FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.07.2020 klo 19:29:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 45 [46] 47 ... 123
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United F.C. 2019-20 - Jumalainen näytelmä  (Luettu 585764 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #1125 : 07.10.2019 klo 21:05:24

Olen aika varma, että Woodward ei ole kovin itsenäisesti tehnyt päätöksiä ainakaan managerivalintojen suhteen, eikä pelaajasiirrotkaan varmasti kokonaan Woodwardin vastuulla ole. Eikä tarkoitus todellakaan ole puolustella Woodwardia, koska hänkin on tehnyt pahoja virheitä siirtomarkkinoilla, mutta managerivalinnoista kohdistaisin katseeni taustatirehtööreihin laajemmin.
Jep, luultavasti ratkaisut ovat olleet paljon laajemman, kuitenkin pienen porukan, pohdintaa kuin Woodwardin ajattelua. Itse asiassa luulen, että hän ei ole ollut mitenkään ensimmäisenä ehdottamassa mitään. Toki tämä puhdasta spekulaatiota.

Aiempien kommenttien perusteella uskoisin, että ainakin sinun kanssa olemme aika samoilla linjoilla että valmentaja- ja myös pelaajarekrytoinnit, ja niiden onnistuminen, on aika paljon myös melko puhdasta sattumaa ja osin tilanteen mukanaan tuomia. Esim. LvG:n ja Muorinhon rekrytoinnit ovat minusta aika pitkälti olleet juuri jälkimmäisen tilanteen kaltaisia. Jos United nyt siirtyisi vahvemmin dof-ajatteluun, niin mikä edelleen takaa sen etteikö se rekrytointi menisi pers., mikä sitten onkin vakavampi paikka kuin managerin nimitys? Näin olen käsittänyt toimintalogiikan. Vai annetaanko sitten dof:lle potkut (koska päävalmentaja vaan implementoi)?

Niin kauan kuin meininki on tullaista, niin se on aivan sama onko siellä urheilutoimen johtajaa vai "päättääkö" manageri siirroista, kun hankintoja viime kädessä ohjaa ennustettu markkina- ja mainosarvon kehitys. On vaikea nähdä Unitedin nousevan takaisin huipulle ennen kuin ykkösprioriteettina on urheilullinen menestys taloudellisen menestyksen sijaan.
Voi olla osin näin, mutta ei kokonaisuutena sittenkään. Olisiko nyt muistinvirkistykseksi esimerkkejä melko uskottavista huhuista näiltä osin? Ehkä Di Maria ja Sanchez, nämä olivat pahoja huteja ja aikalailla ennustettavissa, mutta entä sitten heidän takanaan? Esim. juuri Bailly & Lindelöf, ainakin ulospäin vaikuttivat juuri niiltä hankinnoilta mitä Mourinho halusi (huomioiden, että parhaat kyvyt eivät ole liikutettavissa). Ja edelleen jos nyt tuodaan se peräänkuulutettu "dof", niin mitenköhän tässä suhteessa oltaisiin ratkaisevasti päädytty mukamas erilaisiin ratkaisuihin? Ei kuulosta kovin uskottavalta. Ehkä jossain hyökkäävissä roolissa paremminkin voisivat ratkaisut olla linjakkaampia, mutta onko sitten linja taas paikallaan? Ajatelkaapa vaikka LvG:tä dof:n roolissa...
« Viimeksi muokattu: 07.10.2019 klo 21:07:45 kirjoittanut Henski »
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gianni Infantino ja Nicolas Sarkozy


Vastaus #1126 : 07.10.2019 klo 21:20:26

DoF:n työ on kyllä aika paljon kokonaisvaltaisempaa kuin vain pelaajien rekrytoiminen ykkösjoukkueeseen. Pitää olla jonkinlainen visio siitä jalkapallosta, jota seurassa halutaan pelata akatemiasta edustukseen. Tutustua juniorijoukkueisiin ja valmennukseen sekä tehtävä tylysti muutoksia myös sinne puolelle tarvittaessa. Rekrytoida sopivia ihmisiä töihin myös siis junnupuolelle ja toki samalla ykkösjoukkueen suhteen olla jonkinlainen yhteneväinen linja managereiden suhteen. Tämä toki määräyytyy sen valitun pelillisen linjan pohjalta. Moyes, van Gaal, Mourinho, OGS... Melkoista sillisalaattia.

Kai managerillakin jonkinlainen viimeinen san-a ja veto-oikeus kuitenkin on. DoF ja scoutit antavat listat eri vaihtoehdoista, joista keskustellaan ja tehdään se ratkaisu?
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #1127 : 07.10.2019 klo 21:27:12

DoF:n työ on kyllä aika paljon kokonaisvaltaisempaa kuin vain pelaajien rekrytoiminen ykkösjoukkueeseen.
Ennen kuin keskustelu menee tälle sivuraiteelle, niin luonnollisesti samaa mieltä. Huomiona muuten, että eräs Unitedin oma Kekkonen hoiti nämä kaikki hommat (mm. taannoisten kirjojen pohjalta) ja samalla valmentajat, ml. "päävalmentaja", hoitivat päivittäistä rutiinia. Uutta Kekkosta ei tule, mutta näin ajankäytöllisesti kuitenkin huomiona.

Linjakkuus, kyllä. Silti se ylivoimaisesti tärkein on edustusjoukkue. Junioripuolelta jne. omista pelaajista tulee realistisissa skenarioissa huipusta puhuttaessa vain muutamia pelaajia. Ikävä puhkaista pientä kuplaa tässä kohtaa, mutta noin se kyllä on. Rekrytointi ulkoa on paljon, paljon isompi kysymys.
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gianni Infantino ja Nicolas Sarkozy


Vastaus #1128 : 07.10.2019 klo 21:32:38

Silti se ylivoimaisesti tärkein on edustusjoukkue. Junioripuolelta jne. omista pelaajista tulee realistisissa skenarioissa huipusta puhuttaessa vain muutamia pelaajia.
Tämä toki on realismia, mutta akatemialla voi silti tehdä rahaa pumppaamalla pelaajiin arvoa (esim. liigacupin tai lainapestien kautta) ja myymällä näitä eteenpäin. Ja kolmekin pelaajaa 5-6 vuodessa ykkösjoukkueeseen voi olla mukava säästö siirtomarkkinoilla.

Tietysti akatemian pomo toimisi oikeana kätenä DoF:lle.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1129 : 07.10.2019 klo 21:35:46

DoF:n työ on kyllä aika paljon kokonaisvaltaisempaa kuin vain pelaajien rekrytoiminen ykkösjoukkueeseen.

Luonnollisesti noin ja pointti tuossa oli lähinnä se, että ei ne rakenteet loputtoman pitkälle kanna jos pelaajahankinnoissa viimekädessä painopiste on potentiaalisen jälleenmyyntiarvon ja oheistulojen maksimoinnissa.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1130 : 07.10.2019 klo 21:40:02

Luonnollisesti noin ja pointti tuossa oli lähinnä se, että ei ne rakenteet loputtoman pitkälle kanna jos pelaajahankinnoissa viimekädessä painopiste on potentiaalisen jälleenmyyntiarvon ja oheistulojen maksimoinnissa.

Tämä on aivan totta. Omassa loputtomiin kestäneessä jankutuksessani on keskiössä nimenomaan urheilullinen menestys ja sen edistäminen.
OzzMozz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #1131 : 07.10.2019 klo 23:27:58Joko tässä pitää huolestua? Tuskinpa, mutta kyllähän tuo kuva kertoo kaiken oleellisen siitä mikä on tilanne tällä hetkellä.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1132 : 08.10.2019 klo 07:50:05

Simon Stone, BBC:

Lainaus
Sources have told the BBC that Solskjaer's initial view after replacing Mourinho was that United needed to change nine players.

Lähteenä mystinen Sources, mutta Stonen tapauksessa uskotaan, ettei ole päästään keksinyt näitä. Ylläoleva on hyvä muistaa niiden, jotka ovat kehittäneet tarinan, jossa tämä rosteri on juuri niin kuin valmennusjohto halusi. Tätäkin on saanut lukea nimittäin. En tosin tiedä, että missä maailmassa tuollainen yhdeksän pelaajan päivitys olisi yhden siirtoikkunan homma, mutta jotain tuota luokkaa varmaan työ on. Löysää on ollut ja on edelleen.

Lainaus
It does, however, shine a light once again on the club's major transfer negotiator, head of corporate development Matt Judge, and his ability to do deals. Woodward has previously defended the recruitment team and structure but one agent - who has been trying to arrange a loan deal for a client - has rather cruelly suggested Judge should be going out on loan to further his experience.

Matt Judge, head of corporate development, on ensimmäistä kertaa urallaan näissä siirtoneuvottelu hommissa ja jonkun agentin mielestä ei homma ole ihan vielä täysin hanskassa. Judge on puhdas talousmies tottakai, taustaa investointipankeista ja Ed Woodwardin kanssa sattumalta käynyt samoja koulujakin (Bristolin yliopisto). Voi toki olla, ettei tämä ole hankaloittanut Unitedin tekemistä siirtomarkkinoilla, eiköhän nämä rahamiehet hoida neuvottelut muuallakin, mutta ehkä tämä on osa sitä isoa kuvaa. Talous edellä mennään, eikä erityisesti futikseen liittyvää osaamista aina ole.

Judgen Linkedin kuvaus on kyllä hieno:

Lainaus
Managing Manchester United's equity and debt capital structure - three equity offerings incl. the IPO, totalling over $450m; and three debt refinancings ($1bn+) - debt private placement, term-loan and RCF. Also player negotiations (transfers and playing contracts).

Futista hoidetaan sivulauseissa :)

Lainaus
Behind the scenes, United's coaching staff know they are asking too much of Greenwood, Tahith Chong, Angel Gomes and Brandon Williams.

Myös tämä on hyvä muistaa. Eihän nykyinen valmennusjohto varmasti oleta, että tämä porukka kantaa vastuun ykkösjoukkueen menestyksestä, mutta minkäs teet, kun vaihtoehtoja on hyvin vähän.

Lähde: https://www.bbc.com/sport/football/49964486
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #1133 : 08.10.2019 klo 08:53:04

Ainakin Arsenalissa alkoi tapahtua siirtomarkkinoilla kun Wenger, Gazidis ja heidän apurit laitettiin pihalle. Joten tuolla on ihan oikeasti merkitystä, kuka siellä neuvottelee. Lisähuomiona, että Arsenal sai ihan kohtuukorvauksia pelaajista, joista lähtökohtaisesti ei olisi edes kuulunut saada mitään.

Woodward varmaan tajuaa, että hänen kohdallaan alkaa kohta tulla ohilyönnit täyteen. Sen takia OGS saattaa saada jatkaa, koska samalla oven avauksella pitäisi Woodyn lähteä myös. Jo pelkästään yleisen uskottavuuden takia.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1134 : 08.10.2019 klo 09:01:46

Joko tässä pitää huolestua? Tuskinpa, mutta kyllähän tuo kuva kertoo kaiken oleellisen siitä mikä on tilanne tällä hetkellä.

Unitedin formi on kehno ja se on ilmeistä ilman valikoituja tilastojakin. Noista Unitedin 16 pelistä 9 on ollut tuon saman taulukon top7-joukkueita vastaan ja lisäksi 2 kärkipään joukkueiden kyykyttämiseen erikoistunutta Wolvesia vastaan. Ei siis varsinaisesti edustava otos, jonka avulla voisi peilata mitään järkevää.

Luonnollisesti noistakin peleistä olisi pitänyt kerätä paljon enemmän pisteitä, mutta vähän turhaa kärjistämistä tuollaiset sopivasti rajatut taulukot ovat, kun otteluohjelma ei ole ollut vaikeusasteeltaan mikään keskiverto. Samaan tapaan Solskjärin ylihehkuttaminen keväällä oli vähän turhaa, kun 12 ottelun tappiottomassa putkessa, jossa oli 11 voittoa, ohjelma oli naurettavan helppo. Toki siinä lennossa tuli muutama kovakin päänahka, mutta isossa kuvassa Solskjärin jakso on ollut otteluohjelmankin puolesta todella kaksijakoinen toistaiseksi.
OzzMozz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #1135 : 08.10.2019 klo 16:34:50

Unitedin formi on kehno ja se on ilmeistä ilman valikoituja tilastojakin. - - - Ei siis varsinaisesti edustava otos, jonka avulla voisi peilata mitään järkevää.

Tämä on toki totta ja olen samaa mieltä, mutta kyllä tuo silti yllätti.

En minä usko, että putoaminen on todellinen uhka, mutta bottom-3 sijoitus on mahdollinen maaottelutauon jälkeen. Liverpool ottelusta saattaa tulla rumaa jälkeä. Jossain vaiheessa Ole saa potkut, jos esitykset jatkuu samana ja tuloskäyrä ei merkittävästi parannu.

Suurimmat huolenaiheet tällä hetkellä:
- Kyvyttömyys hyökätä
- Kyvyttömyys rakentaa peliä keskikentällä
- Keväästä lähtien "pienet" joukkueet on ottaneet säännöllisesti voittoja
- Vieraspelien surkeus*
- Selkeän johtajan puuttuminen. Sama ongelma kuin Klubilla tällä kaudella.
Muuten menee ihan hyvin.


* I'm not saying it's going badly, but Bury have won away from home more recently than Manchester United and they aren't a club anymore. (Daniel Storeyn twiitti)
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #1136 : 08.10.2019 klo 18:02:17

Kenen tuolla keskikentällä pitäisi pystyä peliä rakentamaan Pogban poissaolessa? :)
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1137 : 08.10.2019 klo 18:05:02

Suurimmat huolenaiheet tällä hetkellä:
- Kyvyttömyys hyökätä
- Kyvyttömyys rakentaa peliä keskikentällä

En tiedä sitten, että kuinka paljon paremmin nämä pelaajat voisivat onnistua toisen managerin alla, ehkä jonkin verran, mutta nämä asiat ovat mielestäni ne isoimmat kehityskohteet myös yksilötasolla. Pogba on keskikentällä ainoa, jolta voi odottaa mitään pelinrakenteluun liittyvää. Laidoilta vain Jamesilla on näyttöjä edes jonkinlaisesta hyödystä syöttöpeliin.

Tälle osastolle on siis hankintoja tehtävä, jos haluaa selvästi parempia tuloksia. Ja nämä hankinnat olisi kiva olla yhteensopivia ja sopivia siihen "isompaan kuvaan", mitä se ikinä onkaan, jotta kokonaisuus menisi eteenpäin. Jos Unitedilla on asiaankuuluvalla tasolla urheilujohtaminen, niin nämä maallikon ymmärtämät kehityskohteet on varmasti jo tiedossa - ja kaikki on toteuttamista vaille valmista.

Mutta samaa mieltä tottakai Ylos

- Keväästä lähtien "pienet" joukkueet on ottaneet säännöllisesti voittoja
- Vieraspelien surkeus*
- Selkeän johtajan puuttuminen. Sama ongelma kuin Klubilla tällä kaudella.
Muuten menee ihan hyvin.

Ehdottomasti totta, jokainen pointti. Formi on järkyttävä ja johtajuus kentällä olematonta. Ensimmäiseen voi vaikuttaa loukkaantumiset, vaikka sekin on hieman kyseenalaista. Mutta johtajuutta ei kyllä nykyisestä porukasta taida saada irti. Maguire joo, mutta esimerkiksi vanhemman kaartin Mata ei tarjoa tarpeeksi pelillisesti, vaikka voisi pukukopissa ollakin ihan pätevä kaveri. Sama pätee ainakin Youngiin myös. Joten myös johtajuus kentällä voi olla asia mihin vain ulkopuolelta saa lisää, ellei esimerkiksi Tuanzebe, McTominay tai Rashford kasva tähän rooliin - mihin siihenkin toki menee aikaa parhaimmassakin tapauksessa pidempään kuin tämä kausi.
OzzMozz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #1138 : 08.10.2019 klo 19:36:00

Kenen tuolla keskikentällä pitäisi pystyä peliä rakentamaan Pogban poissaolessa? :)

Ei siellä ole ketään toista eikä se Pogbankaan kanssa mitään juhlaa ole. Tune: Rochdale kotona ja monta muuta esimerkkiä.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #1139 : 08.10.2019 klo 19:44:45

Ei siellä ole ketään toista eikä se Pogbankaan kanssa mitään juhlaa ole. Tune: Rochdale kotona ja monta muuta esimerkkiä.

On siellä Pogban kanssa sentään joskus saatu jotain aikaiseksi, ainakin silloin satunnaisesti kun herraa on kiinnostanut pelata. Mutta nythän siellä on tarjolla tyyliin McTominay, Matic ja Fred. Jos nyt vähän liioitellaan niin sama kuin Suomen majun pelinrakentelu olisi Tim Sparvin harteilla. Toisaalta turha sääliä liikaa, koko kesä oli aikaa ja kaikki tiesi, että Pogban loukkaantuminen olisi valtava takaisku. Nyt siitä maksetaan sitten hintaa kun riski realisoitui.

Jos nyt jotain positiivista tästä konttaamisesta pitää etsiä niin johtoportaaseen voi viime siirtoikkunan jälkeen osoitella hyvällä syyllä. Toinen hyvä puoli on se, että myös tietyn kannattajapiirin silmät alkavat aueta eikä ensi kesänä tarvinne lukea hankintojen vastustamisesta. Ehkä todellinen tilanne vihdoin alkaa selvitä vähän kaikille. Toivottavasti myös sille johto- ja omistajaportaalle.
« Viimeksi muokattu: 08.10.2019 klo 19:48:04 kirjoittanut Giggs82 »
bimbaliukas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #1140 : 08.10.2019 klo 19:45:33

Pikku hiljaa hiipuvat talousluvut taitavat olla ainut keino nousta tästä suosta. Johan alkaa ukkoa vaihtua pukuosastolla, kun seuran taloudelliset muskelit katoaa.

https://www.youtube.com/watch?v=IQ251-TE77E

Uutinen
- Matchday income is stagnated, unlikely to increase unless prices go up, or the stadium is expanded
- Commercial income is also stagnated, lack of success means new deals not as likely to be so good
- broadcast income increased, but mostly due to new TV deal. Poor performances mean less TV revenue
- Financial lead over top 6 clubs has eroded, they have similar spending power to us now
- lots of money being spent paying off transfer fees
- Wages are 53% of income
- profits this year were £50 million, before interest on borrowing (which is 450K per WEEK)
- After interest is paid we're left like £26 million, then the glazers paid themselves £22 million
- Glazers borrowed £790 million to buy us, the club has paid back £809 million in interest alone since then.
Optimus Prime

Paikalla Paikalla


Vastaus #1141 : 09.10.2019 klo 00:44:09

Nevillen mietteitä Skylla sunnuntaina: https://www.youtube.com/watch?v=9uNu3qS9o60
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1142 : 09.10.2019 klo 08:29:15

Toinen hyvä puoli on se, että myös tietyn kannattajapiirin silmät alkavat aueta eikä ensi kesänä tarvinne lukea hankintojen vastustamisesta.

En tiedä missä on esimerkiksi keskikentän keskustan ja laitapelaamisen vahvistamista vastustettu, mutta uskotaan, kun kerran näin sanot. Aika selvä konsensus ainakin kuitenkin tässä ketjussa oli siitä, että näille tonteille on hankintoja tehtävä. Ja on itseasiassa ollut jo pidemmän ajan.

En muista, että kukaan olisi sanonut, ettei hankintoja pitäisi tehdä, mutta ehkäpä voisit virkistää muistia lainauksilla?
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1143 : 09.10.2019 klo 08:43:24

Nevillen mietteitä Skylla sunnuntaina: https://www.youtube.com/watch?v=9uNu3qS9o60

Fiksuja, päivänselviä pointteja mm. johdon tempoilusta eri suuntiin ja siirtostrategian ongelmista. Helppo allekirjoittaneen ainakin näihin mietteisiin on samaistua, kun on tullut kritisoitua niin urheilujohtamisen puutetta kuin Pepsi-hankintojakin tässä vuosien varrella.
Boston Reynard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaakon kovimmat


Vastaus #1144 : 09.10.2019 klo 08:51:46

Tuo Nevillen ulospuhallus kertoo itsessään jo kaiken siitä että taitaa miehelle konttaaminen riittää. Big Sam lisäksi antanut "asiantuntevaa" kommenttia, ettei näe mahdottomana että kauden lopussa olisi putoamiskurimuskin mahdollista. Onkohan nyt ihan noinkaan :D
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #1145 : 09.10.2019 klo 10:16:40

En tiedä missä on esimerkiksi keskikentän keskustan ja laitapelaamisen vahvistamista vastustettu, mutta uskotaan, kun kerran näin sanot. Aika selvä konsensus ainakin kuitenkin tässä ketjussa oli siitä, että näille tonteille on hankintoja tehtävä. Ja on itseasiassa ollut jo pidemmän ajan.

En muista, että kukaan olisi sanonut, ettei hankintoja pitäisi tehdä, mutta ehkäpä voisit virkistää muistia lainauksilla?

Höpö höpö. Aina saa kuunnella pepsi sitä pepsi tätä läppää. Aina saa kuunnella kuinka liian montaa hankintaa ei voi kerralla tehdä. Aina saa kuunnella kuinka "hankintauskovaiset" uskoo rahan voimaan. Aina saa kuunnella vaikka mitä, kuten vaikkapa sitä kuinka joka pelipaikalle ei huippua vaadita. Sitä saa kuunnella siinäkin tapauksessa, että puolet avauksesta on täyttä ripulia kuten tälläkin hetkellä. Vaikka näissä väittämissä totuuttakin on takana niin ainakin itse toivon, että rahankäytöstä tulee hyväksytympää eikä asian suhteen jeesustella tulevaisuudessa. Tämä joukkue tarvitsee 4-5 isoa hankintaa ja se maksaa satoja miljoonia. Yksi sata miljoonaa ei tule riittämään mihinkään. Tästä suosta ei nousta ilman isoa tuhlailua joten toivottavasti asiasta saa puhua ilman, että kukaan tulee piikittelemään asiasta. Näinhän ei aina ole ollut.

e. Ja kyllä, viimekin kesänä kun oikealle laidalle vahvistuksia odottelin niin sanottiin, että RW ei ole akuutti ongelma. Eikö muka ole?
« Viimeksi muokattu: 09.10.2019 klo 10:31:46 kirjoittanut Giggs82 »
ronaldo99

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manu, PSG, Real Madrid


Vastaus #1146 : 09.10.2019 klo 11:10:14

Höpö höpö. Aina saa kuunnella pepsi sitä pepsi tätä läppää. Aina saa kuunnella kuinka liian montaa hankintaa ei voi kerralla tehdä. Aina saa kuunnella kuinka "hankintauskovaiset" uskoo rahan voimaan. Aina saa kuunnella vaikka mitä, kuten vaikkapa sitä kuinka joka pelipaikalle ei huippua vaadita. Sitä saa kuunnella siinäkin tapauksessa, että puolet avauksesta on täyttä ripulia kuten tälläkin hetkellä. Vaikka näissä väittämissä totuuttakin on takana niin ainakin itse toivon, että rahankäytöstä tulee hyväksytympää eikä asian suhteen jeesustella tulevaisuudessa. Tämä joukkue tarvitsee 4-5 isoa hankintaa ja se maksaa satoja miljoonia. Yksi sata miljoonaa ei tule riittämään mihinkään. Tästä suosta ei nousta ilman isoa tuhlailua joten toivottavasti asiasta saa puhua ilman, että kukaan tulee piikittelemään asiasta. Näinhän ei aina ole ollut.

e. Ja kyllä, viimekin kesänä kun oikealle laidalle vahvistuksia odottelin niin sanottiin, että RW ei ole akuutti ongelma. Eikö muka ole?
Väittäisin, että hyvä valmentaja, esim. Klopp saisi tästä "paskalaumasta" hyvän joukkueen, top 4-sijoista taistelevan sellaisen. Kesällä tehtiin ihan järkeviä hankintoja ja ehkä siellä ajatuksissa oli, että edessä on välikausi joka tapauksessa. Ikinä ei ole varmaan onnistunut sellainen pelaajapolitiikka, että ostetaan kerralla joku 6 pelaajaa avaukseen. Nyt tämä kausi on vaan flopannut odotuksia enemmän ja näkisin, että tähän pitäisi rekrytä joku laatuvalmentaja, jolla on näyttöjä hieman Moldea enemmän. Vaikeaa sen oikean löytäminen varmasti tulee olemaan.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1147 : 09.10.2019 klo 11:36:23

Höpö höpö. Aina saa kuunnella pepsi sitä pepsi tätä läppää. Aina saa kuunnella kuinka liian montaa hankintaa ei voi kerralla tehdä. Aina saa kuunnella kuinka "hankintauskovaiset" uskoo rahan voimaan. Aina saa kuunnella vaikka mitä, kuten vaikkapa sitä kuinka joka pelipaikalle ei huippua vaadita. Sitä saa kuunnella siinäkin tapauksessa, että puolet avauksesta on täyttä ripulia kuten tälläkin hetkellä. Vaikka näissä väittämissä totuuttakin on takana niin ainakin itse toivon, että rahankäytöstä tulee hyväksytympää eikä asian suhteen jeesustella tulevaisuudessa. Tämä joukkue tarvitsee 4-5 isoa hankintaa ja se maksaa satoja miljoonia. Yksi sata miljoonaa ei tule riittämään mihinkään. Tästä suosta ei nousta ilman isoa tuhlailua joten toivottavasti asiasta saa puhua ilman, että kukaan tulee piikittelemään asiasta. Näinhän ei aina ole ollut.

e. Ja kyllä, viimekin kesänä kun oikealle laidalle vahvistuksia odottelin niin sanottiin, että RW ei ole akuutti ongelma. Eikö muka ole?

Ainakin oma kriittisyys hankintaintoa kohtaan liittyy siihen, että sopivimmat hankinnat eivät aina ole niitä nimekkäimpiä. Unitediin noita isoja nimiä on viime vuosina tullut Scweinsteiger, Matic, Mata, Pogba, Di Maria, Lukaku, Sanchez sekä Zlatan ja Maguire on siinä rajoilla. Myös Depay oli Pepsi-hankinta sillä hehkutuksella. Onnistumisprosentti ei ole kovin korkea ja mielestäni tuota peräänkuuluttamaasi tuhlailua on harrastettu enemmän kuin tarpeeksi.

Hankintoja pitää tehdä useampia varmaan jokaisen mielestä, mutta sopivimmat pelaajat ei aina ole paperilla kovimpia eikä kalleimpia pelaajia, eikä ole ollut Unitedinkaan tapauksessa. Isoja hankintojakin täytyy tehdä, mutta jokaisen ei tarvitse sellainen olla.

Oikea laita on todella akuutti nyt kun Martial on sivussa, mutta kyllä Rashford mielestäni on ihan pätevä tuolla laidalla.
Tveni Trii

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oi Suomi on!


Vastaus #1148 : 09.10.2019 klo 11:38:14

Fiksuja, päivänselviä pointteja mm. johdon tempoilusta eri suuntiin ja siirtostrategian ongelmista. Helppo allekirjoittaneen ainakin näihin mietteisiin on samaistua, kun on tullut kritisoitua niin urheilujohtamisen puutetta kuin Pepsi-hankintojakin tässä vuosien varrella.

Hyviä kommentteja Nevilleltä, joita on täällä topikissakin käyty jo läpi. Ja mielestäni tuo pointti että hyviä, mutta vääriä pelaajia on hankittu runsaasti ja se ns. iso suunnitelma on siellä taustalla puuttunut SAF:n lähdön jälkeen ja mihin nyt toivottavasti on tulossa muutos.

Tuo Nevillen ulospuhallus kertoo itsessään jo kaiken siitä että taitaa miehelle konttaaminen riittää. Big Sam lisäksi antanut "asiantuntevaa" kommenttia, ettei näe mahdottomana että kauden lopussa olisi putoamiskurimuskin mahdollista. Onkohan nyt ihan noinkaan :D

Kaikki on mahdollista. Nyt kun paska on jo osittain osunut tuulettimeen, niin kuka tai ketkä tuolla joukkueessa on ne pelaajat jotka ottavat joukkueen niskaansa ja vievät vaikeiden aikojen läpi ja ottavat vaikka väkisin niitä voittoja?
Kun menevät hyvin, kaikilla on kivaa, mutta kun voittoja ei tule niin se alkaa käymään pelaajille raskaaksi. Tähän nyt muutama peli joissa United on hallitseva ja ansaitsee voiton, mutta edelleen tuuri käykin vastustajalle ja United saa 0 pistettä. Alkaa joukkueen tekeminen olemaan enemmän ja enemmän tervanjuontia ja vastustajat tulevat aina vaan kovempina myös OT:lle.

Toki, tilanne voi myös kääntyä positiiviseen suuntaan nopeasti, esim. Poolista yllätysvoitto (mitä en valitettavasti usko!) ja pelkästään se voi nostaa uskoa pelaajistossa että, saatana kyllähän me vielä osataan pelata ja saada tulosta.
Nämä on välillä pienestä kiinni, mutta niitä onnistumisia pitää ruveta tulemaan nopeasti, koska putoamisviivan lähellä pelaaminen on aivan helvetin kuluttavaa, ihan sama missä joukkueessa pelaat.

Ja Redknapp totesi hyvin, että eihän kukaan uskonut aikoinaan Poolin kyykkäävän ja sama tuntuu olevan osalla ajatuksena Unitedin kohdalla. Mutta, kun asiat muuttuvat ja kun tilanteet eskaloituu, joudutaan tekemään ratkaisuja, ja kun tehdään vääriä ratkaisuja niin kohta suunta alaspäin on niin kova että sitä ei heti pysäytetä. Ja kovasti toivon, että Unitedin kopissa on porukkaa joka osaa herättää tuon joukkueen tähän päivään ja sanoa, että tuo punainen pelipaita ja Unitedin-logo ei tuo yhtään pistettä vaan ne pitää ihan itse mennä repimään sieltä.

Väittäisin, että hyvä valmentaja, esim. Klopp saisi tästä "paskalaumasta" hyvän joukkueen, top 4-sijoista taistelevan sellaisen. Kesällä tehtiin ihan järkeviä hankintoja ja ehkä siellä ajatuksissa oli, että edessä on välikausi joka tapauksessa. Ikinä ei ole varmaan onnistunut sellainen pelaajapolitiikka, että ostetaan kerralla joku 6 pelaajaa avaukseen. Nyt tämä kausi on vaan flopannut odotuksia enemmän ja näkisin, että tähän pitäisi rekrytä joku laatuvalmentaja, jolla on näyttöjä hieman Moldea enemmän. Vaikeaa sen oikean löytäminen varmasti tulee olemaan.

https://www.anfield-online.co.uk/stats/jurgen-klopp-lfc-transfer-signings.html

Klopposta jaksetaan aina jauhaa, mikä tosin on ihan ymmärrettävää. Mutta, kuten yläpuolelta näkee, niin kyllä siellä Kloppokin on vähän hakenut siirtomarkkinoilla, ennenkuin alkoi osumaan. Ja AINA, noissa hankinnoissa on hiukan tuuria mukana. Mutta, myönään että Poolin scouttiporukka on tehnyt viime vuosina "hieman" parempaa duunia kuin Unitedin vastaava.
« Viimeksi muokattu: 09.10.2019 klo 11:41:59 kirjoittanut Tveni Trii »
bimbaliukas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #1149 : 09.10.2019 klo 11:41:05

Väittäisin, että hyvä valmentaja, esim. Klopp saisi tästä "paskalaumasta" hyvän joukkueen, top 4-sijoista taistelevan sellaisen. Kesällä tehtiin ihan järkeviä hankintoja ja ehkä siellä ajatuksissa oli, että edessä on välikausi joka tapauksessa. Ikinä ei ole varmaan onnistunut sellainen pelaajapolitiikka, että ostetaan kerralla joku 6 pelaajaa avaukseen. Nyt tämä kausi on vaan flopannut odotuksia enemmän ja näkisin, että tähän pitäisi rekrytä joku laatuvalmentaja, jolla on näyttöjä hieman Moldea enemmän. Vaikeaa sen oikean löytäminen varmasti tulee olemaan.

City esimerkki 17/18 kaudelta miten tehtiin ne hankinnat mitä pitikin ja mestaruus plakkariin. Taisi juuri olla tuo 6 hankintaa minkä se vaati. Maalivahti- ja puolustusosasto kerralla kuntoon ja B.Silva yläoksalle.

 
Sivuja: 1 ... 45 [46] 47 ... 123
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines