FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2020 klo 10:28:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 152 [153] 154
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United F.C. 2019-20 - Jumalainen näytelmä  (Luettu 726195 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #3800 : 07.09.2020 klo 21:39:37

Oliko myös siirtosumma odotettu? ;)
Miten sen nyt ottaa (vaikka summaa ei tietenkään maksettu eli sikäli erittäin odotettu). Unitedin propagandaosasto tekee tästä like a new signingin ja pitihän siihen uusi rahakkaampi sopimus sorvata.* Ja pitkä sellainen. Ja tämä siis toisin kuin eräät, jotka meinasivat/toivoivat lainaamista edelleen. Näytönpaikka on luultavasti lähempänä kuin moni uskookaan. Miten siitä sitten eteenpäin, niin se jää sitten todellakin nähtäväksi.

* Sanchezin kohdalla "säästyneet" palkkarahat laskettiin jonkinmoiseksi voitoksi.
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #3801 : 07.09.2020 klo 23:00:41

Uutinen

@utdreport
Marcos Rojo has impressed Solskjær after undertaking double training sessions every day since returning to Manchester from Argentina #mulive [espn]

Etsinnät voidaan lopettaa. Löytyi LB&CB omasta porukasta..

Toisaalta muodosti Jonesin kanssa joskus kolmisen vuotta sitten todella hyvän toppariparin, olisiko siinä sittenkin Olelle budjettivaihtoehto.
Eli vaihtaa aina topparipari cuppeihin&jämämatseihin kotona..
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #3802 : 07.09.2020 klo 23:36:28

Rojon ensimmäistä parin kuukauden saikkua odotellessa. Järjettömältä tuntuu pitää Rojo ja luopua Smallingista, mutta kai tuossa sitten pelaajien ambitiotkin vaikuttavat. Ei tämä siirtorintamalla edistyminen nyt vaan taas kerran vakuuta. Alas

Ilmeisesti kenelläkään ei ole intoa uutta kausiotsikkoa kirjoittaa? Rupean tässä nyt sitten lähiaikoina hommiin, jahka näin on. Vielä ehtii nostaa käden pystyyn!
Arthur Fleck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #16


Vastaus #3803 : 07.09.2020 klo 23:47:21

Marcos Rojo on upea soturi. Toivottavasti jatkaa. Smalling & Jones ilman muuta pihalle ensin.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #3804 : 08.09.2020 klo 07:45:12

Miten sen nyt ottaa (vaikka summaa ei tietenkään maksettu eli sikäli erittäin odotettu). Unitedin propagandaosasto tekee tästä like a new signingin

Luonnollisesti kyse oli keskikentän vahvistuksen hinnasta, vaikka en sitä osannutkaan selkeästi kirjoittaa. Viittaus siis aikaisempaan keskusteluun pakollisista ME-summista jokaiselle siirtokohteelle. Nyt United kuitenkin hankki todella hyvään hintaan hyvinkin potentiaalisen pelaajan, mikä tässä siis pointti oli. Eikä Real Madridin kanssa esisopimuksen tehnyt pelaaja edes mikään skouttauksen "kukas tämä on" huippulöytö ollut.

Hendersonin (ja De Gean) osalta palataan asiaan ensi kesänä, kun näyttöjä on kertynyt. Tämähän meni niin, että vain paperilla asiat on hyvin, mutta todellisuudessa ei tästä hyvää tule kuitenkaan? Itse olen sitä mieltä, että yhtä monta mahdollisuutta on epäonnistua kuin onnistua, eikä mukini ole edelleenkään edes puolessa välissä :)

Järjettömältä tuntuu pitää Rojo ja luopua Smallingista, mutta kai tuossa sitten pelaajien ambitiotkin vaikuttavat.

No juuri nämä Olen puheet on nähty Smallingista, Sanchezista ja Lukakusta, joten katsotaan nyt mitä tällä kertaa sanojen takana on. Pelipaikkoihin liittyvän käyttökelpoisuuden perusteella myös vaspana pelannut Rojo on tottakai looginen "LANS", mutta eihän mies pysy ikinä käytettävissä, joten tämä on lähinnä teoriaa. Mielummin nyt vaan seura onnistuisi näissä huhutuissa hankinnoissa (nuoria vasenjalkaisia toppareita, edullisia vaspoja).

Ei tämä siirtorintamalla edistyminen nyt vaan taas kerran vakuuta. Alas

Ihan fiksut lähteet ajoittain kehittelee jotain potentiaalista siirtosoppaa, mutta se ei toki riitä. Nyt pitäisi edetä näiden kanssa tai käteen jää mustapekka. Donny ei vielä riitä mihinkään. Katseet kääntyy jälleen seuraorganisaation suuntaan. Tämä on toistunut liian monta kertaa jo. Mutta toki mielummin myöhään hyviä hankintoja kuin nopeasti turhaketta.

PS. Siitä vaan uuden kausiketjun kimppuun, niin on edes jotkut valmistelut tehty laadukkaasti Unitedin osalta ennen kuin kausi starttaa Ylos
Kamal Khan

Poissa Poissa


Vastaus #3805 : 09.09.2020 klo 06:18:14

Marcos Rojo oli 2014 yks parhaista Argentiinan joukkueessa. Jos oikein muistan niin taisi vasemman laitapakin tonttia pelata. Vuodet vierineet ja loukkaantumisia ollut, mutta kyllä näkisin vielä tason ja tilan riittävän Manuun.
bimbaliukas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #3806 : 09.09.2020 klo 10:32:57

Karusti näkyy miten luokatonta tekeminen siirtoikkunan aikana ollut, kun täällä maalaillaan jo Rojosta jotain LANSia.
Sebastian Pähkinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Espanja


Vastaus #3807 : 09.09.2020 klo 13:15:03

Karusti näkyy miten luokatonta tekeminen siirtoikkunan aikana ollut, kun täällä maalaillaan jo Rojosta jotain LANSia.

No kyllä. Toiminta siirtoikkunassa on ollut kyllä jälleen kerran aivan luokatonta, sitä ei paljon yksi DvdB muuta mihinkään. Eikä siis mitään pois Rojolta, ihan hyvä pelaaja silloin kun sattuu olemaan kunnossa
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #3808 : 09.09.2020 klo 19:59:22

Karusti näkyy miten luokatonta tekeminen siirtoikkunan aikana ollut, kun täällä maalaillaan jo Rojosta jotain LANSia.

No tämän keskustelun lähtölaukaus oli OGS:n kehut, joita on kuultu ennenkin myynnissä olevista pelaajista. Ja miksipä sitä pitäisi Rojoa nyt julkisesti dumata.

Siirtoikkunan epäonnistuminen on kuitenkin juuri nyt tilanteella selviö, kun kausi alkaa muutaman päivän päästä ja siirtoja on paketissa sisään yksi, eikä ylijäämää ole juurikaan myyty. Toki vielä on pitkä siivu ikkunaa jäljellä, mutta ennen aloitusta pitäisi olla hieman valmiimpi, molempiin suuntiin.
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #3809 : 09.09.2020 klo 21:24:51

Siirtoikkunan epäonnistuminen on kuitenkin juuri nyt tilanteella selviö, kun kausi alkaa muutaman päivän päästä ja siirtoja on paketissa sisään yksi, eikä ylijäämää ole juurikaan myyty. Toki vielä on pitkä siivu ikkunaa jäljellä, mutta ennen aloitusta pitäisi olla hieman valmiimpi, molempiin suuntiin.
Pessimistit ovat täällä taas jo hätähousuina tämmöistä toteamassa. ;) Me realistit toteamme, että ikkunaa on vielä jäljellä, mutta mitään superonnistumista ei tietenkään enää tule. Pidän edelleen kiinni näkemyksestäni (kun en tiedä, niin voin luulla ja saa toki opponoida), että Unitedin lyhyellä listalla oli täsmälleen yksi nimi tälle kesälle ja sitten pidemmällä listalla määritelmän mukaisesti enemmän nimiä. Jälkimmäiseltä sitten, ei luultavasti sieltäkään aivan ykkösnimi mutta ei nyt pohjaltakaan, on Unitediin nyt siirtynyt ja on vahvistus osin toissijaiseen rooliin. Paljon on tässä myös ihan imagofaktoria, että jotain sentään tapahtuu. Niitä "ensimmäisen prioriteetin" rooleja ei ole täytetty mitenkään kun vesiperä tuli RW:n osalta. OGS tietää ilmeisesti vain osittain (ei riittävällä painokkuudella) mistä kk:lla eniten homma puristaa, mutta näköjään mitään järkevää ideaa ei sitten tälle kesälle ollut. VdB kyllä tuo laajuutta ja se on tärkeää toki sekin. Mainittakoon, että mm. jälleen Hollanti-Italia-pelissä nähtiin että VdB ei ole mikään kolmas pyörä Fernandes-Pogban -parin päälle, mutta tämähän ei idea olekaan (vaan mm. pyrkimys Pogban merkityksen ja päähänpinttymien pienentämiseen Utd:n näkökulmasta).

Ulos on menossa vielä ainakin Smalling. Ajan kysymys enää. Näin sanoo ainakin minun siirtomarkkina/squadinenä. + Täydennetään vielä, että Romero on myös liipamisella, sikäli kun mukavuudenhalu ei ole päässyt hänellä liiaksi niskanpäälle. Voihan hän jäädä myös katselemaan mitä DDG:n kauden aloituksesta tulee.
« Viimeksi muokattu: 09.09.2020 klo 21:32:48 kirjoittanut Henski »
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #3810 : 09.09.2020 klo 22:17:44

Kyllähän tämä turhauttaa mutta nyt on hankala vuosi myydä tuota ”ylijäämää”.
ManU ei ole ainoa joukkue jolla olisi myytävää melko jäätyneillä markkinoilla.
Ja rehellisesti sanottuna ManUn ylijäämä ei kauhean haluttua ole.

Smalling tosiaan on menossa Romaan ja ManU-tyyliin täysin alihintaan, katsotaan nyt tuokin ensin loppuun ennenkuin haukutaan kokonaan.

29 pelaajaa on joukkueessa, laskutavasta riippuen.
Kyllä tuosta olisi hyvä pari pelaajaa myydä mutta veikkaan että myytyä ei saada kuin maksimissaan Romero.


candidate

Poissa Poissa


Vastaus #3811 : 09.09.2020 klo 22:21:36

Pessimistit ovat täällä taas jo hätähousuina tämmöistä toteamassa. ;) Me realistit toteamme, että ikkunaa on vielä jäljellä, mutta mitään superonnistumista ei tietenkään enää tule. Pidän edelleen kiinni näkemyksestäni (kun en tiedä, niin voin luulla ja saa toki opponoida), että Unitedin lyhyellä listalla oli täsmälleen yksi nimi tälle kesälle ja sitten pidemmällä listalla määritelmän mukaisesti enemmän nimiä.

Ei tällä organisaatiolla ole mennyt post-Fergie kovinkaan mairittelevasti, joten ei tämä hitaus ole mikään yllätys. Jotkut uskoo, että tämä nyt vaan on näin, eikä asialle ole mitään tehtävissä, joten tällä mennään. OGS:n aikakaudella siirrot itsessään on ollut ihan hyviä, joten ehkä sieltä nyt vielä tulee jotain fiksuja poimintoja. Sanchon osaltakaan en usko, että viimeistä sanaa on vielä sanottu, joten ei tässä mitään pessimistejä sentään olla :)

Mutta kyllähän ihan luotettavissakin lähteissä on tosiaan pyörinyt ainakin topparia ja vaspaa, joten uskon kyllä ostoslistan sisältäneen muitakin merkintöjä kuin "Sanchoa koko rahalla". Mutta nämä nyt on näitä, mutua. Jos haluaa uskoa johonkin muuhun, niin uskoo johonkin muuhun.
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #3812 : 09.09.2020 klo 22:36:08

Hendersonin (ja De Gean) osalta palataan asiaan ensi kesänä, kun näyttöjä on kertynyt. Tämähän meni niin, että vain paperilla asiat on hyvin, mutta todellisuudessa ei tästä hyvää tule kuitenkaan? Itse olen sitä mieltä, että yhtä monta mahdollisuutta on epäonnistua kuin onnistua, eikä mukini ole edelleenkään edes puolessa välissä :)
Tämä jäi vastaamatta. Melko pitkälle noin, mutta homma voi myös toki onnistua. Siis puhtaasti paperilla homma näyttää mainiolta (tietyin ensi kauden tasoon liittyvien kysymysmerkein varustettuna), mutta miten sitten pyörähtää käytännössä? Sen vaan pistän muistiin, jos nyt saan viestin tältä osin perille, että DDG:lla on superpaineet heti kauden alusta alkaen. Hänen pitää esiintyä hänen ehdottomalla huipputasolla ja heti. Yksi (tai ~kaksi) päättyneeltä kaudelta (ja edelliseltä) tuttu imaisu ja se voi jo riittää muuttamaan asetelmat. Mitä sitten tapahtuu onkin oma kysymyksenä ja siitä voi yhdessä skenariossa alkaa melkoinen jojoilu.

Tai sitten tämä, joidenkin mielestä Schmeichel/VdS-tason, Unitedin nykyinen 1. vetää uransa parhaan sesongin ja siinä ei sitten ole mitään selittämistä kellään.

Mutta kyllähän ihan luotettavissakin lähteissä on tosiaan pyörinyt ainakin topparia ja vaspaa
Juujuu, varmaan rooli on merkattuna, mutta minun silmiini uskottavat huhut puuttuvat aikalailla. Jotain ehdokkaita on LB:n rooliin ollut, mutta tiedä nyt sitten. Koulibaly toki myös, mutta jotenkin ei vaikuta United-hankinnalta tähän kohtaan. Oli (?) jo viime kesänä harkinnassa, mutta ottivat mieluummin nähdyn ratkaisun.

Kyllähän tämä turhauttaa mutta nyt on hankala vuosi myydä tuota ”ylijäämää”.
OGS on jo hyvin myynyt ylijäämää. Mahtaisiko seuraavissa ratkaisuissa olla sellainen ongelma, että taso ei tosiaankaan vakuuta? Mallia Lingard ja Pereira ovat edelleen vahvasti rosterissa.
Optimus Prime

Poissa Poissa


Vastaus #3813 : 09.09.2020 klo 23:30:25

Uutinen

@utdreport
Marcos Rojo has impressed Solskjær after undertaking double training sessions every day since returning to Manchester from Argentina #mulive [espn]

Etsinnät voidaan lopettaa. Löytyi LB&CB omasta porukasta..

Toisaalta muodosti Jonesin kanssa joskus kolmisen vuotta sitten todella hyvän toppariparin, olisiko siinä sittenkin Olelle budjettivaihtoehto.
Eli vaihtaa aina topparipari cuppeihin&jämämatseihin kotona..

Rojo taisi viime kaudella pelata vaspana jonkun pelin ja ja heti ekassa pelissä näytti hyökkäyssuuntaan paremmalta kuin Shaw. Useampi hyvä keskitys boksiin.
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #3814 : 09.09.2020 klo 23:47:55

OGS on jo hyvin myynyt ylijäämää. Mahtaisiko seuraavissa ratkaisuissa olla sellainen ongelma, että taso ei tosiaankaan vakuuta? Mallia Lingard ja Pereira ovat edelleen vahvasti rosterissa.
Ja Mata&Jones ainakin.
Ei nuo kovapalkkaisina kelpaa kenellekään.
ManUn palkat& noiden yllämainittujen pelaajien taso yhdessä tekevät myynnit melko hankaliksi, varsinkin nyt korona-aikana.
Pereiran voisi jollain laina+ostolla saada tungettua johonkin La Ligan alemman kerroksen porukkaan, ehkä. Tietenkin ManUn pitää tuossakin varmasti laittaa kättä taskuun.

Josko se Jessellä vielä lähtisi jos/kun kotiolot ovat vakiintuneet/helpottuneet..

OGS virkkoi äsken U-21 pelin jälkeen:
Lainaus
Solskjaer: "Ajax made Matthijs De Ligt captain when he was 18. Teden Mengi has impressed me, you can see something special in him. It is about picking the right moment to give him a chance." [bbc]

Siinä toppari nro 7 sitten. No ainakin niitä on kun puolet on täyttä lasia.
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #3815 : 10.09.2020 klo 00:01:15

Rojo taisi viime kaudella pelata vaspana jonkun pelin ja ja heti ekassa pelissä näytti hyökkäyssuuntaan paremmalta kuin Shaw. Useampi hyvä keskitys boksiin.
Taisi olla eurooppaliigan peli Astanaa vastaan.
Olikin kauden ainoita pelejä ylipäätään Rojolta.
Muistelen että aikaisempina kausina oli myös joku todellinen horror-show kun pelasi vaspana.
Jos ei rahaa ole/se on suunnattu muualle niin sitten mennään Shaw/Rojolla kunnes seuraavat loukit tulevat, jos katsoin oikein niin on kauden 2017 alusta on Rojo ottanut osaa 23 peliin.


Seuraava superlupaus laitapakkien tontille, Ethan Laird, onnistui loukkaantumaan tänään Salfordia vastaan ja yllättäen hamstring.. Perinteet jatkuvat.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #3816 : 10.09.2020 klo 01:04:38

Pessimistit ovat täällä taas jo hätähousuina tämmöistä toteamassa. ;)

Niitä "ensimmäisen prioriteetin" rooleja ei ole täytetty mitenkään kun vesiperä tuli RW:n osalta.

Vähänhän sinäkin tässä pessimistisenä heiluttelet jo valkoista lippua vaikka ikkunaa on se vajaa kuukausi auki. Ei vielä ole myöhäistä myöskään RW:n, eli Sanchon suhteen. ;)

Ja rehellisesti sanottuna ManUn ylijäämä ei kauhean haluttua ole.

Tämä varmasti pitää paikkaansa. Manulla on pelaajia joiden taso on Brighton, mutta palkkanauhassa lukee Manchester United. Varmasti löytyy pelaajia jotka pienessä roolissa istuvat sopimuksensa loppuun mielummin kuin tulevat palkassa vastaan toisaalla. Kuka esimerkiksi hitaasta, mutta kankeasta vesijuoksijasta Phil Jonesista maksaisi 75k viikossa? Ja siirtokorvauksen päälle.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #3817 : 10.09.2020 klo 07:03:48

Melko pitkälle noin, mutta homma voi myös toki onnistua.

Näin juuri. Tämä voi onnistua tai olla onnistumatta - tämä on positiivisinta mitä sinulta saa irti ;)

Mutta joo, tämä tottakai nähdään kauden aikana, joten turha tästä tämän enempää on kirjoitella. Molemmille mahdollisuuksille on perustelunsa.

Juujuu, varmaan rooli on merkattuna, mutta minun silmiini uskottavat huhut puuttuvat aikalailla. Jotain ehdokkaita on LB:n rooliin ollut, mutta tiedä nyt sitten. Koulibaly toki myös, mutta jotenkin ei vaikuta United-hankinnalta tähän kohtaan.

Bouhafsi (Ranskan asioissa laatulähde) kertoi Monacon hylänneen Unitedin 25 miljoonan euron tarjouksen Badiashilestä. Tämä nyt ainakin on uskottava huhu. Sen lisäksi mm. Romano kertoi Regulonin olevan tarjolla Unitedille. Ja tähän sitten Sancho, jonka perässä seura ilmeisesti edelleen on. Tuossa nyt ainakin kolme huhua, joissa on lihaa luiden päällä vähän enemmän. Sitten on sitä savua paljon mm. Upemecanosta, joten onhan tätä.

Ja kun miettii miten DVB:n huhut menivät, niin...eipä siinä paljoa huhuja ollut ennen kuin tuli "here we go". Vaikka ei uskoisi, tämäkin on mahdollista myös muiden kohteiden osalta.

EDIT: Kukas muuten Koulibalya on Unitediin huhuillut?
« Viimeksi muokattu: 10.09.2020 klo 07:08:09 kirjoittanut candidate »
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #3818 : 10.09.2020 klo 07:22:18

Leverkusen tarjosi 20 miljoonaa €uooh + Kevin Vollandin Badiashilesta. Monaco ei myynyt, sen sijaan Monaco osti Vollandin 16 miljoonalla €uooholla pois kuleksimasta.

Joten ymmärrettävää, että 25 miljoonaa €uooh on tyrmätty.
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #3819 : 10.09.2020 klo 11:19:27

Romanon mukaan United on tarjonnut Sanchosta 90M + 18M add-oneja punnissa. Dortmund pitää kiinni 120M euron pyynnistään. Eli siis näkemysero olisi tuon mukaan n. 100 + 20M€ vs. 120M€. Jos tuo pitää paikkansa niin Pukupellen kulli poikki ja rahat Dortmundin tilille. Raivostuttavaa säheltämistä, eikä varmaan ylpeys kestä maksaa tarkkaa pyyntiä.
bimbaliukas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #3820 : 10.09.2020 klo 12:06:18

Ihmeitä voi toki vielä tapahtua ja hankintoja oikeille paikoille tulla. Mutta kyllä tässä aika turhautunut olo on. Pool-City kaksikon repimää eroa ei ole pystytty kuromaan yhtään kiinni ja lisäksi Chelsea painanut kaasun pohjaan ja karannut myös horisonttiin. Tällä materiaalilla taistellaan taas verissäpäin 4-6 sijoista. Parille avainpelaajalle pidemmät loukit niin jälleen ollaan kauden jälkeen huulipyöreänä, kun UCL kentät vaihtuneet Eurooppa liigaan. Samalla Olen projekti ottaa aikamoisen takapakin ja näinköhän näyttäytyy monellekaan pelaajalle houkuttelevalta, kun seura junnaa vain paikallaan.

Oikeastaan kaiken kruunaisi se, että kausi käyntiin surkeasti ja jouluun mennessä ollaan top 4 sijoista jo niin kaukana, että pukupelleosasto havahtuu ja kiukun sekä paniikin vallassa potkii norjalaisen pihalle.  Tämän jälkeen käynnistää sitte jälleen uuden projektin vailla mitään uskottavuutta.

« Viimeksi muokattu: 10.09.2020 klo 12:08:39 kirjoittanut bimbaliukas »
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #3821 : 10.09.2020 klo 12:08:12

Suurin ongelma oman ymmärryksen mukaan Sanchon ostamisessa on ManUn tarjoama miljoonan vuoden osamaksusopimus. Näin kauniisti ilmaistuna.
Utelias Vili

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RB Leipzig


Vastaus #3822 : 10.09.2020 klo 12:27:24

Suurin ongelma oman ymmärryksen mukaan Sanchon ostamisessa on ManUn tarjoama miljoonan vuoden osamaksusopimus. Näin kauniisti ilmaistuna.

Käytännössä siis paalua ei juurikaan nyt ole tarpeeksi, mutta tos olis toi 5v osari.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #3823 : 10.09.2020 klo 12:28:45

Leverkusen tarjosi 20 miljoonaa €uooh + Kevin Vollandin Badiashilesta. Monaco ei myynyt, sen sijaan Monaco osti Vollandin 16 miljoonalla €uooholla pois kuleksimasta.

Joten ymmärrettävää, että 25 miljoonaa €uooh on tyrmätty.

Tässä keskustellaan onko United tehnyt mitään liikkeitä vai ei (eli onko huhuttu mitään edes vähän luotettavampaa). Eli onko United tarjonnut Badiashilestä vai ei, sitä tässä mietitään.

Suurin ongelma oman ymmärryksen mukaan Sanchon ostamisessa on ManUn tarjoama miljoonan vuoden osamaksusopimus. Näin kauniisti ilmaistuna.

Jos ongelma on tosiaan tuo osamaksuihin liittyvät tekniset seikat, niin siirto on kyllä lähellä. Mutta on siellä huhuissa kyllä kerrottu myös, että myös ihan siirtosumma on ongelma. Ducker tässä juuri kirjoitteli, että nyt agentin ja pelaajan summat on kaikki ok, eikä esteenä enää olisi kuin juuri tämä siirtosumma ja ehkä sitten sen jyvitykset.

Onko muuten joku syy miksi Dortmund tämän siirtosumman ehdottomasti tarvitsee yhdellä kertaa? Osaako kukaan sanoa?
tusmo41

Poissa Poissa


Vastaus #3824 : 10.09.2020 klo 12:48:08

Onko muuten joku syy miksi Dortmund tämän siirtosumman ehdottomasti tarvitsee yhdellä kertaa? Osaako kukaan sanoa?

Käsitykseni mukaan kyse ei ole siitä, että Dortmund tarvitsisi koko siirtosumman kerralla. Tuossa Unitedin £90M + £18M punnan tarjouksessa tuo 18miljuunan osuus olisi suoritusperusteisia addoneja. Dortmund haluaa tuon £108M kokonaisuudessaan ilman suoritusperusteista osuutta. Osamaksu tuskin on ongelma. Harvemmin tämän kokoluokan diilejä kerralla maksetaan.

 
Sivuja: 1 ... 152 [153] 154
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines