FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2024 klo 16:23:25 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: Kilpailu seurassa  (Luettu 50942 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Susa80

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 07.06.2022 klo 06:30:46

Silloin kun itse pelasin, ei ollut paljon joukkueita tytöille ollenkaan. Mutta poikien puolelle sai tulla pelaamaan. Pelasin itse siellä alakouluajan. Mutta se oli siis sitä aikaa. Naisten jalkapalloa arvostetaan nykyisin ihan eri lailla eikä futista pelaava tyttö ole mikään kummajainen.

Jos tyttö vaan itse haluaa, niin käykää kokeilemassa poikien puolella. Jos joku kaveri vielä lähtisi mukaan, niin ei tarvitsisi yksin mennä. Kyllähän lapset tietysti kasvaa ja kehittyy, 2016 syntyneet menee vasta eskariin ensi syksynä. Ja missä vaiheessa vuottakin on lapsi syntynyt, niin sillä on iso merkitys. Tilanne varmaan muuttuu tuosta, mutta ei varmaan haittaisi kokeilla poikien puolta.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #51 : 03.07.2022 klo 23:22:04

Kiinnostavia kirjoituksia. Ylos Meillä mielestäni tasoryhmät toimii hyvin ja niitä tarkastellaan eri kriteerein muutaman kuukauden välein ja riippuen harjoitusjakson teemasta. Tässä vaiheessa (ovat niin pieniä kuitenkin) - ei ole eri ryhmillä valmennusresurssien välillä juurikaan eroa. Esiakatemia ja myöhemmin akatemia ovat sitten enemmän erillisiä ympäristöjään. Joukkueen rahankäyttö ja budjetti käydään läpi pari kertaa vuodessa ja siihen vanhemmilla on oikeus puuttua, jos tuntuisi siltä, ettei se olisi reilua/tasapuolista.

Mitä tulee esim. turnauksiin, niin osallistutaan tässä vaiheessa vain turnauksiin, joissa on kaikki tasoryhmät. Turnaukset ovat mielestäni (olen joukkueen toiminnassa itsekin mukana) toimineet hyvin. Piirisarjan kanssa on enemmän haasteita etenkin pienimpien harrastetason ryhmällä, kun vastassa voi olla kilpatason pelaajia.

Mitä tulee kilpailullisuuteen, niin siinä vastuuvalmentaja on isossa roolissa, että se osataan ohjata oikein - aina ei ole kilpailua vaan joskus tärkeämpää on pelata ja harjoitella oikein. Tässäkin meillä on onnellinen tilanne, kun vastuuvalmentaja on erinomainen ja edellinenkin oli erinomainen - molemmat nuoria ja todella osaavia.

Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 07.08.2022 klo 20:50:54

16 syntyneet on aika pieniä. Mut onhan toi kilpailu tytöissä nuorella iällä ainakin merkittävästi pienempää ku pojissa. 14 syntyneistä sanoisin et LePalla, Jäpsillä, Kirkkonummella ja Granilla on pk-seudulla hyvät niput ja reilu 10 pelaajaa ringeissä jotka voi pelaa hyvän tason pelejä. Muilla ei oo oikein edes joukkueellista. Jos haluut tyttärelles vakavampaa menoa niin eiku poikiin.

Seurassakin ovat sitä mieltä että ryhmän tasoerot on turhan suuret ja noita parempia tyttöjä ollaan siirtämässä poikien kanssa pelaamaan. Itse en ole asiaa sen kummemmin miettinyt kun tyttö tykkää kun joukkueessa on kavereita mukana.
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 21.09.2022 klo 21:48:05

Jatketaan nyt aiheesta eli motivoituneimmat tytöt alkoi syksyllä pelaamaan Opel -liigaa vanhempia tyttöjä ja oman ikäisiä poikia vastaan ja heti on homma muuttunut mielekkäämmäksi. Huono puoli on ollut se etteivät ole juurikaan ehtineet reenaamaan. Ensi kaudella kun ovat virallisesti U7-joukkue niin alkaa tasoryhmät sitten seuran linjausten mukaisesti ja toiminta muuttuu enemmän kilpailun suuntaan.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #54 : 22.09.2022 klo 07:22:02

Mä katson maailmaa edelleen 2014 syntyneiden tyttöjen näkökulmasta, mutta onhan tuo kilpailu ainakin täällä eteläisessä suomessa karmaisevan huonolla tasolla tässä kohtaa. Talvea varten LePan mimmit lähti pelaamaan poikien haastetta, mikä on heille varmasti ihan oikea paikka kun antavat kaikille mimmijengeille 6-0 tai enemmän pataan. Granilla on edelleen hyvä nippu, mutta luulen että tossa pelaa oikeesti jonkun verran 2013 syntyneitä mukana. Sen verran eri ulottuvuudesta ovat kuin muiden seurojen tytöt niin fyysisesti kuin tietyissä ominaisuuksissa.

Jos katsoo tulevaa talvisarjaa, joita on siis käytännössä tasan yksi kunnollinen, niin siellä tullaan näkemään ihan hyvätasoisia pelejä FC Kirkkonummen kahden tai kolmen joukkueen, JäPSin ja Ponnistuksen välillä. Noi EP:n alemman puolikkaan pelit voi keskinäisinä olla ihan hyviä, mutta veikkaisin että FCK:n ykkös ja kakkosnippu sekä JäPS vie noita PK-35:n, HPS:n ja vastaavien ykkösporukoita jollain 17-0 lukemilla, jotka on siis kuitenkin EP:hen ilmoittautunut. Edelleen esimerkiksi Klubin, Hongan tai EPS:n toimintaa ei voi pitää erityisen laadukkaana. Kaikkien näiden osalta en osaa edes sanoa voiko sitä pitää toimintana.

2014 ikäluokassa noi EP-sarjat pitäisi käytännössä tappaa täysin ja siirtää mimmit pelaamaan poikien sarjaa. Ehdotin tätä oman jengin jojoille, mut se ei käynyt, kun se ei käynyt.

e. Itseasiassa huijasin sen verran että eihän tuolla edes oikeasti ole mitään EP-sarjaa. Se vaan näytti siltä. Yrittivät saada sinne kilvan, haasteen ja harrasteen, mutta osallistuvien joukkueiden vähäisen määrän takia tuli vain yksi sarja, joka oli nimetty enemmän tonne EP-puolelle.

Eli siis 2014 tytöissä ei saada Pääkaupunkiseudulla muodostettua edes yhtä kunnollista sarjaa talvikaudelle.
« Viimeksi muokattu: 22.09.2022 klo 08:34:35 kirjoittanut erno »
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 04.10.2022 klo 21:56:57

Tytön joukkue muuttuu U7-joukkueeksi jo marraskuussa kun alunperin oli suunniteltu vasta keväällä. Ilmeisesti alkaa sitten tasoryhmät kun pojissa ainakin on tuossa iässä. Harrastaa myös voimistelua ja siinä on jaettu tasoryhmät jo kuusivuotiaille.

Varmaan tuo alkava talviliiga kertoo missä ryhmässä oman tytön on ajateltu pelaavan.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2022 klo 21:59:33 kirjoittanut Nigel Kugelschfeir »
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 01.04.2023 klo 21:43:09

Jatketaan nyt tähän kun täällä on tyttöjen puolesta keskusteltu. Meidän tytöt veti melko kovan talvikauden. Talviliigassa ainoastaan vuotta vanhempien kilparyhmät oli liian kovia, muita vastaan sitten haettu voitot näytöstyyliin. Pakosta tuota miettii, että onko meillä oikeasti noin kova ikäluokka kasassa vai onko muualla vaan toiminta sitten noin huonoa. Meillä on siis ringissä 30 pelaajaa 2016 syntyneitä ja tasoryhmiä on alettu hiljalleen muodostaa. Mutta sarjapelit ja Stadi cup varmaan kertoo aika paljon missä mennään.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #57 : 02.04.2023 klo 07:09:59

30 pelaajaa 2016 ikäluokkaan on tässä kohtaa varmasti ihan hyvä määrä ja jos siiheen osuu 10 sellasta jotka treenailee suht aktiivisesti niin se on eteläisen suomen mittapuulla oikein hyvä setti. Pari vuotta vanhemmissa vastaavantyyppistä hommaa seuraavana annan vinkin, että ruvetkaa käymään riittävän ajoissa myös poikien turnauksissa.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #58 : 02.04.2023 klo 09:01:30

30 pelaajan joukkoon jo pitäisi sattua semmoinen porukka, jossa on 10 edes jossain määrin liikunnallista pelaajaa. Todellinen mittari ei sitten ole ne tyttöjen kaupunginosaseurojen joukkueet, jossa kasataan kokoonpano noin 15 pelaajasta ja joista ehkä se 10 pääsee just siihen peliin paikalle. Pelatkaa myös poikia vastaan. Ei tuossa iässä pitäisi olla pojissa ja tytöissä fysiikassa lähtökohtaisesti kovinkaan isoja eroja. Erottava tekijä on se, että tytöt liikkuvat ja harjoittelevat keskimäärin vähemmän, mutta se ei voi olla selitys, jos sinulla on se kymmenen liikunnallista ja harjoittelevaa tyttöä. Menet pelaamaan poikien II tasolle ja hymyilet itseksesi joka kerran, kun pojat istuvat pelin jälkeen keinonurmella kyynel silmäkulmassa ihmetellen, että saatiinko me nyt oikeasti tytöiltä pataan? Se poikien voittaminen on tytöillekin aina semmoinen kokemus, että alkavat rintakarvat kasvaa.

Ps. Meillä siis on ollut alle 20 tyttöä ja niistä semmoinen 5-6 "kilpapelaajaa". Ollaan pelattu kärjen kanssa poikien sarjoja alusta lähtien. Toki taso ei täällä jumalan päälle sylkemillä syrjäkylillä ole yhtä kova kuin pk-seudulla.
« Viimeksi muokattu: 02.04.2023 klo 09:04:05 kirjoittanut Nuorenanätti »
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #59 : 02.04.2023 klo 10:27:37

Kyllä meillä se 10 liikunnallista tyttöä löytyy ihan helposti, osa harrastaa myös muita lajeja. Kaikenlaisia vastustajia vastaan on pelattu ja yleensä pelit on päättyneet jotain 8-0 ilman että vastustajat on pahemmin päässeet hyökkäämään. Jos nuo sarjapelit alkaa olla tuollaisia niin pitää niitä poikien pelejä alkaa miettiä. Noiden perusteella ei vaan oikein osata sanoa missä mennään.
Jortsukka

Paikalla Paikalla


Vastaus #60 : 02.04.2023 klo 17:16:30

Nyt puhuttiin U7 tytöistä? Ei ehkä kauheasti voi puhua tuossa vaiheessa vielä millä tasolla ollaan, kun suurin osa ei ole edes aloittanut kunnolla toimintaa. Tytöissä varsinkin aloitetaan vähän myöhemmin(en tiedä miksi) ja pelaajien keskittyminen sitten ns. kilparyhmiin tapahtuu vasta jossain 11-12 vuotiaana. Hyvä siis varmaan keskittyä vaan mahdollisimman hyvään arkeen ja toisaalta sitten käydä pelailemassa vaikka poikia vastaan, jos kaipaa haasteita.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #61 : 02.04.2023 klo 18:59:03

Joo, mut tolla puolella siis tasoerot on myös ihan valtaisia. Paljon isompia mun mielestä keskimäärin ku poikien puolella. Mun ratkaisumalli olis se et ryhmän keskiarvoa selvästi edellä menevät kävis säännöllisesti poikien puolella sekä treenaamassa että pelaamassa. Meillä käytettiin mimmejä viimeisen vuoden aikana poikien kanssa yhteistreeneissä ja peluutettu esim. talvisarjassa ja imo toi on tukenut kumpiakin ihan hyvin. Mimmit on päässyt hakemaan vähän kovuutta ja kundit on nähnyt että pelaamalla jonkun roolin kunnolla voit edesauttaa joukkueen peliä. Ainakaan PLG:n perusteella ei oo menny täysin hukkaan.
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 02.04.2023 klo 19:06:24

Nyt puhuttiin U7 tytöistä? Ei ehkä kauheasti voi puhua tuossa vaiheessa vielä millä tasolla ollaan, kun suurin osa ei ole edes aloittanut kunnolla toimintaa. Tytöissä varsinkin aloitetaan vähän myöhemmin(en tiedä miksi) ja pelaajien keskittyminen sitten ns. kilparyhmiin tapahtuu vasta jossain 11-12 vuotiaana. Hyvä siis varmaan keskittyä vaan mahdollisimman hyvään arkeen ja toisaalta sitten käydä pelailemassa vaikka poikia vastaan, jos kaipaa haasteita.


Toki näin.

Tytöillä vie voimistelulajit, taitoluistelu ja tanssit paljon harrastajia ja noissa on reenimäärät ihan toista kuin futiksessa niin ei monella riitä aika tai virta enää muuhun. Meidän tyttö harrastaa joukkuevoimistelua niin siellä kymmeniä joukkueita mukana, lisäksi yksilölajeissa omat osallistujat. Kaikki tyttöjä.
Jortsukka

Paikalla Paikalla


Vastaus #63 : 02.04.2023 klo 19:15:08

Joo, mut tolla puolella siis tasoerot on myös ihan valtaisia. Paljon isompia mun mielestä keskimäärin ku poikien puolella. Mun ratkaisumalli olis se et ryhmän keskiarvoa selvästi edellä menevät kävis säännöllisesti poikien puolella sekä treenaamassa että pelaamassa. Meillä käytettiin mimmejä viimeisen vuoden aikana poikien kanssa yhteistreeneissä ja peluutettu esim. talvisarjassa ja imo toi on tukenut kumpiakin ihan hyvin. Mimmit on päässyt hakemaan vähän kovuutta ja kundit on nähnyt että pelaamalla jonkun roolin kunnolla voit edesauttaa joukkueen peliä. Ainakaan PLG:n perusteella ei oo menny täysin hukkaan.

Odotan nyt kuvaa pokaalista vielä foorumille.

Miltäs tyttöfudis tuolla turnauksessa yleisesti näytti?


Toki näin.

Tytöillä vie voimistelulajit, taitoluistelu ja tanssit paljon harrastajia ja noissa on reenimäärät ihan toista kuin futiksessa niin ei monella riitä aika tai virta enää muuhun. Meidän tyttö harrastaa joukkuevoimistelua niin siellä kymmeniä joukkueita mukana, lisäksi yksilölajeissa omat osallistujat. Kaikki tyttöjä.

Näin juuri. Olisi hyvä jos näitä urheilullisia tyttöjä saisi enemmän jalkapallonkin pariin heti nuoresta pitäen.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #64 : 02.04.2023 klo 19:24:25

Odotan nyt kuvaa pokaalista vielä foorumille.

Minulla ei ole tekemistä ton mimmijengin kanssa muutoin kun oon vetänyt niille perjantaisin jotain rasteja noissa yhteistreeneissä. Oma lapsi tossa ikäluokassa on poikien puolella. Tytär pelaa toisessa jengissä
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #65 : 03.04.2023 klo 07:22:09

Miltäs tyttöfudis tuolla turnauksessa yleisesti näytti?

Mä kävin vaan ohimennen katsomassa ku lapsilla oli pelejä talviliigassa jne, mutta mieleen tulis nostaa ensisijaisesti se et kuinka heikkoa duunia nää pääkaupunkiseudun suuret on tehnyt 5v5 vaiheessa junnujen kanssa. 2013 esim. Klubilla ja Honkalla puhdasveriset pussihousuporukat kentällä. Ens vuonna sit tilanne kääntyy kun saavat resujen takia alueen jengeistä parhaat akatemiaansa, mutta hyvin hintsusti ovat saaneet yhtään mitään kasvatettua. Honka ei tehnyt turnauksessa yhtään maalia.

Ja tätä ei pidä lukea niin että pitäisin huonona asiana sitä että parhaat kerääntyy pariin jengiin. Sen verran ohkainen on tää mimmipuolen kärki että kaikkien etu toi varmaan loppuviimein on ja ei taida pääkaupunkiseudulle mahtua kolmea enempää mimmeissä sellasia organisaatioita joiden pelaajat olis suht tosissaan. Eiköhän tuo omakin tossa 1.5 vuoden päästä jompaan kumpaan noista haikaile, jos motivaatio pysyy nykyisellään (pelailee futista n. 15h per viikko).
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #66 : 03.04.2023 klo 08:32:11

Ei se välttämättä ole sitä, että tehdään heikkoa duunia. Minulla ainakin on ollut ilo saada mukaan nippu liikunnallisia ja innostuneita lapsia, jotka pärjäävät kentällä minun valmentamisestani huolimatta. Jos porukasta puuttuisi viiden kärki, oltaisiin oltu huonoja ja pysyttäisiin huonoina vielä vuosia, ihan sama, mikä logo on rinnassa.

Pelaajamateriaali vaikuttaa lapsena paljon enemmän kuin valmennus tai seuran nimi. Siksi minulla aina särkee korvia, kun leijutaan sillä, että ollaan kova joukkue seitsemänvuotiaina tai että HJK tekee huonoa duunia, kun ne ei pärjää Leppävaaran Pallolle Stadi Cupissa. Lapset nyt vaan menee lapsena lähiseuroihin ja niin pitääkin.

Tähän vielä esimerkki, siitä mitä tarkoitan: viime vuonna Jyväskylän Hippo turnauksessa 3500 asukkaan Leppävedeltä kasattu tyttöjoukkue voitti HJK:n ykköskokoonpanon 2012 syntyneiden välierässä. Lepän tytöissä pelasi vielä neljä 2013 syntynyttä tyttöä. Tehdäänkö HJK:ssa sitten huonoa duunia tuossa ikäluokassa? No ei. Tekevät hemmetin hyvää duunia ja se näkyy kentällä.

Leppävedellä toki saa ja pitää leijua. Ei siksi, että valmennuksen taso olisi parempaa kuin HJK:ssa vaan siksi, että jalkapallo ja voittaminen on kivaa ja jos jokaisesta 3500 asukkaan kylästä saataisiin kaivettua tuollainen isolla sydämellä urheileva liikunnallinen tyttöjoukkue, Suomella menisi kohta naisfutiksessa aika hemmetin kovaa.

En siis ole Lepässä enkä HJK:ssa valmentajana. Kunhan vaan esitin huomion, että mukaan dillä hetkellä sattumalta tulevalla pelaajamateriaalilla on ISO merkitys siihen, miten nuo pelit lapsilla menee.
« Viimeksi muokattu: 03.04.2023 klo 08:34:17 kirjoittanut Nuorenanätti »
Jortsukka

Paikalla Paikalla


Vastaus #67 : 03.04.2023 klo 08:44:18

Ei se välttämättä ole sitä, että tehdään heikkoa duunia. Minulla ainakin on ollut ilo saada mukaan nippu liikunnallisia ja innostuneita lapsia, jotka pärjäävät kentällä minun valmentamisestani huolimatta. Jos porukasta puuttuisi viiden kärki, oltaisiin oltu huonoja ja pysyttäisiin huonoina vielä vuosia, ihan sama, mikä logo on rinnassa.

Pelaajamateriaali vaikuttaa lapsena paljon enemmän kuin valmennus tai seuran nimi. Siksi minulla aina särkee korvia, kun leijutaan sillä, että ollaan kova joukkue seitsemänvuotiaina tai että HJK tekee huonoa duunia, kun ne ei pärjää Leppävaaran Pallolle Stadi Cupissa. Lapset nyt vaan menee lapsena lähiseuroihin ja niin pitääkin.

Tähän vielä esimerkki, siitä mitä tarkoitan: viime vuonna Jyväskylän Hippo turnauksessa 3500 asukkaan Leppävedeltä kasattu tyttöjoukkue voitti HJK:n ykköskokoonpanon 2012 syntyneiden välierässä. Lepän tytöissä pelasi vielä neljä 2013 syntynyttä tyttöä. Tehdäänkö HJK:ssa sitten huonoa duunia tuossa ikäluokassa? No ei. Tekevät hemmetin hyvää duunia ja se näkyy kentällä.

Leppävedellä toki saa ja pitää leijua. Ei siksi, että valmennuksen taso olisi parempaa kuin HJK:ssa vaan siksi, että jalkapallo ja voittaminen on kivaa ja jos jokaisesta 3500 asukkaan kylästä saataisiin kaivettua tuollainen isolla sydämellä urheileva liikunnallinen tyttöjoukkue, Suomella menisi kohta naisfutiksessa aika hemmetin kovaa.

En siis ole Lepässä enkä HJK:ssa valmentajana. Kunhan vaan esitin huomion, että mukaan dillä hetkellä sattumalta tulevalla pelaajamateriaalilla on ISO merkitys siihen, miten nuo pelit lapsilla menee.

Luulisi kuitenkin että esim. Hongan tai HJK:n kokoisissa seuroissa, kun vaikutusalueetkin ovat isoja, pelaajia olisi U10 vaiheessa esim. jo aika isosti kasattu ympäri Helsingin/Espoon. Jos puhutaan vielä palloliiton 5 tason seuroista, niin odotukset toiminnan tasolla sitten vielä isommat. Mielesätni Ernon kritiikki on sinänsä aiheellinen, jos puhutaan siis U10 tai vanhemmista pelaajista. Eri asia sitten kun vasta aloitellaan ja pelaajia tuskin on vielä kauempaa tullut.

Siitä toki samaa mieltä, että pienistäkin paikoista voi tulla hyviä ryhmiä, mutta kyllä siinäkin on takana se että varmasti on myös tuolla Lepällä ollut innostavaa ja hyvää valmennusta innokkaiden tyttöjen tukena. Aina kuitenkin itse mitä törmännyt näihin pienempien paikkojen menestymisiin (vaikka Lehpa -99 poikien puolella) niin takana on innostava ja hyvä valmennus myös.

Isojen seurojen laiskuutta mielestäni on leijumassa siinä että tyydytään siihen että saadaan kuitenkin myöhemmin parhaat pelaajat. Pitäisi kuitenkin pyrkimys olla kasvattaa aina niistä sillä hetkellä seurassa pelaavista niin hyviä kuin mahdollista eikä vain odottaa että myöhemmin ne parhaat tulee sinne kuitenkin.

Jos nyt vaikka katsoo mainitun HJK:n eri ikäryhmiä, niin niissä missä HJK menestynyt niin aika vahvasti tuo perustunut siihen että sinne vain kasattu vuosien aikana pelaajat muista seuroista. Esim. vanhimmat poika ikäluokat ennen B:tä hyviä esimerkkejä. Näissä joukkueissa 33-50% pelaajista vaihtunut parin vuoden sisällä.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #68 : 03.04.2023 klo 09:00:49

No se on ihan sama missä kohtaa polkua se ongelma on. PK-seudun kärkiorganisaatioiden kuten Klubin ja Hongan pitäisi saada rekrytoitua ennen U11 ikää omaan polkuun riittävä massa, että voisivat pelata jalkapalloa kelvollisella jalkapallojoukkueella. Enkä lähde perustelemaan tätä edes tästä eteenpäin millään tavalla.
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #69 : 03.04.2023 klo 13:43:00

Ensijaisesti tässä nyt ihmetellään näiden ns isojen seurojen panostusta tyttöfutikseen jos meidän lähiöseura jossa ei edes ole naisten edustusta tekee parempaa jälkeä. No parin viikon päästä on pelit Honkaa vastaan niin nähdään vähän niiden meininkiä. Ei mekään olla tyttöä viety futikseen siksi että sieltä tulisi voittoja vaan kun se tykkää palloa potkia ja tuo seura sattui lähimpänä toimimaan.
Jortsukka

Paikalla Paikalla


Vastaus #70 : 03.04.2023 klo 19:55:06

Ensijaisesti tässä nyt ihmetellään näiden ns isojen seurojen panostusta tyttöfutikseen jos meidän lähiöseura jossa ei edes ole naisten edustusta tekee parempaa jälkeä. No parin viikon päästä on pelit Honkaa vastaan niin nähdään vähän niiden meininkiä. Ei mekään olla tyttöä viety futikseen siksi että sieltä tulisi voittoja vaan kun se tykkää palloa potkia ja tuo seura sattui lähimpänä toimimaan.

Koen että ongelma on yleisempi ja isompi. Meillä seuratasolla ollaan liian tyytyväisiä siihen millä tasolla seurat ovat eikä pyritä siihen että kehityttäisiin eteenpäin. Näin siis esim. HJK:lle ja Hongalle riittää kun loppu päässä pärjätään. Varsinkin Honkahan on tyttöpuolella todella heikko viime vuosina jos katsotaan nuorempia kuin B-junnuja.
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 23.04.2023 klo 14:06:02

Joo ei Hongan toiminta kyllä vakuuttanut, meidän tytöt voitti jotain 7-0 Espoossa. Luulisi nyt että tuolta sen 20-30 pelaajaa saisi kun meidän suht pienestä lähiöstä saa sen verran. Mutta toisaalta jos asenne on se ettei tänne ketään tule ja turha tänne on mitään perustaa niin tuollaista se kai sitten on.
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 27.05.2023 klo 11:07:08

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009608964.html?utm_source=facebook&utm_medium=toimitus-dlvr

Tossa on vähän asiaan liittyvää mielipidettä. Onhan se tietysti kurjaa ettei mahdu joukkueeseen mutta jossain Klubin kaupunginosajoukkueen -16 syntyneissä pojissa on jo 70-90 pelaajaa niin pakkohan ne on jotenkin jakaa.

Lisäksi moneen porukkaan taitaa olla try outit jo -14 syntyneille.
« Viimeksi muokattu: 27.05.2023 klo 11:09:59 kirjoittanut Nigel Kugelschfeir »
Ben

Paikalla Paikalla


Vastaus #73 : 27.05.2023 klo 11:16:43

Aika lapsellinen kirjoitus omasta mielestäni, kun se ihan oikea vaihtoehto, eli siirtyminen tuossa kohdassa sinne alemman tason joukkueeseen, joita kyllä riittää, on kuitattu sivulauseessa, että muka "vaatii aika paljon mielenlujuutta ja rohkeutta", eikä siksi käy päinsä.
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 27.05.2023 klo 16:23:45

Varmaan seuratkin ihan mielellään pitäisi kaikki mukana vaikka höntsäämässä. Ongelma on vaan se ettei innokkaita vetäjiä löydy alimmille harrastetasoille  kun alkaa olla sitä perseilyä enemmän. Ja kun kyseessä on vapaaehtoistoiminta  niin tämäkin äiti voi vaikka itse alkaa vetämään sitä alinta tasoa, mutta harvemmin sitten enää kiinnostaa kun pitäisi itse tehdä jotain.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa