FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.08.2020 klo 22:52:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2019-20  (Luettu 40393 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #125 : 20.07.2020 klo 00:28:37

Lainaus
Tarvittaisiin keskikentän pohjalle joku myös.

Eiköhän Gonzalo Escalante oo just sitä varten hankittu. Ainakin luulisin niin.

Lainaus
Kunhan hassuttelin sinänsä vakavalla asialla

Hassuttelu ei ole kiellettyä, eikä unelmointi..

Mutta Escalante ei missään nimessä riitä keskikentän pohjan hankinnaksi.
« Viimeksi muokattu: 20.07.2020 klo 00:46:57 kirjoittanut fads »
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #126 : 20.07.2020 klo 16:33:54

Tällä kaudella kohtuu paljon Laziota seuranneena täytyy todeta, että todella kovia fyysisen hyytymisen merkkejä oli nähtävissä jo esimerkiksi tammikuun Napoli ja Roma peleissä. Näissähän Lazion pelaajat oikeastaan kävelivät koko toisen puoliajan. Sikäli ei hirveästi yllättänyt tämä loppukauden totaalinen romahtaminen, vaikka olisi luullut pitkän koronatauon auttavan palautumisessa.

Onhan se selvää, että pitkäänkin hyvään jaksoon mahtuu myös heikkoja otteluita. Kuitenkin tuon haastavan derbyn jälkeen Lazio voitti seuraavista kuudesta ottelusta viisi, mukaan lukien Interin esityksellä, jossa ei näkynyt väsymys. Se on toki toinen kysymys, olisivatko Lulicin ja Leivan pitkät poissaolot kuitenkin vaikuttaneet joukkueeseen niin, että taso olisi tippunut jo lyhyellä tähtäimellä ratkaisevasti. Samalla olisi kuitenkin pelattu siinä todellisuudessa, johon Tare luuli joukkuetta rakentavansa tammikuussa: yksi ottelu viikon välein, kohtuulliset lepoajat kaikille avainpelaajille. Tämä ei toki ole mikään alibi sille, että koronatauon aikana Formellossa on flopattu useilla sektoreille ratkaisevasti, mistä niitetään satoa taas tänään...

Kokoonpanosta puuttuu loukkaantumisten vuoksi fadsin listaamat seitsemän pelaajaa (kauden ennätys). Joukon jatkeeksi liittyivät siis Alberto ja Jony. Jälkimmäinen on ollut täydellisen kuutamolla kaikissa näkemissäni koronatauon jälkeisissä otteluissa, joten menetys ei niiltä osin niinkään kirpaisi, ellei sitten tietäisi, että tilalle joudutaan istuttamaan mitä ilmeisimmin nollan Serie A-startin kokemuksella Djavan Anderson. Keskikentän keskustassa on kolme miestä, joista kenenkään pelikunto ei tosiasiassa riitä ainakaan 90 minuuttiin, jos edes yhteen puoliaikaan. Cataldi on ollut puolikuntoinen Atalanta-ottelussa saamastaan loukkaantumisesta lähtien, eikä SMS ole ollut kertaakaan kunnossa Milan-ottelun jälkeen. Parolo pelaa pyhällä hengellä, vahvasti jo yliajalla. Leiva sentään jätettiin jo suosiolla kotiin. Pelisuunnitelma tuskin näillä pelimerkein on paljon sen kummoisempi kuin, että Lazzaria ruokitaan ja rukoillaan, että pikkumiehen vauhti riittää pitkissä ralleissa.

Juventuksesta otettiin joulukuussa kaksi historiallista voittoa, mutta tänään niukkamaalinen tappiokin tuntuisi pieneltä ihmeeltä. Lähtökohtaisesti jonkinlaiset tavoitteet täyttäisi se, ettei kukaan loukkaannu tai hanki pelikieltoa otteluun sardinialaisia vastaan, josta pisteitä saattaa kenties irrotakin.

Vavrolle kanssa peliaikaa.

Vavron kohdalla realisoitui ennakolta pelätty ongelma. Mieshän ei ole koko kauden aikana sopeutunut kolmen linjaan, tai ainakaan sen oikealle laidalle, johon hänet oli tarkoitus istuttaa. Kun keskellä pelaa Acerbi niin ei slovakille ole pahemmin mitään käyttöä. Sen puoleen en ole itse ollut Vavrosta vakuuttunut silloinkaan, kun hän on keskellä pelannut. Genoa-ottelussa onnistui, mutta muuten vaikuttanut todella epävarmalta, kuten mm. viikko sitten Sassuoloa vastaan.

Salernosta ehkä potentiaalinen Sofian Kiyine ja vanha tuttu Lombardi.

Kiyinen tilastot puhuvat puolestaan, ja pitäisin selvänä, että hän tulee saamaan kesäleirillä todellisen näytön paikan. Luultavasti mies vahvistaisi jo nyt keskikenttää. Lombardillakin on takana varsin hyvä kausi Serie B:ssä, mutta veikkaisin että häntä käytetään enemmänkin pelinappulana muissa siirroissa. Sen verran vahvasti sympaattinen roomalainen on Salernossa esiintynyt, että huhuissa on pyörinyt mm. Sampdoriaa ja muita alemman keskikastin joukkueita ensi kaudelle. Kolmas Salernitanassa suht tasaisesti vastuuta saanut Lazion nuorukainen Patryk Dziczek ei ole onnistunut ihan niin hyvin, mutta jonkin verranhan hänen potentiaalistaan vuosi sitten puhuttiin, joten luulisin Taren ainakin seuraavan oman scouttauksensa otteita Auronzossa tarkasti.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #127 : 20.07.2020 klo 21:51:44

Vaikka käyrä on kovasti alaspäin, niin ei Lazio kuitenkaan niin huono joukkue ole, etteikö tästä voittokin ole otettavissa. Pientä ihmettä se vaatii ja etenkin oma pää täytyy pitää puhtaana. Immobile on ollut kovin hiljainen koronan jälkeen, mutta tänään sitä maalia tai kahta tarvittaisiin. Ja nyt kun tämän maalasin näin, niin eiköhän Juve mene johtoon jo 4 minuutin kohdalla ja sitä myöten aleta katsomaan seuraavia kahta peliä.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #128 : 22.07.2020 klo 21:41:14

Odotettu tappio tuli, mutta vain luvuin 1-2. Vaikka kentällä kirmaili Lazion puolelta osin kakkoskorin pelaajia sekä vaihdosta sisään tulleita primavera puolen nuorukaisia, niin ei voi hirveästi valittaa. Luiz Felipen käsittämätöntä munausta lukuunottamatta esitys oli ihan pirteä, paperilla noin ylivoimaista vastustajaa vastaan. Kyllä tästä loppukaudesta kunnialla selvitään ja tarvittavat pisteet raavitaan neljän parhaan joukkoon, joka olikin kauden tavoite.

Kumbulla on viimeisten tietojen mukaan vahvasti valumassa Interiin, koska sieltä on pistetty rahaa tiskiin kunnolla + pelaajia. Realin Borja Mayoralia on tuotu kovasti sisään, mutta ilmeisesti Lazion 10 milj. tarjous on hylätty.
Kuitenkin Tarella on täysihöyry päällä vahvistusten hankinnassa, joten odotellaan.
Tarve vahvistukselle on ensinnäkin vasemmallelaiturille, joka on ollut haussa jo vuosia...
Puolustukseen ja hyökkäykseen seuraavat..
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #129 : 23.07.2020 klo 13:52:25

Tänään ISOT 3 pojoo otettava Cagliaria vastaan ja näin 4. sija varmistuisi. Luis Alberto palaa avaukseen ja ilmeisesti Jony tulee koomailemaan vasemmalle laidalle, vaikka Juvea vastaan siellä pelasi mallikkaasti Djavan Anderson.

Todennäköinen avaus: (3-5-2): Strakosha; Patric, Luiz Felipe, Acerbi; Lazzari, Milinkovic-Savic, Parolo, Luis Alberto, Jony; Caicedo, Immobile.

Luiz Felipelle ollaan lyömässä käteen uutta sopparia vuoteen 2025 saakka, mikä on hyvä homma.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #130 : 24.07.2020 klo 18:47:42

Nyt kun painajaisskenaario (pl. toki sellainen tähtien asemoituminen, joka johtaisi zozzojen ja Napolin voittoihin EL:ssä ja CL:ssä) on vältetty niin on kieltämättä helpompi hengittää ja olla hieman analyyttisempi. Pelaajista ja Inzaghistakin näki, että ehkä se vasta viimeisen vihellyksen jälkeen selveni kaikille, kuinka kauden pääasiallinen tavoite (se mitä on metsästetty 13 vuotta..) saavutettiin kolme kierrosta ennen sarjan loppua. Ennusmerkkejä tassonnoususta näkyi jo Juventusta vastaan. Olpen optimismi osoittautui oikeaksi vaikeassa tilanteessa, jossa tosiaan jaettiin Juventusta vastaan Serie A-debyyttejä primaveran pikkumiehille. Eilenhän Lazio oli käytännössä täysin ylivoimainen, mutta Cragnon käsittämättömät torjunnat pitivät luvut maltillisina, ja harmillisesti Ciruzzokin sai "vain" yhden nimiinsä. Pelaaminen näytti ensimmäistä kertaa post-covid-kaudella sellaiselta, mitä se oli silloin talvella, kun Olimpico oli täysi ja maailma toinen. Loppukauden otteluissa on toivottavasti kentällä vapautunut joukkue, joka pelaa Immobilen maalikuninkuuden, Luis Alberton syöttökuninkuuden ja kaiketi myös sen "mitalisijan" puolesta, joka olisi kieltämättä mukava viedä kummalta hyvänsä Contelta (johon nähden Inzaghi on kuin stoalainen; satoja miljoonia myöhemmin kaikki on edelleen otteluohjelmasta tai mistä lie kiinni..) tai Gasperinilta (kunnioittaisi nyt edes Sinisaa).

Viimeisestä kuukaudesta ei jäänyt mieleen juuri kenestäkään pl. ajoittain Albertosta ja Lazzarista, mitään kovin positiivista ainakaan klassisessa mielessä. Parempi siis jakaa tästä melko mustasta episodista kiitosta niille pelaajille, jotka eivät luovuttaneet missään vaiheessa. Ensimmäisenä tulee mieleen Parolo. Mieshän pelasi Torinossa loistavan ottelun (taisi tilastoida ottelussa esiintyneistä pelaajista kovimmat kilometrimäärät ja tehdä eniten onnistuneita pallonriistoja kentällä) ja samoin eilen. Kun miettii Parolon ikää niin voisi olettaa, että juuri hänen suunta olisi ollut roimasti alaspäin. Sen sijaan taisteli taas kerran itsensä joukkueen kenties sympaattisimman miehen paikalle. Turha Parolon varaan on tietenkään mitään tulevaisuutta laskea, mutta jos jotain niin toivoisi, että kapteeniksi ylennetty senaattori saisi seurasta työpaikan uran päätyttyä. Vaatimaton ja hieno mies, ammattilainen sanan täydessä merkityksessä.

Sen sijaan (ja toistonkin uhalla) muutamien kohdalla viimeinen kuukausi on tehnyt melko selväksi sen, ettei heitä toivottavasti tarvitse katsella enää ensi kaudella ainakaan tällä frekvenssillä kentällä. Jony pelasi eilen ottelun luokkaa ok, mutta en jotenkin silti näe pelaajassa mitään muuta positiivista kuin hyvän potku/keskitystekniikan. Taisi olla liikaa vaadittu, että espanjalainen olisi sopinut hänelle tuntemattomaan wingbackin rooliin etenkään Italiassa. Fysiikka ei riitä, eikä etenkään juoksuvoima. Lukakun kohdalla taas sanottava, että jos siellä jotain potentiaalia onkin niin eipä se tuolla asenteella riitä. Hölmöili itsensä myöhästymisellä ulos Juventus-ottelun kokoonpanosta tavalla, jota ei odottaisi pelaajalta, jota seura on hoivannut eri loukkaantumisten takia fysioterapiassa kuukausitolkulla. Marusicin kohdalla hyvä otteet parissa ottelussa ennen koronaa, ja se fakta, että hän on muutenkin vain varamies Lazzarille, taitaa riittää siihen, ettei miestä myydä mihinkään.

Kumbulla on viimeisten tietojen mukaan vahvasti valumassa Interiin, koska sieltä on pistetty rahaa tiskiin kunnolla + pelaajia. Realin Borja Mayoralia on tuotu kovasti sisään, mutta ilmeisesti Lazion 10 milj. tarjous on hylätty.
Kuitenkin Tarella on täysihöyry päällä vahvistusten hankinnassa, joten odotellaan.
Tarve vahvistukselle on ensinnäkin vasemmallelaiturille, joka on ollut haussa jo vuosia...
Puolustukseen ja hyökkäykseen seuraavat..

Kumbullankin kanssa on hyvä pitää järki kädessä. Takana on läpimurtokausi, mutta jos Hellas ryhtyy hinnoittelemaan miestä Interin pillin mukaan niin tuskin Tare sitä kovin kauan katselee, vaan kääntää ajatukset muualle. Siirron takana on tosin Albania-yhteyksien lisäksi Hellaksen omistajan Maurizio Settin ja Lotiton hyvät välit, joten josko sitten tämän "er poteren" avulla tämä vielä kääntyisi..

Noin muuten vähän yllättävää kuinka paljon huhut ovat keskittyneet hyökkääjiin. Mieluummin näkisi strategian perustuvan sille, että vanhojen soturien Leivan, Lulicin ja Radun (toki Kumbulla olisi sitä) seuraajat hankitaan vihdoin, ja mieluiten valmiissa paketissa (samaan tapaan kuin Acerbi tai Lazzari), eikä jokerikortteina (tapaan Durmisi ja Jony). 
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #131 : 29.07.2020 klo 22:29:33Nauru ja tuska väreili ottelun lopuksi Immobilen naamalla, kun hän vielä sporttisesti kiitti Brescian maalivahtia arvoisestaan esityksestä. Neljä vuotta ja 124 maalia myöhemmin joka tapauksessa ja edelleen gracias Monchi, grazie Ciruzzo!
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #132 : 30.07.2020 klo 02:45:54Nauru ja tuska väreili ottelun lopuksi Immobilen naamalla, kun hän vielä sporttisesti kiitti Brescian maalivahtia arvoisestaan esityksestä. Neljä vuotta ja 124 maalia myöhemmin joka tapauksessa ja edelleen gracias Monchi, grazie Ciruzzo!

Hieno pelaaja. Onhan se nyt tähtiin kirjoitettu että tuo ennätys menee rikki, kun vastassa on Napoli.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #133 : 01.08.2020 klo 15:54:37

Koska Cristiano Ronaldo on jätetty illan ottelusta ulos Sarrin toimesta, on Immobile tämän kauden capocannoniere ja Euroopan kultainen kenkä (Lazion historian ensimmäinen). Illalla sitten jännitetään osuuko mies vielä. Bresciaa vastaanhan tuo meni jo välillä vitsikkääksi, kun koko joukkue etsi melkein maaliviivaltakin vielä Ciruzzoa, ja lopussa Alberto taisi torua Immobilen edestä maalipaikalle rynnännyttä Adekanyea. Hienoahan se olisi päättää upea kausi sillä parhaalla tavalla; Alberton jalat käyvät, katse ylös ja pallo millintarkasti Immobilelle, joka tekee loput.
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #134 : 01.08.2020 klo 18:28:52

Pakko kyllä toivoa Immobilelle maaleja ja että rikkoisi sen argentiinalaisen pullukan ennätyksen. Hienoa että italialainen pelaaja voittaa kultaisen kengän. Koska viimeksi? Jättihattu Girolle!
Bimbo d'Oro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #135 : 02.08.2020 klo 08:59:58

Hienoa että italialainen pelaaja voittaa kultaisen kengän. Koska viimeksi? Jättihattu Girolle!

Oisko ollut viimeksi Totti 06-07 ja Toni myös sitä edellisellä kaudella. Onhan tuossa sen jälkeen ollut hiljaista.
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ♥


Vastaus #136 : 07.08.2020 klo 20:21:27

mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #137 : 07.08.2020 klo 23:02:48

Onkos herroilla Iivu tahi Signori mitään kuultuna curvan tulevaisuudesta? Ei ole jaksanu pystynyt aktivoitumaan missään hulilarp sivustoilla google translatorilla asia selvittämiseksi.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #138 : 08.08.2020 klo 21:15:53

Siirtomarkkinat ovat nyt tulessa Lazion osalta, kun yritetään saada joukkue kolmelle rintamalle sopivaksi pika aikataululla kasaan ensikaudeksi.

David Silva on melko varmasti tulossa, joka on tietysti erinomainen homma. Nyt ei ole arpakyseessä, vaan huippukunnossa oleva kaiken kokenut huippupelaaja. En tosiaankaan olisi uskonut että mies olisi oikeasti tulossa ja saatavilla, mutta chämppäri on kova houkutin. Ja se että yksityiskone on tarjolla ja hulppea kartano liksan lisäksi oli Seria A:sta diggaavalle Silvalle sopiva täky. Nyt vaan odotellaan virallista vahvistusta kylmä hiki otsalla.

Vasemmalle laidalle olisi tulossa SPALin Fares, joka tosin vietti lasaretissa suuren osan viime kautta. Mutta on kuntounut ja olisi ihan hyvä haku Serie A kokemuksella ja ilmeisesti Inzaghi on toivonut kaveria.
Se tietenkin enteilee Jonyn, Lukakun ja Durmisin poistumista, mikä ei tosin haittaa. Kestään heistä ei ollut täyttämään vasemmanlaidan paikkaa, ei tule ikävä.

Hyökkäykseen Borja Mayoral on ollut sitkeästi otsikoissa, mutta saa nähdä miten käy. Real haluaa ylihintaa miehestä ja vielä sen lisäksi jotain älyttömiä takaisin ostopykäliä... vaikeaksi menee..

Puolustukseen Kumbulla on noussut uudestaan vahvasti esiin, nyt riippuu siitä hyväksyykö Verona 20 milj ja Andre Andersonin.
Bresciassa hyvän kauden pelannut Cistana on ollut myös mukana spekulaatioissa puolustukseen, mutta Kumbulla on kuitenkin se ykkösnimi.

Niinkuin Signorikin mainitsi niin ei arpoja kiitos ja näin onkin käymässä. Vain tasonsa osoittaneita kavereita on tulossa sisään ja sitä tarvitaankin jos meinataan jotenkin pärjätä chämppärissä ja uusia sija 4 parhaan joukkoon ensikaudella Seria A:ssa.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #139 : 09.08.2020 klo 00:08:18

Felipe Anderson bongattu vissiin myös Roomassa. West Ham yrittänee saada mahdollisimman paljon rahoja takaisin, mutta se nyt ei kyllä tule onnistumaan.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #140 : 10.08.2020 klo 18:36:47Tätä kohti hivuttaudutaan? CL:n varmistuttua (makealla andalusialaisella sivumausteella..) tämän pitäisi olla realismia. Mosaiikin tärkein palanen olisi totisesti Silva. Mitä se olisikaan, kun näkisi Lazion, jossa Ciruzzoa ruokkivat Sergente, Luis Alberto ja Silva itse Handelin sinfonioiden soidessa. Fares on hyvä pelaaja (sen Semplicin oikeasti vahvan SPAL:in toinen siipi Lazzarin lisäksi edelliskaudella), mutta tuossa pitää medical katsoa erityisen tarkasti läpi, ja näin varmasti seurassa tehdäänkin. Sitä toki hieman ihmettelen, ettei vasemmalle olla edes huhuiltu muita vaihtoehtoja. Kärjessä on taas vähän ilmassa Caicedon lähtöhuhuja. Jos ecuadorilainen sitä tahtoo ja raha liikkuu joustavasti niin miehen voisi puolestani päästää sheikkisarjoihin ja korvata siten Mayoralilla ja/tai Muriqilla.

Silvasta vielä erikseen, että siirtohan on julistettu epävirallisesti "varmaksi", puhuttu siitä että sopimus allekirjoitettaisiin jopa tänään ja, että Lotito on tehnyt monia henkilökohtaisia lupauksia espanjalaiselle. Mutta mitään oikeasti virallista ei ole esitetty, joten odotus jatkuu. Hakuna tämä asettuisi samaan jatkumoon, johon ovat osuneet Klose ja tietyllä tavalla Leiva jo aiemmin. Joku voisi tietysti nostaa esiin Nanin ja esimerkiksi Julio Cruzinkin nimet, mutta katsoen nyt puhtaasti sitä, missä kunnossa Silva on edelleen tällä kaudella ollut niin floppivaaran ei pitäisi olla lähellekään tuota tasoa.

Hankintojen lisäksi olisi hyvä saada valmiiksi jatkosopimukset pelaajistosta Luiz Felipelle ja Luis Albertolle (?). Jälkimmäisen jatkosopimuksesta on uutisoitu ties montako kertaa, mutta virallista tiedotetta en edelleenkään silmiini saanut, joten oletettavasti siellä edelleen viilataan jotain. Juventuksen äkkikäännös nostatti myös hetkeksi kylmää hikeä pintaan valmentajaosastolla. Inzaghille pitäisi saada uusi sopimus, ettei tästä jää mitään kysymysmerkkejä. "Simoncino" sai viikonloppuna kolmannen lapsensa, joten ilmeisesti senkin takia mies on ollut hetken poissa valokeilasta. Viimeistään Auronzoon olisi kuitenkin hyvä lähteä uuden sopimuksen kanssa.

Felipe Anderson bongattu vissiin myös Roomassa. West Ham yrittänee saada mahdollisimman paljon rahoja takaisin, mutta se nyt ei kyllä tule onnistumaan.

Ne kevään 2015 illat, kun Felipe Anderson oli paras jalkapalloilija koko Italiassa, se brasilialainen peli-ilo ja taikatemput - amarcord! Mieshän on myöhemmin monesti muistellut, miten hyvin hän Roomassa viihtyi ja minkälainen laziale hän yhä on. Mutta se niistä muistoista. Ei hänellä olisi nykyjoukkueessa juuri mitään käyttöä ja rahallisestikin paluu on käytännössä mahdottomuus. Harmi ettei Andersonin ura puhjennut sumusaarilla minkäänlaiseen kukkaan. 

Onkos herroilla Iivu tahi Signori mitään kuultuna curvan tulevaisuudesta? Ei ole jaksanu pystynyt aktivoitumaan missään hulilarp sivustoilla google translatorilla asia selvittämiseksi.

Tähänhän jäi avoimia kysymyksiä sen jälkeen, kun 28.2. Irriducibili julistettiin kuopatuksi ja Curva Nord siirtyi yhden yhtenäisen bannerin "Ultras Lazio" alle. Siirtymä ja IRR:n tunnusten poisto näkyi kaarteesta viimeisessä koronataukoa edeltäneessä kotiottelussa Bolognaa vastaan. "Diabolikin" murha ei ollut virallisesti vaikutin tämän takana, mutta kai tuossa jonkinlaista uutta alkua ja pientä eroa kuitenkin haettiin. Omiin silmiini ei ole osunut muita kuin "Diabolikin" ns. oikeana kätenäkin mainostetun Franco "Franchino" Costantinon ulostulo IRR:n kuoppaamisen aikoihin, jolloin hän vahvisti tämän olleen jotain mihin Diabolik olisi ollut tyytyväinen. Niin kauan kun kaarteen johdossa on IRR:n veteraaneja niin tuskin Curva Nordissa sen suurempaa vallankumousta tapahtuu. Iivu korjatkoon jos asia on toisin.
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ♥


Vastaus #141 : 10.08.2020 klo 19:10:11

Onkos herroilla Iivu tahi Signori mitään kuultuna curvan tulevaisuudesta? Ei ole jaksanu pystynyt aktivoitumaan missään hulilarp sivustoilla google translatorilla asia selvittämiseksi.

.. mielenkiinnolla seurataan, mutta vielä on vaikea sanoa kun ei kaarteessa kukaan näy. Ulos noista ei kerrota paljonkaan, eli pitäisi päivystää tietyissä lähellä Suomen suurlähetystöä sijaitsevissa pubeissa, jotta tietäisi enemmän. Diabolikin tilausmurhan tekijöistä ei kuitenkaan ole viranomaisilla vieläkään mitään tietoa, joten mahdollisista kaarteeseen liittyvistä vaikuttimista ei ole kuin huhuja (kuten Toffolo, jonka on epäilty olleen sotajalalla - ja hyvistä syistä). Todennäköisimmin vaikuttimina olivat kuitenkin puhtaasti kaarteen ulkopuoliset asiat.

Rehellisesti sanoen itselläni ei ole tällä hetkellä tietoa edes siitä, kuka tai ketkä tuon 'Ultras Lazion' toimintaa tosiasiassa johtavat ja se on ymmärtääkseni ollut muutoksen tarkoituksenakin, eli häivyttää vastuu.

 
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines