FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.07.2020 klo 20:06:36 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 46 [47] 48 ... 123
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United F.C. 2019-20 - Jumalainen näytelmä  (Luettu 585874 kertaa)
3 jäsentä ja 19 vierasta katselee tätä aihetta.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #1150 : 09.10.2019 klo 11:46:32

Väittäisin, että hyvä valmentaja, esim. Klopp saisi tästä "paskalaumasta" hyvän joukkueen, top 4-sijoista taistelevan sellaisen.

Kloppon joukkuiden peli perustuu monilta osin keskikentän keskustan ja laitapakkien jäätävän suureen liikemäärään otteluista. Matic, Pogba, Mata, McTominay, Young,  Pereira ja ehkä jopa AWB on täysin väärän profiilin pelaajia tuohon. Lingard, kunnossa pysynyt Shaw, James ja Maguire taas sopisi nykypelaajista varmaankin parhaiten Kloppon palettiin. Liverpool on ollut käytännössä koko Kloppon aikakauden Valioliigan eniten juossut joukkue ja Dortmundin aikaan joukkue oli euroopan eniten kirmaillut jengi.
« Viimeksi muokattu: 09.10.2019 klo 11:49:22 kirjoittanut erno »
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #1151 : 09.10.2019 klo 11:51:31

City esimerkki 17/18 kaudelta miten tehtiin ne hankinnat mitä pitikin ja mestaruus plakkariin. Taisi juuri olla tuo 6 hankintaa minkä se vaati. Maalivahti- ja puolustusosasto kerralla kuntoon ja B.Silva yläoksalle.

Tämä Cityn tapaus on hyvä esimerkki siitä, että isojakin muutoksia voi kerralla tehdä. Ei siihen kolmea siirtoikkunaa tarvita jotta yksi puolustuslinja laitetaan uuteen uskoon. Tai kokonainen keskikenttä. Mendy, Laporte, Danilo, Walker ja Ederson sisään. Lopputulos ei ollut mitenkään hassumpi. Hankintoja on ihan turha pelätä. Pitää vaan hankkia laatua ja oikeita palasia. Toivottavasti Unitedin keskikentällä nähdään vastaava siivous ja uudistus ensi kesänä. En pistäisi pahakseni jos sisään tulisi jopa kolmekin pelaajaa ja Matic sekä Fred laitettaisiin kiertoon. Hyvin mahdollista, että myös Pogba lähtee. Tosin muista syistä. Joka tapauksessa se on jo nähty, että tästä porukasta ei toimivaa keskikenttää aikaiseksi saada. Kaksi pelaajaa on aika minimi. McTominay voi hyvin jäädä kun käyrä on kuitenkin nouseva. Garneria sitten lisäksi mukaan jos kehitys jatkuu.
ronaldo99

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manu, PSG, Real Madrid


Vastaus #1152 : 09.10.2019 klo 11:51:55

City esimerkki 17/18 kaudelta miten tehtiin ne hankinnat mitä pitikin ja mestaruus plakkariin. Taisi juuri olla tuo 6 hankintaa minkä se vaati. Maalivahti- ja puolustusosasto kerralla kuntoon ja B.Silva yläoksalle.
Niin siellä hommattiin maalivahti ja laitapakit. Silva taisi olla ensimmäisellä kaudella aika pitkälle rotaatiopelaaja. Laporte tuli vasta tammikuussa. Toki tässä on huomioitava, että pohja oli jo melko vahva ja Guardiolalla yksi kausi alla. Edelleen väittäisin, että joku 6 pelaajaa avaukseen on liikaa. Manu hankki tänä kesänä 3 ja se on varmasti melko optimaalinen määrä. Tammikuussa ehkä yksi lisää.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #1153 : 09.10.2019 klo 11:55:23

Manu hankki tänä kesänä 3 ja se on varmasti melko optimaalinen määrä.

Lienee jo käynyt selväksi, että tämä ei ollut optimaalinen määrä. Fakta on, että oikealle laidalle ja keskikentälle olisi ollut tarvetta. Viime aikoina ehkä enemmän kuin koskaan.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1154 : 09.10.2019 klo 12:02:18

City esimerkki 17/18 kaudelta miten tehtiin ne hankinnat mitä pitikin ja mestaruus plakkariin. Taisi juuri olla tuo 6 hankintaa minkä se vaati. Maalivahti- ja puolustusosasto kerralla kuntoon ja B.Silva yläoksalle.

Hankinnoille kertyi minuutteja Valioliigassa tuolla kaudella seuraavasti:
Ederson 3195
Walker 2787
Laporte 807
Mendy 361
Danilo 1340
B Silva 1590

Valioliigassa 38 ottelussa minuutteja on jaossa 3420, joten en nyt sanoisi, että mestaruus tuli siksi, että puolustus meni uusiksi, kun Ederson ja Walker olivat ainoat 11 eniten minuutteja keränneen pelaajan joukossa. Kyllä ne tärkeimmät palikat oli hankittu jo aikaisemmin, eikä noista hankinnoista kovin moni ollut selkeällä marginaalilla tulleen mestaruuden kannalta kriittinen palanen.
H.Incandenza

Paikalla Paikalla


Vastaus #1155 : 09.10.2019 klo 12:54:30

Ei niin, että tällä olisi mitään merkitystä tämän kauden osalta, mutta sattui vain Hesarissa silmään:

Uutinen
ManU:n kultavuosien menestysluotsin Alex Fergusonin jälkeisistä valmentajista Solskjærin voittoprosentti 48 on selvästi heikoin.

Louis van Gaalilla prosentti oli 52 vuosina 2014–16, hänen edeltäjällään David Moyesilla se oli 53, ja kausina 2016–18 ManU:a valmentaneella José Mourinholla voittoja tuli 58-prosenttisesti.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1156 : 09.10.2019 klo 13:53:22

Höpö höpö. Aina saa kuunnella pepsi sitä pepsi tätä läppää. Aina saa kuunnella kuinka liian montaa hankintaa ei voi kerralla tehdä. Aina saa kuunnella kuinka "hankintauskovaiset" uskoo rahan voimaan.

Harmi, jos tuolta tuntuu, mutta Eiccu jo näihin ne olennaiset faktat poimi, joten ei palata näihin sen yksityiskohtaisemmin.

Todetaan nyt kuitenkin, että ainakin allekirjoittaneelle on erittäin selvää, että rahaa on mennyt ja tulokset on siltikin olleet huonoja. Eli kyllä, seison sen takana, ettei rahan kaataminen ongelmien päälle ole ratkaisu ollut tähän mennessä. Ja Isot Nimet ovat erityisesti flopanneet odotuksiin nähden, eli edes se Pepsi ei auttanut.

Ja mielestäni nämä on ihan vaan faktoja, joista ei pitäisi keskustella sinänsä, vaan että mitä näille todetuille virheille pitäisi tulevaisuudessa tehdä.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #1157 : 09.10.2019 klo 14:02:53

Rahalle ei ole saatu vastinetta, mutta ihan varmasti täältä noustaan varmemmin rahaa polttamalla kuin viime kesän tyyliin ostamatta keskikentälle tai oikealle laidalle ketään. Maailmasta löytyy esimerkkejä joissa rahalla on ostettu menestystä. PSG, City, Chelsea mm. Se, että Manu on syystä tai toisesta kussut omat hankintansa, on toinen tarina. Mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että rahankäyttö on todennäköisin tapa menestyä urheilussa. Mitä enemmän sitä käytetään, sitä paremmin keskimäärin pärjätään. Poikkeukset toki löytyy suuntaan jos toiseen. Toisin sanoen rahan käyttöä ei pitäisi kauhistella vaan siitä pitäisi olla iloinen.
« Viimeksi muokattu: 09.10.2019 klo 14:05:57 kirjoittanut Giggs82 »
Koom

Poissa Poissa


Vastaus #1158 : 09.10.2019 klo 14:13:05

Klopposta jaksetaan aina jauhaa, mikä tosin on ihan ymmärrettävää. Mutta, kuten yläpuolelta näkee, niin kyllä siellä Kloppokin on vähän hakenut siirtomarkkinoilla, ennenkuin alkoi osumaan. Ja AINA, noissa hankinnoissa on hiukan tuuria mukana. Mutta, myönään että Poolin scouttiporukka on tehnyt viime vuosina "hieman" parempaa duunia kuin Unitedin vastaava.
Näissä on hyvä muistaa, että Europa League statuksella on vaikea houkutella ykköskorin pelaajia seuraan, jos ei ole ykköskorin valmentajaa. Klopp toi uskottavuutta Poolin nousuprojektiin. Uskallan epäillä, OGS ei todellakaan vakuuta huippuja tulemaan uudelleenrakennustalkoisiin vaikka rahaa olisikin.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1159 : 09.10.2019 klo 14:31:49

Se, että Manu on syystä tai toisesta kussut omat hankintansa, on toinen tarina.

Se tarina on kuitenkin juuri Manchester Unitedin tarina, ainoa tarina, joka tämän ketjun kohteelle on olennaista. Minä ainakin keskustelen juuri tästä.

Mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että rahankäyttö on todennäköisin tapa menestyä urheilussa.

Tottakai näin, resurssit korreloi vahvasti menestyksen kanssa. Mutta myös esimerkiksi mainitsemasi City on esimerkki myös siitä miten vain rahaa polttamalla ei nousta huipulle, vaan se raha pitää käyttää oikein ja suunnitelmallisesti, urheilu edellä. Cityssä tehtiin erinomaista työtä seuraorganisaation kasaamisessa. Ja tätähän nyt myös on jankutettu jo varmasti ihan tarpeeksi. "Hankitaan nyt jotain" ei ainakaan ole yhdessäkään esimerkissä ollut avain onneen, vaikka sitä tuskin edes sinäkään tarkoitat.

Sen verran vielä lisäisin, että United on jopa hankkinut oikeille pelipaikoille pelaajia, joten edes sekään ei sinänsä ole ollut juurisyy epäonnistumiseen. Ja itse en todellakaan sano, että tähän olisi joku pikainen, yksinkertainen vastaus olemassa. On helppoa sanoa, että olisi pitänyt onnistua ostamaan paremmin, mutta tämähän on nyt varmasti kaikille päivänselvää ja siksi ihan turha aihe sinänsä.

Yhdessä siirtoikkunassa ongelmia ei korjata, vaikka tottakai kesällä olisikin pitänyt vahvistaa joukkuetta nähtyä enemmän (en jaksa kaivaa omaa siirtoveikkausta, mutta KK ja laitapelaaminen oli ainakin omalla agendalla). Mutta jos ihan oikeasti luulee, etteikö ammattilaisten silmissä ole selvää, että mitä kohteita pitäisi kehittää kentällä, niin sitä suuremmalla alleviivauskynällä pitäisi kirjailla urheilujohtamisen ja joukkueen kehittämisstrategian pettäminen Lessons Learned dokkareihin.

Minä ainakin näen, että Manchester Unitedilla todella iso kriittisen tarkastelun tarve omaa epäonnistumistaan kohtaan käsillä. Siihen tottakai liittyy valmennusjohdon ja hankintojen epäonnistuminen, mutta kokonaiskuvassa toivottavasti tarkastellaan myös näihin vaikuttaneita tekijöitä myös seuraorganisaation näkökulmasta. Miten välttää nähdyt ongelmat seuraavan 5 vuoden aikana?
Optimus Prime

Paikalla Paikalla


Vastaus #1160 : 09.10.2019 klo 19:23:58

Lienee jo käynyt selväksi, että tämä ei ollut optimaalinen määrä. Fakta on, että oikealle laidalle ja keskikentälle olisi ollut tarvetta. Viime aikoina ehkä enemmän kuin koskaan.

Optimaalinen yhteen siirtoikkunaan niin kauan kun Matt Judgen kaltainen henkilö on "yksin" niitä vääntämässä. Tilaa piti ensin tehdä ja kuten Dybalan kohdalla nähtiin niissä voi mennä aika kauan ja lopputulos voi olla ettei kannata maksaa tuosta vaivasta. Itse olen sitä mieltä että tammikuun siirtoikkuna pitää katsoa nyt ainakin, jos sieltä olisi edes mahdollista saada yksi keskikettäpelaaja ja hyökkääjä vaikka kovia nimiä harvemmin on liikkunut ellei joku pelaaja tai joukkue ole "kriisissä".
buono

Paikalla Paikalla


Vastaus #1161 : 09.10.2019 klo 23:11:42

Itse olen sitä mieltä että tammikuun siirtoikkuna pitää katsoa nyt ainakin, jos sieltä olisi edes mahdollista saada yksi keskikettäpelaaja ja hyökkääjä vaikka kovia nimiä harvemmin on liikkunut ellei joku pelaaja tai joukkue ole "kriisissä".

Mandzukic voi irrota Juvesta about ilmaiseksi, ei mahtunut CL squadiin eikä ole sarjassa päässyt edes penkille. Kyse ei ole siitä ettei taso riittäisi, ei vaan sovi Sarripalloon + liian ison joukkueen vuoksi oli karsittava jostain.

Samoin Emre Can irrotettavissa keskikentälle, kokemustakin löytyy saarilta.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #1162 : 10.10.2019 klo 07:00:34

Samoin Emre Can irrotettavissa keskikentälle, kokemustakin löytyy saarilta.

Periaatteessa voisi olla ihan asiallinenkin haku tässä tilanteessa. Ongelma vaan se, että joku syyhän sille on, että rooli on pieni. Usein se on taso. Toiseksi, Can on juuri niitä pelaajia joista en ole lainkaan varma onko kyseessä lintu vai kala. Vähän kuten Sami Khedira. En ole koskaan ollut erityisen innostunut.
JohanL

Poissa Poissa


Vastaus #1163 : 10.10.2019 klo 10:29:11

Eiköhän siellä tammikuussa ole mahdollista irroittaa myös isoja nimiä, mikäli hinta on oikea. Jos nyt ei mitään absoluuttisen tähtikategorian pelaajia, niin ainakin niitä siirtopolitiikkaan osuvia joukkuetta vahvistavia palasia.

Jos kesästä lähdettiin tilanteessa "tämä riittää jos kaikki menee nappiin", on nyt huomattu ettei kaikki mennyt nappiin. Tästäkin syystä uskoisin, että tammikuussa tapahtuu enemmänkin. Pelillisesti ollaan toki oltu parempia kuin tuloksellisesti, mutta tämä juuri oli sitä "kaiken mennessä nappiin" ajattelua. Toki, mielestäni projektia ei ole syytä unohtaa tammikuussa.

Kyllähän tämä vaatisi tietynlaista tammikuun 2006 uusintoa, tai siitä paremmaksi laittamista. Lisäksi toki säkkikaupalla itseluottamusta nykypelaajille.
Tveni Trii

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oi Suomi on!


Vastaus #1164 : 10.10.2019 klo 11:31:09

Näissä on hyvä muistaa, että Europa League statuksella on vaikea houkutella ykköskorin pelaajia seuraan, jos ei ole ykköskorin valmentajaa. Klopp toi uskottavuutta Poolin nousuprojektiin. Uskallan epäillä, OGS ei todellakaan vakuuta huippuja tulemaan uudelleenrakennustalkoisiin vaikka rahaa olisikin.

OGs ei varmasti nimenä tee sellaista vaikutusta että pelaajat ryntäisivät Unitediin, mutta se että joku osaisi puhua tulevaisuuden valoisuudesta ja sitten myös palkkaus joka on valitettavan kova ihan rivimiehillekin, niin ei siinä kuitenkaan kauhean paljoa se UCL-pallo paina.

Eiköhän siellä tammikuussa ole mahdollista irroittaa myös isoja nimiä, mikäli hinta on oikea. Jos nyt ei mitään absoluuttisen tähtikategorian pelaajia, niin ainakin niitä siirtopolitiikkaan osuvia joukkuetta vahvistavia palasia.

Jos kesästä lähdettiin tilanteessa "tämä riittää jos kaikki menee nappiin", on nyt huomattu ettei kaikki mennyt nappiin. Tästäkin syystä uskoisin, että tammikuussa tapahtuu enemmänkin. Pelillisesti ollaan toki oltu parempia kuin tuloksellisesti, mutta tämä juuri oli sitä "kaiken mennessä nappiin" ajattelua. Toki, mielestäni projektia ei ole syytä unohtaa tammikuussa.

Kyllähän tämä vaatisi tietynlaista tammikuun 2006 uusintoa, tai siitä paremmaksi laittamista. Lisäksi toki säkkikaupalla itseluottamusta nykypelaajille.


Samaa mieltä että tälle tielle on nyt lähdetty ja nyt on paikka osoittaa luottamusta siihen että tällä tyylillä nyt mennään seuraavat 2-4 kautta. Eli, tammikuun (1-3) ja ensi kesän (3-5) siirtoikkunoista ne tärkeät palaset joukkueeseen ja lähtö ensi kauteen on aivan eri.
Tämä kausi pitää nyt rämpiä parhaan mukaan ja välttyä isommalta kriisiltä, eli siltä että joukkue oikeasti ajautuu putoamiskurimukseen, koska tuossa joukkueessa ei ole sellaisia johtajia kentällä tai penkin päässä, joista on nostamaan joukkueen henkeä tarvittavalle tasolle. Nyt joukkue tarvitsee muutaman onnistuneen pelin, tuloksellisesti ja uskon että sen seurauksena peleistä alkaa tulla tarvittavia pisteitä jotta sellainen "kunniallinen" top-10 sija saavutetaan.

Aina on ensi kausi...
Phrase

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Eagles


Vastaus #1165 : 10.10.2019 klo 11:39:31

Näissä on hyvä muistaa, että Europa League statuksella on vaikea houkutella ykköskorin pelaajia seuraan, jos ei ole ykköskorin valmentajaa. Klopp toi uskottavuutta Poolin nousuprojektiin. Uskallan epäillä, OGS ei todellakaan vakuuta huippuja tulemaan uudelleenrakennustalkoisiin vaikka rahaa olisikin.

Ja muutenkin tämän hetkiseen tilanteeseen voi olla erittäin erittäin vaikeaa houkutella kummoisiakaan vahvistuksia, varsinkaan tammikuussa. United ei ole tällä hetkellä eurooppalaisessa seurafutiksessa kovinkaan houkutteleva vaihtoehto.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #1166 : 10.10.2019 klo 12:18:09

Usein se on taso.

Vielä useammin se on taso suhteessa kilpailijoihin. Ei ManUssa ole keskikentälle sen tasoista tunkua kuin Juvessa. Can avasi juuri topparina Saksan paidassa Argentiinaa vastaan.

Mutta en nyt itsekään kyllä näe Cania minään täsmäratkaisuna (ei korvaa edes Herreran aukkoa). Mandzukic sen sijaan menisi kuin nenä päähän.
Boston Reynard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaakon kovimmat


Vastaus #1167 : 10.10.2019 klo 14:22:20

Vielä useammin se on taso suhteessa kilpailijoihin. Ei ManUssa ole keskikentälle sen tasoista tunkua kuin Juvessa. Can avasi juuri topparina Saksan paidassa Argentiinaa vastaan.

Mutta en nyt itsekään kyllä näe Cania minään täsmäratkaisuna (ei korvaa edes Herreran aukkoa). Mandzukic sen sijaan menisi kuin nenä päähän.
Can on melko ailahteleva pelaaja käsittääkseni edelleen mutta monikäyttöisenä toki ihan hyvä lisä joukkueeseen kuin joukkueeseen. Mutta eikös nämä pian jo hasbeenit tai muuten parhaat päivänsä pelaajina nähneet jantterit (tune Mandzukic) ole juuri sitä osastoa jota manun, tai muun kaltaisensa huipulle pyrkivän seuran, tulisi erityisesti välttää ??? Toki parin ikkunan aikana tehtävänä yksittäisenä täsmähankintana ehkä menisikin, mutta kun joukkueen muodostamisen fokus melko selkeästi on siinä uudelleenrakennuksessa ja uudessa alussa niin luulisi että joukkueessa nyt jo vaikuttavat seniorimmat kaverit ajaisivat saman asian. Tietyssä mielessä kroaatin hankinta toki olisi perusteltua kun Lukakulle ei korvaajaa hankittu, mutta kyllä tuo omasta mielestäni vähän omituiselta silti kuulostaisi.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #1168 : 10.10.2019 klo 14:28:47

Mun mielestä Mario olisi hyvä hankinta jollakin 18kk sopimuksella. Kesällä sitten säästöpossu rikki ja se iso hankinta kärkeen ja Greenwood lainalle.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #1169 : 10.10.2019 klo 14:30:43

Can on melko ailahteleva pelaaja käsittääkseni edelleen mutta monikäyttöisenä toki ihan hyvä lisä joukkueeseen kuin joukkueeseen. Mutta eikös nämä pian jo hasbeenit tai muuten parhaat päivänsä pelaajina nähneet jantterit (tune Mandzukic) ole juuri sitä osastoa jota manun, tai muun kaltaisensa huipulle pyrkivän seuran, tulisi erityisesti välttää ??? Toki parin ikkunan aikana tehtävänä yksittäisenä täsmähankintana ehkä menisikin, mutta kun joukkueen muodostamisen fokus melko selkeästi on siinä uudelleenrakennuksessa ja uudessa alussa niin luulisi että joukkueessa nyt jo vaikuttavat seniorimmat kaverit ajaisivat saman asian. Tietyssä mielessä kroaatin hankinta toki olisi perusteltua kun Lukakulle ei korvaajaa hankittu, mutta kyllä tuo omasta mielestäni vähän omituiselta silti kuulostaisi.

Ei kai ManUssa ole kärkeen ketään senioria, ja junnuistakin osa on/on ollut paskana jo parin kuukauden aikana.

Muiden pelipaikkojen kohdalla voi sitten tosiaan miettiä, että ovatko ne omat seniorit tarpeeksi hyviä. Missään huippujoukkueessahan ei tehdä rakennusprojektia/nuorennusleikkausta koskaan räjäyttämällä koko pakkaa kerralla, vaan aina siellä on uuden sukupolven tukena mentoreita, joiden tietysti pitää pystyä myös pelaamaan korkealla tasolla.
JohanL

Poissa Poissa


Vastaus #1170 : 10.10.2019 klo 14:42:23


Samaa mieltä että tälle tielle on nyt lähdetty ja nyt on paikka osoittaa luottamusta siihen että tällä tyylillä nyt mennään seuraavat 2-4 kautta. Eli, tammikuun (1-3) ja ensi kesän (3-5) siirtoikkunoista ne tärkeät palaset joukkueeseen ja lähtö ensi kauteen on aivan eri.
Tämä kausi pitää nyt rämpiä parhaan mukaan ja välttyä isommalta kriisiltä, eli siltä että joukkue oikeasti ajautuu putoamiskurimukseen, koska tuossa joukkueessa ei ole sellaisia johtajia kentällä tai penkin päässä, joista on nostamaan joukkueen henkeä tarvittavalle tasolle. Nyt joukkue tarvitsee muutaman onnistuneen pelin, tuloksellisesti ja uskon että sen seurauksena peleistä alkaa tulla tarvittavia pisteitä jotta sellainen "kunniallinen" top-10 sija saavutetaan.


Aina on ensi kausi...

Täysin samoilla linjoilla täällä. Oikeastaan lyhyen aikavälin hankinnat näkisin tarpeelliseksi vain siinä tapauksessa, että torstailiigan lohkosta satutaan päästä jatkoon ja halutaan tosissaan yrittää sitä turnausta voittaa. Tällöinkin itse suosisin lainoja, vaikka ne toki jotain maksaisi. Ehkä pelaajat tyyliin Mandzukic ja Rakitic voisi olla saatavilla ja hyödyllisiä tällaiseen pestiin. Nyt kun siirtostrategia vaikuttaa olevan sopiva, niin turha lähteä kokeilemaan lyhyenaikavälin hankinnoilla loppukautta pidemmällä aikavälillä. Toki lainasopimuksiin voi aina jonkin osto-option sorvata.

Höpöhuhuissa puhutaan jopa neljästä hankinnasta tammikuussa. Itse uskoisin samaan 4-8 hankintaan kahdessa seuraavassa ikkunasta. Ja luottamus on, että näistä suurin osa on kuitenkin ihan oikeita vahvistuksia.

Nyt tämä maajoukkuetauko tuli ihan sopivaan hetkeen. Toivotaan, että ryhmää saataisi sen aikana parsittua kasaan. Ja tauon jäleisistä otteluista saataisiin se muutama onnistunut ottelusuoritus.
Boston Reynard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaakon kovimmat


Vastaus #1171 : 10.10.2019 klo 15:16:00

Ei kai ManUssa ole kärkeen ketään senioria, ja junnuistakin osa on/on ollut paskana jo parin kuukauden aikana.

Muiden pelipaikkojen kohdalla voi sitten tosiaan miettiä, että ovatko ne omat seniorit tarpeeksi hyviä. Missään huippujoukkueessahan ei tehdä rakennusprojektia/nuorennusleikkausta koskaan räjäyttämällä koko pakkaa kerralla, vaan aina siellä on uuden sukupolven tukena mentoreita, joiden tietysti pitää pystyä myös pelaamaan korkealla tasolla.
Niin ei olekaan, mietin vain sitä että miksi sen kokeneemman kaverin pitäisi olla juuri hyökkääjä. Toki ikävään loukkaantumistilanteeseen pitää reagoida jotenkin.

Sivuhuomiona nousi mieleen myös, että onko noista OGS:n aikaisemmin povaamista harjoitusmetodien koventamisesta jotakin evidenssiä mahdollisesti, ja jos niitä rutiineja on tiukennettu/kovennettu niin miten täällä asiaa enemmän tuntevat näkevät, voisiko manussa tällä haavaa vallitseva useammankin pelaajan klesana/piipussa olo johtua tästä? Eikös Ole tosiaan parjannut porukan "paskaa kuntoa" viime kaudella (tämä oli kärjistys)?
Pläkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alan Shearerin ja Gary Maccan hiukset


Vastaus #1172 : 10.10.2019 klo 15:53:19

Eli, tammikuun (1-3) ja ensi kesän (3-5) siirtoikkunoista ne tärkeät palaset joukkueeseen ja lähtö ensi kauteen on aivan eri.

Tämä kausi pitää nyt rämpiä parhaan mukaan ja välttyä isommalta kriisiltä, eli siltä että joukkue oikeasti ajautuu putoamiskurimukseen, koska tuossa joukkueessa ei ole sellaisia johtajia kentällä tai penkin päässä, joista on nostamaan joukkueen henkeä tarvittavalle tasolle. Nyt joukkue tarvitsee muutaman onnistuneen pelin, tuloksellisesti ja uskon että sen seurauksena peleistä alkaa tulla tarvittavia pisteitä jotta sellainen "kunniallinen" top-10 sija saavutetaan.

Aina on ensi kausi...
Käytännössä siis joukkueeseen tuotaisiin 4-8 pelaajaa kahdessa siirtoikkunassa? Uskoisin että mikäli tammikuussa tulee 3, olisi kesän tarve vain 3 ja yhteismäärä näin se kuusi pelaajaa?

Toivon ettei sävyni ole liian provosoiva, se ei ole tarkoitukseni. On nimittäin sanottava se, että kahden siirtoikkunan aikana kuuden pelaajan tuominen joukkueeseen siten, että he "onnistuvat" tai ovat avauksen miekkosia, on erittäin kunnianhimoisen työn tulos. Toimiva scouttaus, onnistunut pelaajan integrointi ja sopiva pelillinen muotti johon pelaajat istuvat, ovat perusvaatimuksia. Siksi pelaajapolitiikan sekoittaminen voisi olla se vastaus. Tammikuussa yksi kokenut hyökkääjä, semikokenut keskikenttä akuuttiin tarpeeseen ja mitat täyttävä laitapelaaja, jonka ei tarvitse olla UCL-tasoa:
- Mandzukic/Cavani, Can/Biglia, Gelson Martins/Fraser

Jokainen pelureista auttaisi Unitedia heti, toisi leveyttä ja kykenisi nostamaan joukkueen tasoa. Mielenkiintoiseksi kuvio kääntyisi sitten kesällä, mikäli Ole saisi pitää paikkansa ja avaukseen haetaan pyssyjä. Noista nimistä varmasti Eriksen(joka saattaa olla tammikuussakin saatavilla), Lyonin Dembele ja M'gladbachin Denis Zakaria voisivat olla toimivia palasia. Siihen lisäksi vasemmalle laitapuolustaja jostakin ja joukkue olisi kasassa ainakin UCL taisteluun? Omiin junioreihin takertuminen liiaksi olisi fataali virhe. Rashford, Tuanzebe ja McTominay pitävät yllä Unitedin henkeä, mutta muut juniorit ovat aivan liian "vihreitä" tälle tasolle.

Uskoisin että onnistuneella tammikuulla Unitedilla on hyvät saumat UCL taistoon, mutta vetämällä tammikuun vihkoon on 6. joukkoon pääsy hankalaa. Leicester tulee sotkemaan pakkaa nimittäin varmasti, eikä West Ham näytä huonolta sekään. Kaiken kaikkiaan on ihan relevantti uhka, että United haalistuu useammaksikin vuodeksi tuonne 6-10 sakkiin, jos onnistumisia ei nimenomaisest siirtorintamalla synny.

e. pointtina ehkä kiteyttäen se, että United tarvitsee nyt ensi alkuun Herreran kaltaisia työhevosia, ei Di Marian kaltaisia taitoniekkoja. Duunariasenteella McTominayn tueksi niitä haalarimiehiä jotta parhaimmiston taidot alkaisivat erottua.
« Viimeksi muokattu: 10.10.2019 klo 16:03:40 kirjoittanut Pläkä »
Rotta Ayala

Poissa Poissa


Vastaus #1173 : 10.10.2019 klo 17:31:38

Eikös Muller ole jäänyt Bayernissa tällä kaudella aika pahasti vaihtomiehen rooliin joten siitä kokenut ja tasonsa näyttänyt kärki Manuun? "Vasta" 30v joten esim täällä mainittua Mandzua huomattavsti tuoreempi tapaus. Luulisi myös että Bayern ei hirveästi pullikoisi vastaan jos Muller haluaisi lähteä. Eri asia toi onko miehellä itselläön kiinnostusta.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #1174 : 10.10.2019 klo 18:16:43

Eikös Muller ole jäänyt Bayernissa tällä kaudella aika pahasti vaihtomiehen rooliin joten siitä kokenut ja tasonsa näyttänyt kärki Manuun? "Vasta" 30v joten esim täällä mainittua Mandzua huomattavsti tuoreempi tapaus. Luulisi myös että Bayern ei hirveästi pullikoisi vastaan jos Muller haluaisi lähteä. Eri asia toi onko miehellä itselläön kiinnostusta.

Huhut tietää kertoa, että taso olisi jo laskussa? Ja vissiin aika selvässä sellaisessa. Ja Bayern ei yleensä myy ennen kuin parasta ennen päiväys on ohi. Poikkeuksena toki Toni Kroos.

Vielä useammin se on taso suhteessa kilpailijoihin. Ei ManUssa ole keskikentälle sen tasoista tunkua kuin Juvessa.

Tämä toki on totta, Can ei olisi huono palanen Manun nykyiseen miehistöön. Jotenkin aina olen vaan ajatellut niin, että ei maailman huipulle nousta muiden huippujen jämäpelaajia ostamalla. Periaatteessa kymppiparilla ei tee mitään jos vihulla on jätkäpari, pitää tähdätä akkapariin tai parempaan. Eli futiksen kyseessä ollessa pitäisi löytää vähintään yhtä hyviä pelaajia mitä niillä parhaillakin on eikä tyytyä heidän jämiinsä. Eivät he kuitenkaan niitä oikeasti joukkuetta vahvistavia palasia myy. Toki tähänkin löytyy niitä poikkeustapauksia kuten Arjen Robben josta Real halusi eroon, mutta joka kuitenkin oli ehdoton vahvistus Bayernille. Mutta en lähtisi rakentamaan joukkuetta muiden rejecteillä. Jotain joukkuetta täydentäviä vaihtopelaajia toki voi näinkin hankkia.

 
Sivuja: 1 ... 46 [47] 48 ... 123
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines