FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.03.2023 klo 18:43:43 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3]
 
Kirjoittaja Aihe: Kilpailu seurassa  (Luettu 29782 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Susa80

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 07.06.2022 klo 06:30:46

Silloin kun itse pelasin, ei ollut paljon joukkueita tytöille ollenkaan. Mutta poikien puolelle sai tulla pelaamaan. Pelasin itse siellä alakouluajan. Mutta se oli siis sitä aikaa. Naisten jalkapalloa arvostetaan nykyisin ihan eri lailla eikä futista pelaava tyttö ole mikään kummajainen.

Jos tyttö vaan itse haluaa, niin käykää kokeilemassa poikien puolella. Jos joku kaveri vielä lähtisi mukaan, niin ei tarvitsisi yksin mennä. Kyllähän lapset tietysti kasvaa ja kehittyy, 2016 syntyneet menee vasta eskariin ensi syksynä. Ja missä vaiheessa vuottakin on lapsi syntynyt, niin sillä on iso merkitys. Tilanne varmaan muuttuu tuosta, mutta ei varmaan haittaisi kokeilla poikien puolta.
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #51 : 03.07.2022 klo 23:22:04

Kiinnostavia kirjoituksia. Ylos Meillä mielestäni tasoryhmät toimii hyvin ja niitä tarkastellaan eri kriteerein muutaman kuukauden välein ja riippuen harjoitusjakson teemasta. Tässä vaiheessa (ovat niin pieniä kuitenkin) - ei ole eri ryhmillä valmennusresurssien välillä juurikaan eroa. Esiakatemia ja myöhemmin akatemia ovat sitten enemmän erillisiä ympäristöjään. Joukkueen rahankäyttö ja budjetti käydään läpi pari kertaa vuodessa ja siihen vanhemmilla on oikeus puuttua, jos tuntuisi siltä, ettei se olisi reilua/tasapuolista.

Mitä tulee esim. turnauksiin, niin osallistutaan tässä vaiheessa vain turnauksiin, joissa on kaikki tasoryhmät. Turnaukset ovat mielestäni (olen joukkueen toiminnassa itsekin mukana) toimineet hyvin. Piirisarjan kanssa on enemmän haasteita etenkin pienimpien harrastetason ryhmällä, kun vastassa voi olla kilpatason pelaajia.

Mitä tulee kilpailullisuuteen, niin siinä vastuuvalmentaja on isossa roolissa, että se osataan ohjata oikein - aina ei ole kilpailua vaan joskus tärkeämpää on pelata ja harjoitella oikein. Tässäkin meillä on onnellinen tilanne, kun vastuuvalmentaja on erinomainen ja edellinenkin oli erinomainen - molemmat nuoria ja todella osaavia.

Nigel Kugelschfeir

Paikalla Paikalla


Vastaus #52 : 07.08.2022 klo 20:50:54

16 syntyneet on aika pieniä. Mut onhan toi kilpailu tytöissä nuorella iällä ainakin merkittävästi pienempää ku pojissa. 14 syntyneistä sanoisin et LePalla, Jäpsillä, Kirkkonummella ja Granilla on pk-seudulla hyvät niput ja reilu 10 pelaajaa ringeissä jotka voi pelaa hyvän tason pelejä. Muilla ei oo oikein edes joukkueellista. Jos haluut tyttärelles vakavampaa menoa niin eiku poikiin.

Seurassakin ovat sitä mieltä että ryhmän tasoerot on turhan suuret ja noita parempia tyttöjä ollaan siirtämässä poikien kanssa pelaamaan. Itse en ole asiaa sen kummemmin miettinyt kun tyttö tykkää kun joukkueessa on kavereita mukana.
Nigel Kugelschfeir

Paikalla Paikalla


Vastaus #53 : 21.09.2022 klo 21:48:05

Jatketaan nyt aiheesta eli motivoituneimmat tytöt alkoi syksyllä pelaamaan Opel -liigaa vanhempia tyttöjä ja oman ikäisiä poikia vastaan ja heti on homma muuttunut mielekkäämmäksi. Huono puoli on ollut se etteivät ole juurikaan ehtineet reenaamaan. Ensi kaudella kun ovat virallisesti U7-joukkue niin alkaa tasoryhmät sitten seuran linjausten mukaisesti ja toiminta muuttuu enemmän kilpailun suuntaan.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #54 : 22.09.2022 klo 07:22:02

Mä katson maailmaa edelleen 2014 syntyneiden tyttöjen näkökulmasta, mutta onhan tuo kilpailu ainakin täällä eteläisessä suomessa karmaisevan huonolla tasolla tässä kohtaa. Talvea varten LePan mimmit lähti pelaamaan poikien haastetta, mikä on heille varmasti ihan oikea paikka kun antavat kaikille mimmijengeille 6-0 tai enemmän pataan. Granilla on edelleen hyvä nippu, mutta luulen että tossa pelaa oikeesti jonkun verran 2013 syntyneitä mukana. Sen verran eri ulottuvuudesta ovat kuin muiden seurojen tytöt niin fyysisesti kuin tietyissä ominaisuuksissa.

Jos katsoo tulevaa talvisarjaa, joita on siis käytännössä tasan yksi kunnollinen, niin siellä tullaan näkemään ihan hyvätasoisia pelejä FC Kirkkonummen kahden tai kolmen joukkueen, JäPSin ja Ponnistuksen välillä. Noi EP:n alemman puolikkaan pelit voi keskinäisinä olla ihan hyviä, mutta veikkaisin että FCK:n ykkös ja kakkosnippu sekä JäPS vie noita PK-35:n, HPS:n ja vastaavien ykkösporukoita jollain 17-0 lukemilla, jotka on siis kuitenkin EP:hen ilmoittautunut. Edelleen esimerkiksi Klubin, Hongan tai EPS:n toimintaa ei voi pitää erityisen laadukkaana. Kaikkien näiden osalta en osaa edes sanoa voiko sitä pitää toimintana.

2014 ikäluokassa noi EP-sarjat pitäisi käytännössä tappaa täysin ja siirtää mimmit pelaamaan poikien sarjaa. Ehdotin tätä oman jengin jojoille, mut se ei käynyt, kun se ei käynyt.

e. Itseasiassa huijasin sen verran että eihän tuolla edes oikeasti ole mitään EP-sarjaa. Se vaan näytti siltä. Yrittivät saada sinne kilvan, haasteen ja harrasteen, mutta osallistuvien joukkueiden vähäisen määrän takia tuli vain yksi sarja, joka oli nimetty enemmän tonne EP-puolelle.

Eli siis 2014 tytöissä ei saada Pääkaupunkiseudulla muodostettua edes yhtä kunnollista sarjaa talvikaudelle.
« Viimeksi muokattu: 22.09.2022 klo 08:34:35 kirjoittanut erno »
Nigel Kugelschfeir

Paikalla Paikalla


Vastaus #55 : 04.10.2022 klo 21:56:57

Tytön joukkue muuttuu U7-joukkueeksi jo marraskuussa kun alunperin oli suunniteltu vasta keväällä. Ilmeisesti alkaa sitten tasoryhmät kun pojissa ainakin on tuossa iässä. Harrastaa myös voimistelua ja siinä on jaettu tasoryhmät jo kuusivuotiaille.

Varmaan tuo alkava talviliiga kertoo missä ryhmässä oman tytön on ajateltu pelaavan.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2022 klo 21:59:33 kirjoittanut Nigel Kugelschfeir »

 
Sivuja: 1 2 [3]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa