FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.10.2019 klo 22:26:40 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Keski-Pohjanmaan kutonen 2019  (Luettu 2140 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vasenlaita9

Poissa Poissa


: 05.05.2019 klo 21:24:40

No niin kausi alkaa ylihuomenna 7.5.2019, joten laitetaanpa jotain spekulaatioita ilmoille. Sarjassa on 10 joukkuetta. Viime kauden kovimmat eli Ylivieska I ja II sekä HBK nousivat. Mukana ovat Esse IK III, IK Myran II, K-Pallo, KPS II, KUF, PeFF II, PUF, Pietarsaaren Into, Reima ja Såka. Rankkaan jengit nopeasti mutu-tuntumalla.

1. PeFF II (pelasi kuitenkin vitosen keskikastissa viime kaudella)
2. K-Pallo (kehittyvä nuorehko porukka)
3. Esse IK III (viime kauden seiskan valtias)
4. KPS II (iso ja tasainen rinki)
5. IK Myran II (saa apuja ykkösporukaltaan)
6. Såka (iso ja tasainen rinki)
7. PUF (ei mitään tietoa)
8. Reima (viime kaudella vitosessa tosi vaisu esitys)
9. Pietarsaaren Into (viime kaudella jopa luovutti kutosessa yhden pelin, onko pelaajia tarpeeksi?)
10. KUF (ei tietoa, voi olla yllättäjäkin)

Mukana on peräti kuusi ruotsinkielistä seuraa ja neljä suomenkielistä. Odotettavissa on kiinnostavia "kylätappeluita" lähiseutujen kesken. Uskon ja toivon sen kiinnostavan kyläläisiä monessakin kylässä!

Sen vielä lisään, että odotan kuitenkin erittäin tasaista sarjaa, jossa pelataan paljon ristiin. Pari joukkuetta voi hieman erottua sarjataulukon molemmissa päissä, mutta muuten saattaa tulla tosi tasaista. Päivän kunto ratkaisee!

« Viimeksi muokattu: 07.05.2019 klo 18:13:28 kirjoittanut Vasenlaita9 »
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 26.05.2019 klo 14:24:02

Sarja on hyvässä vauhdissa. Esimakua tulevasta on jo saatu. On murskavoittoja (K-Pallon voitto KPS II:sta 12-0), pienempiä voittoja ja tasapelejä. Ristiin pelataan, ja tasaista on. Såka on aloittanut perinteiseen tyyliinsä kahdella tasapelillä. Perinnettä on sekin, että johto menetettiin kummassakin pelissä viimeisen vartin aikana. Vastukset olivat kyllä hyviä, että ei tasureihin kovin pettynyt voi olla. Esse IK III:n porukassa vastassa oli jopa kaksi entistä liigapeluria, joten alasarjoissakin on kovia pelimiehiä. Huomenna Sokojalla on paikallispeli Reimaa vastaan, ja heti tulevana perjantaina on paikallispeli KPS II:sta vastaan, joka on yllättäen vielä nollilla. Kovia taisteluotteluita on siis luvassa!
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 14.06.2019 klo 15:46:25

Nyt kaiki joukkueet ovat pelanneet 5-6 peliä, eli sarjasta on pelattu noin 1/3-osa. Hieman yllättäen kärjessä on Myran II - pelkkiä voittoja 5 kpl! Essse IK III:n ja Kalajoen kärkipaikoilla olo oli odotettua. Essen ohella muutkin nousijat KUF ja PUF ovat aloittaneet pirteästi. Perinteiset Kutosen joukkueet KPS II, Reima, Såka ja etenkin Into ovat vaikeuksissa. Yllättävää on myös PeFF II:n heikko menestys. Torstai-illan peli Sokojalla aloitettiin hiljaisella hetkellä kotijoukkueen menehtyneen pelaajan muistoksi. Itse pelissä kotijoukkue taisteli 35 minuuttia, mutta sitten nopea ja taitava Kalajoki meni menojaan. Kotijoukkueella oli erittäin vaisu esitys. Onneksi keli ei ollut kylmä, niin Kalajoen maalivahti ei paleltunut. Kuitenkin on sanottava, että Kalajoki oli todella hyvä, jolloin vastustaja tahtoo usein näyttää huonolta jo senkin takia. Moni joukkue on jo kokenut ja tulee vielä kokemaan Kalajoen tehokkuuden tänä kesänä.
« Viimeksi muokattu: 14.06.2019 klo 16:39:23 kirjoittanut Vasenlaita9 »
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 08.07.2019 klo 12:16:30

Eipä oikeastaan mitään ole muuttunut aiemmasta päivityksestäni. Kärkijoukkueet jatkavat vahvaa menoaan. Kolmen kärki erottuu muista: Esse IK III, IK Myran II ja K-Pallo. Kalajoki latoi taas kotonaan 12-0 voiton! Vastassa oli Into, jonka tekeminen on näyttänyt siltä, että vain paria pelaajaa kiinnostaa koko peli. Muut pelaajat ovat vain mukana - minkä takia? Kalajoki on tehnyt 54 maalia, mikä on viisinkertaisesti enenmmän kuin hännillä olevat Såka ja Into ovat tehneet. Nousijajoukkueet ovat jatkaneet pirteitä esityksiään ja ovat osoittaneet pärjäävänsä kutosessa hyvin. Itse asiassa kutosen ja seiskan välillä ei mielestäni tasoeroa ainakaan tällä kaudella olekaan. Sarja on nyt noin puolivälissä, joten paljon pisteitä on jaossa. Kärkikolmikko pysynee kuitenkin samana, ja siitä porukasta kaksi ainakin nousee viitoseen. Veikkaan Kalajokea ja Esseä.
« Viimeksi muokattu: 08.07.2019 klo 12:27:14 kirjoittanut Vasenlaita9 »
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 27.07.2019 klo 11:29:42

Viimeksi pelattujen pelien jälkeen tilanne sarjataulukossa on tiivistynyt sekä kärjessä että hännillä. Såka otti PeFF II:sta vierasvoiton, mutta hävisi Innolle, joka syttyy aina Såkaa vastaan pelaamaan, vaikka muutoin homma ei näytä kiinnostavan. No pelin henkihän on usein, että voita ne oikeat pelit! Kärjessä Myran II on hieman yllättäen ottanut jo pienen kaulan Kalajokeen. KPS II on juuri nyt kovimmassa lennossa. Joukkue on voittanut nyt viime peleissä sekä Myranin että Kalajoen. Tosin Kalajoki-pelissä KPS II sai vahvasti apuja seuran ykkösporukalta, jonka pelaajat ratkaisivatkin pelin maalein 2-0. Peli oli kyllä tiukka ja tasainen. Kalajoen maalihai Ville Mustonen hukkasi rankkarin, joka olisi onnistuessaan ollut 1-0 johtomaali. KPS II:n maalit tulivat nopeista vastaiskuista. Pelissä oli asetelma miehet vastaan pojat. Ja vaikka pojilla oli taitoa ja nopeutta, niin miesten voima ja kovuuus toivat voiton. Jalkapallo on kamppailupeli, jossa ei tyylipisteitä anneta kuten mäkihypyssä tai taitoluistelussa. Sarjan viimeinen kolmannes käynnnistyy, ja panokset kovenevat. Kenen kantti kestää, kenen ei? Aika näyttää, en lähde arvailemaan. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
« Viimeksi muokattu: 27.07.2019 klo 11:32:02 kirjoittanut Vasenlaita9 »
KaPa

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 03.08.2019 klo 12:27:24

Tullaanpa nyt välillä rikkomaan Vasenlaita9:n yksinpuhelua. :)

Såka on tällä viikolla napannut pari kovaa päänahkaa voittamalla ensin Esse IK III:n 6-0 ja eilen KPS II:n 2-3. Näillä voitoilla Såka todennäköisesti varmisti oman sarjapaikkansa, sillä vaikea kuvitella, että PeFF II ja Into enää montaa voittoa tälle kaudelle ottavat. Reimakin lienee ns. selvillä vesillä.

Sitten nousukamppailuun. Esselle kaksi tappiota tällä viikolla ja saattaa olla, että niiden kautta putosivat nousutaistelusta pois, etenkin kun joukkueella on vielä jäljellä kovat pelit IK Myran II:sta ja KPS II:sta vastaan. Toki Essellä nyt vissiin oli muutenkin sellainen tilanne, että vaikka nousu olisi tullut, niin joukkue ei olisi sitä ottamassa vastaan.
KPS II:n viiden ottelun voittoputki päättyi tosiaan eilen, kun Såka kävi vieraissa nappaamassa voiton. KPS II on tällä hetkellä neljä pistettä kakkossijasta ja vastassa on vielä IK Myran ja Esse, joten helppoa ei tule nousu olemaan.
K-Pallo kävi eilen nappaamassa pisteet alavetelistä 1-2 voitolla ja kavensi samalla eron IK Myran II:seen 3. pisteeseen ja toisaalta kasvatti eron KPS II:seen nyt 4. pisteeseen. K-Pallolla näistä kärkijoukkueista on sarjataulukkoa katsomalla helpoin loppuohjelma (vieraissa PUF, KUF ja Into. Kotona Såka ja Reima) , mutta koska nyt pari viime kierrosta on osoittanut, niin yllätyksiäkin nähdään, joten takki auki ei näihin peleihin parane lähteä.
IK Myran II:lla on 7. pisteen ero kolmantena olevaan KPS II:seen, joten melko todennäköisesti Alaveteli on toinen nousijajoukkue. Toki IK Myran II:llakin on vielä jäljellä kovat pelit Esse IK III:sta ja KPS II:sta vastaan. Jos rupeaa menemään tiukaksi, niin saanee sen verran apuja ykkösjoukkueesta, että nousu tulee.

Tasainen ja kova kausi on ollut tähän asti tämän vuoden kutosessa, toivottavasti pysyy jännänä loppuun asti!
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 03.08.2019 klo 17:41:20

Mainiota KaPa! Ajattelin jo, että varmaan vedän tämän ketjun yksinpuheluna kauden loppuun asti, mutta onneksi ei näin käynyt! Såka tosiaan on kuin uudestisyntynyt! Viimeisestä neljästä pelistä kolme voittoa! Ei tässä silti vielä tiedä, miten kullekin joukkueelle käy, kun pelit menevät ristiin, kuten ennen kauden alkua ennustin. Uskon silti Kalajoen ja Myran II:n nousuun. Muista sijoista en nyt veikkaa. Sarja on minusta kovatasoisempi kuin vuosi sitten. Moni viitosen joukkuekin olisi hävinnyt tänä kesänä kutosen porukoille. Toisaalta seiskassakin on nähty laadukkaita pelejä ja joukkueita, jotka pärjäisivät kutosessakin.
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 14.09.2019 klo 10:01:29

Sarja on nyt pelattu. Sarja oli melko lailla odotetunlainen - tasainen. Kalajoki oli odotetusti nousijajoukkue. Minulle yllättäen Myran II oli se toinen nousija. Onnittelut molemmille! Kutosen uudet joukkueet (KUF, PUF ja Esse IK III) olivat vahvoja ja pitivät helposti paikkansa kutosessa. Såka ja Reimakin petrasivat lopussa varmistaen paikkansa. Varsinkin Såkan loppukausi oli erittäin hyvä. Into pelasi vähillä miehillä - välillä hyvinkin innottomasti, välillä innostuen kovastikin (varsinkin Såkaa vastaan). Mutta se ei riittänyt estämään tippumista seiskaan. Peff II oli yllättävän heikko. Sen pelaajat olivat kyllä varsin nuoria, eivätkä voimassa pärjänneet muille joukkueille. Sarja oli kovatasosempi kuin aiemmin. Kuten jo aiemmin sanoin tasoero vitosen keskikastin joukkueisiin on todella pieni. Esim. Reima pelasi samalla joukkueella samanlaiset sijoitukset ja sarjapisteet peräkkäisinä kausina sekä vitosessa että kutosessa! Kalajoki voi aivan hyvin taistella ensi kaudella jo noususta neloseen.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines