FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.07.2021 klo 19:11:02 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 17
 
Kirjoittaja Aihe: Robin Lod & Jukka Raitala - Minnesota United FC  (Luettu 160776 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jyystöhöylä

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 08.08.2019 klo 09:21:10

Lod avaa vasemmassa laidassa cupissa Portlandia vastaan.
Röbälle täydet minuutit ja Minnesotalle 2-1 voitto. Tilastomerkintöinä kolme laukausta, joista yksi kohti maalia. Kaksi kertaa rikkeen kohteena.

Highlights (lähinnä maalikooste, Lod kerran pallossa): https://www.mlssoccer.com/post/2019/08/07/minnesota-united-2-portland-timbers-1-2019-us-open-cup-semifinal-recap
danone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #26 : 08.08.2019 klo 10:34:39

Röbälle täydet minuutit ja Minnesotalle 2-1 voitto. Tilastomerkintöinä kolme laukausta, joista yksi kohti maalia. Kaksi kertaa rikkeen kohteena.

Highlights (lähinnä maalikooste, Lod kerran pallossa): https://www.mlssoccer.com/post/2019/08/07/minnesota-united-2-portland-timbers-1-2019-us-open-cup-semifinal-recap

Tuo Portlandin maali oli kyllä kaunista katsottavaa.
Jyystöhöylä

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 08.08.2019 klo 14:22:30

Tuo Portlandin maali oli kyllä kaunista katsottavaa.
Jep. Olivat myös aika lähellä tasoitusta lisäajalla.

Louhikkokoskettajan rapoa ei ole vielä tullut niin poimitaan Lodilta vähän lisää statseja, kun onnistuin niitä löytämään:

3 laukausta: 1 boksin sisältä kohti maalia. 2 blokattua, joista toinen boksin sisältä ja toinen vähän kuudentoista takaa keskeltä.
25 syöttöä, joista 23 omille, eli syöttö% 92. Nolla kesoa omille yhdestä yrityksestä (laskin mukaan syöttötilastoon).
Ei erikoistilannevastuuta, ei avainsyöttöjä (key passes).
2/2 onnistunutta taklausta.
4 recoveries, miten sitten suomennetaankaan? Riistot?
4/5 onnistunutta harhautusta/kuljetusta (dribbles).
2 kertaa rikottuna, 0 rikettä.

Louhikkokoskettaja
Vastaus #28 : 08.08.2019 klo 14:25:39

Selkeästi näkyi, ettei Lod ole kovinkaan paljoa ehtinyt Minnesotan joukkueen kanssa harjoitella, eikä ollut ihan joukkueen kuvioissa vielä sisällä. Pelasi sitten hyvin varman päälle eli ei juurikaan vaikeita syöttöjä, pistikin sitten syötöt yli 90 prosenttisesti omille, ja aika paljon Minnesota vasemmalla pyrki siihen, että laitapakki Gasper taustakierron jälkeen pääsee keskittämään. Neljästi Lod meni vastustajasta ohi ja vain kerran ohitusyritys epäonnistui. Yksi pusku maalia kohti, mikä nyt ei Portlandin maalivahdille ongelmia aiheuttanut. Hyvässä kunnossa Lod kuitenkin näyttäisi heti kesän jälkeen olevan ja jaksoi täyden ottelun tehdä töitä kahteen suuntaan. Tuon pohjalta on hyvä jatkaa ja kunhan pääsee paremmin joukkueeseen sisään, niin ottanee ison roolin Minnesotan hyökkäysten rakentelussa, on kuitenkin selkeä vahvistus vasempaan laitaan.

Kaksi hienoa voittoa Minnesotalle Portlandia vastaan tiukoista tasaisista otteluista ja tällä hetkellä tilanne näyttää erittäin hyvältä. Toki tuuriakin Minnesotalla oli mukana, kun Portlandin puolustus hölmöili molemmissa otteluissa Minnesotalle rankkarin täysin tarpeettomilla käsivirheillä. Viikonloppuna on edessä vaikea vierasreissu Dallasiin, saa nähdä millaisen kokoonpanon Heath tuohon päättää kentälle laittaa, kun otteluohjelma on taas erittäin tiivis, kun tuli vielä cupin finaalikin elokuun ohjelmaan. Ensi viikolla on kotiottelut Coloradoa ja Orlandoa vastaan, mistä pitäisi kuusi pistettä ottaa, joten voi hyvin olla, että Minnesota lähtee Dallasiin heikennetyllä joukkueella, koska tuosta tasapelikin olisi erittäin hyvä tulos ja mitään suoranaista pakkoa ei pisteitä ole Dallasista saada, joten suurempi satsaus voi olla noihin kotiotteluihin. Noiden jälkeen on vielä vierasottelu Kansasissa ennen cupin finaalia, Kansasiin Minnesota hyvin todennäköisesti lähtee lähes täydellä kakkosjoukkueella, kun cupin finaalikin pelataan viikko-otteluna.

Haastajana Minnesota cupin finaaliin Atlantaa vastaan sitten lähtee, kun Atlanta vielä voitti arvonnassa kotiedun, joten ottelu pelataan 27. päivä elokuuta Atlantassa (28. päivä aamuyöstä Suomen aikaa). Kummallekin seuralle historiansa ensimmäinen cupin finaali, ei toki ole ihme, kun molemmilla on vasta kolmas MLS-kausi menossa.
« Viimeksi muokattu: 08.08.2019 klo 14:29:16 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #29 : 15.08.2019 klo 02:13:59Jämäporukan hävittyä Dallasille Minnesota lähtee taas Coloradoa vastaan nykyisellä ykkösavauksella ja -kokoonpanolla. Toye toki hyökkäyksestä sivussa räittyään kahden ottelun pelikiellon ja Rodriguezin paikka ykköskärkenä taas vahvempi, millä voi cupin finaalin ulkomaalaisvalintoihin olla taas vaikusta. Kun käytännössä siis kuusikosta Mannone, Metanire, Boxall, Gregus, Lod ja Rodriguez yhden täytyy jäädä sivuun cupin finaalista. Mannone, Metanire ja Gregus ovat kunnossa ollessaan täysin varmoja valintoja ja kilpailu on sitten noiden muiden kolmen.

Kolme pistettä kotona Coloradoa vastaan pitäisi Minnesotan ottaa.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #30 : 15.08.2019 klo 03:21:20

Heath on hieman yllättänyt, Lod oikealla ja Molino vasemmalla, tosin vaihtanevat laitoja ajoittain.

Huolestuttavaa Minnesotalle tosin heti alkuun, kun Alonso pienen kaksinkamppailun jälkeen jäi kentän pintaan pidelleen olkaapäätään. Näyttäisi kuitenkin pystyvän jatkamaan, mutta ei kyllä hyvä signaali ole, että Alonsolla olkapää näyttäisi olevan edelleen aika kipeä, kun tuo kontakti nyt ei edes ensisijaisesti olkapäähän tullut.

E: aika nopeasti taas Lod vasemmalle ja Molino oikealle... Ja sitten taas toisinpäin, kun Molino ilmeisesti otettiin vasemmalle puolustamaan vapaapotkutilannetta. Tuon jälkeen sitten hyökkäys, missä Lod pelasi oikealle Metaniren keskityspaikkaan ja Coloradon puolustus joutui keskityksen pistämään kulmaksi. Ja tuon jälkeen taas vaihtui niin, että Lod vasemmalla ja Molino oikealla, näyttäisi olevan hyvin intensiivinen laitojen vaihtaminen Minnesotan laitapelaajien ohjeistuksena...
« Viimeksi muokattu: 15.08.2019 klo 03:28:50 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #31 : 15.08.2019 klo 03:54:26

Quintero epäonnistui rankkarissa, mutta siirtää sitten hetkeä myöhemmin Minnesotan johtoon, kun vasemmalle jälleen vaihtanut Molino pelasi Quinteron läpi ja tällä kertaa varma viimeistely.

Rankkaritilanne oli kyllä aika jännä, kun Gasper meni nurin kovin kevyesti, päätuomari vihelsi rankkarin, keskusteli vähän videotuomarin kanssa ja rankkari jäi voimaan, vaikka näytti kyllä kovin kevyeltä tuomiolta. Tiedä sitten onko sillä merkitystä, että päätuomari Drew Fischer on kokenut tuomari, siinä missä VAR-tuomari Joe Dickerson nuori ja kokematon, ei ollut varaa sanoa, että Fischerin ehkä kannattaisi tilannetta katsella videolta, kyllä siinä oli joku kontakti, joten ehkä oli rankkarin paikka ja jotain hyväksyvää muminaa....
Louhikkokoskettaja
Vastaus #32 : 15.08.2019 klo 04:07:01

Paremmin Lod on taas Minnesotan peliin päässyt mukaan, edelleenkin toki pallollisena olisi varaa ottaa isompaakin roolia. Coloradoa vastaan avausjaksolla tuo koko jakson jatkunut laitojen vaihtaminen Molinon kanssa on toiminut hyvin ja avannut varsinkin Molinolle tilaa, mistä sitten lopulta syntyi Minnesotan johtomaali.

Lodilta itse pari onnistunutta haastoa, hyvää syöttöpeliä, yksi lussu veto kohti maalia, mikä oli helppo koppi veskarille.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #33 : 15.08.2019 klo 04:56:02

82:n minuutin kohdalla Lodille varoitus, kun esti Minnesotan epäonnistuneen hyökkäyspään vapaapotkun jälkeen Coloradon veskaria avaamasta peliä nopeasti.

Jakson alkuun Lodilta pari vahvaa suoritusta keskikentältä, mitkä johtivat Minnesotan vahvoihin hyökkäyksiin, joiden päätteeksi Rodriguezille oivat paikat, mutta kummastakaan ei saanut vetoa maalia kohti. Myöhemmin tuolla sitten Rodriguezin tilalle tullut Danladi hukkasi vielä selkeämmän avopaikan puskettuaan pallon maan kautta yli maalin tilanteessa, missä veskarillakaan ei ollut enää oikein mitään mahdollisuuksia. Joku kunnon maaleja tekevä keskushyökkääjä olisi kyllä Minnesotalle kiva, kovin tiukaksi tämäkin ottelu on mennyt, kun paikoista ei ole maaleja syntynyt.

Nyt sitten 85:n minuutin tietämillä Minnesotalta hylättiin paitsiona maali, kun Gregusin keskitys meni suoraan sisään paitsioasemassa olleen Lodin väistettyä palloa. Ihan aiheellisesti hylätty toki.

E: 1-0-voitto Minnesotalle ja Lodille täydet minuutit. Jos olisi Minnesota paikoistaan edes vähän paremmalla prosentilla tehnyt, niin olisi ollut paljon helpompi voitto, nyt meni ihan viimeiseen asti ja Colorado sai lopussa kulman, veskariakin ylös, mutta ei sentään tasoitusta tullut. Lodille täydet minuutit enimmäkseen vasemmalla, taas vähän paremmin sisällä joukkueen kuvioissa.
« Viimeksi muokattu: 15.08.2019 klo 05:07:04 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 17.08.2019 klo 00:08:09

Hän on ihan kohta valmis kuvioihin. Ihan kohta.
Ensikaudella sitten HJKssa.
6-paikka

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 17.08.2019 klo 00:16:47

Hän on ihan kohta valmis kuvioihin. Ihan kohta.
Ensikaudella sitten HJKssa.

Ensikaudella voitetaan taas färsaarelaiset Lodin johdolla?
Louhikkokoskettaja
Vastaus #36 : 17.08.2019 klo 00:20:22

Hän on ihan kohta valmis kuvioihin. Ihan kohta.
Ensikaudella sitten HJKssa.

Minnesota on kuitenkin voittanut kaikki ottelut (3), missä Lod on pelannut. Eikä ole voittanut yhtään niistä otteluista (3), missä Lod siirtonsa jälkeen ei ole pelannut. Se nyt kuitenkin se tärkein mittari arvioissa luultavasti on.

Lod luultavasti pystyisi parempaankin hyökkäyssuuntaan, kunhan enemmän pääsee joukkuepeliä harjoittelemaan, mutta on jo vähäisellä harjoittelulla joukkueen kanssa parempi vaihtoehto vasemmalle kuin mitä Minnesotalla ennestään oli.
Kulma

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 17.08.2019 klo 00:51:44

Hän on ihan kohta valmis kuvioihin. Ihan kohta.
Ensikaudella sitten HJKssa.

Ei vielä ensi kaudella, mutta tuossa on varmaan totuuden siemen. Röbä ilmiselvästi tiesi oman kehitysvaiheensa ja päätti rahastaa sen mitä on saatavissa jenkeistä. Alku ei nyt ole ollut mitään säkenöivää, toki MLS on yksi kovimmista sarjoista Euroopan ulkopuolella.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #38 : 17.08.2019 klo 01:30:03

Lauantain kotiotteluun Orlandoa vastaan Minnesotan isoin kysymys on, että Alonso ei ole harjoitellut täysipainoisesti ja pelikunto on hyvin epävarma olkapäävamman takia. Dotson luultavasti korvaa keskikentän pohjalla tai sitten Olum, joku ohut mahdollisuus myös Schüllerin peliajalle. Laitapakki Moimbe on saanut viisumipaperit kuntoon ja on käytettävissä ja saattaa olla penkillä. Chaconin paperit ovat myös kunnossa, mutta aika varmana pidetään, ettei nuori uruguaylainen ole vielä kokoonpanossa.

Lod pelasi Coloradoa vastaan täydet minuutit, joten ei olisi yllätys, jos Orlandoa vastaan aloittaisi vaihdosta ja tulisi vasta toisella jaksolla kentälle. Riippuu sitten siitä, että miten Heath nuo hyökkäyspään pelaajat kärjen taakse valitsee. Toyen ollessa edelleen pelikiellossa Rodriguez käytännössä varmasti aloittaa piikissä, nelikosta Quintero, Lod, Finlay ja Molino sitten löytynee kolmikko kärjen taakse, kuka sitten jää penkille. Orlando-ottelu on kuitenkin Minnesotalle sellainen, mistä halutaan kolme pistettä ja paras mahdollinen joukkue pelaa. Kansas-ottelu viikon päästä sitten uhrattaneen valmistautumiseen cupin finaaliin ja jämäkaverit pelaavat, jotta Atlantaan löytyy sitten paras joukkue, täydessä iskussa taistelemaan cupin voitosta.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #39 : 18.08.2019 klo 02:13:06Odotetustikin Lod on edellisen ottelun täysien minuuttien jälkeen penkillä Minnesotan kohdatessa Orlandon, Molino aloittaa vasemmalla ja Finlay oikealla. Kapteeni Alonso on sivussa ja Dotson keskikentän pohjalla Gregusin kanssa.

Toisella jaksolla todennäköisesti Lod pääsee vaihdosta kentälle, luultavasti ensimmäisenä vaihtona, tilanteesta sitten riippuu, että missä vaiheessa Minnesota vaihtoja on tekemässä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #40 : 18.08.2019 klo 04:13:54

Minnesota ja Orlando maaleitta tauolle. Täyttä Minnesotan hallintaa, mutta maalinteko on taas kovin vaikeata.

Rodriguez joutui puolen tunnin tietämillä loukkaantuneena vaihtoon ja Danladi tilalle, mikä nyt Minnesotan hyökkäystä ei ainakaan vahvista. Rodriguezin loukkaantuminen tosin varmistanee Lodin pelaamisen cupin finaalissa, kun todennäköisesti tuo jää nyt Rodriguezilta väliin, joten ulkomaalaiskiintiön suhteen ei sitten olisi enää ongelmaa. Se sitten on ongelma, että miten Toye ja Danladi keskushyökkääjinä riittävät, vaikka Rodriguez ei mikään kummoinen kärki ole ollut, hintaansa nähden aika huonokin, niin kuitenkin Minnesotan paras...

E: Tunnin kohdalla Lod kentälle Molinon tilalle, ottelu edelleen maaliton.

Mellkein heti oli sitten Lodilla oiva paikka ensimmäiseen MLS-maaliin, kun vapaa veto poikittaissyöttöön pilkun kohdilta, mutta aivan keskelle ja Orlandon veskari torjuu.

Ja hetkeä myöhemmin Orlandon vastahyökkäys, missä Opara kaattaa Nanin boksissa ja Nani siirtää pilkulta Orlandon johtoon...
« Viimeksi muokattu: 18.08.2019 klo 04:38:56 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #41 : 18.08.2019 klo 05:19:21

1-1-tasapeli, kun Danladi pääsee pitkän sivurajaheiton jälkeen maalin edestä tasoittamaan lisäajalla. Jännitystä Minnesotalle toki riitti siinä tasapelin säilyttämisessä, kun lisäajan lopulla päätuomari vihelsi Orlandolle rankkarin Gasperin käsivirheestä, mutta videoiden katselun jälkeen tuo kuitenkinkin kumottiin.

Lodilla oli se yksi hyvä paikka, muuten suhteellisen vähän näkyvillä, kun Minnesotan hyökkäys oli vain aika ideaköyhää punnertamista vasten Orlandon bussia. Minnesotalla oli resurssit hankkia uusi keskushyökkääjä kesän siirtoikkunassa, mutta totesivat nykyisten riittävän ja käyttivät rahat uruguaylaiseen keskikenttälupaukseen tulevaisuuden varalle. Saa nähdä, että joutuuko seura tuota päätöstä katumaan, koska tällä hetkellä maalinteko on kovin vaikeata.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #42 : 23.08.2019 klo 12:21:43

Lodille vajaa 70 minuuttia avauksesta, kun Minnesota hävisi Kansasille maalein 1-0. Tällä kertaa sitten tiukassa pelissä se myöhäinen maali Minnesotaa vastaan, kun Hurtado pääsi Minnesotan pallonmenetystä seuranneesta nopeasta hyökkäyksestä tekemään Kansasin voittomaalin pari minuuttia ennen loppua.

Tällä kertaa Lod pelasi keskellä kymppipaikalla, kun hieman kierrätystä, toki odotettua vähemmän, Minnesotan joukkueessa ja Quintero aloitti vaihdosta. Laitapakkina uransa pelannut Moimbe debytoi Minnesotassa pelaten keskikentän/hyökkäyksen vasemmalla laidalla avauksesta myös vajaat 70 minuuttia, Finlay oikealla laidalla ja Toye kärjessä. Chacon pääsi debytoimaan Moimben tilalla vaihdosta ja Quintero tuli Lodin tilalle. Kymppi ennen loppua Danladi korvasi Toyen kärjessä.

Minnesota oli avausjaksolla hyvin pelissä mukana ja muutaman tekopaikan pystyi luomaan, kuten Kansaskin. Lodilla alussa laukaus boksin ulkopuolelta, aika heppoinen veto, mutta otti vähän yllättävän pompun ja Kansasin veskari pudotti pallon, mutta ehti kuitenkin napata pallon uudestaan ennen kuin Toye ehti tilanteeseen. Minnesotan paras paikka oli puolen tunnin kohdalla, kun Kansasin veskari torjui Dotsonin vedon eteensä ja tällä kertaa Toye tilanteeseen ehtikin, mutta veskarilta hyvä torjunta Toyen vetoon.

Toisella jaksolla peli kääntyi enemmän Kansasille, jolla oli muutama paikka, mutta aika vahvasti ottelu näytti jo päättyvän maalittomana ennen kuin Quinteron menetyksen jälkeen Kansas iski vastahyökkäyksestä.

Lodilta kaikki syötöt omille, ei toki taaskaan mitään vaikeata yrittänytkään, yksi epäonnistunut keskitys (mikä sitten joissain lähteissä tilastoidaan harhasyöttönä, joissain ei) ja tuo yksi veto maalia kohti. Alonson puuttuminen keskikentällä näkyi aika rankasti, miksi sitten Minnesotan pallonhallinta jäi tavanomaista vähäisemmäksi.

Minnesota on tehnyt lännessä toiseksi eniten maaleja, mutta aika tukossa on joukkueen hyökkääminen tällä hetkellä. Hyvin paljon vaan joukkueen hyökkäyspelaaminen elää Quinteron kautta, aiemmin kaudella maalimäärät notkahtivat Quinteron vaisumman putken aikana ja samalta on viime peleissä taas näyttänyt, kun Quintero ei ole parhaimmillaan ollut, niin maalinteko on erittäin vaikeata. Minnesota pelaa paljon keskityksiä laidoilta, varsinkin laitapakeilta, mutta noista ei seuraa niin yhtään mitään, kun boksissa ei ole ketään, joka niitä keskityksiä voittaisi, joten noiden hyökkäyspään luovempien pelaajien, erityisesti Quinteron, oivallusten varassa ne onnistumiset ovat.

Ensi viikolla cupin finaali Atlantassa ja joukkueelle olisi elintärkeätä, että Alonso tuohon kuntoutuisi, koska riittävän hyvää korvaavaa pelaajaa keskikentälle ei löydy. Lodin osalta sitten nuo ulkomaalaispelaajien valinnat ovat mielenkiintoinen juttu, kun tilanne on tällä hetkellä suhteellisen auki. Mannone, Metanire ja Gregus ovat kunnossa ollessaan täysin varma kolmikko noista viidestä sallitusta ulkomaalaisesta. Avauksen toppari Boxallin pudottaminen ei ole täysin poissuljettua, joskin olisi jonkinasteinen yllätys. Rodriguezin pelikunto ratkaissee sitten Lodin tilanteen, kunnossa ollessaan Rodriguez olisi aika pakko ottaa mukaan, kun on kuitenkin paras noista joukkueen tuhnukärjistä, milloin sitten Lod jäisi sivuun. Toki myös Molino on loukkaantuneena tällä hetkellä ja jos Molino ei ole finaalissa käytettävissä, niin Lodkin pitäisi mahduttaa mukaan ja tuolloin sitten Boxallin jättäminen sivuun olisi mahdollista. Toki tuolla ovat nyt uudet Moimbe ja Chaconkin ulkomaalaispelaajina, mutta kumpikin vasta debytoi, eikä nyt mitään ihmeellistä esittänyt, joten tuskin ovat cupin finaalin paikoista taistelemasssa.
« Viimeksi muokattu: 23.08.2019 klo 12:43:45 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #43 : 26.08.2019 klo 23:37:14

Tiistaina (Suomen aikaa kolmelta keskiviikkoaamuna) US Open Cupin finaali Atlantassa.

Tämän hetken tietojen mukaan Minnesotan ainoa kysymysmerkki on Rodriguezin pelikunto, mikä on epävarma. Alonso ja Molino ovat joukkueen kanssa jo harjoitelleet ja ovat sitten kunnossa finaaliin. Rodriguezin pelikunto sitten ratkaissee Lodin osallistumisen finaaliin, jos Rodriguez on kunnossa, niin Lod seurannee pelin katsomosta, jos ei, niin luultavasti viimeistään vaihdosta tulee Lodille minuutteja. Chaconin tai Moimben paikkaan kokoonpanossa ei jaksa uskoa.

Atlantalla on paljon helpompi tilanne cupin tiukemman ulkomaalaiskiintiön kanssa, kun joukkueella ulkomaalaisia on vain kuusi ja noista nyt Dion Pereiran tai Florentin Pogban voi jättää sivuun ilman, että joukkueen taso kärsii.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #44 : 28.08.2019 klo 02:34:53Lod avaa cupin finaalissa, kun Rodriguez on sivussa kokoonpanosta. Hieman puolustavammin on Minnesota otteluun lähtenyt, kun Dotson avaa keskikentän keskustassa Alonson sekä Gregusin kanssa ja ryhmitys todennäköisesti on lähempänä 4-3-3:a kuin tavanomaista 4-2-3-1:tä. Lod hyökkäyksen vasemmalla laidalla, Molino oikealla, Toye piikissä. Iso yllätys, että Quintero on jätetty penkille, on toki viime aikoina ollut vähän vaisu ja ehkä siellä on jotain kolhua pohjalla.Atlanta on kyllä ihan helvetin kovalla porukalla liikkeellä ja on kyllä selkeä suosikki voittajaksi.
« Viimeksi muokattu: 28.08.2019 klo 02:37:05 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Stanleyjub

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 28.08.2019 klo 04:40:08

Avausmaali jenkeissä kaventaen finaalin 2-1 tilanteeseen Ylos

https://twitter.com/si_soccer/status/1166520162201350144

Lod otettiin kuitenkin juuri vaihtoon. Minnesotalla parikymmentä minuuttia aikaa nousta tasoihin.
Bossu

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 28.08.2019 klo 09:05:02

Avausmaali jenkeissä kaventaen finaalin 2-1 tilanteeseen Ylos

https://twitter.com/si_soccer/status/1166520162201350144

Lod otettiin kuitenkin juuri vaihtoon. Minnesotalla parikymmentä minuuttia aikaa nousta tasoihin.

Hyvä juoksu Röbältä Ylos. Toisella videolla näytti taivaaseen lähteneen kiitokset, joten taisi olla jo paineita maalitilin avaamisesta.
RapeTheMan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, Huuhkajat


Vastaus #47 : 28.08.2019 klo 10:48:42

Loistavaa! Lupaa hyvää majua ajatellen apinan putoaminen niskasta. Toivottavasti homma lähtee nyt rullaamaan ja alkaa dominoida tuota sarjaa.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #48 : 28.08.2019 klo 15:04:07

Tärkeä onnistuminen hyökkäyssuuntaan Lodilta ja tällä kertaa muutenkin aktiivisemmin yritti ratkaisusuorituksia kuin aiemmissa otteluissa, joten sitä pelirohkeuttakin alkaisi löytymään. Toki tuohon saattoi vaikuttaa sekin, että Minnesota oli jo reilun vartin jälkeen 2-0-tappiolla. Sekin toisaalta näkyi, että Minnesota oli tähän otteluun ryhmitystään muuttanut 4-3-3:ksi ja keskikentän kolmikoksi aika puolustavat pelaajat tukkiakseen Atlantan pelinrakentelun keskikentällä, joten Lodilla ja Molinolla oli laidoilla myös hieman enemmän vapauksia, kun keskellä ei ollut tavanomaista vapaan roolin pelaajaa ennen kuin Quintero otettiin kentälle vartti ennen loppua.

Ensimmäiset parikymmentä minuuttia näyttivät siltä, että Atlanta jyräisi voittoon miten haluaa, mutta tuon alkurynnistyksen jälkeen ottelu tasaantui ja toisella jaksolla Minnesotalla oli Lodin kavennettua heti jakson alkuun omat mahdollisuutensa tulla tasoihinkin, mutta paikoista ei palloa maaliin saatu. Gonzalez Pirezin hölmö toinen keltainen vartti ennen loppua vielä käänsi pelin hallinnan ottelun lopuksi täysin Minnesotalle. Intensiivisellä lisäajalla oli molemmilla Minnesotan toppareilla vielä paikat ja varsinkin Boxallin paikka reilu minuutti ennen loppua oli sellainen, että pallo olisi pitänyt maaliin laittaa ja peli viedä jatkoajalle, mutta vitosen viivalta yli maalin.

Jonkun verran on Heathin ryhmitysmuutosta kritisoitu, kun Minnesota ottelun hävisi, mutta sanoisin, että tuo oli kuitenkin oikea ratkaisu. Atlanta on kuitenkin MLS:n parhaita joukkueita ja pääsi kotonaan pelaamaan, niin Minnesota alun jälkeen pelasi hyvän ottelun ja tappio tuli eniten sen takia, että paikoista ei tehty maaleja. Toinen kysymys ollut, että miksi Quintero tuli vasta loppupuolella vaihdosta kentälle, mutta menee enimmäkseen tuon ryhmitysmuutoksen ja taktiikan piikkiin, jossain määrin myös sen, että Quintero on viime aikoina ollut kovin vaisu.

Vähän halvalla Atlanta toki alussa pääsi kahden maalin johtoon, ensimmäinen oli kaikenkaikkiaan hyvin erikoinen osuma, kun toppari Gonzalez Pirez ajoi päätyrajalle keskittämään, pallo otti kimmokkeen Gasperista ja painui Mannonen yli takakulmaan, vähän taisi Mannone saada näppejäkin väliin, muttei tarpeeksi ja saattoi jopa ohjata pallon omiin, mutta Gasperin omaksi tuo on merkitty. Toisessa Metanire päästi vähän liian helposti Meramin pelaamaan matalan pallon takaviistoon ja Gregusilta oli Pity Martinezin seuraaminen unohtunut.

Lodin maali oli kyllä hyvä maali Minnesotalta, kun Metanire tavoitti Molinon pystyjuoksun ja Molino pelasi takaviistoon Lodille tekopaikkaan. Minnesotalla oli oikeastaan kolme syöttöä vastustajan boksin sisällä, joista tuo oli siis yksi. Toinen onnistunut oli Oparan jatko lopussa tuossa Boxallin isossa tasoituspaikassa, sen lisäksi yksi Finlayn katkaistu syöttö. Eli kyllä tuossa se Minnesotan ongelma oli erittäin vahvasti taas esillä, murtautuminen vastustajan boksiin ei onnistu ja sitten räiskitään keskityksiä ja vetoja kauempaa. Tällä kertaa keskitykset lopussa vähän toimivatkin, kun oli isot kaverit puolustuksesta nostettu hyökkäykseen, mutta normaalitilanteessa vaan vastustajan boksissa ei ole Minnesotan pelaajaa joka noita voittaisi, joten tuo murtautumiskyvyttömyys on vaan suuri ongelma ja huolenaihe loppukauteenkin. Tuollaisia maaleja, minkä Lod nyt teki Minnesota ei tarpeeksi tee, kun tuollaisia paikkoja ei pystytä luomaan. Lod liikkumisellaan keskelle tuohon ehkä vähän tuo vastaustakin, samoilta paikoilta pääsi Orlandoakin vastaan vetämään, mutta tuolloin veto jäi vähän liian keskelle. Ehkä Atlantaa vastaan noita murtautumisia boksin sisään ei niin voi Minnesotalta odottaa, mutta kun ei noita juuri näy heikompiakaan joukkueita vastaan...
mcbabushka

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 02.09.2019 klo 07:52:19

Ei näköjään ollut lainkaan kokoonpanossa LA:ta vastaan? Pitääkö tässä huolestua?

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 17
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa