FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2020 klo 19:58:03 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 15 [16] 17 ... 57
 
Kirjoittaja Aihe: Chelsea F.C. 19/20 - Eedenin puutarhasta legendan alaisuuteen  (Luettu 212427 kertaa)
2 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nikeman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea FC


Vastaus #375 : 31.08.2019 klo 23:28:13

Tuntuu tämän päiväinen hieman ylireagoinnilta Zoumaa kohtaan. Molemmat maalit azpi olisi voinut estää. Toka maali nyt oli työtapaturma mitä nyt välillä sattuu parhaimmillekin. Muuan JT varmaan joskus tehnyt omarin? Muuten omaan silmään zouma mitenkään huono ollut joskaan ei erityisen hyväkään.

Positiivista oli Tomori sekä Tammy. Pitkästä aikaa kiva kun kärki tekee muutakin kuin itkee maassa (Morata)
mailou

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #376 : 01.09.2019 klo 07:58:45

Halvalla meni taas täydet pisteet.

Eilisen pelin jälkeiset haastattelut vähän ihmetyttävät. Lampard mainitsi, että joukkueena puolustetaan, hyökätään, hävitään ja voitetaan. No nyt pelattiin tasan. Silti Lampard viittasi mm. loukkaantumisiin, siirtokieltoon, Drinkwateriin ja Bakayokoon, että eivät ole joukkueen käytettävissä vaan tekivät omat ratkaisut.

Lampard yrittää suojella nuoria pelaajia kritiikiltä, mutta silti sivulauseessa huomauttaa, että eipä tässä ole parempiakaan pelaajia tarjolla.

Sitten siihen, että täällä huudetaan paniikkia kun joku kritisoi Lampardin tai pelaajien otteita. Ei kai päätöksiä tai paskoja otteita kentällä tule vain sen takia hiljaisesti hyväksyä, että seuralegenda tuli poikkeukselliseen tilanteeseen manageriksi? Azpilicueta, Barkley ja Zouma ovat ainakin suorittaneet heikosti.
Salming

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Chelsea FC


Vastaus #377 : 01.09.2019 klo 08:13:56

Pari havaintoa eiliseltä:


Sheffieldin käyttäessä 5-3-2 muotoa, wingbackit tukkivat todella hyvin laidoilta etenemisen nousemalla prässäämään jopa yli puolen kentän. Tässäkin Emerson saa heti iholleen pelaajan, kun Zouma kierrättää palon hänelle. Sitten Chelsea yrittää edetä toiselta puolelta, mutta samalla tavoin Pulisic ei pääse etenemään kohti maalia, vaan joutuu palauttamaan takaisin alas. Sheffieldin eristystoimenpiteet toimivat siis ajoittain erittäinkin hyvin. Emersonilta nähtiin siksi todella vähän nousuja omalta laidaltaan eikä Azpikaan päässyt keskittämään niin paljoa kuin yleensä.


Vastustajan puolustusmuoto oli tosiaan 5-3-2. Linjojen välit olivat prässätessä melko tiiviit, joten tila olikin lähinnä puolustuslinjan takana, kun laidoilta ei mahtunut etenemään. Ympyröidyssä kuvassa Abraham viittelöikin Tomoria avaamaan pitkällä.


Peruutetaan vielä hieman. Ennen kuin Tomori avasi, palloa oli yritetty pelata taas Emersonin kautta eteenpäin, mutta tämä joutui jälleen vain palauttamaan alas, kun vastustajan oikea wingback on noussut yli puolen kentän Emersoniin kiinni. Pallo kierrätetään lopulta Tomorille, joka ottaa tyhjät pois ja luizmaisesti poimii Abrahamin juoksun linjan taakse. Tammyn viimeistely kuitenkin ontui tällä kertaa, mutta idea oli hyvä.


2-0 maalissa Jorginho on pudonnut toppareiden väliin luomaan 3v2 ylivoiman Sheffieldin prässäävää kärkiparia vastaan. Kärkiparin vastuulla ovat topparit, joten Jorginho saa kuskata vapaasti heidän välistään. Keskikentän linjasta ei ehditä antamaan painetta ennen kuin Jorginho jalka vapaana poimii taas linjan taakse juoksevan Abrahamin. Tämä saa pallon hieman onnella mukaansa ja viimeistelee sitten 2-0 osuman, mutta idea oli jälleen sama kuin edellisessä esimerkissä. Jorginholle pitää antaa erityismaininta tilan tunnistamisesta, sillä hän aisti hyvin, että nyt on mahdollisuus kuljettaa keskeltä, kun Tomori ja Zouma olivat leveällä, joten samoin vastustajan kärkipari oli melko leveällä ja heidän välissään oli aukko, joka hyödyntää.


1-0 maali syntyi nopeasta vastahyökkäyksestä riiston jälkeen. Kaikki alkoi rajaheittotilanteen jälkeisestä 5v3 ylivoimasta laidassa, joka sitten tuotti tosiaan sen riiston Tomorin toimesta.


Tomori pelasi eteenpäin Barkleylle, jonka jälkeen tämä pelasi näppärän seinän Pulisicin kanssa. Azpilla oli tilaa nousta keskittämään kerrankin, kun Sheffield oli menetyksen jälkeen huonosti organisoitunut ja loppu on sitten historiaa, kun Abraham suti boksista pallon lopulta maaliin. Azpin keskityksen lähtiessä boksissa olivat kuitenkin Mount, Abraham ja Pulisic kohdealueella, joten tällä kaudella sinne boksiin tosiaan juostaan useamman pelaajan voimin. Barkley oli lisäksi sitten lähellä Azpia boksin etureunassa.


Ensimmäistä kertaa havaitsin kulmapotkuissa junamuodostelman. Boksissa oli tutusti viisi pelaajaa eli topparit, Azpi, Abraham ja Barkley. Zouma teki myös tavalliseen tapaan juoksun etualueelle, mutta Mount ei tällä kertaa tavoitellut häntä, vaan keskitti pilkun tuntumaan, josta Azpi nikkasi pallon maaliin, mutta tilanteessa oli jo rike aiemmin.


Tomori on tosiaan uusi Luiz. Sen lisäksi, että hän kykenee poimimaan linjan taakse suuntautuvia juoksuja, häntä ei huimaa prässin alla omalla rangaistusalueella. Esitys oli kaikkinensa sen verran virheetön, että mieluummin minä katselin häntä avauskokoonpanossa Zouman sijasta. Hienosti purettu prässi Chelsealta tässä GIFissä.


Lopuksi voisi ottaa lyhyesti kantaa päästettyihin maaleihin. 2-2 tasoitusmaalissa ensin Pulisic ei saa estettyä syöttöä eteenpäin sivurajalla. Gilmour on puolestaan turhan kaukana Azpista.


Azpi joutuu itselleen epäedulliseen 1v1-tilanteeseen ja häviää sen. Kohtalokkaan keskityksen lähtiessä Pulisic ja Gilmour ovat vielä kaukana siitä, että he olisivat luomassa Lampardin haluamia lukumääräisiä ylivoimia laitoja puolustettaessa. Tietysti kapteenin ei tulisi aina vuotaa tällaisissa 1v1-tilanteisssakaan varsinkaan ottelun lopussa, mutta ihan kaikkea ei siltä voi Azpin piikkiin laittaa, vaan myös Pulisicilla ja Gilmourilla oli osansa, kun ensin mainittu ei saanut katki syöttöä eteenpäin ja Gilmour oli puolestaan sijoittunut liian keskelle maksaen kalliita oppirahoja.


2-1 maalissa Chelsealla oli nyt ylivoima laidassa rajaheiton jälkeen.


Siitä huolimatta Azpia viedään längistä, joten ei hän toki ole haavoittumaton edes silloin, kun lähellä on tuki, mutta Jorginho on kuitenkin lähellä paikkaamassa, joten hätää ei pitäisi olla...


... mutta niin vain Jorginhokaan ei ehdi peittämään keskitystä ja kun maalin edessä Zouma on jättänyt jälleen kerran liikaa etäisyyttä vapaaseen pelaajaan, jälki on tuhoisaa ja vastustaja puttaa matalan takaviistokeskityksen oikeaan alakulmaan. Ranskalaistoppari olisi voinut jättää Arrizabalagan huoleksi mahdollisen suoraan maalia kohti suuntautuvan keskityksen (varsinkin, kun vielä Tomorikin oli blokkaamassa etukulmakeskitystä) ja merkata itse vapaaksi jääneen maalintekijän, jonka nimeä en jaksa tarkistaa näin jälkikäteen.
Yrski

Poissa Poissa


Vastaus #378 : 01.09.2019 klo 10:26:53

Harmillinen tulos todellakin, ei voi muuta sanoa. Katselin ensimmäisen puoliajan ennen muille menoille lähtöä ja mieleen tuli, että pari Sheffieldin kannalta halpamaista maalia heitä vastaan nakertaa kyllä varmasti fiilistä niin paljon, että tämähän niin sanotusti ”selvä peli”.

Toki jo mainittu Barkleyn huonous pisti jälleen silmään. Lädillä on periaatteessa kaikki ominaisuudet hyväksi pelaajaksi, eli nopeutta ja fysiikkaa löytyy ja pallo pysyy hyvin hallussa pienessä tilassa. Ja juuri viimeisin sitten rajoittaakin koko joukkueen peliä suurissa määrin, sillä etenkin näiden pallonriistojen jälkeen omassa hyökkäyspäässä ovat yleensä sekä Pulisic ja Tammy jokseenkin vapaana odottamassa pystysyöttöä jota ei kuulu.

Noh, Kanten päästyä kuntoon nyt alkavalla ottelutauolla miestä tarvii tuskin enää avauksessa katsella.
Pläkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alan Shearerin ja Gary Maccan hiukset


Vastaus #379 : 01.09.2019 klo 10:41:11

Vaikka tuota 2-2 tasoitusmaalia kuinka hinkkaa, ei sitä Zouman syyksi saa. Työtapaturma joita sattuu.
DDrogba

Poissa Poissa


Vastaus #380 : 01.09.2019 klo 10:45:14

Suurin ongelma on, että materiaali ei yksinkertaisesti ole kovin kummoinen. Ei Frankiakaan voi loputtomasti syyttää paskoista tuloksista. Viime kauden ihanneavauksesta puuttuu Hazard, Kante, Rudiger ja Luiz. Ja vielä esim. Conten mestaruuskaudella materiaali oli todella laadukas. Costa, Willian, Fabregas ja Matic oli suht kovia pelimiehiä Kanten ja Hazardin lisäksi. Azpi oli rautaa. Mount, Pulisic, Barkley, Kovacic, Zouma ja tämän kauden Azpi ei yksinkertaisesti ole noiden tasolla ja tulokset ovat sen mukaiset.

Vaikka tuota 2-2 tasoitusmaalia kuinka hinkkaa, ei sitä Zouman syyksi saa. Työtapaturma joita sattuu.

Näitä "työtapaturmia" tuntuu vain kertyvän Kurtille hieman enemmän.
Boca Limpia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea FC, River Plate


Vastaus #381 : 01.09.2019 klo 11:02:03

Minulla on nämä kolme viimeisintä ottelua jääneet enemmän tai vähemmän välistä. Ongelmia sinällään siis hieman vaikea alkaa yksilöimään, mutta kyllähän tuo nyt paperilla jo näyttää suhteellisen pahalta, jos keskikentän kolmikko muodostuu Jorginhosta, Kovacicista ja Barkleysta. Hyökkäyssuunnan ja pallonhallinnan osalta varmasti hyvä kolmikko, mutta onhan tuo nyt aika usein nähty, että ei tuo sitten alaspäin kovin hyvin toimi, eikä voikaan toimia. Tästä kolmikosta, kun kukaan ei oikein osaa puolustaa keskivertoa paremmin.

Toppariosaston ennakoin itse ennen kauden alkua olevan kunnossa, kyllähän nyt etenkin Zouman esitykset ovat jättäneet paljon toivomisen varaa. Tämä ei pelkästään virheiden, vaan mm. pallollisen pelin osalta. Toki David Luiz nyt esim tuskin olisi ollut merkittävästi sen parempi. Pitää nyt vain toivoa, että Rüdiger pystyy tuota hommaa rauhoittamaan ja saamaan jonkinlaisen varmuuden aikaan. Azpilicuetasta ei tuohon ole kentällä ollut.

Norwichia vastaan pelattua ottelua lukuunottamatta kaikissa peleissä oman pelaamisen taso on laskenut toisella jaksolla. Tästä varmasti iso osa pitää laittaa sen piikkiin, että joukkueella ei riitä jalat toteuttamaan tuota pelitapaa koko 90 minuuttisen ajan. Tilanne tuskin helpottuu siinä vaiheessa, kun Mestarien liiga tulee ohjelmaan mukaan.
Rottweiss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: CFC


Vastaus #382 : 01.09.2019 klo 11:40:51

Vaikka tuota 2-2 tasoitusmaalia kuinka hinkkaa, ei sitä Zouman syyksi saa. Työtapaturma joita sattuu.

Tuskin tässä omasta maalista kukaan miestä syyttää, vaan siitä että jatkuvasti Zouman mies on metrin karussa maalin edessä laittamassa palloa tyhjiin. Miesvartiointi kusee, pallon kanssa täysin avuton, mutta pärjää sentää pääpelissä "Ylos"

Mielenkiintoista tulee olemaan Lampardin valinnat siinä kohtaa, kun loukkaantuneet palaavat kehiin. Keskustan rooleihin on Jorginho, Kovacic, Kante, RLC, Mount ja Barkley joista kolme mahtunee avaukseen yhtä aikaa. Toki timantti on vaihtoehto, mutta silloin CHO ja Pulisic jää enemmän tai vähemmän hyödyntämättä. RLC toki on laidallakin pelannut, mutta systeemin vaatimaa juoksukonetta miehestä ei laitaan saa.
J.H.Kläbo

Poissa Poissa


Vastaus #383 : 01.09.2019 klo 12:04:47

Kyllä kokoonpano muuttuu heti vahvempaan suuntaan kun sairaslomalista tyhjenee. Kantesta ja Rudigerista puhumattakaan sieltä tulee kirjainyhdistelmät CHO & RLC ja Reece James. Viimeisemmäksi mainitulla on nyt elämänsä tilaisuus ottaa oikean pakin tontti kerralla itselleen.

Mikä on muuten Chelsean virallinen kapteenisto tällä kaudella? Jos ja kun Azpilicueta heivataan avauksesta pois. Itse liputtaisin nyt ja tulevaisuudessa kaksikon Jorginho ja Rudigerin puolesta.
Radu

Poissa Poissa


Vastaus #384 : 01.09.2019 klo 16:56:21

Toki jo mainittu Barkleyn huonous pisti jälleen silmään. Lädillä on periaatteessa kaikki ominaisuudet hyväksi pelaajaksi, eli nopeutta ja fysiikkaa löytyy ja pallo pysyy hyvin hallussa pienessä tilassa. Ja juuri viimeisin sitten rajoittaakin koko joukkueen peliä suurissa määrin, sillä etenkin näiden pallonriistojen jälkeen omassa hyökkäyspäässä ovat yleensä sekä Pulisic ja Tammy jokseenkin vapaana odottamassa pystysyöttöä jota ei kuulu.

En ole koskaan ymmärtänyt millaisen skouttauksen perusteella Barkley on voinut tuntua hyvältä hankinnalta top-6-joukkueeseen (paitsi pieneen rotaatio-rooliin HG-pelaajana). Suurimmat vahvuudet ovat fysiikka ja tsemppi, tekniikkakin on perus-brittikoohottajiin verrattuna toki hyvällä tasolla, mutta pelikäsitys/viimeiset ratkaisut eivät ole hyökkäävän/pelintekoon osallistuvan roolin pelaajalle läheskään tarpeeksi hyviä, ja puolustussuuntaan Barkley on aina ollut hyvän fysiikan omaavaksi pelaajaksi jopa hämmentävän heikko, vaikka Sarrin aikana hieman tässä osoittikin kehittymisen merkkejä.
« Viimeksi muokattu: 01.09.2019 klo 16:58:49 kirjoittanut Radu »
Yrski

Poissa Poissa


Vastaus #385 : 01.09.2019 klo 17:58:12

En ole koskaan ymmärtänyt millaisen skouttauksen perusteella Barkley on voinut tuntua hyvältä hankinnalta top-6-joukkueeseen (paitsi pieneen rotaatio-rooliin HG-pelaajana). Suurimmat vahvuudet ovat fysiikka ja tsemppi, tekniikkakin on perus-brittikoohottajiin verrattuna toki hyvällä tasolla, mutta pelikäsitys/viimeiset ratkaisut eivät ole hyökkäävän/pelintekoon osallistuvan roolin pelaajalle läheskään tarpeeksi hyviä, ja puolustussuuntaan Barkley on aina ollut hyvän fysiikan omaavaksi pelaajaksi jopa hämmentävän heikko, vaikka Sarrin aikana hieman tässä osoittikin kehittymisen merkkejä.

Edelleen nuori, vaikka ei tietenkään "ihan niin nuori" kyky, joka hommattiin rosteriin ehkäpä juuri HG-statuksen vuoksi tilanteessa, jossa muut vaihtoehdot olivat kortilla. Vajaan parinkymmenen miljoonan euron siirtosummakin oli nykymarkkinoilla lähes puoli-ilmainen.

Tavallaan toivoisi, että nimenomaan Lampsin valmennuksessa lädistä kuoriutuisi vielä kovan luokan pelimies tuohon kymppipaikan rooliin. Ja tämä kausi juuri lienee siihen se viimeisin paikka. Nimittäin RLC:n kuntouduttua jossain vaiheessa, ja tietty "palattua" sinne omalle jykevälle tasolleen, taitaa vaihtopenkki olla se todennäköisin aloituspaikka Barkleylle. Toki yksi vaihtoehto nähdäkseni on myös peluuttaa Kovacicia tuolla paikalla, jossa kroaatti taisi Inter-aikanaan pelatakin? Mutta tämä taas vaatii kunnossa olevan Kanten Jorginhon viereen pelaamaan.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #386 : 01.09.2019 klo 18:27:10

Kyllä Barkley on jo nyt paikkansa menettänyt. Koska Chelsean laiturit on telakalla niin Mount joutuu kympiltä laitaan. Eiköhän tauon jälkeen Willian/Pedro ole siinä kunnossa, että Barkley löytyy penkiltä ja Mount 10-paikalta.

Sinällään se 15 miljoonaa tai 8 miljoonaa + agentille 7 miljoonaa "nuoresta" HGsta ei ollut yhtään mitään ja uskon että eroonkin pääsee.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #387 : 01.09.2019 klo 18:38:07

Sinällään se 15 miljoonaa tai 8 miljoonaa + agentille 7 miljoonaa "nuoresta" HGsta ei ollut yhtään mitään ja uskon että eroonkin pääsee.

Jep. Evertonin sopimustilanteestaan johtuen Barkley tuli sellaisella hinnalla, että hänet saa kyllä helposti voitolla tai vähintään omakustannehintaan myytyä poiskin, jos tarve vaatii.

Ihan kokeilemisen arvoinen hakuhan tuo oli, mutta ei se taida kuitenkaan seisoa.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #388 : 02.09.2019 klo 13:01:12

Laitetaan tännekin

Chelsea lainaa viimeiset 3 pelaajaa, jotka ovat jääneet vielä roikkumaan kirjoille, joille ei ole käyttöä.

Baba Rahman ----> Mallorca
Kenedy -------> Getafe
Lucas Piazon ---> Rio Ave

Näin ollen listoille jää vain Michael Hector, jonka piti siirtyä Fulhamiin pysyvästi, mutta Sessengnon kaupan ähkintä vei kaiken ajan. Tietojen mukaan siirtyy tammikuussa sitten.

Kenedy on Madridissa eli mennee läpi.

Edit: Rahman varmistettu + uusi sopimus 2022
« Viimeksi muokattu: 02.09.2019 klo 16:16:36 kirjoittanut Coulijoe »
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #389 : 02.09.2019 klo 17:59:04

Jep. Evertonin sopimustilanteestaan johtuen Barkley tuli sellaisella hinnalla, että hänet saa kyllä helposti voitolla tai vähintään omakustannehintaan myytyä poiskin, jos tarve vaatii.

Ihan kokeilemisen arvoinen hakuhan tuo oli, mutta ei se taida kuitenkaan seisoa.

Näinpä juuri. Sinällään Barkleyn epäonnistuminen Chelseassa ei nyt varmaan ollut monellekaan kovin suuri yllätys, mutta ei se nyt tarkoita sitä etteikö tuota diiliä olisi kannattanut kokeilla. Joku West Ham, Newcastle tai Borunemouth tuosta vielä sen 15M maksanee.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #390 : 02.09.2019 klo 18:24:46

Kovacic ilmeisesti joutunut jättäytymään pois majupeleistä loukkaantumisen takia. Vielä ei tietoa, millaisesta vammasta kyse.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #391 : 02.09.2019 klo 19:44:26

Guehille jatkosoppari vuoteen 2022. Katotaan tuleeko peliminuutteja tällä kaudella.

Edit: Kenedy Getafeen varmistunut. Piazonin siirrolla ei ole kiire, kun ikkuna menee kiinni myöhemmin syyskuussa?

Jossain oli, että Guehin keskusteluissa mies olisi vahvistanut, että Gilmour ottaa paikan ykkösjoukkueessa.

Kovacicin kohdalla huhua Akilles vammasta, mutta ei mistään vakavasta. Pieni huili, mutta huhu tasolla.
« Viimeksi muokattu: 02.09.2019 klo 21:45:58 kirjoittanut Coulijoe »
J.H.Kläbo

Poissa Poissa


Vastaus #392 : 03.09.2019 klo 01:25:37

Näinpä juuri. Sinällään Barkleyn epäonnistuminen Chelseassa ei nyt varmaan ollut monellekaan kovin suuri yllätys, mutta ei se nyt tarkoita sitä etteikö tuota diiliä olisi kannattanut kokeilla. Joku West Ham, Newcastle tai Borunemouth tuosta vielä sen 15M maksanee.

En itse pidä Barkleyn hankintaa minään epäonnistumisena (a'la Naby Keita 60milj). 15miljoonaa ihan saludoja ja miehellä aikaa vielä breikata. Vielä ei toki ole sitä viimeistä läpimurtoa tehnyt, mutta esiintynyt jo nyt juuri tuon rahasummansa edestä. Vakiokamaa myös Englannin majussa mikä kertonee kuitenkin jotain?
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #393 : 03.09.2019 klo 06:16:18

Vakiokamaa myös Englannin majussa mikä kertonee kuitenkin jotain?

Sen, missä kuopassa Inklännin maju kyntää laajuuden kanssa. Ihan ripulia

Lucas Piazon, 2 vuoden jatko + 2 vuoden laina

Vedetään yhteen.

Lainamiehiä 26, viime vuonna 41. Osto-optiot lainadiileissä; Baker, Bakayoko, Castillo, Kenedy, Moses, Pantic, Pasalic, Rahman

Edit: Myynneistä räpsähti se cirka £100 miljoonaa plussaa. Tähän ei ole laskettu lainoja eikä Moratan myyntiä.
« Viimeksi muokattu: 03.09.2019 klo 06:26:40 kirjoittanut Coulijoe »
J.H.Kläbo

Poissa Poissa


Vastaus #394 : 03.09.2019 klo 06:36:10

Sen, missä kuopassa Inklännin maju kyntää laajuuden kanssa. Ihan ripulia

Inklännin majullahan menee paremmin kuin moniin vuosiin. Uskottavuus palannut ja uusia nuoria pelaajia nousee kuin tatteja sateella. Hienoa nähdä että Barkley kuuluu tähän Southgaten rojektiin ;)
 

Boca Limpia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea FC, River Plate


Vastaus #395 : 03.09.2019 klo 07:47:32

Keskikenttä ei mitenkään älyttömän leveä tai edes tasokas ole maajoukkueessa. En siitä huolimatta vielä heittäisi kirvestä kaivoon Barkleyn osalta. Hyvä pelaaja, jolla on vielä aikaa vireen löytämiselle. Toki siinä vaiheessa, kun Loftus-Cheek palaa, niin niitä tilaisuuksia on varmasti vähemmän tarjolla.

Flopeista jos puhumaan alkaa, niin kyllähän Sinisten keskikentältä löytyy mm. kaksikko Drinkwater ja Bakayoko, joka oli sekä huomattavasti kalliimpi että paljon paremmin tuohon muottiin soveltuva.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #396 : 03.09.2019 klo 17:03:22

Huhuillaan, että Willian olisi möksähtänyt ja katselisi uusia suuntia, koska vastuuta ei kuulemma tule eikä soppariasiakaan oikein tunnu etenevän. Paikalle on kuulemma uimassa tuttu italialainen seura.
Budha-B

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #397 : 03.09.2019 klo 17:19:31

Jamal Blackman lainalle Vitesseen.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #398 : 03.09.2019 klo 17:19:52

Huhuillaan, että Willian olisi möksähtänyt ja katselisi uusia suuntia, koska vastuuta ei kuulemma tule eikä soppariasiakaan oikein tunnu etenevän. Paikalle on kuulemma uimassa tuttu italialainen seura.

Luiskaan vaan, en voi sanoa että tulisi varsinaisesti ikävä. Ensi kesään asti rotaatiomiehenä ja sitten ilmaissiirrolla helvettihin.
Yrski

Poissa Poissa


Vastaus #399 : 03.09.2019 klo 21:35:29

Luiskaan vaan, en voi sanoa että tulisi varsinaisesti ikävä. Ensi kesään asti rotaatiomiehenä ja sitten ilmaissiirrolla helvettihin.

Ei kyllä, sillä kaiken järjen mukaan herran parhaat pelivuodet on jo nähty ja edessä on jäähdyttelyvaihe toisissa väreissä ja toisen sarjan kentillä. Toivotaan nyt kuitenkin, että vielä täksi kaudeksi annettavaa löytyisi sinisessä paidassa.

 
Sivuja: 1 ... 15 [16] 17 ... 57
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines