FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.04.2020 klo 14:59:27 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kuka oli Chelsean tynkäkauden 19/20 paras pelaaja?
Kepa
Caballero
Zouma
Rüdiger
Christensen
Tomori
James
Alonso
Azpilicueta
Emerson
Kanté
Jorginho
Gilmour
Kovacic
Barkley
Mount
Pedro
Hudson-Odoi
Pulisic
Willian
Batshuyai
Abraham
Giroud

Sivuja: 1 ... 56 [57] 58 ... 60
 
Kirjoittaja Aihe: Chelsea F.C. 19/20 - Eedenin puutarhasta legendan alaisuuteen  (Luettu 228768 kertaa)
2 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Salming

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Chelsea FC


Vastaus #1400 : 26.02.2020 klo 22:32:54

Katselin tunnin verran eilistä peliä ja tein Mestarien liigan pudotuspelien käynnistymisen kunniaksi vaihteeksi muistiinpanoja. Ohessa on huomioita noin tunnin ajalta.

Chelsea 3-4-2-1

Giroud
Barkley - Mount
Alonso - Kovacic - Jorginho - James
Rudiger - Christensen - Azpi
Caballero

Bayern München 4-2-3-1

Lewandowski
Gnabry - Müller - Coman
Kimmich - Thiago
Davies - Alaba - Boateng - Pavard
Neuer

Chelsea pallollisena vs. Bayern pallottomana:
Chelsea avasi peliä alhaalta paperiryhmityksen mukaisesti 3-4-3 muodolla. Topparikolmikko Rudiger-Christensen-Azpi levittäytyi ja seuraavassa tasossa olivat wingbackit Alonso ja James sekä keskikentän keskustan pelaajat Kovacic ja Jorginho. Yläkolmikko oli kapealla Bayernin alimman linjan etupuolella. Giroudin tullessa kohdepelaajana palloa vastaan Mount ja Barkley tekivät vastaliikkeitä pystyyn.


Niissä harvoissa hetkissä, kun Bayern joutui puolustamaan organisoidusti puolessa kentässä, sen muoto oli 4-1-4-1. Pohjapelaajista Kimmich jäi yksinäiseksi ankkuriksi tukkimaan tiloja linjojen välissä ja Thiago oli varsinaisessa keskikentän linjassa kymppipaikan Müllerin rinnalla samalla, kun laiturit Gnabry ja Coman putosivat myös samaan tasoon. Jos Bayern joutui puolustamaan syvällä omalla puolustuskolmanneksellaan, sitten Thiago putosi Kimmichin rinnalle asti ja muoto oli paperiryhmityksen mukainen 4-2-3-1.


Vierasjoukkueen pelisuunnitelmassa avainasemassa oli kuitenkin korkea prässi. Tässä näkyy hyvin, miten se toteutettiin. Vieraiden kolme ylintä pelaajaa huolehtivat Chelsean kolmen topparin prässäämisestä. Coman painosti Rudigeria, Lewandowski Christensenia ja Gnabry vasemmalla Azpilicuetaa. Tärkeämpi huomio on vielä se, että Müllerin heidän alapuolellaan miesvartioi aina joko Kovacicia tai Jorginhoa. Tässä kuvassa hän on Kovacicin rinnalla. Jorginho näyttää olevan tässä kuvassa vapaana keskellä, mutta...


.. todellisuudessa vieraiden pohjakaksikosta Thiago nousi viidenneksi pelaajaksi ylös prässäämään aina sitä pelaajaa kaksikosta Kovacic-Jorginho, jonka Müller oli jättänyt vapaaksi. Tässä tilanteessa Müller siis vartioi kroaattia, joten Thiago on noussut estämään Jorginhon kääntymisiä, jos pallo olisi tälle pelattu, mutta Caballero oli pakotettu pitkään avaukseen. Edeltävässä kuvassa toki näkyy, kuinka Alonso viittoo sivurajalla olevansa hetkellisesti vapaana, mutta argentiinalaisen taidot ja uskallut eivät riittäneet hänelle syöttämiseen, vaan varmasti alussa oli ohjeistettukin pelaamaan suosiolla kohti Giroudia, jos paine kävisi liian kovaksi kuten tässä kävikin ja Chelsea yritti ylittää vieraiden ylimmät prässääjät tuollaisella pitkällä pallolla puoleen kenttään kohti kohdepelaajaa. Lisäksi toki Alonsoakin prässäsi Pavard, mutta hän ei näy vaan kuvissa.


Kahdeksannelta minuutilta esimerkki Chelsean käyttämästä purkumallista prässin alla. Giroudille lyötiin kylmästi pitkää palloa ja samalla sitten lähellä olevat tukipelaajat Mount ja Barkley liikkuivat syvyyteen. Mount pääsi ampumaan tilanteen päätteeksi tuloksetta.


Tässä laajakuvassa näkyy mahtavasti tosiaan Chelsean käyttämä 3-4-3 avausmalli ja Bayernin miesvartiointiprässi. Koska Bayernin laitapuolustajat Davies ja Pavard prässäsivät ja merkkasivat vuorostaan Jamesin ja Alonson, Bayernin toppariparia suojeli vain Kimmich, joka ei tosiaan osallistunut korkealta prässäämiseen, vaan Thiago oli se, joka pohjakaksikosta on tässäkin ylempänä. Näin ollen Chelsealle jäi 3v3-asetelma Kimmich-Alaba-Boateng kolmikkoa vastaan näissä tilanteissa.


Giroud alistaa Kimmichia ykköspallossa ja samalla Mount sekä Barkley yrittävät vastaliikkeillä haavoittaa Bayernin laitapuolustajien selustassa olevia tyhjiä tiloja. Davies toki ennakoi hieman paremmin pitkän syötön ja jättää Jamesin vartioinnin tullakseen toppareiden avuksi alas, mutta periaatteessa siis Giroudin voitettua ykköspallon tilanne muuttuikin 2v2-asetelmaksi. Näitä ei vain kotijoukkue eilen hyödyntänyt tarpeeksi tehokkaasti ja myöhemmin toki Boatengkin astui aina voimakkaammin vastaan voittamaan noita ykköspalloja Giroudilta, kun Kimmich ei niissä aina pärjännyt.


Tässä on vielä sitten erillinen kuva tosiaan siitä, kuinka Bayernin laitapuolustajat tarvittaessa prässäsivät ihan reippaasti Chelsean kenttäpuoliskolla asti omia vastinparejaan Alonsoa ja Jamesia. Pavard estää Alonsoa kääntymästä ja pakottaa tämän palauttamaan alas, jonka jälkeen Bayernin pelaajat liikkuvat nuolien osoittamalla tavalla ja miesvartiointi on taas kunnossa sinisten kenttäpuoliskolla. Tässä tilanteessa vieraiden prässi ei vielä johtanut riistoon, mutta kahdeksan minuuttia myöhemmin...


... Chelsea yrittää tulla vaihteeksi maitse pois syvältä omalta alueelta. Rudiger pelaa kohti Alonsoa sivurajalle ohi Comanin prässin. Pavard kuitenkin irtoaa tutusti estämään Alonson etenemistä ja keskellä Müller tulee Kovacicin iholle selkäpuolelta merkkaamaan tämän.


Alonso jatkaa pallon Kovacicille, joka ei pääse Müllerin takia kääntymään, vaan palauttaa takaisin Alonsolle. Tämä antaa ahdistettuna harhasyötön, kun Coman hyvin haistaa syöttöyrityksen tukemaan tulleelle Jorginholle. Tämän jälkeen Coman pelaa pallon nopeasti laitaan Pavardille, kun Chelsea ensijaisesti menetyksen jälkeen ryntää peittämään keskustaa. Alonso ei ehdi enää peittämään siksi keskitystä, mutta Rudiger paikkaa tilanteen puskullaan sivurajasta yli ja sininen joukkue selviää säikähdyksellä.


Neljä minuuttia myöhemmin Bayernin korkea prässi tuottaa taas riiston Alonson laidalla, mutta tällä kertaa toki rajaheiton jälkimainingeissa, kun Barkley hukkaa pallon jälleen korkealla olevalle Pavardille. Nyt Bayern luo kuitenkin muutamalla nopealla siirrolla epäorganisoitunutta puolustusta vastaan maalipaikan Comanin ja tilatulkki-Müllerin esityöstä, mutta Caballero kuitenkin nollaa Lewandowskin vastaantulollaan.


43. minuutilta vuorostaan näyte Chelsean harvoista hyvistä hetkistä ja prässin ohittamisesta maitse. Davies prässää tutusti Jamesia. Thiago on tippunut tämän selustaan jättämäänsä tyhjään tilaan, koska Barkley teki sinne pystyliikkeen kuvan ylälaidassa. Müller huolehtii Jorginhosta, mutta koska Thiago seurasi Barkleyn liikkeen, nyt hän ei ole enää Müllerin vieressä prässäämässä toista Chelsean keskustan pelaajaa Kovacicia.


James pudottaa pallon juuri Kovacicille, jota Müller irtoaa prässäämään, mutta jättää samalla Jorginhon auki. Puolustuslinjaa suojeleva ankkuri Kimmich nukahtaa kuitenkin hänentasoiselleen yksilölle harvinaisesti eikä ymmärrä ajoissa mennä estämään Jorginhon mahdollista haltuunottoa ja kääntymistä, joten alimmasta linjasta Alaba joutui tulemaan kutittelemaan italialaista, mutta oli myöhässä.


Jorginho pelaa seinän Kovacicin kanssa, josta Müller jää jälkeen eikä Alabakaan siis ehtinyt ajoissa Jorginhon iholle. Koska Mount on puolestaan liikkunut puolustuslinjan tasolle ja Pavardin sekä Boatengin väliin, ranskalaislaitapuolustaja joutuu kaventamaan voimakkaasti kohti Boatengia ja tukkimaan pystysyöttöväylän Mountille. Tämä avaa koko vasemman laitakaistan Alonson nousulle.


Kovacic syöttää tempokuljetuksensa päätteeksi Alonsolle leveyteen. Mount jatkaa liikettään kohti maalia vinottain ja imee Boatengin pois Pavardin läheltä, jolloin Alonsolle jää entistä enemmän tilaa 1v1-haastoon.


Pavard rynnii ohi tilanteesta, kun Alonso peippaa pallon sivuun. Neuer kuitenkin torjuu matalan laukauksen ja vieraat pelastuvat takaiskulta. Vaikka Bayernin prässi toimi pääosin hyvin, oli silläkin jotain heikkouksia kuten tässä näytteessä nähtiin.


Vielä yksi näyte tähän osioon toisen jakson alusta. Chelsea on puolustuslinjansa voimin katkonut Boatengin pitkän syötön kohti ylänelikkoa. Pallo on pelattu nopeasti Kovacicille. Vieraiden prässi ei ole vielä ehtinyt kunnolla organisoitua. Pohjakaksikosta Thiagon sijasta poikkeuksellisesti Kimmich on vielä kuvan ulkopuolelta vasta juoksemassa ylemmäs syvältä lähteneen topparin avauksen jäljiltä, joten Jorginhossa kiinni ollut Müller päättää hylätä italialaisen ja mennä prässäämään Kovacicia, vaikka Kimmich oli kyllä tulossa alempaa hyvää vauhtia...


... Kimmich ehtii estämään kroaatin tempokuljetuksen, mutta kun Müller on höntyillyt itsensä pois Jorginhon rinnalta, kroaatille jää syöttöväylä auki Jorginholle.


Vieraat ovat juuri ehtineet nostaa pakkansa ylemmäs pitkän syötön jäljiltä, joten alin linja on hyvin korkealla. Niin se toki oli muutoinkin, kun Bayern prässäsi ylhäältä käytännössä miesvartioinnilla, jolloin alimman linjankin piti olla puolessa kentässä, jottei Chelsealla jäänyt tiloja pelata alimman linjan eteen. Mutta koska puolustuslinja oli niin korkealla, sen selustaan jäi tilaa juosta ja pelata toki. Jorginho pallon saatuaan näkee, että Mount tekee aloitteen pystyyn oikea-aikaisesti Daviesin ja Alaban välistä. Münchenin 4-1-4-1 muoto/prässi puhkotaan siis periaatteessa kolmella syötöllä (Azpilicueta -> Kovacic, Kovacic -> Jorginho ja Jorginho -> Mount).


Valitettavasti Mountin nopeus ei riittänyt tässäkään tilanteessa kuten ei siinä kahdeksannen peliminuutin maalipaikassakaan, vaan Davies ehtii kipittää alas ja estää kunnollisen laukauksen. Barkley tulee taustalta kakkospalloon, mutta Neuer hoitaa sen. Hetkeä myöhemmin Bayern iski kaksi osumaa lyhyen ajan sisään paketoiden otteluparin.


Bayern pallollisena vs. Chelsea pallottomana:


Bayern avasi peliä syvältä käytännössä 3-3-4/3-2-5 muodolla (riippuen vähän laitapuolustajien sijainnista, mutta kolmen alakerralla joka tapauksessa), kun Kimmich putosi hakemaan palloa oman boksin reunalta asti toppareiden tasolle. Thiago ja laitapuolustajat Pavard ja Davies olivat useimmiten seuraavassa tasossa. Ylänelikko oli sitten heidän yläpuolellaan siten, että laiturit pitkältä olivat leveydessä, Lewandowski roikkui linjassa ja Müller liikkui milloin missäkin tullen palloa vastaan ja etsien vapaita tiloja Chelsean puolustuslinjan ja keskustan kaksikon välistä taitavana tilatulkkina.


Chelsean pelaajillekin löytyivät näin ollen kätevästi omat prässättävät. Mount ja Barkley pitkälti painostivat toppareita Boatengia ja Alabaa. James puolusti Daviesia, mutta Alonso ei ihan yhtä aggressiivisesti Pavardia (siksi kuvan ulkopuolella). Keskustassa Kovacic-Jorginho kaksikko vahti Thiagoa ja Mülleriä. Giroud puolestaan keskiakselilla huolehti Kimmichista. Tarkoituksena oli hyvin pitkälti tukkia keskusta ja ohjata Bayern kierrättämään palloa laitapuolustajille.


Tässä on pelin alusta vastaava tilanne puolessa kentässä, jossa Bayernin peli muuttui siten, että laiturit liikkuivat hanakammin välikaistoille avaten tilaa laitapuolustajien nousuille. Giroud hoitaa Kimmichin ja Mount-Barkley pari topparit. James puolustaa kuvan ylälaidassa Daviesia. Müllerin sijasta ylhäältä Gnabry on pudonnut palloa vastaan tässä rotaatiossa (juuri välikaistalla), joten Jorginho hoitaa hänet ja Kovacic sitten Thiagon. Alonsoa ei taaskaan näy kuvissa, vaan kun pallo kierrätetään Pavardille...


... Barkley prässää sivurajalle asti ja Alonso jää odottamaan omalle puoliskolle Pavardin mahdollista nousua, mutta James siis nousi usein prässäämään yli puolen kentän, jos pallo pelattiin Daviesille, mutta Alonso oli vähän konservatiivisempi hitaampana pelaajana ja iski kiinni Pavardiin vasta, jos tämä nousi pallollisena Chelsean puoliskolle. Ylipäätään siis puolesta kentästä eteenpäin Bayernin muoto muuttui 3-2-5:ksi eli laiturit kavensivat leveydestä välikaistoille, kun Pavard ja Davies laitapuolustajina nousivat ylemmäs, koska Chelsea tukki keskustan ja jätti siten tilan nousta laitoja pitkin. Näin ollen Chelsean alimpaan linjaan Bayern sai 5v5 tasavoiman aikaan ja parit olivat laidoilla James-Davies ja Alonso-Pavard, välikaistoilla Coman-Rudiger ja Azpi-Gnabry sekä keskellä Lewa-Christensen.


Toki välillä Bayern harrasti rotaatiota eli esimerkiksi Müller oli viides pelaaja ylhäällä välikaistalla (eikä hakemassa palloa Thiagon läheltä), jolloin toinen laitapuolustaja jäi alemmas ja samalla toinen laituri pystyi olemaan leveydessä kuten tässä kuvassa, jossa Pavard hoitaa leveyden oikealla, Coman on liikkumassa välikaistalle pois tieltä, Müller on hetkellisesti keskellä ja Lewa vasemmassa puolitilassa sekä Gnabry on lähinnä vasenta sivurajaa painottomalla puolella. Kuvan vasemmassa ylälaidassa Davies on jäänyt alemmas, kun periaatteessa vieraat jo hyökkäävät viideltä kaistalta, kunhan tilanne vielä vähän etenee.


16. minuutilta yksi pelinavausrotaatio, jonka Chelsea puolusti hyvin. Ensin Kimmich on taas lähinnä toppareita hakemassa palloa. Sitten Thiago putoaa avuksi ja muutaman sekunnin päästä Kimmich lähtee takaperin juoksuun Chelsean puolustuslinjan ja keskikentän väliin tyhjään tilaan. Samalla hetkellä Alaba kierrättää pallon Gnabrylle, joka on taas Müllerin sijasta tullut palloa vastaan. Azpilicueta on kahden vaiheilla, että prässätäkö kunnolla vai jäädä Kimmichin lähelle, koska Jorginho oli jättänyt etäisyyttä Kimmichiin. Azpi päättää kuitenkin mennä sen verran vastaan, että hän on hyvin syöttölinjalla Gnabrylta Kimmichille, joten tämä palloa ei saada pelatuksi linjojen väliin Kimmichille kapteenin sijoittumisen ansiosta, vaan Gnabry palauttaa pallon alas. Muutoinkin hän on tilanteessa välikaistalla siksi, että Davies on noussut vasemmalla laidalla viidenneksi pelaajaksi ylös, joten Gnabry on luonnollisesti kaventanut keskelle, jolloin on Azpin tehtävä prässätä häntä, kun James hoitaa Daviesin sivurajalla.


Vielä pysäytyskuvana tärkein hetki eli sovitusti Kimmichin lähtiessä ylöspäin Alaba pelaa Gnabrylle, mutta Azpi irtoaa vastaan ja peittää syöttöväylän. Jorginho oli sen verran jäljessä Kimmichia, että saksalainen olisi voinut päästä tempokuljetukseen suojaamatonta puolustuslinjaa vastaan, jos Gnabry olisi voinut syöttää linjojen väliin ilman esteitä.


Tunnin kohdalla tapahtunut Chelsean tuplavaihto ei tuonut muutosta systeemiin, vaan puolessa kentässä prässättiin yhä samalla tavalla kuin pelin alussa. Tämän jälkeen siirryinkin unten maille.


24. minuutilta näyte Chelsean prässin purkamisesta. Neuer heittää pallon sivurajalle kohti Daviesia, kun muut pelaajat ovat pidettyinä taas Giroudin, Barkleyn, Mountin ja Kovacicin toimesta.


Davies kuolettaa pallon jalkaansa. Samalla Thiago lähtee tarjoamaan syöttövaihtoehdon alapuolelle, joten Kovacic ei turhaan lähde seuraamaan häntä noin syvälle asti. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, että James on myöhässä prässinsä kanssa, joten Daviesille jää auki syöttöväylä sivurajalle Gnabrylle. Ja kun James on jättänyt selustaansa tilaa, sivutoppari Azpin pitää irrota alimmasta linjasta sivurajalle kohti Gnabrya. Keskemmällä Müllerin pitäisi olla Jorginhon kontrollissa...


... Azpikin on kuitenkin myöhässä Gnabryn puolustamisesta, joten Jorginho liikkuu täyttämään Azpin ja Jamesin selustassa olevaa tilaa ja samalla tilatulkki Müller ottaa hieman etäisyyttä italialaiseen, kun laidalla Gnabry ja Davies pelaavat seinän.


Davies pääsee kuljettamaan ja Jorginho yrittää seuraavaksi pysäytystä, mutta hänkin vuotaa. Müller on yhtäkkiä vapaana keskellä, kun hän on irtaantunut Jorginhosta oikea-aikaisesti ja samalla Gnabry jatkaa sivurajalla liikettään tyhjään tilaan.


Müller jatkaa pallon Gnabrylle, joka pääsee keskittämään. Kohdealueella on 2v2-asetelma, mutta Christensen onnistui blokkaamaan keskityksen yli rajojen.


43. minuutilta hauska yksityiskohta Bayernin pelinavaamisesta. Kimmichin sijasta Thiago kävi hakemassa palloa toppareilta ja liikkui sitten tähän kenttäasemaan. Hän on imenyt siis Giroudin keskeltä paljon sivummas ja siten keskelle on jäänyt valtava aukko, johon olisi ylänelikosta joku voinut pudota palloa vastaan.


Boateng päätti avata pystyyn, mutta tässä näkyy valtava alue, johon olisi voinut tosiaan joku pudottautua tarvittaessa palloa vastaan, kun Thiago oli pallottomalla liikkeellään ensin vetänyt Ollin pois tieltä. Ja pari kertaa Bayern tällaisia aukkoja hyödynsikin.


Siirrytään 34. minuutille, jolloin Müller nikkasi ylärimaan. Pallo on kierrätetty taas Daviesille ohi Barkleyn prässin. James tulee puolittain vastaan. Nyt Gnabryn sijasta Lewandowski on vasemmassa puolitilassa Azpin vartioitavana ja Gnabry puolestaan keskellä Christensenin huolena. Kovacic seuraa Mülleria.


Tilatulkki (niin hieno sana, että toistan sitä) Müller vastaanottaa Daviesin kovan syötön missäpä muuallakaan kuin linjojen välissä, kun Kovacic ei saanut häntä kuriin ja Rüdiger epäröi eteenpäin astumista ottelun aiempien tapahtumien johdosta (joista kohta lisää). Samalla Gnabry yrittää hyödyntää Azpin ja Jamesin jättämää tilaa. Thomas M. jatkaakin pallon laitaan.


Tulemme yksilötaitoon. Gnabry ottaa pallon haltuun, puijaa sekä Christensenin että Azpin ja pääsee keskittämään. Müller leikkaa Rudigerin pimeältä puolelta rangaistusalueelle (surkeaa havainnointia toki silti) ja nikkaa ylärimaan.


Koko tilanne vielä liikkuvassa muodossa.


Jos Bayernin prässätessä pallottomana korkealta, Mountin ja Barkleyn haavoittaville juoksuille jäi tilaa laitapuolustajien selustaan, samat vaarat piilivät myös, kun Bayern oli pallollisena, koska laitapuolustajat nousivat tosiaan silloinkin ahkerasti. Tässä GIFissä Boateng yrittää väkisin pelata maitse Chelsean tukkimaan keskustaan, mutta antaa harhasyötön, kun Alonso puolustaa vahvasti eteenpäin katkoen syötön ennen kuin se olisi mennyt Comanille välikaistalle (periaatteessa Alonsonhan olisi pitänyt odotella vain Pavardin nousua sivurajalla, kun Coman oli Rudigerin mies, mutta hyvä näin). Giroud pitää sen jälkeen Boatengin selässään ja Barkley tekee vastaliikkeen Pavardin selustassa olevaan tilaan. Viimeinen ratkaisu vain ontui eikä Mount ylettänyt takatolppakeskitykseen.


10. minuutilta puolestaan toisenlainen tilanteenvaihtonäyte. Barkley menettää pallon ylhäällä ja Boateng pelaa sen nopeasti eteenpäin kohti yläkolmikkoa, joka usein jäi roikkumaan ylemmäs, vaikka Bayern olisikin puolustanut omalla puoliskollaan, jolloin siis Chelsean alimpaan linjaan jäi 3v3-asetelma (topparit vs. Gnabry-Lewa-Coman). Nyt päästään myös siihen Rudiger vs. Coman -asetelmaan eli koska välikaistalla oleva Coman on Rudigerin mies, ranskalainen viisaasti houkuttelee saksalaisen iholleen, pelaa seinän ja juoksuvoimansa ansiosta kipittää Rudigerin jättämään tilaan päästen puolittaiseen läpiajoon, mutta viimeistely meni sivuverkkoon.


Ilmakuva tuosta 3v3-asetelmasta Chelsean linjassa, kun Bayernin yläkolmikko jäi roikkumaan vastaiskuja varten. Coman vastaanottaa pallon ja Rudiger on myöhässä, mutta ongelmana on myös se, että linja ei toimi yhtenäisesti eli Rudigerin mentyä eteenpäin myös Christensenin olisi pitänyt tehdä niin, koska nyt Gnabry jäi ihan vapaaksi ja pystyi helposti antamaan seinän takaisin tyhjään tilaan Comanille. Hirvittävää epäsymmetriaa.


Neljä minuuttia myöhemmin seuraava näyte. Bayern avaa alhaalta. Thiago vuorostaan noukkii palloa. Giroud sijoittuu siten, että Kimmichille ei voi syöttää. Chelsea miehittää taas keskustaa voimakkaasti ja Kimmich on tosiaan pihdeissä, joten Thiagolle jää vaihtoehdoksi korkean syötön pelaaminen alimman linjan selustaan.


Lewandowski maailmanluokan kärkenä irtaantuu oikea-aikaisesti taisteluparistaan Christensenistä ja pääsee vetopaikkaan, mutta Caballero pelastaa tilanteen vastaantulollaan.


Toki olisihan tuo tilanne pitänyt kyetä estämään, kun Rudigerinkaan ei tarvinnut huolehtia Comanista, vaan hän oli Alonson kontrollissa, joten 2v1 ylivoima Lewaa vastaan pitäisi riittää.


Päätetään tämä teksti kahden ensimmäisen maalin läpikäyntiin. Caballero avaa prässin alla kohti Giroudia, mutta seurauksena oli liian mones menetys puolessa kentässä, kun Jorginho lahjoitti kakkospallon Thiagolle eikä tätä tilanteenvaihtoa Bayern enää jättänyt käyttämättä, vaan Thiago jatkoi irtopallon kohti yläkolmikosta Gnabrya. Toki Azpi, jonka mies välikaistalla Gnabry oli, liukastuu ikävästi ja avaa vapaan väylän edetä. Lewandowski leikkaa samalla Christensenin selän taakse pimeältä puolelta kuten edeltävässä esimerkissä, muttei lauo paikasta, jossa onnistumisprosentti ei ole yhtä hyvä kuin kultaiselta keskikaistalta, joten puolalainen kääntää vielä keskelle ja Gnabry päättää seinäpelin varmaan maaliin, kun Azpi ei ehdi enää ajoissa keskellekään seuraamaan miestään.


Tässä näkyy vielä pysäytyskuvana tuo sama 3v3-asetelma riistojen jälkeen. Toki Alonso ja James ovat kohtalaisen lähellä tukemassa nopeasti, muttei se auta.


0-2 maalissa kolmen minuutin päästä Chelsea pakottaa prässillään Neuerin avaamaan pitkällä puoleen kenttään. James on noussut laidallaan lähelle Daviesia reilusti vieraiden kenttäpuoliskolle. Gnabry on puolestaan välikaistalla pudonnut omalle puoliskolle ja imenyt Azpin mukanaan. Näinpä ollen Neuer avaa kohti vasenta sivurajaa, jonne Lewandowski leikkaa Azpin ja Jamesin selustassa olevaan tilaan jälleen kerran eikä Christensen seuraa tätä.


Azpi ehtii peruuttamaan sen verran, että ehtii pääpalloon, mutta häviää sen puolalaiselle, joka nikkaa sen viereen Gnabryn juoksulinjalle. Azpi näin ollen hävittyään pääpallon jää jälkeen varsinaisesta illan taisteluparistaan jälleen.


Tässä kuvassa sopii kysyä sitä, miksi Rudiger ei kavenna ajoissa kohti laitaa, kun Alonsolla on kuitenkin Coman hallussa painottomalla puolella eikä sinne tarvita kahta miestä. Sen sijaan Christensen on 1v2-tilanteessa, kun Azpi on jäänyt jälkeen. Gnabry jatkaa pallon laitaan takaisin Lewandowskille.


Christensen yrittää astua vastaan ja pysäyttää tilanteen, muttei saa katki Lewandowskin seinäsyöttöä ja Gnabry painaa Christensenin jättämään tilaan, kun Rudiger ei ajoissa kaventanut täyttämään sitä. Azpikin on yhä perässä luonnollisesti ja oli loppuun asti, kun Gnabry päätti tilanteen tarkkaan laukaukseen alakulmaan.


Ja vielä liikkuvana versiona 0-2 osuma.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1401 : 27.02.2020 klo 13:26:15

Saapa nähdä menikö Tammylla jotain rikki, kun pelin jälkeisestä loppuverryttelystä klenkkasi pois kesken juoksujen.

CHO voi olla kunnossa lauantaina.

Tammyn huhutaan missaavan ainakin kaksi seuraavaa peliä. Liian aikaisin kentälle. Sama nilkka mikä meni siinä törmäyksessä.
Yrski

Poissa Poissa


Vastaus #1402 : 27.02.2020 klo 13:43:42

Onkohan joukkueen fysiikkatreeni-osasto kokenut muutenkin jonkin isomman muutoksen tässä parin viime kauden aikana? Takavuosinahan oli kaudesta toiseen tilanne, että isoja loukkaantumisia ei käytännössä ollut lainkaan.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #1403 : 27.02.2020 klo 15:10:35

Onkohan joukkueen fysiikkatreeni-osasto kokenut muutenkin jonkin isomman muutoksen tässä parin viime kauden aikana? Takavuosinahan oli kaudesta toiseen tilanne, että isoja loukkaantumisia ei käytännössä ollut lainkaan.

Syy voi tietysti olla tuossakin, mutta tokihan takavuosina myös ne ringinleventäjätkin olivat tasoltaan parempia ja ketään tärkeääkään pelaajaa ei varsinaisesti tarvinnut kiirehtiä loukkien jälkeen takaisin pelikuntoon.

Nythän tilanne on ollut pari kautta se, että tärkeitä pelaajia on saatettu pienellä riskilläkin ottaa nopeammin takaisin tositoimiin ja se on sitten välillä kostautunut. Näin ainakin Rüdigerin, Kanten, Emersonin, Pulisicin ja nyt Abrahamin tapauksissa tällä kaudella, joilla vammat ovat uusiutuneet hyvin pikaisesti sairastuvalta palattuaan.

Ja tokihan myös harjoitusmetodit ja treenien taso vaikuttavat, eli voihan se olla että siellä harjoituskentälläkin tehdään asioita väärin ja pelaajat ovat ylirasituksen vuoksi alttiimpia loukkaantumisille peleissä. Mahdollisia syitä on siis monia ja näin ulkopuolisena on paha sanoa suuntaan tai toiseen, mutta ehdottomastihan seuran sisällä asiaan kannattaisi perehtyä tarkemmin ja tehdä sitten viimeistään kesällä tarvittavia toimenpiteitä asian parantamiseksi, sillä loukkaantumisia on varsinkin tällä kaudella ollut poikkeuksellisen paljon ja pelin tasoa on hyvin vaikea pitää tasaisen hyvänä, jos eri pelipaikoilta on minä tahansa hetkenä aina vähintän pari tärkeää miestä sivussa.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1404 : 27.02.2020 klo 15:13:05

Tammyn huhutaan missaavan ainakin kaksi seuraavaa peliä. Liian aikaisin kentälle. Sama nilkka mikä meni siinä törmäyksessä.

Toivottavasti ei Sexy-Olli pelaa kuitenkaan tässä loppukaudella itselleen mitään jatkosoppariin viittaavaakaan nyt kun minuutteja saa vyölle.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1405 : 27.02.2020 klo 17:00:21

Toivottavasti ei Sexy-Olli pelaa kuitenkaan tässä loppukaudella itselleen mitään jatkosoppariin viittaavaakaan nyt kun minuutteja saa vyölle.

Komea olisi edelleen kiinnostunut Interin palveluista.

Edit: Se on sitten aikamoinen siivousurakka kesällä. Ensi kaudelle yli 22 vuotiaiden lainoja saa olla ulos ja sisään 8 kpl molempia. 21-22 6 kpl ja 22-23 3 kpl. Nämä näköjään koskee lädien ulkopuolisia lainoja. Lädien sisäisissä lainoissa on 3 vuoden siirtymäaika.

Lainalla olevista ensi vuonna kyseisen iän ylittää 18/27 pelaajaa. Näistä saaren ulkopuolella on 10/27 pelaajaa.

Näistä 3 loppuu sopimus kesällä ja 8 on jäljellä kesällä vuosi.

Edit: Summasummarum, kun avaa silmät kunnolla ja lukee pääkopan kanssa niin ongelmaa ei olekaan. :D Jype hoitaa sitten tarkistuslukemisen allekirjoittaneen oikoessa aina kun mahdollista.

Edit2: Josko tänä kesänä realisoituisi nuo Aouar huhut, olen tässä hieronut 2-vuotta käsiäni yhteen. Toki edellyttää myyntiä/myyntejä keskialueelle.
« Viimeksi muokattu: 27.02.2020 klo 22:15:09 kirjoittanut Coulijoe »
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #1406 : 27.02.2020 klo 22:24:40

Edit: Se on sitten aikamoinen siivousurakka kesällä. Ensi kaudelle yli 22 vuotiaiden lainoja saa olla ulos ja sisään 8 kpl molempia. 21-22 6 kpl ja 22-23 3 kpl. Nämä näköjään koskee lädien ulkopuolisia lainoja. Lädien sisäisissä lainoissa on 3 vuoden siirtymäaika.

Lainalla olevista ensi vuonna kyseisen iän ylittää 18/27 pelaajaa. Näistä saaren ulkopuolella on 10/27 pelaajaa.

Näistä 3 loppuu sopimus kesällä ja 8 on jäljellä kesällä vuosi.

Käytännössä näistä "yli-ikäisistä" Englannin ulkopuolisista lainapelaajista leikkuriin lähtee siis Bakayoko, Zappacosta, Moses, Piazon, Musonda ja Rahman. Sumusaarilla lainalla olevista sekä loukkaantumisten tms. takia lainapesteiltään Chelseaan palanneista yli 22-vuotiaista jotain täytyisi keksiä myös Drinkwaterille, Miazgalle, Bakerille, Blackmanille ja Panticille, mutta varmasti ainakin osalla näistä kohtalona tulee olemaan se 1-2 Englannin sisäistä lainapestiä lisää jos vain palkanmaksaja löytyy ja sopimusten päätyttyä sitten ukot ilmaiseksi pihalle.

Pasalicin pysyvä siirto Atalantaan 15m€ hintaan lienee lopullisia allekirjoituksia vaille paketissa, joten sitä ei tarvitse enää lainamiehiin edes laskea. Eikä noilla näytöillä tuohon hintaan tai jopa tuntuvasti kalliimmalla myynti tule muutenkaan mikään ongelma olevan, jos Atalanta jostain kumman syystä jättäisikin lunastamatta. Kenedyllä, Nathanilla ja tällä kaudella lainahommat loukkien takia skipanneella van Ginkelillä taitaa olla ne sopparit katkolla, joten nämä poistuvat sitten jo muutenkin ilman toimenpiteitä.

Tosiaan vielä ensi kaudella nuo uudet lainasäännöt eivät Chelsean touhuihin juurikaan vaikuta ja kaikkea ylijäämää ei tarvitse yhdessä kesässä ulostaa jos ei edes suunnilleen kohtuullista tarjousta tule, vaan osan voi jättää vielä kirjoille roikkumaan lainamiehinä uusien sääntöjen siirtymäajan puitteissa, mutta hyvähän niistä nyt ainakin suurimmasta osasta olisi eroon päästä. Viime tinkaan asti odottamalla ei ne korvaukset pysyvillä siirroilla ainakaan kasvamaan päin tule olemaan, kun ostajatkin tietävät että seuran on sääntöjen vuoksi pakko päästä pelaajista eroon.

Pari paikkaa lainakiintiöistä olisi tietysti myös hyvä jättää vapaaksi ihan jo Chelsean oman ringin pelaajienkin ulostusta varten, että on sitten mahdollista neuvotella varsinkin persaukisten italialaisten kanssa näitä nykyään niin suosittuja laina+ostopakko tyylisiä diilejä. Nykyringistä tällaisilla diileillä potentiaalisia lähtijöitä voisi olla ainakin Alonso ja/tai Emerson.
Boca Limpia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea FC, River Plate


Vastaus #1407 : 29.02.2020 klo 15:48:04

Tämänpäiväinen ottelu on taas kyllä varsin hyvä testi Lampardin miehistölle. Eddie Howen lento Bournemouthissa on jo jonkin aikaa tuntunut tulleen päätökseensä, mutta pitkän ja menestyksekkään uran seuran peräsimessä tehnyt valmentaja on siitä huolimatta ja tavallaan myös aivan ansaitusti saanut jatkaa pestissään. Lopultahan tämä ratkaisu voi johtaa jopa Cherriesin putoamiseen sarjaporrasta alemmas, joka olisi kyllä monessakin mielessä suuri sääli.

Chelseaa vastaan peli on sitten kulkenut erinomaisesti. Neljästä edellisestä ottelusta Cherries on vienyt nimiinsä kolme ja etenkin kaksi viimeistä näistä on jäänyt varmasti erittäin hyvin Chelsea-fanien mieliin.

Chelseaa vastaan Bournemouthin peli kulkee varmasti etenkin siitä syystä, että Chelsea on sekä Sarrin että Lampardin aikana ollut äärimmäisen haavoittuvainen vastahyökkäyksiä vastaan. Joukkueen keskikentältä uupuu selkeä puolustava keskikenttäpelaaja ja tämä jättää välillä todella paljon tilaa puolustuslinjan ja keskikentän väliin, jossa Bournemouthilla usein operoi hyökkäysvaiheessa 4-5 pelaajaa. Tämä avaa usein helposti tilaa nopeille kombinaatioille, joiden päätteeksi joku hyökkääjistä tai keskikenttäpelaajista pääsee karkaamaan.

Hyökkäyspäässä Chelsea ei ole saanut Bournemouthia vastaan maalia aikaan kolmeen otteluun. Peli on ollut näennäisesti kontrollissa varmaan joka kerralla, mutta tämä ei ole realisoitunut oikein tekopaikoiksi. Tänään tuohon pitäisi löytää ratkaisu ja ihan mieluusti näkisin avauskokoonpanossa asti mm. Loftus-Cheekin, jonka liike viimeisellä kolmanneksella voisi horjuttaa Bournemouthin keskikenttää ja toppareita sekä tuoda lisätukea luultavasti avauksessa olevalle Giroudille.

Ennusmerkkien perusteella en pitäisi Chelseaa lähimainkaan niin isona suosikkina kuin vedonlyöntiyhtiöt. Cherriesille kyseessä on erittäin tärkeä ottelu, johon isännät voivat lähteä varsin luottavaisin mielin. Chelsea ei ole onnistunut tuohon Howen pelitapaan vastaamaan nyt pitkään aikaan ja viikoltakin alla on varsin nöyryyttävä tappio, jossa Siniset olivat heikkoja juuri niillä alueilla, joihin myös Bournemouth osaa parhaimmillaan iskeä.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #1408 : 29.02.2020 klo 19:59:02

On kyllä uskomaton kyky tuolla joukkueella sulaa noita aivan sataprosenttisesti hallussa olleita pelejä päästämällä pari hölmöä maalia lyhyessä ajassa. Bournemouthilla ei ollut ensimmäisen viiden minuutin jälkeen todella pitkään aikaan mitään mahdollisuuksia ja Chelsealla oli tuon johto-osumansa jälkeen paikat kaunistella lukemia lisämaaleilla useampaankin kertaan, mutta kun ei taas maistu niin ei maistu ja kaverille sitten kyllä omat paikat kelpaa. Parissa minuutissa kaksi maalia omiin ja sitten menikin taas samaksi puurtamiseksi kuin niin monta kertaa aiemminkin tällä kaudella.

Alonso sentään päivän toisella maalillaan pelasti joukkueelle edes tasuripisteen, mutta ei paljoa lämmitä kun täyttä pistepottiakin tarjottiin hopeatarjottimella ja se olisi tästä ehdottomasti pitänyt ottaa kilpailijoiden hönkiessä niskaan parin pisteen päässä.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1409 : 29.02.2020 klo 20:04:07

Ikävää nähdä miten alkukaudella joukkueen parhaat suorittajat, nuorisotrio Abraham-Mount-Tomori, ovat vajonneet syvemmälle mutaan mitä pidemmälle kausi on edennyt. Tänään etenkin jälkimmäinen pelasi aivan hirveän matsin ja kirsikoiden tasoitus menee täysin Tomorin davidluizmaisen suoritteen piikkiin.

Surkeaakin surkeampi lopputulos ja trippimittari jälleen nolliin Valioliigapelien osalta. Kiva olisi jos perätysten olisi kaksi hyvällä pelillä tullutta voittoa osunut kohdille mutta kun ei toimi niin ei toimi.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #1410 : 29.02.2020 klo 20:06:04

Chelsealla ei ole Alonsoa lukuun ottamatta yksinkertaisesti yhtäkään maalintekoon pystyvää pelaajaa tällä hetkellä terveenä.
Rottweiss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: CFC


Vastaus #1411 : 29.02.2020 klo 20:56:32

Koska viimeksi Tomori on pelannut? Taitaa mennä tammikuulle. Ja sitten tulee shokkiwauna Lampardille, että pelituntuma on vähän hukassa. Vahvasti molemmissa maaleissa oli myös läsnä puolustuksemme tukipilari, herra fyysinen preesens Andreas Christensen, jolla on väliin vaikeuksia tuulenpuuskiakin vastaan. Rüdiger ilmeisesti maksoi heikosta Bayern-pelistä tänään veroja, mutta Christensen on ilmeisesti koskematon. Ikävä on JT:n aikoja, jolloin boksista ei paljon ylimääräistä tilaa löytynyt ja joka vedon eteen heittäydyttiin blokkiin.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1412 : 29.02.2020 klo 21:57:14

Tammy lähtee Espanjaan näyttämään nilkkaansa. Josko kaivettas Broja ainakin reeneihin, ei voi olla onnettomampaa suorittamista.

RLC pelaa akatemian pelissä maanantaina.

Viimeisestä 15 päästetystä 11 on tullut erikoistilanteesta. 1 vs 1 hävitään satanolla, kuten Kovacic tänään Lermalle.

Henkinen kantti on edelleen kuin hämähäkinseitin heiluntaa tuulessa.

Vaihtopenkki on kyllä surullinen, Willian, Barkley ja Michy ei mitään tuoneet peliin.

Tomorin 4? kkn lähes pelaamattomuus näkyi karusti.

Alonso pystyy pelaamaan LWB-paikkaa huikeasti. Tärkeitä maaleja.

7 pistettä veikkasin 3 pelin putkessa, toki se vaatii voiton Evertonista ensi lauantaina....

Edit: RLCn pelaamattomuuteen on vaikuttanut viime viikolla tullut pohjevamma. Kertoo aika paljon joukkueen tilasta, kun penkillä on rikkinäinen pelaaja ihan vaan kaiken varalta.
« Viimeksi muokattu: 01.03.2020 klo 15:23:06 kirjoittanut Coulijoe »
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #1413 : 01.03.2020 klo 19:10:37

Portugalilaislehti A Bola huhuillut taas Alex Tellesiä kesäsiirrolla Chelseaan. Huhujahan riitti jo aikoinaan muutamia vuosia sitten pelaajan alun perin Portoon siirtyessä, mutta silloin jäi hankkimatta ja Portossa mies on ottanut käsittääkseni todella isoja harppauksia kehityksessään. Sopimusta vain 2021 voimassa, joten hintakin jäisi mitä todennäköisimmin alle kolmenkympin.

Itse kyllä ehdottomasti lunastaisin kesällä joko Tellesin tai sitten kilpailijaseura Benficassa pelaavan Grimaldon vasemman pakin tontille. Ja jos Alonso ja Emerson molemmat poistuvat, niin miksei vaikka molemmat. Ei mitään järkeä hassata jotain 80 miljoonaa Chillwelliin vain siksi, että on englantilainen.
Yrski

Poissa Poissa


Vastaus #1414 : 01.03.2020 klo 19:20:00

Saapa nähdä kuinka monen joukkueen kanssa Valioliigan nelossijasta oikein pelataan vielä kevään mittaan. Tilastoja tarkistamattoman muistin mukaan tässä vaiheessa kautta ylempi keskikasti ( noin 5 - 8 sijat) kun on yleensä repäissyt jo jonkinlaisen kaulan alemman kymmenikön pisteisiin verrattuna.

Nythän kierroksilla jaossa olevat pisteet riittäisivät kyllä vaikka Hodarin Crystal Palacen kiivetä mukaan kisaan europeleistä sillä mikään keskikastin joukkue ei tunnu saavan peliinsä voitosta toiseen riittävää tasaisuutta.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1415 : 02.03.2020 klo 09:41:59

Sama vamma kuin Kantella, mutta pahempi. Lonkka/nivusvaiva siis kyseessä. Vedetään rohkeasti, että 8 viikkoa. Vamma tullut tammikuun alkupuolella. Maaliskuun puolivälissä, ehkä takaisin. Toivottavasti.

Siirretään suoraan huhtikuulle. Kantella on revähdys tuolla nivusen seudulla ja pari viikkoa vielä menee. Pulisicilla on huhujen mukaan repeämä, löydettiin vissiinkin uudelleen tarkistuksessa huhujen mukaan. Ei ole reenannut kertaakaan sitten tammikuun.

Lampard toivoo silmät ristissä, että CHO on pelikunnossa sunnuntaina.

Tammyn paluu on ilmeisesti samassa hississä kuin Pulisicin eli kukaan ei tiedä. Jollain "nilkkaprofessorilla" käynyt Barcelonassa.

Edit: Itsekin kiertäisin Chillwellin, ainoa mikä puoltaa on ikä. Grimaldo on vuoden vanhempi, mutta Telles täyttää jo 28-vuotta...
« Viimeksi muokattu: 02.03.2020 klo 09:44:43 kirjoittanut Coulijoe »
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1416 : 02.03.2020 klo 20:22:31

Tammy lähtee Espanjaan näyttämään nilkkaansa. Josko kaivettas Broja ainakin reeneihin, ei voi olla onnettomampaa suorittamista.

RLC pelaa akatemian pelissä maanantaina.

Broja ja Anjorin mukana edustuksen reeneissä.

RLCn pitäisi avata.

Edit: Christensen venäyttänyt jotain ja missannee huomisen. Kokoonpano valitsee itse itsensä.
« Viimeksi muokattu: 02.03.2020 klo 20:30:20 kirjoittanut Coulijoe »
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #1417 : 03.03.2020 klo 00:00:55

RLCn pitäisi avata.

Ysikymppinen alle PL2-pelissä. Voittomaaliin johtaneen rankkarin sai joukkueelle hankittua, mutta muuten sitten someseurannan perusteella muutamia väläytyksiä lukuunottamatta vähän jäistä menoa kuten tietysti 9-10kk poissaolon jälkeen odottaa saattaakin. Tästä se kuitenkin lähtee, ehkä 1-2 junnuhöntsää vielä alle ja sitten hiljalleen myös tosipeleihin mukaan supersubina.

Chelsean U23-jengi muuten enää neljän pelin päässä tappiottomasta liigakaudesta, tällä hetkellä PL2-sarjan kärkipaikalla 10-8-0 saldolla.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1418 : 03.03.2020 klo 00:08:59

Ysikymppinen alle PL2-pelissä. Voittomaaliin johtaneen rankkarin sai joukkueelle hankittua, mutta muuten sitten someseurannan perusteella muutamia väläytyksiä lukuunottamatta vähän jäistä menoa kuten tietysti 9-10kk poissaolon jälkeen odottaa saattaakin. Tästä se kuitenkin lähtee, ehkä 1-2 junnuhöntsää vielä alle ja sitten hiljalleen myös tosipeleihin mukaan supersubina.

Chelsean U23-jengi muuten enää neljän pelin päässä tappiottomasta liigakaudesta, tällä hetkellä PL2-sarjan kärkipaikalla 10-8-0 saldolla.

Katoin puoliajan ja ei yhtään spurttia. Istui pallon kanssa. Huhtikuun alussa kentälle.

Edit: Alex Telles ei aio laittaa puumerkkiä uuteen sopimukseen, jota on jäljellä vuosi. Mielikuvitus lakimiehen lakimieskaveri ilmoitteli, että Chelsea on tekemässä businesta Porton kanssa.

Maalivahtihuhulistaan lisäämme tänään Donnarumman. Tästä listasta tulee vielä yhtä pitkä kuin toissa tammikuun hyökkääjähankintalistasta :D
« Viimeksi muokattu: 03.03.2020 klo 18:07:56 kirjoittanut Coulijoe »
Boca Limpia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea FC, River Plate


Vastaus #1419 : 03.03.2020 klo 18:46:02

Liverpool ilmeisesti kierrättää illan ottelussa kokoonpanoaan, kuten Kloppolla on ollut kuluvan kauden aikana Cupin peleissä tapana. Mitään täysin junnu + kakkosmiehistöpitoista vastustajaa nyt tuskin kuitenkaan nähdään.

Aika tasaisista lähtökohdista tähän otteluun joka tapauksessa lähdetään. Chelsea nimittäin lähtenee otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella miehistöllä. Tämä saattaa kääntää ottelun hallinnan isännille, mutta se suurin kysymys kohdistunee tänäänkin siihen, riittääkö tämä positiiviseen tulokseen. Kovin kovalla prosentilla tuo ei nimittäin ole kauden aikana toteutunut.

Todennäköisimmältä skenaariolta tässä vaikuttaa se, että Chelsea kontrolloi ottelua valtaosan ajasta, mutta tekee muutaman sellaisen virheen, jolla Pool vie ottelun vähintään jatkoajalle ja kuittaa voiton sitten rankkareilla. Ei ainakaan minua yllättäisi ollenkaan.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #1420 : 03.03.2020 klo 20:46:16

Edit: Alex Telles ei aio laittaa puumerkkiä uuteen sopimukseen, jota on jäljellä vuosi. Mielikuvitus lakimiehen lakimieskaveri ilmoitteli, että Chelsea on tekemässä businesta Porton kanssa.

Tämä olisi kyllä kaikin puolin niin itsestäänselvän oloinen ja helpohkosti toteutettavissa oleva hankinta, että tuskin toteutuu. :D

Tellesin voisi helposti paketoida jo kevään aikana ja mahdollisesti sitten kesän puolella myös toista uutta vasenta pakkia sisään, jos seura onnistuu molemmat nykyisistä ulostamaan. Tai sitten pitäisi toisen nykyisistä rotaatiossa.

Maalivahtihuhulistaan lisäämme tänään Donnarumman. Tästä listasta tulee vielä yhtä pitkä kuin toissa tammikuun hyökkääjähankintalistasta :D

Milanilla tosiaan tarvetta myydä FFP-hommien vuoksi, joten siirto johonkin päin täysin mahdollinen. Chelseaan kuitenkaan vaikea nähdä päätyvän, koska agenttina Mino Raiola.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #1421 : 04.03.2020 klo 00:42:27

Nollapeli! Harvinaista herkkua tällä kaudella, milloin viimeksi? :D

Hieno reagointi joukkueelta viime viikon pettymyksiin, loukkaantumistilanteen paheneminen entisestään tosin vähän himmentää illan suoritusta. Toivottavasti Kovacic ja Willian eivät ainakaan mitään pahaa tälliä ottaneet, sillä tärkeitä pelejä on edessä ja sairastuvan pitäisi enemmänkin tyhjentyä eikä täyttyä entisestään.

Gilmourilta todella hieno peli, ja Jorginhon pelikiellon myötä näytönpaikkoja on kyllä lähiviikkojen aikana varmasti luvassa lisääkin. Ylos

Kepalta myös vahva ottelu paluussaan tolppien väliin, pääsisiköhän tuon myötä koirankopista pois?
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1422 : 04.03.2020 klo 00:47:54

Nyt sitten mitataan Lampardin sekä seurajohdon kantti maalivahtiasioissa. Ei Kepalla paljoa töitä ollut mutta se yksi maaginen hetki, plus muutama varma Andreas Köpken oppikirjasta vedetty nyrkkeily, oli sitä matskua mitä maailman kalleimmalta sopiikin odottaa. Jos Johnny Sins avaa Evertonia vastaan, voidaan kyseenalaistaa päättäjien järjenjuoksu, ja samalla toivottaa Kepalle tsemppiä uusiin haasteisiin kesän jälkeen.

Hieno matsi ja positiivinen ylläri kerta kaikkiaan. Ekalla jaksolla muutama mätä omena oli kentällä mutta toisella jaksolla siellä sähläsi enää vaan Pedro ja osittain Barkley, muiden vedellessä rautaisella ammattitaidolla. Gilmour jatkossakin kentälle ja taitaapa tuo tapahtua ihan ”luonnollisestikin” kun sairastupa sai tänään taas mahdollisesti kaksi uutta asiakasta? Evertonis vastaan samanlainen kypsä esitys päälle niin siitä pelistä sopii odottaa jopa täyttä pistepottia.
Boca Limpia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea FC, River Plate


Vastaus #1423 : 04.03.2020 klo 00:53:52

Barkleyn esitystä hehkutettiin ainakin omassa striimissäni hänen yhdeksi Chelsea-uransa parhaista ja sitähän se olikin. Alusta loppuun saakka järkeviä pystysuunnan liikkeitä, joiden ansiosta Barkley oli usein se pelaaja, joka toi palloa vauhdilla ylöspäin nopeissa hyökkäyksissä. Pelaamisessa paljon hyvää, eikä juurikaan virheitä.

Gilmour helposti ottelun paras pelaaja. Ei minkäänlaisia vaikeuksia kumpaankaan suuntaan, syöttötyöskentely erinomaista ja päälle useampi tärkeä ja haastavakin katko ja taklaus.

Miinuksia hyvin hankala jakaa. Topparipari oli avausjaksolla ajoittain hukassa, mutta paransi toisella jaksolla. Giroudilta ja Pedrolta puolestaan älytön määrä hommia joukkueen eteen, joka olisi molempien kohdalla voinut kruunautua myös tulostaululla.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1424 : 04.03.2020 klo 01:48:57

Kovacic ja Willian, molemmilla akilles vaivoja. Manen nappulat tuli Kovacicin akilleelle, Willianilla joku lievä kolhu. Molemmat käveli omin avuin pois stadionilta. Willian selvisi vähemmällä, kuinkas muutenkaan.

 
Sivuja: 1 ... 56 [57] 58 ... 60
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines