FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
11.07.2020 klo 02:34:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kuka oli Chelsean tynkäkauden 19/20 paras pelaaja?
Kepa
Caballero
Zouma
Rüdiger
Christensen
Tomori
James
Alonso
Azpilicueta
Emerson
Kanté
Jorginho
Gilmour
Kovacic
Barkley
Mount
Pedro
Hudson-Odoi
Pulisic
Willian
Batshuyai
Abraham
Giroud

Sivuja: 1 ... 71 [72] 73 ... 77
 
Kirjoittaja Aihe: Chelsea F.C. 19/20 - Eedenin puutarhasta legendan alaisuuteen  (Luettu 290508 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Yrski

Poissa Poissa


Vastaus #1775 : 26.06.2020 klo 11:13:38

KdB ei toki koskaan edes saanut Sinisissä niin monta näytönpaikkaa, että tuolloin olemassa oleva potentiaali olisi jotenkin saatu "varmistettua".

Salahiin hyvin sama - nopeus nähtiin jo Baselissa, mutta oli kyllä Chelsean kannalta täysin turha hankinta etenkin kun samoille paikoille oli jo tuolloin olemassa Willian ja vielä tuossa vaiheessa myös potentiaalinen onnistuja Schurrle. Eihän tällaisia "late boomereita" voi muutenkaan ennustaa.
Budha-B

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #1776 : 26.06.2020 klo 11:14:36

Kinkkelille vuoden jatkopahvi.
https://www.chelseafc.com/en/news/2020/06/25/van-ginkel-to-remain-at-chelsea
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1777 : 26.06.2020 klo 11:32:00

Olipa näin jälkikäteen katseltuna makea voitto eilen matsista, josta tosiaan ei olisi uskaltanut haaveilla pistettäkään aikavälillä viime vuoden heinäkuu - eilinen ilta Ylos

Pulisicin maalitehtailu sen kun jatkuu (joskin pienellä vihollisen avustuksella mutta jäätävän tarkan viimeistelyn tuokin osuma lopulta vaati) ja tehotilastoja kun katsoo niin Captain American ensimmäistä Valioliigassa pelattua, hieman outoa kiitos koronan, kautta voi kyllä pitää jymymenestyksenä hankalahkosta alusta huolimatta. Bundesissa viime kaudella hyytyminen ei ole kyllä jenkin otteissa näkynyt lainkaan.

Pieni rotaatio keskikentällä teki hyvää myös ylihuomista cupin peliä ajatellen, jossa toivottavasti kettuja vastaan kentälle asetetaan ns. ykkösnyrkki (eli mikä tahansa aloituskokoonpano jossa ei ole Barkley, Pedro, Alonso, Giroud taikka Jorginho) jotta tämän kauden ainoa realistinen sauma jalometalliin pysyisi vielä hengissä. Leicester toivottavasti laittaa enemmän panoksia liigan puolelta CL-paikan varmistamiseen ja huilailee sunnuntain pelin mutta nähtäväksi jää mikä tulee olemaan tuon matsin kulku?
Salming

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Chelsea FC


Vastaus #1778 : 26.06.2020 klo 13:06:08

Kante oli muuten tänäänkin helvetin hyvä keskikentän pohjalla. Eihän sillä mitään jorginhomaisia pelinrytmityskykyjä tuolla tontilla pelatessaan ole, mutta näyttäisi auttavan huomattavasti myös toppareiden pelaamista, kun energinen ranskalainen ehtii paikkailemaan monia tilanteita ennen kuin niistä pääsee edes kehittymään vaarallisia paikkoja.

Kantehan on pelannut tuolla paikalla nyt molemmissa peleissä tauon jälkeen, eli selvästi Lampardilla on joku uusi visio mitä on näissä kahdessa pelissä nyt kokeiltu. Leicesteriä vastaan cupissa Kante varmaan pääsee kuitenkin huilailemaan ensi viikon liigapelejä varten, joten näytönpaikkaa olisi tarjolla mm. Gilmourille ja varmaan myös Jorginho tekee paluun avauskokoonpanoon cupin pelissä.
Joo, olen pitänyt myös näkemästäni, mutta Citykin antoi hänelle yllättävän paljon tilaa noukkia palloja eikä ottanut häntä varsinaisesti miesvartiointiin kuten Jorginho herkemmin otetaan, joten haluan nähdä Kanten suoriutumista vielä sellaisessa pelissä, jossa hänet otetaan puhtaasti vartiointiin. Toki kahden ruudun taktiikasta johtuen en katsonut toista puoliaikaa niin tarkkaan kuin ensimmäistä, joten en varmaksi mene sanomaan, että muuttiko City jotain pallottomassa pelaamisessaan verrattuna avausjaksoon, josta on pari havaintoa alla.


Tässä näkyy se, miten City prässäsi Chelsean 2-3-2-3 avausmallia vastaan. Laiturit Sterling ja Mahrez merkkasivat Christensenin ja Rudigerin sekä takaprässäsivät Azpia ja Alonsoa, jos Chelsea kierrätti pallon sivurajoille laitapuolustajille samalla, kun Cityn laitapuolustajat Mendy ja Walker puolustivat eteenpäin eli tuolloin Alonso ja Azpi jäivät puristuksiin laitapuolustajan ja laiturin väliin. B. Silvan tehtävänä oli ohjata prässiä ja paineistaa pallollista topparia liikkumaan kohti Mahrezia tai Sterlingiä riippuen siitä, kummalla topparilla pallo oli. Tässä hän ohjaa Christenseniä kohti Sterlingia. Samalla Silva yritti jättää Kanten syöttövarjoon, mutta ranskalaisen ketteryydestä oli tosiaan hyötyä siinä, että hän jaksaa ja jaksoi juosta itsensä pois varjosta pelattavaksi jorginho- ja pjanicmaisesti. Chelsean laitimmaiset keskikentän keskustan pelaajat Mount ja Barkley olivat puolestaan sikäli merkittävässä roolissa pelin avaamisessa, että he eivät saaneet pudota liian alas, vaan heidän nimenomaan piti olla selkeästi Kanten yläpuolella, koska siten he imivät mukaansa KDB:n ja Gundoganin, Cityn laitimmaiset keskustan pelaajat ja Kantelle jäi enemmän tilaa prässilinjojen väliin. Cityn puolustavimmalla keskikenttäpelaajalla Rodrilla oli vapaampi roolia liikkua vain puolustuslinjan edessä suojelemassa sitä ja kamppailemassa Giroudia vastaan ykköspalloista, jos Chelsea joutui turvautumaan pidempiin palloihin alakerrasta. Tässä kuvassa tosin Rodri on liikkunut melko lähelle Gundogan-Barkley kaksikkoa, josta Barkleysta näkyy kuvan vasemmassa reunassa vain hihan reuna.


12. minuutilla näkyy, mitä kävi, jos Rodri vapaana pelaajana yritti nousta tukemaan prässiä ylemmäs ja merkkaamaan Kanten. Silloinhan Cityn puolustuslinjan edessä ei ollut enää ketään voittamassa palloja Giroudia vastaan ja muodostamassa ylivoimia puolustajien kanssa tuota maailmanluokan kohdehyökkääjää vastaan, joten Rudiger ymmärtää tilanteen ja lähettää siksi pidemmän syötön eikä väkisin yritä pelata maitse.


Kun Rodri on poissa alimman linjan edestä, Giroud pitää vaivatta alimmasta linjasta ilmakamppailuun irtoavan Walkerin selässään ja saa rauhassa ottaa pallon haltuun. KDB-Gundogan parilla on ollut omat merkattavansa, joten hekään eivät ehdi antamaan takaprässiä, vaan...


... laidalta keskemmäs tukemaan kaventanut Pulisic liikkuu pelattavaksi siihen tilaan, jonka Giroud vastaantulollaan ja yhden pelaajan ihollensa houkuttelullaan on luonut. Pulisic pääsee tempokuljettamaan suojaamatonta linjaa vastaan ja Azpi nousee tukemaan painottomalta puolelta.


Willian liikkuu lopulta oikea-aikaisesti linjan taakse ja saa syötön Azpilta. Takaviistokääntö ei kuitenkaan sitten enää tuottanut tulosta, mutta Chelsea kuitenkin purki hienosti Cityn prässin hyödyntäen Giroudia, kun Kante ei ollut pelattavissa.


Pallottomana Kante liikkui tosiaan taas laajalla säteellä yksinäisenä ankkurina puolustuslinjan edessä. Jos Casemiro on pystynyt kookkaampana ja raskastekoisempana pelaajana hoitamaan vastaavaa roolia menestyksekkäästi esimerkiksi Brasilian maajoukkueessa, en minä näe mitään syytä, miksei Kantekin pärjäisi jatkossakin yksinään tuossa tiloja tukkimassa. Piilokärki Silva on hyvin kontrollissa ja hänen juoksujen takia Kantehan putosi välillä reilusti omaan boksiin asti puolustamaan keskityksiä, kun kuten tästäkin kuvasta näkyy, Azpi-Christensen kaksikon vastuulla on Sterling-Gundogan pari väli- ja laitakaistalla. Toisella puolella vastaavasti Alonso-Rudiger pari muodosti 2v2-asetelman Mahrezia ja KDB:tä vastaan.


Voiton avaimena oli myös se, että laiturit Willian ja Pulisic puolestaan seurasivat Cityn laitapuolustajien Mendyn ja Walkerin nousut kurinalaisesti, jotta City ei saanut aikaan ylivoimia. Tässä paikkojen vaihdon seurauksena De Bruyne on keskittämässä, mutta Willian on pudonnut boksin reunalla auttamaan Azpia ja keskellä Kante puolustaa topparien kanssa Silvaa.


Willian estää Mendya keskittämässä ja Azpin vastuulla on Silva, kun tämä on vaihtanut paikkoja Sterlingin kanssa, jota Kante on seurannut omaan boksiin asti.


Yhtä lailla toisella puolella Pulisic ohjaa Walkerin sivurajaa kohden. Alonso tarkkailee Mahrezia ja Rudiger KDB:tä. Chelsealla on jopa ylivoima, kun Mount tukee vieressä samoin kuin Barkley teki ylemmässä kuvassa toisella laidalla.


Voittomaaliin ja rangaistuspotkuun johtanut hyökkäyskin käynnistyi siitä, kun Willian puolustaa laidalla tiukasti Mendyn korvannutta Zinchenkoa, joten KDB ei voi kierrättää palloa sinne ja sitten hänelle tulee kiire Barkleyn korvanneen Kovacicin prässätessä kovaa, joten seurauksena on epätoivoinen syöttöyritys Kanten läpi kohti D. Silvaa, kun puolustuslinjassa muutkin Cityn pelaajat ovat pihdeissä. Azpi pystyy pelaamaan kapealla lähellä toppareita kiinni Sterlingissä, koska Willianin vastuulla on tosiaan nouseva laitapuolustaja Zinchenko.


Kante jatkoi pallon laitaan Willianille, jonka nopeus ja keskikropan vääntö riittivät Zinchenkoa vastaan mainiosti eikä KDB:kään saanut revittyä häntä kunnolla nurmen pintaan, jos brassi karkasi laidasta, syötti maalin eteen ja lopulta Fernandinho torjui kädellä Abrahamin vedon maaliviivalta punaisen kortin arvoisesti, jonka jälkeen iki-ihana Willian itse naulasi kliinisen pilkun.


Aston Villa sai pelissä kaksi kulmapotkua. Ensimmäinen tuli vartin kohdalla. Grealish oli itseoikeutetusti pallon takana ja boksissa oli viisi kohdetta. Chelsea puolusti miesvartioinnilla ja lisäksi Rudiger-Giroud kaksikko oli ylimääräisenä lähellä etutolppaa viiden metrin alueen sisällä. Miesvartioinnista huolehtivat Kovacic, Christensen, Azpilicueta, Alonso ja Loftus-Cheek, joten Kante, Willian ja Mount olivat ne pelaajat, jotka olivat oman rangaistusalueen ulkopuolella kyttäämässä vastaiskuja ja kärkkymässä kakkospalloja (Kante näkyykin kuvan vasemmassa reunassa). Tuosta kolmikosta vieläpä Mount oli selkeästi ylimpänä jopa lähellä puolta kenttää ja Kante-Willian kaksikko sitten lähempänä omaa rangaistusaluetta.


Villa pelasi kulman lyhyenä, kun McGinn tuli palloa vastaan Kovacic selässään. Hän palautti Grealishille, joka syötti takaviistoon, mutta kuten kuvasta näkyy, Giroud ja RLC yhdessä voimin blokkaavat Hourihanen vasurin laukauksen. Kante aavistaa tämän ja lähtee jo spurttaamaan ylöspäin.


Tässä kuvassa näkyy hyvin se, kuinka Mount on selkeästi ylimpänä eli hän on kytännyt vastahyökkäystä lähellä puolta kenttää, kun sitten kaksi muuta ympyröityä heppua eli myös oman boksin ulkopuolella olleet Kante ja Willian ovat kirmaamassa samaa matkaa ylös Giroudin ja Cheekin kanssa.


Puolittaisen transition Chelsea sai aikaan, mutta lopulta Giroudin kääntö kohti Mountia oli epätoivoinen hänen oltuaan jo niin hapoilla spurtin jäljiltä isona miehenä.


Villan toinen kulma tuli ottelun lopussa. Johtoasemassa myös Willian-Kante kaksikko laskeutui omaan boksiin. Abraham on Rudigerin rinnalla Kepan lähettyvillä Giroudin paikkaajana. Mount oli myös omassa boksissa yhtenä miesvartioijana RLC:n ollessa vaihdossa, mutta ylhäällä oli silti yksi pelaaja eli heiveröinen Pulisic.


Giroudin korvannut Abraham voitti ykköspallon viiden metrin alueella ja puski sen täydellisesti voimalla kohti ylintä yksilöä Pulisicia. Valitettavasti tämän fyysisyys ei riittänyt pallon suojaamiseen. Abraham kuitenkin teki toisen mainion teon eli jatkoi liikettään kohti yläkertaa ja pakotti Villan alimman varmistajan roiskaisemaan pallon vain takaisin ylös. Mings rikkoi Williania kuudentoista reunalla ja vieraat saivat vapaapotkun.


Pari sanaa vielä erikoistilanteista. Chelseahan puolusti vastustajan kulmia täysin samoin kuin Villaa vastaan. Rudiger-Giroud kaksikko oli vitosen alueella lähellä etutolppaa ja viisi miestä (Alonso, Azpi, Christensen, Barkley ja Kante) oli vartiointitehtävissä samalla, kun Mount oli lähellä boksin reunaa ja sitten kuvan ulkopuolella ylempänä ovat vastaiskuvalmiudessa Willian sekä kaikkein ylimpänä Pulisic.


Giroud voittaa ykköspallon KDB:n keskityksen oltua luokaton. Hän yrittää ohjata sen kohti Williania ja Pulisicia...


... mutta tällä kertaa City voittaa kakkospallon. Idea oli kuitenkin hyvä kuten Abrahamilla tuossa Villa-pelin jälkimmäisessä kulmaesimerkissä, jossa hän puski suoraan purkupallon kohti Pulisicia. Noihinkin on siis kiinnitetty huomiota eikä palloa vain yritetä purkaa paniikissa yli sivurajan tai uudeksi kulmapotkuksi, vaan jos mahdollista, purkupallot pyritään ohjaamaan kohti niitä pelaajia, jotka ovat boksin ulkopuolella ylempänä niitä kärkkymässä.


Sivuvapaapotkuissakin Chelsea asettaa nykyään Rudigerin ja Giroudin korvanneen Abrahamin tuohon etutolpan lähistölle.


Mahrezin sisäkierteinen pallo liitää muurin ohi, mutta Abraham hyppää ilmaan ja nikkaa pallon maalin yli kulmapotkuksi. Tuon parempaa ratkaisua tuosta ei saanut aikaan, koska pallon päälle oli mahdoton päästä, mutta tuo riitti ihan hyvin.Lyhyelläkin koronatauon jälkeisellä otannalla Rudiger-Giroud-Abraham kolmikon toiminta on herättänyt ainakin suurta luottamusta minussa etualueella, joten nyt erikoistilanteiden puolustaminen on sitten jatkossakin kiinni lähinnä siitä, että muut eivät häviä noita 1v1-tilanteita taaempana/vieressä.


Avausmaalia edelsi sivuvapaapotku kauempaa, mutta kulmien tapaan Willian ja Pulisic ovat irrallaan muusta porukasta. Willian on muurissa ja Pulisic puolestaan kahdeksan miehen linjan etupuolella lähinnä rangaistusalueen reunaa kiinni yhdessä City-pelaajassa.


Rudiger voittaa ykköspallon Alonso rinnallaan eikä se nyt sattumaa ole, että myös Giroud on tuon kahdeksan miehen linjan keskellä puolustamassa parasta maalintekosektoria. Pulisic lähtee spurttaamaan pystyyn ja tutusti prässäämään ylimmäksi pelaajaksi erikoistilanteen jälkeen.


Loppu on sitten Cityn omaa hölmöilyä Gündoganilta ja Mendylta, mutta ei se sattumaa ollut, että juuri Pulisic oli ylimpänä kotijoukkueen pelaajana hyödyntämässä vieraiden sekoilun tai että Rudiger voitti alun alkaen ykköspallon omassa boksissa. Viimeistely on niin komea, että se ansaitsee GIFin. :)
« Viimeksi muokattu: 26.06.2020 klo 13:11:16 kirjoittanut Salming »
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1779 : 26.06.2020 klo 13:28:32

Olen nyt sen kaksi peliä katsonut Kanten avauspeliä ja pakko todeta, että iso ikävä on Jorginhon tekemistä. Liikkuminen oikeaan tilaan, perus syöttäminen ja syöttöjen ajoitukset niin ero on oikeasti iso. Jorginhon kyky liikuttaa palloa nopeasti on erinomainen.

Näissä ei ole kyse mistään pelaamattomuudesta vaan ihan puhtaasta peliälystä ja pelitaidosta. Eilenkin lähteminen alhaalta kesti, kun ensin piti odottaa Kantea oikeaan paikkaan, sitten odottaa vielä, että syöttö lähtisi jalasta. Tämän takia Kantea ei oikeastaan tarvitse prässätä, kun kauempaa pystyy tukkimaan suuntia pelkästään liikkumalla sivuttain.

Mason Mountille tauko on tehnyt todennäköisesti erittäin hyvää. Jalka liikkuu kuin kauden alussa.

Erittäin tärkeä voitto, joka voi edesauttaa ylittämään heittämällä kauden alun arviot.

Edit: Jos Christensen saisi, jostain lihasta yläkroppaan tässä lähiaikoina niin korjattavaksi jäisi enää särkynyt pääkoppa. Jollekin dominalle ruoskaa heiluttamaan ja haukkumaan huoraksi, auttaisikohan ??? Oli eilen jäätävä.
« Viimeksi muokattu: 26.06.2020 klo 13:31:43 kirjoittanut Coulijoe »
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1780 : 26.06.2020 klo 13:42:29


1+1 vissiinkin. U23 mukaan 15.7.
Yrski

Poissa Poissa


Vastaus #1781 : 26.06.2020 klo 13:57:35

Mitähän tuolla MvG:n jatkosopparilla nyt haetaan?
Gnaget

Poissa Poissa


Vastaus #1782 : 26.06.2020 klo 14:05:21

KdB ei toki koskaan edes saanut Sinisissä niin monta näytönpaikkaa, että tuolloin olemassa oleva potentiaali olisi jotenkin saatu "varmistettua".

Salahiin hyvin sama - nopeus nähtiin jo Baselissa, mutta oli kyllä Chelsean kannalta täysin turha hankinta etenkin kun samoille paikoille oli jo tuolloin olemassa Willian ja vielä tuossa vaiheessa myös potentiaalinen onnistuja Schurrle. Eihän tällaisia "late boomereita" voi muutenkaan ennustaa.

Ei saanutkaan, varsinkaan sellaisia joita olisi ansainnut. Näiden nuorten kohdalla näyttöpaikoiksi laskettiin lainat + preseason. Ainakin Lampardin saapumiseen asti. KdB paukutteli ihan hyviä tehoja kuitenkin lainoilla ja preseasonit oli niitä mihin viittasin tällä ”pelasi hyvin kun sai näyttöpaikan” heitolla. Erityistapaus vaan tuijotteli statseja ja anto Kevinille lähtöpassit.

Siinäkin mielessä KdB oli isompi moka kun Salah. Niinkun sanoit tuossa viestissä, että lähtökohtaisesti Salah oli turha hankinta.

Vaikka näistä kiva onkin jauhaa niin jätetään aihe tältä erää tähän, koska rupeaa vaan vituttaan. Toivotaan, ettei vastaavia huteja tule enää tulevaisuudessa!
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1783 : 26.06.2020 klo 15:15:03

Mitähän tuolla MvG:n jatkosopparilla nyt haetaan?

Rahaa...ja josko sittenkin seisoisi. Toki ennen kaikkea rahaa.

Edit: Kuplassa huhuillaan, että pian olisi tulossa "Big News" ja pitäisi olla positiivisia >:( Ylos

Veikkaan 5standin toimivuuden paranemista, koska appi on kusinen katiska. :(

Edit2: Flo lähti Norjan U21 apuvalkuksi..
« Viimeksi muokattu: 26.06.2020 klo 17:53:42 kirjoittanut Coulijoe »
Yrski

Poissa Poissa


Vastaus #1784 : 26.06.2020 klo 19:58:52

Rahaa...ja josko sittenkin seisoisi. Toki ennen kaikkea rahaa.

Kolmeakymppiä lähestyvä ex-lupaus, jolla ammattilaisura on kulunut pääasiassa sairastuvan puolella, ei liene kovin kiinnostavaa hankittavaa oikein minkään seuran silmissä. Noh, ehkä sieltä vielä jonkinlaiset "Bogat" saadaan jonkun Udinesen tai Espanyolin kanssa tehtyä.
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1785 : 26.06.2020 klo 22:27:13

Kolmeakymppiä lähestyvä ex-lupaus, jolla ammattilaisura on kulunut pääasiassa sairastuvan puolella, ei liene kovin kiinnostavaa hankittavaa oikein minkään seuran silmissä. Noh, ehkä sieltä vielä jonkinlaiset "Bogat" saadaan jonkun Udinesen tai Espanyolin kanssa tehtyä.

Hollannista ottajia riittää PSV etunenässä.
Budha-B

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #1786 : 27.06.2020 klo 06:37:57


Siinä ilmeisesti seuraavan kauden kotipaita. Ylos
mailou

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #1787 : 27.06.2020 klo 09:12:31

Pulisicin maalia kelaillessa pakko vielä mainita tuo rytminvaihto, jolla Mendy jäi kuin tikku paskaan. Niin helpon näköistä, mutta vaatii loistavan ajoituksen ja räjähtävän askeleen.
Yrski

Poissa Poissa


Vastaus #1788 : 27.06.2020 klo 12:04:28

Siinä ilmeisesti seuraavan kauden kotipaita. Ylos

Jep, pelipaitamainen paita ryhdikkäällä kauluksella nyt parin kauden ajan Nikeltä nähtyihin "monttukauluksiin" verrattuna jos nyt pitää paikkansa. Toki nuo mustat yksityiskohdat näyttäisivät paremmilta valkoisina.

Hollannista ottajia riittää PSV etunenässä.

Niin, ottajia kyllä varmaan riittäisi, mutta jos verrokkina on joku Transfermarktin pelaajalle antama noin kolmen miljoonan euron siirtosumma niin kyllä jos Eindhovenissakin mietitään varmaan kannattaako. Oman maan akatemioista kun saa kahvipaketeilla läpimurtoaan hakevia junnuja melkeinpä ilmaiseksi maltilliselle palkalle. Etenkin tilanteessa, jossa seuran kun seuran tulopuoli on ottanut iskua kuluneen kevään myötä.
Budha-B

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #1789 : 27.06.2020 klo 22:58:39

Chelsea ilmeisesti kääntänyt katseensa Alaban suuntaan yhtenä vaihtoehtona vasemmaksi laitapakiksi. Voisi irrota ihan kohtuullisella summalla kun on vain vuosi sopparia jäljellä.
Menen Coulijoen tapaan järveen istumaan.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1790 : 28.06.2020 klo 11:51:45

Tänään olisikin sitten edessä yksi kauden tärkeimmistä peleistä, ja vastustajakin on astetta kovempi joten vähintäänkin menneen viikon City-pelin tasoinen esitys tarvittaneen tänään voittoon. CHO ja Tomori ovat edelleen sivussa joten nämä kaksi eivät ole käytettävissä rotaatiomielessä, joka etenkin ensiksi mainitun kohdalla on harmi kun Willian ja Pulisic ovat kellottaneet viikon sisään jo aikas isoja minuutteja. Myös Mount on juossut kummassakin koronatauon jälkeisessä pelissä keuhkonsa ruvelle, joten veikkaan että junnu aloittaa tänään penkillä.

                Tammy
       RLC   Barkley  Willian
        Gilmour  Kovacic
Emerson  Zouma  Toni  James
                  Sins
Jyrb

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi, Chelsea


Vastaus #1791 : 28.06.2020 klo 14:33:46

Itse en usko, että kokoonpano vaihtuu noin paljon. Tästä halutaan jatkoon ja vastus on aika kova. Tulevissa liigapeleissä on vastassa Hammers, Watford ja CP, joita vastaan voidaan nähdä sitten enemmän lepuutuksia. Voin toki olla aivan hakoteillä :)
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1792 : 28.06.2020 klo 14:49:04

Itse en usko, että kokoonpano vaihtuu noin paljon. Tästä halutaan jatkoon ja vastus on aika kova. Tulevissa liigapeleissä on vastassa Hammers, Watford ja CP, joita vastaan voidaan nähdä sitten enemmän lepuutuksia. Voin toki olla aivan hakoteillä :)

Tuo varmaan paljon riippuu myös siitä että miten Fat priorisoi tulevat kilpailut? Mies itse puhui tuoreessa jutustelutuokiossaan pokaalin tärkeydestä joukkueen alati kasvavalle pokaalittomalle pelaajajoukkiolle, joten eiköhän mies cupin peleihin lähde ns. voitto kiikarissa. Lestön veikkaan pelaavan itselleen CL-paikkaa sarjataulukon kautta hinnalla minä hyvänsä, joten saattaa olla että kettujen puolella ne isoimmat lepuutukset tänään nähdään?
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #1793 : 28.06.2020 klo 16:44:05

Mitähän tuolla MvG:n jatkosopparilla nyt haetaan?
Onko kaveri edes pelannut viimeisen polvivammansa jälkeen, TM:n mukaan joku 800 päivää ollut sivussa?
Eli kunhan solidaarisuutta tarjoavat sopparia ja jos polvella voi pelata niin kai sen joku kahvipaketilla ostaa.
https://www.football.london/chelsea-fc/players/marco-van-ginkel-injury-update-17304441
« Viimeksi muokattu: 28.06.2020 klo 16:46:19 kirjoittanut Seeteufel »
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1794 : 28.06.2020 klo 17:06:50

Näin, ensi kaudeksi lainalle jonkun laskuun ja katellaan sitten tai jokunen miljoona jo näin kesällä.
Yrski

Poissa Poissa


Vastaus #1795 : 28.06.2020 klo 20:22:56

Viikon sisään kolme voittoa on tuloksellisesti kaikkea muuta kuin huono saldo. Liekö pelihalut kuitenkin jo tyyntyneet pelaajilta sunnuntai-iltapäivään tultaessa, sillä sen verran aneeminen Chelsea lukemattomine harhasyöttöineen ja lepsuiluineen tänään nähtiin. Onneksi, ja siis todellakin onneksi, Leicesterille sattui samanlainen joutopäivä ja näin ollen 0 - 1 tulos on aivan oikeudenmukainen.

Puhtaat paperit jykevästä peruspelaamisesta Toni-Zouma - kaksikolle, muille pyyhkeitä naamaan. Junnu-Gilmour etenkin oli kyllä tänään aivan väärässä paikassa, olkoonkin että noin nuorelta pelaajalta tällainen peliesitys voidaan vielä jotenkin katsoa sormien lävitse.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1796 : 28.06.2020 klo 21:18:20

Tuli katsottua näin jälkikäteen peli mutta eipä olisi pitänyt sillä vitutuksen tuosta vaan sai lopputuloksesta ja jatkopaikasta huolimatta aikaan. Ukot näytti peliesitysten puolesta siltä kuin olisivat alkuperäisen vuosikalenterin mukaan olleet vielä eilen pämppäämässä Ibizalla kovimpaan Crouch&Woodgate-tyyliin. Barkleylle peukku ylös maalin takia mutta kymmenen peukkua alas ihan käsittämättömän töhöstä tekemisestä noin muuten. Myös Tammylla melkoinen matsi, noin niin kuin negatiivisessa mielessä.

Pokaaliunelma elää kuitenkin mutta vasaroitsijoita vastaan pitää menon olla enemmänkin sitä City-pelin kaltaista sillä jos ei poissaolojen riivaamaa Leicesteriä vastaan saa tätä parempaa tulosta aikaan, tulee putoamispeikkoa vastaan vääntävä WH olemaan aika kova pala purtavaksi.
Yrski

Poissa Poissa


Vastaus #1797 : 29.06.2020 klo 09:23:06

Heinäkuussa FA-Cup karkeloiden jatkot sitten Manua vastaan. Tänä vuonna loppumetreille ei ollut muutenkaan enää mitään oldhameja tai portsmoutheja vastustajaksi tarjolla, joten näillä mennään. Punaisilta onkin tullut jo kolmesti tukkaan tällä kaudella eli lievä revanssi olisi enemmän kuin paikallaan.
Isokasi808

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea Fc


Vastaus #1798 : 29.06.2020 klo 18:04:43

Mikähän tämä Jorginhon koirankopituksen syy mahtaa olla? Eilenkin Kante uurasti täydet minuutit, vaikka mielestäni juuri Jorginhoa olisi kaivattu tekemään peliä.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1799 : 29.06.2020 klo 18:32:59

Mikähän tämä Jorginhon koirankopituksen syy mahtaa olla? Eilenkin Kante uurasti täydet minuutit, vaikka mielestäni juuri Jorginhoa olisi kaivattu tekemään peliä.

Jos eivät halua riskeerata loukilla Juven mahdollisia shekkivihon kanssa oven kolkutteluita ajatellen?

 
Sivuja: 1 ... 71 [72] 73 ... 77
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines