FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.07.2020 klo 07:53:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2019-20  (Luettu 33368 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #50 : 15.12.2019 klo 03:51:15

https://www.youtube.com/watch?v=dM3JaFTcA_c
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #51 : 17.12.2019 klo 21:49:51

Ja sieltä, sieltä. Kahdeksas peräkkäinen voitto, joka oli samalla kaikista näistä vaikein. Tiedossa oli, että hurmoksessa oleva Cagliari olisi kotonaan yksi sarjan inhottavimmista vastustajista, ja näin myös kävi. Tosiasiassa sardinialaiset olisivat voineet voittaa ottelun ennen lisäaikaa, mutta ensisijassa Strakosha ja Acerbi pelastivat tilanteen. Mitenkään epäansaitut pisteet nämä eivät silti olleet. Lazio piti palloa ja dominoi ottelua teknisellä ylivoimalla leijonanosan ottelusta ja jyräsi lopulta ohi määrätietoisuudellaan. Inzaghin jokainen vaihto onnistui myös erinomaisesti. Cataldi oli Leivaa paremmalla jalalla liikkeellä, Jony alusti voittomaalin, jonka (tietenkin) teki Caicedo.

Inzaghi on nyt saavuttanut Delio Rossin ja Stefano Piolin peräkkäisten voittojen määrät. Rossi teki tuon kaudella 2007-08 ja Pioli 2014-15. Nuo ovat myös ne kaudet, jolloin Lazio viimeksi ponnisti neljän kärkeen ja CL:n karsintoihin. Sen pitäisi olla myös nyt ainoa mittari ja rajapyykki, jota katsoa. Eroa on saatu revittyä 5. majailevaan Cagliariin 7 pistettä, ja luultavasti tärkeämpää kyllä Atalantaan 8 pistettä ja Napoliin peräti 15 pistettä. Syksyn ainoa murheenkryyni, luovuttaminen EL:ssä heti alkuunsa, asettuu tässä varsin selkeään valoon. Aiempina kausina EL:ssä on sätkitty mukana täydellä tarmolla, mutta tällä kertaa koko kilpailu jätettiin B-kokoonpanolle kuin selvänä myönnytyksenä sille, ettei vanhoja "virheitä" haluta toistaa. Atalanta ei viime kaudella läpäissyt edes EL:n karsintoja ja nautti tästä etenkin keväällä selvästi. Se pitäisikö Lazion B-kokoonpanonkin riittää jatkoon nyt nähdystä lohkosta, on toinen kysymys. Luultavasti pitäisi, mutta tällä kertaa henkinen sitoutuminen näytti ensimmäisestä Cluj-ottelusta eteenpäin aika vajaalta. Viime torstainen ottelu ei enää kiinnostanut kuin korkeintaan junioripuolen debytanttia Luca Falboa.

Piolin ja Rossin voittoputkia pitemmän on Laziossa vetänyt vain ja ainoastaan Svennis Eriksson. Mies scudetton takaa. Taas eilen jokainen toimittaja tunki Lazion toimitsijoiden ja haastateltavien eteen scudettokysymystä. Tarehan sen sanoi, että jos tämä on sarjatilanne kaksi kierrosta ennen kauden loppua niin puhutaan asiasta uudestaan. Sillä välin ehtii miettiä muitakin asioita, kuten heti tänä viikonloppuna pelattavaa Supercoppaa. Takuulla Juventus lähtee otteluun tavallistakin motivoituneempana, kosto mielessään. Voi tulla kylmät ensimmäiset puoli tuntia, ainakin. Jos vanha rouva pysyy sen aikaa aisoissa nousevat mahdollisuudet pokaaliin vähitellen, koska sen verran murhaavia Lazion toiset puoliajat ovat tällä kaudella olleet. Pelipaikkahan on täyttä rienausta, eikä Supercoppalla kovin suurta merkitystä isossa kuvassa ole. Silti, olisi kieltämättä melkoista voittaa Juventus taas.

Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #52 : 23.12.2019 klo 12:08:36Buon natale laziali!

Inzaghin mukaan hetki on maaginen ja sitähän se onkin. Lazio on nyt iskenyt Juventuksen kahdesti täysin kanveesiin kahden viikon sisällä. Juventuksen, joka ei ole tälläkään kaudella hävinnyt kenellekään muulle ja jonka tridenten palkkakulut vastaavat yhteensä lähes koko Lazion kokoonpanoa. Puhuvat Demiralista tulevaisuuden Monterona, kun vastapuolella liukutaklauksillaan hurmaa Brasilian nelosdivarista aikoinaan parilla tuhannella eurolla hankittu Luiz Felipe.

Eilinen oli etenkin Senad Lulicin ottelu. Niin monta kertaa kun kapteenia tulee kirottua louhikkokosketusten jälkeen, niin tämä on hyvä muistaa: ollut voittamassa Laziolle neljää pokaalia ja ratkaissut näistä kaksi omilla maaleillaan. Ja mitä sanoa siitä, miten 33-vuotias pormestari pyöritteli De Scigliota ennen Luis Alberton maalia? Leggenda! Myös Cataldilta kruunu erinomaiselle syksylle. Kohta alkaa jo herätä kysymyksiä siitä, pitäisikö mies pistää avaukseen.

Tietysti Supercoppa on Supercoppa, mutta tietynlainen patsastelun paikka tämä selvästi on Tarelle ja Lotitolle, etenkin kun huomioidaan se, että Juventus voitettiin jo toistamiseen tällä kaudella. Tare kommentoi asiaa sanoen viisaasti: "È un trofeo che voglio dedicare anche ai funghi che escono dopo la pioggia." ("Tämä pokaali on omistettu sienille, jotka nousevat sateen jälkeen"). Viittaus oli selvä, ja kohdennettu etenkin niille, jotka varsinkin roomalaisessa (lue romanistojen täyttämässä) mediamaisemassa alkavat heti ensimmäisen Lazion tappion jälkeen länkyttää siitä, miten seuralta puuttuu kaikki kunnianhimo. Totta on, että joukkueella on omat heikkoutensa, jotka varmaan vielä kevätkaudella aiheuttavat ongelmia. Samalla resursseihin nähden etenkin Taren työnjälki on kiitettävää.Presidentilläkin se vatsa vain kasvaa. Mikäs siinä, tämä oli hänen valtakautensa 6. voitettu pokaali, joka samalla nostaa Lazion palkintokaapin kokonaismäärän kuuteentoista. Siinä on muuten kaksi enemmän kuin kaupungin kakkosseuralla.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #53 : 23.12.2019 klo 13:35:40

On aina positiivista, kun Juventuksen hegemonia horjuu. Oli kyseessä sitten vaikka Lazio. Onneksi olkoon lazialet ja Hyvää Joulua forkan punakeltaisesta päädystä Ylos
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 23.12.2019 klo 16:07:58

Mikäs siinä, tämä oli hänen valtakautensa 6. voitettu pokaali, joka samalla nostaa Lazion palkintokaapin kokonaismäärän kuuteentoista. Siinä on muuten kaksi enemmän kuin kaupungin kakkosseuralla.
Jos nämä kesken kauden pelatut Supercoppa-hassuttelut lasketaan, niin kai olet ottanut huomioon myös Roman kesällä pokkaaman Bonsai-puun?
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #55 : 23.12.2019 klo 17:18:46

Jos nämä kesken kauden pelatut Supercoppa-hassuttelut lasketaan, niin kai olet ottanut huomioon myös Roman kesällä pokkaaman Bonsai-puun?

Vaistomaisesti oletin, että Roma on jo lisännyt tuon Trigorian tyhjään europalkintokaappiin, huomioiden etenkin sen, että kesällä kun tästä pokaalivertailusta nousi Corriere dello Sportissa oikea keskustelu romanistat vetosivat siihen, että seura on voittanut vuonna 1961 Inter-Cities Fairs Cupin (Coppa delle Fiere). Väliäkö sillä, että UEFA ei tuota hassutteluturnausta varsinaisesti tunnusta minkäänlaiseksi viralliseksi kansainväliseksi voitoksi. Supercoppahan itsessään on siitä vaativa finaali, että se edellyttää pohjalle vähintään finaalipaikan, mieluiten voiton sellaisesta. Ja niitä Romalla on viimeiseltä vuosikymmeneltä... ahi, jouluhengen nimissä olkoot. Kohti Andrea Petangaa ja sen yli, serkut. 
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #56 : 23.12.2019 klo 17:48:35

Ja kaiken tämän gloorian jälkeen Signori säntäilee sinne minne aina, räksyttämään ja keräämään huomiota isommaltaan.

No, hienosti tehty, mutta menehän takaisin leikkimään siitä.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #57 : 23.12.2019 klo 18:13:01

Kausiotsikossa säntäilylle Ylos
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #58 : 23.12.2019 klo 18:34:13

Ja kaiken tämän gloorian jälkeen Signori säntäilee sinne minne aina, räksyttämään ja keräämään huomiota isommaltaan.

No, hienosti tehty, mutta menehän takaisin leikkimään siitä.

Niin se bonsaimetsä vastaa kuin sinne huudetaan (ilmeisesti leikkikentällä nimeltä Lazion kausitopic asti). Joka tapauksessa, voimia Lazion otteluiden lisäaikaminuuttien mittaamiseen ja Roman stadionprojektin liveseurantaan. Kun Lazio voittaa tiedänpähän ainakin sen, että punta on langoilla ja mietin mielissäni tätä: https://www.youtube.com/watch?v=3r77i3uvLJE
Simba

Poissa Poissa


Vastaus #59 : 23.12.2019 klo 20:41:31

Ja kaiken tämän gloorian jälkeen Signori säntäilee sinne minne aina, räksyttämään ja keräämään huomiota isommaltaan.

No, hienosti tehty, mutta menehän takaisin leikkimään siitä.

No helvetti, hetken jo luulin lukevani Signorin avaamaa Lazion omaa kausitopiikkia. Onneksi meillä on punta oikaisemassa isoimpia väärinkäsityksiä.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #60 : 29.12.2019 klo 14:53:41

Leveitä hymyjä Lazion joulujuhlissa menneellä viikolla. Katseet on kuitenkin käännetty jo tulevaan. Ensimmäiseksi pitäisi luovia läpi tammikuun siirtomarkkinat. Vähän sellainen tunne, ettei ketään ole tulossa, koska seurassa katsotaan tilanteen olevan niin harmoninen. Ei ole ollut juttuja, että Inzaghikaan olisi pyytänyt vahvistuksia. Yksi sellainen saattaisi silti olla Salernitanassa räjähtävän kauden pelannut ja Lazion omistama viime kesän hankinta Sofian Kiyine. Marokkolaisnuorukainen voisi periaattessa tulla keskikentälle, etenkin jos Berisha lähetetään muualle (todennäköisimpinä vaihtoehtoina puhuttu Hellaksesta ja SPALista, joihin Laziolla on erinomaiset välit). Silti akuutein tontti lienee keskikentän vasen laita, jossa Lulic huhkii edelleen valtavia minuutteja isolla intensiteetillä. Lukaku on jälleen rikki ja lieneekö enää kuntoutumassa huipulle? Jony ei edelleenkään vakuuta lainkaan puolustussuuntaan. Siinä missä Lazzari enemmän kuin ratkaisi oikean laidan ongelmat ollaan vasemmalla siis tavallaan lähtötilanteessa. Scudettohassuttelujen osalta siirtomarkkinat ovat reality check; "päävastustajat" tuovat sisään miljoonilla ja miljoonilla vidaleita sun muita..

Toinen kysymys koskee jatkosopimuksia. Parolo (unohtui muuten mainita että oli Cataldin tavoin loistava supersub viikko sitten) ehti jo sanomaan, ettei halua olla mikään taakka seuralle, jolta on saanut näin paljon, joten hän ei ala jatkosopimusta ruinaamaan. Muistuttipa taas miten hieno mies kyseessä on. Sama koskee Lulicia. Kapteeni on kuitenkin todistanut, että hänessä voisi olla vielä virtaa jatkaa Laziossa. Jollain tavoin bosnialaislegenda myös ansaitsisi mahdollisen jatkon, etenkin jos se johtaisi siihen että mies pääsee esiintymään CLssä.

Supercoppan jälkeen italialainen urheilumedia on jälleen laskenut Taren strategian rahallista menestystä. Laskutavoista riippuen nykyinen avauskokoonpano on rakennettu nykyrahassa lähes mitättömillä investoinneilla (vain SMS maksanut 20 miljoonaa, muut Correaa lukuun ottamatta paljon alle sen). Niinpä onkin hyvä muistella vuosikymmenen vähemmän onnistuneita siirtoja. Floppikimaran hehkua himmentää tosin se, ettei näistä monistakaan maksettu juuri mitään. Silti topparitonteille on kyllä tungosta:

---------------------Carrizo--------------------------------

Cavanda---Mauricio (Novaretti)—Wallace (Bisevac)------Garrido

-----------------------Badelj---------------------------------

Kakuta----------Leitner---Morrison (Berisha)---------Durmisi

------------------Alfaro (Djordjevic)----Postiga----------------

valmentaja luonnollisesti: Davide Ballardini.

Näistä sankareista muuten Durmisi siirtyy tammikuussa jo vahvistetuin tiedoin Ranskaan, luojan kiitos.

Vuosikymmenen paras kokoonpano ei niin suuresti eroaisi nykyisestä avauskokoonpanosta. Tietysti sillä poikkeuksella että ikityylikäs Bebbe Biava kuuluisi avaukseen, ja varmaan hollantilainen juudaskin. Candreva menisi myös pitkäaikaisemmilla näytöillään ohi Lazzarin (tai Bastan). Parhaiden päivien Anderson ja Hernanes haastaisivat kunniakkaasti Correan ja Alberton, mutta en menisi silti vaihtamaan näitä päittäin.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #61 : 04.01.2020 klo 14:18:55

Paluu arkeen koittaa Supercoppan juhlintojen jälkeen huomenna ja vastassa vieraissa Brescia. 9 voitto putkeen Serie A:ssa on tähtäimessä, eikä todellakaan ole mikään mahdoton homma, Brescia ei kyllä ole vakuuttanut ollenkaan. Ainut huolenaihe on Luis Alberton ja Lucas Leivan puuttuminen tästä ottelusta jolla varmasti on merkitystä pelinrakenteluun. Heidän paikkansa ottavat melko varmasti Cataldi ja Parolo, jotka molemmat ovat tosin esiintyneet hyvin tullessaan vaihdosta sisään, joten eiköhän homma hoideta heilläkin.

Kyllähän selvä on että tämän kauden päätähtäin on Chämppäri sijoitus ja puheet Scudettosta ovat aika hulluja tässä vaiheessa kautta, eikä sitä todellakaan kukaan odotakaan. Tietenkin saa aina haaveilla...
Sisään ei varmastikaan ole tulossa ketään ja Salernon kaverit taitavat jäädä sinne koko kaudeksi, eikä sieltä näiltä näkymin ole tulossa ketään.
Berisha varmaan lähtee jonnekin, ja varmaan hyvä näin kaikille. Miehen Lazio ura on kyllä ollut pohjanoteeraus.

Ensi kauden joukkueen rakennus on jo käynnissä ja Eibarin kapteeni Gonzalo Escalante on tulossa kesällä ilmaiseksi:

https://www.football-italia.net/148253/lazio-secure-eibars-escalante
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #62 : 04.01.2020 klo 17:13:43

Formellossa oli tosiaan portit auki ja kannattajat vastasivat tähän hienosti. Paikalla oli maanantaina noin 12 000 lazialea, ja pelaajat kiittivät tuesta vuolaasti. Jopa kaiken nähnyt Radu näytti liikuttuneen.

Paluu arkeen koittaa Supercoppan juhlintojen jälkeen huomenna ja vastassa vieraissa Brescia. 9 voitto putkeen Serie A:ssa on tähtäimessä, eikä todellakaan ole mikään mahdoton homma, Brescia ei kyllä ole vakuuttanut ollenkaan. Ainut huolenaihe on Luis Alberton ja Lucas Leivan puuttuminen tästä ottelusta jolla varmasti on merkitystä pelinrakenteluun. Heidän paikkansa ottavat melko varmasti Cataldi ja Parolo, jotka molemmat ovat tosin esiintyneet hyvin tullessaan vaihdosta sisään, joten eiköhän homma hoideta heilläkin.

Oletan Brescian pistävän vastaan ihan kunniakkaasti. Corinin alaisuudessa tuo joukkue ei ole kuitenkaan materiaalinsa nähden kovin montaa huonoa ottelua pelannut. Cellinon sekoilut Grosson kanssa pistivät toki kauden jäihin toviksi, mutta sinänsä edellytyksiä olisi pitää sarjapaikka hyvinkin hengissä. Lazion keskikentän tilanne on jossain määrin huolestuttava, koska Cataldikin taistelee vammojensa kanssa aikaa vastaan. Kauhukuvat EL:ssä nähdystä pelinrakentelusta ilman Albertoa ja Leivaa muistuvat jo mieleen, siellä Cataldikaan ei oikein yksin pärjännyt. Tänään ehdittiin jo raportoida, että Inzaghi harkitseekin Correan laskemista Alberton paikalle keskikentällä, samalla niin että Caicedo ja Immobile avaavat molemmat kärjessä. Voi Parololla kiirettä pitää keskikentän pohjalla... Joka tapauksessa nyt nähdään ensimmäisiä kertoja Serie A:n puolella, miten joukkue vastaa isoihin poissaoloihin.

Ensi kauden joukkueen rakennus on jo käynnissä ja Eibarin kapteeni Gonzalo Escalante on tulossa kesällä ilmaiseksi:

https://www.football-italia.net/148253/lazio-secure-eibars-escalante

Luultavasti paikkaa Parolon todennäköisen lähdön (sopimus päättyy). Nämä haut La Ligasta ovat olleet hiukan ristiriitaisia. Yhtä Albertoa vastaan on tullut pari durmisia ja eliseuta. Toki taas kerran (kuten kesällä Jonyn kohdalla) taloudellisesti täysin riskitön hankinta.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #63 : 05.01.2020 klo 23:10:17

Sieltä se 9 voitto putkeen tuli ja taas kerran lisäminuuteilla. Onhan tää aika uskomatonta millä prosentilla näitä matseja ollaan käännetty lisäajalla voitoiksi. Suurilla joukkueilla on tämä kyky ja täytyy nyt todeta että tämän kauden joukkue on SUURI ! Vaikkakin talismaani Luis Alberto puuttui, silti homma toimi riittävästi.

Lainaus
Correan laskemista Alberton paikalle keskikentällä, samalla niin että Caicedo ja Immobile avaavat molemmat kärjessä. Voi Parololla kiirettä pitää keskikentän pohjalla
niinhän siinä kävi ja ihan hyvin toimi, täysin Lazion hallinnassa koko matsi lukuunottamatta Luiz Felipen nukahtamista Balotellin kanssa. Eli variaatioita riittää ja tätä tarvitaan pitkän kevään aikana jos ja kun ihanne kokoonpano ei ole aina saatavilla.

Lainaus
Nämä haut La Ligasta ovat olleet hiukan ristiriitaisia
Juurikin näin, onneksi Escalantella on jo kokemusta kauden verran Italiasta Catanian paidasta, joten tietää paikallisen tyylin.

Mielestäni Parololle ja Lulicille voitaisiin sorvata vuoden jatkot, kun Berisha ja veijarit siirtyvät muualle. Näin ei uusille tulokkaille pistettäisi turhan kovaa painetta ja penkiltä löytyisi sitten kokemusta...
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #64 : 06.01.2020 klo 00:04:38Lazion virallisilla sivuilla valittu vuosikymmenen joukkue. Ihan jees, tietenkin makuasioista ei voida kiistellä. Klose olisi omasta mielestäni kompannut Ciroa hyökkäyksessä... Mutta muuten aika lailla samaa mieltä...

« Viimeksi muokattu: 06.01.2020 klo 00:39:10 kirjoittanut fads »
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #65 : 06.01.2020 klo 11:32:46

Ledesmaa ei ilmeisesti kukaan muista ja kyrpä lichsteiner 2010-2011 suorituksella vuosikymmenen paras? Hyvä että huumoria löytyy.

Hienosti on kyllä joukkue muuten pelannut.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #66 : 06.01.2020 klo 13:20:03

Sieltä se 9 voitto putkeen tuli ja taas kerran lisäminuuteilla. Onhan tää aika uskomatonta millä prosentilla näitä matseja ollaan käännetty lisäajalla voitoiksi. Suurilla joukkueilla on tämä kyky ja täytyy nyt todeta että tämän kauden joukkue on SUURI ! Vaikkakin talismaani Luis Alberto puuttui, silti homma toimi riittävästi.

 niinhän siinä kävi ja ihan hyvin toimi, täysin Lazion hallinnassa koko matsi lukuunottamatta Luiz Felipen nukahtamista Balotellin kanssa. Eli variaatioita riittää ja tätä tarvitaan pitkän kevään aikana jos ja kun ihanne kokoonpano ei ole aina saatavilla.

Aavistuksen nuhaistahan tuo pelaaminen oli, koska Correa (joka sinänsä pelasi ihan hyvän ottelun) ei luonnollisesti pyörittäny peliä samalla rytmillä kuin Alberto. Siinä missä Alberto harvoin pysäyttää hyökkäykset, jäi pallo nyt toisinaan Correan kikkailun jalkoihin. Sikäli siis ihan ymmärrettävää että Brescian bunkkeria vastaan maalinteko tai maalipaikoille pääseminen oli haastavaa. Onneksi joukkueen neljästä tenorista (Dino Zoffin ja kumppanien termi Sergej'llle, Luis Albertolle, Correalle ja Immobilelle) Immobile oli taas entisensä, siitä huolimatta että vietti viime viikosta osan rankassa kuumeessa. Ja iso hatunnosto muuten jälleen Caicedolle. Hankki Cistanan pilkun, punaisen ja teki esityön voittomaaliinkin. Kaikenlaista Petagnaa ja Kalinicia joukkueeseen on huhuissa tuotu Caicedon saapumisesta lähtien, mutta ecuadorilainen on ollut alusta saakka Inzaghin suosikki hyvästä syystä. Olisiko mitään tolkkua pitää penkillä jotain 20 miljoonan miestä vielä isommalla palkalla, kun kuitenkin Caicedo vastaa aina kutsuhuutoon kiitettävästi?

Joka tapauksessa, käsittämätön putki sai siis jatkoa. En muista toista vastaavaa ajanjaksoa, jossa otteluita käännetään eduksi tällaisella tavalla. Katsotaan miten käy kun vastaan tulee yksi viime vuosien suurista nemesiksistä, Napoli.

Ledesmaa ei ilmeisesti kukaan muista ja kyrpä lichsteiner 2010-2011 suorituksella vuosikymmenen paras? Hyvä että huumoria löytyy.

Kieltämättä sveitsiläinen nilkki on tuon kokoonpanon musta lammas. De Vrij on toki hänkin moraaliton valinta, mutta pelaajana sentään tähti - myös Laziossa (Lichtistä en ole niin varma edes siinä). Jos oikea laitapakki on oltava niin ei se oikein kukaan muu voi olla kuin Basta. Ei sentään Matuzalemia taidettu antaa edes äänestysvaihtoehdoksi? Marchetti oli vuosina 2011-2013 Serie A:n paras maalivahti, mutta viimeiset kaudet sisälsivät sen verran monta farssia, että katsoisin Strakoshan kokonaisuudessaan paremmaksi. Ledesma, yksi hienoimmista miehistä Laziossa koskaan, olisi sopiva sydämen valinta keskikentälle. Piti keskikenttää pystyssä silloin kun se muuten olisi sortunut. Sama koskee myös Stefano Mauria. Vaikea silti kiertää sitä, että Alberto ja Leiva ovat parissa kaudessa nostaneet joukkueen kokonaistasoa selvästi.

Mutta sitä pidän fadsin tavoin selvänä, että Miro kuuluu tuonne. Saksalainen oli ja on edelleen kokonaisvaltaisin ja ammattimaisin hyökkääjä, jonka olen Laziossa nähnyt. Toivottavasti Klosekin nähtäisiin taas pian Olimpicolla vip-aitiossa tukemassa omiaan.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #67 : 06.01.2020 klo 23:01:25

Sehän tosiaan riippuu, että miten tuon kukin haluaa määritellä, että kenet valitsee vuosikymmenen joukkueeseen. Mielestäni Lichtsteiner on hyvä valinta, koska oli oman pelipaikkansa parhaimpia pelaajia maailmassa huipulla ollessaan ja jo ennen sitä juuri Laziossa. Forrest Gumpin myynnin jälkeen Lazion oikea laita oli ongelma Bastan ostoon asti ja hänelläkin oli käytännössä vain yksi hyvä kausi Laziossa, jonka jälkeen taso alkoi laskemaan. Tosin hieman ehkä kärjistetysti. Lazzari on nyt nostanut tasoaan vaikean alkukauden jälkeen ja ollut tärkeä osa tätä voittoputkea ja uskon, että edessä on useita hyviä kausia vielä, joten ehkä hänet nähdään sitten seuraavan vuosikymmenen tähdistöjoukkueessa. Eli on tuo oikea laita ollut suuri ongelma Lichtsteinerin myynnistä alkaen eli kymmenen vuoden ajan.

Klosesta taas täysin samat ja kuuluisi omaan tähdistöjoukkueeseen ehdottomasti. Ledesmalle taas tilaa ei ole, mielestäni Biglia ja Leiva molemmat parempia pelaajia, vaikka entinen kapteeni hyvä pelaaja olikin ja sympaattinen persoona. De Vrijin ja Biavan välillä on vaikea tehdä valintaa, De Vrij on monipuolisempi pelaaja, mutta Biava pelasi omassa roolissaan mahtavasti ja sopi Rejan puolustavaan joukkueeseen täydellisesti. Eli käytännössä olen erittäin tyytyväinen sekä formaatioon ja valintoihin, jotka tuohon fanien valitsemaan vuosikymmenen tähdistöjoukkueeseen valittiin. Vain Klose tosiaan Alberton tilalle. Ja mahdollisesti Alberto taas keskikentälle SMS:n tilalle. Maurin mielelläni näkisin mukana, mutta ikävä kyllä taso ei riitä hänelläkään Albertoa, SMS:ää tai edes Andersonia vastaan.

Parolosta olisin valmis luopumaan, mutta Cataldista en. Menee jo toiston puolelle, mutta Danilo on yllättänyt minut ja ansaitsisi ehdottomasti jatkoa, jos vaan on valmis hyväksymään nykyisen pienemmän roolin Laziossa. Toki Leivallakin alkaa ikä jo painaa, että siinäkin mielessä siellä saattaisi olla pelipaikkaa auki enenevissä määrin. Toki muutenkin Leivalle tulisi miettiä korvaajaa, koska Cataldi ei puolustussuuntaan ihan yhtä hyvä ole. Talvimercatossa siitä hyvä tilanne, ettei joukkue oikeasti tarvitse vahvistuksia oikeastaan minnekään. Nykyinen miehistö on tarpeeksi hyvä saavuttamaan UCL-paikkaan oikeuttavan sijoituksen ja en usko, että tarjolla olisi mitään hyviä kaappauksia.

Mutta tosiaan tällä hetkellä on kiva olla Laziale, joukkue pelaa parasta jalkapalloa yli kymmeneen vuoteen (joskin Piolin Lazio oli viihdyttävämpi ajoittain, mutta toisaalta ei sitten ihan näin tulosvarma ja tasapainoinen kuin tämä Inzaghin Lazio). Ja etenkin joukkueen henkinen kypsyys on sata kertaa vahvempaa kuin miesmuistiin. Pelejä käännetään voitoiksi lisäajalla ja missään vaiheessa ei iske epätoivo. Toki ei pidä nuolaista ennnen kuin tipahtaa, mutta tämä on se tekijä, jota olen kaivannut pitkään Laziolta ja joka erottaa mestarit häviäjistä.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #68 : 09.01.2020 klo 03:24:43

Onnea 120 vuotias Lazio! Toisin, kun naapurissa merkkipäivä on tiedossa. Mikäs synttäreitä on vietellessä joukkueen näin pelatessa. Voisin uskoa tämän näkyvän seuraavassa pelissä suhteellisen sekaisin olevan Napolin matkatessa Roomaan. Ei varmasti helppo peli kaikkien tietäessä 10 perättäisen voiton merkityksen nyt juhlavuonna ja ikuisesti historiassa. Ei haittaisi yhtään Caicedon tai  märissä unissa Cataldin tekemä voittomaali.

Mitä tohon joukkueeseen tulee mikä valittiin. Mielestäni on nyt mennyt vähän ohi pelipaikkansa paras pelaaja ja se mitä vuosikymmenen joukkueessa oleminen tarkoittaa. Itse näen sen 10 vuoden jaksona minkäaikana pelaaja on antanut joukkueelleen lähes kaikkensa. DeVrij tossa joukkueessa on aika kuvottava vitsi. En epäile hetkeäkään etteikö Milanon suunnalta olisi osallistuttu vanhojen kamujen äänestykseen.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #69 : 09.01.2020 klo 21:12:45CXX Lazio - https://www.youtube.com/watch?v=w50LpxLUaAA

Kaikista lehdistä La Repubblicalta kulttuuriteko julkaista kokoelma erinomaisia artikkeleita 120 vuotiaan puolesta (https://www.repubblica.it/dossier/sport/120-anni-di-lazio?ref=RHPPBT-BH-I0-C4-P14-S1.4-T1). Hienot henkilökuvat Giordanosta, Di Caniosta, Pulicista, Gascoignesta, Erikssonista, Mancinista ja paljon muista ja muustakin. Viralliset juhlat pidettiin eilen pormestari Raggin emännöiminä Castel Sant'Angelossa ja epäviralliset taas tuhansien kannattajien toimesta Piazza della Liberta'lla.

Onnea 120 vuotias Lazio! Toisin, kun naapurissa merkkipäivä on tiedossa. Mikäs synttäreitä on vietellessä joukkueen näin pelatessa. Voisin uskoa tämän näkyvän seuraavassa pelissä suhteellisen sekaisin olevan Napolin matkatessa Roomaan. Ei varmasti helppo peli kaikkien tietäessä 10 perättäisen voiton merkityksen nyt juhlavuonna ja ikuisesti historiassa. Ei haittaisi yhtään Caicedon tai  märissä unissa Cataldin tekemä voittomaali.

Napoli on tosiaan Inzaghin viimeinen suuri kirous rikottavaksi. Viime vuosina ottelut napolilaisia vastaan ovat olleet melko tragikoomisia. Milan on kaadettu vieraissa ja Juventus kotona, joten tämä täydentäisi tabunmurskajaiset. Gattuson porukalla paineet ovat valtavat, koska ovat varmasti hyvin tietoisia siitä, että oikeastaan vain voitto kelpaa. Jos Lazio voittaa niin Napoli alkaa olla vähitellen lähes ulkona CL-kamppailusta, jossa Atalanta ja pikkuserkut ovat pääasiallinen uhka.

Jonkin verran loukkaantumisia on päällä edelleen. Lulic, Jony ja Correa jättäneet harjoituksia väliin. Vasemmalle laidalle saatetaan siis hätätapauksessa tarvita esim. Patricin tai Marusicin apuja.

...

Vuosikymmenen joukkueelta odottaisin itsekin sitä, että pelaajissa painottuu Lazialità pelkän teknisen taidon lisäksi. Lichtsteinerin lähtö Juventukseen ei sinänsä ollut mikään trauma, mutta hänen käytös Olimpicolla myöhemmissä otteluissa oli sen verran törkeää, että pistäisin Bastan (olihan tuo 2016-17 vielä ihan hyvää tekemistä serbiltä derbymaaleineen päivineen) siksi ohi. Samoin ajattelen Ledesman ja Biglian väliltä. Biglia oli pelaajana teknisempi, kenties monella tasolla parempikin, mutta kapteenina hän ei ollut varsinainen voittaja tai joukkueen kannattelija. Ledesma raastoi Lazion puolesta 2010-2014 koko ajan avauksessa ja hoiti kapteenina myös 26.5.2013 kotiin. Leiva lienee sitten yhdistelmä molempia. Muistuttaa jälleen siitä minkälainen lottovoitto Laziolle oli Biglian myynti Milaniin ja hänen korvaamisensa brassilla. Siitä olen Olpen kanssa kuitenkin samaa mieltä, että Leivalle pitäisi alkaa miettiä perillistä (pelannut todella hyvän kauden, mutta toisinaan huomaa otteluiden loppupuolella, että liike on vähän kankeaa), eikä se taida kuitenkaan täysin Cataldi olla. Tarelle töitä.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #70 : 12.01.2020 klo 13:20:05Raporttien mukaan harvat silmät pysyivät eilen kuivina, kun kuuluttaja luetteli Lazion historian sankareita ja Curva yhteistyössä seuran kanssa pisti pystyyn näille omistetun koreografian. Taululle lävähtivät niin Giorgio Vaccaron, Luigi Bigiarellin, Giorgio Chinaglia, Vincenzo Paparellin, Nestan, Beppe Signorin kuin lopuksi Gabriele Sandrinkin kuvat, päälle vielä monia muitakin. Tradizione, Lazialità!

Otteluhan oli etenkin toisella puoliajalla melkoinen kärsimysnäytelmä, mutta tämäkin voitettiin. Kymmenes sarjavoitto putkeen, sarja ennätyksiä uusiksi, sarjataulukko kuin unelma. Joskus tämäkin putki katkeaa, mutta täytyy sanoa, että jo nyt Inzaghi on kirjoittanut nimensä tukevasti historiankirjoihin la decimalla, ja sillä miten tämä on tullut.

Eilisen iltaottelun ja muutenkin viime viikkojen perusteella olettaisin, että Atalanta tulee vielä tiukasti taka-alalta Lazion haastajaksi. Tänään saadaan signaali siitäkin, miten on pikkuserkkujen laita. Pareggiotto ei haittaisi sekään.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #71 : 19.01.2020 klo 02:22:46

11 voitto putkeen! Ollaan chämppäri vedossa ehdottomasti, eikä Scudettosta oo puhettakaan ellei pari kierrosta ennen loppua olla tässä tilanteessa...

Joukkuehenki on kohillaan, joten toivottavasti ei oteta mitään riskejä siirtojen suhteen...
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #72 : 19.01.2020 klo 13:31:42

Ajattelin peruspessimistisesti ennen ottelua, että tämä voisi jälleen olla sellainen ansa, johon Lazio kompastuu. Ensinnäkin Ranieri on perinteisesti ollut Laziolle melkoinen peikko, toisekseen loukkaantumiset vaivasivat joukkuetta edelleen ja kolmanneksi edelliset ottelut olivat olleet selvästi heikompia Laziolta. Sen sijaan eilen palattiin normaaliin Inzaghin shampanjajalkapallon päiväjärjestykseen. Ensi viikon päänäyttämö on derby, jota ennen Correan kanssa käydään taisteluun aikaa vastaan. Vaikka Caicedo-Immobile toimi hyvin eilen, olisi argentiinalainen kuitenkin se todellinen ase Faziota ja kumppaneita vastaan. Ihan aktiivista pyörimistä on nähty Coppassa ja eilen myös Bobby Adekanyelta, vaikkei hän kyllä aivan valmiilta tälle tasolle näytäkään.

Mercaton puolella huhut ovat melkoisia mätäkuun juttuja. Vecinoa on tuotu Lazioon sillä perusteella, että miehellä on sama agentti kuin Correalla. Vielä kun ymmärtäisi, mitä miehellä tehtäsiin tilanteessa, jossa hän joutuisi kilpailemaan Italian parhaan keskikentän keskustan kanssa peliajasta? Vaikuttaa myös palkkakulut huomioiden epätodennäköiseltä. Hyökkäykseen on ehdolla kuulemma Paloschi, jonkinlaiseksi varamiehen varamieheksi (rooliin jossa nyt on Bobby). Jos jotain voisi ajatella niin se olisi sarjajyrähaku a'la Romulo. Sellainen voisi tehdä joukkueelle terää etenkin vasempaan laitaan. Toisaalta Jonylta on nähty nyt viikkoon muutamia selkeitä onnistumisia, joten liekö sekään realismia. Jokaisen hankinnan kohdalla vaakakupissa painaa myös joukkuehengen harmonia, joka on tällä hetkellä kaikkien raporttien mukaan erinomainen. Pahinta mitä voisi tehdä olisi rikkoa tätä jollakin ylikalliilla riskihankinnalla.

fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #73 : 25.01.2020 klo 23:01:33

Huomista Rooman derbyä kohti ja ihan hyvissä asetelmissa. Tuli otettua se pakollinen tappio, vaikkakin Coppan puolelta. Olisi ollut taas hienoa jatkaa Coppassa loppuun saakka, ei vaan mennyt pallo sisään mitenkään. Joskus näinkin.

Huomenna pitäisi olla kentällä optimi avaus, Luis Alberto palaa johtamaan pelinrakentelua ja Immobile hyökkäystä. Puolustus hieman arveluttaa, varsinkin Luiz Felipe... Mies ei ole ollut parhaimmillaan viime otteluissa.. Mutta silti varmaan avauksessa, vaihtoehtoina Bastos tai Patric. Kuitenkin muu kuin voitto olisi jonkinlainen pettymys.

Mercaton puolelta ei mitään konkreettista ole tullut, huhujen sijaan. Fernando Couton tarjoamalle Fabio Coentraolle on ilmeisesti annettu pakit ja varmaan hyvä näin, koska vasemmalle laidalle on jo tarjolla Lulic, Jony ja Lukaku. Vuos-pari sitten olisi ollut ajankohtainen hankinta.

Spallin Paloschilla Inzaghi olisi tietojen mukaan halunnut täydentää hyökkäyspäätä, mutta ei vissiin toteudu koska pelaaja haluaa takeet peliajasta. Tuskin putoamista vastaan taisteleva joukkue muutoinkaan helposti luopuu pelaajistaan. Itse en ihan ymmärrä tälle hankinnalle perustetta, mutta en olekaan Inzaghi.

Eipä siinä kuin valmistautumista kohti huomista..
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #74 : 26.01.2020 klo 13:14:05

Kieltämättä todella mielenkiintoinen derbyasetelma, jossa Laziota pidetään selvähkönä ennakkosuosikkina, ja jossa taivaansininen voitto voisi olla Romalle jo tietynlainen naula arkkuun sen suhteen, ettei sieltä välttämättä enää ohi päästä. Eli oikeastaan ennakkotilanne on vaarallisin mahdollinen. Lazio ei ole keskimäärin onnistunut derbyissä, joissa siihen on kohdistunut selkeät ennakkosuosikin paineet (pl. ehkä tämän kauden 1. derby, joka olisi pitänyt voittaa), ja ns. "vierasderbyissä" vielä harvemmin. Viimeksi ylipäänsä tappio on vältetty kauden molemmissa derbyissä Petkovicin alaisuudessa. Romaa rassaavat vakavat loukkaantumiset, mutta on hyvä muistaa, että Laziokin on yksittäisen derbyn voittanut peluuttamalla aikoinaan puolustuksessa Giuliano Giannicheddaa (keskikenttäpelaaja) ja keskikenttälaituria Emmanuele Filippiniä. Silloin yksinkertaisesti henkinen lataus oli Di Canion johdolla niin valtava, että sillä purjehdittiin otteluun ylimielisesti suhtautuneen Roman yli. Luultavasti Romassa uskotaan samaan, ja suhtaudutaan tähän ns. finaalina, jota tulee paikalle katsomaan yli 40 000 giallozozzoa vrt. 20 000 taivaansinistä. Inzaghi on toivottavasti terävöittänyt joukkueelle sitä, että tänään kaikkien on pelattava maltilla ja vältettävä vastapuolen provokaatioihin lankeaminen viimeiseen asti. Parasta olla tietoinen siitä, että mikään tulos ei Laziota tiputa sarjataulukossa alaspäin, mutta samalla turha lähteä pelaamaan esimerkiksi tasapelistä, koska näissä se kostautuu aina.

Tosiaan Luiz Felipe on ollut koko tammikuun epäluotettava, ja Inzaghi on ilmeisesti tosissaan pohtinut Patricin asettamista avaukseen. Luultavasti Roma pyrkii iskemään painetta juuri tuonne. Lazzarin ja Patricin työmoraali ja juoksuvauhti ovat omanlaisena etu, mutta pääpelissä kaksikko sitten häviää Dzekolle ja kumppaneille lähes kaiken mahdollisen. Keskikentällä katse kääntyy sen puoleen, missä kunnossa Luis Alberto oikeasti on. Espanjalainen on harjoitellut Correan kanssa perjantaista lähtien täysipainoisesti, mutta ilmeisesti ongelmia todella edelleen on. Se on selvää, että ilman jompaa kumpaa tai kumpiakin Lazion pelaaminen vaikeutuu huomattavasti, koska lähtökohtaisesti vastassa ei ole sellaista bunkkeria, jota vastaan kaksikko Caicedo-Immobile pärjäävät pelkkien keskitysten voimalla.

...

Coppasta sen verran, että muistutti niitä aiempia kohtaamisia Gattuson Milanin kanssa. Lazio oli monella tasolla parempi (ja paljon parempi kuin pari viikkoa sitten keskinäisessä sarjaottelussa), mutta tehoton. Ja Leivaltahan tuossa nähtiin todella epätyypillinen aivosulku, joskin sitä edelsi muutenkin täysin pihalla olleen Massan surkea tuomarivirhe (riisto Zielinskiltä oli moviola-analyysien mukaan puhdas, saati sitten keltaisen arvoinen). Saapa nähdä ennustaako Massan esiintyminen tulevaa tälle keväälle..

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines