FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
14.10.2019 klo 14:27:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2019-20  (Luettu 6954 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #25 : 25.09.2019 klo 20:52:38

Mahtoi vaikuttaa maajoukkuetauko hieman negatiivisesti peliesityksiin, koska kauden kaksi ensimmäistä peliä olivat mahtavaa katseltavaa, vaikka täyttä pistepottia ei tullutkaan. SPALia vastaan peliä en nähnyt, mutta kuuntelin auton ratissa ja sen perusteella en menettänyt oikein mitään. Voittohan siitäkin olisi pitänyt ottaa ja tarjolla oli, mutta ilmeisesti aika väsynyttä ja ylimielistä pelaamista ja SPALille ansaittu voitto. Enää en muista, ehkä ihan tarkoituksellisesti, miten peli Clujia vastaan meni, mutta muistan, että Jony oli todella hyvä. Useita loistavia keskityksiä ja todellinen pelote hyökkäyssuuntaan. Toki ihan ymmärrettävää, että kapteeni saa Serie A:ssa vastuun kokemuksen ja luotettavuuden takia, mutta mielelläni näkisin Jonyakin aloituksessa välillä.

Parmaa vastaan Lazio oli taas ylivoimainen. Tai lähinnä tuntui, että Parma pelasi aivan liian passiivisesti ja ennakkoon pelkäämäni kaksikko Inglese ja Gervinho olivat täysin turisteja. Joten ihan liikaa en lukisi Lazion hyvyydeksi tuota voittoa, vaan lähinnä Parma oli ihan älyttömän huono. Nyt sitten todellinen testi tulikuumaa Interia vastaan, mutta toisaalta altavastaajan asema suosii Laziota ja antaa paljon tilaa Correan ja Immobilen juoksuille - jos nyt siis pääsee aloitukseen. Immobilen käytöksestä vaihtoon tullessa on mielestäni tehty ihan liian suuri numero ja itse toivon Ciroa aloitukseen.

Edit. Ja niinhän siinä kävi, että Ciro aloittaa penkiltä. En kyllä oikein hyväksy tätä, ellei siellä sitten ollut vielä jotain sanaharkkaa Inzaghin ja Ciron välillä. Mutta myös Jony joutuu suoraan kovaan paikkaan, kun Lulic on sivussa jostain syystä kuten myös Leiva, jonka tilalla on kuitenkin luotettava Parolo. Radullahan on flunssaa, joten se tiedettiin, mutta neljä avauksen pelaajaa poissa, niin voi tulla hankalat paikat. Nyt jos koskaan Strakoshalta tarvittaisiin loistava peli, ettei ainakaan siihen kaadu. Toki myös Bastos jännittää aina.
« Viimeksi muokattu: 25.09.2019 klo 21:06:09 kirjoittanut Olpe »
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #26 : 29.09.2019 klo 20:09:17

Milanossa esitys oli hyvä, vaikka jälleen kerran tehottomuus maalin edessä maksoi pisteet. Tänään viimeistely sattui kohdilleen ja tulos oli sellainen, joka olisi jo pari kertaa aiemminkin tällä kaudella ansaittu. Kun SMS ja Luis Alberto hyrräävät keskikentän keskellä nyt nähdyllä tasolla ei paljoa provinssivastustajien bunkkerit auta. Ilohan sitä on katsella, kun jatkuvat avaavat syötöt pistävät Immobilen maalijahtiin ja vastustajan puolustuksen valtavaan paineeseen.

Mitä tulee näihin alkukauden kilpailupareihin Bastos vs. Radu, Vavro/Patric vs. Luiz Felipe ja Jony vs. Lulic, niin vähitellen alkaa olla jonkinlaiseen synteesiin mahdollisuuksia. Selvästi ehjimmillään puolustus on ollut muodossa Luiz Felipe - Acerbi - Radu. Bastos on pätevä varamies laidoille, mutta en näkisi tarvetta muokata peruspakkaa. Felipe tuntuu kehittyvän hyvää tahtia (tänään mukavan brasilialainen esityö Ciron maaliin), joten nyt voisi olla aika rauhoittaa paikka hänelle ja toivoa etteivät loukkaantumiset aiheuta uudestaan takapakkia. Jonylle kävi San Sirolla kylmät. Jälkiviisaana on helppo sanoa, että avausdebyytti sarjassa olisi pitänyt katsoa helpompaan paikkaan. Espanjalaisella on pitkä matka Lulicin tasolle puolutussuunnassa. Milanossa ei tosin nähty niitä tavaramerkkikeskityksiäkään. Sisäänajossa on hyvä ottaa siis edelleen malttia, vaikka olenkin siitä periaatteessa samaa mieltä, että Lulicin paikka on vähitellen vakioavauksesta sivussa. Lukakukin on muuten ilmestynyt kokoonpanoon. Ei näyttänyt vatsakaan enää aivan niin pullealta kuin vielä viime keväänä.

Edit. Ja niinhän siinä kävi, että Ciro aloittaa penkiltä. En kyllä oikein hyväksy tätä, ellei siellä sitten ollut vielä jotain sanaharkkaa Inzaghin ja Ciron välillä. Mutta myös Jony joutuu suoraan kovaan paikkaan, kun Lulic on sivussa jostain syystä kuten myös Leiva, jonka tilalla on kuitenkin luotettava Parolo. Radullahan on flunssaa, joten se tiedettiin, mutta neljä avauksen pelaajaa poissa, niin voi tulla hankalat paikat. Nyt jos koskaan Strakoshalta tarvittaisiin loistava peli, ettei ainakaan siihen kaadu. Toki myös Bastos jännittää aina.

Ciruzzo toki mokasi tuossa ja maksoi tästä myös samantien kurinpidollisen hinnan. Oli ilmeisesti joutunut myös Peruzzin isälliseen puhutteluun, mikä on sinänsä ihan hyvä. Sen voinee kuitenkin jo sanoa, että lehdet kirjoitelkoot mitä kirjoittelevat. Ei nimittäin tänään näyttänyt siltä, että tästä olisi jäänyt mitään pahaa verta miesten välille. Immobile etsi maalinsa jälkeen kentän laidalta Inzaghin ja asia tehtiin selväksi myös kaikenlaisille toimittajanhaahkoille:

mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #27 : 04.10.2019 klo 11:57:36

Taas helpohkon voiton jälkeen vaikea peli Rennesiä vastaan kotona. Varmaan osin kierrätyksen takia oltiin välillä ihan köysissä, mutta Mister varmasti myhäilee tyytyväisenä. Vihdoinkin peli missä isot tykit osin tuotiin vaihdosta ratkaisemaan. Tästä on hyvä jatkaa.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #28 : 05.10.2019 klo 16:12:22

Kyllähän ranskalaisia vastaan paljastui kovin ikävällä tavalla keskikentän penkkiosaston ja aloittajien välinen ero. Kyse ei toki ole vain pelaajien absoluuttisesta tasosta, osa selittyy silläkin etteivät Berisha ja Cataldi ole juuri koskaan pelanneet yhdessä. Silti Lazion tekeminen oli tuolla ensimmäisellä puoliajalla aivan luokatonta ja luovuudettomuudessaan surkeaa. Sitten kun kentälle saapuivat SMS ja LA kaikki muuttui ja ottelu ratkesi "ongelmitta". Erityisesti Berishan kohdalla mietityttää, onko hänestä koskaan sopivaksi palaseksi Inzaghin Lazioon. Ei tunnu lainkaan tietävän, mitä tehdä pallon kanssa ja ylösjuoksut melko päätöntä säntäilyä, edelleen. No, voittohan tuosta nyt kuitenkin tuli ja vaihtopenkiltä tulleiden isojen nimien itseluottamus tuntuu olevan taivaissa. Luis Alberto kutsuttiin myös Espanjan maajoukkueeseen - ihan ansaitusti. On antanut muuten tällä kaudella isoissa sarjoissa toiseksi eniten (Kevin De Bruynen jälkeen) ratkaisevia maalisyöttöjä.

Huomenna on luvassa emotionaalinen matka Bolognaan. Tulee olemaan ottelunakin todella haastava, mutta mietteet ovat silti monilla taivaansinisillä ensisijaisesti Sinisan voinnissa. Inzaghi, Sinisan monivuotinen pelitoveri ja hyvä ystävä, avasi tänään tiedotustilaisuuden lausumalla:

"Senz'altro il primo pensiero va a Sinisa, un guerriero. Sono sicuro al 100% che vincerà la sua battaglia. È un caro amico, ci penso spesso, quando sono arrivato a Roma per me è stato molto importante, era uno dei vecchi, mi ha aiutato a integrarmi, con lui abbiamo condiviso tante vittorie. Se non avrò modo di abbracciarlo domani, lo farò sicuramente all'Olimpico alla gara di ritorno".

"Epäilyksettä, ensimmäinen ajatukseni menee Sinisalle, taistelijalle. Olen täysin varma, että hän voittaa taistelunsa. Sinisa on rakas ystäväni, jota ajattelen usein. Saavuttuani Rooman hän oli minulle erittäin tärkeä, yksi (joukkueen) kokeneimmista, joka auttoi minua kotiutumaan. Hänen kanssaan jaoimme monia voittoja. Jos en pääse halaamaan hän huomenna, teen sen varmasti seuraavassa ottelussamme Olimpicolla."

Daje Sinisa!
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #29 : 05.10.2019 klo 21:06:50

Ilman Sergejtä ja Luis Albertoa Lazion pelinrakentelu on tosiaan todella hampaatonta ja mielikuvituksetonta. Berisha on pelityyliltään Parolomainen taistelija ja raataja, mutta jotain on pielessä edelleen. Itseluottamus kateissa kenties... Cataldi on mikä on, suorittaja joka ei mitään ihmeitä ole ikinä tarjonnut, mutta ei myöskään pettänyt.
Sergejn sopimusta ollaan jälleen kerran sorvaamassa uuteen uskoon, jos tiedotusvälineisiin on luottamista. Niiden perusteella miehestä olisi tulossa Lazion parhaiten palkittu pelaaja (ohittaen Immobilen) noin 3 milj. vuosiansioilla sekä bonukset päälle. Sekä vuoteen 2024 ulottuvalla paperilla.
Hieno homma, jos näin on. Samoin Correalle sekä Luis Albertolle ollaan tekemässä uusia soppareita, mikä kuulostaa paremmalta kuin hyvältä.
Lainaus
Luis Alberto kutsuttiin myös Espanjan maajoukkueeseen - ihan ansaitusti.
Todella ansaittu. Jonkinlaista aliarvostusta miestä kohtaan tuntuu olevan edelleen, vaikka näytöt puhuvat toista.

Bologna matsissa tulee olemaan varmasti erityinen lataus... Nopeaa tervehtymistä Sinisalle, jonka vaparit oli omaa luokkaansa.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #30 : 09.10.2019 klo 14:08:15

Pakko sitä peliaikaa on antaa, jos odottaa näyttöjä. Berisha ja Jony nyt ainakin sitä tarvitsee. Pitkä on kausi joten saa nähdä. Tunteikkaassa pelissä Bolognaa vastaan tasattiin pisteet. Ihan ok tulos kaikenkaikkiaan.

 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines