FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.03.2020 klo 19:39:59 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Pitäisikö Solskjärille antaa potkut?
Ei - 196 (42.2%)
Kyllä - 170 (36.6%)
Kyllä, mutta vasta kesällä - 98 (21.1%)
Äänestäjiä yhteensä: 464

Sivuja: 1 ... 83 [84] 85 ... 113
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United F.C. 2019-20 - Jumalainen näytelmä  (Luettu 516912 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #2075 : 12.01.2020 klo 11:45:11

Somessa huhuillaan, että Young olisi menossa tässä ikkunassa Interiin. Inter ja Young olisivat jo sopineet ehdoista, mutta seurat vielä vääntää asioista.
Luonnollisesti olen huomannut. Ilmeisesti tilanne on tällä hetkellä se, että viimeistään kesällä lähtö tulee, mutta "Kapteeni" haluaa jättää laivan jo tässä vaiheessa.

Eipä siinä mitään, siivousta on hyvä jatkaa. Ainoa kysymysmerkki liittyy oikeastaan siihen, että Youngilla on ollut roolinsa varavaihtoehtona laitapuolustukseen ja tämän puuttuessa United alkaa olemaan short myös tälläkin osastolla. Rojo myös ulos tässä ikkunassa? Shaw, kaikesta ylihypestä huolimatta, menee vielä varavaihtoehtona silloin harvoin kun on kunnossa (mikä olisi kovin toivottava ominaisuus varavaihtoehdollekin), mutta Dalotin ja/tai Fosu-Mensahin loukkaantumishistoria ei oikein hyvää lupaile. Tämä kausi nyt tietenkin palloillaan loppuun, mutta elokuussa on syytä olla kyllä AWB&Williams-osastolle myös realistisia varavaihtoehtoja.

Lasisuudesta puheenollen minulle ei ole aivan selvinnyt missä mennään Tuanzeben kohdalla. Peliaikaa ei ainakaan tunnu tulevan OGS:n selvästi panostaessa Maguire-Lindelöf-pehmopariin. Hyvä sinänsä että permanenttia on alkanut muotoutumaan.

Törmäsin myös jossain tilastofaktaan että Henderson on siis Shef. Unitedissa pitänyt eniten nollapelejä valjussa tällä kaudella. No, se on toki yksi tilastonumero, mutta hän on selvästikin nouseva nimi maalivahtiksektorilla. Ei taida sentään varavaihtoehdoksi aivan ehtiä kesän kisoihin. Kesään tultaessa tullaan mielenkiintoiseen tilanteeseen joka tapauksessa. Shef. Utd tietenkin säilyy sarjassa ja lainadiili saattaisi edelleen menetellä, mutta kehityksen jatkuessa jossain vaiheessa Unitedissakin pitäisi päästä näyttämään osaamista. Onhan tässä (valitettavasti) edelleen päässä kaikuja menneestä (aikoinaan, jos ei nyt vaadittu, mutta oletettiin Fosterin vievän VdS:ltä paikan).

Ensi kauden joukkueenrakennusta ajatellen Smallingin lähettäminen Roomaan pysyvästi ja toivon mukaan Sanchezin kohdalla jonkun ratkaisun saaminen ovat myöskin agendalla. Nyt kun koko hyökkäyspää on ryhmitetty nuorilla kyvyillä (& ailahtelulla), niin takaisinpaluu tuohon kokonaisuuteen tuskin osoittautuu onnistuneeksi.
Waine Ruuna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Fc Melody


Vastaus #2076 : 12.01.2020 klo 12:00:38

Tuanzebe ollut loukkaantuneena, eikö niin? Sen takia on jäänyt pelitkin vähemmälle.

Eilen oli jo Stredford Endissä vaadittu Ediä ja Glazereitä nuotioleikkeihin, alkaa fanit kyllästymään tähän touhuun. Hyvä näin saadaan oikeita päitä pölkylle!
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #2077 : 12.01.2020 klo 12:17:29

Tuanzebe ollut loukkaantuneena, eikö niin? Sen takia on jäänyt pelitkin vähemmälle.

Eilen oli jo Stredford Endissä vaadittu Ediä ja Glazereitä nuotioleikkeihin, alkaa fanit kyllästymään tähän touhuun. Hyvä näin saadaan oikeita päitä pölkylle!

Physioroon tietää tuollaista:

Uutinen

Axel Tuanzebe   Thigh Injury   Hamstring Strain   25/01/2020   None   


Tuanzebehan on ollut sivussa Colchester-pelin jälkeen, joka oli 18.12. Rojon tilanne on Physioroomin mukaan sama kuin Tuanzebella, eli sivussa tammikuun loppuun asti.

Youngin lähtö tammikuussa ei olisi kovin hyvä juttu, kun pakkiosasto on kapea. Oikealle on Wan-Bissaka ja Dalot, vasemmalle Williams ja Shaw. Toki vasemmalla voisi pelata Rojo tai Tuanzebekin, mutta kun noista Dalot, Shaw, Rojo ja Tuanzebe ovat loukkaantuneena tai toipilaana vähän väliä, niin lähes aina kunnossa oleva Young olisi toivottavaa pitää kauden loppuun asti.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #2078 : 12.01.2020 klo 13:00:15

Toivottavasti ei nyt kuitenkaan vielä tammikuun ikkunassa United ala päästämään pelaajia ulos ilman korvaajia, kun selkeästi akuuttia tarvetta on. Näin siis myös Youngin kohdalla. Laitapakkien osalta kun kuitenkin sairastupa on tutun täynnä, niin konkari voi saada kohtuullisen suuriakin minuutteja tässä vielä. Kesällä sitten ilmaiseksi ulos, eli miehelle itselleenkin selväksi kuvio, niin pääsee mies itse valitsemaan tulevan kohteensa rauhassa. Eiköhän tuosta kuitenkin voisi vielä muutaman vuoden joku saada irti, mutta Unitedille toivottavasti riittää vain tämä tuleva kevätkausi ja sen jälkeen jäähyväiset.

Sanchezin ja Lukakun päästäminen pois ringistä sekä korvaaminen Jamesilla ja Greenwoodilla ei ole lopulta ihan hirveästi muuttanut mitään, kun Rashford ja osittain myös Martial on kantanut tehoillaan hyökkäyspäätä, mutta Herreran ja Fellainin päästäminen pois ilman korvaajia on mielestäni vähän osunut Unitedin omille näpeille. Nyt olisi varmasti jopa ihan vihatusta Fellainista ollut iloa, kun keskikentältä tippui pois McTominay ja Pogba. Herrerasta olisi toki ollut hyötyä ihan muutenkin, edelleenkin olisi varmaan avauksen pelaaja Unitedissa, mutta hänen tilanne toki oli hieman erilainen ja päätös lähteä oli baskin oma. Ei sillä, etteikö näiden päivittäminen olisi ihan fiksu liike, mutta tosiaan pelkästään pelaajien ulostaminen ilman sisääntulevia pelaajia on vähän erikoinen siirtotaktiikka. Vaikka toki näin sitten alleviivataan sitä, että suunta on valittu ja sinnepäin mennään, vaikka sitten tuloksien kustannuksella.

***

Siirtorintamalla Bruno Fernandesia kuskataan Old Traffordille edelleen ja itse tosiaan olen tämän huhun ottanut jo "luotettavaksi", mutta noin muuten ei kyllä mitään luottamusta herättävää ole kuulunut. Toki jo yksi tuollainen teoriassa suoraan avaukseen menevän pelaajan hankinta tammikuulle on paljon, joten eipä se ihme ole, jos enempää ei ole tulossa edes vähän luotettavampien lähteiden mukaan.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #2079 : 12.01.2020 klo 13:27:42

Sanchezin ja Lukakun päästäminen pois ringistä sekä korvaaminen Jamesilla ja Greenwoodilla ei ole lopulta ihan hirveästi muuttanut mitään, kun Rashford ja osittain myös Martial on kantanut tehoillaan hyökkäyspäätä

Sanchez, Lukaku, Rashford ja Martial tekivät viime kaudella yhteensä 42 maalia. Tällä kaudella James, Greenwood, Rashford ja Martial ovat jo nyt tehneet yhteensä 42 maalia.

Erityisesti Greenwoodin 9 maalia saamillaan minuuteilla on seikka, jota on yllättävän vähän nostettu esille. Tässä vaiheessa kuitenkin hyvä niin, että pysyy junnulla pakka kasassa.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #2080 : 12.01.2020 klo 13:50:50

Sanchez, Lukaku, Rashford ja Martial tekivät viime kaudella yhteensä 42 maalia. Tällä kaudella James, Greenwood, Rashford ja Martial ovat jo nyt tehneet yhteensä 42 maalia.

Näin tehojen tasolla tuo lause muuttaa muotoaan. Manchester Unitedia ei ole haitannut tämä hyökkäyspään nuorennusleikkaus, vaan se on itse asiassa hyötynyt siitä, että vaihtoi Lukakun ja Sanchezin päittäin Jamesiin ja Greenwoodiin. Kokonaiskuvassa tämän on helppoa sanoa pitävän paikkansa jo nyt. Tulevaisuuden kannalta tämä on vielä selvempää. On epätodennäköistä, että yksikään tästä nuoresta nelikosta ei tulisi pelaamaan parempaa kautta myöhemmässä vaiheessa uraansa. Ja nämä nykyiset peliminuutit voi hyvinkin olla tulevaisuuden kannalta todella tärkeitä, joten päätös on kaikelta kannalta on ollut oikein onnistunut, vaikka ainakin itse olin hiukan skeptinen tämän suhteen. Toki jo kesällä sanoin, että hienoa nähdä miten Rashford ja Martial pystyvät kantamaan vastuun, kun pääsevät isompaan rooliin. Toistaiseksi tämä on mennyt tosiaan hyvin.

Erityisesti Greenwoodin 9 maalia saamillaan minuuteilla on seikka, jota on yllättävän vähän nostettu esille. Tässä vaiheessa kuitenkin hyvä niin, että pysyy junnulla pakka kasassa.

No, asiantuntijapiireissä tunnustusta annettiin tässä vähän aikaa sitten ;)

Ja kun nyt kerran tässä onnistujia kerrataan, niin poimitaan tottakai myös vasta 18 vuotta täyttänyt Mason Greenwood, joka on nakannut jo kahdeksan maalia tällä kaudella yhteensä. Jos teini painaa 10-15 maalia kauteen, niin eihän siihen voi olla muuta kuin tyytyväinen. Mutta tehoja hienompaa on ollut nähdä pojan kypsyys muutenkin, tuntuisi olevan valmis aikuisten peleihin jo nyt ja jos kehitys jatkuu, niin neljän vuoden päästä tässä voi olla melkoinen 22-vuotias hyökkääjä Unitedille. Ja jälleen kerran omasta akatemiasta. Mutta matka on vasta alussa, joten ei suotta liikoja vielä suitsutella. Ehdottomasti kuitenkin juuri nyt tuntuu, että tässä on seuraava United-kasvatti, joka breikkaa läpi.

Ja toistan saman jälleen, tehoja hienompaa on nähdä pojasta huokuva kokonaiskuva. On valmis ottamaan vastuuta, eikä pelaaminen näytä paniikinomaiselta junnuhöntsältä, vaan ihan kypsältä jo nyt, vaikka kokemusta ei ole juuri ollenkaan. Mutta ehdottomasti hyvä, että muukin joukkue on nuorta, niin ei tarvitse yhden junnun niskaan kaataa kaikkea hypeä. Ei se jo 19 maalia tällä kaudella viimeistellyt Rashfordkaan mikään kokenut konkari ole. Ehkä tästä syystä Greenwood on säästynyt suurimmalta hypetykseltä, joka voi johtaa kohtuuttomiin odotuksiin liian nopeasti. Tätähän se on ollut myös Rashfordin kohdalla, joka vasta juuri täytti 22 vuotta.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #2081 : 12.01.2020 klo 14:14:05

No, asiantuntijapiireissä tunnustusta annettiin tässä vähän aikaa sitten ;)

Toki, eikä tuo ollut unohtunut. Tarkoitin, että Greenwoodista ei juurikaan ole otsikoita revitty ja se on hyvä asia.

Mutta ehdottomasti hyvä, että muukin joukkue on nuorta, niin ei tarvitse yhden junnun niskaan kaataa kaikkea hypeä. Ei se jo 19 maalia tällä kaudella viimeistellyt Rashfordkaan mikään kokenut konkari ole. Ehkä tästä syystä Greenwood on säästynyt suurimmalta hypetykseltä, joka voi johtaa kohtuuttomiin odotuksiin liian nopeasti. Tätähän se on ollut myös Rashfordin kohdalla, joka vasta juuri täytti 22 vuotta.

Itse olen ihan samoilla linjoilla siitä, että Rashfordin otsikoissa olo on estänyt ulkoisten paineiden kasautumisen Greenwoodille. Esimerkiksi Rashfordin hehkutus ensimmäisten pelien jälkeen oli aivan toista luokkaa kuin mihin Greenwood on joutunut, vaikka Greenwoodkin on viimeistellyt 4 voittomaalia ja kahdessa tasapelissä Unitedin viimeisen maalin. Ei nuo tietenkään ole tulleet yhtä isoissa peleissä kuin Rashfordilla silloin pari vuotta sitten, mutta yllättävän paljon Greenwoodkin on noita lopputuloksen kannalta ratkaisevia maaleja tehnyt.
Janspa

Poissa Poissa


Vastaus #2082 : 12.01.2020 klo 15:46:09

Hannibal Mejbrin kaltaisten nuortenlupausten rekrytointi taitaa jatkua:
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7878193/Man-United-table-12-5m-offer-Birmingham-City-wonderkid-Jude-Bellingham.html

Belliinghamin lisäksi muita nuoria tulevaisuuden tähtiä voisi yrittää houkutella pienemmistä seuroista mm. seuraavia:
Karamoko Dembele
Ryan Cherki
Florent Da Silva
Reinier (jos ei kerennyt jo Realiin)
Luke Daley
Arthur Fleck

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: #16


Vastaus #2083 : 12.01.2020 klo 16:26:22

"You know, when you play Man City in the Carabao Cup and they put their strongest team out, you know that you're going places, 'cos that means that they respect us."

Vittu näitä OGS:n kommentteja. Viikosta toiseen samaa kuraa. Cardiffissa nämä.


Italian mediasta tuo on alun perin, samalta kaverilta joka breikkasi ensimmäisenä että Young on siirtymässä Interiin. Sky Italia. En lue Murdochin paskalehtiä.
« Viimeksi muokattu: 12.01.2020 klo 16:31:12 kirjoittanut Arthur Fleck »
Optimus Prime

Paikalla Paikalla


Vastaus #2084 : 13.01.2020 klo 01:21:46


Italian mediasta tuo on alun perin, samalta kaverilta joka breikkasi ensimmäisenä että Young on siirtymässä Interiin. Sky Italia. En lue Murdochin paskalehtiä.

Jos kyseessä on Fabrizio Romano niin hänen mielestä Brunon piti olla Unitedin miehiä jo kesän siirtoikkunassa.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #2085 : 13.01.2020 klo 07:25:39

Jos kyseessä on Fabrizio Romano niin hänen mielestä Brunon piti olla Unitedin miehiä jo kesän siirtoikkunassa.

Vai sanoiko, että Brunolla oli "total agreement" Unitedin kanssa? Vähän eri asia. Ei ole Romano tainnut mitään puppua laittaa eetteriin juurikaan.
Grohl

Poissa Poissa


Vastaus #2086 : 13.01.2020 klo 08:34:03

Erityisesti Greenwoodin 9 maalia saamillaan minuuteilla on seikka, jota on yllättävän vähän nostettu esille. Tässä vaiheessa kuitenkin hyvä niin, että pysyy junnulla pakka kasassa.
Tää on tärkeä muistaa. Harmi, että James on joutunut pelaamaan lähes koko kauden 90 minuuttisia. Luulen, että kehityksen kannalta kolmoslaiturin rooli olisi ollut ihanteellinen tälle kaudelle. Hienosti nuorukainen on toki vastuuta kantanut, mutta too much, too soon.
Optimus Prime

Paikalla Paikalla


Vastaus #2087 : 13.01.2020 klo 15:55:42

Vai sanoiko, että Brunolla oli "total agreement" Unitedin kanssa? Vähän eri asia. Ei ole Romano tainnut mitään puppua laittaa eetteriin juurikaan.

Sanoi että "tapahtuu lähiaikoina" tjsp.
Optimus Prime

Paikalla Paikalla


Vastaus #2088 : 13.01.2020 klo 15:59:11

Lainaus
B/R Football

Varmennettu tili
 
@brfootball
Seuraa Seuraa käyttäjää @brfootball
Lisää
Expect Bruno Fernandes to be a Manchester United player soon, according to multiple reports

Jokos nyt kovenee...
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #2089 : 13.01.2020 klo 16:03:11

Jokos nyt kovenee...

Kuinka isoista summista puhutaan?
Rödäde

Poissa Poissa


Vastaus #2090 : 13.01.2020 klo 16:03:55

Bruno on mitä ilmeisemmin tulossa sisään. Tämä on kyllä hyvä hankinta ja iso parannus Jesseen verrattuna. Vielä kun saisi kunnon 9 vielä Martialin tilalle..
Janspa

Poissa Poissa


Vastaus #2091 : 13.01.2020 klo 16:11:30

Bruno on mitä ilmeisemmin tulossa sisään. Tämä on kyllä hyvä hankinta ja iso parannus Jesseen verrattuna. Vielä kun saisi kunnon 9 vielä Martialin tilalle..

Alkaa Martillekin tilaa avautumaan kun on joku laukaisu uhka siinä boxin rajalla. Toinen toppari joutuu menemään kohti ja selän taaksen tulee tilaa. Rashford leikkaa vielä vasemmalta lujaa maalille..
Nyt siellä on lähinnä Lingard ja kaikki meistä ja vastustajista tietää ettei se tolppien väliin nykyformilla osu, vaikka annettaisiin metreittäin tilaa.

Vetouhkan lisäksi Fernandesin pitäisi osata syöttää laadukasta palloa maata pitkin Martille jalkaan/juoksuun. Näihin vastaaviin pystyy tällä hetkellä vain Mata / Pogba, joista toisella puuttuu liike ja toinen ollut yli puoli kautta telakalla.

Selkeä vahvistus ja tuo uudenlaisen uhan Manun peliin.

edit. pahimmat typot
bimbaliukas

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #2092 : 13.01.2020 klo 16:49:43

Toivottavasti Bruno osaa myös antaa kulmapotkuja niin vihdoin olisi niihinkin joku jonka potkutekniikka riittää laadukkaisiin palloihin.

Nyt sitten seuraavaksi voisivat tässä ikkunassa jo Jack Grealishin siirron sopia. Villa tuskin kapteeniaan kesken putoamiskappailun päästää, mutta olisi hyvissä ajoin jo kesäsiirto paketissa. Tulee pelaamaan kolmen leijonan paidassa kesän kisoissa ja dominoimaan.
Valonheitin

Paikalla Paikalla


Vastaus #2093 : 13.01.2020 klo 18:15:58

Grealishin mahdolliseen sopimukseen tulisi sisällyttää pykälät uudesta kampauksesta ja pidemmistä pelisukista.

Lego muuten julkaisee ensi kuussa komean mallinnuksen Old Traffordista: https://www.lego.com/en-us/product/old-trafford-manchester-united-10272

Täytyy laittaa hankintalistalle, harvoin sitä yhdistyy kaksi kiinnostuksen aihetta yhteen pakettiin.
Pariisin Perhonen

Poissa Poissa


Vastaus #2094 : 13.01.2020 klo 22:15:43

Brunon hankinnalle kyllä isoa peukkua Ylos Oikeastaan parasta mitä realistisesti voi tässä ikkunassa odottaa.
Nooa

Poissa Poissa


Vastaus #2095 : 13.01.2020 klo 23:12:09

Toivottavasti Bruno osaa myös antaa kulmapotkuja niin vihdoin olisi niihinkin joku jonka potkutekniikka riittää laadukkaisiin palloihin.

Nyt sitten seuraavaksi voisivat tässä ikkunassa jo Jack Grealishin siirron sopia. Villa tuskin kapteeniaan kesken putoamiskappailun päästää, mutta olisi hyvissä ajoin jo kesäsiirto paketissa. Tulee pelaamaan kolmen leijonan paidassa kesän kisoissa ja dominoimaan.

Näistä kulmapotkuista tuli mieleen, että treenaako Manu ollenkaan mitään kuvioita noihin kulmiin. Uskomatonta että tätä joutuu kysymään, mutta huomaako kukaan mitään harjoiteltuja juttuja niissä? Mielestäni joku vaan menee potkaisemaan pallon maalille ilman että on sovittu minne se laitetaan. Välillä (kuten yhdessä pelissä) vastustajan boksissa oli vain kolme pelaajaa seisomassa. Ei tule mitään screenejä, eikä muutenkaan tunnu pelaajien liikkeissä olevan mitään etukäteen sovittua.

Ehkä joku muu on huomannut jotain? Ja jos ei nii  jatkokysymys miten helvetissä tämä on mahdollista että kulmia ei harjoitella?
super sub

Poissa Poissa


Vastaus #2096 : 13.01.2020 klo 23:45:21

kulmapotkut.
samaa tässä mietitty.
tilanne on tällä hetkellä se että jos vastustaja saa kulman niin se on heti vaaran paikka.toden näköisesti verkot heiluu.
saa pelätä ihan tosissaan.
de gea ei tule kunnolla ulos ja nyrkkeile palloa.
maguire  on aika heikko päällä.samoin lindelöf.paniikki on valmis.
oma kulma kun on niin mitään ei saada aikaan.
kulman antaja antaa yleensä pallon suoraan vastustajalle tai jos joskus omille niin pääpeli on surkealla tasolla.sitä ei ole. ja sitten on kiire alaspäin.
vastahyökkäys lähtee heti.
muistan muutaman hyvän ManU kulman.
dave blind antoi ja viimeisteltiin 2-3 maalia samassa ottelussa.sen jäkeen en ole nähnyt.
toivottavasti Bruno Fernandes on tulossa.
antaa loistavia kulmia.omille.otsaan.
isoäitikin viimeistelee niistä.
katsotaan.


Optimus Prime

Paikalla Paikalla


Vastaus #2097 : 14.01.2020 klo 00:16:41

Just lauantaina tehtiin lyhyestä kulmasta. ???
JohnDeere

Poissa Poissa


Vastaus #2098 : 14.01.2020 klo 01:40:41

Maguire heikko. Päällä
Täältäkö. Luin.
Toivottavasti saamme. Myös. Jatkossa.
Nauttia näistä vies. teistä.
Kii toos.
Nooa

Poissa Poissa


Vastaus #2099 : 14.01.2020 klo 06:24:21

Just lauantaina tehtiin lyhyestä kulmasta. ???

et vastannut ainakaan mun kysymykseen eli näetkö sinä jotain harjoiteltuja kuvioita manun kulmissa? Kulman voi ampua vaikka suoraan maaliin vahingossa, eikä se silloin ole välttämättä harjoiteltu kuvio. Mun mielestä näyttää, että pelaajat itse soveltavat milloin mitäkin kulmatilanteessa. 
Sivuja: 1 ... 83 [84] 85 ... 113
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines