FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.06.2020 klo 21:23:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 52
 
Kirjoittaja Aihe: Italia - Suomi 23.3.2019 klo 21.45, Stadio Friuli, Udine (Viafree & Viasat)  (Luettu 71071 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kapteeni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, KPV, Hibernian


Vastaus #25 : 19.03.2019 klo 17:08:54

Pieniä mahdollisia muutoksia voi olla, kuten esimerkiksi Schullerin laittaminen avaukseen Kamaran tilalle.
Että mitä että?
Wolfpac

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 19.03.2019 klo 17:17:50

Nyt kyllä tarvittaisi Perparimia keskikentälle.
tab

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 19.03.2019 klo 17:52:42

Laittaisin Sauli Väisäsen oikeaksi laitapuolustajaksi tähän otteluun. On parempi puolustamaan kuin Granlund ja voi olla enemmän hyödyksi myös erikoistilanteissa paremman pääpelinsä ansiosta. Italiaa vastaan laitapuolustajia tuskin laitetaan kovinkaan paljoa nousemaan, joten sitäkään ei Saulilta vaadittaisi. Lisäksi Sauli on myös pallollisesti parempi.

Väisäseen kyllä minäkin luottaisin enemmän kuin Granlundiin. Lähtisin jollain tällaisella kokoonpanolla:

                      Pukki
                  Hämäläinen     
   Lod   Kamara  Sparv   Jensen
Pirinen Arajuuri Toivio Väisänen
                    Hradecky


Soiri ja Jensen eivät kumpikaan ole viimeaikoina saaneet peliaikaa juurikaan seurajoukkueissaan, mutta Jensenin kohdalla pelivire näyttää paremmalta.

Helmi-maaliskuun peliminuutit:
Jensen: yhteensä 138 peliminuuttia Saksan Bundesliigassa.
Soiri: 0 peliminuuttia Itävallassa.
Mombasa

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Homovitun huutaminen


Vastaus #28 : 19.03.2019 klo 17:52:50

Että mitä että?
Ihan vain koitan pohtia mitä Rive ajattelee. Nations leaguessa molemmat olivat samaan aikaan kokoonpanossa kahdessa pelissä. Viro-awayllä Schuller avasi, kun taas Kreikkaa vastaan kotona Kamara avasi. Schuller on kuitenkin jo pitkään ollut Riven luottomies ja esiintynytkin muutamien forumistien vastustuksesta huolimatta aika hyvin. Kamara ei myöskään pelannut hurmoksellisen Kreikka-kotipelin jälkeen kovinkaan hyviä otteluita Kreikassa ja Unkarissa. Mutta sanottakoon nyt se, että tämän hetkisen tilanteen perusteella, uskon Kamaran avaavan.
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #29 : 19.03.2019 klo 18:16:00

Niille, jotka istuttavat toppareita laitapakeiksi, kannattaa muistaa, ettei Rive kovinkaan usein siirrä pelaajia pois optimipelipaikoiltaan varsinkaan puolustuksessa. Ja tuskin nyt mikään on edellisistä otteluista Granlundinkaan suhteen muuttunut, joten eiköhän hänkin jatka avauksessa.

Toki näin. Itsekin uskon Granlundin avaavan, mutta kunhan kommentoin, että itse näkisin oikealla mielummin Sauli Väisäsen. Perustelut jo annoinkin. Rive tuskin on samaa mieltä.
pilkku seiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Just leave me alone - I know what i´m doing


Vastaus #30 : 19.03.2019 klo 18:47:45

Ihan vain koitan pohtia mitä Rive ajattelee. Nations leaguessa molemmat olivat samaan aikaan kokoonpanossa kahdessa pelissä. Viro-awayllä Schuller avasi, kun taas Kreikkaa vastaan kotona Kamara avasi. Schuller on kuitenkin jo pitkään ollut Riven luottomies ja esiintynytkin muutamien forumistien vastustuksesta huolimatta aika hyvin. Kamara ei myöskään pelannut hurmoksellisen Kreikka-kotipelin jälkeen kovinkaan hyviä otteluita Kreikassa ja Unkarissa. Mutta sanottakoon nyt se, että tämän hetkisen tilanteen perusteella, uskon Kamaran avaavan.

Itselläni ei ole mitään Schulleria vastaan. Hän on erittäin hyvä pelaaja ja ansaitsisi peliajan, jos sellaista hänelle suodaan. Lienee kuitenkin paras, jos avaava keskikenttä olisi yhtä kuin Kapteeni Sparrow ja Glen Kamara.

Totuus kuitenkin on se, että Kamara on avainpelaaja, mikäli Italia halutaan voittaa. Voittoa ei yksinkertaisesti ole mahdollista saavuttaa, jos Kamara ei ole kentällä. Sekään ei vielä riitä: Italiaa ei selätetä, jos Kamara pelaa alavireisesti, eikä yllä omalle parhaalle tasolleen. Tämä puolestaan on hyvin mahdollista, kun ottaa huomioon hänen hurjan otteluputkensa Rangersissa.

0-0 -tasuriin toki voi riittää Schuller-Sparv -parivaljakko.
geepistejeesus

Paikalla Paikalla


Vastaus #31 : 19.03.2019 klo 21:32:18

Kuitenkin Italian joukkueessa on vain kolme tuttua pelaajaa Chiellini, Bonucci ja Quagliarella. Kaikki muut kuka vittuja ja omissa papereissa Sumusalokin menisi tuossa avaukseen. Melkoista ylimielisyyttä Roberto Macaronilta laittaa Suomea vastaan nelosmiehistö.

Hotkaisen ilmiselvän Rapalan mutta pidän tuota Italian miehistöä erittäin kovana. Joka paikalle löytyy eliittitason suorittajia.
Toki varmaan nelosmiehistökin riittäisi siipirikkoisia huuhkajia vastaan.
papadopoulos

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 19.03.2019 klo 22:59:11

Lainaus
Soiri ja Jensen eivät kumpikaan ole viimeaikoina saaneet peliaikaa juurikaan seurajoukkueissaan, mutta Jensenin kohdalla pelivire näyttää paremmalta.

Pieni yksityiskohta myös, että Jensen pelasi melkein koko pelin RB Leibzigia vastaan tasapelissä ja ottivat vastaan koko pelin oikein huolella. Mielestäni pärjäsi hyvin ja samaa on tulossa vastaan Italiassa. Jos en väärin muista niin Kreikka pelin ainoa syntyi ainakin osittain  Soirin huonon sijoittumisen ansioista.

Eli Jensen on pakko olla avauksessa.
loboel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, AC Oulu


Vastaus #33 : 19.03.2019 klo 23:52:30

Pukki, Sparv, Kamara, Arajuuri, Toivio ja Luke pitäisi olla varmoja avaajia. Heidän lisäksi laitureiksi ja toiseksi hyökkääjäksi on ihan ok-vaihtoehtoja.

Lähinnä laitapakit hirvittää, kun edes ok-ratkaisua ei nyt ole tarjolla. Nikke ja Arkikari 🙁
Eino Komsi

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 20.03.2019 klo 00:41:38

Udinen ihmettä hakemaan!

Stop tykkänään näille ihmehöpinöille! Lukekin sanoi Rijekan jälkeen ettei vierastasurit saa mitään ihmeitä olla. Normituloksia.

Jau

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 20.03.2019 klo 01:01:50

Laitapakkiosasto on nyt jo melkoista huumoritasoa tähän matsiin. Toivotaan silti ihmettä - pimensihän Köpi Kalliokin Christianon.
Vekara

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 20.03.2019 klo 01:58:03

Jos positiivisesti ajatellaan, niin Granlund on sentään saanut jonkun verran kokemusta näistä otteluista ja Pirinen vaikuttaa sellaiselta persoonalta joka ei turhia ressaa vaikka jotain maailmantähtiä vastassa.
papadopoulos

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 20.03.2019 klo 08:24:53

Laitapakit on ongelma, mutta jotenkin en pelkää asiaa juuri näitä kaikkein kovimpia vastaan.

Jos ajatellaan, että laitapakit makaa alhaalla eikä juuri poistu linjasta, niin ei jouduta tilanteisiin joissa puolustus on epäbalanssissa. Silloin duuni on melko suoraviivainen, mutta jos Granlund esim. lähtee tukemaan hyökkäyksiä paljon niin sitten ollaan pulassa.
Litin copat

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 20.03.2019 klo 09:50:04

Johan se alkaa vitut pyörimään silmissä. Sinällään ihan hyvä aloitusmatsiksi, että kiimamittari ei lässähdä tappioon ja tasapelillä viisari jatkaa punaisella paukkumista, voitosta puhumattakaan. Laitapakeista lienee kaikki sanottu, perseestähä tämä on mutta sillä mennään mitä on. OI SUOMI ON!
Futtaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi


Vastaus #39 : 20.03.2019 klo 11:26:48

Suomihan on viime vuosina ollut todella hyvä nimenomaan vierasotteluissa ykköskorin maita vastaan. Eiköhän lauantainakin vähintään tasapeli saada ongelmitta.

EM 2008 Portugali - Suomi 0-0
MM 2010 Saksa - Suomi 1-1
EM 2012 Hollanti - Suomi 2-1
MM 2014 Espanja - Suomi 1-1
EM 2016 Kreikka-Suomi 0-1
MM 2018 Kroatia - Suomi 1-1
Kiitaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #40 : 20.03.2019 klo 11:33:30

En näe mitään syytä sille etteikö Suomi raapisi tästä vähintään tasuria. Tuoppi
PersonalHolloway

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, ManU


Vastaus #41 : 20.03.2019 klo 11:52:57

Pitää taas muistaa, että tappiokaan ei tästä pelistä vielä maailmanloppu ole, sillä jos mietitään ihan realistisesti niin tärkeintä Suomelle on päihittää Bosnia ja Kreikka, jotka ainakin ennakkoon kilpailevat Suomen kanssa lohkon kakkossijasta. Älkää käsittäkö väärin, toki siis lähdetään kaikki matsit voittamaan, mutta tappio ennakkoon lohkon kovinta joukkuetta vastaan ei tarkota vielä, että homma on taputeltu, mutta jo tasapeli Suomelle tästä matsista olisi todella arvokas (voitosta puhumattakaan). Armenia sen sijaan on pakko voittaa, tai muuten jatkopaikan saaminen vaikeutuu huomattavasti, kun pitää saada täysiä pistepotteja yhä enemmän kovilta mailta.

Oma veikkaus avaukseen näyttää tältä:

                                          Pukki - Jensen

                               Soiri - Sparv - Kamara - Lod

                        Pirinen - Arajuuri - Toivio - Granlund

                                           Hradecky


Omasta mielestä Kamara ehdottomasti avaukseen, mies on kuitenkin päässyt vakiokasvoksi Rangersin keskikentällä, vaikka Schüllerkin on parantanut otteitaan viime majupeleissä, kun jossain kohtaa oli melkoinen hasardi kentällä.

Kappe vaihtoehtona Jensenin tilalle ja Väisänen joko Pirin tai Granlundin tilalle. Lisäksi Forsell loppupuolella tykittelemään vapareita/kaukolaukauksia, jos ollaan tappiolla.

Erittäin harmillista, ettei saada tähän matsiin parasta mahdollista puolustuslinjaa, se olis ollu todella tarpeen.

Eiköhän tulikuuma Messias El Pugi käy yhen niittaamassa ainakin ja tuloksena joko kiimainen 0-1 tai myös hyvä tulos 1-1
Clocker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Feyenoord, Kasiysi Rocky


Vastaus #42 : 20.03.2019 klo 12:13:19

Perusteellisia aloituksia on ihan kiva lukea, mutta vähän enemmän fokusta näissä voisi olla. En jaksanut alkua pidemmälle, mutta varmaan näistä monet tykkäävätkin. Muuten toki ketju seurantaan.
Knossos
Vastaus #43 : 20.03.2019 klo 12:18:42

Perusteellisia aloituksia on ihan kiva lukea, mutta vähän enemmän fokusta näissä voisi olla. En jaksanut alkua pidemmälle, mutta varmaan näistä monet tykkäävätkin.

Ihmeellistä itkua taas. Jos ei jaksa lukea pitkää tekstiä, niin mikä estää lukemasta vain sieltä täältä? Etenkin, kun teksti on selkeähkösti jäsennelty mm. otsikoin ja kuvin, luulisi olevan jokaiselle kohtuullisen helppoa löytää itseään kiinnostavat osat.
Carlos83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Giallorossi, Ilves


Vastaus #44 : 20.03.2019 klo 13:00:02

Avaukselle Tuoppi

Italian ja Suomen välisiin otteluihin väkisin liittyvä jaakobinpaini on jo käynnissä.

Tasuri toiveissa, mutta kyllähän kaiken järjen mukaan kotijoukkue tämän vie. Suomi tarvitsisi tasapeliin täydellisen onnistumisen ja voittoon sen lisäksi myös hyvää onnea.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Silkkaa nostalgiaa


Vastaus #45 : 20.03.2019 klo 13:59:24

Tajuton avaus! :o Tuoppi

Pitää kyllä perehtyä vielä tarkemmin jahka kotia pääsee.
Jalitsumies

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #46 : 20.03.2019 klo 14:01:50

Suomella ei ole ikinä ollut maajoukkueessa huipputason laitapakkeja? Nyt kun molemmat kelvolliset laitapakit ovat loukkaantuneet niin surulliselta näyttää. Noin muuten kokoonpano näyttää hyvältä. Toivottavasti saadaan jotenkin hyökättyä ilman apua laitapakeilta ja myös pidettyä nolla omassa päässä.
Melieber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, AS Roma, Ajax


Vastaus #47 : 20.03.2019 klo 14:07:34

Toivottavasti saadaan jotenkin hyökättyä ilman apua laitapakeilta ja myös pidettyä nolla omassa päässä.

No kyllähän Piriseltä löytyy hyökkäysvoimaa ja keskitykset löytää hyvin osoitteeseen. Chielliniä on vaikea ohittaa maassa tai ilmassa, mutta sinne toisen topparin tonteille matalaa kovaa palloa, niin eiköhän Pukki käy yhen nakkaamassa sieltä sisään! ;)
HerraHillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: CD Molino Arroyo


Vastaus #48 : 20.03.2019 klo 14:54:11

Jos kaikki menee nappiin, niin kyllähän tästä on mahdollisuudet napata täydet kolme pistettä. Tasuriinkin olisin silti erittäin tyytyväinen eikä joku maalin tappiokaan niin hirveästi jäisi kaivelemaan. En silti pysty jotain 1-1 -tasuria pitämään minään Udinen ihmeenä, vaikka toki hieno saavutus olisikin. Tällä hetkellä vaan tuntuu, ettei Huuhkajien edes olisi niin ennenkuulumatonta tuollaista tulosta Italiasta hakea.

Tämä onkin niin käsittämättömän ajatus kaikkien majun alavireisten vuosien jälkeen, että melkein itku tulee.
Clocker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Feyenoord, Kasiysi Rocky


Vastaus #49 : 20.03.2019 klo 15:11:52

Ihmeellistä itkua taas. Jos ei jaksa lukea pitkää tekstiä, niin mikä estää lukemasta vain sieltä täältä? Etenkin, kun teksti on selkeähkösti jäsennelty mm. otsikoin ja kuvin, luulisi olevan jokaiselle kohtuullisen helppoa löytää itseään kiinnostavat osat.

Eikö asiatekstien kirjoittamisessa yleensä ole sellainen ajatus, että lukija saa relevantin informaation mahdollisimman selkeästi ja jäsennellysti (avaus ei ole selkeää tai hyvin jäsenneltyä nähnytkään)? Eikä niin, että joidenkin hiuskuontalokuvausten ja nappisvärihassutteluiden lomasta joutuu perkaamaan ne mahdollisesti kiinnostavat oivallukset? Ehkä mä olen väärässä, mutta kuvittelisin, että nuo eivät juuri ketään kiinnosta, eivätkä aiheeseen liity. Ja saa tuosta tyylistä toki tykätä; mä en tykkää.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 52
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines