FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.07.2020 klo 16:24:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2019-20  (Luettu 34299 kertaa)
1 Jäsen ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #25 : 25.09.2019 klo 20:52:38

Mahtoi vaikuttaa maajoukkuetauko hieman negatiivisesti peliesityksiin, koska kauden kaksi ensimmäistä peliä olivat mahtavaa katseltavaa, vaikka täyttä pistepottia ei tullutkaan. SPALia vastaan peliä en nähnyt, mutta kuuntelin auton ratissa ja sen perusteella en menettänyt oikein mitään. Voittohan siitäkin olisi pitänyt ottaa ja tarjolla oli, mutta ilmeisesti aika väsynyttä ja ylimielistä pelaamista ja SPALille ansaittu voitto. Enää en muista, ehkä ihan tarkoituksellisesti, miten peli Clujia vastaan meni, mutta muistan, että Jony oli todella hyvä. Useita loistavia keskityksiä ja todellinen pelote hyökkäyssuuntaan. Toki ihan ymmärrettävää, että kapteeni saa Serie A:ssa vastuun kokemuksen ja luotettavuuden takia, mutta mielelläni näkisin Jonyakin aloituksessa välillä.

Parmaa vastaan Lazio oli taas ylivoimainen. Tai lähinnä tuntui, että Parma pelasi aivan liian passiivisesti ja ennakkoon pelkäämäni kaksikko Inglese ja Gervinho olivat täysin turisteja. Joten ihan liikaa en lukisi Lazion hyvyydeksi tuota voittoa, vaan lähinnä Parma oli ihan älyttömän huono. Nyt sitten todellinen testi tulikuumaa Interia vastaan, mutta toisaalta altavastaajan asema suosii Laziota ja antaa paljon tilaa Correan ja Immobilen juoksuille - jos nyt siis pääsee aloitukseen. Immobilen käytöksestä vaihtoon tullessa on mielestäni tehty ihan liian suuri numero ja itse toivon Ciroa aloitukseen.

Edit. Ja niinhän siinä kävi, että Ciro aloittaa penkiltä. En kyllä oikein hyväksy tätä, ellei siellä sitten ollut vielä jotain sanaharkkaa Inzaghin ja Ciron välillä. Mutta myös Jony joutuu suoraan kovaan paikkaan, kun Lulic on sivussa jostain syystä kuten myös Leiva, jonka tilalla on kuitenkin luotettava Parolo. Radullahan on flunssaa, joten se tiedettiin, mutta neljä avauksen pelaajaa poissa, niin voi tulla hankalat paikat. Nyt jos koskaan Strakoshalta tarvittaisiin loistava peli, ettei ainakaan siihen kaadu. Toki myös Bastos jännittää aina.
« Viimeksi muokattu: 25.09.2019 klo 21:06:09 kirjoittanut Olpe »
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #26 : 29.09.2019 klo 20:09:17

Milanossa esitys oli hyvä, vaikka jälleen kerran tehottomuus maalin edessä maksoi pisteet. Tänään viimeistely sattui kohdilleen ja tulos oli sellainen, joka olisi jo pari kertaa aiemminkin tällä kaudella ansaittu. Kun SMS ja Luis Alberto hyrräävät keskikentän keskellä nyt nähdyllä tasolla ei paljoa provinssivastustajien bunkkerit auta. Ilohan sitä on katsella, kun jatkuvat avaavat syötöt pistävät Immobilen maalijahtiin ja vastustajan puolustuksen valtavaan paineeseen.

Mitä tulee näihin alkukauden kilpailupareihin Bastos vs. Radu, Vavro/Patric vs. Luiz Felipe ja Jony vs. Lulic, niin vähitellen alkaa olla jonkinlaiseen synteesiin mahdollisuuksia. Selvästi ehjimmillään puolustus on ollut muodossa Luiz Felipe - Acerbi - Radu. Bastos on pätevä varamies laidoille, mutta en näkisi tarvetta muokata peruspakkaa. Felipe tuntuu kehittyvän hyvää tahtia (tänään mukavan brasilialainen esityö Ciron maaliin), joten nyt voisi olla aika rauhoittaa paikka hänelle ja toivoa etteivät loukkaantumiset aiheuta uudestaan takapakkia. Jonylle kävi San Sirolla kylmät. Jälkiviisaana on helppo sanoa, että avausdebyytti sarjassa olisi pitänyt katsoa helpompaan paikkaan. Espanjalaisella on pitkä matka Lulicin tasolle puolutussuunnassa. Milanossa ei tosin nähty niitä tavaramerkkikeskityksiäkään. Sisäänajossa on hyvä ottaa siis edelleen malttia, vaikka olenkin siitä periaatteessa samaa mieltä, että Lulicin paikka on vähitellen vakioavauksesta sivussa. Lukakukin on muuten ilmestynyt kokoonpanoon. Ei näyttänyt vatsakaan enää aivan niin pullealta kuin vielä viime keväänä.

Edit. Ja niinhän siinä kävi, että Ciro aloittaa penkiltä. En kyllä oikein hyväksy tätä, ellei siellä sitten ollut vielä jotain sanaharkkaa Inzaghin ja Ciron välillä. Mutta myös Jony joutuu suoraan kovaan paikkaan, kun Lulic on sivussa jostain syystä kuten myös Leiva, jonka tilalla on kuitenkin luotettava Parolo. Radullahan on flunssaa, joten se tiedettiin, mutta neljä avauksen pelaajaa poissa, niin voi tulla hankalat paikat. Nyt jos koskaan Strakoshalta tarvittaisiin loistava peli, ettei ainakaan siihen kaadu. Toki myös Bastos jännittää aina.

Ciruzzo toki mokasi tuossa ja maksoi tästä myös samantien kurinpidollisen hinnan. Oli ilmeisesti joutunut myös Peruzzin isälliseen puhutteluun, mikä on sinänsä ihan hyvä. Sen voinee kuitenkin jo sanoa, että lehdet kirjoitelkoot mitä kirjoittelevat. Ei nimittäin tänään näyttänyt siltä, että tästä olisi jäänyt mitään pahaa verta miesten välille. Immobile etsi maalinsa jälkeen kentän laidalta Inzaghin ja asia tehtiin selväksi myös kaikenlaisille toimittajanhaahkoille:

mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #27 : 04.10.2019 klo 11:57:36

Taas helpohkon voiton jälkeen vaikea peli Rennesiä vastaan kotona. Varmaan osin kierrätyksen takia oltiin välillä ihan köysissä, mutta Mister varmasti myhäilee tyytyväisenä. Vihdoinkin peli missä isot tykit osin tuotiin vaihdosta ratkaisemaan. Tästä on hyvä jatkaa.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #28 : 05.10.2019 klo 16:12:22

Kyllähän ranskalaisia vastaan paljastui kovin ikävällä tavalla keskikentän penkkiosaston ja aloittajien välinen ero. Kyse ei toki ole vain pelaajien absoluuttisesta tasosta, osa selittyy silläkin etteivät Berisha ja Cataldi ole juuri koskaan pelanneet yhdessä. Silti Lazion tekeminen oli tuolla ensimmäisellä puoliajalla aivan luokatonta ja luovuudettomuudessaan surkeaa. Sitten kun kentälle saapuivat SMS ja LA kaikki muuttui ja ottelu ratkesi "ongelmitta". Erityisesti Berishan kohdalla mietityttää, onko hänestä koskaan sopivaksi palaseksi Inzaghin Lazioon. Ei tunnu lainkaan tietävän, mitä tehdä pallon kanssa ja ylösjuoksut melko päätöntä säntäilyä, edelleen. No, voittohan tuosta nyt kuitenkin tuli ja vaihtopenkiltä tulleiden isojen nimien itseluottamus tuntuu olevan taivaissa. Luis Alberto kutsuttiin myös Espanjan maajoukkueeseen - ihan ansaitusti. On antanut muuten tällä kaudella isoissa sarjoissa toiseksi eniten (Kevin De Bruynen jälkeen) ratkaisevia maalisyöttöjä.

Huomenna on luvassa emotionaalinen matka Bolognaan. Tulee olemaan ottelunakin todella haastava, mutta mietteet ovat silti monilla taivaansinisillä ensisijaisesti Sinisan voinnissa. Inzaghi, Sinisan monivuotinen pelitoveri ja hyvä ystävä, avasi tänään tiedotustilaisuuden lausumalla:

"Senz'altro il primo pensiero va a Sinisa, un guerriero. Sono sicuro al 100% che vincerà la sua battaglia. È un caro amico, ci penso spesso, quando sono arrivato a Roma per me è stato molto importante, era uno dei vecchi, mi ha aiutato a integrarmi, con lui abbiamo condiviso tante vittorie. Se non avrò modo di abbracciarlo domani, lo farò sicuramente all'Olimpico alla gara di ritorno".

"Epäilyksettä, ensimmäinen ajatukseni menee Sinisalle, taistelijalle. Olen täysin varma, että hän voittaa taistelunsa. Sinisa on rakas ystäväni, jota ajattelen usein. Saavuttuani Rooman hän oli minulle erittäin tärkeä, yksi (joukkueen) kokeneimmista, joka auttoi minua kotiutumaan. Hänen kanssaan jaoimme monia voittoja. Jos en pääse halaamaan hän huomenna, teen sen varmasti seuraavassa ottelussamme Olimpicolla."

Daje Sinisa!
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #29 : 05.10.2019 klo 21:06:50

Ilman Sergejtä ja Luis Albertoa Lazion pelinrakentelu on tosiaan todella hampaatonta ja mielikuvituksetonta. Berisha on pelityyliltään Parolomainen taistelija ja raataja, mutta jotain on pielessä edelleen. Itseluottamus kateissa kenties... Cataldi on mikä on, suorittaja joka ei mitään ihmeitä ole ikinä tarjonnut, mutta ei myöskään pettänyt.
Sergejn sopimusta ollaan jälleen kerran sorvaamassa uuteen uskoon, jos tiedotusvälineisiin on luottamista. Niiden perusteella miehestä olisi tulossa Lazion parhaiten palkittu pelaaja (ohittaen Immobilen) noin 3 milj. vuosiansioilla sekä bonukset päälle. Sekä vuoteen 2024 ulottuvalla paperilla.
Hieno homma, jos näin on. Samoin Correalle sekä Luis Albertolle ollaan tekemässä uusia soppareita, mikä kuulostaa paremmalta kuin hyvältä.
Lainaus
Luis Alberto kutsuttiin myös Espanjan maajoukkueeseen - ihan ansaitusti.
Todella ansaittu. Jonkinlaista aliarvostusta miestä kohtaan tuntuu olevan edelleen, vaikka näytöt puhuvat toista.

Bologna matsissa tulee olemaan varmasti erityinen lataus... Nopeaa tervehtymistä Sinisalle, jonka vaparit oli omaa luokkaansa.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #30 : 09.10.2019 klo 14:08:15

Pakko sitä peliaikaa on antaa, jos odottaa näyttöjä. Berisha ja Jony nyt ainakin sitä tarvitsee. Pitkä on kausi joten saa nähdä. Tunteikkaassa pelissä Bolognaa vastaan tasattiin pisteet. Ihan ok tulos kaikenkaikkiaan.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #31 : 19.10.2019 klo 12:24:33

Kv-tauolla tilintekoa johti Lotito, joka antoi Corriere dello Sportille pitkän ja polveilevan haastattelun. Vaikka perusfaktat olivat paikoillaan (enemmän voitettuja pokaaleja hänellä kuin kellään toisella nykyomistajalla Italiassa Agnellien jälkeen, voimakkaasti kehittyvä junnutoiminta ja tasainen palkkakaton nostaminen), niin kyllä tuohon mahtui myös osatotuuksia ja egoistista, tarpeetonta, mölyämistä. Lotito tuntui taas vain nakertavan Inzaghilta maata jalkojen alta jauhaessaan siitä, miten paljon paremmin hänen hankkimallaan materiaalilla pitäisi pärjätä. Jo aiemmin syksyllä Lotiton lausunnot rasismista menivät täysin metsään. Summaten voisi sanoa, että presidente voisi palata takaisin kulisseihin.

Lotiton hankkimasta materiaalista, hänen lausuntojensa mukaisesta Ferrarista, on edelleen hiukan aikaista antaa ratkaisevaa analyysia. Silti jotenkin alkukausi on viitannut siihen, että ongelmia on enemmän kuin ajateltiin (tai ainakin enemmän kuin allekirjoittanut ajatteli silloin erinomaisesti pelatun derbyn jälkeen). Edelleen odottaisin Lazzarilta enemmän. Jony on jäänyt mysteeriksi, samoin Vavro. Tästä syystähän avaus on ollut enemmän tai vähemmän täysin identtinen verrattuna viime kauteen. Ideaalitilanteessa se kyllä kestää vertailun Italiassa kaikkiin muihin paitsi Juveen. Etenkin nyt kun SMS ja Luis Alberto ovat huippukunnossa. Se on sitten toinen asia, kuinka pitkälle näin on, koska jo nyt on vaikuttanut siltä, että jälleen vuoden vanhemmat Lulic, Radu ja jossain määrin Leivakin kärsivät, kun jokainen ottelu on pelattava alusta loppuun avauksessa. Bolognassa hyökkäyspotentiaali kävi taas kaikille selväksi, mutta alaspäin oli totutun vaikeaa.

Oma kysymyksensä on Correa. Argentiinalaisen viimeistelystä on tullut oma lukunsa. Vaikka mies on fantastisen taitava ja Bolognassakin hankki henkilökohtaisella suorituksella puntit tasoittaneen Medelin ulosajon, niin ei kaikkea voi antaa anteeksi jos maaleja ei synny oikein mistään - ei edes pilkulta. Luultavasti tästä johtui myös se, ettei mies saanut enää kutsua maajoukkueensa matkaan. Toivottavasti Inzaghi on psyykannut Correaa kuluneella viikolla Roomassa uuteen iskuun menestyksekkäästi. Ehkä jatkosopimus myös rauhoittaisi argon mielialaa.

Epäilyksistä johtuen ottelu Atalantaa vastaan on tänään paljon vartijana. Vastustaja on esiintynyt alkukauden paljon Laziota tasaisemmin. Voitto tästä antaisi merkittävästi uutta virtaa haaveille paikasta neljän joukkoon.

...

Francesco Acerbi oli muuten kv-tauolla taas oma itsensä. Sementoinut asemansa Mancinin papereissa vara-Chielliniksi, voittaen ainakin toistaiseksi tässä kilpailussa Romagnolin ja Izzon. "Il Leone" näytti myös jälleen suurta sydäntään, https://www.football-italia.net/145163/acerbi-refused-leave-childrens-hospital - joko kohta varakapteeniksi Laziossa?
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #32 : 19.10.2019 klo 19:32:24

Lainaus
Ehkä jatkosopimus myös rauhoittaisi argon mielialaa.
http://www.sslazio.it/it/news/press-release-2/55785-comunicato-10-10-2019. Siinähän se.

Kulkee, ei kulje. Vaikea sanoa mistä on kyse. Lazzari, Vavro, Jony, ja muut tulokkaat. Taren SMS ja Luis Alberton tyyppisille löydöille odotetaan automaattista jatkoa ja ajan kanssa vastaus saadaan näihin kysymyksiin. Luis Albertollakin meni ensimmäinen vuosi vaihtopenkillä ja nyt mies on korvaamaton osa joukkuetta. Usko on jotenkin kova että tästä kaudesta tulee vielä menestys, odotellaan maltilla. Joukkueessa on tosiaan "Lotiton" mukaan palikat menestykseen, niin minustakin tuntuu. Tänään tasuri suurta Atalantaa vastaan, nousu 0-3 tilanteesta 3-3 tasuriin osoittaa luonnetta.
 
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #33 : 19.10.2019 klo 20:32:08

Ensimmäisen puoliajan aikana vaikutti melkein siltä kuin pelaajat olisivat pelanneet Inzaghia vastaan. Täysin käsittämätön rimanalitus, jonka Immobile myönsi koko joukkueen puolesta. Mutta sitten jysähti. Täytyy muistaa, että esim. viime kaudella Atalantan kevätliito lähti todella käyntiin siitä, kun bergamolaiset käänsivät kotonaan 0-3 tappioaseman 3-3 tasapeliksi romaa vastaan. Jos se nyt sitten tästä todella lähtee? Erityismaininta tältä päivältä Cataldille, joka oli vaihdosta tultuaan instrumentaalinen pelin kääntämisessä Lazion puolelle. Correallekin (jolla oli tosin paikat vaikka hattutemppuun) jatkosopimusta juhlistava osuma, elintärkeään paikkaan. Immobile on tutusti omalla planeetallaan. Fantastista katsoa pelaajaa, joka ei luovuta koskaan ja iskee itse hankkimansa pilkut maaliin valtavien paineiden keskellä. Gasperini sen sijaan itkeköön itsensä uneen, taas. Kieltämättä olisi täysin sopiva mies Trigoriaan. Rankkarituomiot menivät täysin oikein, eikä Ciruzzon tarvinnut ylikorostaa kumpaakaan tilannetta.

Kulkee, ei kulje. Vaikea sanoa mistä on kyse. Lazzari, Vavro, Jony, ja muut tulokkaat. Taren SMS ja Luis Alberton tyyppisille löydöille odotetaan automaattista jatkoa ja ajan kanssa vastaus saadaan näihin kysymyksiin. Luis Albertollakin meni ensimmäinen vuosi vaihtopenkillä ja nyt mies on korvaamaton osa joukkuetta.

Sitä en epäile, etteikö kaikkien kolmen kohdalla olisi teoriassa potentiaalia suuruuteen, jota monilta Taren löydöiltä on nähty. Enemmän on mietityttänyt se, saadaanko kenestäkään heistä irti tätä jo nyt, syksyllä ja ylipäänsä tällä kaudella. Jos se ei onnistu niin joukkueen eteenpäinmeno viime kauteen nähden jää aika kyseenalaiseksi, kun avauksessa roikkuvat sellaiset senaattorit, joilta on vaikea vaatia tällä ottelutahdilla enempää. Katsotaan miten käy. Seuraavat kolme Serie A-ottelua ovat lähtökohtaisesti hankalia (Viola vieraissa, Toro kotona, Piolin Milan vieraissa), niiden jälkeen ollaan taas paljon viisaampia.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #34 : 28.10.2019 klo 18:01:31

Tärkeä voitto violan vieraana. Tuomari oli huono, mutta tuskinpa peli siihen ratkesi. Lazzari torppaus nurin rangaistusalueella jäi viheltämättä joten ulinat Lukakun pallonriistosta on vähän niin ja näin. Immobile osoitti hyvää joukkuehenkeä antaessaan Caicedon kokeilla pilkkua. Kerrankin täytyy kehua myös Lulicia. Hyvää taistelua ja pahimmat höntyilyt jäivät välistä.

Mielenkiinnolla seurannut myös Salernitanan  Kiyinen peliä. Siinä voi olla tulevaisuuden keskikentän pelaaja Laziolle. Taitaa olla tällä hetkellä joukkueen paras maalintekijä.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #35 : 31.10.2019 klo 19:24:56

Tosiaan jo viikko sitten Skotlannissa esitys oli hyvä, joskin epäonninen. Sama sävel jatkui ilman puolustuspään virheitä Firenzessä. Voitto oli ihan ansaittu (fyysisestä ylivoimasta kertoo pelkästään se, että Lazio voitti kaksinkamppailuista 79%) ja eilen sitäkin enemmän. Silloin kun triangeli Luis Alberto-Correa-Ciro hyrrää niin harvassa ovat puolustuslinjat, jotka sen Italiassa kestävät. Torinoa vastaan ei tarvittu edes argentiinalaista mukaan. Torinon kaltaista fyysistä bunkkerijoukkuetta vastaan Caicedo on arvokas lisä. Keskikentällä Cataldi on nostanut osakkeitaan entisestään. Eilen roomalainen vakuutti nimenomaan Leivan paikalla. Olisiko niin, että Cataldi on vihdoin ottanut enemmän lihaa luiden ympärille, muuttunut kovemmaksi kaksinkamppailuissa ja hankkinut samalla tarvittavaa itseluottamusta? Toinen jokerikortti lienee Lukaku, joka yllätti Violaa vastaan erinomaisella sisääntulolla. Huhujen mukaan Inzaghi olisikin valmis kokeilemaan seuraavaksi Jonya (ei vakuuttanut taaskaan wingbackina Celtic-ottelussa) piilokärkenä tai mezzalan roolissa, jättäen näin Lulicin paikkaamisen belgialaisen vastuulle.

Nyt jos koskaan olisi aika kaataa Milan San Sirolla. Jälleen voi muistuttaa itseään siitä, että viime voitto tuolta Serie A:ssa tuli DDR:n olemassaolon aikana, Paolo Maldinin ollessa aikansa suurlupaus ja Lazion ollessa Marco Materazzin isän Giuseppe Materazzin komennossa. Vieraskatsomoakin reunustivat Eaglesin bannerit. Voitto nyt sementoisi nykyvireen sille tasolle, jolla sen pitäisi olla. Se lisäisi myös selvästi uskoa siihen, että ottelusumassa pystytään luovimaan eteenpäin ja joukkueella on kykyä muuhunkin kuin hetkelliseen dominanssiin ja shampanjajalkapalloon. Ja onhan vastassa muutenkin sympaattisen Rinon sijaan Pioli..

Mielenkiinnolla seurannut myös Salernitanan  Kiyinen peliä. Siinä voi olla tulevaisuuden keskikentän pelaaja Laziolle. Taitaa olla tällä hetkellä joukkueen paras maalintekijä.

Kieltämättä mielenkiintoinen prospekti. Dziczekin piti olla sitä myös, mutta aika hidas alku ollut polakilla seniili-Venturan alaisuudessa. Toisaalta vaikeudet Salernossa eivät vielä välttämättä paljoa kerro kokonaisuudesta. Strakoshahan floppasi aikoinaan komeasti Salernitanassa, todellinen potentiaali oli onneksi Inzaghin tiedossa. Todella hankala työympäristö, jossa kannattajat iskevät kiinni heti jos esitykset eivät miellytä. Lotitoahan Salernossa vihataan ihan kuin Laziossa aikoinaan.


Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #36 : 04.11.2019 klo 20:24:05

Cataldi on kyllä kasvanut parin viime vuoden aikana huomattavasti ihmisenä ja yllättänyt minut täysin. Olin jo heittänyt kaiken toivon pois ja en edes halunnut Cataldia takaisin, mutta nyt pelannut perusvarmasti ja lunastanut paikkansa Leivan korvaajana. Kun taas Parolo on ollut ikävä kyllä todella huono ja tehnyt virheitä, joitä häneltä ei odottaisi. Danilon kohdalla hän sai vähän liikaa liian nuorena ja yritti olla kulttihahmo ja bandiera, joskin kentällä hän oli hiirulainen ja pelkäsi ottaa vastuuta. Nykyään hän on täysin päinvastainen ja ottaa vastuuta ja tekee nöyrästi töitä ilman suurempia ylilyöntejä. Tykkään siis kovasti nykyisestä Cataldista! Tekniikkaakin on ja etenkin vaparit ovat oikeasti hyviä. Sopii toivoa, että Murgiakin kasvaa SPAL:ssa ja palaa entistä parempana takaisin.

Ciro on muuten ihan liekeissä! Itseluottamus huipussaan ja onnistumisia tulee pelistä toiseen. Itse epäilin, että Ciro ei saisi sadannetta maaliaan Laziolle Milania vastaan, koska monesti pää ei kestä paineita, mutta mitä vielä! Ciro oli jälleen kerran huikea ja teki siis sen sadannen maalinsakin. Siis kolmessa vuodessa tasan sata (100!) maalia Laziolle eri kilpailuissa. Eikä pelejäkään ole takana kuin vain 147. Lazion kaikkien aikojen listallakin ollaan jo todella korkealla ja edessä on viiden maalin päässä Tommaso Rocchi ja kahdeksan maalin päässä Bruno Giordano. Eiköhän Ciro mene näistä ohi jo tällä kaudella. Sitten onkin hieman matkaa Chinagliaan ja Signoriin, mutta näistäkin varmaan mennään ohitse ensi kauden aikana. Silvio Piola onkin sitten niin kaukana, että saa nähdä riittääkö Cirolla aika. Periaatteessa riittää helpostikin, jos Di Natale -tyylisesti paukuttelee maaleja vanhalla iällä.

Ja tosiaan, 30 vuoden peikko kukistettu ja Milan lyöty San Sirolla. Viimeinkin.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #37 : 04.11.2019 klo 23:02:43

Cataldi on kyllä kasvanut parin viime vuoden aikana huomattavasti ihmisenä ja yllättänyt minut täysin. Olin jo heittänyt kaiken toivon pois ja en edes halunnut Cataldia takaisin, mutta nyt pelannut perusvarmasti ja lunastanut paikkansa Leivan korvaajana. Kun taas Parolo on ollut ikävä kyllä todella huono ja tehnyt virheitä, joitä häneltä ei odottaisi. Danilon kohdalla hän sai vähän liikaa liian nuorena ja yritti olla kulttihahmo ja bandiera, joskin kentällä hän oli hiirulainen ja pelkäsi ottaa vastuuta. Nykyään hän on täysin päinvastainen ja ottaa vastuuta ja tekee nöyrästi töitä ilman suurempia ylilyöntejä. Tykkään siis kovasti nykyisestä Cataldista! Tekniikkaakin on ja etenkin vaparit ovat oikeasti hyviä. Sopii toivoa, että Murgiakin kasvaa SPAL:ssa ja palaa entistä parempana takaisin.

Juuri näin. Kaikki sympatiani Parololle, yhdelle joukkueen loojaleimmista pelaajista, mutta vaikeaahan hänellä on ollut. Mies on elänyt koko uransa valtavasta liikkeestä ja työmoraalista. Jälkimmäinen on varmasti jäljellä, mutta jalat näyttävät vähitellen pettävän alta. Sinänsä Parolo on varmasti edelleen sellaisena 20-30 minuutin vaihtopelaajana käyttökelpoinen, mutta ei häntä voi enää iskeä avaukseen ainakaan Leivan tontille. Atalantaa vastaan ottelun tahdin muutti nimenomaan vaihto Cataldi-Parolo.


Ciro on muuten ihan liekeissä! Itseluottamus huipussaan ja onnistumisia tulee pelistä toiseen. Itse epäilin, että Ciro ei saisi sadannetta maaliaan Laziolle Milania vastaan, koska monesti pää ei kestä paineita, mutta mitä vielä! Ciro oli jälleen kerran huikea ja teki siis sen sadannen maalinsakin. Siis kolmessa vuodessa tasan sata (100!) maalia Laziolle eri kilpailuissa. Eikä pelejäkään ole takana kuin vain 147. Lazion kaikkien aikojen listallakin ollaan jo todella korkealla ja edessä on viiden maalin päässä Tommaso Rocchi ja kahdeksan maalin päässä Bruno Giordano. Eiköhän Ciro mene näistä ohi jo tällä kaudella. Sitten onkin hieman matkaa Chinagliaan ja Signoriin, mutta näistäkin varmaan mennään ohitse ensi kauden aikana. Silvio Piola onkin sitten niin kaukana, että saa nähdä riittääkö Cirolla aika. Periaatteessa riittää helpostikin, jos Di Natale -tyylisesti paukuttelee maaleja vanhalla iällä.

Tosiaan, kun superlatiivit eivät riitä. Se viime kevään hetkellinen jäätävyys jäi Ciruzzolta Auronzon kesäleirille. Ansaitsee pian näillä historiallisilla tehoillaan patsaan Formelloon. Immobilen arvon puolestahan eivät ole koskaan puhuneet vain maalit. Tältä kaudelta miehellä on kasassa 11 ottelussa tehdyn 13 maalin lisäksi neljä maalisyöttöä. Klose oli Klose ja Rocchi ajoittain vaikean aikakauden pelastava bomber, mutta tällä menolla Immobilesta on tulossa Lotiton kaikkien aikojen talismaani. Näinkin voi käyttää 10 miljoonaa yhteen hyökkääjään, heh...

Luis Albertolta myös eilen järjetön esitys. Spaniardi näyttää aivan eri mieheltä kuin vuosi sitten, jolloin pikkuloukkaantumiset pilasivat lähes kaiken. Luojan kiitos miestä ei myyty kesällä Sevillaan.

Ja tosiaan, 30 vuoden peikko kukistettu ja Milan lyöty San Sirolla. Viimeinkin.

Dino Zoff, zeman, Svennis Eriksson, Alberto Zaccheroni, Roberto Mancini, Giuseppe Papadapoulo, Delio Rossi, Edy Reja, Vladimir Petkovic ja Stefano Pioli ehtivät tässä kaikki epäonnistumaan, Inzaghi lopulta ei. Vaikka Milan on melkoinen ruumishuone (jota Pioli pukee oikein hyvin) tällä hetkellä niin silti kesti hetken tajuta, että kirous on nyt haudattu. Ansaittu voitto, vaikka pelissä oli sekavatkin vaiheensa. Katsotaan, miten tämän viikon ratkaisevaan euro-otteluun suhtaudutaan. Jos tässä vaiheessa lennetään ulos niin neljättä sijaa pitää sitten metsästää entistä suuremmalla tarmolla. Toistaiseksihan Inzaghi ei ole koskaan suostunut luopumaan oikeastaan mistään kilpailusta vapaaehtoisesti.

Sitä odotellessa toistolla, https://www.youtube.com/watch?v=A0MqlQyTPjs

...

Roomassa on muuten viime viikolla laajasti muisteltu Vincenzo Paparellia. Ensimmäistä italialaisen jalkapallo-ottelun yhteydessä surmattua kannattajaa, jonka romanistojen laukaisema raketti tappoi tasan 40 vuotta sitten derbyssä. Joskus paremmalla ajalla aikansa suurinta taivaansinistä tragediaa ja sen kompleksisia merkityksiä roomalaiselle jalkapallokulttuurille voisi avata enemmänkin.Ennen Torino-ottelua, Lotito ja Paparellin poika.


Bhoy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, Celtic, FC Espoo


Vastaus #38 : 08.11.2019 klo 16:18:53

Olisi korkea aika sulkea tämä paskaseura europeleistä. Joukkue ihan hobbytasoa, puhumattakaan vitun ääliöistä rasistikannattajista, jotka reagoivat provosointiin puukoniskuilla.
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #39 : 08.11.2019 klo 17:29:02

Tässä hobbytason jengissa pelaa euroopan kenttien kovin maalintekijä tällä hetkellä.

Pallokorvien kairaamat voitot molemmissa osaotteluissa olivat pieniä ihmeitä siihen nähden miten mankelissä tämä (ehkä euroopan yhtä kehnoimmista sarjoista dominoiva) jengi oli Lazion jyrän alla aika ajoin, mutta viimeistely oli taas täysin Ciron harteilla, kun muiltakin pitäisi nähdä onnistumisia. Paikkojahan oli neljään maaliin vähintään, mutta Forster on edelleen kyllä todella hyvä maalivahti eikä ollut muiden kuin Ciron yllätettävissä. Celtic puolestaan oli hyvin kliininen harvoissa paikoissaan.
Ei varmaan tarvii enää kevätpuolella edustaa kolmella rintamalla, joten paukut vaan sarjapeleihin ja top4 kohti.

Hyvä että on energiaa tämmösiin:
Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 08.11.2019 klo 19:55:22

Kyllähän nämä matsit kaatui Lazion tehottomuuteen.

Ihmetyttää vaan miks jengi itkee jostain puukotuksista? Tällä foorumilla kukaan tai eilisen matsin selostaja ei varmaankaan tiedä tapahtumista mitään. Voi olla että puukot on heilunu mutta kannattaa varmaan tarkoituksella provosoida ja uhriutua sen jälkeen kun saakin nenään
Bhoy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, Celtic, FC Espoo


Vastaus #41 : 08.11.2019 klo 22:39:29

Kyllähän nämä matsit kaatui Lazion tehottomuuteen.

Ihmetyttää vaan miks jengi itkee jostain puukotuksista? Tällä foorumilla kukaan tai eilisen matsin selostaja ei varmaankaan tiedä tapahtumista mitään. Voi olla että puukot on heilunu mutta kannattaa varmaan tarkoituksella provosoida ja uhriutua sen jälkeen kun saakin nenään

Et ole tosissasi :D

Tuossa sulle sitä helvetin salaista tietoa moran heiluttelusta: https://www.bbc.com/sport/football/50341574

Toivon syvästi, ettet oikeasti ole normalisoimassa tuollaista meininkiä. Päästään terve ihminen ainakin tuomitsee puukotukset.
Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 09.11.2019 klo 11:58:32

En ole normalisoimassa puukotuksia tai kannattajien toimintaa yleisestikkään. Koitan vain sanoa että kun celtic kannattajat lähettävät tanssikutsun ni ei pidä olla ihmeissään kun pojat vastaavat kutsuun.

Mutta se siitä, siellä oli peli joten jatketaan keskustelua siitä ja otsikon joukkueesta.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #43 : 12.11.2019 klo 13:32:05

Viime viikolla vahvistui se kuva, että joukkueen avauskokoonpano on Serie A:n kolmen kärkeen sopivalla tasolla, mutta EL:ssä höntyilevät reservit eivät selviä edes yksinkertaiseen tsemppipalloiluun pelinsä perustavasta ylemmän tason pubijengistä (vaikka näinhän se myös on, että epäonni oli melkoinen molemmissa otteluissa). Hyökkäyspeli kuihtuu samantien jos Correa (on muuten melkoisessa maalivireessä, tietysti heti sen jälkeen kun itsekin nostin tämän tikunnokkaan), Alberto ja Ciruzzo eivät saa sitä yhdessä rakentaa. Surullisimman esityksen tarjosi taas Berisha. Celtic-ottelun jälkeen mies poistui itkien stadionilta. Liekö tiesi jo, että ura Roomassa oli tässä?

Olisi korkea aika sulkea tämä paskaseura europeleistä. Joukkue ihan hobbytasoa, puhumattakaan vitun ääliöistä rasistikannattajista, jotka reagoivat provosointiin puukoniskuilla.

Minulla ei ole mitään mielenkiintoa käydä oikeutta puukottajien puolesta. Se mikä näiden yhteys on Lazioon nähtäneen myöhemmin oikeudessa. Vuonna 2012 prosessi johti isojen Lazion vastaisten otsikoiden jälkeen tähän: https://www.theguardian.com/football/2012/nov/29/roma-fans-banned-tottenham-attack

Mutta lienee kuitenkin korkea aika muistuttaa siitä mistä puhutaan kun puhutaan Roomaan jalkapallon tuoneen seuran kannattajista. Laskentatavasta riippuen Laziolla on Italiassa noin 600 000 kannattajaa, joista noin 30 000 - 40 000 käy aktiivisesti stadionilla. Kannattajakunnan historiallisimmat siteet osuvat rauhalliseen ja porvarilliseen pohjois-Roomaan, esimerkiksi Pariolin kaupunginosaan. Vanhimmissa Lazio-taustaisissa sukupuissa ollaan poliittisesti tukeuduttu poliittiseen keskustaan, välillä keskustavasemmistoon ja välillä keskustaoikeistoon. Tällaisen kannattajan tietynlainen levollinen prototyyppi on esimerkiksi Francesco Rutelli, Rooman pormestari vuosina 1993-2001, joka oli nimenomaan keskustavasemmiston ehdokas. Listalta löytyy lisäksi mm. Movimento Cinque Stellen avainhahmo (poliittisesti kallellaan vasemmalle) Alessandro Di Battista, keskustavasemmiston poliitikot Enzo Carra ja Ottaviano Del Turco, Italian yksi sympaattisimmista radiojuontajista Riccardo Cucchi, Italian yleisurheilumaajoukkueen entinen tähti Andrew Howe (mustaihoinen, jos sille nyt on tässä keskustelussa annettava joku erityisarvo), elokuvaohjaajat Dario Argento ja Christian De Sica (myöhemmin pehmentynyt jonkinlaiseksi yleiskannattajaksi tosin) ja myös muuan Pierluigi Collina. Luonnollisesti tässä yhteydessä ei puhuta Curvasta tai ultrista, vaan muista kannattajakunnan virtauksista - niistä joista julkisuudessa ei kirjoiteta oikeastaan koskaan. Kesällä tosin Repubblica julkaisi jutun Lazion kannattajien joukkueesta antirasistien mm-kisoissa (https://roma.repubblica.it/cronaca/2019/07/07/news/da_roma_a_riace_i_giovani_di_lazionet_ai_mondiali_antirazzisti_uisp-230648106/) ja viime aikoina kiinnostusta on näyttänyt herättävän suoranaiset antifa-elementit kannattajakunnassa:https://www.liberation.fr/amphtml/depeches/2019/11/06/ligue-europa-antifasciste-et-supporter-de-la-lazio-ca-existe_1761959?__twitter_impression=true&fbclid=IwAR25-ilf6AkpP9tdiM83DdQERdunU8xOWmY1rsIyE1YZvWkF51YOepc-cZg

Satuitko muuten tietämään, että nämä elementit Lazion kannattajakunnasta tapasivat Celticin "tovereita" ennen viime viikon ottelua? Ilmeisen hyvät olivat välit:Sivullekirjoittaneena toki toivoisin, ettei Lazion nimissä tehdä poliittista signalointia äärisuunnasta toiseen. Jos tarve kuitenkin vaatii niin lienee hyvä aukikirjoittaa se tosiasia, että Lazion satojentuhansien kannattajakuntaan mahtuu monia mielipiteitä, spektrin kaikilta puolin. 
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Silkkaa nostalgiaa


Vastaus #44 : 13.11.2019 klo 22:05:34

En ole normalisoimassa puukotuksia tai kannattajien toimintaa yleisestikkään. Koitan vain sanoa että kun celtic kannattajat lähettävät tanssikutsun ni ei pidä olla ihmeissään kun pojat vastaavat kutsuun.

Tekisivät sen kuitenkin nyrkein. Manneille nämä puukkoleikit.

Ja sepä siitä aiheesta. Pidän tämän kauden Laziosta ja erityisesti Correasta on tullut meikäläisen yksi lempihahmoista koko liigan mittakaavassa. Pidän myös viime aikojen asenteesta josta ainakin omiin silmiin välittyy halu pelata taivaansinisen paidan ja Simone Inzaghin työpaikan puolesta.

Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #45 : 14.11.2019 klo 14:40:41


Googlen kääntäjällä:

Lazio, club of fachos? To fight against a deeply rooted stereotype that makes the Roman team a uniformly right-wing club, groups of supporters have organized themselves and defend the possibility of a "laziale and anti-fascist" identity.

The emblematic eagle of Lazio that breaks the beam, symbol of the fascist party of Mussolini, under the slogan "Love Lazio, Fight Fascism": it is one of the stickers, central element of the culture Ultras, distributed free by the group "Laziale e Antifascista" with the mission to cover others, racist, anti-Semitic or fascist.

Created in 2011, "Laziale e Antifascista" (LAF) aims to "destroy the stereotype of the fascist laziale in Italy and in the world", wrote to AFP in writing to one of the administrators of the Facebook page of the collective who asked anonymity, the group does not wish to be "represented by a person".

LAF claims several thousand supporters, several hundred active members, and says it pursues a twofold objective: "to erase from the name of Lazio any infamous political label" and "to prevent neo-fascist movements from continuing to use the North turn to make proselytizing and indoctrinating young people who had entered the stadium only to support Lazio. "

But the mission is not simple in a heavy context, which sees the Roman club regularly sanctioned for the political excesses of some of its supporters.

- arms extended -

Thursday, at the reception of Celtic Glasgow in the Europa League, a meeting for which exceptional security measures were taken, the Curva Nord of the Olympic Stadium will be closed, the UEFA having punished the fascist greetings noticed during the match against Rennes .

In the first leg in Scotland, Roman fans once again had their arms outstretched in the city center and were greeted at the stadium by a banner of Celtic fans representing Mussolini hanging by the feet next to the message "Follow your Leader".

In April in Milan, Roman fans had paid tribute to the dictator with a banner "Honor to Benito Mussolini" deployed Piazzale Loreto, where his body was exposed and then hanging upside down in 1945. The banner was signed " IRR "as Irriducibili, the main group Ultra of Lazio.

"The Curva Nord has been under the heirs of the Irriducibili for 30 years. They conquered it with the help of organized crime at the expense of the Eagles Supporters, "says the head of LAF, referring to the little politicized group that dominated the shift from the late 1970s to the 1980s.

In the Irriducibili, "if we talk about activists who are really active politically, we talk in dozens, it's not even a hundred," explained in 2017 to AFP Sebastien Louis, sociologist specialist in radical support in Europe.

But the weight of this fringe is enough to erase widely from the collective memory everything that in the history of Lazio precisely removes fascism, including its refusal to participate in the merger of different Roman clubs desired by Mussolini and resulting in the birth of AS Rome in 1927.

- threat -

For their part, the antifascists are trying to make live another image, with the support of supporters of other clubs, like the evening organized Wednesday in Rome by fans of Celtic and the group Laziali di Sinistra (Laziale left, ed) in a social center of the capital.

"Among us are active communists, anarchists, socialists, social democrats, liberals and others who do not care. It is not the political ideology that counts but the way we live actively its anti-fascism, "explains the head of LAF.

But can they make that voice heard at the stadium? "Several groups are present at Olimpico, in different sectors, but for the moment without any signs of recognition," he admits, citing "continual threats".

"But it shows that what you do is useful and problematic for them. We are opposed to proselytism in the stadium, which is the main instrument of support available to the neo-fascist parties Roman, "he says.

A phenomenon that would not be limited to Rome, since according to him "the vast majority of Italian turns is in the hands of neo-fascist groups". The incidents of the weekend in Verona around Mario Balotelli are an illustration.


mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #46 : 14.11.2019 klo 16:01:11

Onkohan näillä vekkuleilla jotain tekemistä IRR:n päämajan pommi/polttopullo hyökkäyksessä?  Rahkeet ei taida kuitenkaan riittää siihen, että mafian kanssa touhuava IRR curvasta syrjäytettäisiin ihan heti. Ehkä muiden ryhmien avulla voisi onnistua, mutta en pidä todennäköisenä heidän lähtevän väkivallalla paikkaa ottamaan. LAF:in anarkistit ja kovanlinjan kommunistit, jos sellaisia on voivat tehdä poikkeuksen.

Saa nähdä tuleeko Lazio millaisella pelillä Sassuoloa vastaan. Tuntuu, että näiden maju taukojen aikana homma menee aina neppailuksi ja omasta pelistä ei tule mitään.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #47 : 01.12.2019 klo 19:36:40

Kuudes peräkkäinen sarjavoitto putkeen. Viimeksi näin kovaa meni kaksi vuotta sitten. Pienellä viivellä on alkanut tapahtua, mutta juuri nyt Inzaghin Lazio näyttää siltä, mitä itse jo kesän leiritysten perusteella odotin. Peli on balanssissa ja isot nimet, Ciruzzo (täysin käsittämätön maalitahti), Luis Alberto (Euroopan paras syöttökone edelleen), Correa ja Sergej pelaavat loistavasti. Samalla taustatukea on tullut laajalta rintamalta, josta sympatiapisteet erityisesti Sassuolon tappajalle Caicedolle. Jopa heikkoina lenkkeinä pidetyt puolustuslinjan laitimmaiset topparit ovat pelanneet varsin hyvin. Heistä voisi tällä kertaa mainostaa tietynlaiseksi talismaaniksi nostettua Patricia. Patricin pelatessa Lazio ei ole hävinnyt ja pienen katalaanin hurja tsemppaus on kerännyt kannattajilta uudenlaista arvostusta; sai osakseen jopa pari omaa coroa.

Kaikkinensa siltä vaikuttaa, että todella siitä Atalanta-ottelun toisesta puoliajasta kausi käynnistyi kuin uudelleen. Seuraavaan Juventus-otteluun on odotettavissa kuuma tunnelma. Vanhaa rouvaa vastaan on hävitty kerrasta toiseen Olimpicolla, usein aika traumaattisin tavoin. Viime kauden kotiottelu Juvea vastaan oli yksi koko kauden parhaista päättyen kuitenkin, selittämättömästi, tappioon. Parin vuoden takaa muistissa on myös Dybalan tyhjästä taikoma voittomaali pelin viimeisillä sekunteilla. Nyt jos koskaan on tässäkin tunnelmat. Kaatuihan se Milankin jo San Sirolla.

Onkohan näillä vekkuleilla jotain tekemistä IRR:n päämajan pommi/polttopullo hyökkäyksessä?  Rahkeet ei taida kuitenkaan riittää siihen, että mafian kanssa touhuava IRR curvasta syrjäytettäisiin ihan heti. Ehkä muiden ryhmien avulla voisi onnistua, mutta en pidä todennäköisenä heidän lähtevän väkivallalla paikkaa ottamaan. LAF:in anarkistit ja kovanlinjan kommunistit, jos sellaisia on voivat tehdä poikkeuksen.

En todellakaan usko, että näillä on mitään tekemistä IRR:n tiloihin tehdyn iskun kanssa. Sen juurisyyt ovat jossain aivan muualla. Ylipäänsä pidän aika epätodennäköisenä, että näillä aloitteilla oltaisiin sinänsä horjuttamassa IRR:n asemaa. Sinänsä kuitenkin mielenkiintoisia signaaleja siitä, että avanti ragazzi di buda ei todellakaan kaikkia stadionilla miellytä.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #48 : 08.12.2019 klo 11:34:00ja lopulta 16 vuotta myöhemmin...Voiton arvoa nostaa se, miten Corriere dello Sportkin sen tänään esitti:Dominato dalla Lazio, Lazio joka dominoi Juventusta.

Fantastinen voitto siis, yksi parhaista. Joukkueen peli-ilme oli jopa poikkeuksellinen rohkea ja röyhkeä. Juventukselle annettiin ensimmäiset 25 minuuttia, jonka jälkeen Lazio otti ohjat käsiinsä. Radu sanoi ottelun jälkeen haastattelussa, että Inzaghi oli koko viikon pistänyt puolustuslinjansa harjoittelemaan veren maku suussa sitä, miten Juven prässi puretaan pallollisella pelillä, eikä niin että yhtäkään palloa roiskaistaan silmittömästi ylös. Siltä myös eilen näytti. Yhden infarktin Strakosha ja Acerbi meinasivat aiheuttaa, mutta muuten Lazion pelaaminen oli alakerrasta lähtien pallollisesti itsevarmaa. Keskikentällä superlatiivit ovat jo loppua Sergej'n ja ennen kaikkea taikurin, Veronin täysimittaisen perillisen, Luis Alberton kanssa. Oikealla laidalla Lazzari pelasi yltiöaktiivisen ottelun hoitaen velvoitteensa Alex Sandroa vastaan erinomaisesti. Senaattoritkin onnistuivat hyvin. Immobile sentään päätti, että jättää seuraavan onnistuneen rankkarinsa odottamaan ottelua, jossa sitä todella tarvitaan. Eilen ei tarvittu, etenkään koska joukkueen sympaattisin symboli, Ecuadorin mörkö, sinetöi voiton. Inzaghikin kommentoi Caicedoa pressissä sanoen, että jos hän saattoi toivoa maalia jollekin niin sitten nimenomaan Caicedolle.

Che entra in corsa per lo scudetto, Lazio joka astuu scudettokisaan, oli Corrieren otsikon toinen osa. Tuosta on oltava edelleen eri mieltä. Lazion scudetto vaatisi käytännössä sellaista ihmettä, ettei kukaan avainpelaajista loukkaannu koko kautena. Parolo ei edes parhaiden päiviensä kunnossa kykenisi korvaamaan Luis Albertoa, eikä kukaan Sergej'tä. Heistä molemmilla on myös loukkaantumishistoriaa lähihistoriasta, kuten on myös Leivalla ja Radulla. Onneksi seuran sisältä kukaan ei ole loksauttanut korvaansa näille scudettojutuille. Tavoitteena on ja pysyy neljän kärki. Siinä taistelussa katse kohdistuu pikkuserkkujen lisäksi lähinnä Atalantaan ja Napoliin sekä varauksin sardinialaisiin. Kaikkiin näihin nähden Lazion tilanne vaikuttaa hedelmälliseltä. Heti seuraava sarjaottelu testaa tilanteen vakavalla tavalla, kun vastaan asettuu renessanssia elävä Cagliari vieraissa....

Tänä torstaina Lazio muuten avasi virallisen liikkeen Rooman sydämeen, Via di Propagandalle, Piazza di Spagnan ja Fontana dei Trevin välimaastoon. Rooman matkaajille tiedoksi, aiemmat liikkeethän sijaitsivat sen verran sivummassa.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #49 : 15.12.2019 klo 03:00:07

https://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc

Siinä se! Ei muuta sanottavaa! Grande Lazio!

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines