FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
31.05.2020 klo 23:14:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: Sheffield United F.C. 19/20, saarivaltioiden omat pelaajat Valioliigavisiitillä  (Luettu 27073 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Greasy Chip Butty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Mighty Blades, A. Guardado, Morecambe FC


Vastaus #100 : 24.04.2020 klo 14:31:54

Tiedä nyt sitten, että miten sanat asettaa, ettei kukaan vedä hernettä nenään – maailmassa on varsinkin tällä hetkellä paljon pahempia ja kuumottavimpia tilanteita niin yksiöillä kuin yhteisöilläkin, kuin että ei voi katsoa fudista, fanilaumaa vatuttaa jne. ja nyyh. Silti otan riskin ja totean, että tulihan se sieltä, stana. Nimittäin joku, joka – tällä kertaa korona – joka onnistuu sitten taas kerran tekemään Bladesin kannattamisesta niin helkutin turhauttavaa. (Vaan vaihtoehtoja ei ole; once a Blade, always a Blade.) Maaliskuun alkupuolelle asti upein kausi yli puoleen vuosisataan ja oman elämäni aikana, ni päreiksihän tuo meni taas. (Kaiken lisäksi matsi pelaamatta, jonka voittamalla oltaisiin ensimmäistä kertaa Euroopan kentillä, sijoitus oli ilman tuotakin matsia seitsemäs vaikka kovimpia jengejä vastaan oltiin suurin piirtein kaikkia jo pelattu sekä kotona että vieraskentällä.)

Valjussa on käyty pari kertaa putoamassa, nousukarsintafinaali Valjuun useampi kerta häviämässä, vielä vähän aikaa sitten kokonaiset kuusi vuotta ykkösliigassa jne., näitä on; Blades-fanin elämää... Mutta tällä kertaa jalkapallojumalat olivat erityisen kieroja, tätä pandemiaa fiiliksen pilaajaksi en olisi osannut edes kuvitella, ehkä olisin pitänyt todennäköisempänä sitä, että tsunami vie Etelä-Yorkshiren mennessään.

No, ehkä tämä nyt ei kuitenkaan ollut ihan yhtä lailla antiklimaattista tai itsetuhoisia ajatuksia aiheuttavaa tämä sarjan keskeytyminen tässä vaiheessa, vrt. nuo mainitsemani hävityt ”£ 100 miljoonan ottelut”, putoamiset Valjusta, tai pitkä korpivaellus ykkösessä.

Silti, jos sarja tämän kauden osalta jatkuu (olen itse skeptinen), niin SheffU on jo menettänyt sen tärkeän momentumin, flow:n kun asiat menevät putkeen ja liidetään. Mikä onkaan jatko, silloin on todellakin uudet kuviot ja uusi tilanne, vaikka tämän toteaminen latteudelta kuulostaakin. Mutta eipä tuota voi olla korostamatta.

Meanwhile, tosiaan – ja osa asioista on forkalla toisissa ketjuissa mainittu – Blades ”lomautti” jo aikaa sitten suurimman osan työntekijöistä, lainausmerkit siksi, että palkanmaksu heille on jatkunut, eikä hallitukselta ole ainakaan toistaiseksi haettu apua. Rasti seinään tai boksiin.

Ja Wilderin johdolla sekä hän että pelaajat ottivat kaikki 10% palkanalennuksen, vaikka siihen liittyvät yksityiskohdat aiheuttivatkin joidenkin pelaajien parissa hieman närää, kun Telegraphin mukaan Wilderin jo ennen pelaajien ulostuloa julkistama oma päätöksensä palkkansa leikkaamisesta koettiin ilmeisesti joidenkin/parin pelaajan toimesta painostavaksi koskien heidän ratkaisuaan.

No, toivotaan, ettei tämä ole kulissien takana aiheuttanut sen suurempaa friktiota Wilderin ja pelaajien/rosterin välillä, enkä kyllä millään siihen uskoisi. Telegraphin tuntien lähde uutiseen saattaa sekin olla joku yksittäinen pelaaja, joka ei pääse edes penkkiä lämmittämään.

Sympatiat toki myös pelaajien puolella, kun seura oli kauden alussa Valjun köyhin, nyt ilmeisesti ainoastaan toiseksi köyhin Norwichin pudottua jumbosijalle, JA pelaajien palkat sen mukaisia. Jos Jagielkaa, joka ei siis käytännössä pelaa, ei oteta huomioon, niin Bladesin eniten ansaitsevat pelaajat ovat ilmeisesti tuossa £ 20 000 per viikko -palkkaluokassa. Ja nämä ovat siis ne parhaiten ansaitsevat…

Niin tai näin, myös palkanalennuksista silti myös tästä rasti siihen seinään tai boksiin. Hienosti on seura vetänyt tässä tilanteessa, ei tarvitse hävetä.

P.S. Kun League Managers Association perustettiin, niin ”Manager of the Year" -palkinto oli tarkoitettu erityisesti sille managerille, joka ”[had] made best use of the resources available to him." Kenelleköhän tuo palkinto noilla kriteereillä, toki kesken jääneen/vielä kesken olevan kauden perusteella pitäisi antaa? Kloppolle? Oma näkemys on selvä, enkä todellakaan tunne ns. ”vetäväni kotiinpäin”...

 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines