FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.03.2021 klo 08:27:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 6
 
Kirjoittaja Aihe: Eintracht Frankfurt 2020-2021 // Wieder nach Europa?  (Luettu 37802 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #25 : 29.08.2019 klo 11:36:36

Rebicin siirtosummasta menee kuitenkin useamman lähteen mukaan puolet Fiorentiinalle, joten tämän vuoksi miehen myynti ei ole ollut ensimmäisenä Bobicin työlistalla.
Näinhän se oli, joten hyvän diilin teki Fiorentina aikoinaan. Tuota myyntiklausuulia kai yritettiin ostaakin pois alkuvuodesta Eintrachtin toimesta 10M€ hintaan.
Silvennoinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #26 : 30.08.2019 klo 14:23:18

Strasbourg kaatui kuuman ottelun jälkeen tyylipuhtaasti 3-0. Samaan lohkoon tällä kertaa Arsenal, Liege ja Vitoria eli kovin suosiollinen ei arpa tällä kertaa ollut.

Bundesliga jatkuu sunnuntaina kotiottelulla Fortunaa vastaan ja Hütter jutteli päivän pressissä, että sekä Sow että Dost saattavat olla peliryhmässä mukana.
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #27 : 30.08.2019 klo 17:00:48

Aika kova lohko tosiaan tuli. Vitoria neloskorin ykkösjengejä ja sitten tietysti Arsenal kovimpia ykköskorista. Plussaa ettei mitään idän matkareissuja ole tiedossa.

Mielenkiintoinen lohko kaiken kaikkiaan ja ristiin pelaamista varmasti on. Hyvät saumat kuitenkin jatkoon. Viime vuonna mentiin suvereenisti jatkoon lohkon ykkösenä mutta nyt Arsenal on se suosikki tässä.

Belgiaan ja Englantiin odotettavissa mukavasti Adler-kannattajia paikan päälle Ylos
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #28 : 30.08.2019 klo 17:05:00


Bundesliga jatkuu sunnuntaina kotiottelulla Fortunaa vastaan ja Hütter jutteli päivän pressissä, että sekä Sow että Dost saattavat olla peliryhmässä mukana.
Molempien esityksiä odotetaan täällä innolla. Sow ei vielä avauksen kunnossa mutta Dost aloittanee jo sunnuntaina. Itsekin paikan päällä tällä erää joten toivottavasti europelin hapot on jaloista karistettu ja tuloksena on dreier
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #29 : 01.09.2019 klo 20:19:50

http://www.kicker.de/756942/artikel/bobic-bestaetigt_rebic-auf-dem-weg-zu-milan---andrc3a9-silva-kommt-im-tausch
Silvennoinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #30 : 02.09.2019 klo 21:35:48


Tämä varmistui ja 2 vuoden lainat kumpaankin suuntaan sorvattiin. Rebic, Jovic, Haller kolmikko on siis historiaa ja tilalle on saatu Silva, Joveljic ja Dost. Melko reilusti tässä jäätiin taloudellisesti ainakin voitolle, lisäksi Pasi on ollut alkukauden paras pelaaja, joten ihan positiivisin mielin hyökkääjäosaston suhteen. Kaikki kolme olisin toki mielelläni seurassa pitänyt, mutta aikansa kutakin ja kolmikko myös urallaan eteenpäin halusi. Hienoja hetkiä oli tarjolla niin kotimaan kilpailuissa, kuin Euroopassakin. Etenkin Rebicin esitys Berliinissä, Jovicin dominointi Euroopassa ja Hallerin 15 maalia viime kauden BuLissa eivät unohdu.
Bulebule

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 03.09.2019 klo 18:02:47

Stenderan sopimus purettiin eilen. Harmillisen lasinen tuntuu miehen kroppa ammattijalkapalloon olevan. Muistissa on vielä lupaavat otteet jokusen vuoden takaa. Ei ikää tietty vielä aivan älyttömästi ole.
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #32 : 03.09.2019 klo 21:15:18

Stenderan kannalta hyvä juttu, että siirtyi Hannoveriin. Peliaikaa ei ollut tulossa ollenkaan. Lahjakas pelaaja jolla pahoja loukkaantumisia takana. Jos vain kunnossa pysyy ja pelituntumaa saa alle niin tulevaisuus voisi näyttää taas paremmalta.  Stenderalla on hyvä potkutekniikka ja annettavaa varmasti ainakin 2 Buli:ssa. Toivottavasti ura lähtee nousuun laihojen vuosien jälkeen.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ruhe in Frieden, Achim!


Vastaus #33 : 03.09.2019 klo 23:34:10

... aikajana osuu aikalailla yksi yhteen lähes tarkalleen kolme vuotta vanhemman Sonny Kittelin kanssa. Brightonissa leipänsä ansaitsevan Pascal Großin nimeäisin ehkä myös tässä yhteydessä, vaikka näistä kahdesta muusta aikansa huipputalentista poiketen samanlaista lasisuutta ei taustalta löydy. Solidin nykysaksalaisen futiskasvatuksen ansiosta teitä on nykyään monia hyvään uraan ja mielenkiinnolla seuraan sympaattisen Stenderan polkua vastaisuudessa.
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #34 : 19.09.2019 klo 11:47:36

Tänään mennään taas €-liigaa. Vastassa lohkon ennakkosuosikki Lontoosta, joten vauhdikas matsi odotettavissa loppuunmyydyllä kotistadionilla. Viime vuonna tie tyssäsi niukammalla mahdollisella tavalla välierissä ja finaaliin ei siten päästy kohtaamaan tämänpäiväistä vastustajaa.

Pelaajapuolella Rode on sivussa matsista mutta Kostic palannee sairastuvalta avaukseen. Viime vuosi ja alkukausi on näyttänyt miten loistavasta pelaajasta on kyse, joten toivotaan että Filip on pelikuntoinen. Muutoin pelaajatilanne on hyvä ja voittoa lähdetään tietysti kotipelistä hakemaan. Viime kaudella parhaat pelit olivat juuri eurooppa-liigassa ja toivottavasti sama meno jatkuu tänään. Helpolla ei Arsenal ainakaan tule tänään pääsemään, se on varma.
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #35 : 19.09.2019 klo 17:43:06

Kostic avauksessa Ylos
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #36 : 20.09.2019 klo 07:28:27

Aikamoinen hurlumhei peli oli kyllä eilen. Päästä päähän mentiin ja paikkoja oli molemmilla ties kuinka moneen maaliin. Se, että jäätiin nollille ja peliä ei saatu tapettua kun siihen oli paikka, oli kyllä pettymys. Paikkoja oli ties kuinka moneen maaliin.

Eilisessä pelissä tuli esiin samoja ongelmia pulustuksessa kuin mitä oli mm. Puppenkisteä vastaan. Liian helposti tilaa löytyi puolustuksen väleistä ja selustasta. Kolmen alakerralla pelaaminen vaatii hyvän tasapainon alakerran ja kk:n osalta ja laiturien aktiivista puolustamista. Tuo ei nyt oikein toimi ja Hütterin on pakko tuohon jo reagoida. Vastustajien on aika helppo scoutata tuo SGE: nykymalli ja löytää lääkkeet pulustuksen puhkomiseen. Pakka ei ole ollenkaan tarpeeksi tiivis ja miehiä on aivan liian vapaana turhan usein. Arsenal olisi voinut tehdä usemmankin maalin vielä noista virheistä.

Osa juttunsa on sitten tuo tuhnuilu yläkerrassa. Da Silva on varmasti ihan pelimies mutta jotenkin itseluottamus on aika heikoissa kantimissa tällä hetkellä. Dost taas vaikuttaa hieman kesäteräiseltä ja miehen avut ovat nähtyjen esitysten perusteella lähinnä pääpelissä. Aikamoinen ero esim. Halleriin joka oli hyvä pelintekijä ja jalalla paljon monipuolisempi. Kyllähän eilen näkyi se ero viime kauteen kun oli Jovic ja Haller piikissa. Sillä kaksikolla olisi tuolla hallinnalla ja paikkojen luonin määrällä maaleja saletisti tullut.

Su sitten vastassa Dortmund ja alakerta on saatava pelittämään paremmin jos meinataan pisteitä tuosta ottaa. Toivottavasti Paciencia avaa ja kaksikosta Da Silva/Dost toinen on penkillä. Alakerrassa voisi kokeilla vaihteeksi 4-alakertaa, esim. Chandler oikean pakin paikalla ja Abraham toppariksi.
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #37 : 24.09.2019 klo 09:57:16

Nihkeä oli peli Dortmundia vastaan mutta tulos oikeutettu 2-2. Pääasia, että pisteitä tuli ja Silva sai maalihanat auki. Tästä on ihan hyvä taas jatkaa pe Unionin kohtaamiseen.

Mainittakoon vielä, että Fussballgott löysi myös uuden osoitteen maapallon toiselta laidalta, Australiasta. Siirtyy siis Markus Babbelin alaisuuteen Sydney Wanderersin riveihin Ylos
https://www.sge4ever.de/sge-kompakt-fussballgott-goes-down-under/
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #38 : 30.09.2019 klo 14:11:00

Union Berlin kaatui ihan ok esityksen jälkeen ansaitusti. Jobin postia tuli tosin Trappin ja Haseben loukkaantumisten myötä. Hasebe varmuudella tämän viikon peleistä sivussa aivotärähdyksen vuoksi. Trapp toivottavasti pelikuntoinen viimeistään sunnuntaina. Paluu puolella lasaretista, toivottavasti, Rode torstain kamppailuun. Da Costan tilanne on hieman epäselvä (muskuläre probleme). Saattaapi Danny boy olla kuitenkin jo Portugalissa käytettävissä. Pistetili pitäisi saada avattua Guimaraesia vastaan. Lohkon heikoin jengi oletettavasti vastassa.

straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #39 : 01.10.2019 klo 16:21:14

Trappin syyskausi taputeltu.
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #40 : 01.10.2019 klo 16:28:12

Schade.... Nyt on Rönnowilla sitten näytönpaikka. 
Anaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Litmasmainen pelisilmä, SGE


Vastaus #41 : 02.10.2019 klo 21:38:15

Trappin loukkaantuminen on kyllä aika kova isku ja kuten cbr totesi, nyt on Rönnowilla iso näyttöpaikka - toivottavasti lunastaa odotukset. Huomenna odotettavissa mielenkiintoinen matsi, josta pitäisi kyllä 3 pistettä naarata!
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #42 : 03.10.2019 klo 14:09:07

Rönnow on aika kirjoittamaton kortti toistaiseksi. Ei juuri ollenkaan pelejä SGE:n nutussa alla Trappin tultua viime kaudella ykköskassariksi. Toivotaan, että saa hyvän startin ainakin. Saattaapi olla puolustajillekin pieni herätyksen paikka kun varmaotteinen Trapp ei ole enää selän takana. Wiedwald on toki vielä jatkossa varalla jos Rönnowilla ei homma onnistu. Voitto ehdottomasti tänään tavoitteena!
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #43 : 03.10.2019 klo 19:59:43

Kovasti toivotaan Bremenin kasvattia , „jähmettyjä“ Wiedwaldia sunnuntaina meitä vastaan. Mies on periaatteessa erinomainen reaktiotorjuja ja hyvä jalalla, mutta sitten standardeissa jähmettyy usein totaalisesti.
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #44 : 04.10.2019 klo 10:39:18

Rönnow pelasi eilen varmasti ja vakuuttavasti, joten ei taideta Wiedwaldia nähdä maalin suulla, ilman Freddyn loukkaantumista ;)

Taistelupeli eilen Portugalissa ja tärkeimpänä tietysti oli voitto. Nollapeli oli kyllä positiivinen ylläri tuolla alakerran kokoonpanolla. Vitoria oli ihan hyvä porukka ja saattaa kotonaan ainakin napsia pisteitä vielä muilta lohkon jengeiltä.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ruhe in Frieden, Achim!


Vastaus #45 : 17.10.2019 klo 20:12:51

Portugalissa rytisi katsomossa isäntien ja paikallisen virkavallan idiotismin suosiollisella myötävaikutuksella astetta voimakkaammin, mistä UEFA tänään muisti Eintrachtia kahden vierasmatsin katsomobannilla. Arsenal nyt on ihan karmeaa tuubaa, mutta Liegen jääminen väliin harmittanee luturistisiipeä.
BVB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Suomen maajoukkue


Vastaus #46 : 18.10.2019 klo 06:53:24

Portugalissa rytisi katsomossa isäntien ja paikallisen virkavallan idiotismin suosiollisella myötävaikutuksella astetta voimakkaammin, mistä UEFA tänään muisti Eintrachtia kahden vierasmatsin katsomobannilla. Arsenal nyt on ihan karmeaa tuubaa, mutta Liegen jääminen väliin harmittanee luturistisiipeä.

En ole seurannut tarkemmin kuin että näin vain lyhyen jutun aiheesta, millä perusteella virkavalta ja isännät olivat tuossa syyllisiä?
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ruhe in Frieden, Achim!


Vastaus #47 : 18.10.2019 klo 07:09:44

Avainsana on 'Fantrennung'. (Saat muuten laittaa tästä sanasta vihiä suosikkiseurasi suuntaan, siellä tätä ei hallita myöskään.) Frankfurtilaiset oltiin sijoiteltu stadionilla siten, että portugalilaisultrilla ja -kannattajilla oli mahdollisuus lähestyä näitä esteettä ja aloittaa tavaran viskely saksalaisten blokkiin. Eintracht oli tässä tapauksessa reagoiva taho, ei häslingin aiheuttaja. Ja Mainin varren poikiahan ei kahta kertaa tarvitse tanssiin kutsua.

... yleisesti ottaen on myös suositeltavaa tutustua ulkomaalaisten - sekä osin paikallistenkin - kaarteiden kokemuksiin virkavallasta futismatsien yhteydessä. Patukkaa heilutellaan siellä ympäriinsä lähes refleksinomaisesti, samalla tavalla kuin Hannu Tihinen laittaa palloja kantapäällään maaliin San Siron nurmella.
Silvennoinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #48 : 18.10.2019 klo 13:48:13

Melkoisen ikävä uutinen, jo lohkon varmistuttua kiimailtiin mainioita vierasreissuja Portugalin lisäksi Lontooseen ja Belgiaan. Nyt reissut on ostettu, mutta lippuja ei saa ja tuskinkaan kaupunkiin on asiaa. Varsinkin Arsenalin kirjastossa olisi ollut tarjolla lähes tulkoon kotiottelun veroinen tapahtuma.

Bundesliga-kausi jatkuu tänään kotiottelulla mainiosti aloittanutta Leverkusenia vastaan. Terveystilanteen pitäisi olla hyvä, joten saumaa pisteille todennäköisesti pitäisi olla. Pelkotilana tietysti, että Bosz päästää Jollen penkiltä irti ja jo häämöttävät pisteet kariutuvat siihen.

Fußallgott pelannut tänään ensimmäisen ysikymppisensä Australiassa (johon myös Nicolai Müller siirtyi) ja tuloksena vähemmän yllättäen komea voittomaali. Myös toinen osuma nähtiin, mutta tuomarin pelisilmä ei riittänyt hyödyn näyttämiseen.
cbr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SG Eintracht Frankfurt


Vastaus #49 : 19.10.2019 klo 20:53:45

Eintracht tuntuu olevan uefan silmätikkuna kun näitä rangaistuksia jaellaan. En tiedä onko asioita edes kunnolla selvitetty kun sanktioita on taas jaeltu. Saattaa ultrillakin mennä pikku hiljaa maku näihin uefan kilpailuihin.

Leverkusen matsi oli taas huippufututista  ekalla puoliajallla ja toisella Rönnow hoiti muutaman pahan tilanteen jotka pillerit saivat aikaiseksi. Hyvä revanssi rückrunden katastrofi pelille.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa