FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
09.04.2020 klo 00:43:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 99 [100] 101 ... 108
 
Kirjoittaja Aihe: Tottenham Hotspur F.C. 2019/20 - Mitä tästä nyt oikein tulee? feat. José  (Luettu 352732 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: It was impossible, so we did it.


Vastaus #2475 : 22.02.2020 klo 18:56:51

Spurs tuntui joltain championchip-tason jengiltä tänään. Vaikka pelaajien taso on mitä on, niin olihan tuo ihan älyvapaata pistää wingbäkeiksi Davies ja Tanganga häärimään nolla hyökkäyspään kontribuutiolla. Vaikka Aurier ei osaa puolustaa, niin tuo sentäs jotain hyökkäyspäähän. Ei siellä kentällä nyt tarvitse olla 4-5 topparia.

Tällä formaatilla keskikentälle saatiin monien himoitsema McDombele, Lo Celso ja Winks kolmikko. Harmi vaan, ettei Winksillä riitä taso mihinkään, jos vastustaja sattuu prässäämään normaalia kovempaa. Ainoa avu on HG- ja oma kasvatti status. Ensi kesäksi se puolustava keskikenttä pitää olla prioriteetti numero yksi. Bussituksestakin menee pointti jos keskikenttä ei pysty toppareita tukemaan.

No belgeistä olen sanonut sanottavani aiemmin. Jos joku keskikenttäpelaaja antaisi jotain tukea, niin ehkä tuo meininki ei olisi noin kauhean näköistä. Juoksukilpailussa häviävät rollaattorimummoille.
« Viimeksi muokattu: 22.02.2020 klo 19:01:45 kirjoittanut ziizaah »
Josimarin veto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iso haalee


Vastaus #2476 : 22.02.2020 klo 20:27:25

Oisko aika myös osoittaa syyttävää sormea myös Josen sijasta pelaajamateriaaliakin kohden?

Tällä hetkellä Spursissa on koko joukkueessa ainoastaan kaksi sen tason pelaajaa, jotka ovat riittävän tasoisia viikosta toiseen avauskokoonpanoon Valioliigan kärkisijoista taistelevaan joukkueeseen ja nuo pelaajat ovat Serge Aurier sekä Davinson Sanchez. Aika on ajanut ohitse kummastakin belgialaistopparista hiljalleen ja Ben Davies ei ole koskaan ollut säännöllisen avauskokoonpanon paikan arvoinen pelaaja. Tangangakin on vielä aikamoinen raakile ja hänen koomailut ovat johtaneet jo useaan päästettyyn maaliin tällä kaudella. Keskikenttä vaatisi jotain todellista puolustavaa keskikenttäpelaajaa, jotta Ndombelesta ja Lo Celsosta voitaisiin saada täydet tehot irti. Winks yritti siinä vähän huseerata tänään, mutta taso ja kyvyt eivät vain yksinkertaisesti riitä siihen rooliin.

Pelinavaaminen oli muuten tänään täyttä paskaa niin lyhyenä kuin pitkänäkin. Lyhyellä avatessa topparit yrittivät jatkuvasti pelata laitapakkien kautta Chelsean ylintä prässiä auki, joka ei johtanut yhtään mihinkään Daviesin ja Tangangan ollessa pallollisena niin heikkoja sekä konservatiivisia ratkaisuissaan. Tilannetta ei helpottanut myöskään se, että keskikentältä saatiin harvoin tukea laitapakeilla noissa ahtaissa paikoissa jolloin ratkaisuksi jäi miltein aina pallon palauttaminen toppareille tai veskalle ja sitten purkupallo pois.

Tämä kustiin jo aikaa sitten. Kahdella tyhjällä siirtoikkunalla ja ylijäämän myymättä/poistamatta jättämisellä, mitä vittua Levy?!?! Kesällä yritettiin paikata ja monta paikkaa on täyttämättä. Joukkueen kehittäminen on jatkuvaa vaikka menisi juuri sillä hetkellä hienosti. Nyt joukkue on rampa. Peli on paskaa, mutta kyllä ihan kenellä vaan olisi vaikea loihtia tästä paskasta konvehtia. Kertokaa, minulle yksikin uskottava joukkue millä ei ole yhtään mitat täyttävää kärkeä tai edes yksi vähemmänkin uskottava tai uskottava joukkue, jossa joku Fatso Jetson on avauksessa jne. listaa voisi vielä jatkaa. Levyn ja joukkueen rakentajien piikki on pitkä.

Saattaa olla, että toistan itseäni, mutta that’s it but not shit.
Mudball

Poissa Poissa


Vastaus #2477 : 22.02.2020 klo 23:53:56

Englantilaiset kannattajat huutavat jatkuvasti pelaajiston passionin perään. Mitä voi odottaa kun managerikin jatkuvasti itkee mediassa että oispa kal..jo kesä ja uusi kausi?

Vituttaa muutenkin Josen itkut loukkaantumisista. Toki ne varmasti harmittaa mutta niitä on kaikilla ja ennenkaikkea, peli oli ihan paskaa jo silloin kun Kane ja Son olivat riveissä. Peiliinkatsomisen paikka ehkä?
Blofeld

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #2478 : 23.02.2020 klo 00:27:07

Tuli pelistä deja vut villas boasin aikaan ja peleihin mm. Cityä ja poolia vastaan. Tosin tokan puoliskon katsoin pikakelauksella, ehkä jäi näkemättä jotain taidokkaita joukkuesuorituksia.

Pelaajavalinnat, taktiikat ja yksittäisten pelaajien suoritukset on ihan toisarvoista. Muori on kyllä saanut tämän joukkueen ottamaan kymmenen askelta taakse.
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #2479 : 23.02.2020 klo 01:42:56

Jos ei löydy, niin koko loppukausi tulee olemaan ongelmallista ripulipaskaa - Jose nyt vain tarvitsee peliinsä sen oikean ysin ja sellaisen hankimatta jättäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että tämäkin projekti menee karille ja todennäköisesti vielä hyvin nopeasti. Kyvyttömyys kärjen hankintaan tarkoittaa 1) Josen ja Levyn välien viilenemistä, 2) tuloksellisesti ja pelillisesti paskaa kevättä ja 3) tämän johdosta taas Josen ja Levyn välien viilenemistä edelleen.

Kommenttina tammikuussa siihen jos kärkeä ei löydy - ei löytynyt, hyvin menee odotetun kaavan mukaan. Harvoin näkee vastaavaa kusemista uuden valmentajan niskaan, harmi ettei Levy opi tästäkään mitään.
« Viimeksi muokattu: 23.02.2020 klo 14:10:48 kirjoittanut Blanchflower »
Migelo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, Spurs


Vastaus #2480 : 24.02.2020 klo 10:57:16

Varmaan ihan totta että sitä optimaalista pakettiin sopivaa kärkeä ei ollu markkinoilta otettavissa, mutta sama se kuka sinne olisi hankittu niin ei se ainakaan joukkuetta olisi huonontanut. Kaikki tietää että Josen pelikirjaan kuuluu olennaisena palana target-ysi ja nyt kun sellaista ei ole tilanteessa, jossa tulosta pitää tulla heti tai UCL-paikat karkaa, niin Josekin joutuu kaivamaan työkalupakistaan jotain sellaista mitä siellä ei ainakaan aiemmin ole ollut. Tulos näkyy taululla ja peli on sen näköistä että kukaan ei tiedä mitä kentällä haluttaisiin tapahtuvan ja mitä siellä tulisi tehdä.

Nyt kun ketään ei hankittu niin Parrottia kentälle vaan. En ole Parrottin pelejä nähnyt mutta miten huono se voi olla jossei ole parempi kuin nykyiset vaihtoehdot?
Keynes

Poissa Poissa


Vastaus #2481 : 24.02.2020 klo 11:09:54

Mourinho joutuu toki luovimaan uusin eväin kun työkalupakista vietiin muottiin sopiva ysipaikan pelaaja(t). En kuitenkaan jaksa uskoa, että Mourinhon lähestyminen peleihin muuttuisi hirveästi vaikka käytössä olisikin perinteinen kärki. Nykyistä Mourinhoa kuvaakin oikein hyvin Peter Crouchin kommentit lauantain pelistä. Crouch totesi, että hän pelasi vastaavalla pelitavalla (Pullisin) Stokessa.

Vaikuttaa siltä, että Mourinhon tutuksi tullut kaava toistaa itseään, tällä kertaa mahdollisesti nopeutetulla aikataululla.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: It was impossible, so we did it.


Vastaus #2482 : 24.02.2020 klo 11:37:15

Huhujen mukaan Parrottia koirankopitettu jostain epäasiallisesta käytöksestä, selittäisi sen miksi ei ole ollut edes penkillä hyökkääjätilanteesta huolimatta.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jawbreakers


Vastaus #2483 : 24.02.2020 klo 11:40:31

Vaikuttaa siltä, että Mourinhon tutuksi tullut kaava toistaa itseään, tällä kertaa mahdollisesti nopeutetulla aikataululla.

Spurs vie mestaruuden jo tällä kaudella?
Keynes

Poissa Poissa


Vastaus #2484 : 24.02.2020 klo 13:11:07

Spurs vie mestaruuden jo tällä kaudella?

Mourinhon vanhentuneella pelikirjalla Wenger-trophy on uusi mestaruus. Siihen en kuitenkaan usko miehen yltävän Spursin peräsimessä. Pään sulaaminen, kopin menettäminen ja niitä seuraavalle siltojen polttaminen lienee kuitenkin hyvässä vauhdissa enkä pitäisi tämän kehityskulun aiempaa nopeampaa aikataulua yllätyksenä. Peli-iloa ei vähemmän yllättäen pysty havaitsemaan, lähestymistapa otteluihin on jo nyt muuttunut konservatiivisemmaksi ja tyytymättömyys seurajohtoon on jo rivien välissä luettavissa.
journeyman

Poissa Poissa


Vastaus #2485 : 27.02.2020 klo 10:50:40

Kane olisi mahdollisesti huhtikuussa käytettävissä. Pelikuntoon pääseminen vaatii tietysti "muutamat treenit". Toivottavasti silloin on muutakin pelissä kuin Kanen valmistautuminen EM-kisoihin.
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #2486 : 27.02.2020 klo 11:42:24

Kane olisi mahdollisesti huhtikuussa käytettävissä. Pelikuntoon pääseminen vaatii tietysti "muutamat treenit". Toivottavasti silloin on muutakin pelissä kuin Kanen valmistautuminen EM-kisoihin.

Eli se odotettu Levyn taikoma tilanne, jossa Hartsa väkisin kiirehditään taas kerran kentälle riskeeraten koko kaverin tulevaisuus. Ns. vitun hyvin vedetty toi tammi-ikkuna (ja oikeastaan viime kesäkin tältä osin).
Mussi Volante

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, Ceo, Die Geißböcke


Vastaus #2487 : 27.02.2020 klo 11:56:19

Eli se odotettu Levyn taikoma tilanne, jossa Hartsa väkisin kiirehditään taas kerran kentälle riskeeraten koko kaverin tulevaisuus. Ns. vitun hyvin vedetty toi tammi-ikkuna (ja oikeastaan viime kesäkin tältä osin).
Tähän 100 % sama. Pelaaja haluaa tietysti pelata aina niin paljon kuin mahdollista mutta managerin/johdon tehtävä on huolehtia kunnollisesta toipumisesta ja palautumisesta loukkaantumisten jälkeen, valitettavasti Spursseissa näitä esimerkkejä löytyy muidenkin pelaajien osalta...loukkaannutaan uudelleen turhan nopeasti uudelleen
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #2488 : 28.02.2020 klo 17:55:17

https://www.tottenhamhotspur.com/news/2020/february/spurs-v-wolves-team-news/

Sivussa siis Kanen, Sonnin ja Sissokon lisäksi Sesse. En usko, että myöskään Foyth on mukana kun ei ole vielä juurikaan Josen alaisuudessa esiintynyt ja on vasta palannut mukaan.
Lilywhite

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin.


Vastaus #2489 : 28.02.2020 klo 19:40:28

https://www.tottenhamhotspur.com/news/2020/february/spurs-v-wolves-team-news/

Sivussa siis Kanen, Sonnin ja Sissokon lisäksi Sesse. En usko, että myöskään Foyth on mukana kun ei ole vielä juurikaan Josen alaisuudessa esiintynyt ja on vasta palannut mukaan.
Kanesta on tänään annettu positiivista lausuntoa sen suhteen, miten mies on toipunut ihmisiä nopeammin tuosta vammastaan. Se on nähty aiemminkin, miten Kanella on käsittämätön kyky palata pelikentille ennakoitua nopeammin.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #2490 : 28.02.2020 klo 19:41:54

Kanesta on tänään annettu positiivista lausuntoa sen suhteen, miten mies on toipunut ihmisiä nopeammin tuosta vammastaan. Se on nähty aiemminkin, miten Kanella on käsittämätön kyky palata pelikentille ennakoitua nopeammin.

Juu, puolikuntoisena.
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #2491 : 29.02.2020 klo 11:43:55

https://www.football.london/tottenham-hotspur-fc/players/erik-lamela-spurs-jose-mourinho-17836040

No on siellä puolikuntoisena muitakin eli tällä erää about vahvimmalta pelaajalta ylöspäin vaikuttava Erkkikin on taas lopulta vain puoliksi kunnossa ja pelaa taas sen ottelun lopun tarvittaessa. No kun Kane, Son, Lamela, Sissoko ja Sess ovat avauksesta (tai kokonaan) sivussa, niin tuo avausmiehistö on hyökkäävien pelaajien osalta aika selvää kauraa.
journeyman

Poissa Poissa


Vastaus #2492 : 29.02.2020 klo 12:04:52

Spursin onni on tuo Wolvesin torstailiigan matsi, joka ehkä vie parhaan terän Wolvesin näyttävästä pelityylistä. Paras peli-ilme vs. Paskin peli-ilme? Sarjataulukossa ei paljoa eroa ole. Toivottavasti ei nähdä 5 alakertaa. Lestöki vaan tarjoilee yhä paksumpaa siimaa, mutta onko Spursista ja muista kirimään. Lo Celsoa ja Ndomppua vaan nyt kehiin..
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #2493 : 29.02.2020 klo 12:10:07

Spursin onni on tuo Wolvesin torstailiigan matsi, joka ehkä vie parhaan terän Wolvesin näyttävästä pelityylistä. Paras peli-ilme vs. Paskin peli-ilme? Sarjataulukossa ei paljoa eroa ole. Toivottavasti ei nähdä 5 alakertaa. Lestöki vaan tarjoilee yhä paksumpaa siimaa, mutta onko Spursista ja muista kirimään. Lo Celsoa ja Ndomppua vaan nyt kehiin..

Ndomppu ei kyllä kaksista kiimaa tässä ja nyt aiheuta, mutta kai tuo on kentälle heitettävä. Toivottavasti ytimessä Lo Celso ja Josen kehuma Winks. Ndombele sitten ylempänä Allin, Bergwijnin ja Mouran kanssa. Ja kyllä se Ndombelen peli ehkä jossain vaiheessa lähtee, epäilen vain että se olisi tämä viikonloppu.

Josko Parrott olisi penkillä?
journeyman

Poissa Poissa


Vastaus #2494 : 29.02.2020 klo 12:47:18

Ndomppu ei kyllä kaksista kiimaa tässä ja nyt aiheuta, mutta kai tuo on kentälle heitettävä. Toivottavasti ytimessä Lo Celso ja Josen kehuma Winks. Ndombele sitten ylempänä Allin, Bergwijnin ja Mouran kanssa. Ja kyllä se Ndombelen peli ehkä jossain vaiheessa lähtee, epäilen vain että se olisi tämä viikonloppu.

Josko Parrott olisi penkillä?

Joo lähinnä sisäänajomielessä, josko se loppukaudesta olisi jäykkänä sitten. Parrottia näkisi mielellään piikissä, kun kohta siellä on kaikki hyökkäyspään pelaajat sairauslomalla.

Olisi suotavaa päästä pian viiden sakkiin, jos tässä vielä käy niin, että Korona niminen kongi kolahtaa. Vaikka kai ne matsit pelattaisiin ennemmin tyhjille katsomoille, kuin että kokonaan peruttaisiin.
Iljevitsh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #2495 : 01.03.2020 klo 16:06:32

#THFC: Gazzaniga, Aurier, Sanchez, Tanganga, Davies, Dier, Winks (C), Lo Celso, Dele, Bergwijn, Lucas

Pros: Topparit valittu esitysten mukaan ja Parrot penkillä.

Cons: Dier, Gazza, Alli ja Lamelaa ei näy missään.

Eipä tolla porukalla varmaan maaleja voi odottaa.

E. Penkillä Vorm, belgit, Skipp, Gedson, Ndombele ja Parrott
« Viimeksi muokattu: 01.03.2020 klo 16:10:14 kirjoittanut Iljevitsh »
Revolver Ocelot

Poissa Poissa


Vastaus #2496 : 01.03.2020 klo 16:47:29

Ihan vitun masentava avaus. Mikähän sillä Lamelalla on?
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jawbreakers


Vastaus #2497 : 01.03.2020 klo 16:58:55

Gazzaniga

:(

Mikä Hugolla on?
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #2498 : 01.03.2020 klo 17:01:31

Ihan vitun masentava avaus.

Topparivalinnasta voi keskustella ja Dierin tilalla pitäisi olla Parrott, Ndombele tai Gedson, mutta eipä tässä oikein muuta ole tarjolla Kanen, Sonnin, Lamelan, Sessin ja Sissokon poissaollessa.
Kyseenalaistaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur, FC Kontu


Vastaus #2499 : 01.03.2020 klo 18:58:19

Tämän päiväinen esitys vain alleviivaa sitä aiempaa mielipidettäni, että Spursin isoimmat ongelmat ovat tällä hetkellä puolustuspelaamisessa eikä hyökkäyspelaamisessa. Tanganga on lupaava pelaaja, mutta taso ei riitä vielä millään Valioliigassa avaukseen.

 
Sivuja: 1 ... 99 [100] 101 ... 108
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines