FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.02.2020 klo 03:24:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Pitäisikö Solskjärille antaa potkut?
Ei - 179 (41.1%)
Kyllä - 165 (37.9%)
Kyllä, mutta vasta kesällä - 91 (20.9%)
Äänestäjiä yhteensä: 435

Sivuja: 1 ... 100 [101] 102 ... 106
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United F.C. 2019-20 - Jumalainen näytelmä  (Luettu 483162 kertaa)
1 Jäsen ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
kzmk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man Utd


Vastaus #2500 : 06.02.2020 klo 15:51:24

United - leffa vuodelta 2011 löytyy edelleen Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=9iWkeDgmUM0

Vahvat suositukset tälle, hyvä elokuva. Nyt taisi olla kolmas tai neljäs vuosi putkeen kun katsoin tämän vuosipäivän kunniaksi.

R.I.P. The Babes
Optimus Prime

Paikalla Paikalla


Vastaus #2501 : 06.02.2020 klo 16:02:50

Schmeichel ja Evrakin muistaneet Twitterissä. Ylos
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #2502 : 06.02.2020 klo 16:24:45

Schmeichel ja Evrakin muistaneet Twitterissä. Ylos
DOF-kandidaatit tekemässä pr:ää?

Löytyykö topikista jo päivän aiheeseen myös liittyen Busby-elokuvan katsoneita/hankkineita? Täytynee lunastaa. Valonheittimen (?) suosituksesta OT-legosetti on jo tuloillaan. Enpä olisi uskonut palaavani näitten pariin, mutta nyt oli liian mielenkiintoinen kohde. OT:han täyttää 110 vuotta vajaan parin viikon päästä.

Bethin analyysi varsin oikeansuuntainen. Pari kritiikkiä. De Gea ei edelleenkään ole aivan niin hyvä mitä United-niilot antavat pääosin ymmärtää (hänestä tuskin kuitenkaan jää homma kiinni). Lindelöf ei tosiaan vakuuta eikä Maguireakaan voi kehua edes noin paljoa, mutta katsellaan nyt vielä. AWB on minusta parantanut jo hyökkäyspeliään, mutta matkaa on vielä vaikka kuinka. Sama koskee Williamsia, mutta Shaw heivaaminen automaattisesta top11:stä on jo askel oikeaan suuntaan. Pogban korvaamisen lisäksi tarvitaan ainakin yksi muukin kk-pelaaja. Myöskin Martialin jatkuva vuoristorata, viime aikoina varsin kehnoa, jatkuu ja tasaisempaa suorittamista tarvitaan. Greenwood ei ole menossa lainalle yhtään mihinkään.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #2503 : 06.02.2020 klo 16:31:19

Solskjär sanoi Martialin olevan väsynyt, joka varmasti tuossa pelirytmissä pitää paikkansa. Vaikka näin olisi, niin ei Martialista nykyisillä näytöillä ole ykköshyökkääjäksi, vaikka taidot ja nopeus riittäisikin. Korvien väli ei ole sitä mitä Unitedin ykköshyökkääjällä pitäisi, vaan tekeminen on usein liian pehmeää, eikä pakonomainen tahto voittaa pelejä näy ainakaan ulospäin.
Optimus Prime

Paikalla Paikalla


Vastaus #2504 : 06.02.2020 klo 19:07:27

Solskjär sanoi Martialin olevan väsynyt, joka varmasti tuossa pelirytmissä pitää paikkansa. Vaikka näin olisi, niin ei Martialista nykyisillä näytöillä ole ykköshyökkääjäksi, vaikka taidot ja nopeus riittäisikin. Korvien väli ei ole sitä mitä Unitedin ykköshyökkääjällä pitäisi, vaan tekeminen on usein liian pehmeää, eikä pakonomainen tahto voittaa pelejä näy ainakaan ulospäin.

Kyllähän siellä useampi pelaaja näytti viime peleissä aika väsyneeltä. Kyllä siinä mielessä tauko tuli tarpeeseen.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #2505 : 07.02.2020 klo 08:53:47

RedCafelta:

Lainaus
Listened to Laurie Whitwell last night who is the journo for all things United at the Athletic, he said the following:

- United are not looking to sign players that don't fit the long term strategy of the club, however, because Rashford got injured the club were exploring the loan market for a short term stop-gap.
- The club spoke to Ighalo's agent a few days before deadline and enquired about a loan.
- The club also spoke to Bournemouth about King but they wanted a perm transfer. United offered £20m and £25m then pulled the plug on that deal as Bournemouth were holding out for £30m but as he's currently injured it could be a while before he got up to speed meaning it's too much money to waste when a loan option for Ighalo presented better money for value.
- The Ighalo deal has cost United in total around £4.5m for the whole 6 months including wages. He's on £300k a week in China but United are paying him £100k a week.
- Spoke about Paulinho coming from China to Barcelona a few seasons a go and being one of their better players so no concern about it being a retirement home as long as the player is still professional while there and stays fit.
- Spoke about how big clubs do this sometimes when caught short. Referenced Barcelona signing Kevin Prince-Boateng on loan the other season as a stop-gap also.
- Said during Ighalo's last year in England, his father passed away which hit him hard and affected his performance on the pitch.
- Was also disheartened about not joining United under LVG.
- His Ms's and child live in Manchester and have done for some time.
- Said that everyone he's spoken to connected to Ighalo has talked about how much he's a top guy and his family are great.
- Said United are aware they should have replaced Lukaku and Sanchez in the summer but the target's they're interested in aren't ready to move yet/ clubs asking too much currently. So United would rather wait another season and have a fresh run up this summer when they've done another year off their contract. Instead of signing whoever's available instead, which got us in this mess in the first place.
- Aston Villa enquired but wouldn't pay his wages. Barcelona enquired last January but he didn't want the move. Tottenham were in for him this window also but he turned them down in favour of United as he's a life long supporter of the club.

Mm. 200k alennus palkkaan puhuu kyllä sen puolesta, että Ighalo ainakin ihan oikeasti halusi tulla Unitediin. Tiesin Spursin toki olleen kiinnostuneen, mutta Barca tuli uutena juttuna, vaikka näköjään Ighalo oli tuosta ihan BBC:lle kertonut.
Lankila

Poissa Poissa


Vastaus #2506 : 07.02.2020 klo 09:48:09


Mm. 200k alennus palkkaan puhuu kyllä sen puolesta, että Ighalo ainakin ihan oikeasti halusi tulla Unitediin.

Hyvä kiteytys Ighalon tilanteesta kaiken kaikkiaan. Itse olen suhtautunut tähän koko ajan melko neutraalisti, mutta en ainakaan missään nimessä negatiivisesti.

Edelleen ykköshyökkääjän hoitamisesta Lukakun jälkeen voi olla pettynyt seurajohdon suuntaan sekä siihen ratkaisuun, että lopulta hyökkääjä hankitaan "kriisihankinta" Kiinasta.

Henkilökohtaisesti kuitenkin pelaajan puolesta voi olla vilpittömän iloinen ja toivoa samalla onnistumista. Jos niitä ei tule, ei kentälläkään tarvitse olla. Kuitenkin valmennusjohdolla on ennen Ighalon tuloakin omat ykköshyökkääjät kentässä. Tuo hyvää leveyttä rosteriin ja on samalla täysin kaikkea sitä mitä Sanchez ei ole. Halpa ja lyhytaikainen ratkaisu. Siltä pohjalta on hivenen helpompi onnistua myös paineiden puolesta. Todella myös toivon sitä.
Laajikan Litti

Poissa Poissa


Vastaus #2507 : 07.02.2020 klo 21:29:57

Taitaa puhua omiaan noista palkanalennuksista, että sais rispektiä faneilta, sillähän on kuitenkin edelleen kiinalaisten kanssa se 300k viikossa soppari voimassa.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #2508 : 07.02.2020 klo 22:27:17

Taitaa puhua omiaan noista palkanalennuksista, että sais rispektiä faneilta, sillähän on kuitenkin edelleen kiinalaisten kanssa se 300k viikossa soppari voimassa.

Kiinalaiset tuskin olisivat suostuneet lainaan, jos heidän pitäisi maksaa palkkaa lainapestin ajalta ja United maksaa palkkaa sen verran kuin maksaa, eli todennäköisesti merkittävästi vähemmän.

Toki siinä mielessä olen samaa mieltä, että Ighalo ei minnekään köyhäintaloon joudu Unitedinkaan maksamalla palkalla, joten hirveän isoa numeroa tuosta palkan leikkauksesta ei tarvitsisi tehdä. Tosin kyllä se jotain sitoutumisesta kertoo, jos on valmis 2-4 miljoonan punnan laikkaukseen vuosittaisessa bruttopalkassa.
bimbaliukas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #2509 : 09.02.2020 klo 06:02:29

Fred antanut haastattelun brasilialaiselle toimittajalle Ale Oliveiralle jossa kertoo mm. nykyjoukkueen ongelmista.

Uutinen
Fred: "Our group is not close, we need to fix this to challenge for titles."

”We are lacking a lot right now, first of all we need to figure out things on the pitch, we are lacking creativity, especially in midfield. We also need to improve as a group, our group lacks the ‘sticking together mentality’, we have lots of problems. Vanity is also an issue and we need to stop this and just run on the pitch.”

"We need to stick a goal inside our minds, focus on it and go forward.

"We need to be on the same page and today some players have different objectives, there are players that just want to solve problems alone and this is wrong."candidate

Poissa Poissa


Vastaus #2510 : 09.02.2020 klo 11:24:19

Kuka/ketkä mahtaa olla tuon vanity piikin kohde/kohteita?

EDIT: Olikin jo.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #2511 : 09.02.2020 klo 12:40:47

Ighalo on jätetty Manchesteriin Kiinan corona-virusepidemian takia, kun muu joukkue matkaa Espanjaan. Voi siis olla, että ei ole Chelsea-pelissä vielä mukana.

Uutinen
"Odion will stay in Manchester, because he arrived from China in the last 14 days," manager Ole Gunnar Solskjaer told United's website.

"Because of the situation in China, we're not sure if he'd be allowed back into England if he leaves the country again, so he's staying here working with a personal coach, individual programme and his family then can settle in England as well. That's a plus.

"Of course he might have liked to have come with the players and got to know them, but the risk [of potential border restrictions tightening], we don't want to take that."
https://global.espn.com/football/manchester-united/story/4049182/coronavirus-threat-prevents-man-uniteds-ighalo-from-joining-spain-training-camp
bimbaliukas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #2512 : 09.02.2020 klo 15:51:53

Kuka/ketkä mahtaa olla tuon vanity piikin kohde/kohteita?

EDIT: Olikin jo.

Ensimmäisenä tulee mieleen Martial, Pereira ja tsemppi-Jesse. Pogbaa itseasiassa kehui, että positiivinen vaikutus hänellä ryhmään.
JFT39

Poissa Poissa


Vastaus #2513 : 09.02.2020 klo 20:59:33

Ighalo on jätetty Manchesteriin Kiinan corona-virusepidemian takia, kun muu joukkue matkaa Espanjaan. Voi siis olla, että ei ole Chelsea-pelissä vielä mukana.

Uutinen
"Odion will stay in Manchester, because he arrived from China in the last 14 days," manager Ole Gunnar Solskjaer told United's website.

"Because of the situation in China, we're not sure if he'd be allowed back into England if he leaves the country again, so he's staying here working with a personal coach, individual programme and his family then can settle in England as well. That's a plus.

"Of course he might have liked to have come with the players and got to know them, but the risk [of potential border restrictions tightening], we don't want to take that."
https://global.espn.com/football/manchester-united/story/4049182/coronavirus-threat-prevents-man-uniteds-ighalo-from-joining-spain-training-camp

Jos saisivat sekä Pogban että Ighalon kentälle niin voisi puhua kahden viruksen taktiikasta.
Ben Kultajalka

Poissa Poissa


Vastaus #2514 : 10.02.2020 klo 13:20:14

Fred antanut haastattelun brasilialaiselle toimittajalle Ale Oliveiralle jossa kertoo mm. nykyjoukkueen ongelmista.

Uutinen
Fred: "Our group is not close, we need to fix this to challenge for titles."

”We are lacking a lot right now, first of all we need to figure out things on the pitch, we are lacking creativity, especially in midfield. We also need to improve as a group, our group lacks the ‘sticking together mentality’, we have lots of problems. Vanity is also an issue and we need to stop this and just run on the pitch.”

"We need to stick a goal inside our minds, focus on it and go forward.

"We need to be on the same page and today some players have different objectives, there are players that just want to solve problems alone and this is wrong."Kaikki nuo ongelmat, joista Fred avasi sanaista arkkuaan, ovat päävalmentajan vastuulla ratkoa. Erityisen huolestuttavaa on, että OGS ei saa joukkuetta puhaltamaan yhteen hiileen. Se on oikeasti jo hälyttävää. Mitä mieltä muut ovat tästä?

Sitten tuo turhamaisuus. Tarkoittaakohan se sitä että ollaan ns. oma ego edellä ja omat teot fokuksessa siellä ja jätetään se toisien tukeminen kentällä ja yhtenäisyys pelitavan noudattamisessa taka-alalle? Tosiaan, voisi kysyä että mikä pelitapa, mutta oli se pelitavan heikkoutta tai ei niin OGS:n vastuulla on saada pelaajat toteuttamaan sitä. Vaihtoehtoisesti laatia sellainen lähestyminen mihin 10 kenttäpelaajaa samaan aikaan pystyy sitoutumaan. Tämä on ehdottomasti valmentajan vastuulla oleva asia. Yhtenäisyyden puute paistaa läpi myös tuosta että ratkotaan ongelmia itsekseen.

Niin suoraa valmentajan vastuulle menevää kritiikkiä, että en ole hetkeen lukenut vastaavaa.

Ole ei yksinkertaisesti voi jatkaa Unitedissa jos UCL-paikat jää saavuttamatta.

En edelleenkään ymmärrä miksi joku Sancho tulisi meille kesällä. Grealish jos tulee, niin se olisi jo lottovoitto. Joku kirjoitti toisaalle Unitediin liittyvään topiciin että huippupelaajien saatavuuden osalta on impulsseja että ensi kesänä voisi odottaa enemmänkin kovia vahvistuksia Manchester Unitediin. Kyseenalaistan tämänkaltaiset heitot aivan täysin. Mitä tarjottavaa Unitedilla on, jota esimerkiksi UCL-seuroilla Euroopan muissa huippusarjoissa ei ole?
Janspa

Poissa Poissa


Vastaus #2515 : 10.02.2020 klo 13:59:24

En edelleenkään ymmärrä miksi joku Sancho tulisi meille kesällä. Grealish jos tulee, niin se olisi jo lottovoitto. Joku kirjoitti toisaalle Unitediin liittyvään topiciin että huippupelaajien saatavuuden osalta on impulsseja että ensi kesänä voisi odottaa enemmänkin kovia vahvistuksia Manchester Unitediin. Kyseenalaistan tämänkaltaiset heitot aivan täysin. Mitä tarjottavaa Unitedilla on, jota esimerkiksi UCL-seuroilla Euroopan muissa huippusarjoissa ei ole?


Koittaisin nykytilanteessa saada löydettyä timantteja meitä pienemmistä seuroista. Esimerkiksi pelaajat:
Ruben Neves
Jack Grealish
Adama Traore
Issa Diop
Myös ehkä Raul Jimenez?

Kaikki toisivat nyky joukkueseen lisäarvoa ja olisivat suoraan avauksen pelaajia.
« Viimeksi muokattu: 10.02.2020 klo 14:06:51 kirjoittanut Janspa »
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #2516 : 10.02.2020 klo 15:29:37

Kaikki nuo ongelmat, joista Fred avasi sanaista arkkuaan, ovat päävalmentajan vastuulla ratkoa. Erityisen huolestuttavaa on, että OGS ei saa joukkuetta puhaltamaan yhteen hiileen. Se on oikeasti jo hälyttävää. Mitä mieltä muut ovat tästä?

Sitten tuo turhamaisuus. Tarkoittaakohan se sitä että ollaan ns. oma ego edellä ja omat teot fokuksessa siellä ja jätetään se toisien tukeminen kentällä ja yhtenäisyys pelitavan noudattamisessa taka-alalle? Tosiaan, voisi kysyä että mikä pelitapa, mutta oli se pelitavan heikkoutta tai ei niin OGS:n vastuulla on saada pelaajat toteuttamaan sitä. Vaihtoehtoisesti laatia sellainen lähestyminen mihin 10 kenttäpelaajaa samaan aikaan pystyy sitoutumaan. Tämä on ehdottomasti valmentajan vastuulla oleva asia. Yhtenäisyyden puute paistaa läpi myös tuosta että ratkotaan ongelmia itsekseen.

Niin suoraa valmentajan vastuulle menevää kritiikkiä, että en ole hetkeen lukenut vastaavaa.

Vahvasti tulkittu Ylos

Selitätkö vielä miten aiempien managereiden aikana nähdyt täsmälleen samanlaiset ongelmat saadaan Solskjärin piikkiin?
Waine Ruuna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Fc Melody


Vastaus #2517 : 10.02.2020 klo 20:42:36

Vahvasti tulkittu Ylos

Selitätkö vielä miten aiempien managereiden aikana nähdyt täsmälleen samanlaiset ongelmat saadaan Solskjärin piikkiin?

Ei kai menneet mene Olen piikkiin vaan niistä ovat vastanneet ne miehet. Ja ovat kokeneet saman lopputuloksen, kuin Ole tulee jossain vaiheessa kokemaan.

En silti ole varma, onko ihan kaikki Olen piikissä. On hän kuitenkin vienyt joukkuetta eteenpäin rungon osalta...vaikka peli edelleen sakkaa. Mutta toisaalta, jos joukkueessa ei joku noudata pelisysteemiä tai pelaa/ajattele joukkueen etu niin pitäisi pelaaja istuttaa katsomoon tai penkille välittömästi. Tästä vastaa kyllä Ole täysin! Ja ketä nämä voisi sitten olla?
Koom

Poissa Poissa


Vastaus #2518 : 10.02.2020 klo 21:12:37

Ashley Young on muuten aloittanut hyvin Conten Interissä, mallikkaasti meni eilinenkin derby Milania vastaan. Tämäkin todistaa, että kyllä pelaajien taso riittää, mutta OGS ei saa hitsattua joukkuetta.
Alwaysared

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man United


Vastaus #2519 : 10.02.2020 klo 22:11:03

Ashley Young on muuten aloittanut hyvin Conten Interissä, mallikkaasti meni eilinenkin derby Milania vastaan. Tämäkin todistaa, että kyllä pelaajien taso riittää, mutta OGS ei saa hitsattua joukkuetta.

Ei tämä kyllä sitä todista. Youngin suhteen ihan yleinen konsensus on ollut vähintään viimeiset viisi vuotta, että taso ei enää riitä avaavaksi pelaajaksi Unitedissa. Suuret määrät hyviä, jopa loistavia pelejä vielä viime vuosiltakin punaisissa, mutta ohipelejä ja virheitäkin on tullut liikaa. Vaikka näyttääkin nyt pelaavan uutta kevättä Milanossa, riittämättömyyttä Unitedissa ei tosiaankaan voi Olen piikkiin laittaa. Itse ainakin olisin Youngin mielellään nähnyt vielä jatkavan Manchesterissa, mutta ymmärrän täysin miksi halusi lähteä muualle peliajan ja uusien haasteiden perässä. Nyt näyttää siltä, että oli myös pelaajan kannalta hyvä ratkaisu.
Serbian Banter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alex Caruso


Vastaus #2520 : 10.02.2020 klo 23:01:08

Koittaisin nykytilanteessa saada löydettyä timantteja meitä pienemmistä seuroista. Esimerkiksi pelaajat:
Ruben Neves
Jack Grealish
Adama Traore
Issa Diop
Myös ehkä Raul Jimenez?

Kaikki toisivat nyky joukkueseen lisäarvoa ja olisivat suoraan avauksen pelaajia.

Hyökkäyspään pelaajat tuossa listassa ovat hyviä, mutta pahimmoilleen juuri sitä keskikastia, jonka huono valmennus sekä joukkuehenki voisi pilata. Unelmatilanteessa Jimenez olisi tehokas vaihtokärki.

Neves ja Diop taasen ovat itselleni ehdottomasti aliarvostettuja oman pelipaikkansa huippuja. Neves on parhaimmillaan juuri sellainen keskikentän rytmittäjä, joka päästäisi Brunon kymppipaikalle, jos Nevesin vieressä pelaisi McT tai Fred. Diop (vaikkakin virhealtis) voisi hyvinkin sopia Maguiren vierelle, tuoden sitä "äijämäisyyttä" mikä puolustuslinjasta nyt puuttuu. Ainoa ongelma olisi tuossa toppariparissa se, että kumpi osaisi pelata tarpeeksi hyvin pallolla, mutta unelmakokoonpanossa riittäisi, että pallo saadaan Brunolle tai Nevesille.
JohnDeere

Poissa Poissa


Vastaus #2521 : 10.02.2020 klo 23:20:48

Ashley Young on muuten aloittanut hyvin Conten Interissä, mallikkaasti meni eilinenkin derby Milania vastaan. Tämäkin todistaa, että kyllä pelaajien taso riittää, mutta OGS ei saa hitsattua joukkuetta.

Yleisesti ottaen niin joukkueen materiaali riittää parempaan ja se on Olen vika ettei saada kaikkea ulosmitattua materiaalista.

Ashley Young ei enää pitkässä juoksussa riitä. Miten sitten riittää seria a:ssa, on ihan eri juttu. Ei ole samaa tasoa valjun kanssa.
Janspa

Poissa Poissa


Vastaus #2522 : 11.02.2020 klo 09:15:18

Hyökkäyspään pelaajat tuossa listassa ovat hyviä, mutta pahimmoilleen juuri sitä keskikastia, jonka huono valmennus sekä joukkuehenki voisi pilata. Unelmatilanteessa Jimenez olisi tehokas vaihtokärki.

Neves ja Diop taasen ovat itselleni ehdottomasti aliarvostettuja oman pelipaikkansa huippuja. Neves on parhaimmillaan juuri sellainen keskikentän rytmittäjä, joka päästäisi Brunon kymppipaikalle, jos Nevesin vieressä pelaisi McT tai Fred. Diop (vaikkakin virhealtis) voisi hyvinkin sopia Maguiren vierelle, tuoden sitä "äijämäisyyttä" mikä puolustuslinjasta nyt puuttuu. Ainoa ongelma olisi tuossa toppariparissa se, että kumpi osaisi pelata tarpeeksi hyvin pallolla, mutta unelmakokoonpanossa riittäisi, että pallo saadaan Brunolle tai Nevesille.

Hyökkäyspään pelaajat eivät tosiaan ole sitä weltklassenia, mutta toisivat nyky Manuun jotain erilaista ja uutta. Grealish, Traore olisivat kyllä paljon varmempia suorittajia kuin Pereira ja Lingard kaksikko.
matio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lakeuden kruunu SJK & Manchester United


Vastaus #2523 : 11.02.2020 klo 10:19:44

Grealish, Traore olisivat kyllä paljon varmempia suorittajia kuin Pereira ja Lingard kaksikko.

No melkeinpä kuka kaksikko vaan olisi varmempia suorittajia. Sen verran surkea on kyiseisen kaksikon nykyformi.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #2524 : 11.02.2020 klo 10:49:21

Lingardhan on erittäin varma ja tasainen suorittaja ollut jo parisen vuotta. Tälläkin kaudella Valjussa jo 20 peliä putkeen tehoilla 0+0. Pereiran käyrässä sentään silloin tällöin näkyy joku satunnainen piikki. Lingard taasen suorittaa päivästä toiseen omalla varmalla Championship tasollaan. En oikeasti ole lainkaan varma onko nykyformissaan edes Valioliiga tasoa. Huippuformissaan kylläkin, mutta jossain pienemmässä seurassa.
« Viimeksi muokattu: 11.02.2020 klo 10:51:35 kirjoittanut Giggs82 »

 
Sivuja: 1 ... 100 [101] 102 ... 106
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines