FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.09.2019 klo 03:55:34 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Kirjoittaja Aihe: FC Viikingit 2019 - Idästä  (Luettu 24600 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #75 : 02.09.2019 klo 12:54:49

Olen miettinyt olisiko piristävää vaihtaa valmennus ensikaudelle ja yrittää mennä seuraava askel seurassa eteenpäim?

Riippuu tietty vaihtoehdoista. Baranov ei ole näyttänyt kovin mukautuvalta, vaikka resursseihin nähden tulos onkin ollut ihan Ok. Vähän ehkä väsähtämisen ja puutumisen merkkejä on ilmassa. Joku ilmapiiriä vapauttava tsemppiveikko kehiin?
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #76 : 02.09.2019 klo 13:11:25

On pelin pitänyt huonontua tai VJS:n parantaa alkukesästä että saitte tämän tuloksen aikaan.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #77 : 02.09.2019 klo 16:13:38

On pelin pitänyt huonontua tai VJS:n parantaa alkukesästä että saitte tämän tuloksen aikaan.

Eiköhän molemmat osu.
valloittaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFC Ajax & Idän Punaiset


Vastaus #78 : 02.09.2019 klo 23:41:59

Olen miettinyt olisiko piristävää vaihtaa valmennus ensikaudelle ja yrittää mennä seuraava askel seurassa eteenpäim?

Vähitellen alan kallistua tämän ajatuksen kannalle. Bara toi sen tarpeellisen määrän kokemusta ja näkemystä, joka on estänyt putoamisen Kolmoseen ja nostanut odotuksia paluusta Ykköseen. Mutta nyt vaikuttaa siltä, että pelikirja on ns. nähty, eikä sen kanssa kenties ole eväitä nousta. Tosin MP:n ylivoima resurssien osalta nyt ehkä antaa turhan negatiivisen kuvan. Ehkä nousu onnistuu, jos lohkoon ei satu MP:n kaltaista dominointia. Se mahdollisuus vain on aika pieni, koska yleensä aina lohkossa on pari paljon satsaavaa maakuntakaupungin seuraa.

Oma kysymyksensä on se, miten iso hinku seuran organisaatiolla lopulta olisi nousta. Ykkösessä ei vuolla kultaa, vaan päinvastoin pitää raapia kasaan muhkea budjetti pelkän säilymisen turvaamiseksi. Hommia olisi kaikin puolin enemmän. Katsomoon saisi toki houkuteltua enemmän väkeä, mutta Ykkösessä lipputulot lienevät seurojen tuloista suhteellisen pieni osa.

Ilmoille nouseekin muutama kysymys: Ehkäpä Kakkonen on jossain kulisseissa todettu halutuksi sarjatasoksi? Ykkösen lisenssin saamiseksi Heteniityn olosuhteet eivät taida edes kelvata kuin tilapäisesti? Ehkäpä myös tämä viime aikojen hyytyminen onkin ollut "hyytyminen"? Sarjapaikka on turvattu, ja organisaatio vinkannut, että MP:n ylivoiman takia urheilullisen merkityksen menettänyt jatkosarja on parasta välttää kulujen takia?
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Oakland Raiders


Vastaus #79 : 03.09.2019 klo 05:33:53

Viereisestä pöydästä huutelua. Mutta eikös nettifoorumit ole sitä varten...

Ykköseen nousu vaatii organisaatiolta järjettömän määrän ponnisteluja jo edellisellä kaudella mikäli taustalla ei vaikuta massimiestä joka syytäisi rahaa toimintaan. Valmennus ja pelikirja pitää saada siihen kuosiin joka kestää Ykkösen haasteet. Pelaajiston pitää olla riittävän tasokas. Ottelutapahtuman pitää olla laadukas. Sponsoreita on saatava houkuteltua mukaan suuremmissa määrin. Yms. yms. yms.
Been there, done that ja tukkaan tuli. 15 ottelua ja neljä pistettä kun pelikirja oli täysin Kakkosen tasolla ja vastustaja nauroi painellessaan ohi.

Näin sivusta seuraajana voin todeta että yhdenkään joukkueen ei missään nimessä kannata lähteä Ykköseen "testailemaan" vaan mikäli sinne oikeasti on halua niin kaikkien osa-alueiden pitää olla just eikä melkein kunnossa. (Poislukien ehkä Klubi04 ja SJK Akat. joilla on niin paljon rahaa taustalla että voivat nollayleisön edessä pelailla tasolla kuin tasolla ilman suurempia huolia.)

Toki kilpaurheilussa pelataan aina voittamisesta mutta realiteetit iskevät vasten kasvoja yhä kovemmin mitä korkeammalla sarjatasolla pelataan. Ehkä rumasti sanottu mutta kun katsoo A-lohkon sarjataulukkoa niin siellä on aivan oikeat joukkueet sarjakärjessä taistelemassa noususta.

winnie

Poissa Poissa


Vastaus #80 : 03.09.2019 klo 08:30:15

Eikös ykkösen vuosina viikinkien taustalla vaikuttanut tämä yksi rahamies joka omasta pussista kuittasi paljon menoja, mutta joka vetäytyi hommasta joskus 13-15. Sen jälkeen viikinkien maksimi taitaa olla kakkosessa ihan noin nykyorganisaation näkökulmasta.

Viikingeillä kyllä olisi potentiaalia. Noin 40 000 hengen talousalueen seura jolla on perinteitä ja asema. Viikkarit tunnetaan. Juniorityön tasoa pitäisi saada paremmaksi (tämä arvio tulee suht mutulla ja perustuu siihen kuinka paljon omia kasvatteja on noussut edustukseen, esim juniorimaajoukkue-edustuksista ei mitään hajua) ja yleisömääriä nostettua jo kakkosessa. Millainen preesens muuten valloittajilla ollut tällä kaudella?

Jos seurat tyyliin musa/eif painaa ykkösessä, on viikingeilläkin sinne rahkeet jos tehdään oikeita asioita.

Btw onko tämä viikinkien topic jotenkin surullisen hiljainen? Muistelen että aiempina vuosina sivuja kertynyt enemmän.
Aalis R

Poissa Poissa


Vastaus #81 : 03.09.2019 klo 21:59:50

Missä Mystis, joka aktivoi koko hommaa?
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #82 : 09.09.2019 klo 21:39:48

Valmentajia vapaana ensikaudeksi - spekulaatio mielessä jos Barski ei jatka ?


 
Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines