FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.10.2019 klo 05:08:46 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 6
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter - SJK 13.4. klo.1500 (@Veritas ja Ruutu+)  (Luettu 12294 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


: 10.04.2019 klo 13:52:36Lauantaina korkataan Veritaksen luonnonnurmi Veikkausliigakauden 2019 osalta, kun Inter ava kotikautensa toivottaen tervetulleeksi SJK:n. Molemmat joukkueet lähtevät matsiin voitto alla, joskin Inter on pelannut yhden ottelun SJK:ta enemmän tämän liigakauden puolella. Koska uusiutuneen sarjajärjestelmän johdosta jokaisella pelillä on iso merkitys, on pelissä paljon muutakin kuin vain "hyvä startti kauden alkuun". Näyttöhaluja ei luulisi kummaltakaan uupuvan, sillä molemmat joukkueet haluavat varmasti jatkaa voittojen tiellä, toinen näyttää epäilijöille jotka heikon talven jälkeen naureskelivat joukkueen menoa, ja toinen esiintyä edukseen kotikentällä.

Viime kaudella ei SJK onnistunut kertaakaan voittamaan Interiä. Keväällä Seinäjoelta Inter kairasi tiukan 0-1-vierasvoiton, kesähelteillä Inter vei kamppailun Veritaksella miesalivoimasta huolimatta 2-0 ja kauden päätöskierroksen neppailussa pisteet tasattiin 2-2. Noiden aikojen jälkeen on kuitenkin vettä virrannut Aurajoessa todella paljon, ja kumpikaan joukkue ei ole pelaajapuolella likimainkaan sama mitä viime kaudella.
SJK:n liigakauteen valmistautuminen, oli toivottua kivikkoisempaa. Joukkue ei päässyt talven cup-peleissä missään vaiheessa oikein juonesta kiinni, ja joukkue karsiutui lopulta jatkopeleistä. Peli itsessään on cup-taipaleen jälkeenkin ollut melkoista hakemista, kun pysyvää pelisysteemiä tai edes kentän roolitusta ei tunnu edelleenkään Eremenko löytäneen. HIFK-voitossa pallo kulki toki mallikkaasti hyökkäyskolmannekselle asti, mutta tämä voidaan enemmänkin laskea vastustajan huonouden piikkiin.

Pelaajiston puolelta on SJK täynnä kovia nimiä. Talvella/keväällä, on joukkueen riveihin saatu haalittua Sergei Eremenkon, Serge Atakayin ja Mosa Yaghoubin kaltaisia kavereita, joiden osaaminen on oikeana päivänä liigan mittapuulla ylikylän tavaraa. Puhdas kärkipelote joukkueelta puuttuu edelleenkin, joten lauantaina saatetaan nähdä tällä sektorilla jonkinlaista kokeiluntynkää. Keskikenttä on kuitenkin joukkueen ehdoton vahvuus, ja sitä oikeanlaisesti hyödyntämällä, SJK voi taistella matsi(e)n voito(i)sta.
Interin meno näytti jo epätoivoisimpien (käsi pystyyn) silmissä menevän kohti pohjaa, mutta VPS-pelistä naarattu hyvä tulos hyvällä pelillä, palautti uskottavuutta joukkueen tekemisessä. Peli on ollut läpi talven hyvällä mallilla ja laatukäyrä on mennyt tavallaan hyvää tahtia yläsuuntaan, mutta sudenkuoppia löytyy vielä. Jos VPS-pelin pelillinen ilme jatkuu, ja matsissa tulleet muutamat mokat saa joukkue siivottua pelistään pois, on käsissä erittäin kovan luokan tavaraa.

Talvella ovi kävi tiuhaan molempiin suuntiin, mutta isossa kuvassa joukkue on ollut valmis jo hyvän aikaa. Runsaudenpulaakin tuntuu Riveirolla olevan, sillä hyvässäkin vireessä olevia miehiä on jouduttu jättämään kokoonpanon ulkopuolelle. Keihään terävin kärki on joukkueella tällä hetkellä sloveenilaina Filip Valencic, joka on joukkueen yläkerrassa se pelaaja, joka pimentämällä avaa vastustajalle paremmat mahdollisuudet saada matsista tulos. Iso kysymys onkin että jatkaako Riveiro valitulla kokoonpanopaletillaan vai joko mies reagoi otteluissa heikosti esiintyneiden pelaajien edesottamuksiin?Saavu paikalle pitämään hauskaa ja toivon mukaan aurinkoista lauantaipäivää!
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008


Vastaus #1 : 10.04.2019 klo 14:31:09

Kenttä ei ilmeisesti (vielä) ole huippukunnossa, mutta pääasia että peli pelataan.

Tilaajille:
https://www.ts.fi/urheilu/jalkapallo/liiga/4542368/Inter+paasee+avaamaan+Kupittaan+nurmella++Ei+se+hyvassa+kunnossa+ole+mutta+kylla+peli+pelataan

Joku voinee referoida, mikäli juttu sisältää jotain muuta olennaista tietoa.
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #2 : 10.04.2019 klo 18:45:38

Pelaajiston puolelta on SJK täynnä kovia nimiä. Talvella/keväällä, on joukkueen riveihin saatu haalittua Sergei Eremenkon, Serge Atakayin ja Mosa Yaghoubin kaltaisia kavereita, joiden osaaminen on oikeana päivänä liigan mittapuulla ylikylän tavaraa.

Tämä vaikuttaa olevan hämmentävän yleinen käsitys boldatun kaksikon kohdalla, vaikka molempien näytöt miesten peleistä on käytännössä olemattomat. Varsinkin Eremenkon osalta odotukset vaikuttavat olevan ihan valtamediaa myöten todella korkealla, joka on ainakin tähänastisten näyttöjen perusteella aika hämmentävää.

HIFK:ta vastaan kotona oli sen verran nihkeää, että vastuksen parantuessa reippasti vaikuttaa ainakin täysi pistepotti vieraskentällä epärealistiselta. SJK on muuten tainnut pelata edellisen kerran luonnonnurmella n. 7 kuukautta sitten syyskuun puolivälissä, joten alustassa voi olla vähän totuttelemista.
6-paikka

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 10.04.2019 klo 19:17:29

Samalla ilmeellä kuin Vepsua vastaan niin hyvä tulee. Viimeistelyyn tarkkuutta.

Toivottavasti Riveiro olisi vihdoin nähnyt järjen valon ja jättäisi Tammisen penkille.
Vahanukke

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rock 'n' roll suicide


Vastaus #4 : 10.04.2019 klo 19:22:04

Joku voinee referoida, mikäli juttu sisältää jotain muuta olennaista tietoa.

"– Tilanne ei ole yhtään parempi kuin viime vuonna, mutta nyt meillä on ottelun jälkeen 15 päivää aikaa laittaa kenttä kuntoon. Jos olisi ollut tiivis ottelutahti, niin olisi tehty päätös ettei (lauantaina) pelattaisi, Virtanen kertoo."

https://www.ts.fi/urheilu/jalkapallo/liiga/4542368/Inter+paasee+avaamaan+Kupittaan+nurmella++Ei+se+hyvassa+kunnossa+ole+mutta+kylla+peli+pelataan   

Tuoppi
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #5 : 10.04.2019 klo 19:25:36

Jos kenttä on pottupellon luokkaa, pitänee Interin tehdä hieman muutoksia lyhytsyöttöpeliinsä? Pahimmassa tapauksessa siis roiskintaa luvassa, mutta toisaalta jos roiskinta on sellaista josta cupissa syntyivät mm. Valencicin, Kunkun ja Furkan maalit, ei haittaa yhtään.
Markisio

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 10.04.2019 klo 20:01:57

Jos kenttä on pottupellon luokkaa
Tämän pitäisi suosia vierailijaa, kun hyökkäyspeli perustuu keskityksiin. No eihän tässä pitäisi olla SJK:lla mitään palaa, oli kentän kunto mikä hyvänsä. Tasuria lähdetään hakemaan ja mitään ei saada. Valencic 2 maalia ja SJK säästelee maalit kesämmälle.
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008


Vastaus #7 : 10.04.2019 klo 20:23:38

Livemusiikkia ja uudistuneet Jälkipelit

Stadionin pubissa virittäydytään ottelutunnelmaan klo 14.15 alkaen Rock & Science duon livemusiikin tahdissa.
Pubi palvelee janoisia myös koko ottelun ajan.
Ottelun päätyttyä katsomosta kannattaa suunnata takaisin pubin aitiopaikoille seuraamaan livelähetystä ottelun lehdistötilaisuudesta.
Pubin puolella ottelua ruotimassa jälkipeli-isäntä, Inter-paidassa Suomen mestaruudenkin napannut, Sami Sanevuori vieraineen.
sami55

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #8 : 12.04.2019 klo 14:30:58

Veikkaus tarjoaa 4,20 SJK:n voitolle. Ihan noin kaukana se voitto ei kuitenkaan ole, vaikka itse laittaisin kiinni X.
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008


Vastaus #9 : 12.04.2019 klo 15:45:54

Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #10 : 12.04.2019 klo 15:51:08

Ainakin tietää kummalta laidalta molemmat tulee pelin ajan hyökkäämään.

Kotijoukkueen matsiennakko löytyy linkin takaa: https://fcinter.fi/ennakko/otteluennakko-fc-inter-sjk/

Ademi edelleen ainoa varma poissaolija ja Hämis on ehkä pois vielä huomisenkin pelin. Inter-kannattajia, ja miksi ei muitakin asiaa ihmetteleviä, varmasti kiinnostaa myös ennakosta löytyvät perustelut Mäenpään ja Markkulan pelipaikkaruletille.
« Viimeksi muokattu: 12.04.2019 klo 17:48:36 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Nelson Mandela

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 12.04.2019 klo 18:01:49


Vaihtopenkit siirretty? Kenttä näyttää kyllä paremmalta kuin mitä se todellisuudessa on :mietaa:
Winky

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter Turku


Vastaus #12 : 12.04.2019 klo 18:16:07

Vaihtopenkit siirretty? Kenttä näyttää kyllä paremmalta kuin mitä se todellisuudessa on :mietaa:

Joo kyllä ne on Veritaksen puolella tällä kaudella.
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008


Vastaus #13 : 12.04.2019 klo 18:29:08

Vaihtopenkit siirretty? Kenttä näyttää kyllä paremmalta kuin mitä se todellisuudessa on :mietaa:
Muistaakseni penkkien siirrosta jossain olisi ollut puhetta..?

PS.

Edit:
Päivän treenien perusteella Inter avaa ehkä kahdella muutoksella VPS-peliin: Kuningas Paanasen tilalle ja Viholainen Tammisen paikalle. Hämäläinen ei pelaa.
« Viimeksi muokattu: 12.04.2019 klo 20:13:54 kirjoittanut Kuisma »
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #14 : 12.04.2019 klo 20:32:27

Lainaus
Päivän treenien perusteella Inter avaa ehkä kahdella muutoksella VPS-peliin: Kuningas Paanasen tilalle ja Viholainen Tammisen paikalle.

Jälkimmäiselle kaikki mahdolliset peukut mitä vaan maapallon päältä löytyy. Ensimmäiseen sen sijaan pientä ihmettelyä sillä Paanasen syöttövarmuutta ja riistokykyä tarvitaan nimenomaan SJK:n nimivahvaa keskikentän keskustaa vastaan. Kunkku kyllä pelasi sen verran mainiosti viime matsissa kun vaihdosta kentälle tuli, joten palkintona tämä mahdollinen avauspaikka toimii varsin hyvin.
Nelson Mandela

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 13.04.2019 klo 00:29:46

Jälkimmäiselle kaikki mahdolliset peukut mitä vaan maapallon päältä löytyy. Ensimmäiseen sen sijaan pientä ihmettelyä sillä Paanasen syöttövarmuutta ja riistokykyä tarvitaan nimenomaan SJK:n nimivahvaa keskikentän keskustaa vastaan. Kunkku kyllä pelasi sen verran mainiosti viime matsissa kun vaihdosta kentälle tuli, joten palkintona tämä mahdollinen avauspaikka toimii varsin hyvin.
Paananen ollut tasaisin suorittaja jengissä joten onhan tuo vähän ihmeellistä. Oletin että Rive ei vaihda voittavaa kokoonpanoa. Mutta mielummin Kunkku kk-keskustassa kuin laidalla missä ei kyllä ole parhaimmillaan.
Juhani Karlsson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #16 : 13.04.2019 klo 02:02:17

Vieraspelit Turussa ovat aina olleet vaikeita. En nyt jaksa tarkistaa, mutta ollaanko voitettu Interiä kertaakaan Roope Riskin lähdön jälkeen (kotona tai vieraissa)?

Vaikka kauden avauksesta HIFK:iä vastaan saatiin pisteet, ei se peli kuitenkaan ns. voittavaa jalkapalloa ollut. SJK-pulustuksen pitävyys testattaneen tässä matsissa.

Vaikea myös arvioida miten SJK matsiin lähtee, allekirjoittaneelle Eremenkon pelikirja on jäänyt mysteeriksi. Veikkaisin että bussia laitetaan maalin eteen ja hyökkäys perustuu pitkiin avauksiin laitureille (Acoff, Oliynik), täältä sitten keskityksiä boksiin (jossa ei ole ketään).

Yllätä minut positiivisesti Kerho!

sammunut tahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds, Inter, TPS, LoPS sekä ÅIFK


Vastaus #17 : 13.04.2019 klo 07:05:23

Taitaa olla taas näitä 2-1 matseja Interille.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #18 : 13.04.2019 klo 07:29:45

Taitaa olla taas näitä 2-1 matseja Interille.

Varovainen 1-1 kun ensiksi Valencic iskee komean hyökkäyssommitelman päätteeksi Ojiksen syötöstä, ja vartti perään Olinyk tekee jostain puolivillaisesta vastahyökkäyksestä parkkipaikan puoleiseen päätyyn. Ottelussa nähdään myös punainen kortti.
Druidid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sjk


Vastaus #19 : 13.04.2019 klo 09:06:32

Aih se olis taas pelipäivä Tuoppi

1-1
P.Anomies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: INTER


Vastaus #20 : 13.04.2019 klo 11:01:51

Ilma näyttää hyvältä. Yleisöryntäys peliin ja katsomossa väriä kun kausarikorttilaiset jonottaa ja hakee uudet huivit shopista. Tulos 2-1
Lexley

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 13.04.2019 klo 11:06:52

Netistä ei saa enää lippuja. Onko oikeasti loppuunmyyty?
Juse-

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #22 : 13.04.2019 klo 11:08:41

Vieraspelit Turussa ovat aina olleet vaikeita. En nyt jaksa tarkistaa, mutta ollaanko voitettu Interiä kertaakaan Roope Riskin lähdön jälkeen (kotona tai vieraissa)?

Riskin lähdön jälkeen kuusi kohtaamista liigassa. SJK voittanut kaksi kertaa, Inter kolme kertaa ja kerran pelattu tasan. Lisäksi SJK voitti cupissa 2017.
David Rancan

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 13.04.2019 klo 11:10:14

Olympialle mahtuu.....voeraskannattajien kanssa.
sami55

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #24 : 13.04.2019 klo 11:11:07

Ionsia ei kokoonpanossa. Eli taas tämä alkaa. SJKn voiton todennäköisyys laski puolella.

 
Sivuja: [1] 2 ... 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines