan iso. Tuoha näyttää vähä siltä Valtarin ostarin 24h puntilta jossa kerra kävässy jokunen vuos sitte, ei tosiaan turhan iso vaikka laitteet yms kohillaa.

Edit. Fysiotrainingin tiloissa prismassa nuo joogat, siellä vissii pelit ja pensselit vähä kaikkeen fysiikkaan liittyvään.
« Viimeksi muokattu: 18.03.2019 klo 14:27:55 kirjoittanut Nordle »
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #17 : 16.03.2019 klo 15:25:56

Sudet - KyPa harkkamatsissa tänään vieraat veivät voiton 1-2.
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA


Vastaus #18 : 18.03.2019 klo 14:25:54

Sudet - KyPa harkkamatsissa tänään vieraat veivät voiton 1-2.
Päävalmentajan kommentit matsista:
"Team is making good progress, and I'm pleased with the overall performance, but today we were a bit unlucky. Our performance was good in the first half, Niko scored a good goal and it was 1-0 at halftime. At 60 minutes we made some changes to the team in order to see some test players as well as own players in different positions. At this point our game changed and we conceded several chances to KyPa. At 65 minutes it became 1-1 and at 80 minutes they took the lead. We had several chances late but we didn’t convert them." - Mike Keeney

Eli perus harkkamatseilua ja pelaajien ajamista sisään. Mielenkiintoista ois tietää ketä siellä testissä ny sit on.
ARSene Wanker

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 18.03.2019 klo 18:35:47

Eli perus harkkamatseilua ja pelaajien ajamista sisään. Mielenkiintoista ois tietää ketä siellä testissä ny sit on.
Pari aikamoista "turistia",nimistä ei tietoa ,mutta kiitos ja näkemiin sanoisin...
Nafqbet

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC PaSa ikuisesti, Huuhkajat


Vastaus #20 : 22.03.2019 klo 20:32:51

Ja seuraavana Nelosen Purha vastassa. Valmistautuuko Sudet jo 2020 Kolmosen kauteen? :D
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA


Vastaus #21 : 23.03.2019 klo 06:25:34

Ja seuraavana Nelosen Purha vastassa. Valmistautuuko Sudet jo 2020 Kolmosen kauteen? :D
Ei toki asiat vielä turhan toiveita herättävällä tolalla kun soppareita tosiaan vasta se 11 kasassa, ja näissäkin harkkapeleissä testissä ilmeisesti lähinnä turisteja niin saa ny nähä minkälaisia jäniksiä tässä ny vedetään hatusta. Sudet ei turhaan luontoa(ja rahaa) kuluta ylimääräsillä maakuntamatkoilla ku voi höntsäillä täälläkin.
Klo 12 Lehtomäessä alkaa matsi ja ilmanen sisäänpäsy. Kioskista tarjolla kahvit, pullat ja kisamakkarat. Varmasti ihan posia jos joku muukin saisi palloa maaliin ku Nakari ja varmaan voittokin olisi ihan jees vaikka "pelkkiä" treeni höntsiä on.
Inksan Iniesta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Purha, Barcelona, Man City


Vastaus #22 : 23.03.2019 klo 17:39:03

Purha kaatui tänään 3-2. Nakarille hatullinen.
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA


Vastaus #23 : 23.03.2019 klo 20:16:33

Purha kaatui tänään 3-2. Nakarille hatullinen.
Päävalmentajan kommentit ottelusta:
"Ensimmäisellä puoliskolla pystyimme hallitsemaan pelin tempoa ja pitämään palloa hallussa. Tämä auttoi meitä luomaan mahdollisuuksia ja Niko onnistuikin viimeistelemään kolme maalia. Keskikentällä oli uutta voimaa ja pystyimme hallitsemaan peliä. Toinen hyvä lisä joukkueeseen oli Ville Iiskolan tulo maalille. Päästimme kaksi maalia, yksi kommunikointivirheestä ja toinen pallon menetyksestä joka antoi mahdollisuuden vastahyökkäykseen. Molemmat virheet tulivat tilanteista joihin keskitymme ennen seuraavaa ottelua. Kaiken kaikkiaan, edistystä on tapahtunut ja joukkue alkaa toimia paremmin yhdessä."
- Mike Keeney

Eihän siinä jos Nakari sitten kaudellakin nykii noita hatullisia hatusta. Ihan positiivista Susille välistä voittokin.
Numb

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 23.03.2019 klo 23:08:50

Eihän siinä jos Nakari sitten kaudellakin nykii noita hatullisia hatusta. Ihan positiivista Susille välistä voittokin.
Nelosdivarin jengiä vastaan voitto positiivista, ja kaikki susien tehdyt maalit tuli nelosdivarissa kaltaisista virheistä... olisin helvetin huolestunut jos tolla jengillä lähtee kakkosta pelaamaan.

 
Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines