FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2020 klo 12:18:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 154
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United F.C. 2019-20 - Jumalainen näytelmä  (Luettu 726197 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 25.07.2019 klo 15:50:15

Bailly paareilla ulos. Tänään varmaan lähtee 80M tarjous Maguiresta. :D :(
Tveni Trii

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oi Suomi on!


Vastaus #26 : 25.07.2019 klo 16:04:59

Bailly paareilla ulos. Tänään varmaan lähtee 80M tarjous Maguiresta. :D :(

Joo, ja Lestö pyytää 120M jonka pukupelle kiltisti maksaa koska maailmassa ei ole muita toppareita joita kannattaisi edes miettiä.
bimbaliukas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #27 : 25.07.2019 klo 17:09:09

Olipa karmeaa tekemistä Bailly, Lingard, Matic ja Fred osastolta Spurs pelissä. Bailly vielä vähemmän yllättäen meni sitten loukkaantumaan. Toppari ja keskikentän keskustaan kyllä tultava vahvistuksia. Matic & Fred kaksikosta kummankaan varaan ei pitäisi laskea yhtään.

Tähän astisten harkkahöntsien perusteella paras avaus (hirveältä näyttää):

De Gea
AWB - Smalling - Lindelöf - Shaw
Pereira - McT - Pogba
Rashford - Martial - James

Tuli törmättyä muuten mielenkiintoiseen loukkaantumistilastoon Unitedin toppareiden osalta. Tilastot 2010 luvun alusta alkaen näyttävät karusti tältä:


Rio - 2 injuries, 14 games missed over 2 seasons (avg. 7 games per season)
Vidic - 3 injuries, 44 games missed over 3 seasons (avg. 15 games per season)
Evans - 8 injuries, 46 games missed over 5 seasons (avg. 9 games per season)
Smalling - 9 injuries, 58 games missed over 8 seasons (avg. 7 games per season)
Jones - 19 injuries, 123 games missed over 7 seasons (avg. 18 games per season)
Blind - 3 injuries, 28 games missed over 4 seasons (avg. 7 games per season)
Rojo - 11 injuries, 93 games missed over 5 seasons (avg. 19 games per season)
Bailly - 3 injuries, 34 games missed over 3 seasons (avg. 11 games per season)
Lindelof - None.

Tätä tarkasteltaessa, joko siellä hankitaan huonolla tuurilla aina vain lasista tavara tai sitten vedetään kunnolla vituiksi jo pelaajan taustoja selviteltäessä / harjoitus yms asioiden parissa. Pitkään aikaan ei seura ole onnistunut pitämään toppareita kasassa. Eipä ihme ettei ole voinut edes muodostua mitään toimivaa toppariparia pitkäksi aikaa. On myös täysi farssi, että näille nimille on kerta toisensa jälkeen tarjottua uutta sopimusta kouraan.

Uutinen
49 senior centre back injuries per season over the last 9 seasons. Every premier league winning side ever has had a quality, effective and settled centre back pairing so how can Man Utd ever expect to be successful with those numbers?


Charly Kolbe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hadoken!


Vastaus #28 : 25.07.2019 klo 17:35:44

Bailly alkaa olla menetetty tapaus. Luonnonlapsi, kova urheilija sekä taistelija, joka tiedettiin projektiksi jo hankittaessa. Bailly jos joku tarvitsisi pelejä ja minuutteja alle (hyvän valmennuksen ohella), että kehittyisi taktisesti ja oppisi jättämään turhat höntyilyt pois. Tätä tahtia vain loukkaantumiset syövät nopeasti  Baillylta atleettisuuden, eikä taktisella saati tekniselläkään puolella ole tapahtunut merkittävää EOM:ää. Sääli pelaajan kannalta.
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 25.07.2019 klo 18:08:01Baillystä olisi varmasti voinut tulla hyvä pelimies, mutta jos tuo polvi ei yksinkertaisesti kestä, niin ei voi mitään. :(
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 25.07.2019 klo 18:15:09

Olen pelkästään jo Pogban ja Fernandesin samanaikaisen peluutuksen toimivuuden suhteen skeptinen, mutta jos heidän altaan otetaan vielä ankkuri pois ja tyrkätään tilalle Milinkovic-Savic, niin tuossa olisi varmasti maailman kallein ja huonoiten toimivin keskikenttä.
Tuollainen kolmikko ei tietenkään toimi, mutta vielä kerran, Pogban varaan ei pidä laskea yhtään mitään. Hän voi aivan hyvin istua kesän oman ja agentin perseilyn jälkeen katsomossa minun puolesta. Näin tietenkään tule käymään koska tämä seura menettänyt hyvin paljon tasostaan kaikella tapaa. Vielä ihan muistutuksena, että kolmen kk:n slotin sijaan squadissa on kyllä tilaa 6-7-pelaajalla, ja laadukkaalle pelaajalle, mikäli puhutaan Euroopan kärkeen kuuluvasta seurasta. Sinänsä minun näköhavainnot Milinkovic-Savicista ovat aika vähissä eivät ne mitkään superpositiiviset ole olleet.

Olipa karmeaa tekemistä Bailly, Lingard, Matic ja Fred osastolta Spurs pelissä. Bailly vielä vähemmän yllättäen meni sitten loukkaantumaan. Toppari ja keskikentän keskustaan kyllä tultava vahvistuksia. Matic & Fred kaksikosta kummankaan varaan ei pitäisi laskea yhtään.
Noista kolme viimeistä ovat hyvinkin avauksen pelaajia Chelssiä vastaan jne. Siinä siis viestiä minkälainen sesonki on luvassa. Kyllä nämä kortit on jo nähty, mutta samoilla jatkavat kaikesta huolimatta, koska mitään määrätietoisuutta ei selvästikään ole ollut tekemisessä. Harjoituspelit ovat harjoituspelejä. Ei todellakaan olisi yllätys että avaus Chelssiä vastaan kk:n ja hyökkäyksen osalta on Matic-Fred-Pogba-Martial-Rashford-Lingard. Siinä sitä on heti "herkkua" nähden tämän kesän ilmeinen ainoa positiivinen pilkahdus eli nuorten pelaajien pirteät esiintymiset sinänsä aivan merkityksettömissä peleissä (näin olen ymmärtänyt).

On hieman epäuskoista lukea muutamia kommentteja kuinka pelaajia ollaan yhä ihan liukuhihnalta tuomassa sisään kun reaalimailman tilanne vaikuttaa hyvinkin toiselta. Jos nyt pitäisi veikata, niin maks. Lukaku tulee myydyksi ja Maguire nyt sitten varmaan tulee sillä ME-summalla sisään.
Optimus Prime

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 25.07.2019 klo 18:23:39

Twitterissä näin jonkun tarinan Unitedin mukana kulkevista "datamiehistä". Jutussa paljastettiin, että treeniä on ollut 50% enemmän kuin viime vuonna Josen pre-seasonilla. Sen jutun pohjalta voisi olettaa joukkueen olevan valmiimpi OGS:n pelityylin toteuttamiseen.

Se on sama juttu mikä oli edellisen ketjun lopussa kokonaisuudessaan.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #32 : 25.07.2019 klo 19:25:13

Siis eihän United SMS:ää hanki jos Pogba ei lähde. Italian huhujen mukaan henkilökohtaiset ehdot on sovittu, todennäköisesti varmuuden vuoksi. Pogbaa ei oikein voi myydä brittien dediksen jälkeen (koska ei ole korvaajaa), ellei United ole vakuuttunut, että Pogba kiukuttelee siirtonsa elokuun lopussa joka tapauksessa ja ostavat serbin ennen patongin myyntiä.

Tuo brittien aikaisempi dedis kyllä asettaa brittijengit vähän epäedulliseen asemaan.
Duhvi

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 25.07.2019 klo 22:46:00

Hieno avaus ja jaan myös samat huolenaiheeet joita avauksessa mainittiin. Herreran poistuminen ja korvaamatta jättäminen kuulostaa isolta riskiltä, kuten myös nykyisillä toppareilla jatkaminen tietäen heidän loukkaantumisherkkyytensä (Bailly aloittaa saikussa).

Jos Lukaku on jätetty harkkapeleistä sivuun myyntiä silmällä pitäen (ilmeisesti ollut loukkaantuneena, mutta ei ole riskeerattu peluuttamalla häntä) ja siirto ei toteudukkaan niin minkälaista roolia on hänelle tarjolla tulevalla kaudella? Interin tarjouksesta huokui siirtokassan pienuus ja epähalukkuus maksaa sitä mitä United haluaa, samalla kun eivät itse pääse eroon Icardista niin lisää rahaa heidän siirtokassaan ei ole tulossa.

Pogba ei missään nimessä tänä kesänä enää liiku mihinkään, itsellä sellainen fiilis että lähtee ensi kesänä luultavasti Realiin, joka voi ensi kesänä tehdä hänestä tähtihankinnan.

Vajaa kaksi viikkoa ikkunaa enää auki ja vahvasti näyttää siltä että ainoastaan Maguiren perässä ollaan tosissaan. Ihan karmean suuri summa häneen kyllä menee jos siirto toteutuu, tuolle summalla pitäisi myös saada sitten vastinetta tai United joutuu taas kerran naurunalaiseksi. Muut huhut (SMS, Fernandes, Pepe, Longstaff) kuulostavat tällä hetkellä epätodennäköisiltä, niitä onkin jo ammuttu alas tiettyjen lähteiden mukaan ja aika alkaa käymään vähiin.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 25.07.2019 klo 23:41:48

DDG:n sopimuspaperi on myös ilmeisesti juuttunut faksiin

Itse sain käsityksen, että turneen palattua Englantiin tämä allekirjoitetaan, joten turha tätä kai sitä ennen on lietsoa? ;)
Alwaysared

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man United


Vastaus #35 : 25.07.2019 klo 23:49:37

Itse sain käsityksen, että turneen palattua Englantiin tämä allekirjoitetaan, joten turha tätä kai sitä ennen on lietsoa? ;)

Itse olen myös antanut itseni uskoa, että näin tulee tapahtumaan. De Gea jutteli lehdistölle alkuviikosta myös halustaan toimia joukkueen seuraavana kapteenina, joka nimetään, kun joukkue palaa saarille, joten kyllähän se siltä näyttää, että jatkopaperi on allekirjoitusta vaille valmis. Hyvä niin.

Täältäkin avaukselle massiivinen Ylos Asiallinen, objektiivinen ja mielenkiintoinen teksti Bethiltä.
Martial Arts

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 26.07.2019 klo 00:28:38

Sain vihdoin avauksen luettua ja loistava se olikin👍🏻

Pogban varaan ei pidä laskea yhtään mitään. Hän voi aivan hyvin istua kesän oman ja agentin perseilyn jälkeen katsomossa minun puolesta.


Minkä perseilyn? Solskjaerin mukaan Pogba on hoitanut hommansa asiallisesti enkä minäkään mitään perseilyä ole huomannut.

Epäonnistujia onkin jo mainittu, mutta sanotaan ainakin Pereiran, Martialin, Jamesin ja etenkin McTominayn esiintyneen edukseen ensimmäisellä puolikkaalla. Ekat 45 minuuttia United veikin peliä ja Spurs pelaajat purkivat turhautumistaan rikkomalla Jamesia minkä kerkesivät. Sissoko ois saanut ottaa kaksikin punaista. Pogba melko näkymätön. Tokasta nelivitosesta missasin ison osan, mutta Angel Gomes teki (ensimmäisen?) edari maalin(sa?), mikä on hieno homma. Voitto Spursista on ihan kiva päänahka, vaikka preseason onkin.

Vahvistuksia kaivataan ja paljon, mutta jollain Maguirellakin top 4 tsäänssit on ihan hyvät. Ei Chelseassa ja Gunnerseissakaan juhlita kesän menestystrinoita.
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 26.07.2019 klo 08:35:17

Itse olen myös antanut itseni uskoa, että näin tulee tapahtumaan. De Gea jutteli lehdistölle alkuviikosta myös halustaan toimia joukkueen seuraavana kapteenina, joka nimetään, kun joukkue palaa saarille, joten kyllähän se siltä näyttää, että jatkopaperi on allekirjoitusta vaille valmis. Hyvä niin.
Joo, en epäilekään että sopimusta ei nyt tulisi: Kyllä se näyttää alkuviikon uutisoinnin jälkeen ihan uskottavalta lopputulokselta. Lähinnä tuolla piikillä vaan tuli viitattua siihen että seura ei tunnu saavaan ratkaisuja aikaan, ennen muuta nyt siirtomarkkinoilla (olettaen että jotain ajatuksia vielä on).

Minkä perseilyn? Solskjaerin mukaan Pogba on hoitanut hommansa asiallisesti enkä minäkään mitään perseilyä ole huomannut.
Pogba, Lukaku ja myös DDG olisivat unelmatilanteessaan haluneet lähteä Unitedista tänä kesänä. Tämä vaikuttaa aivan selvältä. Näistä Lukaku luultavasti saakin tahtonsa vielä lävitse. United ei voi rakentaa tällaisten tapausten varaan pidemmän päälle. Kuten tuli kirjoitettua vanhaan topikkiin, DDG:n jatkosopimus on tämänhetken tiedoilla 90 %:ti hyvä uutinen, vaikka eihän sekään tarkoita lopulta juuri mitään taas vuoden kuluttua jne.

Se, että Pobga on pelannut näissä harjoitushöntsissä ei kerro mistään juuri mitään. Niin kuin ylipäätään koko joukkueesta. Kun pallo on 1,5 viikon kuluttua keskellä OT:lla, niin sitten nähdään missä mennään.
JohanL

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 26.07.2019 klo 13:19:25

Kyllähän se tässä vaiheessa ikkunaa ja harjoituskautta on jo selvä, että vaikka siirtojen puolesta tapahtuisi ihmeitä, ollaan silti todella kaposella materiaalilla liikkeellä tuleva kausi. Toki tammikuussa voi jällein tapahtua ihmeitä, mutta silti ollaan aika kinthaalla.

Vaikka tapahtuisi sellainen ihme, että kaikki 4 vahvimmin huhuissa pyörinyttä tulisi niin siltikään keskikenttä ja hyökkäys ei juuri poissaoloja kestä.

Puolustuksen suhteen mieli on ihan levollinen. Varsinkin laitapuolustajat ovat nyt ihan riittävällä tasolla ja jos ykköstoppari saadaan niin kaudesta selvitään ilman mitään joukkuloukkeja. Maalivahtiosasto on edelleen kokonaisuutena sarjan ehdotonta kärkeä.

Keskikenttä nykymuodossa voinee jopa toimia kokoonpanolla Pereira-Pogba-McT. Mutta sitten... Noh Matan varaan voi jotain jo laskeakin, mutta isoja vastaan ei vaan enää riitä. Tuosta kolmikosta yksikin poissaolo lienee siis liikaa ja Matic-Fred kaksikon otteita odotellaan syvällä pelolla. Niinkuin pikkulapsena karpit muumijaksoa, jossa tiesit Mörön tulevan jossain vaiheessa. Jos tuohon nyt yksi hankinta saataisiin niin hyvä, jos kaksi niin sitten voisi olla jo hyvä+. Mikäli Gomes vielä tuohon onnistuisi hyökkäävässä roolissa niin saatettaisiin jopa selvitä kaudesta ja jopa hätyytellä pienempiä pokaaleja.

Sitten on vielä hyökkäys. Se menee sitten jos-jos-jos osastolle. Jos Lukaku, jos Greenwood, jos Pepe, jos ei loukkaantumisia. Niin tällöin voisi olla jopa erinomainen lopputulos. Greenwood on tosin niin nuori pelaaja, että kiistattoman potentiaalin kylkeen tullee rutkasti myös ohipelejä. Ja sitten tämä Alexis. Joukkueen suurin tähti ja taakka. Ei tuollaisia olisi varaa pitää miehistössä.

Optimitin optimismi alkaa pikkuhiljaa katoamaan ja jännityksellä katsotaan mitä tuleman pitää. Selvää on se, että todella ohuella tullaan menemään mikäli se realistinen 1-2 hankintaa tehdään. Vaikka nyt viimein herättäisikin ja tehtäisiin vielä se 4 hankintaa. On silti kriittiset kohdat todella kapealla. Viimeiset 2 viikkoa ikkunaa jäljellä ja saas nähdä mitä tässä vielä tapahtuu.
kzmk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man Utd


Vastaus #39 : 26.07.2019 klo 15:45:09

En jaksa puhelimella linkittää, mutta Dean Henderson on tehnyt 3+1 vuoden jatkon ja lähtenyt takaisin Sheffield Unitediin lainalle. Ylos
ilr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United


Vastaus #40 : 26.07.2019 klo 15:47:42

En jaksa puhelimella linkittää, mutta Dean Henderson on tehnyt 3+1 vuoden jatkon ja lähtenyt takaisin Sheffield Unitediin lainalle. Ylos

Tässä linkki laiskimmille https://www.manutd.com/en/news/detail/dean-henderson-signs-new-man-utd-deal-and-joins-sheff-utd-on-loan
Martial Arts

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 26.07.2019 klo 15:58:27

En jaksa puhelimella linkittää, mutta Dean Henderson on tehnyt 3+1 vuoden jatkon ja lähtenyt takaisin Sheffield Unitediin lainalle. Ylos

Mielenkiintosta katsoa Deanin otteita ensikaudella. Hype on ollut melko kovaa ja tuntuu, että tässä saattaisi olla se De Gean korvaaja pitkällä tähtäimellä. Todnäk tulen toki pettymään.

Onko forkkalaisilla tietoa Hendersonin jalkapelistä syöttöjen ja tatsin puolesta? Seuraava United veska mielellään ainakin malliltaan Ederson/MATS/Alisson. De Gea on torjujana loistava, mutta rehellisesti sanottuna toivon jotain parempaa jalalla pelaajaa maalille. Dave on siinä mielessä jäänyt lajikehityksestä jälkeen.
Jlingz14

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 26.07.2019 klo 16:07:11

Pogba, Lukaku ja myös DDG olisivat unelmatilanteessaan haluneet lähteä Unitedista tänä kesänä ... United ei voi rakentaa tällaisten tapausten varaan pidemmän päälle.

DDG:n kohdalla en tällaista tulkintaa välttämättä tekisi. Eiköhän kyse ole siitä, että joukkueen viime vuosien paras pelaaja kokee ansaitsevansa vähän enemmän kuin n. 1/3 Sanchezin palkasta..

Viruksesta ja Lukakusta samaa mieltä.

Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 26.07.2019 klo 16:20:15

Avaukselle kiitosta täältäkin päin.

Mielenkiintosta katsoa Deanin otteita ensikaudella. Hype on ollut melko kovaa ja tuntuu, että tässä saattaisi olla se De Gean korvaaja pitkällä tähtäimellä. Todnäk tulen toki pettymään.

Jos de Gea tekee sen huhutun kuuden vuoden sopimuksen, niin melkoisen pitkällä tähtäimellä tosiaan pitää Hendersonia ajatella. Toki voi olla, että de Gea ei enää 4-5 vuoden päästä pelaa kaikkia pelejä, mutta toisaalta pelivuosia huipulla voi olla vielä yli kymmenenkin.
Mr.Manager

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 26.07.2019 klo 23:30:12

Avaukselle kiitosta täältäkin päin.

Jos de Gea tekee sen huhutun kuuden vuoden sopimuksen, niin melkoisen pitkällä tähtäimellä tosiaan pitää Hendersonia ajatella. Toki voi olla, että de Gea ei enää 4-5 vuoden päästä pelaa kaikkia pelejä, mutta toisaalta pelivuosia huipulla voi olla vielä yli kymmenenkin.
De Gean jatkosoppari tarkoittaa itselleni sitä, että joka vuotinen pois haikailu (tai media huhuissa pyöriminen) tarkoittaa isoa summaa rahaa. En yllättyisi vaikka tässä sopparissa olisi ns. herrasmies klausuuli, että jos real tulee ensi kesänä (tai sitä saeuraavana) isolla rahalla hakemaan, niin De Gea saa lähteä. Silloin valjussa (toivottavasti) tasonsa osoittanut Henderson nappaa ykköstorjujan pestin.
Tarkennetaan nyt vielä, kovin innokkaasti DDG ei ole pois ollut lähdössä, mutta riski siihen on suuri, yksi faksi jo jäi OT:n konttorin koneeseen (vai jäikö se bernabeulle, en muista).


Sekalaista ajatuksen virtaa alla:
Maguire lienee tulossa manuun, ikinä (voi olla liian vahvasti sanottu) manu ei ole tehny hankintoja tourin aikana, joten sinänsä ei ole yllätys, että hankintaa ei ole vahvistettu/edes medicalia pidetty. Uskon, että Maguire tulee tänä kesänä ManUun. Oli hinta sitten 75m tai 90m, onko sillä suurta merkitystä? Manun rahoissa tuo ei tunnu missään, Glazereille jää muutama miltsi vähemmän osinkoja. Tuo ei kuitenkaan ole suurin puute kokoonpanossa, keskikentälle niitä apuja tarvittaan. Perreira, McTominay ja Gomes ovat esittäneet hyviä otteita Tourilla, muuta kaikki on enemmän tai vähemmän ”toivotaan” pelaajia. TOIVON, että kaikki osoittautuvat manun avuksen/rotaation tasoisiksi pelaajiksi.
Toisin kuin moni täällä ajattelee, niin mielestäni Bruno ja Pogba voivat pelata samassa KK:ssa. Bruno ei ole puhdas kymppi. Hän seuraa (tracks back), järjestelee paikkoja, laukoo kaukaa, on hyvä vapareiden vetäjä ja tekee maajela, luova. Parempaa kaveria Pogballe hankala keksiä. Toki seuraksi olisi hyvä olla vahvasti puolustus sävytteinen pelaaja, mutta kaikesta negasta huolimatta Fred tai McTominay voisi hoitaa sen pestin. Fred ei mielestäni ole niin huono, kuin viime kausi antoi ymmärtää, enemmän on luvassa.
Jos SMS:ää ei hankita, se on omassa mielessäni vahva osoitus siitä, että Pogba jää manuun, ehkä vuodeksi ja sen jälkeen päästetään Realiin, vähän kuten Ronaldon kanssa aikoinaan tehtiin.
Minulla on myös uskoa siihen, että OGS:n taktiikalla saadaan useista pelaajista vähän enemmän irti. Ilman hankintoja, en usko, että pelkkästään tämä riittää nostamaan manun top4:ään, Peri hankintaa tarvitaan välttämättä (=Maguire ja Bruno).

Maguiren liittyen, taisin kirjoitella jo aiemmmin, että vahvuuksia löytyy. Pääpeli, ei tee virheitä, jalalla pelaaminen / pallon ylös tuonti, Valioliigassa tasonsa osoittanut, johtaja (ei välttämättä isolla J:llä, mutta silti). Ainoa heikkous lienee hitaus, joka ei välttämättä tarkoita juuri mitään ( osaa sijoittua ja luke peliä). Ajatuksen, kuinka moni Forumilla olisi 18 kk sitten, kun VVD pelasi vielä Sotonissa uskaltanut sanoa, että nyt tällä hetkellä hän on  liigan paras puolustaja ja Ballon d´Or ehdokas?
Jos SMS hankitaan, tarkoittaa se melko varmasti sitä, että Pogba lähtee tänä kesänä, ennen tai jälkeen brittien siirtoikkunan.

e. pahoittelut, taitaa olla aika raskasta luettavaa, mutta en nyt puhelimella rupea korjaamaankaan :)
« Viimeksi muokattu: 26.07.2019 klo 23:32:34 kirjoittanut Mr.Manager »
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 26.07.2019 klo 23:58:33

Ajatuksen, kuinka moni Forumilla olisi 18 kk sitten, kun VVD pelasi vielä Sotonissa uskaltanut sanoa, että nyt tällä hetkellä hän on  liigan paras puolustaja ja Ballon d´Or ehdokas?

Pahoittelut vieraan pöydän OT:sta, mutta VVD oli monien papereissa liigan paras tai vähintään Top3-toppari jo kauan ennen kuin Liverpool-siirto alkoo vaikuttaa todennäköiseltä. Se dominanssi mitä hollantilainen Sotonissa esitti oli verrattavissa johonkin Ferdinandiin Leedsissä. Maguire vastaavasti vertautuu paremmin Alderweireldiin Sotonissa tai Lescottiin Evertonissa. Jos Maguire pääsee ManUssa ensin mainitun tasolle niin puhutaan todella hyvästä onnistumisesta.
Mr.Manager

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 27.07.2019 klo 02:31:53

Pahoittelut vieraan pöydän OT:sta, mutta VVD oli monien papereissa liigan paras tai vähintään Top3-toppari jo kauan ennen kuin Liverpool-siirto alkoo vaikuttaa todennäköiseltä. Se dominanssi mitä hollantilainen Sotonissa esitti oli verrattavissa johonkin Ferdinandiin Leedsissä. Maguire vastaavasti vertautuu paremmin Alderweireldiin Sotonissa tai Lescottiin Evertonissa. Jos Maguire pääsee ManUssa ensin mainitun tasolle niin puhutaan todella hyvästä onnistumisesta.
Ehkä näin. Mutta onko Maguire tällä hetkellä top3 tai top 5 puolustaja liigassa? Varmaa kuitenkin lienee se, että vahvistaa ManU puolustusta huimasti, jos siirtyy. Potentiaalia, mielestäni, olla se puolustuksen palanen, joka rauhoittaa tuon ManUn jatkuvasti vaihtuvan keskuspuolustuksen vuoksi eteen päin ja nostaa myös vierellään pelaavan kaverin tasoa. Lindelöf-Maguire kaksikko puolustuksen keskustassa on liigan top 3 kaksikon joukossa, Euroopassa top8? Siis näin etukäteen paperilla ajatellen...
Virallinen

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 27.07.2019 klo 02:41:43

Lindelöf-Maguire kaksikko puolustuksen keskustassa on liigan top 3 kaksikon joukossa, Euroopassa top8? Siis näin etukäteen paperilla ajatellen...

Nyt jarrua pohjaan. Maguire on lädiksi kova ja Lindelöf pelasi ihan hyvän kauden. Siinä kaikki.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 27.07.2019 klo 08:17:26

De Gean jatkosoppari tarkoittaa itselleni sitä, että joka vuotinen pois haikailu (tai media huhuissa pyöriminen) tarkoittaa isoa summaa rahaa.

Mediahuhut ja pois haikailu ovat kaksi täysin eri asiaa. De Gea itse ei ole sen muutaman vuoden takaisen Real-casen jälkeen ilmaissut minkäänlaisia lähtöhaluja, vaikka onkin vaatinut palkkaa jonka omasta ja agenttinsa mielestä ansaitsee.
Mr.Manager

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 27.07.2019 klo 11:32:48

Mediahuhut ja pois haikailu ovat kaksi täysin eri asiaa. De Gea itse ei ole sen muutaman vuoden takaisen Real-casen jälkeen ilmaissut minkäänlaisia lähtöhaluja, vaikka onkin vaatinut palkkaa jonka omasta ja agenttinsa mielestä ansaitsee.
En tarkoittanut tuolla, että DDG olisi itse ilmaissut halujaan lähteä, mutta tosiaan mediassa tuota aina pyöritellään. DDG on toiminut erittäin hienosti kaikkien huhujen keskellä.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 154
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines