FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.10.2020 klo 15:27:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Pelaajia B ikäisten leirille+ turnaukseen Salouhun, Espanjaan.  (Luettu 1995 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jani Mäkeläinen

Poissa Poissa


: 11.06.2019 klo 21:53:35

Hei kaikille foorumin lukijoille.

Etsimme kolmea (-02 tai -03 syntynyttä) pelaajaa B ikäisten leirille sekä turnaukseen Salouhun, Espanjaan.

HJK West B Sininen koostuu reilusta neljästäkymmenestä pelaajasta ja kahdesta pelijoukkueesta. Toinen pelaa B ikäisten Uudenmaan kakkosta ja toinen B ikäisten Uudenmaan kolmosta.
Käytännössä koko joukkue koostuu -03 syntyneistä pelaajista, eli olemme nuorempi B, kun HJK East B Sininen on -02 syntyneiden joukkue, eli vanhempi B.
HJK West B Sininen on joukkue pelaajille jotka haluavat harjoitella kilpailullisessa ympäristössä. Teemme paljon yhteistyötä muiden joukkueiden kanssa, niin HJK:n sisällä kuin myös yhteistyöjoukkueidemme kanssa. Pelaajamme ovat myös aktiivisesti mukana mm. A ikäisten harjoituksissa sekä peleissä.

HJK West B Sininen on jälleen lähdössä Espanjaan lokakuussa leirille ja turnaukseen. Tämä on muodostunut perinteiseksi matkaksi. Meillä on kuitenkin hieman vajautta ryhmässä, joten etsimme vielä muutamia pelaajia mukaan. Toivoisin, että ohjaisitte tämän viestin joukkueenne pelaajien vanhemmille mikäli teille sopii, että pelaajianne voisi lähteä mukaan reissuun. Tietenkin tämä on myös tarkoitettu kaikille vanhemmille, jotka lukevat foorumia ja mikäli uskotte, että lapsenne olisi halukas lähtemään matkalle. Otamme hyvin mielellämme mukaan myös toisten joukkueiden pelaajia ja pelaamme matkalla yhtenä joukkueena.

Tällä hetkellä matkaan on lähdössä 27pelaajaa ja etsimme siis vielä kolmea pelaajaa mukaan. Molemmissa joukkueissa tulisi olla vähintään viisitoista pelaajaa, jotta voimme olla varma, että pelaajat riittävät läpi turnauksen. Teemme kaksi joukkuetta ja jokainen pelaaja tulee saamaan tasaisesti peliaikaa, sen voimme taata. Teemme aina tälle loppukauden matkalle kaksi tasavahvaa joukkuetta.
Etsimme pelaajia Uudenmaan kolmosesta ylöspäin.

Salou on loistava paikka harjoitella sekä pelata. Olemme käyneet tuolla paljon ja tulemme käymään tuolla todennäköisesti joka vuosi tästä eteenkin päin. Me teen tämän hieman eri tavalla kuin muut ikäluokat/joukueet, eli emme tule Salouhun to illalla ja lähde ma aamulla, eli suurin osa joukkueista on vain turnauksen tuolla. Me teemme tämän taas niin, että pidämme leirin samalla.
Lähdemme tuonne 14.10 maanantaina, harjoittelemme 2h per aamu (ti, ke ja to), sekä pelaamme espanjalaisia joukkueita vastaan vähintään kaksi 2*40min peliä, eli keskiviikko ja torstai iltana. Molemmat joukkueet saavat yhdet kovat ottelut paikallisia joukkueita vastaan. Jokainen pelaaja pääsee pelaamaan harjoitusottelun ennen turnausta. Pelit ovat suunniteltu niin, että taso vastaan meidän Uudenmaan kakkosen tasoa.

Pääsääntöisesti kaikki harjoituspelit ovat aina olleet erinomaisia. Tämä on Saloussa viety pitkälle, eli me ilmoitamme tasot ja he pitävät huolen hyvistä vastustajista, hyvästä kentästä ja hyvistä tuomareista. Pelit pelataan samalla alueella missä turnaus pidetään. Alueella faciliteetit ovat huikeat. Kahdeksan täysimittaista kenttää, joista kaksi on hybridi kenttiä, kaksi nurmikenttiä ja kaksi keinonurmikenttiä. Tosin viime vuonna jo uusia kenttiä oli tulossa, eli alue on varmasti kasvanut.

Olemme järjestäneet aamupäivän harjoitukset niin, että ennen harjoituksia on aina hyvä lihashuolto ja kevyt fysiikka, tunnin kenttäharjoitukset sekä lopussa vielä tekninen loppuharjoitus.
Meidän majoitukset sijaitsevat kävelymatkan päässä kentistä ja majoitumme neljän hengen bungaloweihin. Alueella on täysihoito, eli kaikki ruokailut on hoidettu. Alue on myös turvallinen, koska alue on vartioitu eikä sinne pääse ilman lupaa, eikä sieltä pääse pois ilman kulkulupaa. Alueella on luonnollisesti uima-altaita, urheilupaikkoja, vesipuistoa yms.. Joten ei aika ainakaan käy pitkäksi. Tosin ti, ke ja to ei pojilla paljon omaa aikaa jää, vaan harjoitusten, pelien ja palaverien lisäksi omaa aikaa ei ole kuin muutama tunti per päivä.
 
Perjantai on täysin vapaa ja silloin pojat saavat olla ja käydä missä haluavat. Osa jää altaalle, osa lähtee kaupungille yms. Itse yleensä vuokraan pyörän ja ajelen ympäri Saloun kaupunkia.
 
Lauantaina ja sunnuntaina meillä on turnaus, jolloin poikien aikataulu on erittäin tarkasti aikataulutettu. Lähtökohta on, että olemme molemmilla joukkueillamme ylemmässä kaaviossa mukana.
 
Maanantaina moni huokaisee helpotuksesta, kun kotimatka koittaa jo aamulla… 😊
 
Kun saamme mukaan 30pelaajaa, niin hinta asettuu tuohon n. 900€ per pelaaja. Lentoliput yms. on jo varattu, joten summa on hyvin tarkka, enemmän on nyt kyse esim. harjoituspeleistä ja muusta toiminnasta.

Aika moni usein tulee perheen kanssa tuonne, koska tuo on erittäin hyvä kaupunki lomailuun muutenkin. Silloin kannattaa harkita ottaako kaikille lennot. Meille on tärkeintä, että poika on paikalla ti-su, muuten perheet saavat suunnitella myös itse tulemisensa sekä lähtemisensä.

https://www.footballcupbarcelona.com/
Majoitus:
Cambrils Park Resort, Villa Bonita
 
Mikäli kiinnostus heräsi, niin olkaa pikaisesti minuun yhteydessä. Sähköpostilla tai soittamalla.
Kun sopivat pelaajat löytyvät, niin lyödään reissu pelaajien osalta lukkoon, liikaa pelaajia ei oteta mukaan matkalle.

Kiitos jo etukäteen.

Ystävällisin terveisin:
Jani Mäkeläinen
0443482937
jani.makelainen@kolumbus.fi
HJK West B Sininen

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines