FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.07.2020 klo 14:23:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 60 [61] 62 ... 121
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United F.C. 2019-20 - Jumalainen näytelmä  (Luettu 573192 kertaa)
7 jäsentä ja 14 vierasta katselee tätä aihetta.
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #1500 : 02.12.2019 klo 00:00:11

Viasatin jälkilähetystä analysoiden, niin eihän se mitenkään vahvalta näyttänyt. Shef. Utd ja AVL pitivät olla niitä kolmen pisteen potteja ja näissä(kin) peleissä United nyt sitten heitti johtoasemat pois. Aivan karmea on se määrä pisteitä jo mitä ovat pistetilanteista pudottaneet. Vaikka olisi kuinka sisäänajoa menossa, niin tämä seikka on kyllä jo niin karmeaa katsottavaa tuloksellisesti, että ihme ettei suurempaa haloota jo ole nostettu.

Narratiivi tuntuu olevan, että isoissa peleissä kulkee. No, seuraavaksi sitä sitten mittaillaan. Pistepussin jäädessä laihaksi, niin nämä sarjanousijoille ja liitolle lahjoitetut pisteet näyttäytyvät taulukossa jo varsin toisenlaiselta mitä nyt.

Williamsia voi syytellä tasoitusmaalista (höntyilyä myös 0-1-maalia edeltäneessä tilanteessa), mutta hänen siellä laidalla kyllä kuuluu pelata Youngin sijaan. Tällä kaudella ei voi olla mitään muuta järkeä enää näiltä osin valintojen suhteen.

Kk:n keskusta nyt oli sitten sama (pl. Mata) mitä viikko sitten eikä mitään isompia valonpilkahduksia näkynyt. Se, että joku keskitys satunnaisesti osuu kohdalleen ei ole mikään saavutus. Ylipäätään tekopaikat taas kovin vähissä eikä missään tapauksessa paine kasvanut Villan maalilla riittävän kovaksi missään vaiheessa.

===

Kuten yllä todettua, topikki on varmasti osin hiljainen juuri siksi, että samoista ongelmallisuuksista kauttaaltaan jakseta pyörittää samaa levyä koko ajan. Nyt kun siirtoikkuna lähestyy, niin vaikka se nyt olisi kuinka vaikeaa tahansa, niin kyllä keskikenttäalueelle olisi aivan ehdottomasti saatava uusia yrittäjiä. Näitä tuskin on saatavissa mistään Leicesteristä, vaan nyt pitäisi kv-markkinoilta löytyä ne kandidaatit. Tulevat maksamaa hunajaa kesälläkin, joten turha odotella sinne asti. Ts. jos/kun uskovat pysyvänsä pois putoamistaistosta, niin mitään Mandzukiceja ei ole todellaan tarpeen kärrätä. Tässä on nyt OGS:n et al. todellakin näytettävä kyntensä.
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #1501 : 02.12.2019 klo 00:42:57

Kuten yllä todettua, topikki on varmasti osin hiljainen juuri siksi, että samoista ongelmallisuuksista kauttaaltaan jakseta pyörittää samaa levyä koko ajan. Nyt kun siirtoikkuna lähestyy, niin vaikka se nyt olisi kuinka vaikeaa tahansa, niin kyllä keskikenttäalueelle olisi aivan ehdottomasti saatava uusia yrittäjiä. Näitä tuskin on saatavissa mistään Leicesteristä, vaan nyt pitäisi kv-markkinoilta löytyä ne kandidaatit. Tulevat maksamaa hunajaa kesälläkin, joten turha odotella sinne asti. Ts. jos/kun uskovat pysyvänsä pois putoamistaistosta, niin mitään Mandzukiceja ei ole todellaan tarpeen kärrätä. Tässä on nyt OGS:n et al. todellakin näytettävä kyntensä.

Boldattuun sama. En ainakaan itse jaksa tässä korpivaelluksessa yksittäisten otteluiden kulkuihin paljon puuttua, vaan lähinnä odottelen tammikuuta tai sitä, että Ole paiskataan pellolle. En ymmärrä yhtään tätä ajatusta, missä norskin annetaan häärätä tuolla ilman tulosvastuuta jonkun projektin varjolla, mistä ainakaan minun silmiin ei näy mitään tuloksia. Nämä materiaalin taakse menemiset on myös vähän hassuja, kun tuolta nousee divarista nippuja, joita ei pystytä edes kotona voittamaan. Onhan tuo keskikenttä aivan hirveä, mutta silti.

Enemmän mediassa on tuosta tulivoiman puutteesta huudeltu ja Olekin on tainnut kertoa olevansa sen lisähyökkääjän perässä tammikuussa. Keskikentän vahvistamisen on pakko olla ensimmäinen juttu ja katsotaan niitä muita sitten kun se on tehty. Samaa mieltä ettei ole syytä odotella kalliimpienkaan hankintojen osalta kesään asti, jos vaan jotain on saatavilla. Ehkä jopa pienellä riskillä mielummin kuin istutaan rahojen päällä. Mitä tuolla Mandzukic tai oikeastaan kuka tahansa hyökkääjä tekee, jos keskiakselilta ei tule tukea ja laadukkaita palloja.
JohnDeere

Poissa Poissa


Vastaus #1502 : 02.12.2019 klo 00:56:13

Tänään yksi maaleista tuli hyvän sattuman kautta ja yhdestä loistava keskityksestä, mutta muuten ei kyllä luoto sitten yhtään mitään liigan heikointa vierasjoukkuetta vastaan. Ole kuvaili hyökkäyspeliä tänään käyttäen adjektiivia ”exciting”. Asia selvä.

Materiaali on paska, sanomattakin selvä asia, mutta ei sen taakse voida piiloutua. Joukkuepeli ei kehity ja punainen lanka loistaa poissaolollaan. Ole istuu penkillä ja tuijottaa tyhjyyteen, välillä hän toki kuiskii jotain Carrickin korvaan. Milläköhän meriiteillä sekin on sinne roudattu? Seuraavalla kaudella sitten Ashley mukaan jonon jatkoksi. Ei muuta kuin pilli suuhun ja verkkarit jalkaan.

Me voidaan syytellä pukupelleä, faneja, otteluohjelmaa tai nakkikioskin myyjää OT:lla, mutta Ole on vastuusta joukkueen pelaamisesta ja se on täyttä paskaa.

Olen saldo valjussa saatuaan vakituisen sopparin
Lainaus
Kotiottelut: 12
Voittoja: 5
Tasureita: 4
Häviöitä: 3
Tehdyt maalit: 18 (1.5/peli)
Päästetyt maalit: 14 (1.14/peli)

Vierasottelut: 10
Voittoja: 1
Tasureita: 4
Häviöitä: 5
Tehdyt maalit: 7 (0.7/peli)
Päästetyt maalit: 17 (1.7/peli)

Yhteensä
Ottelut: 22
Voitot: 6
Tasurit: 8
Häviöt: 8
Tehdyt: 25 (1.14/peli)
Päästetyt: 31 (1.4/peli)

Aika karua luettavaa. Pelaajana seuralegenda ja tulee aina sitä olemaan, mutta managerina ihan puutarhatonttu. Ulos heti.

Vittu et voi vituttaa

Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #1503 : 02.12.2019 klo 00:58:59

En ymmärrä yhtään tätä ajatusta, missä norskin annetaan häärätä tuolla ilman tulosvastuuta jonkun projektin varjolla, mistä ainakaan minun silmiin ei näy mitään tuloksia. Nämä materiaalin taakse menemiset on myös vähän hassuja, kun tuolta nousee divarista nippuja, joita ei pystytä edes kotona voittamaan. Onhan tuo keskikenttä aivan hirveä, mutta silti.

Sama. Jos tuossa olisi selkeästi joku kunnianhimoinen pelitavallinen tavoite mihin pyrittäisiin niin nähdyn kaltaisia esityksiä voisi ymmärtää. Mitään sellaista ei ole kuitenkaan ollut nähtävissä, vaan Ole tuntuu olevan enemmän ja enemmän pihalla koko ajan.
ManUlla on taustalla paljon ongelmia, mutta materiaali on paljon mainettaan parempi. Kunnon valmentajalla tämänkin pystyisi selkeämmin näkemään.

ManUn nykyinen pistekeskiarvo on muuten 1,286, joka tarkoittaisi 49 pistettä koko kauden aikana. City keräsi tuon pistemäärän viime kaudella puolessa kaudessa. Tuolla pistemäärällä voi taistella pääsystä 10 parhaan joukkoon, riippuen vähän miten muut pelaavat. Vaikka kuinka olisi projekti käynnissä niin en voi ymmärtää miten jotkut voivat pitää tätä tahtia hyväksyttävänä.
Valonheitin

Poissa Poissa


Vastaus #1504 : 02.12.2019 klo 07:30:03

Kirjoittamisesta on mennyt hieman into, kun viesti on käytännössä aina sama: materiaali ei riitä taistelemaan kärkipaikoista, mutta sen pitäisi olla riittävä kaatamaan villat ainakin kotona.

Pelissä ei juuri näy mitään kehitystä, mutta kaikki kuulemma muuttuu 1-5 siirtoikkunan aikana.

No, junnut ovat saaneet peliaikaa, mikä on aina positiivista.
Pariisin Perhonen

Paikalla Paikalla


Vastaus #1505 : 02.12.2019 klo 09:50:43

Minua huolettaa vähän miten junnujenkin kehityksen käy, jos peli on kuraa ja onnistumisia ei riittävästi tule. Jos vaikka peli olisi epätasaista, välillä tulisi hyviä pelejä ja lennokasta hyökkäyspeliä ja välillä huonompia päiviä, niin tuntuisi paremmalta. Nyt tämä tuntuu olevan tätä samaa puurtamista viikosta toiseen ja jotenkin tuntuu että esim. Championshipin kärkiporukat olisi parempia paikkoja kehittyä (kuten Chelsean junnuilla aikaisemmin).

Toivottavasti olen väärässä ja näistä kavereista kehittyy lähitulevaisuudessa uusi runko joukkueelle, mutta niin moni lahjakkuus on myös hautautunut harmaaksi massaksi, että vielä en tämän varaan uskalla laskea.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1506 : 02.12.2019 klo 10:15:22

Heikko peli, mutta olisihan siitä nyt voinut täydet pisteet kotijoukkue ottaa. Ei toki tasurikaan mikään vääryys ollut. Joukkue ei näissä otteluissa ole pärjännyt, kun pitäisi puhkoa puolustuksia, eikä siis tämä mikään yllätys enää ole. Ei riitä keskikenttä, ei riitä luovuus, mutta jos tämän lisäksi vielä antaa kaksi maalia ilmaiseksi, niin ei ihme, ettei voittoa tule.

Jamesin keskitykset toki olleet laastaria heikolle pelinrakentelulle, mutta eilen taas tutusti mies toimitti parikin palloa hyville paikoille, mutta kukaan ei osannut olla oikeassa paikassa. Siinä meni nekin hyödyt. Kulmat toisaalta olivat pitkästä aikaa edes vähän vaarallisia.

Williamsia voi syytellä tasoitusmaalista (höntyilyä myös 0-1-maalia edeltäneessä tilanteessa), mutta hänen siellä laidalla kyllä kuuluu pelata Youngin sijaan. Tällä kaudella ei voi olla mitään muuta järkeä enää näiltä osin valintojen suhteen.

Niin, Shaw tuon paikkansa varmasti ottaa takaisin, joten Young jatkaa penkillä/katsomossa, vaikka Williams menettäisi paikkansa. Ja ihan ansaitusti näin, vaikka täällä jo osa on Shawnkin ehtinyt haukkumaan. Kyllä Shaw on paikkansa ansainnut.

Pistemenetys tänään monen asian summa, mutta kyllähän linjan mokaaminen Williamsilta oli isoin yksittäinen virhe.

Yleensähän sitä tekstiä tulee tähän topiciin tappioden jälkeen ja voittojen jälkeen on hiljaisempaa.

Jep, tätähän on tullut useamminkin kirjoiteltua. Ja tappion hetkellä ne samat "myydään kaikki, ostetaan kaikki" ja Ole/Mourinho/LvG/Moyes ulos, joten eipä tässä sinänsä mitään uutta olla keksimässä. Ei sillä, että tämäkään olisi, mutta jos vain vaihtuvien managerien syyksi saa post-Fergie sukelluksen, niin ei ihme, jos Olen ulostamisen keksii ainoaksi mahdollisuudeksi nousta. Ja kai se valmentajaruletti voisi joskus osua oikein.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #1507 : 02.12.2019 klo 12:44:45


...Jep, tätähän on tullut useamminkin kirjoiteltua. Ja tappion hetkellä ne samat "myydään kaikki, ostetaan kaikki" ja Ole/Mourinho/LvG/Moyes ulos, joten eipä tässä sinänsä mitään uutta olla keksimässä. Ei sillä, että tämäkään olisi, mutta jos vain vaihtuvien managerien syyksi saa post-Fergie sukelluksen, niin ei ihme, jos Olen ulostamisen keksii ainoaksi mahdollisuudeksi nousta. Ja kai se valmentajaruletti voisi joskus osua oikein.

Tuo ajatus, että annetaan riittävästi luottoa managerille, on aikanaan ollut ohjenuora Unitedin toiminnassa ja sinällään järkevä sellainen. Kunnioitettavakin näinä nykyisinä AD-HD aikoina, kun tavoitellaan pikavoittoja ja eletään kvadraalitaloudessa futisfirmoissakin. Ehkä tuo alkuperäinen, ensin mainittu, perusajatus kantaa Manchesterissa vieläkin. Ja hyvä niin.

Tietysti jossain vaiheessa on tehtävä johtopäätökset ja toimittava niiden mukaan, mutta ollaanko Ole Gunnarin kanssa ihan vielä siinä pisteessä? Lähellä varmaan jo, mutta sitten pitäisi löytää se parempi vaihtoehto, eikä se ole kuka tahansa kuitenkaan.

ManU:n materiaalia on haukuttu paljon, mutta minusta se on mainettaan parempi ja monessa  matsissa on toiminut hyvinkin. Esitykset ovat kuitenkin ailahdelleet ja sitä voittavaa kokoonpanoa on haettu pelistä toiseen. En tiedä onko oikeasti näin, mutta olen aistivinani ahdistusta ManU:n pelaajissa ja epäilys herää joukkuehengen suhteen. Onko sitten kyse vain siitä turhautumisesta, jonka aiheuttaa se, että odotuksia ei onnistuta lunastamaan, vai varsinaisista erimielisyyksistä pelaajien kesken, kemiasta joukkueessa, en tiedä. Valmentaja kuitenkin on näissä suora vastuuhenkilö. Ulkonaisesti leppoisa mies, mutta miten ovat asiat kulissien takana. Riittääkö auktoriteetti? Vai onko ongelma päinvastainen?

Kaikki tässä maailmassa kuitenkin johtuu jostain, enkä usko, että joukkueen ahdinko on pelkästään niin yksinkertaisesti selitetty, että ”pelaajat eivät ole riittävän hyviä.” 
Panomies

Poissa Poissa


Vastaus #1508 : 02.12.2019 klo 13:06:31

Minua huolettaa vähän miten junnujenkin kehityksen käy, jos peli on kuraa ja onnistumisia ei riittävästi tule. Jos vaikka peli olisi epätasaista, välillä tulisi hyviä pelejä ja lennokasta hyökkäyspeliä ja välillä huonompia päiviä, niin tuntuisi paremmalta. Nyt tämä tuntuu olevan tätä samaa puurtamista viikosta toiseen ja jotenkin tuntuu että esim. Championshipin kärkiporukat olisi parempia paikkoja kehittyä (kuten Chelsean junnuilla aikaisemmin).

Toivottavasti olen väärässä ja näistä kavereista kehittyy lähitulevaisuudessa uusi runko joukkueelle, mutta niin moni lahjakkuus on myös hautautunut harmaaksi massaksi, että vielä en tämän varaan uskalla laskea.

Itse pohdiskelin eilen aika samaa. Nyt siellä pelaa cuppeja ja eurohöntsiä sekä tuuraa liigassa kavereita, joilla ei ole käytännössä mitään kokemusta miesten peleistä: Greenwood, Williams, Chong, Gomes, Garner. Kausi tai joidenkin tapauksessa kaksi tai kolmekin championshipissä olisi kehityksen kannalta varmasti parempi kuin nämä satunnaiset höntsät ja paikkaukset heikosti suorittavassa jengissä ja päälle u23 -pelit.

Lisäongelma on se, että kokenutta runkoa jengissä edustaa sitten Martial, Rashford, James, AWB, McTominay, Pereira, Shaw, Lingard, Fred, Pogba, Lindelöf yms., jotka ovat kaikki kyllä ihan poikasia joko iältään tai olemukseltaan.

E. Lisätään vielä sen verran, että kaikesta huolimatta en toivo ratkaisuksi kaikenmaailman Manduzicckien hankkimista :) Mutta ehkä tuo runko huutaa tosiaan parin siirtoikkunan aikana jopa 5-6 kovaa vahvistusta, jotta junnut saavat rauhassa kehittyä vaikka sitten champpionshipissä. Sancho, Maddison, Grealish, Haaland, Chilwell, Ndidi tms.. miinus 400m ja kovin on mielikuvituksetonta ja nuorta, ei se ole helppoa Edilläkään, hehe :)
« Viimeksi muokattu: 02.12.2019 klo 13:14:40 kirjoittanut Panomies »
jiibzter

Poissa Poissa


Vastaus #1509 : 02.12.2019 klo 13:19:06

Joukku on pääosin täynnä pelaajia jotka eivät koskaan ole voittaneet mitään suurta. Junnut kasvavat häviämään tottuneeseen joukkueeseen. Tästä ei selvitä seuraavaan viiteen vuoteen, katsotaan uusiksi kymmenen vuoden päästä josko olisi asiaa mestaruustaisteluun. Kivaa oli niin kauan kun sitä kesti. Ihan turha haihatella menneitä, keskikastin joukkue on keskikastin joukkue ja tulee sellaisena pysymään useita useita vuosia.
Tveni Trii

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oi Suomi on!


Vastaus #1510 : 02.12.2019 klo 14:42:07

Ei se nyt mielestäni mitenkään selvää ole, että valmennus on edes kovin suuri osasyyllinen, enkä ole myöskään havainnut, että kukaan yrittäisi selittää asioita hyväksi. Mielestäni syyttävä sormi osoittaa sitäkin voimakkaammin taustoihin.


Jatkuva alisuorittaminen ja ottelut jotka ennakkoon pitäisi voittaa, tulee tasapeli tai tappio niin edes osasyyllisenä et pidä valmennusta? Mikä sen valmennuksen tehtävä siellä sitten oikein on, jos mitään ei voi laittaa heidän vastuulleen?
Rosteri on nyt mikä on, siihen osasyynä on varmasti valmennus, he tekivät kesällä päätöksiä ja nyt joukkue on se mikä se on. Mutta, kyllä pelissä taktisesti pitäisi näkyä jotain mihin suuntaan edes yrittävät mennä.

Lainaus
Ainakaan itse en nykytilassa odota kovin paljon, eikä heikot tulokset sen vuoksi paljoa hetkauta. Keskeneräinen ja kokematon ei kovin usein pysty tasaiseen suorittamiseen ja pistemenetyksiä tulee erityisesti sellaisissa peleissä, joissa ei pitäisi. Jälleen kerran United joutui hallitsemaan palloa, eikä voittoa taaskaan tullut. Valioliigajoukkueista ainoastaan Norwichia vastaan United on sekä hallinnut palloa että voittanut pelin.

Manchester Unitedista puhutaan ja sanot, että United joutuu hallitsemaan peliä. Eiköhän se lähtökohta ole että varsinkin kun pelataan OT:lla, United nimenomaan hallitsee peliä, ja tekee vastustajan pelaamisen mahdollisimman hankalaksi. Tai niin ainakin itse ajattelen asiasta. Unitedin kuuluu viedä peliä ja pelaajien pitää näyttää että OT:lta ei viedä mitään ilmaiseksi. Kaikkia pelejä en ole nähnyt, mutta Liverpool peli on ollut ainoa jossa oli jotain tuon suuntaista.
Jos vastaavaa oltaisiin nähty myös muissa kotipeleissä, pistemäärä olisi aivan erilainen kuin nyt. Ja tuo menee täysin valmennuksen pikkiin.

Lainaus
Nykymenossa on joitakin harvoja positiivisia asioita, kuten vastuun antaminen nuorille ja se voi tuottaa tulosta jossain vaiheessa, mutta ei missään tapauksessa heti. Tämän vuoksi itse en ole tässä vaiheessa niin kriittinen Solskjäriä kohtaan. Uskon, että työtä pystyy arvioimaan vasta myöhemmin. Jos tulokset ja meininki on samanlaista silloinkin kun nuorten pitäisi olla valmiimpia ja pelaajiston ongelmakohtiin on saatu paikkausta, niin manageri pitää vaihtaa saman tien. Se aika ei juuri tällä hetkellä ole mielestäni kovin lähellä.

Kuinka kauan pitää odottaa että tämän hetken nuorten esityksiltä voidaan jotain odottaa, 3,4,5 vuotta?

Minua huolettaa vähän miten junnujenkin kehityksen käy, jos peli on kuraa ja onnistumisia ei riittävästi tule. Jos vaikka peli olisi epätasaista, välillä tulisi hyviä pelejä ja lennokasta hyökkäyspeliä ja välillä huonompia päiviä, niin tuntuisi paremmalta. Nyt tämä tuntuu olevan tätä samaa puurtamista viikosta toiseen ja jotenkin tuntuu että esim. Championshipin kärkiporukat olisi parempia paikkoja kehittyä (kuten Chelsean junnuilla aikaisemmin).

Toivottavasti olen väärässä ja näistä kavereista kehittyy lähitulevaisuudessa uusi runko joukkueelle, mutta niin moni lahjakkuus on myös hautautunut harmaaksi massaksi, että vielä en tämän varaan uskalla laskea.

Samaa olen itse miettinyt, ja Unitedilla on valitettavan paljon esimerkkejä viime vuosilta ns. menetetyistä nuorista. Aiemmin täällä mainitsin mm. Jamesin ja Wan-Bissakan, hienoa että he saavat paljon peliaikaa, eihän muuten pelaajat kehity. Mutta, olisi hyvä että siellä olisi mahdollista antaa huilia eikä kaataa vastuuta suoraan heidän niskaan. Jatkuva konttaaminen, josta olet osavastuussa, ei tee hyvää nuoren pelaajan itseluottamukselle.


Jep, tätähän on tullut useamminkin kirjoiteltua. Ja tappion hetkellä ne samat "myydään kaikki, ostetaan kaikki" ja Ole/Mourinho/LvG/Moyes ulos, joten eipä tässä sinänsä mitään uutta olla keksimässä. Ei sillä, että tämäkään olisi, mutta jos vain vaihtuvien managerien syyksi saa post-Fergie sukelluksen, niin ei ihme, jos Olen ulostamisen keksii ainoaksi mahdollisuudeksi nousta. Ja kai se valmentajaruletti voisi joskus osua oikein.

Ei täällä nytkään ole myymässä eikä ostamassa kaikkia. Enemmän, ainakin omasta mielestäni, täällä puhutaan siitä, ettei tuo joukkueen pelaaminen kehity mihinkään suuntaan.
Pelissä ei edelleenkään näy mitään viitteitä siitä että oltaisiin menossa johonkin suuntaan tai että hiottaisiin taktisesti jotain tiettyä pelitapaa, mutta se vie aikansa. Tämän itse hyväksyisin täysin ja uskoisin ja luottaisin että hyvä siitä vielä tulee. Ja tätä myös odotin nykyiseltä valmennukselta, että lähtisivät rohkeasti ajamaan omaa pelitapaa joukkueeseen, mutta valitettavan hiljaista on ollut.

Eilistä peliä en nähnyt, mutta täälläkin joku kommentoi että James oli päässyt hyvin laidalta läpi ja keskittämään maalille, mutta siellä ei ollut kukaan viimeistelemässä. Tämä jos mikä on huonoa valmennusta, jos ei noin yksinkertaisia asioita osata tehdä oikein, niin ei ole ihme että pistesaldo ei kasva.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1511 : 02.12.2019 klo 16:19:04

Eilistä peliä en nähnyt, mutta täälläkin joku kommentoi että James oli päässyt hyvin laidalta läpi ja keskittämään maalille, mutta siellä ei ollut kukaan viimeistelemässä. Tämä jos mikä on huonoa valmennusta, jos ei noin yksinkertaisia asioita osata tehdä oikein, niin ei ole ihme että pistesaldo ei kasva.

No itse näin. Ja tuota myös kommentoin :)

Ja kyllä, kärkien pelaamisessa tuollainen oikeassa paikassa oikeaan aikaan oleminen on välillä hieman hakusessa. Eikä vain Olen aikana, vaan myös muidenkin aikana.
« Viimeksi muokattu: 02.12.2019 klo 16:44:11 kirjoittanut candidate »
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1512 : 02.12.2019 klo 18:11:42

Jatkuva alisuorittaminen ja ottelut jotka ennakkoon pitäisi voittaa, tulee tasapeli tai tappio niin edes osasyyllisenä et pidä valmennusta? Mikä sen valmennuksen tehtävä siellä sitten oikein on, jos mitään ei voi laittaa heidän vastuulleen?
Rosteri on nyt mikä on, siihen osasyynä on varmasti valmennus, he tekivät kesällä päätöksiä ja nyt joukkue on se mikä se on. Mutta, kyllä pelissä taktisesti pitäisi näkyä jotain mihin suuntaan edes yrittävät mennä.

Voihan sitä taas vaihtaa manageria, mutta erittäin suurella todennäköisyydellä sama meininki jatkuisi niin kentällä kuin foorumillakin. Jos neljän erityyppisen managerin alaisuudessa tulokset on samankaltaisia, niin ainakin itse alan etsimään sitä ongelmaa voimakkaammin jostain muualta kuin managerista.

Heikompia joukkueita vastaan mielestäni on nähty sitä mitä halutaan, mutta eväät ei vielä riitä parempia vastaan. Se jää nähtäväksi riittääkö myöhemmin.

Manchester Unitedista puhutaan ja sanot, että United joutuu hallitsemaan peliä. Eiköhän se lähtökohta ole että varsinkin kun pelataan OT:lla, United nimenomaan hallitsee peliä, ja tekee vastustajan pelaamisen mahdollisimman hankalaksi. Tai niin ainakin itse ajattelen asiasta. Unitedin kuuluu viedä peliä ja pelaajien pitää näyttää että OT:lta ei viedä mitään ilmaiseksi.

Niin, minunkin mielestäni Unitedin pitäisi viedä pisteitä hallitsemalla pelejä, mutta tällä hetkellä se ei ole realismia. Tuo vaan kannattaa hyväksyä ja katsoa eteenpäin. Toki hyvä olisi jos homma menisi eteenpäin jo aikaisemmin, mutta niin ei ehkä käy. Nytkin tuossa oli jo merkkejä paremmasta, kunnes tuli pari loukkaantumista ja keskikentällä häärii Pereira-Fred kaksikko. Ja kyllä, tuolla materiaalilla tulokset voisi ja pitäisi olla parempia, mutta siitä huolimatta antaisin aikaa ainakin sen vuoden.  Ei Klopp, Guardiola tai Pochettinokaan välittömästi saaneet hommaa toimimaan ja vaikka Solskjär ei välttämättä koskaan saakaan, jos kerran on päätetty antaa mahdollisuus, niin vaihtaminen tässä vaiheessa olisi mielestäni täydellistä sekoilua.

Kuinka kauan pitää odottaa että tämän hetken nuorten esityksiltä voidaan jotain odottaa, 3,4,5 vuotta?

Itse katsoisin tästä vuoden eteenpäin ja jos tämän kauden ja kesän siirtoikkunan jälkeen ei ala näkymään merkittävää pelillistä parannusta, niin manageri vaihtoon. Tältä kaudelta ei voinut kesän tapahtumien jälkeen odottaa yhtään mitään, mutta näköjään aika moni odotti syystä tai toisesta.
Casanueva

Poissa Poissa


Vastaus #1513 : 02.12.2019 klo 21:19:01

Jos neljän erityyppisen managerin alaisuudessa tulokset on samankaltaisia, niin ainakin itse alan etsimään sitä ongelmaa voimakkaammin jostain muualta kuin managerista.

Mutta eiväthän ne ole.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #1514 : 02.12.2019 klo 21:39:37

Mutta eiväthän ne ole.

Jep. Mourinhon aikana pisteitä kertyi 1,89 per peli ja LVG:n alaisuudessa 1,79. Moun keskiarvolla pisteitä kertyisi kauden aikana 72 ja LVG:n keskiarvolla 68. OGS:n pistekeskiarvo tällä kaudella on tosiaan 1,29 jolla kertyisi 49 pistettä. Omalla matikalla tuollainen 20 pistettä kaudessa on ihan suht iso ero. LVG:n keskimääräisellä pistetahdilla ManU olisi muuten nyt 25 pisteessä, pisteen päässä neljäntenä olevasta Chelseasta.
Duhvi

Poissa Poissa


Vastaus #1515 : 02.12.2019 klo 23:04:09

Boardissa liipaisinsormi saatta kyllä olla herkässä jos kahdesta seuraavasta ottelusta tulee tappiot, etenkin kun aiemminkin Unitediin yhdistetty Pochettino on vapaana. Muistetaan viime kaudesta kun Liverpool sinetöi Mourinhon potkut, nyt voi olla sama luvassa Olelle Cityn toimesta.
Optimus Prime

Poissa Poissa


Vastaus #1516 : 02.12.2019 klo 23:33:29

Riipuen vähän ovatko Pogba ja McTominay mukana molemmissa viikon peleissä, niin silti epäilen että Ole saisi kenkää vaikka molemmista tulisi tappiot (tulee kuitenkin tasurit). Woodward tuntuu olevan valmistunut pitkäjänteiseen projektiin:


Lainaus
“It’s a multi-year squad evolution analysis,” Woodward said in an interview published in the latest of edition of fanzine United We Stand.

“It’s hard enough to get three players done in a transfer window.

“To get six or seven done is extremely difficult if you are getting proper talent.

“If you choose to churn every player because they are not good enough and you’re not extending contracts, you are putting yourself at risk of execution.

“Sometimes you have to take a broader view.”
Optimus Prime

Poissa Poissa


Vastaus #1517 : 02.12.2019 klo 23:34:50

Jep. Mourinhon aikana pisteitä kertyi 1,89 per peli ja LVG:n alaisuudessa 1,79. Moun keskiarvolla pisteitä kertyisi kauden aikana 72 ja LVG:n keskiarvolla 68. OGS:n pistekeskiarvo tällä kaudella on tosiaan 1,29 jolla kertyisi 49 pistettä. Omalla matikalla tuollainen 20 pistettä kaudessa on ihan suht iso ero. LVG:n keskimääräisellä pistetahdilla ManU olisi muuten nyt 25 pisteessä, pisteen päässä neljäntenä olevasta Chelseasta.

Luuleeko joku oikeasti täällä että terveellä joukkueella (lähinnä Pogba, McTominay ja Shaw) tulos olisi ollut noin huono?
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1518 : 02.12.2019 klo 23:35:42

Jep. Mourinhon aikana pisteitä kertyi 1,89 per peli ja LVG:n alaisuudessa 1,79. Moun keskiarvolla pisteitä kertyisi kauden aikana 72 ja LVG:n keskiarvolla 68. OGS:n pistekeskiarvo tällä kaudella on tosiaan 1,29 jolla kertyisi 49 pistettä. Omalla matikalla tuollainen 20 pistettä kaudessa on ihan suht iso ero. LVG:n keskimääräisellä pistetahdilla ManU olisi muuten nyt 25 pisteessä, pisteen päässä neljäntenä olevasta Chelseasta.

Mielenkiintoisesti muilta katsotaan koko jakosa ja Solskjäriltä vain alkukausi. Mikä oli Mourinhon tahti viime kauden alussa? Se on eniten verrannollinen Solskjärin rosteriin. Jokaisen managerin alaisuudessa Fergusonin jälkeen United on tiputtanut pisteitä joukkueita vastaan, joita vastaan ei olisi pitänyt ja aina on huudettu manageria ulos, vaikka mielestäni LVG:n aikana kävi selväksi, että isommat ongelmat ovat jossain muualla, eikä Mourinhon ja Solskjärin jaksot ainakaan tuota vastaan ole puhuneet. Managerin vaihto ei niitä ongelmia ratkaise, etenkään tassä vaiheessa.

Kesän jälkeen oli mielestäni selvää, että tämä kausi panostetaan puhtaasti jälleenrakentamiseen, tuloksista lähes kokonaan viisveisaten. Tulokset ovat olleet odotettuakin kehnompia, mutta oikeasti tuota työtä voi mittaroida aikaisintaan ensi syksynä, kun tuo rosteri on toivon mukaan edes jonkinlaisessa kuosissa. Fredin, Pereiran ja Williamsin tasoiset jätkät jatkuvasti avauksessa kertoo todella paljon nykytilasta, vaikka Williamsista voi vielä ihan hyvä pelaaja tullakin.

On syytä ymmärtää, että United ei lähde voittamaan jokaista peliä keinolla millä hyvänsä, vaan pelitapaa yritetään rakentaa sellaiseski, että se riittää huipulla. Ja jos homma onnistuu siten, että vauhti riittää pelaamaan hyökkäyspäässä kuten noita Partizaneja vastaan, niin peliä kannattaa kehittää tulostenkin kustannuksella. Se vaan ei tapahdu hetkessä, kuten ei ole tapahtunut muillakaan managereilla, jotka pyrkivät pelitapaa kehittämään. En tietenkään ole itsekään vakuuttunut, että Solskjär tuossa onnistuu, mutta kun hänelle on päätetty tilaisuus antaa, niin on syytä katsoa vähän pitempään.

Mourinho on toista maata ja hän pyrkii saamaan joukkueesta parhaat tulokset irti alusta alkaen ja homma toimii, jos joukkue on riittävän valmis tai Mourinho voi ostaa siihen valmiit palaset. Unitedissa tilanne ei ollut tuo, mutta kaikkialla muualla oikeastaan on ollut, kuten nytkin Spursissa.
TonTon

Poissa Poissa


Vastaus #1519 : 03.12.2019 klo 01:27:32

Heikko peli, mutta olisihan siitä nyt voinut täydet pisteet kotijoukkue ottaa. Ei toki tasurikaan mikään vääryys ollut.

Villahan oli ottelussa lähempänä voittoa. Täpärä paitsiomaali (josta United olisi melkeinpä ansainnut takaiskun, niin tuuliajolla koko puolustus oli) ja Grealishin avopaikka, josta tuon tason pelaaja osuu yhdeksän kertaa kymmenestä. Unitedilla lähinnä Martialin ihmeellinen lobbaus parista metristä, mutta ei oikein muuta.

Sheffield United-peli näytti valmennuksen kyvyttömyyden koko raakuudessaan, ja Villaa vastaan sama vain jatkui. Puolustus oli suuren osan pelistä aivan pihalla, prässi ei taaskaan toiminut ja hyökkääjät lähinnä seisoskelivat koko ensimmäisen puoliajan. Keskikenttä saatiin vähän paremmin toimimaan lähinnä sen takia että Fred pelasi hyvin, mutta Villa vei senkin kamppailun Grealishin johdolla selvästi. Minkäänlaista pelisuunnitelmaa tai pelitapaa ei voinut hahmottaa.

Se mikä myös pisti silmään on miten heikosti Unitedin laitapakit tukevat hyökkäyksiä. Laitapakeista on tullut huippujalkapallon taktisesti melkeinpä tärkeimpä pelaajia hyökkäyssuuntaan, mutta Unitedin koko laitapakkinelikko on ylöspäinpelaamisessa melko heikko.

Mielenkiintoisesti muilta katsotaan koko jakosa ja Solskjäriltä vain alkukausi. Mikä oli Mourinhon tahti viime kauden alussa? Se on eniten verrannollinen Solskjärin rosteriin.

Solskjaerin pitäisi ottaa Spursia, Cityä ja Evertonia vastaan täydet 9 pistettä jotta hän pääsee samaan pistemäärän kuin Mourinholla oli viime kaudella saadessaan potkut. Viime kauden pistemäärä 17 pelin jälkeen oli heikoin sitten 90-91 kauden, joten nyt alisuorittaminen on viety aivan uudelle tasolle.

Luuleeko joku oikeasti täällä että terveellä joukkueella (lähinnä Pogba, McTominay ja Shaw) tulos olisi ollut noin huono?

Ei liigan suurimmilla resursseilla operoiva seura voi mennä parin-kolmen loukkaantumisen taakse. On niitä loukkaantumisia muillakin. Tuo "multi-year squad evolution analysis" on muuten Woodwardilta huikeaa settiä. Hän taisi tuolla ilmaisulla selittää miksi turhakkeille on jaettu pitkiä kalliita jatkosopimuksia. Eli hän sanoo periaatteessa että jatkosopimukset annettiin koska hänellä, ja seuralla yleensä, ei ole pätevyyttä rakentaa joukkuetta uusiksi tätä nopeammin.

On hienoa että nuoret saavat peliaikaa, vaikka se ei mielestäni ole mikään itseisarvo. Olen myös sitä mieltä että tuosta pelaajaryhmästä pitää siivota turhakkeet pois ja rakentaa rauhassa uutta. Mutta mikään ei parane sillä että valmentajisto joka on näyttänyt olevansa aivan väärällä tasolla saa jatkaa puuhastelua. Parin vuoden päästä tulee uusi ukko puikkoihin joka haluaa rakentaa omanlaisensa joukkueen, ja kaikki alkaa taas alusta.

Olen myös sitä mieltä että jos olet Unitedin managerina yhdeksäntenä sarjassa 14 pelin jälkeen ja sanot ettet ole huolissasi sarjasijoituksesta olisi aika löytää joku toinen työ.
« Viimeksi muokattu: 03.12.2019 klo 01:44:51 kirjoittanut TonTon »
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1520 : 03.12.2019 klo 01:50:28

Villahan oli ottelussa lähempänä voittoa.

Jossittelumittarina on tavattu käyttää xG-tulosta, sen mukaan Villa ei ollut lähempänä voittoa kuin United. Mutta subjektiivistahan tämä on.

Mutta eihän tällä nyt mitään merkitystä sinänsä ole. Resurssien, materiaalin, yleisen tason ja sarjasijoituksen mukaan Manchester Unitedin olisi pitänyt voittaa. Eipä voittanut. Ja ihan ansaitusti näin, kuten sanottua.
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #1521 : 03.12.2019 klo 03:36:32

Mielenkiintoisesti muilta katsotaan koko jakosa ja Solskjäriltä vain alkukausi. Mikä oli Mourinhon tahti viime kauden alussa? Se on eniten verrannollinen Solskjärin rosteriin. Jokaisen managerin alaisuudessa Fergusonin jälkeen United on tiputtanut pisteitä joukkueita vastaan, joita vastaan ei olisi pitänyt ja aina on huudettu manageria ulos, vaikka mielestäni LVG:n aikana kävi selväksi, että isommat ongelmat ovat jossain muualla, eikä Mourinhon ja Solskjärin jaksot ainakaan tuota vastaan ole puhuneet. Managerin vaihto ei niitä ongelmia ratkaise, etenkään tassä vaiheessa.

Kuten tuossa jo edellä todettin niin aikamoisen kurssin käännöksen saa Solskjär vetää, jotta ylettäisi edes noihin Mourinhon lukuihin, joilla kenkää tuli. Todennäköisesti niihin ei ylletä. Alkaa olemaan kaikilla mittareilla surkeinta tuubaa mitä tämä seuran osalta on tarvinnut todistaa.

Lainaus
Kesän jälkeen oli mielestäni selvää, että tämä kausi panostetaan puhtaasti jälleenrakentamiseen, tuloksista lähes kokonaan viisveisaten. Tulokset ovat olleet odotettuakin kehnompia, mutta oikeasti tuota työtä voi mittaroida aikaisintaan ensi syksynä, kun tuo rosteri on toivon mukaan edes jonkinlaisessa kuosissa. Fredin, Pereiran ja Williamsin tasoiset jätkät jatkuvasti avauksessa kertoo todella paljon nykytilasta, vaikka Williamsista voi vielä ihan hyvä pelaaja tullakin.

Osaatko sanoa mitä tämä jälleenrakennus on nyt sitten ollut? Minä en ainakaan huomaa kentällä minkää valtakunnan eteenpäin menemistä.. Edelleenkään en oikein pysty hyväksyä materiaalin taakse menemistä, kun sarjapeleissä tulee turpaan Palaceilta, Newcasteleilta, Bournemoutheilta ja sarjanousijoita vastaan vedetään tasaisia matseja, jotka päättyvät pistejakoon. Ei noille joukkueille hävitä materiaalissa yhtään mitään, vaan asenteessa ja taktiikassa. Näistä Solskjär kantaa suurimman vastuun.

Lainaus
On syytä ymmärtää, että United ei lähde voittamaan jokaista peliä keinolla millä hyvänsä, vaan pelitapaa yritetään rakentaa sellaiseski, että se riittää huipulla. Ja jos homma onnistuu siten, että vauhti riittää pelaamaan hyökkäyspäässä kuten noita Partizaneja vastaan, niin peliä kannattaa kehittää tulostenkin kustannuksella. Se vaan ei tapahdu hetkessä, kuten ei ole tapahtunut muillakaan managereilla, jotka pyrkivät pelitapaa kehittämään. En tietenkään ole itsekään vakuuttunut, että Solskjär tuossa onnistuu, mutta kun hänelle on päätetty tilaisuus antaa, niin on syytä katsoa vähän pitempään.

Tämä nyt menee jo ihan diipadaapan puolelle. Pitäisi ymmärtää ettei United edes yritä voittaa matseja, vaan rakentaa jotain pelitapaa? Siitäkin huolimatta ettei tässä ole mitään edistystä minkään pelitavan suhteen havaittu. Tai jos on niin valaiskaa nyt minua.

Kyllä se tilaisuus pitäisi antaa sellaiselle koutsille, jolla nyt on edes jotain näyttöjä olemassa jostain toimivan pelitavan rakentamisesta huipputasolla.

Phrase

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Eagles


Vastaus #1522 : 03.12.2019 klo 04:40:27

Tämä nyt menee jo ihan diipadaapan puolelle. Pitäisi ymmärtää ettei United edes yritä voittaa matseja, vaan rakentaa jotain pelitapaa? Siitäkin huolimatta ettei tässä ole mitään edistystä minkään pelitavan suhteen havaittu. Tai jos on niin valaiskaa nyt minua.


Niinpä.

Lampard on kuitenkin onnistunut sisään ajamaan oman pelitapansa puolta vähemmässä ajassa tuuliajolla olevaan joukkueeseen. Jotain positiivisia signaaleja olisi OGS:nkin touhussa syytä pian nähdä. Ja minkään selityksen taakse ei voida mennä siinä vaiheessa kun näitä Sheffield Unitedeja tai Aston Villoja ei voiteta. Kotona varsinkaan.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #1523 : 03.12.2019 klo 06:16:17

Pelitapa, olipa se mikä tahansa. Todennäköisesti toimii paremmin Jorginhon, Kanten ja Kovacicin kuin Fredin, McTominayn ja Pereiran voimin. Kyllä Olelta jossain vaiheessa tuloksiakin odotellaan, mutta itse oikeasti haluaisin nähdä miehen pelitavan toimivuuden tai toimimattomuuden kunnollisen keskikentän kanssa. Paska keskikenttä on yksi futisjoukkueen suurimpia puutteita, ellei suurin. Vaikuttaa vähän kaikkeen.
Waine Ruuna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Fc Melody


Vastaus #1524 : 03.12.2019 klo 12:32:05

Pelitapa, olipa se mikä tahansa. Todennäköisesti toimii paremmin Jorginhon, Kanten ja Kovacicin kuin Fredin, McTominayn ja Pereiran voimin. Kyllä Olelta jossain vaiheessa tuloksiakin odotellaan, mutta itse oikeasti haluaisin nähdä miehen pelitavan toimivuuden tai toimimattomuuden kunnollisen keskikentän kanssa. Paska keskikenttä on yksi futisjoukkueen suurimpia puutteita, ellei suurin. Vaikuttaa vähän kaikkeen.

Mutta kun sitä pelitapaa ei ole näkynyt sitten parin ekan preseason pelin jälkeen. Sehän tässä kai hiertääkin, ei tällä hetkellä eikä alku kaudesta parhaiden mukana ollessa näkynyt mitään pelitapaa vaan yksilöt nousi satunnaisesti esiin. Tämä on valmentajan vastuulla...kyllä ne huonommatkin kaverit pystyy ruudun täyttämään jollain tasolla, jis tietävät mitä pitäisi tehdä. Onnistuihna Sheffieldin neverhöördit tässä ManUa vastaan niin miksi ei Fred, Mata, Jesse ja Andreas ei sitten pysty? Ei ne pelaajat oikeasti ole niin paljoa huonompia tai kokemattomampia kuin nuo Sheffieldin ja muitten porukoitten keskustan äijät.

 
Sivuja: 1 ... 60 [61] 62 ... 121
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines