FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.07.2020 klo 06:19:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2019-20  (Luettu 33406 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sardinho17

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #100 : 14.03.2020 klo 18:43:59

Joo niin kauan on toivoa kunnes lopullinen päätös kauden paketoinnista tehdään. Mutta tänäänkin muunmuassa kaksi Fiorentiinan pelaajaa Cutrone ja joku muu on antanut postiviisen testituloksen Coronan suhteen joten aina, kun jollakin pelaajalla todetaan tämä kyseinen tauti niin se meinaa heti automaattisesti vähintään kahden viikon lykkäystä kauden jatkamiselle.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #101 : 14.03.2020 klo 19:35:54

Lainaus
Mutta tänäänkin muunmuassa kaksi Fiorentiinan pelaajaa Cutrone ja joku muu on antanut postiviisen testituloksen Coronan suhteen

No toihan on taas askel taaksepäin ja tekee kauden jatkamisen entisestään hankalammaksi toiveista huolimatta.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #102 : 14.03.2020 klo 20:44:39

No toihan on taas askel taaksepäin ja tekee kauden jatkamisen entisestään hankalammaksi toiveista huolimatta.

Eiköhän se ala olla jo selvä asia, että yhtään peliä ei enää tällä kaudella pelata. Se miten eteenpäin lopulta jatketaan ja mitä päätöksiä tehdään on toinen juttu. Sinänsä pelaajien sairastuminen ei voi olla yllätys enää kenellekään, koska virus on luonnollisesti aivan kaikkialla missä ihmisiä liikkuu.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #103 : 15.03.2020 klo 14:23:17

https://betweentheposts.net/lazios-surprising-scudetto-challenge-simone-inzaghi-tactics-serie-a-italy/

Mielenkiintoinen artikkeli Lazion pelisysteemistä, kannattaa lukea.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #104 : 19.06.2020 klo 17:34:33

Kohta mennään taas! Ensin scudetto, josta hesarikin on laittanut pitkin eurooppaa kierrätetyn mitään sanomattoman uutisen ulos. Sen jälkeen Cirosta 100 miljoonaa apinasaarilta ja Albertosta ja Tucosta toinen. Kyllä kelpaa!
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #105 : 25.06.2020 klo 16:52:35

Inhottavin mahdollinen vastus toi Atalanta heti pitkän tauon jälkeen, joka oli vielä saanut pelata alle yhden sarjapelin. Huonostihan siinä sitten lopuksi kävi, vaikka alun pika 2-0 johto antoi lupauksia.

Jobin postia tuli myös loukkaantumisten muodossa, Radu, Correa ja Cataldi loukkaantuivat. Ei nyt tällä hetkellä mitenkään hyvältä näytä loppukautta ajatellen. Kun sivussa ovat vielä Leiva ja Lulic pitkäaikaispotilaina.

Lauantain Fiorentina matsiin loukkaantuneitten tilalle avaukseen on nousemassa, Bastos, Parolo ja Caicedo...

Viime tietojen mukaan Veronan Kumbullaa ollaan ihan tosissaan tuomassa sisään ja nopeasti yritetään päästä sopimukseen siirtokorvauksesta. Tare on näemmä onnistunut vakuuttamaan maanmiehensä siirtymään Lazioon. Ilmeisesti noin 20 miljoonaa tarjottu + Lombardia ja joitain muita. Hieno homma jos onnistuu, tosin miehen perässä on muitakin kilpailijoita.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #106 : 27.06.2020 klo 04:18:35

Vola Lazio Vola!

https://www.youtube.com/watch?v=uEagn2R8Wkk
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #107 : 03.07.2020 klo 18:08:14

Piti kieltämättä resetoitua, että tähän monin mittarein uuteen kauteen pääsi kiinni. Ehkä se sitten Marco Parolon (tänään tälle yhdelle joukkueen hienoimmista miehistä kuusi vuotta hikeä ja verta taivaansinissä täyteen) voittomaalista lähti.

Ensimmäisissä otteluissa on hyvin selkeästi näkynyt se fakta, että sitä Laziota joka nousi saapasmaan anti-Juveksi ei ole vielä herätetty uudelleen henkiin. Fiorentina-ottelun puoliajalla monilla kanavilla huudettiin jo potkuja kaikille seuran fyysisestä valmennuksesta vastaaville toimitsijoille. Kieltämättä pakko sanoa, että kovin on välillä staattista ollut joukkueen liike, eikä niitä tutun murhaavia vastaiskuja tai aaltoilevaa hyökkäyspeliä ole nähty. Cuore & grinta- linjalla kairattiin kuitenkin voitto firenzeläisistä ja puhtaalla teknisellä ylivoimalla myös Torosta.

Iso osa ongelmista on myös johtunut loukkaantumisista, joista jo fadskin huuteli. Lucas Leivan valtava merkitys on taas muistunut kaikkien mieleen, ja vielä kun Cataldikin menetettiin on ikämies Parolo pitänyt istuttaa keskikentän pohjalle. Luiz Felipen on korvannut mainiosti kauden kulttimies (Caicedon lisäksi), Patric, mutta vasemmalla laidalla ollaan oltu suurissa vaikeuksissa ilman kapteenia. Lulicin henkisiä saappaita Jonyn ei odotettukaan täyttävän, mutta varsin surkeaa on espanjalaisen tekeminen ollut myös muutoin. Onneksi Lukaku on antanut itsestään yllättäviä elonmerkkejä. Lisäksi nyt huhutaan, että Marusicin (talven jonkinasteinen yllättäjä) kausi saattaa olla ohi, Lazzarilla on myös ongelmia ja Correa pelaa puolikuntoisena.

Kun katsoo sitä, mitä Juventus (ja sen puoleen myös Inter) voi tehdä viidellä vaihdolla ja nykyisellä kokoonpanollaan, niin moni on arvioinut eron yksinkertaisesti liian suureksi, etenkin kun pelirytmi helleaikoina on vielä kova. Huominen saattaakin olla se ratkaiseva päivä. Juventus kohtaa viime vuosien huonoimman Torinon, ja Lazio sitten Milanin. Neljää pistettä suuremman takaa-ajoaseman kurominen umpeen tuntuisi lähtökohtaisesti hyvin epärealistiselta.

Milania vastaan käytettävissä ei em. lisäksi (tosin Cataldin paluusta on ollut puhetta) ole yhtäkään kärkeä, koska Immobile ja Caicedo nappasivat itselleen pelikiellot ja superjunnu-Bobby on hänkin loukkaantunut. Villejä huhuja on liikkunut siitä, että Inzaghi harkitsisi kärkeen mm. Bastosia tai Sergenteä. Todennäköisempää lienee kuitenkin se, että Cataldiin isketään sen verran kipupiikkejä, että mies saadaan keskikentälle, josta sitten ylemmälle oksalle nousee Luis Alberto. Kärkeen pistetään Correa. Eiköhän taikuri löydä Correan kerran jos toisenkin, mutta se on sitten eri asia minkälainen viimeistelypäivä argolla on, ja kuinka huonosti hän ylipäänsä sopii yksin kärkeen (luultavasti huonosti). Suurin vastuu painaa siis taas Luis Albertoa, joka on ollut tauon jälkeen joukkueen selkeästi paras pelaaja.

Osuva kunnianosoitus ja asia-artikkeli El Magon puolesta lontooksi täältä:

https://www.90min.com/posts/luis-alberto-the-magician-who-encapsulates-the-beautiful-game

Vaikka scudetto, mahdoton haave siitä, saattaa kaatua niin hyvin lähellä ollaan kuitenkin sitä, että kauden pääasiallinen tavoite paluusta Mestareiden liigaan toteutuu. Sekään ei toki maistu kaikille. Laziota vastaan on hyökätty jo pitkään eriasteisilla salaliittoteorioilla Lotiton vallasta ja voimasta. Pari päivää meuhkattuaan nämä samat louskuttajat hävisivät kuin giallozozzojen stadionprojekti Rooman kaupunginvaltuustoon, kun Sergej’tä rikottiin Torino-ottelussa rankkarialueella todella kyseenalaisesti (eipä heitä muuten näkynyt syksyn Fiorentina-ottelussakaan, jossa Laziolta vietiin Caceres vs. Lazzari -tilanteessa kaikkien urheilulehtien mukaan selvä pilkku). Harmaan sävyjä asiaan yritti jo viikko sitten tuoda Gazzetta dello Sport, joka kirjoitti tuomari-arviossaan Fiorentina-ottelun rankkarista ytimekkäästi:  rigore per la Lazio ok (Lazion pilkku tuomittu oikein). Toisaalta toki kutkuttava ajatus että…“Hankin tuomarin sieltä, ja tuolta, lopuksi ajan amerikkalaiset Roomasta”

Jos muuten nostalgiatrippi Lazio edelliseen mestaruuteen kiinnostaa niin tämä maistui, oli sitten taustatahoilla sympatioita Romaa kohtaan tai ei:

https://www.mixcloud.com/Sein%C3%A4kolmannelle/italospesiaalit-kaikkien-tiet-eiv%C3%A4t-vie-torsbyst%C3%A4-roomaan/

Viime tietojen mukaan Veronan Kumbullaa ollaan ihan tosissaan tuomassa sisään ja nopeasti yritetään päästä sopimukseen siirtokorvauksesta. Tare on näemmä onnistunut vakuuttamaan maanmiehensä siirtymään Lazioon. Ilmeisesti noin 20 miljoonaa tarjottu + Lombardia ja joitain muita. Hieno homma jos onnistuu, tosin miehen perässä on muitakin kilpailijoita.

Hieno homma tosiaan, jos toteutuu. Olisi seuran strategiaa heijasteleva, johdonmukainen ja oleellinen hankinta, vaikka hinta onkin jonkin verran yli sen, mitä Lotito yleensä vastaaviin miehiin sijoittaa. 
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #108 : 05.07.2020 klo 13:58:52

Jollain tavalla vääjämätön tapahtui eilen. Inzaghi totesi lopuksi, että seuraavaan peliin hän valitsee kokoonpanon yhdessä lääkärien kanssa. Joukkue on fyysisesti sirpaleina, ja vaikka Leiva, Cataldi, Correa, jopa Bobby, parsittiin kentälle niin kyllä kaikesta näkee, ettei voimia ole kuin 30-45 minuutin suorituksiin maksimissaan, ja nekin ovat sitä luokkaa, ettei niillä horjuteta vähänkään kovempia vastustajia. Eilen jopa Luis Alberto oli selvästi väsynyt ja alavireinen, Sergenten vaatiessa vaihtoa 60 minuutin jälkeen, koska jalat eivät enää kantaneet. Jälkiviisaana on helppo sanoa, että eilen olisi pitänyt pelata catenaccion varianttia ja yrittää siten pussittaa pelistä piste.

Hyvä kysymyshän se on, mitä viimeisinä kuukausina tapahtui Formellossa, mutta toisaalta jossittelusta on turha tehdä kovin armotonta. Joukkueen fyysinen valmistautuminen normaaliin kauteen oli erinomainen ja kaikki vaikutti nousujohteiselta tai vähintään tasapainoiselta vielä helmi-maaliskuussa. Pandemiaa oli paha nähdä ennalta, eikä tällaiseen osattu varautua tammikuun siirtoikkunassa, joka rakennettiin sen ennusteen varaan, ettei ylimääräisiä otteluita tai kovin tiivistä ottelurytmiä ole loppukaudelta odotettavissa. Leivan ja Lulicin operoinnit tulivat vielä lisänä päälle.

Mielenkiinnolla jää seurattavaksi, miten Tare reagoi näkemäänsä ja minkälaisia arvioita hän tekee ensi kaudelle, jolloin europelit tulee ottaa totisemmin kuin tällä kaudella. Vuosi sitten ei tehty revoluutiota vaan lähinnä pieniä reformeja, ja hyvinhän tämäkin strategia toimi. Nyt on kuitenkin aika arvioida muutaman veteraanin seuraajat joko markkinoiden kautta tai talon sisältä kunnolla.

 


mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #109 : 05.07.2020 klo 23:05:12

Signorilta hyvä summaus tilanteesta. Valitettavasti rosteri ei tätä tahtia kestä, mutta sille ei voi mitään. Mielenkiintoista on jatkaako SMS joukkueessa vielä vuoden, jos Lotito raottaa lompakkoa. Kumbulla tuntuu kyllä liian kalliilta vanhalle kitsastelijalle, vaikka sieniliigan rahoja onkin tarjolla.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2020 klo 19:40:59 kirjoittanut mikitsi »

 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines