FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.08.2020 klo 03:46:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 133 [134] 135 ... 137
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United F.C. 2019-20 - Jumalainen näytelmä  (Luettu 640235 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Janspa

Poissa Poissa


Vastaus #3325 : 30.07.2020 klo 14:17:22

Onkos Garnerissa aineksia ankkuriksi vai onko hänkin enemmän box-to-box tms.?

Omissa papereissani en edes vaatisi uudelta ankkurilta niin paljon kuin esim. Henski, koska niin kauan kuin Pogba pelaa vierellä, niin pääasialliseksi tehtäväksi jää hänen paikkaamisensa, riistäminen sekä älykäs varmistus ja vastahyökkäysten hidastaminen/katkaisu. Pogba hakee kuitenkin pallon ihan toppareiden jalasta, ja sen jälkeen yläoksalla onkin jo Bruno. Toki hyvä avauspelaaminen plussaa, mutta ei mielestäni vaatimus.

Siltikään ei ainakaan minua yksikään realistisesti saatavilla oleva vaihtoehto kauheasti houkuta. Tämä ei toki tarkoita, etteikö sellaista voisi olla :) Itse tykkäsin Arsenalin Torreirasta jossain vaiheessa, mutta en tiedä miksi on nyt ilmeisesti lähdössä sieltä ja onko taso sitten pudonnut pahasti. Maticin fyysinen preesens miellyttää itseä silti enemmän kk:n pohjalle, ja muutenkin mieluusti Maticin antaisin omassa fantasyssa hääriä Pogban vierellä vielä ainakin kauden verran. Tuolla paikalla pitäisin joka tapauksessa mieluummin kokenutta ukkoa, ja itse koen että Maticilla voisi olla jopa 3 vuotta vielä jotain tarjottavaa.

Toki tiedostan, että taidan tässäkin asiassa olla valtavirtaa vastaan. Ei täällä kovin muu ole ainakaan puhunut realistisesta mestaruustavoitteesta ensi kaudelle, ja itse uskon että Poolin ja Cityn suunta huomioiden reilu 80 pojoa riittää mestaruuteen. Ja Manu sen nappaa! :)

Suostuisiko viime kesänä huhuiltu Milikovic-Savic pohjapelaajan rooliin? On kokoa, näköä, taitoa ja fysiikkaa (myös nopeutta). Tämän vuoden puolella nuo huhut ovat kylläkin laantuneet.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #3326 : 30.07.2020 klo 14:39:02

Toki tiedostan, että taidan tässäkin asiassa olla valtavirtaa vastaan. Ei täällä kovin muu ole ainakaan puhunut realistisesta mestaruustavoitteesta ensi kaudelle, ja itse uskon että Poolin ja Cityn suunta huomioiden reilu 80 pojoa riittää mestaruuteen. Ja Manu sen nappaa! :)

Mikä on tämä "Cityn suunta"? Pisteiden valossa oli joo huonoin kausi heiltä vähään aikaan, mutta pelihän kulki silti todella dominoivasti millä tahansa tilastollisella mittarilla tarkasteltaessa. 81 pistettä oli joukkueen suorituksiin nähden todella vähän ja en kyllä mitenkään usko, että moista "tilastopoikkeamaa" enää ensi kaudella nähdään, varsinkaan kun seurassa nyt tunnuttaisiin ottavan joukkueen vahvistaminen / uudistaminen ihan tosissaan ja pelimerkkejä siirtomarkkinoille tuntuisi olevan käytettävissä.

Liverpoolin ensi kauden tasosta on paha sanoa. Loppukauden formista koronatauon jälkeen en nyt lähtisi vetämään yhtään minkäänlaisia johtopäätöksiä, koska mestaruus oli 99,9% varma jo keväällä ja se ei voi olla vaikuttamatta loppupään peliesityksiin. Pelitahti liigassa tulee kuitenkin olemaan tiukempi kuin tällä kaudella ja rinkihän heillä on muutenkin jo melko kapea, niin ensi kaudella nähtänee paremmin millaisia suorituksia Klopp saa rotaatiomiehistä tai junnuista irti ja miten tämä sitten vaikuttaa joukkueen tuloskuntoon. Päättyneellä kaudella joukkue selvisi hämmästyttävän hyvin ilman loukkeja ja Alissonin parin kuukauden poissaoloa lukuunottamatta siellä ei tainnut mitään kovin merkittävää ollakaan, joten nähtäväksi jää miten joukkue selviytyy jos pari-kolme avauksen kaveria otetaankin yhtäkkiä sairastuvan puolelle. Joukkueen avauskokoonpanohan on silti edelleen liigan heittämällä laadukkain, mutta sen takana on sitten vähän hiljaisempaa ja tulevalla "tynkäkaudella" tarvitaan laatua ja leveyttä enemmän kuin normaalisti.

Eli lyhykäisyydessään, Liverpool voi hyvinkin jäädä tulevalla kaudella alle 90 pisteen mutta City tuskin vetää toista alle 90 pisteen kautta putkeen. United ei ole voittamassa mestaruutta.

Onko tosiaan niin, että The Boom-Bust Cycle on siirtynyt scousereista mancunianeihin :D

Näköjään. :D
« Viimeksi muokattu: 30.07.2020 klo 14:42:04 kirjoittanut Jype »
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #3327 : 30.07.2020 klo 15:10:22

Pelitahti liigassa tulee kuitenkin olemaan tiukempi kuin tällä kaudella ja rinkihän heillä on muutenkin jo melko kapea, niin ensi kaudella nähtänee paremmin millaisia suorituksia Klopp saa rotaatiomiehistä tai junnuista irti ja miten tämä sitten vaikuttaa joukkueen tuloskuntoon. Päättyneellä kaudella joukkue selvisi hämmästyttävän hyvin ilman loukkeja ja Alissonin parin kuukauden poissaoloa lukuunottamatta siellä ei tainnut mitään kovin merkittävää ollakaan, joten nähtäväksi jää miten joukkue selviytyy jos pari-kolme avauksen kaveria otetaankin yhtäkkiä sairastuvan puolelle. Joukkueen avauskokoonpanohan on silti edelleen liigan heittämällä laadukkain, mutta sen takana on sitten vähän hiljaisempaa ja tulevalla "tynkäkaudella" tarvitaan laatua ja leveyttä enemmän kuin normaalisti.

Eli lyhykäisyydessään, Liverpool voi hyvinkin jäädä tulevalla kaudella alle 90 pisteen mutta City tuskin vetää toista alle 90 pisteen kautta putkeen. United ei ole voittamassa mestaruutta.

Matip ja Fabinho olivat poissa molemmat noin pari kuukautta loukkaantumisten takia. Molemmat olivat kuitenkin ennen loukkejaan selvästi avauksen pelaajia. Matip sitten toki vielä loppukaudesta mutta silloin Joe Gomez oli jo ottanut avauksen paikan haltuunsa. Lisäksi Keita oli sivussa pariinkin otteeseen yhteensä parin kuukauden ajan, ei toki avauksen pelaaja vasta kuin loppukaudesta. Liverpool tulee kyllä tekemään tänä kesänä hankintoja, joten leveyttä pitäisi olla viime kautta enemmän. Lisäksi Jones, Williams ja Elliott ovat kauden kokeneempia.

Mutta se tästä, ihan väärä ketjukin tälle.
OGS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MUFC, kotkalainen jalkapallo


Vastaus #3328 : 30.07.2020 klo 15:55:23

United ei ole voittamassa mestaruutta.

Ja näin.

UCL-paikka ja etumatkan kuromista kärkikaksikkoon, niin olisin tyytyväinen. Mestaruustaistoon pyrkiminen tai ihan suoraan mestaruuden asettaminen tavoitteeksi sitten jo vähän realistisempaa kaudella 21-22 riippuen miten tulevat siirtoikkunat menneet.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #3329 : 30.07.2020 klo 16:30:09

UCL-paikka ja etumatkan kuromista kärkikaksikkoon, niin olisin tyytyväinen. Mestaruustaistoon pyrkiminen tai ihan suoraan mestaruuden asettaminen tavoitteeksi sitten jo vähän realistisempaa kaudella 21-22 riippuen miten tulevat siirtoikkunat menneet.

Ehdottomasti näin ja siis vaikka nyt on edelleen keskiössä myös seurakulttuurin ja voittamisen palauttaminen, ja EOM on oltava joku vakavasti haastaminen, niin ihan täysin realistista on odottaa vain hyvää haastoa, ennen viimeistä kierrosta varmistuvaa UCL-sijoitusta ja jotain 80+ pistettä. Riittää mihin riittää. Mutta projektin etenemisestä on pidettävä kiinni yleisesti, eli hankinnat ja omat kasvatit tasapainossa kohti seuraavaa tasoa. Ja kyllähän sen pitäisi olla tavoite, että 2021-22 kaudella Manchester United tavoittelee vakavasti mestaruutta.

PS. Kannattaa muuten muistaa, että odotuksiin nähden United ylisuoritti tällä kaudella. Ja siis täälläkin monet laskivat jo vuoden alussa Unitedin pois top4:sta. Ja jos kauden 2020 puolisko olisi Unitedilla ollut samanlainen kuin 2019, niin ei United olisi edes EL-sijoilla. Jos Valioliigan nuorin joukkue nyt pitää tuon 2020 parhaan tason tasaisesti, niin EOM on taattu. Jos taso heittelee, niin vaikeampaa tulee edes toistaa kolmas sija.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #3330 : 30.07.2020 klo 16:46:46

PS. Kannattaa muuten muistaa, että odotuksiin nähden United ylisuoritti tällä kaudella.

En nyt ole ihan varma ylisuorittiko varsinaisesti. Itsekin olin sitä mieltä, että top4 paikka on tiukassa. En olisi ollut lainkaan yllättynyt jos olisi jääty viidenneksi. Itse asiassa jopa odottelin tuota sijaa. Mutta, tässä lopulta ratkaistiin sijat 3-5. kauden viimeisessä pelissä. Ei siinä suorittamisessa, olipa se sitten yli- tai alisuorittamista, olisi ollut suurta eroa jos marginaalit olisivat kääntyneet toisinpäin. Sija 3. on ehkä hitusen yläkanttiin, mutta toisaalta noin pelillisesti oli juuri niin nihkeää ja ailahtelevaa kuin ehkä pelätä saattoikin. Brunon hankintahan tämä Unitedille ratkaisi. Ilman sitä ei oltaisi top4 oltu. Mutta näinhän se menee, hyvät ja pelejä ratkovat pelaajat ratkovat myös sijoituksia. Tässä tapauksessa Brunon merkitys jopa korostuu kun kahden kärjen takana oli niin tasaista.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #3331 : 30.07.2020 klo 18:17:49

Sama kuin Giggsilla. ManU oli top-4 kauden alussa ja oli sitä lopussa. Ei mitään ylisuorittamista.
Panomies

Poissa Poissa


Vastaus #3332 : 30.07.2020 klo 18:56:18

Oma arvioni Poolin ja Cityn suunnan kääntymisestä on tietenkin täysin subjektiivinen, kuten on muidenkin vastaavat arviot joukkueiden voimasuhteista.

Poolin osalta uskon, että tuosta jengistä on jo paras nähty, perustuen ihan siihen että tuolla tasolla mikään joukkue koskaan harvemmin kolmea kautta jaksaa yhtä vakuuttavasti. Eli pientä dippiä odotan sinne, mistä on jo ollut viitteitä.

Cityn osalta ongelmat liittyvät mielestäni muutaman avainpelaajan lähtöön / ikääntymiseen, ja lisäksi sielläkin on pieni suvantovaihe syklisessä jatkumossa. Kompanyn, Fernandinhon, David Silvan, Sanen, Agueron yms. korvaaminen hiljalleen ei ole mitenkään yksinkertaista kuten on jo havaittu. Vaikka riittävän tasokkaat paikkaajat löytyisivätkin, niin palapeli ei siltikään välttämättä toimi heti jos koskaan aivan vanhaan malliin.

Manulla näyttää formi taas ylöspäin. Joku voisi laskea tai googlettaa Valjun 14 viimeisen kierroksen sarjataulukon, eli Brunon ajalta. Luulen, että Manu on kärjessä, edellä paljon hehkutettuja Cityä ja Poolia. Mielestäni on erikoista ettei näistä lähtökohdista kannattajat toivo jo isommin menestystä ensi kaudella.

Mielestäni on myös erikoista, että parin erikoisen kauden jälkeen kukaan ei enää usko mestaruuden olevan mahdollista alle 98:n pisteen.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #3333 : 30.07.2020 klo 19:00:17

En nyt ole ihan varma ylisuorittiko varsinaisesti. Itsekin olin sitä mieltä, että top4 paikka on tiukassa. En olisi ollut lainkaan yllättynyt jos olisi jääty viidenneksi.

Niin siis kyseessä ei ollut henkilökohtainen mielipide, vaan lähinnä kertaus kertoimista, jotka kai edustavat sitä vähemmän subjektiivisempaa ajatusta todennäköisyyksistä.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #3334 : 30.07.2020 klo 19:27:50

Cityn osalta ongelmat liittyvät mielestäni muutaman avainpelaajan lähtöön / ikääntymiseen, ja lisäksi sielläkin on pieni suvantovaihe syklisessä jatkumossa. Kompanyn, Fernandinhon, David Silvan, Sanen, Agueron yms. korvaaminen hiljalleen ei ole mitenkään yksinkertaista kuten on jo havaittu. Vaikka riittävän tasokkaat paikkaajat löytyisivätkin, niin palapeli ei siltikään välttämättä toimi heti jos koskaan aivan vanhaan malliin.

Kompany lähti jo viime vuonna ja pelillisesti joukkue oli edelleen ihan yhtä dominoiva, vaikka se ei aina ihan tulostaululle asti päätynytkään. Ensi kaudeksi joukkue on kuitenkin toppariosastoaan vahvistamassa. Fernandinholle pitkän tähtäimen korvaaja on jo hankittu Rodrin muodossa ja jälkimmäinen on nyt saanut yhden kauden totutella Valjuun, ja on varmasti ensi kaudeksi entistä valmiimpi ottamaan isoa roolia. David Silvalle on korvaaja Phil Fodenin muodossa ollut sisäänajossa jo pari vuotta, koko viime kauden loukkaantuneena olleen Sanen korvaajaksi tulee superlahjakas Ferran Torres ja Aguero ei ole vielä ensi kaudella lähdössä yhtään mihinkään eikä maalitahtikaan tunnu merkittävästi hidastuvan, vaikka häntä toki vähän säästeliäämmin on jo alettukin peluuttaa.

De Bruyne on edelleen liigan paras pelaaja ja edelleen jossain määrin nuorehkot kehittyvät huippupelaajat kuten Sterling, B.Silva jälleen vuoden kokeneempia.

Manulla näyttää formi taas ylöspäin. Joku voisi laskea tai googlettaa Valjun 14 viimeisen kierroksen sarjataulukon, eli Brunon ajalta. Luulen, että Manu on kärjessä, edellä paljon hehkutettuja Cityä ja Poolia. Mielestäni on erikoista ettei näistä lähtökohdista kannattajat toivo jo isommin menestystä ensi kaudella.

United 32p
City 30p
Liverpool 29p
Chelsea 26p
Arsenal 26p
Tottenham 25p
Wolves 25p

Nämä nyt on näitä. Poolilla ei kauden jälkimmäiselle puoliskolle (varsinkaan koronatauon jälkeen) ollut liigassa enää yhtikäs mitään pelattavaa ja Citylläkin tuo kakkospaikka oli pitkälti kiinni jo tuossa vaiheessa kautta. Ja jos nyt katsotaan yhtään tuloksien taakse, niin pelillisesti United ei lähellekään kaikissa peleissä tuon 14 ottelun putken aikana ollut ihan niin hyvä kuin mitä tulokset antavat ymmärtää, kun taas Citylle tuli tuossa 14 ottelun aikana parikin todella hämmentävää pistemenetystä otteluissa joita hallitsivat aivan alusta loppuun.

Ihan näin kumpaakaan joukkuetta kannattamatta ilman värilaseja tarkastellessa en kyllä keksi yhtäkään syytä, minkä takia United olisi ensi kaudellakaan Cityä parempi ja tokihan myös Liverpoolilla on sanansa sanottavanaan mestaruustaistelun osalta. Unitedilla on Chelsean tavoin hyvä jälleenrakennuspöhinä päällä ja molemmissa seuroissa tehdään tällä hetkellä paljon asioita homman oikeaan suuntaan kehittämiseksi, mutta kumpikaan ei kyllä vielä ensi kaudella hankinnoista riippumatta tule mestaruudesta tosissaan haastamaan. Kaudella 2021/22 ehkä sitten jo.

Mielestäni on myös erikoista, että parin erikoisen kauden jälkeen kukaan ei enää usko mestaruuden olevan mahdollista alle 98:n pisteen.

98 pistettä ei varmaankaan tarvita, mutta alle 90 pisteen mestaruus ei kyllä tämän hetken Valioliigassa tule.
« Viimeksi muokattu: 30.07.2020 klo 19:30:40 kirjoittanut Jype »
Panomies

Poissa Poissa


Vastaus #3335 : 30.07.2020 klo 19:41:37

Täysin valideja pointteja Jypeltä, ja kuvastaa miten samat asiat voi nähdä aika eri tavoin. Itse uskon kuitenkin noihin seikkoihin mitä itse nostin esille, ja aika näyttää miten päin kääntyy.

Prosentuaalisesti olen markkinoita vastaan tässä, koska Manun mestaruudelle saa 8 kerrointa. Itse antaisin kertoimen tuonne 5 hujakoille, joka mielestäni on jo ehdottomasti mallia "toivotaan toivotaan". Mikäli hankinnat menee odotetusti (vähintään Sancho), niin kerroin varmasti pienenee tuosta (sekä minun että bookkereiden).

Tutkiskelin hieman vanhoja sarjataulukoita, ja näköjään viimeiset 4 on nyt mennyt yli 90pisteellä. Ennen tuota tuo oli kuitenkin suuri harvinaisuus (tyyliin muutaman kerran 2000-2015 eikä varmaan juuri koskaan aiemmin), ja itse uskon trendin tasoittuvan tulevina vuosina. Kannattajana uskoisin olevani tyytyväinen, jos seuraavat 10kautta tulee joka vuosi 86pistettä, vaikka sillä irtoaisi vain 1-3 mestaruutta (en jaksa uskoa, että ilman mestaruuksia jäätäisiin.. :) ).
Optimus Prime

Poissa Poissa


Vastaus #3336 : 30.07.2020 klo 19:50:08

Ake näyttäisi menevän Cityyn joten hänen perään on turha haikailla.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #3337 : 30.07.2020 klo 19:56:19

Niin siis kyseessä ei ollut henkilökohtainen mielipide, vaan lähinnä kertaus kertoimista, jotka kai edustavat sitä vähemmän subjektiivisempaa ajatusta todennäköisyyksistä.

Kun ei ole mitään hajua kertoimista niin löytyykö Top4 vielä jostain.

Liverpool, City, Tottenham ja ManU jos jotain muuta on saatu virvelöityä niin menee siihen Kantin mainitsemaan höpönassuja hölmöille kategoriaan.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #3338 : 30.07.2020 klo 20:27:34

Kun ei ole mitään hajua kertoimista niin löytyykö Top4 vielä jostain.

Joku muu osaa kaivaa, koska ihan muistin varassa tämä viime kesältä. Kertoimet eivät Unitedia nostaneet kolmanneksi. Noin suunnilleen tammikuussa United oli kertoimien perusteella menossa kuudenneksi.

Mutta esimerkiksi BBC:n paneeli pisti Unitedin kuudenneksi:

https://www.bbc.com/sport/football/49258004

Ja forumin asiantuntijat viidenneksi:

Joukkue, veikattu sija keskimäärä, keskihajonta eli vaihteleeko veikkaus paljon

Manchester City   1,4   0,6
Liverpool   2,0   0,7
Tottenham   3,4   1,1
Arsenal   4,1   1,2
Manchester United   5,4   1,3
Chelsea   5,8   1,8
Everton   7,6   1,3
Leicester   8,0   1,7
Wolverhampton   8,6   2,0
West Ham   10,5   1,8
Watford   11,6   1,9
Bournemouth   12,9   2,0
Southampton   13,4   2,5
Crystal Palace   14,0   2,3
Aston Villa   15,3   2,5
Burnley   15,6   2,2
Norwich   16,9   2,3
Newcastle   17,0   2,3
Brighton   17,4   1,9
Sheffield United   19,2   1,3

Mutta joo, näin jälkikäteen sitten eri näkökulmaa varmasti tarjolla.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #3339 : 30.07.2020 klo 20:50:53

Tarkkoja kertoimia en löytänyt, mutta muistelinkin että tästä kerroinasiasta oli viime kesänä Eiccun kanssa puhetta.

Vedonlyöntikertoimissa muuten Arsenalin ja Chelsean sijoittumiselle neljän joukkoon saa muuten tällä hetkellä parempia kertoimia kuin Unitedille, eli ei tuota Unitedin nippua yleisesti ottaen pidetä riittämättömänä neljän joukkoon, mutta eihän se CL paikka voi pitkällä tähtäimellä Unitedin kokoisella seuralla olla mikään tavoite ja siinä mielessä nykyjoukkue on täysin riittämätön.

Chelsean ja Unitedin kertoimet vaihtelevat vähän puljusta riippuen eri suuntaisiksi. Jotkut tarjoavat Unitedille hivenen suurempaa kerrointa ja jotkut taas Chelsealle, ja osalla kertoimet sitten melko lailla tasoissa. Arsenal sitten lafkassa kuin lafkassa vähän tuota kaksikkoa jäljessä kertoimien puolesta arvioituna.

Itse näkisin, että tämän kauden osalta Unitedin lähtökohdat on tuosta kolmikosta parhaat. Chelsealla uusi valmentaja eikä siirtobännin myötä lisävahvistuksia akatemia- sekä lainapelaajia lukuunottamatta ole tulossa, ja Arsenalilla puolestaan kukkaronnyörit tuntuisivat muuten vain olevan tavallistakin tiukemmalla.

Jos Unitedin siirtokesästä nyt ei ihan täyttä pannukakkua muodostu, niin joukkue on tuosta kolmikosta selvästi todennäköisin sijoittumaan neljän parhaan joukkoon. Jos Pogba lähtee ja hankintapuolella ei tule Woodylla onnistumisia, niin Unitedin osakkeet laskevat huomattavasti, mutta ikkunaa on kuitenkin vielä kuukauden verran jäljellä niin mitä tahansa ehtii tapahtumaan.

Tämä ennakkoasetelma tosiaan siinä vaiheessa, kun Pogba oli vielä vahvahkosti lähtöhuhuissa ja tulopuolella Maguireakaan ei oltu vielä hankittu, eli siirtoikkunan jälkeinen kerrointilanne heilahti suurella todennäköisyydellä tuosta vielä hivenen Unitedin suntaan suotuisammaksi kun Pogba jäi ja laatutoppari tuli sisään. Toki myös Lukaku ja Sanchez lähtivät tuon jälkeen, mutta he olivatkin enemmän tai vähemmän lähtökuopissaan jo tuolloin ja ei heitä varmaan kovinkaan tosissaan Unitedin miehistöön noissa kertoimissakaan enää huomioitu.

Arsenal tosin taisi myös paketoida hankinnoistaan Pepen, Luizin, Tierneyn ja Ceballosin vasta elokuun puolella yllä olevan keskustelun jälkeen, eli voi toki hyvinkin olla että kerroinasetelma kääntyi jopa pitämään heitä suosikkina neljän joukkoon ja United sitten hienoisella erolla viidentenä sekä Chelsea kuudentena.

Kohtalaisen tasaista siellä joka tapauksessa kauden alla kertoimien puolesta oli Unitedin, Chelsean ja Arsenalin kesken. Tottenham siellä kuitenkin oli kertoimissa Poolin ja Cityn jälkeen suursuosikkina sijoittumaan kolmanneksi, sen muistan kyllä varmuudella.

Itse näkisin, että pistesaldojen puolesta Chelsea pelasi suunnilleen odotusten mukaan ja United vähän odotusten alle (sama saldo kuin viime kaudella vaikka rahaa paloi 200 miljoonaa). Lopullisen liigasijoituksen perusteella sitten molemmat vähän yli odotusten. Arsenalilta ja Tottenhamilta sitten todelliset rimanalitukset.
« Viimeksi muokattu: 30.07.2020 klo 21:01:36 kirjoittanut Jype »
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #3340 : 30.07.2020 klo 21:50:51

Sama kuin Giggsilla. ManU oli top-4 kauden alussa ja oli sitä lopussa. Ei mitään ylisuorittamista.

No siis itse kuuluin varovaisiin skeptikkoihin kauden alussa. Tyyliin 3-4. sija hyvällä kaudella, 5-6. jos pelataan kohtalainen kausi. Tuo kolmas sija on minunkin mielestäni vähän yläkanttiin. Mutta pointtini oli, että tässä meni yläkanttiin lähinnä sijoituksellisesti. Ei niinkään pelillisesti. Kyllähän kauden eka puolikas oli nihkeää tekemistä kaikin puolin. Brunon hankinta muutti suunnan ja Pogban paluu piristi sekin ainakin tauon jälkeisissä ensimmäisissä peleissä. Plus Greenwoodin kehittyminen kauden alussa. Manun materiaalihan oli kauden lopulla paljon parempi mitä joskus talvella kun Rashford:kin oli Pogban ohella loukkaantuneena ja avauksessa pelasi ties mitä Mataa, Jamesia, Lingardia ja Frediä. Onneksi nyt vedettiin tuo ilmiömäinen toinen puolikas ja onnistuttiin millimetripelissä kääntämään etu itselle. Pienestä tämä on kiinni. Nyt kausi oli periaatteessa onnistunut. Tappio Lestöölle ja olisi ollut epäonnistunut.

Kamal Khan

Poissa Poissa


Vastaus #3341 : 30.07.2020 klo 22:12:33

Suostuisiko viime kesänä huhuiltu Milikovic-Savic pohjapelaajan rooliin? On kokoa, näköä, taitoa ja fysiikkaa (myös nopeutta). Tämän vuoden puolella nuo huhut ovat kylläkin laantuneet.

Ihmeellisen hiljaista ollu kyllä Sergeijin osalta siirtohuhut viime aikoina, nyt olis hintakin paljon edullisempi mitä pari vuotta sitten.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #3342 : 30.07.2020 klo 22:12:41

Mutta pointtini oli, että tässä meni yläkanttiin lähinnä sijoituksellisesti.

Niin omakin tarkoitus oli sanoa, että kolmas sija oli yläkanttiin odotuksiin nähden, nimenomaan siis tuloksellisesti. Pelillisesti kaikki varmasti näkivät kauden epätasaisena, kun eipä esitykset 2019 varmaan olisi oikeuttaneet edes EL-sijaan lopulta. Onneksi tuli Bruno.

United siis voisi ihan hyvin olla ensi kaudella kolmas uudestaan, mutta vakuuttavammin ja se olisi EOM. Sekin olisi jo jotain, jos pystyvät varmistamaan top4-sijoituksen ennen viimeistä kierrosta, kuten kirjoittelin

...avauksessa pelasi ties mitä Mataa, Jamesia, Lingardia ja Frediä.

Melkoisen aliarvostettu on Fredin panos tähän kauteen. Ei missään nimessä ollut huono, kun sai peliaikaa enemmän. Ensimmäisen kerran brassi tuntui olevan ihan käypä pelaaja jopa Unitediin, enkä missään nimessä toivo, että mies nyt pistettäisiin ulos ringistä. Maticin lisäksi ainoa pelaaja, joka on ankkurina yhtään mitään esittänyt.
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #3343 : 30.07.2020 klo 22:34:02

Niin omakin tarkoitus oli sanoa, että kolmas sija oli yläkanttiin odotuksiin nähden, nimenomaan siis tuloksellisesti. Pelillisesti kaikki varmasti näkivät kauden epätasaisena, kun eipä esitykset 2019 varmaan olisi oikeuttaneet edes EL-sijaan lopulta. Onneksi tuli Bruno.
Joo, on kyllä melkoinen sekametelisoppa loppujen lopuksi edelleen Unitedin tilanne (topikin kannanottojen mukaan). Jos esim. tästä topikista yrittäisi vetää jonkun ennusteen jatkolle, niin melko ratkaisemattomaksi jäisi. Kausi erittäin kaksijakoinen, manageri oli jo monien papereissa viittä vaille ulkona (näköjään Poch ei sitten saanut vieläkään töitä Saudien kaappauksen epäonnistuttua) ja lopulta energiat loppuen (ok, OGS:kin tästä puhui, mutta silti tekosyitä) 3. sija, joka oli lopputuloksena ihan maksimi ennen kautta.

Kuinka monta viikkoa sitten kauden alusta alkaen voidaan jo odottaa energian loppuvan syyskuussa pelien alkaessa nykyrosterin tapauksessa?

Eli ota tästä nyt sitten selvää. Samalla kun selvää eom:ää edelleen vaadittaisiin, niin ratkaisuiksi tarjotaan keskeisille paikoille niitä alennustilan osatekijöitä (Smalldini ja Matic) ja kärkeen ollaan tuomassa koronan myötä entisestään vaan hurjemmalla inflatoidulla hinnalla uutta verta. Samalla Sky Sportsilla kerrotaan seuraavaa
Lainaus
Discussions over a highly-lucrative deal, which would make Henderson one of the best paid goalkeepers in Europe, have been ongoing for several weeks but for now, no agreement has been finalised.
Euroopan parhaiten palkattuja veskareita pelaamatta kunnon peliä Unitedissa. :D Joo, ihan varmasti laitetaan lainalle. Toisaalta onhan vetomies-Sanchezkin kunnon liksoilla ja pidetty poissa työmaalta.
JohnDeere

Poissa Poissa


Vastaus #3344 : 30.07.2020 klo 23:23:05

Sanchon siirtoa rummutetaan tällä hetkellä sen verran monessa paikassa, että eiköhän sieltä kohta ilmoiteta että sopuun ollaan päästy ja nuori herra siirtyy paholaisiin.

Jos/kun Sancho tulee niin on ainakin pullat suht hyvin uunissa hyökkäyksen osalta. Rashford (22v), Martial (24v), Greenwood (18v), Sancho (20v) ja James (22v) muodostaa suht herkullisen rungon moneksi kaudeksi eteenpäin. Seuraavana kautena jatkaa vielä Ighalo tammikuuhun asti, joten kyllähän tonne menisi yksi kokenut monitoimimies.

Epäilen että Josh Kingiä yritetään naarata Bournemouthista koska Sanchon siirtoon menee valtaosa siirtokassasta ja näin ollen jokin halvempi ukko pitää saada remmiin mukaan. King on Olelle tuttu (sama agentti) ja tämän lisäksi hän tuntee organisaation ja muutaman pelaajan nykyisestä joukkueesta. Tämän lisäksi hän voi pelata molemmilla laidoilla hyökkäyksessä, vaikka se puhtaan kärjen paikka on hänelle mieluisin.

Tämän lisäksi pitäisi roudata sisään yhden pelaajan keskikentälle ja yhden topparin. Grealishin en enää usko yhtään, kun Villa meni säilyttämään paikkansa valjussa. Olisko sitten se Donny Van de Beek se vähän halvempi vaihtoehto kuin Grealish? Monipuolinen pelaaja joka voisi tuurata sekä Brunoa ja Pogbaa, eikä ole iällä pilattu. On hyvin vaikeata sanoa ketä sinne keskikentälle hankitaan, mutta jonkun on sinne tultava kun Ole ei yksinkertaisesti halua peluuttaa Pereiraa/Lingard/Mata- kolmikkoa Brunon tulon jälkeen.

Keskuspuolustajaa ollaan myös muutaman lähteen mukaan tuomassa sisään. Telegraphin Ducker ja Skyn Cooper on tarinoinut että Ole haluaa topparin jonka vahvempi jalka olisi vasuri. Ymmärrettävää kyllä, Maguire ja Lindelöf potkaisee mielummin sillä toisella jalalla ja näin ollen Maguire joutuu nyt palloilemaan ”väärällä” puolella. Niminä on väläytelty Villarealin Pau Torresia ja tänään Sky kirjoittaa Lillen Gabrielista. Cityyn siirtyvä Ake oli myös samojen ukkojen tarinoissa mukana Olen listalla, mutta hänen perään ei kannata enää haikailla. Harmi sinänsä, olisi kelvannut minulle oikein hyvin.

En usko että toppariksi hankitaan valmista pelaajaa viime kesän jälkeen, mutta olisi toivottavaa että alakertaan saataisiin lisää kilpailua Lindelöfille. Ruotsalainen on ajoittain ollut todellä hyvä, varsinkin nyt kesän otteluissa, mutta ei hänellä ole mitään mistä kilpailla kun takana on Bailly, Tuanzebe ja Jones. Kaikki kolme enemmän tai vähemmän klesana koko ajan, eivätkä he ole lähelläkään Lindelöfin nykyistä suoritustasoa. Bailly ja Tuanzebe on toki pidettävä, eivät he menetettyjä tapauksia ole, mutta heidän varaan ei voi laskea liikaa. Maguire, Lindelöf, Tuanzebe, Bailly + herra X, pitäisi kaiken järjen mukaan kyllä riittää ja tähän päälle vielä akatemiassa palloilee superjunnu Mengi. Smalling jäänee saapasmaahan, Jones lähtee jos joku suostuu ottamaan ja Rojo lähtee/jää Argentiinaan.

Mielenkiintoinen siirtoikkuna luvassa!

Beth

Poissa Poissa


Vastaus #3345 : 31.07.2020 klo 00:37:05

Suostuisiko viime kesänä huhuiltu Milikovic-Savic pohjapelaajan rooliin? On kokoa, näköä, taitoa ja fysiikkaa (myös nopeutta). Tämän vuoden puolella nuo huhut ovat kylläkin laantuneet.

Eiköhän SMS olisi ollut Pogban paikkaaja, mikäli patonki olisi vaihtanut muihin maisemiin. Mitään järkeä ei ole ostaa toista Pogban roolin pelaajaa ja alkaa istuttamaan häntä toiseen pelipaikkaan. Jos keskikentän ankkuri halutaan ostaa, niin eikö sitten voida ostaa keskikentän ankkuri?

Sanchon siirtoa rummutetaan tällä hetkellä sen verran monessa paikassa, että eiköhän sieltä kohta ilmoiteta että sopuun ollaan päästy ja nuori herra siirtyy paholaisiin.

Jos/kun Sancho tulee niin on ainakin pullat suht hyvin uunissa hyökkäyksen osalta. Rashford (22v), Martial (24v), Greenwood (18v), Sancho (20v) ja James (22v) muodostaa suht herkullisen rungon moneksi kaudeksi eteenpäin. Seuraavana kautena jatkaa vielä Ighalo tammikuuhun asti, joten kyllähän tonne menisi yksi kokenut monitoimimies.

Epäilen että Josh Kingiä yritetään naarata Bournemouthista koska Sanchon siirtoon menee valtaosa siirtokassasta ja näin ollen jokin halvempi ukko pitää saada remmiin mukaan. King on Olelle tuttu (sama agentti) ja tämän lisäksi hän tuntee organisaation ja muutaman pelaajan nykyisestä joukkueesta. Tämän lisäksi hän voi pelata molemmilla laidoilla hyökkäyksessä, vaikka se puhtaan kärjen paikka on hänelle mieluisin.

Nythän ainakin noissa huhuissa kerrotaan, että United maksaisi alkuun Sanchosta vain 60 miljoonaa. Vaikka muita maksuja tulisikin myöhäisemmälle ajalle se 40 mmiljoonaa, niin kenties ne eivät olisi tämä kesän kassasta pois. Uskoisin 60 miljoonan päälle löytyvän vielä ihan mukavasti kassaa, etenkin jos ylijäämää onnistutaan myymään järkevillä hinnoilla ja mm. Sanchezin palkka häviää listoilta.
JohnDeere

Poissa Poissa


Vastaus #3346 : 31.07.2020 klo 01:13:33

Nythän ainakin noissa huhuissa kerrotaan, että United maksaisi alkuun Sanchosta vain 60 miljoonaa. Vaikka muita maksuja tulisikin myöhäisemmälle ajalle se 40 mmiljoonaa, niin kenties ne eivät olisi tämä kesän kassasta pois. Uskoisin 60 miljoonan päälle löytyvän vielä ihan mukavasti kassaa, etenkin jos ylijäämää onnistutaan myymään järkevillä hinnoilla ja mm. Sanchezin palkka häviää listoilta.

Juuri näin, uskon ihan samaan, mutta en usko että seuralla löytyy haluja mihinkään Kouliballyn taikka Grealishin hintaisiin hankintoihin ja ehkä ihan hyvä näin.

Maguire ja AWB on maksettu pois jo ja Lukakusta tulee vielä maksuja sisään, joten kyllä siellä kultaa vielä kirstun pohjalla hankintoihin. Leveyttä tarvitaan, mutta avari näyttää jo ihan kelvolliselta ja joukkueen ikärakenne on todella hyvä. Nuori ikä ei tietenkään takaa kehitystä, mutta se takaa ainakin sen että aikaa kehittymiselle löytyy.

Olea kohtaan olin todella skeptinen kauden mittaan, mutta kait tässä uskaltaa jo olla varovaisen optimistinen, kun miettii joukkueen tulevia kausia. Norski on ainakin onnistunut parantamaan joukkuetta myymällä turhakkeita pois, ostamalla tilalle hyviä/kelvollisia pelaajia ja nostamalla akatemiasta muutaman lupaavan pojan rinkiin. Se on jo sinänsä hyvä saavutus Olelta, vaikka sen suurempia pyttyjä ei välttämättä tulisi hänen alaisuudessa. Lähtökohtaisesti seuraavalla managerilla on sitten paremmat kortit kädessä kuin näillä Fergusonin jälkeisillä managereilla. Pikavoittoa ei olla lähdetty hakemaan ja ihan hyvä niin.
Nooa

Poissa Poissa


Vastaus #3347 : 31.07.2020 klo 09:14:34

Sanchon siirtoa rummutetaan tällä hetkellä sen verran monessa paikassa, että eiköhän sieltä kohta ilmoiteta että sopuun ollaan päästy ja nuori herra siirtyy paholaisiin.

Jos/kun Sancho tulee niin on ainakin pullat suht hyvin uunissa hyökkäyksen osalta. Rashford (22v), Martial (24v), Greenwood (18v), Sancho (20v) ja James (22v) muodostaa suht herkullisen rungon moneksi kaudeksi eteenpäin. Seuraavana kautena jatkaa vielä Ighalo tammikuuhun asti, joten kyllähän tonne menisi yksi kokenut monitoimimies.

Epäilen että Josh Kingiä yritetään naarata Bournemouthista koska Sanchon siirtoon menee valtaosa siirtokassasta ja näin ollen jokin halvempi ukko pitää saada remmiin mukaan. King on Olelle tuttu (sama agentti) ja tämän lisäksi hän tuntee organisaation ja muutaman pelaajan nykyisestä joukkueesta. Tämän lisäksi hän voi pelata molemmilla laidoilla hyökkäyksessä, vaikka se puhtaan kärjen paikka on hänelle mieluisin.

Tämän lisäksi pitäisi roudata sisään yhden pelaajan keskikentälle ja yhden topparin. Grealishin en enää usko yhtään, kun Villa meni säilyttämään paikkansa valjussa. Olisko sitten se Donny Van de Beek se vähän halvempi vaihtoehto kuin Grealish? Monipuolinen pelaaja joka voisi tuurata sekä Brunoa ja Pogbaa, eikä ole iällä pilattu. On hyvin vaikeata sanoa ketä sinne keskikentälle hankitaan, mutta jonkun on sinne tultava kun Ole ei yksinkertaisesti halua peluuttaa Pereiraa/Lingard/Mata- kolmikkoa Brunon tulon jälkeen.

Keskuspuolustajaa ollaan myös muutaman lähteen mukaan tuomassa sisään. Telegraphin Ducker ja Skyn Cooper on tarinoinut että Ole haluaa topparin jonka vahvempi jalka olisi vasuri. Ymmärrettävää kyllä, Maguire ja Lindelöf potkaisee mielummin sillä toisella jalalla ja näin ollen Maguire joutuu nyt palloilemaan ”väärällä” puolella. Niminä on väläytelty Villarealin Pau Torresia ja tänään Sky kirjoittaa Lillen Gabrielista. Cityyn siirtyvä Ake oli myös samojen ukkojen tarinoissa mukana Olen listalla, mutta hänen perään ei kannata enää haikailla. Harmi sinänsä, olisi kelvannut minulle oikein hyvin.

En usko että toppariksi hankitaan valmista pelaajaa viime kesän jälkeen, mutta olisi toivottavaa että alakertaan saataisiin lisää kilpailua Lindelöfille. Ruotsalainen on ajoittain ollut todellä hyvä, varsinkin nyt kesän otteluissa, mutta ei hänellä ole mitään mistä kilpailla kun takana on Bailly, Tuanzebe ja Jones. Kaikki kolme enemmän tai vähemmän klesana koko ajan, eivätkä he ole lähelläkään Lindelöfin nykyistä suoritustasoa. Bailly ja Tuanzebe on toki pidettävä, eivät he menetettyjä tapauksia ole, mutta heidän varaan ei voi laskea liikaa. Maguire, Lindelöf, Tuanzebe, Bailly + herra X, pitäisi kaiken järjen mukaan kyllä riittää ja tähän päälle vielä akatemiassa palloilee superjunnu Mengi. Smalling jäänee saapasmaahan, Jones lähtee jos joku suostuu ottamaan ja Rojo lähtee/jää Argentiinaan.

Mielenkiintoinen siirtoikkuna luvassa!Ehkäpä kuitenkin se maalivahti olisi se tärkein muutos. Nykyisellä ei mestaruudesta kamppailla.
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #3348 : 31.07.2020 klo 10:22:15

Ehkäpä kuitenkin se maalivahti olisi se tärkein muutos. Nykyisellä ei mestaruudesta kamppailla.
Ai että DDG, Romero ja Henderson ei riitä :D
Vielä pitäisi yksi nimiukko ostaa neljänneksi :D
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #3349 : 31.07.2020 klo 10:31:51

Ai että DDG, Romero ja Henderson ei riitä :D
Vielä pitäisi yksi nimiukko ostaa neljänneksi :D
Mitä kilpailuja se neljäs kaveri pelaisi. Kaksikin hyvää veskaa (DDG/Henderson ja Romero) on vähintään tarpeeksi. Tietysti, jos haluaa maksaa kovaa liksaa, että sielä istuu pari nimimiestä katsomassa syömässä piirakoita niin ei kai siinä sitten.

 
Sivuja: 1 ... 133 [134] 135 ... 137
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines