FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
31.05.2020 klo 22:58:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 167 [168]
 
Kirjoittaja Aihe: Arsenal F.C. 2019/2020 - Artetan paluu  (Luettu 522622 kertaa)
1 Jäsen ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
giro12

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, HJK, Nimes fc


Vastaus #4175 : 20.05.2020 klo 20:48:09

Ihan vähän tulee mieleen tästä keskustelusta nimimerkin Yeovil Town sosiaalisen median meta-anal yysi profiilikuvan vaihtamisesta juuri tietyllä hetkellä.
egrock

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oleg Leonidovitš Jeprintsev


Vastaus #4176 : 20.05.2020 klo 23:45:13

Nyton kyllä pakko tulla mainomaan, että vaikka somea aika paljon tulee varsinkin nyt Korona-aikana selattua, niin on mennyt sekä Mustafi, Viillokin, Torreiran, Özilin, Auban, Luizin, Lenon ja Martinellin statsit mehustelut täysin ohi! :D

Sakan jatkosopparia se silti meinaa Tuoppi :ibelive:
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #4177 : 21.05.2020 klo 12:47:40

Vanha Arsenal-"legenda" Jeremie Aliadiere on 100%:n varma, että Arsenal myy Auban. Hän muutenkin ihmettelee miten Arsenal voi olla tilanteessa, jossa parhaan pelaajan sopimusta on vain vuosi jäljellä. Vaikka nämä ex-pelaajat saavat helposti palstatilaa, niin kannattaa muistaa, että heillä ei välttämättä ole yhtään enempää tietoa asioista kuin perusforkkalaisella, jolla toimii Twitter. PSG olisi kuulemma valmis tarjoamaan 40-50 milj. € Aubasta, jos he eivät saa Icardia. Jos Aubasta saisi 50 milj. €, niin myyntiä olisi ehdottomasti harkittava. Tuolla summalla liikahtaa jo moni hyökkääjä tänä päivänä, eikä tarvitse maksaa samaa palkkaa kuin Auballe on tarjottu. En tosin ole yhtään varma, että Auba on kiinnostunut siirtymään PSG:iin. Sitten pitää vielä muistaa se, että vuoden kuluttua kun Auba olisi ilmainen, niin hän on taasen vuoden vanhempi ja tarjoukset tod. näk. vähän huonompia kuin nyt. Oma epäilykseni on, että Arsenal ei satavarmasti myy Aubaa, vaan lähtevät riskillä viimeiseen kauteen. Toiveissa on tietenkin, että Arsenal aloittaa ensi kauden hyvin ja pystyvät sitä kautta vakuuttamaan Auban jatkamaan. Tietenkin, jos Barca tai Real ilmoittaa kiinnostuksensa Aubaan, niin silloin hän lähtee. Huhujen mukaan Real on kuitenkin kiinnostunut Mbappesta ja Hålandista, eikä Barcalla ole varaa Aubaan.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #4178 : 27.05.2020 klo 08:30:09

Luonnollisesti paljon huhuja pyörii Arsenalin ympärillä, eikä jokaista kannata edes noteerata, puhumattakaan enemmän spekuloida. Silloin kun Ornstein huhuilee, niin kannattaa noteerata. Oraakkeli-Ornstein oli eilen kertonut, että Arsenal kuuntelee tarjouksia Sokratiksesta, Holdingista ja Mustafista. Ei kannata kuitenkaan repiä pelihousuja tai innostua, koska tuskin kaikki ovat lähdössä. Epäilen Arsenalin yrittävän myydä kahta, koska muuten olisi pakko vetää ostohousuja jalkaan. Saliba on luonnollisesti tulossa ja sitten on Luiz sekä CC. CC tosin lienee sivussa pitkälle syksyyn. Lisäksi odotan Arsenalin olevan jonkun mahdollisen avauksen topparin perässä. Ainakin ranskalaiset Disasi ja Upamecano ovat kiinnostavia, kun molemmilla sopimus loppuu kesällä 2021. Viisi topparia pitäisi olla pelikunnossa, kun kausi alkaa.

E. Unohdin täysin potentiaalisen hankinnan Pablo Marin muodossa. Eli siis Saliba, Luiz, Pablo Mari, hankinta ja CC/joku myytävistä.
« Viimeksi muokattu: 27.05.2020 klo 09:26:58 kirjoittanut k98belvi »
arse4ever

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PL winner ?/?


Vastaus #4179 : 27.05.2020 klo 19:42:01

Siellä on taas viime kesänä tehty ihan järkyttävän hyvää duunia, kun hommattiin Luiz. Ilmeisesti yhden vuoden sopimuksen oli saanu aikaseksi. 8 miljoonaa siirtosumma ja varmaan toinen mokoma palkkoja päälle. Mä en pysty käsittämään, miten siellä osataan vetää näin päin persettä vuodesta toiseen nää soppariasiat. Toki Kosin lähtö tuli enemmän tai vähemmän yllätyksenä, mut silti.
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #4180 : 27.05.2020 klo 19:59:48

Chelsean kuplassa toki hihitellään edelleenkin, mutta myös pidetään aika varmana, ettei Arsenal käytä optiotaan jollainen sopparista huhujen mukaan löytyy. Kyse siis David Luizista.

Ilmeisesti Arsenal joutuu suorittamaan myyntejä sieltä parhaasta päästä, jos aikoo hommata sisään uusia pelaajia muuten kuin ilmaiseksi tahi lainoilla. Koska korona niin on tullut näitä uutisia tihrustettua entistä tarkemmin, muilla havaintoja? Näitä juttuja puskee nyt joka viikko.

Kroenken rahat on nyt kiinni Sofissa, koska pitäs olla valmista kauden alussa. Siellähän työt hippasen laahaa, kun valmista piti olla jo preaseasonilla.
« Viimeksi muokattu: 27.05.2020 klo 20:07:23 kirjoittanut Coulijoe »
veijomeri

Poissa Poissa


Vastaus #4181 : 27.05.2020 klo 20:26:56

Ehkä chelsean kuplassa hihetellään, mutta ei Luiz mitenkään poikkeuksellisen huonoa kautta pelannut. Zouma, Tomori ja Christensen kaikki tasoltaan aika kevyitä, joten ei sielläkään kummonen taso ollut.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #4182 : 28.05.2020 klo 00:24:57

Ehkä chelsean kuplassa hihetellään, mutta ei Luiz mitenkään poikkeuksellisen huonoa kautta pelannut. Zouma, Tomori ja Christensen kaikki tasoltaan aika kevyitä, joten ei sielläkään kummonen taso ollut.

Luizin kanssa tai ilman ei Chelsean sijoitus tällä kaudella yhtään parempi olisi, joten kai se nyt näin jälkikäteen tarkasteltunakin on parempi ratkaisu ollut luottaa nuorempiin pelaajiin joilla sentään jonkunlainen tulevaisuus seurassa voi olla, vaikka mainitsemistasi pelaajista toki ei kukaan tällä hetkellä mitään maailmanluokkaa olekaan. Käytännössähän Luizin paikan joukkueessa otti Tomori, joka on kuitenkin seuran omia junnuja ja palkkakuluiltaankin huomattavasti Luizia edullisempi, puhumattakaan siitä että valjutason kokemus ja Englannin maajoukkueringin rajamaille nouseminen on varmasti myös nostanut Tomorin arvoa huomattavasti kauden aikana.

Arsenalilta sitten puolestaan Luiz on kostautumassa vähän kalliiksi hauksi, jos tosiaan siirtosummineen ja palkkoineen tuli lähes parikymppiä maksamaan ja lähteekin lopulta ehkä jo kesken kauden ilmaissiirrolla muualle. Eiköhän Arsenalissa kuitenkin tiedetty mitä brassista lähdettiin alun perinkin hakemaan, eli paniikkihankintana siirtoikkunan lopussa kokenut pelaaja sisään paikalle, joka tarvitsi akuutisti uusia jalkoja. Jos toisena vaihtoehtona olisi ollut olla hankkimatta ketään, niin ehkä Luiz-diili menee silti ujosti plussan puolelle myös Arsenalin leirissä, vaikka kalliiksi tuleekin.

Ja eipä Arsenalilla loppukaudeksi mitään merkittävää panosta enää ole vaikka pelejä päätettäisiinkin jatkaa, niin Luizin mahdollinen menettäminen muutaman viimeisen pelin ajaksi tuskin haittaa, jos vaihtoehtona on lyödä vuoden jatkopahvi kouraan. Eikös siellä kuitenkin tämä Saliba ole tulossa ensi kaudeksi rinkiin mukaan, niin eipä Luizille välttämättä käyttöä enää tätä kautta pidemmäksi aikaa olisikaan.
« Viimeksi muokattu: 28.05.2020 klo 00:27:03 kirjoittanut Jype »
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #4183 : 28.05.2020 klo 12:01:37

Hieman yllättävää tietenkin, mutta Arsenalin seurajohto ollut kaukaa viisas ja tehnyt sopimuksen, josta pääsee helposti eroon. Tietenkin tässä on riski, että Luiz ei ole käytettävissä 1.7. eteenpäin ja Saliban käyttökelpoisuudesta ei ole vielä varmuutta. Siihen loukkaantuminen ja pelikielto päälle, niin heinäkuussa Xhaka vetää jälleen topparina.

Luiz on ottanut selvästi johtajan roolia, joka on hyvä kun kun joukkueessa ei ole kovin montaa kokenutta tai johtavaa pelaajaa. Toisaalta on kuulemma pelkoa, että Luizin rooli voi kääntyä itseään vastaa, jos hänelle ei ole tarjota kunnollista roolia eli käytännössä avauksen paikkaa. Itse pitäisin nelostopparina Mustafin, Holdingin tai Sokratiksen. Kolmostoppari lienee Saliba, jolle en välttämättä vielä 20-vuotiaana olisi tarjoamassa avauksen roolia, jos taso avaukseen riittää, niin hyvä.

On tässä tosiaan sekin mahdollisuus, että Arsenal on tekemässä jonkun topparihankinnan, eikä Mustafista, Holdingista yms. ole ollut kiinnostuneita. Luizin kohdalla säästyisi palkkoja se 6 milliä kaudessa. Eikä ole sitten niin pakottavaa tarvetta päästä eroon muista. Holdingin saa varmasti jonnekin lainalle.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #4184 : 28.05.2020 klo 19:25:19

Vaikuttaisi siltä, että kausi jatkuisi 17.6. tuolloin olisi tarkoitus pelata Man City-Arsenal ja Aston Villa-Sheff Utd. Tuolla saavat ainakin rästipelit alta pois ja täydet kierrokset pyörimään seuraavasta viikonlopusta.

BuLissa on siis 9 vaihtopelaajaa ja viisi vaihtoa. En tiedä onko tulossa myös Valjuun. Ainakin olisi monelle nuorelle pelaajalle mahdollisuus päästä penkille. Eiköhän Arsenalissakin nähtäisi mm. Medley, Balogun, Smith ainakin penkillä, kun tiukan ottelutahdin takia väkisinkin alkaisi jengiä siirtyä vemppaosaston puolelle. Lähtökohtaisesti taitaa Arsenalilla olla ainoastaan CC, joka ei missään tapauksessa pelaa tänä kesänä.
faija

Poissa Poissa


Vastaus #4185 : 29.05.2020 klo 20:46:28

Norjalainen 19 vuotias George Lewis narrattu joukkueeseen. Viime kaudella kotimaan nelosta 🥁. Näköjään nopea wingeri. Onkohan Ljunberg vol2?


https://www.dagbladet.no/studio/sportsstudio/307?post=34211

https://www.transfermarkt.com/george-lewis/profil/spieler/589590


k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #4186 : eilen kello 07:35:08

Norjalainen 19 vuotias George Lewis narrattu joukkueeseen. Viime kaudella kotimaan nelosta 🥁. Näköjään nopea wingeri. Onkohan Ljunberg vol2?


https://www.dagbladet.no/studio/sportsstudio/307?post=34211

https://www.transfermarkt.com/george-lewis/profil/spieler/589590

Eiköhän kesän hankinnat olleet tässä? ;)
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #4187 : tänään kello 12:53:57

Siellä on taas viime kesänä tehty ihan järkyttävän hyvää duunia, kun hommattiin Luiz. Ilmeisesti yhden vuoden sopimuksen oli saanu aikaseksi. 8 miljoonaa siirtosumma ja varmaan toinen mokoma palkkoja päälle. Mä en pysty käsittämään, miten siellä osataan vetää näin päin persettä vuodesta toiseen nää soppariasiat.

Atleticin mukaan David Luiz kustansi Arsenalille vuodessa £24 miljoonaa. Hyvät miehet toki ovat kalliita ja herrasmies agentit päälle.

https://twitter.com/amylawrence71/status/1267000108958265345?s=19
Rotta Ayala

Poissa Poissa


Vastaus #4188 : tänään kello 13:22:06

Atleticin mukaan David Luiz kustansi Arsenalille vuodessa £24 miljoonaa. Hyvät miehet toki ovat kalliita ja herrasmies agentit päälle.

https://twitter.com/amylawrence71/status/1267000108958265345?s=19
Koscielnyn kusinen stuntti maksoi Luizin muodossa Arsenalille 24 miljoonaa jos ihan tarkkoja ollaan.
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #4189 : tänään kello 14:06:31

Koscielnyn kusinen stuntti maksoi Luizin muodossa Arsenalille 24 miljoonaa jos ihan tarkkoja ollaan.

Näin toki.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #4190 : tänään kello 14:35:06

Atleticin mukaan David Luiz kustansi Arsenalille vuodessa £24 miljoonaa. Hyvät miehet toki ovat kalliita ja herrasmies agentit päälle.

https://twitter.com/amylawrence71/status/1267000108958265345?s=19

Onko Drinkwaterin kokonaiskustannus jo julkaistu? Ero tosin siinä, että Drinkwater ei ollut hyvä pelaaja. Kuten todettu, niin kiitos tuon yhden ranskalaisen, niin Arsenal joutui kusiseen paikkaan. Tuolla aikataululla ei ollut mahdollisuutta hankkia parempaa, jos olisi ollut, niin Arsenal olisi hankkinut. Nythän Arsenal on kuulemma tarjoamassa Luizille jatkoa, mutta alennetulla palkalla. Katsotaan saako Benfica kerättyä sen verran rahaa kasaan, että Luizin olisi järkeä siirtyä sinne. Pelillisesti Luiz olisi varmasti kova tekijä Portugalin liigaan.

Tuo norskilaituri omaa ruandalaisia sukujuuria. Olisikohan kyseessä joku sopiva maskotti Ruandan suuntaan, joka merkittävä sponsori? Ihme on jos Lewisista on koskaan mitään iloa ykkösjoukkueelle.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #4191 : tänään kello 16:21:50

Tuolla vuosikustannuksella päästään kevyesti mukaan floppilistoille. Eihän Luiz nyt toki pelillisesti sinänsä floppileimaa ansaitse mutta ei missään nimessä ollut hintansa väärti.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #4192 : tänään kello 16:45:27

Tuolla vuosikustannuksella päästään kevyesti mukaan floppilistoille. Eihän Luiz nyt toki pelillisesti sinänsä floppileimaa ansaitse mutta ei missään nimessä ollut hintansa väärti.

Aika monen pelaajan kohdalla nuo agenttipalkkiot kääntävät merkkiä miinuksen puolelle. Pogban hinta agentteineen oli kuulemma 140 milliä eli Mino kuittasi 40+ milliä välityspalkkiota. Siihen päälle Pogban vuosiliksat. Sama monilla muillakin, varsinkin jos taustalla heiluu Kia, Mino yms. Viime kesänä Arsenal voiteli Pepen agenttiporukan (sukulaiset) ja pelaaja valitsi Arsenalin. Tulevaisuus näyttää oliko hyvä diili. Milli tai pari extraa agentille, niin pelaaja saadaan satimeen. Saattaa tulla huomattavasti halvemmaksi kuin kilpalaulu seurojen kesken. Se on selvää, että siirtosummissa Arsenal ei voi Manun tai Cityn kanssa taistella. Periaatteessa nämä seurat voivat jopa vedättää hintaa ylöspäin, kun tietävät muiden rajallisuuden. Se on sitten pois jostain toisesta siirrosta.

 
Sivuja: 1 ... 167 [168]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines