FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.09.2020 klo 21:26:38 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: Hamburger SV 2019/20 - Mission Aufstieg  (Luettu 33319 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


: 22.07.2019 klo 11:18:57Nimi: Hamburger Sport-Verein
Perustettu: 1887
Kotistadion: Volksparkstadion (57 000)
Kaudet 2. Bundesliigassa: 0
Päävalmentaja: Dieter Hecking
Urheilutoimenjohtaja: Jonas Boldt

Tämän kausiavauksen ei pitänyt ilmestyä vielä tässä vaiheessa. Tässä vaiheessa kesää piti vielä olla leireilemässä Itävallan Alpeilla, juoda kaljaa ja odotella ykkösliigan käynnistymistä elokuussa.

Mutta niin vain kausi alkaa viikonloppuna. Zweitessa edelleen.

2018/19

Kauteen lähdettiin historiallisesta Abstiegista huolimatta melko positiivisin odotuksin. Valmentaja Titz oli saanut luotua joukkuueseen hyvän yhteishengen ja kaikkensa antamisen kulttuurin, josta myös fanit innostuivat. Tavoitteena oli luonnollisesti välitön paluu ykkös-Buliin, joten useita edellisen kauden runkopelaajia - esim. Hunt, Holtby, Santos, Lasogga - pidettiin ringissä myös kakkosliigassa. Toki ovi kävi myös ulospäin ja muun muassa Bobby Wood ulostettiin lainalla Hanoihin ja Kostic siirtyi Frankfurtiin. Sisäänpäin tulevassa virrassa uusina niminä nähtiin mm. Keskikentän pohjalle lainapelaaja Orel Mangala sekä laitapelaaja Khaled Narey.

Kausi lähti käyntiin kotitappiolla Kieliä vastaan, mutta sen jälkeen alkusyksy meni tuloksellisesti varsin kelvollisesti, vaikka tyylipisteitä ei hirveästi kertynyt. Joukkoon mahtui myös tympeä 0-5 kotitappio Regensburgia vastaan. Niinpä urheilutoimenjohtaja Becker laittoi Titzin vaihtoon 10 kierroksen jälkeen, “jottei kauden päätavoitteen saavuttaminen vaarannu”. Näitä sanoja Becker varmaankin katui keväällä moneen kertaan.

Tilalle tullut ex-VfB Hannes Wolf kyllä suoraviivaista pelaamista ja sai alkuun hyviä tuloksia, muun muassa voiton Kölniä vastaan, ja niinpä joulutaolle jäätiin sarjan kärkipaikalla.

Mutta vuodenvaihteen aikana tapahtui jotain. Pelaaminen oli heti kevätkauden aluksi selvästi epävarmempaa ja maalinteko erittäin vaikeaa. Tuntui kuin nousupaineet olisivat jo alkaneet kummitella pelaajien mielissä. Helmi-maaliskuussa tulokset olivat vaihtelevia, mutta moni toivoi kriisin jääneen lyhytaikaiseksi episodiksi viimeistään sen jälkeen, kun paikallisderbyssä St Paulia pöllyytettiin Millerntor-stadionilla komeasti 0-4.Toisin kävi. Paikallisvoiton jälkeisestä ajasta tuli nimittäin tervanjuontia. Peräti kahdeksaan kierrokseen HSV ei voittanut yhtään peliä, ja ratkaisevat ottelut suoria kilpailijoita Paderbornia ja Unionia vastaan hävittiin. Urheilujohtaja Becker piti kuitenkin itsepintaisesti kiinni omasta löydöstään Wolfista, kohtalokkain seurauksin.

Kesätauolle jäätiin neljänneltä sijalta, ja Wolf ja Becker löysivät itsensä pian kortistosta. Toinen kausi kakkosliigassa kutsuu.

2019/20

Jos viime vuoteen lähdettiin nuorella joukkueella ja melko kokemattomilla valmentajilla, on nyt eri ääni kellossa. Beckerin tilalle urheilutoimenjohtajaksi onnistuttiin jollain ihmeellä haalimaan Leverkusenissa kovaa tulosta tehnyt Jonas Boldt, joka puolestaan naarasi päävalmentajaksi kokeneen kehäketun Dieter Heckingin. Ainakin aiemmat meriitit ovat herroilla kunnossa.

Jonkinlainen kokonaisvaltainen kulttuurimuutos jatkuu seurassa muutenkin. Perinteikäs Stadionuhr revittiin alas ja jopa Lotto King Karlin ottelulaulu Hamburg Meine Perle joutui pannaan. Kovia päätöksiä, mutta ehkä kuitenkin välttömättömyyksiä? Omissa silmissä HSV:n ongelmat koko tällä vuosikymmenellä kiteytyvät tietyllä tavalla kahteen asiaan: epärealistisen koviin, menestyksen ajoilta periytyneisiin odotuksiin, joihin kukin johtoporras on vuorollaan epärealistisin keinoin koittanut sitten vastata. On ollut ison talon elkeet, vaikka tulokset ovat olleet pienen talon tuloksia. Nyt yritetään laittaa ensin elkeet vastaamaan nykyisiä tuloksia, jotta joskus tulevaisuudessa voitaisiin palata vähän isompiin tuloksiin.

Myös Kaderin puolella on tapahtunut niin paljon muutoksia, että hankalaa on ollut pysyä perässä. Santos myytiin 12 miljoonalla Pietariin, Lasogga häipyi Lähi-Itään tienaamaan, ja useille pelaajille on ilmoitettu että he ovat vapaita etsimään itselleen uuden seuran. Vastaavasti uusia pelaajia on kiinnitetty jo pitkin kevättä.

Kader

Tor

Julian Pollersbeck
Viime kauden ykkönen lähtee kauteen nyt haastajana. Torjui viime syksynä muutamia tärkeitä voittoja, kevät meni ailahtelevammin. Jalalla hyvä. Saattaa vielä liikkua siirtoikkunan lopulla jonnekin?

Daniel Heuer Fernandes
Hankittiin Darmstadista. Lähtee kauteen ykkösveskarina, mutta kirittäjä on kakkosliigaan varsin korkeatasoinen.

Tom Mickel
Luotettava ja lojaali kolmosveska.

Abwehr

Rick van Drongelen
Puolustuksen johtopelaaja nuoresta iästään huolimatta. Varsin tasaista suorittamista. Houkuteltu myös ykkösliigaan mutta toistaiseksi ainakin saatu pidettyä Hampurissa.

Kyriakos Papadopoulos
Viime kausi meni pilalle polvivaivojen takia, kuten moni aikaisempikin. Hullu kreikkalainen on kunnossa pysyessään arvokas pelaaja, mutta en pitäisi mahdottomana sitäkään että siirtyy vielä toisaalle.

Ewerton
Nürnbergistä tullut brassi tuo kokemusta keskuspuolustukseen. Loukkaantuminen haitannut kesäharjoittelua, palailemassa vasta joukkueharjoituksiin.

Jan Gyamerah
Bochumista tullut 24-vuotias näyttäisi ainakin harjoituspelien perusteella vakiinnuttaneen paikkansa oikeana laitapuolustajana.

Tim Leibold
Nürnbergissä ykkösliigakokemustakin kerännyt Leibold on Santosin korvaaja vasempana pakkina. Isot saappaat täytettäväksi.

David Bates
Skotille on kerrottu, että uutta seuraa kannattaa katsoa. Vahva pääpelaaja ja ihan kohtuullisen solidi puolustussuuntaan, mutta pallollinen taito on junioritasoa.

Stephan Ambrosius
Lähtee kauteen nelostopparina, peliaika tulee ressuissa.

Gotoku Sakai
Ex-kapteeni etsii uutta seuraa. Ei oikein missään vaiheessa täyttänyt häneen kohdistettuja odotuksia täysimääräisesti.

Tobias Knost
Ressuissa menee kausi.

Josha Vagnoman
Sai hajaminuutteja viime kaudella Santosin ollessa loukkaantuneena. Laitapakeistakin on sen verran tarjontaa, että paljoa enempää tuskin on nuorelle pelaajalle odotettavissa.

Gideon Jung
Toissa kaudella oli johtava pelaaja, viime vuonna loukkaantumisen jälkeen vain varjo itsestään. Toivotaan ehjää kautta ja paluuta entiselle tasolle. Voi pelata sekä topparina että kutospaikalla.Mittelfeld

Sonny Kittel
Frankfurtista Ingolstadtin kautta Hampuriin. Hyökkäävä keskikenttä / laitahyökkääjä teki viime kaudella Ingolstadissa kymmenen häkkiä. Selvä vahvistus.

Matti Steinmann
Lopetti jo ammattipelaamisen kunnes Titz kutsui takaisin. Kausi mennee ressuissa.

Jeremy Dudziak
Syntyperäinen hampurilainen siirtyi huorakortteleista muutaman pysäkin pohjoisemmaksi. Monipuolisesti käytettävissä niin keskikentän pohjalla kuin laitapuolustajana ja -linkkinäkin.

David Kinsombi
Oli tärkeässä roolissa Kielissä puolustavana keskikenttänä. Loukkaantui kesken kesän harjoituskauden ja joutuu lähtemään takamatkalta uuteen kauteen. Taistelee keskikentän keskustan paikoista monen muun kanssa.

Adrian Fein
Keskikentän pohjan pelaaja tuli lainalle Buyernin kakkosjoukkueesta. Saksan nuorisomaajoukuueen kaaderiin kuuluva pelaaja joutuu taistelemaan peliajasta tosissaan.

Khaled Narey
Nopea laitapelaaja, joka parhaimmillaan erittäin vaarallinen hyökkäyspäässä. Toisinaan liikaa itsekkyyttä ja turhautumista. Voi pelata myös vasempana pakkina. Runkomiehistöä.

Tatsuay Ito
Iton viime kausi meni penkin alle ja etsii nyt uutta alkua - jossain muualla.

Christoph Moritz
Kaiserslauternista tullut Moritz toi mukanaan lähinnä epävarmuutta, hätäilyä ja huonoja ratkaisuja puolustuspäähän. Ei jatkoon.

Aaron Hunt
Monesti parjattu, mutta silti HSV:lle elintärkeä. Ilman Huntia HSV ei tainnut voittaa yhtään matsia viime kaudella. Toivottavasti pysyy terveenä. Kakkosliigan paras vapaapotkun antaja.

Vasilje Janjicic
Rattijuopumuksesta tunnetulle sveitsiläiselle on kerrottu, että kannattaa lähteä etsimään uutta seuraa.

Bakery Jatta
Ihmepakolainen oli kevään harvoja valopilkkuja. Nopeuden lisäksi myös peliajatusta alkaa hiljalleen löytyä, ja jos kehitys jatkuu viime vuoden malliin, voi nousta aidosti arvokkaaksi laitapelaajaksi.

Moritz-Boni Kwarteng
Kausi mennee U21:ssa.

Jonas David
Ressuissa menee myös Davidin kausi.

Berkay Özcan
Turkkilainen tuli talvella hyökkäävän keskikentän vahvistukseksi. Ei erottunut oikein hyvässä eikä pahassa. Tekniikkaa tuntuu löytyvän, mutta välistä pallo juuttuu liian tiivisti omiin nappiksiin.

Sturm

Bobby Wood
Ailahteleva kaveri. Alku HSV:ssä meni kohtuullisesti, sen jälkeen ei ole oikein sujunut Volksparkstadionilla eikä Hannoverissa lainallakaan. Kaderin kalleimmalla pelaajalla on paljon todistettavaa, jos meinaa uransa kääntää takaisin nousuun.

Lukas Hinterseer
Viime kevään positiivisin siirtouutinen. Osoittanut Bochumissa osaavansa tehdä maaleja, ja sama tahti on jatkunut kesän harjoitusotteluissa. Hyvä ykköshyökkääjä on helvetin tärkeä palanen joukkuetta.

Manuel Wintzheimer
Sai keväällä enemmän vastuuta ja onnistui maalinteossakin pariin otteeseen. Nyt tilaisuus kasvattaa roolia Hinterseerin back-uppina. Toivotaan parasta.

Jairo Samperio
Loukkaantui valitettavasti heti kauden viime kauden alussa. Aikoinaan Mainzissa tehokas laitahyökkääjä. Onnistuuko (jälleen) uusi alku?Prognose

Kauteen lähdetään jälleen pelko perseessä, mutta suurin odotuksin. Kuten monta kertaa aikaisemminkin.

Joukkue on kokonaisuutena mielestäni vahvistunut kesän aikana, ja varsinkin keskikentälle ringissä on leveyttä enemmän kuin laki sallii. Tavoite on selvä - vain nousu kelpaa.

Kakkosliiga oli viime kaudella erittäin tasainen eikä tästä kaudesta ole luvassa yhtään helpompaa. Nousijan paikoista taistelevat HSV:n lisäksi ainakin Stuttgart, Nürnberg ja Hannover, joten nuukahduksiin ei ole varaa.

Mutta ollaan nyt loman kunniaksi optimistisia ja veikataan, että kauden päätteeksi juhlitaan nousua kunniakkaalta toiselta sijalta.

Nur der HSV!

« Viimeksi muokattu: 22.07.2019 klo 11:21:00 kirjoittanut Hegezu »
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #1 : 23.07.2019 klo 21:38:51

Hyvä avaus, samoja otteluita näemmä katottu kun ei paljon kiistan aihetta jäänyt mieleen.
Pelaajalistaan saanee huomenna lisätä hollantilaistoppari Timo Letschertin joka on tänään ollut Hampurissa verenpaineenmittuuussa.

Jos pelaajistosta jotain pientä arpaa treenipelien jäljiltä heittäisi, niin veikkaisin tulevan kauden onnistujiksi/läpilyöjiksi:

- Adrian Fein
- Jairo Samperio
- Manuel Wintzheimer

Ei muuta kuin kokka kohti uutta nousutaistelua! Ylos
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #2 : 28.07.2019 klo 21:01:33

No sehän meni ihan odotetunlaisesti! Viittä vaille tappio koti-avauksessa, ja lisäajan lisäajan rankkarilla edes nihkeä piste. Eikä sen rankkarin tuhriminenkaan lähellä ollut. Noh, Huntin hermoille sentään Ylos
Paljon muuta ei osaa sanoa kun aika puolittaista oli pelin seuraaminen kaverin synttäreillä seurustelun ohessa aurinkoterassilla.
Peliä paremmin seuranneet, onnistujia ja ei-niin-onnistujia?
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #3 : 28.07.2019 klo 21:51:18

Nihkeää oli, vaikka tasuri ottelun kokonaiskuvaa katsoen ihan perusteltu tulos.

Jatta oli hyvä. Leibold, van Drongelen, alkupuoliskolla myös Fein plussan puolella myös.

Hinterseer näkymätön, Nareylla yksinyrittämistä eikä veskakaan siinä ainoassa tilanteessa antanut parasta kuvaa.

Heckingille pro-tason vinkkinä että niitä viimeistelyharjoituksia kannattaa laittaa viikko-ohjelmaan myös.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saksa. HSV, Arsenal, Porto, Juventus, Real Madrid.


Vastaus #4 : 29.07.2019 klo 21:49:37

Kiitokset Hegezulle avauksesta!

Xavier Amaechi ei halunnut jatkaa Arsussa vaan tuli HSV:hen.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #5 : 05.08.2019 klo 11:56:46

Illalla sitten toinen varvi klo 21:30 - vanha suosikkivastustaja 1.FC Nürnberg vieraissa. Jokohan se ensimmäinen kolmonen nähdään?

Arsenal-Amaechia on veikkailtu jopa avaukseen lupaavien ensitreenien jälkeen, mutta MOPOn viimeisin veikkaus on seuraava:

Heuer Fernandes – Gyamerah, Papadopoulos, van Drongelen, Leibold – Dudziak, Hunt – Narey, Fein, Kittel – Hinterseer
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #6 : 06.08.2019 klo 14:37:01

Kyllä vaan eilinen peli lämmittää vieläkin mieltä! Aikainen ja yllättävä johtoasema jo vartin jälkeen, ja lopulta puhdas 0:4 vierasvoitto - vielä pahasta nousukisaajasta - on kyllä harvinaista herkkua.

Homma oli koko ajan yllättävän hyvin Hampurin näpeissä - jopa ennakkoon manaamani Jung topparina van Drongelenin rinnalla hoiti homman varmasti molempiin päihin. Aivan kuin toinen mies viime kauden Jungiin verrattuna.
Treenikautta ja näitä kahta sarjaottelua peilatessa uusista miehistä Jeremy Dudziak, Sonny Kittel ja erityisesti Adrian Fein ovat onnistuneet erinomaisesti.

Eilisessä pelissä kokonaisuutena silmiin pisti myös kakkospallojen aktiivinen haku hyvällä prosentilla, sekä samoin nopeiden läpisyöttöjen kasvanut määrä perinteisen sivuille ja alas hieromisen sijaan. Liekö yksittäisen pelin poikkeus? Aika näyttää - seuraavaksi Pokal-matsissa Chemnitzissä ja sitten seuraavaksi Bochum Volksparkilla.

Weiter so! YlosPS. Ihan hyvältä muuten näyttää tuo uusi kotipaita tuossa kokovalkoisessa asussa. Istuu paremmin kuin normaaliin valko-puna-siniseen kotiasuun.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #7 : 07.08.2019 klo 14:12:30

Noniin! Alkoihan sieltä Hampurin suunnalta taas kuulua pientä kuohuntaa. Ensimmäisessä ammattiseurassaan pelaava ihmemamu Bakery Jatta ei ilmeisesti olekaan 21-vuotias Bakery Jatta, vaan pari vuotta vanhempi Bakery Daffeh, joka on jo pelannut niin Gambiassa, Nigeriassa kuin Senegalissakin. :D

https://www.mopo.de/sport/hsv/hsv-wirbel-falscher-name--falsches-alter--hat-jatta-den-klub-und-die-fans-belogen--32974826
maagine

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea FC, ФК Зенит, Legia Warszawa


Vastaus #8 : 08.08.2019 klo 08:25:05

Mitkähän tässä Jattan tilanteessa on todennäköisimmät seuraamukset?

Varmaan laajemmat tutkinnat alkavat, voiko johtaa jopa aikanaan väärin perustein myönnetyn asumisluvan peruuttamiseen?

Mitään en näistä tiedä, mutta seuraan tilannetta suurella mielenkiinnolla..
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #9 : 08.08.2019 klo 08:45:10

Nürnberg tehnyt Jatta-casen jälkimainingeissa myös protestin maanantain ottelusta. Huonossa tapauksessa siis lähtevät myös pisteet maanantain pelistä.

Tosi omituinen tilanne kyllä.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #10 : 08.08.2019 klo 10:48:52

Ei ole helppoa - BILD ei erottanut edes Jattaa ja Gideon Jungia :D Ylos

Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #11 : 09.08.2019 klo 07:59:25

David Bates vuoden lainalle Sheffield Wednesdayhin, ilman osto-optiota.
Matti Steinmann hiukan yllättävämmällä haulla Uuteen-Seelantiin, seura Wellington Phoenix FC.
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #12 : 12.08.2019 klo 12:49:33

Pokalista jatkoon Chemnitziä vastaan rimaa hipoen rankkareiden jälkeen. Mutta kuten monta kertaa todettu, vain tulokset lasketaan, ja tällä kertaa tulos oli oikein päin.

Fein vaikuttaa kerta kerran jälkeen entistä paremmalta pelaajalta. Erittäin solidi keskikentän pohjan kaveri ja jääkylmä ratkaisu rankkuskabaan. Myös Kittel on ollut (odotetusti) hyvä vahvistus hyökkäyspäähän.

Seuraava peli jo perjantaina kun Bochum saapuu Volksparkiin. Bochum on omissa kirjoissa aina vaarallinen kakkosliigan jengi, mutta toistaiseksi kausi on ollut VfL:lle vaikea, kahdesta pelistä tappio ja tasuri ja molemmissa kolme häkkiä omiin. Eli voittoa lähdetään jälleen hakemaan.

Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #13 : 12.08.2019 klo 15:11:22

Eihän tuo tehny taas edes tiukkaa! :D
Hinterseerin maali oli kyllä todellisen maalintekijan osuma: pilkulla rinnalla haltuun, käännös ja pompun kautta sisään.
Kittelin vapari sitten oli aivan kuin toisinto Nürnberg-pelistä. CFC-maalivahti varmaan odotteli taas vetoa oikealle kaatuvien maskimiesten ylitse. Jäätävää viimeistelyä Kitteliltä.
Iteltä jäi loppu puuttuvien streamien takia näkemättä, joten HSV-netradiolla mentiin.

Kooste: https://youtu.be/URiOPgVPh7U

PS. Futis-esteetikolla oli eilen aihetta riemuun kun HSV paljasti kolmospaitansa: perinteiset seuravärit musta-valko-sininen, neulaviivat, eikä mitään ylimääräistä ja väkinäistä. Ihan helvetin tyylikäs ja onnistunut kerrankin. Saattanee jopa lähteä tiluuseen. Ylos

Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #14 : 22.08.2019 klo 21:38:18

Tämäkin seurantaan. Ihmeitä pitää tapahtua jollei punahousuja nähdä ensi syksynä ykkösessä.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #15 : 26.08.2019 klo 18:19:45

Auswärtssieg! 2:4 Karlsruhesta. Ensimmäinen kohtaaminen sitten Marcelo Diazin historiallisen osuman keväällä 2015.
Maalit Hinterseer, Kittel x2 ja Jairo. Upeasti reilun tunnin jälkeen hankittu jo kolmen maalin johtoasema meinasi toisen puolikkaan lopulla vielä sulaa KSCn tultua jo maalin päähän, mutta onneksi pitkän loukkaantumisen jälkeen kehiin palannut Jairo iski komealla yksilösuorituksella viimeisen niitin.

Neljän ottelun jälkeen Hampuri taas sarjakärjessä, eniten tehtyjä maaleja yhdessä Arminian kanssa (10) ja vähiten päästettyjä (3). Kyllä kelpaa! Tuoppi

Karlsruhekin teki luonnollisesti hävittyään nootin Jattan identiteettikohuun liittyen.

Niin Lukas Hinterseer, Tim Leibold, kuten eritoten Sonny Kittel ovat olleet kyllä aivan upeita hankintoja.

Toivottavasti meno jatkuu samanmoisena Hannover-derbyssäkin.Maalit, en löytänyt huonompaa koostetta: https://youtu.be/Xv--m_o_6DY
« Viimeksi muokattu: 26.08.2019 klo 18:23:54 kirjoittanut Anzander »
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #16 : 01.09.2019 klo 16:18:35

Komean näköistä peliä tänään jälleen.

 Narey ja maagisen game saverin vetänyt Heuer Fernandez omalla listalla päivän kovimpia onnistujia. Ja Jattan byyri tietysti symbolisesti vahva hetki.

Nyt on hyvä olla HSV-fani.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #17 : 01.09.2019 klo 21:23:53

Aika vaikuttavia otteita näitä paria suurinta nousijakandidaattia Nürnbergiä ja Hannoveria vastaan.

Jatta vielä vähän silloin tällöin pieniin potku/viimeistelytreeneihin niin hyvä tulee. Ylos
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #18 : 02.09.2019 klo 09:55:44

Katoppas, se kovasti huhuttu Harnik viimein saapumassa Hampuriin. Vuoden laina, Bremen maksaa puolet parin miljoonan palkasta.

Ovella heipat heittävät Wintzheimer (vuoden laina ->Bochum) ja Berkay Özcan (vuoden laina -> Istanbul Basaksehir)
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #19 : 02.09.2019 klo 11:42:51

Ja lisäksi, mikäli HSV nousee, mikä vaikuttaa todennäköiseltä, kauppa toteutuu ja sen hinta on 1 Me eli Werder saisi kuluvan vuoden palkan kokonaan katettua. Hyvää diili varmaankin molemmille.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #20 : 04.09.2019 klo 00:42:38

Causa Jatta on taputeltu, sillä protestin häviämistään matseista liittoon laittaneet seurat ilmoittivat vetävänsä ne pois.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #21 : 04.09.2019 klo 13:37:12

Causa Jatta on taputeltu, sillä protestin häviämistään matseista liittoon laittaneet seurat ilmoittivat vetävänsä ne pois.

Oliko mitä tarkempaa koostetta tilanteesta, ei oma saksa meinaa riittää suomentamaan enää tuon tason lakipykäläuutisia?
HSV:llä ilmeisesti oli lain mukaan riittävät dokumentit taustoista, joten mihin protestiseurat sitten vetosivat?
Sitä paljon puhuttua Daffehiakaan ei ole tainnut mistään muualta löytyä...
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #22 : 06.09.2019 klo 17:16:42

Ei kai protestiseuroilla sen vahvempia todisteita missään vaiheessa ollut. Kauhean aktiivisesti en vaivautunut koko sirkusta seuraamaan, mutta loppujen lopuksi Jattalta löytyi Gambiasta saatu virallinen syntymätodistus ja passi liittoon ilmoitetuilla päivämäärillä. (Saksaan mies saapui ilman näitä papereita.) Todistustaakka oli tässä kohtaa protestin esittäneiden seurojen harteilla ja ei tällaisia pystytä huhupuheisiin tai mukamas vuodettuihin HSVn sisäisiin sähköpostikeskusteluihin vedoten torppaamaan. Ala-arvoinen näytelmä kaikkinensa monen osallisen osalta.

P.S. Avausviestissä on yhä HSVn kakkosliigakausien kohdalla pyöreä nolla. Allekirjoittaneelta ei löydy tarpeeksi mielikuvitusta edeltävän kauden kauniin, kauniin hampurilaisfarssin luomiseksi, eli uskaltaisin väittää oikean luvun olevan yksi (1) skulattu sesonki Zweitea ;).
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galatasaray


Vastaus #23 : 16.09.2019 klo 11:52:36

Prkl sehän olis STADTDERBY! Mutta mikä aika tämä maanantain myöhäisilta oikein on?! Alas
Edellinen kohtaaminenhan muodostui todelliseksi ilotulitukseksi ( 0:4 - Pierre-Michel Lasogga (32', 61'), Khaled Narey (53'), Douglas Santos (88')), mikä sitten yllättäen kääntyi viikossa koko loppukevään kestäneeseen ja nousuhaaveet haihduttaneeseen alakuloon. Paljon on sen jälkeen joukkueessa muuttunut, ja syksyn ilme ollut taas sitä luokkaa että voittoa kehtaa jopa ääneen toivoa.

Kaaderi varmaan pysyy aika samana pl. loukkaantunut Gyamerah. Korvaaja vaspalle lienee Narey/Dudziak/Vagnoman. Veikataan tuohon hyvin aloittanutta ex-Pauli Dudziakia.

Avariveikkaus:

                                     Heuer Fernandez

Dudziak              Jung                      van Drongelen       Leibold
 
                                       Kinsombi

Narey                         Fein            Kittel               Jatta
 
                                     Hinterseer             


Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #24 : 16.09.2019 klo 20:45:30

Stadtderby tosiaan ja sehän on aina mielenkiintoinen tapahtuma. HSV lähtee matsiin suosikkina...mutta paikallispeli on kuitenkin usein arvaamaton...

 
Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines