FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.06.2021 klo 20:39:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 234
 
Kirjoittaja Aihe: Arsenal F.C. 2019/2020 - Isojen muutosten kesä  (Luettu 729654 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
walesinjeesus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal F.C.


: 29.07.2019 klo 12:11:15Seura: Arsenal Football Club
Lempinimi: The Gunners
Perustettu: 1886
Stadion: Emirates Stadium
Kapasiteetti: 60 260
Omistaja: Kroenke Sports & Entertainment
Puheenjohtaja: Sir Chips Keswick
Manageri: Unai Emery
2018-2019: Premier League (5)

First Division / Premier League (13): 1930–31, 1932–33, 1933–34, 1934–35, 1937–38, 1947–48, 1952–53, 1970–71, 1988–89, 1990–91, 1997–98, 2001–02, 2003–04
League Cup (2): 1986–87, 1992–93
FA Cup (13): 1929–30, 1935–36, 1949–50, 1970–71, 1978–79, 1992–93, 1997–98, 2001–02, 2002–03, 2004–05, 2013–14, 2014–15, 2016-17 (ennätys)
FA Community Shield (14): 1930, 1931, 1933, 1934, 1938, 1948, 1953, 1991 (jaettu), 1998, 1999, 2002, 2004, 2014, 2015, 2017
UEFA Cup Winners' Cup (1): 1993–94

Unai Emeryn ensimmäisen kausi

Unai Emery saapui Arsenalin valmentajaksi Wengerin  aikakauden päätyttyä ja hänen ilmoitettiin olevan pitkän hakuprosessin paras mahdollinen tulos. Erityisesti Emeryn kehuttiin olevan hyvin kartalla siitä minkälaisia pelaajia Arsenalissa on ja millä tapaa hän haluaisi viedä näiden peliä eteenpäin. Osassa pelaajista tämä oli myös kauden mittaan nähtävissä välähdyksinä, mutta loppuen lopuksi pelaajien kehitys ei ottanut suurta askelta eteenpäin vaan pysyi varsin staattisena. Alku oli kuitenkin lupaava ja myös kesän siirtoikkunan tulokset miellyttivät seuran kannattajia: sisään saatiin vihdoin puolustava keskikenttä Lucas Torreiran muodossa, Lichtsteinerin oletettiin tuovan johtajuutta pukukoppiin ja Sokratisin sekä Lenon ajateltiin tilkitsevän ainakin hieman edelliskaudella vuotanutta puolustusta jonka johtohahmo Laurent Koscielnyn tiedettiin olevan vielä pitkään sivussa akillesvammansa vuoksi. Sisään tuli myös Matteo Guendouzi jonka ajateltiin aluksi pelaavan lähinnä cup-otteluita, mutta lopulta ranskalainen esiintyi joukkueen paidassa peräti 44:ssä ottelussa ja pelasi itsensä myös kannattajien sydämiin.


Matteo Guendouzilla on potentiaalia nousta Arsenalin johtohahmoksi keskikentällä

Liigassa Arsenal petrasi edellisestä kaudesta seitsemän pisteen verran ja europeleissä päästiin pitkästä aikaa finaaliin saakka. Suurin harppaus otettiin Englannin kentillä kun top 6-vastustajia vastaan Arsenal keräsi kaikkiaan 12 pistettä kymmenestä ottelusta joka oli puolet parempi saldo kuin Wengerin viimeisellä kaudella. Kauteen mahtui muutamia valonpilkahduksia kuten pitkä tappioton jakso kaikissa kilpailuissa, joka alkoi elokuun lopussa ja päättyi vasta 16.12. Southamptonin vieraana. Tuona aikana Arsenal kykeni päihittämään mm. Tottenhamin ja taisteli tasapelin sekä Liverpoolia, että Manchester Unitedia vastaan. Vastaavasti loppukaudesta Arsenal hävisi ottelunsa Evertonille, Crystal Palacelle, Wolvesille ja Leicesterille sekä pelasi tasan umpisurkean Brightonin kanssa. Tästä johtuen kausi päättyi liigan osalta karvaasti, kun joukkue jäi lopulta vain pisteen päähän CL-paikasta ja lisäharmia tuotti Chelsealle kärsitty tappio Eurooppaliigan finaalissa Bakussa.


Tappio Chelsealle otti koville

Puolustuksen ongelmat eivät ratkea yhdessä yössä

Viimeisen kahden valioliigakauden aikana Arsenalille on tehty peräti 102 maalia, 51 kunakin kautena. Wengerin viimeisten vuosien aikana kannattajat olivat turhautuneita vuotavaan puolutukseen ja usein syynä pidettiin sitä, että ranskalainen ei yksinkertaisesti keskittynyt puolustamiseen eikä kukaan tuntunut muutenkaan opettavan puolutukselle mitään harjoituksissa. Emeryn myötä ajateltiin, että tämä epäkohta muuttuisi ja harjoittelu nostettaisiin uudelle tasolle. Tästä ei kuitenkaan viime kaudella vielä juuri viitteitä saatu ja puolustuksen osalta viime kaudelta puhtaat paperit saa lähinnä Leno joka hieman haparoivan alkunsa jälkeen otti varsinkin loppukaudesta useita todella tärkeitä torjuntoja ja nousi joukkueen selkeäksi ykkösmaalivahdiksi.

Puolustuksen tilannetta ei helpota se, että yksi joukkueen kalleimmista hankinnoista viime vuosilta, Shkodran Mustafi, on koko Arsenal-uransa ajan ollut epävarma ja hänen virheistään on syntynyt paljon maaleja joukkueen verkkoon. Mustafin itseluottamus tuskin on kovin korkealla tasolla, sillä samalla kolmivuotisen Lontoon matkansa aikana saksalaisesta on tullut koko maailman naurunaihe surkeiden otteidensa vuoksi. Lisäksi yhdeksän kautta Lontoossa viihtynyt Arsenal-kapteeni Laurent Koscielny tiputti joukkueen ylle synkän varjon ilmoitettuaan ennen Yhdysvaltojen harjoituskierroksen alkua ettei hän osallistu kiertueelle vaan jää odottamaan seurasiirtoa. Päänvaivaa aiheuttaa myös Sead Kolasinac joka tuntuu kykenevän hyviin peliotteisiin vain silloin kun Arsenal pelaa kolmen puolustajan alakerralla. Myös oikea laita vuotaa kun akatemian kasvatti Ainsley Maitland-Niles on pyydetty tuuraamaan Bellerinia. Bellerinin odotetaan aloittavan tuleva kausi vielä lasaretin puolelta joten Maitland-Niles tulee ainakin alkukaudesta saamaan runsaasti vastuuta. Myös Rob Holdingin pelikunto kauden alla on arvoitus, mutta juuri brittitoppariin on ladattu eniten odotuksia kannattajien näkökulmasta. Kaikki odottavat, että Holding pystyisi palaamaan sille tasolle jolla pelasi viime kaudella ennen kauden päättänyttä loukkaantumista. Kauden alla Emerylla riittääkin yhä pohdittavaa puolustuksen tilkitsemiseksi. William Saliban siirto ranskalaisseura Saint-Étiennestä saatiin sovituksi, mutta Saliba jatkaa vielä ensi kauden Ranskassa eikä täten auta Arsenalia juuri tässä tilanteessa.


Arsenal on yrittänyt päästä Shkodran Mustafista eroon jo pitkään

Huhuissa Arsenal on havitellut tosissaan vasemman laitapuolustajan paikalla viihtyvää skotti Kieran Tierney'tä joka on myös kärsinyt loukkaantumisista ja aloittanee kauden joka tapauksessa lasaretin puolelta. Emery on myös lehdistötilaisuuksissa puhunut siitä, että Arsenal yrittää löytää vielä topparin mikäli sopiva pelaaja tulee markkinoille.


Voisiko Rob Holding olla Arsenalin puolustuksen tulevaisuus?

Muutoksen tuulet jylläävät jokaisella tasolla

Wengerin jälkeen oli selvää, että myös organisaation eri tasoilla on pakko tehdä muutoksia. Tässä niistä merkittävimmät.

Freddie Ljungberg - Assistant first-team coach
Steve Bould - U23 Manager
Per Mertesacker - Academy Manager
Raul Sanllehi - Head of Football
Edu - Technical Director
Vinai Venkatesham - Managing Director

Venkateshamin mukaan Arsenalin ovi on käynyt tiheästi ja muutos vanhasta mallista uuteen on tuonut mukanaan monia henkilöstömuutoksia. Huss Fahmy hankittiin pitämään huolta pelaajien sopimuksista ja esimerkiksi markkinointipuolen johto on vaihtunut.

Nimekkäimmät poistuneet ovat Sven Mislintat joka ehti olla seurassa vain 14 kuukautta ennen eroaan sekä Ivan Gazidis. Gazidisin eroaminen johti Svenin päätökseen irtisanoutua, sillä uusi johto ei ollut valmis antamaan hänelle samaa toimenkuvaa jonka Gazidis oli hänelle luvannut. Tuohon pestiin palkattiin vihdoin kesällä Edu.


Arsenal-legenda Freddie Ljungberg ylennettiin osaksi ykkösjoukkueen valmennustiimiä hyvin sujuneen akatemiakauden jälkeen

KSE, paljon puhetta, vähän tekoja

15.7. Arsenalin kannattajat yhdistivät voimansa ilmaistaakseen huolensa Arsenalin nykyjohdon suunnasta tai enimmäkseen sen puutteesta. Kirjeessään seurajohdolle kannattajat korostivat, että korulauseista huolimatta menestys kentällä ei ole ollut sen mukaista. Arsenalin on koettu olevan eräänlainen operaatio kerätä rahaa sen nykyomistukselle ilman, että he panostaisivat urheilutoimintaan lainkaan. Kannattajat kokevat, että heidän ääntänsä ei kuunnella ja että heidän omistuksensa seurasta ryövättiin Kroenken toimesta aikaisemmin tänä vuonna, kun Kroenke Sports & Entertainment osti seuran koko osakepotin omistukseensa. Suureksi yllätykseksi saatiin jo seuraavana päivänä  seurajohdolta vastaus Josh Kroenken ottaessa vetovastuun vastauksessa kannattajille.

Josh Kroenke korosti kirjeensä aluksi, että hän puhuu koko perheensä, myös Kroenke Sports & Entertainmentin, suulla. Vastaus, kuten tietysti odottaa saattoi, sisälsi paljon mukavia sanoja Arsenalin kannattajille joita kuvailtiin maailman intohimoisimmiksi. Josh kirjoitti Arsenalin muutoksista sekä pyysi kannattajilta kärsivällisyyttä. Viimeisen 14 kuukauden aikana koko Arsenalin organisaatio on kokenut massiivisia muutoksia. Kuitenkin kirjeessä myös korostettiin sitä, että Kroenket haluavat ehdottomasti voittaa ja että kannattajien olisi syytä olla innoissaan joukkueen tulevaisuudesta. Aika näyttää toteutuvatko lupaukset myös konkreettisesti.


Josh Kroenken rooli on kasvanut viimeisen vuoden aikana merkittävästi

Nuorisopuolella on tehty hyvää työtä, kantaako se hedelmää tulevaisuudessa?

Jo viimeisen kahden kauden aikana Arsenalin hyvin lupaava nuoriso-osasto on alkanut saada vastuuta, tosin enimmäkseen eurooppaliigan alkusarjassa sekä muissa cup-otteluissa. Tämän kehityksen odotetaan jatkuvan myös tulevalla kaudella, mutta nuorista erityisiä odotuksia ladataan ennen kaikkea Eddie Nketiahin, Joe Willockin ja Reiss Nelson harteille. Voi olla, että varsinkin Joe Willock tulee erityisesti alkukaudesta saamaan vastuuta keskikentällä.

Akatemian lupaavimpana pidetyt nuoret pelaajat
Eddie Nketiah (englantilainen, 20v)
Joe Willock (englantilainen, 19v)
Reiss Nelson (englantilainen, 19v)
Emile Smith Rowe (englantilainen, 19v)
Bukayo Saka (englantilainen, 18v)
Robbie Burton (walesilainen, 19v)
Tyreece John-Jules (englantilainen, 18v)

Myös Xavier Amaechia pidettiin erittäin lupaavana lahjakkuutena, mutta koska hän ei halunnut allekirjoittaa Arsenalin kanssa jatkosopimusta, myytiin pelaaja Saksan toisella pääsarjatasolla pelaavalle Hamburger SV:lle.


Joe Willockilla on potentiaalia nousta Euroopan kärkipelaajien joukkoon

Lisäksi Arsenalin riveistä löytyy tällä hetkellä kuusi suhteellisen nuorta pelaajaa joista ranskalaisen Matteo Guendouzin (20v) ja uruguaylaisen Lucas Torreiran (23v) eritoten odotetaan petraavan otteitaan tulevalla kaudella. Lisäksi omat kasvatit, britti Ainsley Maitland-Niles (21v) ja Nigerian valinnut Alex Iwobi (23v), toivottavasti jatkavat kehitystään. Mainitsemisen arvoisia nimiä ovat myös brittitoppari Rob Holding (24v) sekä oikean laitapakin tontilla viihtyvä Hector Bellerin (24v). Tulevaisuus näyttää siis ainakin paperilla valoisalta (ja englantilaiselta), mutta kentällä mitataan lopulta joukkueen taso.

Tulevan kauden odotukset

Tavoitteen tulisi olla selvä, sillä siitä on seurajohtoa myöden puhuttu: Arsenal haluaa pelata mestareiden liigaa. Päävastustajat sarjassa tulevat näillä näkymin olemaan Chelsea, Manchester United ja Tottenham. Arsenal hävisi viime kaudella pisteellä Pohjois-Lontoon kilpakumppanille sekä kahdella pisteellä Lontoon sinisille Manun jäädessä neljä pistettä taakse. Liverpool ja Manchester City lienevät vastustajina sellaisia, että tällä hetkellä Arsenal ei yksinkertaisesti samoista sijoituksista heidän kanssaan taistele. Jos Arsenal ei kauden päätyttyä ole sarjassa neljän parhaan joukossa tai voittanut Euroopassa pokaalia on Emeryn lähtö luultavasti hyvin lähellä. Eurooppaliigan suhteen tavoitteena tulee olla voitto, sillä niin lähelle Arsenal on kahden edellisen kauden aikana tuota seuralle harvinaista europokaalia päässyt.


Unai Emery tietää, että tulevalla kaudella on pakko tehdä tulosta

Pelaajat

Puolustus
Maalivahdit: Bernd Leno, Emiliano Martinez, Matt Macey
Laitapuolustajat: Hector Bellerin, Sead Kolasinac, Kieran Tierney
Keskuspuolustajat: Sokratis Papastathopoulos, Rob Holding, Shkodran Mustafi, Calum Chambers, Konstantinos Mavropanos, David Luiz

Keskikenttä
Keskikentän keskusta: Lucas Torreira, Ainsley Maitland-Niles, Matteo Guendouzi, Granit Xhaka, Joe Willock
Kymppipaikka: Dani Ceballos, Mesut Özil

Hyökkäys
Keskushyökkääjät: Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang
Laitahyökkääjät: Reiss Nelson, Emile Smith Rowe, Nicolas Pepe, Gabriel Martinelli


Dani Ceballos saapui Arsenaliin vuoden lainasopimuksella espanjalaisjätti Real Madridista

OttelutKesän aikana on käyty niin paljon hyvää keskustelua Arsenalin tilanteesta, että päätin pyrkiä tiiviiseen kausiavaukseen. Hyvä keskustelu jatkukoon ja meille kaikille Arsenalin kannattajille tai symppaajille erittäin makoisaa kauden alkua Tuoppi
« Viimeksi muokattu: 15.08.2020 klo 15:01:47 kirjoittanut walesinjeesus »
egrock

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oleg Leonidovitš Jeprintsev


Vastaus #1 : 29.07.2019 klo 12:14:56

Ah! Tulihan se sieltä. Ei muutako sumpit kuppiin ja lueskelemaan.

Aloittajalle vielä Tuoppi
Ratkaisija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gunners, BVB, Die Kühe


Vastaus #2 : 29.07.2019 klo 12:55:28

Hyvä avaus, kiitos! Kiinnostaisi kyllä nähdä nuorempien pelaajien esiinmarssia jo ensi kaudella.

Ceballos ja Pepe on kyllä raikas tuulahdus hyökkäyspeliin kunhan se Pepen kontrahti sieltä julkaistaan.
Laskikka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NSFR


Vastaus #3 : 29.07.2019 klo 13:06:48

Kiitokset hienosta avauksesta Tuoppi.

Jospa tälle viikolle saataisiin ne pari kriittistä hankintaa maaliin ja valmistautuminen pettymyksiin saa alkaa Ylos.
walesinjeesus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal F.C.


Vastaus #4 : 29.07.2019 klo 13:07:00

Ceballos ja Pepe on kyllä raikas tuulahdus hyökkäyspeliin kunhan se Pepen kontrahti sieltä julkaistaan.

Luulisi, että joku laituri ainakin löytyy jos Pepe päättää tarttua jonkun muun tarjoukseen.
Rotta Ayala

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 29.07.2019 klo 13:30:37

Tulipas vahingossa keitettyä erityisen hyvää kahvia mutta erityisen hyvä oli myös avaus. Hyvin kiteytetty setti!
Kratos

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 29.07.2019 klo 13:55:32

Peukaloa avaukselle Ylos

Odotellaan vielä joku aika hankintoja niin voi vetää siirtoikkunan antia ja tulevaa rosteria kasaan.

Kunpa ei jäisi suurensuuria aukkoja.
Arkon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wengerin Arsenal, AC Oulu


Vastaus #7 : 29.07.2019 klo 13:57:29

Avaukselle Tuoppi.

Puolustuspeli on perustavanlaatuisin ongelma tässä joukkueessa, ja alkavalle kaudelle voisi asettaa tavoitteen, että päästettyjen liigamaalien määrä alkaa kolmosella. Kovasti odotellaan topparihankintoja, mutta koko joukkueen tekemisestä tuo lähtee. Viime kaudelle leimallista oli epätasaisuus, ja yksittäisissä matseissa saatettiin nähdä intensiivistä prässäämistä, joka sitten seuraavassa pelissä unohdettiin tyystin. Tällä kaudella pitää alusta asti olla selvää, millaista jalkapalloa Emeryn Arsenal pelaa. Taktista joustavuutta saa ja pitää olla, mutta ensin tarvitaan selkeä pelillinen identiteetti, jonka päälle rakennetaan.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #8 : 29.07.2019 klo 15:16:22

https://twitter.com/GrimandiTweets_/status/1155430217869090816/photo/1

Khedira tulee ehkäpä olemaan Arsenalin miehiä.

e: Avaukselle Ylos
Reisi-Denis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: suomalaisessa divarissa


Vastaus #9 : 29.07.2019 klo 15:41:58

Hyvin koostettu avaus. Tuskaa kestänyt jo vuosia mutta pakkohan tätä poppoota on seurata.
White Sleeves

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 29.07.2019 klo 15:45:18

Khedira tulee ehkäpä olemaan Arsenalin miehiä.
Ainakaan Emeryn mukaan ei tule olemaan.
Pluto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Andrei Aršavin 21.4.2009


Vastaus #11 : 29.07.2019 klo 16:07:00

Kiitos avaajalle! Tuoppi Mielenkiintoinen kausi tulossa. Erityisesti Ceballos sekä tuleva laiturihankinta kiinnostavat. Myös Arsenalin uusi English core herättää kiimaa, vaikka nuo ovatkin vielä aika nuoria poikia. Parin vuoden päästä voi kyllä Arsenalilla olla aika ainutlaatuinen jengi kasassa, jos nuoret lupaukset pystyvät lunastamaan paikkansa Euroopan huipulla.

Arsenalin hyökkäyksen tilanne 4-2-3-1 muodostelmassa on kyllä mielenkiintoinen ja edelleen on ilmassa paljon kysymysmerkkejä. Nythän harkkapeleissä on peluutettu aika paljon junnuja, mutta itselleni on ainakin hämärän peitossa, miten Emery aikoo lähteä kauteen? Onko Iwobi edelleen avauksen pelaaja? Mikä tulee olemaan Özilin, Mikhin ja Ceballoksen rooli ja paikka formaatiossa? Myydäänkö vielä joku? Ovatko Laca ja Auba 100% varmuudella Arsenalin miehiä alkavalla kaudella?

Entä kuinka muodostuu keskikentän pohja? Xhaka avaa ja Torreira/Guendouzi miehittävät toisen täplän? Xhaka varmaankin toimii kapteenina alkavalla kaudella ja Özil sitten varalla?
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #12 : 29.07.2019 klo 16:13:55

Ainakaan Emeryn mukaan ei tule olemaan.

Lainaus
“Khedira is a very good player but this is the first time I have heard his name mentioned,”

Generinen vastaus eikä edes kiellä.
walesinjeesus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal F.C.


Vastaus #13 : 29.07.2019 klo 16:25:39

Myös Arsenalin uusi English core herättää kiimaa, vaikka nuo ovatkin vielä aika nuoria poikia. Parin vuoden päästä voi kyllä Arsenalilla olla aika ainutlaatuinen jengi kasassa, jos nuoret lupaukset pystyvät lunastamaan paikkansa Euroopan huipulla.

Eikä se laatu edes lopu tuohon. Siellä on lisäksi esim. britit Dominic Thompson, Zech Medley ja James Olayinka, kaikki vuosimallia 2000. Matka on tietysti hurjan pitkä nuorilla pelaajilla, mutta kyllä tuosta uskaltaa veikata, että joku tai pari lyö jossakin kohtaa läpi huipulla.

Arsenalin hyökkäyksen tilanne 4-2-3-1 muodostelmassa on kyllä mielenkiintoinen ja edelleen on ilmassa paljon kysymysmerkkejä. Nythän harkkapeleissä on peluutettu aika paljon junnuja, mutta itselleni on ainakin hämärän peitossa, miten Emery aikoo lähteä kauteen? Onko Iwobi edelleen avauksen pelaaja? Mikä tulee olemaan Özilin, Mikhin ja Ceballoksen rooli ja paikka formaatiossa? Myydäänkö vielä joku? Ovatko Laca ja Auba 100% varmuudella Arsenalin miehiä alkavalla kaudella?

Oma veikkaus on, että Emery käyttää 4231-muodostelmaa ja jonkinlaista 352-muodostelmaa vähän sen mukaan kuinka kokee sen soveltuvan vastustajaa vastaan. Uskon myös, että Emery kierrättää vastustajan mukaan. Tällä hetkellä tuntuu, että oikein kukaan ei voi olla täysin varma avauspaikastaan paitsi Leno. Viime kaudella esim. selkeät ykköspelaajat Aubameyang ja Lacazette pelasivat silloin tällöin vuorotellen vaikka olisivat voineet pelata myös samaan aikaan. Taktiikkaan Arkon otti hyvin jo ylempänä kantaa, että pitää olla selvää millaista jalkapalloa Emery haluaa pelata. Uskon, että varmaan kaikki jo ymmärtävät Emeryn tekevän paljon muutoksia myös otteluiden sisällä tarvittaessa eikä Emery ylipäänsä ole taktisesti muumioitunut. Tuo peli-identiteetti onkin se mielenkiintoisempi kysymys enkä itse ainakaan osaa siihen vastata.

Odotellaan vielä joku aika hankintoja niin voi vetää siirtoikkunan antia ja tulevaa rosteria kasaan.

Kunpa ei jäisi suurensuuria aukkoja.

Märissä unissa Pepe, Tierney ja joku kykynsä osoittanut toppari. Tuohon jos Arsenal pystyy niin on pakko antaa täydet toiminnasta siirtoikkunnassa, mutta vaikka saataisiin "vain" toppari ja laituri tai laituri ja vasen puolustaja niin sekin olisi jo melkein täyden kympin suoritus mielestäni.
Kratos

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 29.07.2019 klo 17:07:41

Märissä unissa Pepe, Tierney ja joku kykynsä osoittanut toppari. Tuohon jos Arsenal pystyy niin on pakko antaa täydet toiminnasta siirtoikkunnassa, mutta vaikka saataisiin "vain" toppari ja laituri tai laituri ja vasen puolustaja niin sekin olisi jo melkein täyden kympin suoritus mielestäni.

Jos toppari jää pois niin itse en ihan noin positiivisena voi olla, olkoonkin, että Koscielny veti rumasti mattoa alta.

Hyvä+ ainakin toki silti, jos sisään tulee "Tierney" ja "Pepe".

Tierneyn hankinnan tapahtuessa tosin hieman itseäni oudostuttaa mitä tekee Kolalla ja Monrealilla. Toki tämä nyt on lähinnä positiivisen pään ongelma.
Hejst

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Persekettu eli Arsenaali


Vastaus #15 : 29.07.2019 klo 17:12:27

Avaukselle Ylos

Khedirasta sen verran, että toivottavasti ei tule, enkä kyllä usko hetkeäkään, että olisi tulossa. Keskikentälle on ihan riittävästi pelaajia, ja oman näkemyksen mukaan jopa Samia parempia.

Jos leikitellään ajatuksella, että se Pepe sieltä olisi tulossa, niin näkisin mielelläni jotain 4-3-3 tyyppistä, jossa kolme ylintä paikkaa menisi Laca-Auba-Pepe kolmikolle ja keskikentällä sitten Xhaka-Torreira-Ceballos. Tästä tulikin mieleen, kun avauksessa puhuttiin Cebasta kymppipaikan pelaajana, niin eikös tuo kuitenkin ole ihan keskustan pelaaja vai olenko katsonut väärin?
Icarus666

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, Leyton Orient, sympathy for Aston Villa


Vastaus #16 : 29.07.2019 klo 18:55:48

Jotenkin uskon edelleen Özilin saavan vastuuta ja ilmeisen ok on preseasonilla pelannutkin.

Harmi kun todellisuus ei ole FM:ää jossa seuraava olisi silkkaa seksiä.
                     Özil
       Xhaka               Ceballos
                  Torreira
Siriuksen samurai

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 29.07.2019 klo 19:10:09

Jotenkin uskon edelleen Özilin saavan vastuuta ja ilmeisen ok on preseasonilla pelannutkin.

Toivottavasti annetaan vielä vastuuta. Elättelen toiveita, että pari tasokkaampaa hankintaa ja mm-kisojen jälkipyykin hälveneminen saa Özilin taas pelipäälle. Joitain positiivisia välähdyksiä nähtiin kuitenkin viime kaudellakin.
Mati

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 29.07.2019 klo 19:30:57

Upea ja kattava avaus. Kiitos! Yksi pieni korjaus olisi. Burton on walesilainen, ei englantilainen. Joka tapauksessa kiitos isosta työstä!
Icarus666

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, Leyton Orient, sympathy for Aston Villa


Vastaus #19 : 29.07.2019 klo 20:44:34

Pepe alkaa huhujen mukaan olla jo aikalailla hallussa. 433 alkaa tuntua entistäkin todennäköisemmältä.
StigCarpelan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: COYG


Vastaus #20 : 29.07.2019 klo 22:37:16

Pepe alkaa huhujen mukaan olla jo aikalailla hallussa. 433 alkaa tuntua entistäkin todennäköisemmältä.

Ongelm vaan et tuo tarvis pulustajia jotka osaa pulustaa
tms89

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 29.07.2019 klo 22:41:18

Pepe alkaa huhujen mukaan olla jo aikalailla hallussa. 433 alkaa tuntua entistäkin todennäköisemmältä.

Eikös tuon pitäny olla jo julkistettu Ornsteinin uutisen mukaan?

No toivotaan.
walesinjeesus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal F.C.


Vastaus #22 : 30.07.2019 klo 08:23:34

Yksi pieni korjaus olisi. Burton on walesilainen, ei englantilainen.

Pistinpä korjaten tuon. Olin itse siinä uskossa, että olisi englantilainen kun on syntynyt Englannissa ja ollut mukana Arsenalin akatemiassa aivan pikkupojasta asti, mutta väärässä olin.

Tästä tulikin mieleen, kun avauksessa puhuttiin Cebasta kymppipaikan pelaajana, niin eikös tuo kuitenkin ole ihan keskustan pelaaja vai olenko katsonut väärin?

On pelannut sekä keskellä, että kymppipaikkaa. Olisi siis voinut laittaa kumpaan tahansa. Mutuilin tuossa lähinnä sitä, että Ceballos olisi Ramseyn korvaaja siinäkin mielessä, että jaksaa varmasti prässätä tuolla pelipaikalla samaan tapaan kuin Ramsey viime kaudella.
robinyari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, Hibs


Vastaus #23 : 30.07.2019 klo 10:42:50

Mielenkiinnolla odotan Ceballoksen otteiden näkemistä. Top 4 ei pitäisi olla mahdottomuus, odotukset Munan ja Chelskin suuntaan eivät ole kovin suuret. (Kehnoa) onnea ensi kauteen!
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 30.07.2019 klo 11:30:04

Kiitos walesinjeesukselle avauksesta! Hyvää tekstiä ja seurantaan.

Huhupuolella Monaco on kiinnostunut Mustafista ja pimppiseurat Bielikistä. Mustafin kohdalla hintapyyntö 20 milliä ja Bielikin 10. Jos nuo saadaan myytyä, niin olisi varaa ostaa laadukas toppari. Tiedä sitten mikä on mahdollisesti Ruganin rooli tässä kaikessa. Hankkiiko Arsenal korvaajat Mustafille ja Kosille? Vai onko CC toisen korvaaja?

 
Sivuja: [1] 2 ... 234
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa