FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
11.07.2020 klo 01:58:11 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 124 [125] 126 ... 129
 
Kirjoittaja Aihe: Liverpool F.C. 2019/20 - Nokitetaan kuudella  (Luettu 500693 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #3100 : 29.06.2020 klo 18:09:22

Henderson keskustelusta koitetaan tehdä jumalasta seuraavaa niin lädeissä kuin forumilla. Henderson on joukkueen palanen ei tärkein, ei toiseksi tärkein eikä kolmanneksi tärkeinkään ja alemmas on turha mennäkään. Liverpool ei hävinnyt Chelsealle koska Henderson ei pelannut vaan siksi, että eräällä herralla ei taso riittänyt sillä hetkellä. Ja pakko todeta, että kyllä minä Gerrardin ottaisin liukastelemaan 100/100 ennemmin kuin Hendersonin.

Viimeisin hauska uutisointi siitä, että Sunderlandissa pidettiin jopa Martyn Waghornia kovempana talenttina kertonee tarpeeksi läditoimittajien puuhastelusta. Menee samaan kastiin nämä junnuvertailut case Solanke vs Abraham. Waghorn tuo pelaaja, joka...ei saatana siis Waghorn. Kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää. Siis sama kaveri, jonka taso riitti tasan 6 peliin Sunderlandissa.

Kuten aiemmin tuli todettua niin Hendersonin ja Liverpoolin taso kohtasi aikanaan siellä ynnämuut osastolla. Jos Henderson olisi näillä näytöillä nyt myynnissä niin Leicester saattaisi ja haluaisin korostaa SAATTAISI hankkia Hendersonin. Liverpool ei sitä tekisi, eikä takuulla City, Chelsea, ManU tai Wolves.

Nyt on taas aika näköalatonta keskustelua, todennäköisesti provoamistarkoituksella.
AndyLove

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JäPS & Liverpool


Vastaus #3101 : 29.06.2020 klo 18:31:10

Moni "keskustelussa" mukana oleva on monesti naureskellut meikäläisenkin läpille täällä - mutta ei vittu tätä "keskustelua." :D :D :D

Eräillä tuntuu ottavan Poolin mestaruus koville, vaikka yritetään muuta esittää. Jalkapalloilijoilla on monia eri reittejä ja se kuka mitäkin pitkin etenee ja minne on monesta tekijästä kiinni, maailman taitavinkin kaveri voi jämähtää jonnekkin Järvenpään Palloseuran vaihtopenkille väärän ajoituksen, väärien valmentajien tai väärien omien valintojen myötä - ja joku vähän lahjattomampi voi nousta nopeastikkin keravalta aina Manchester Unitediin asti kun kaikki menee nappiin.

Olitte te mitä mieltä tahansa, niin Henderson nostelee nyt kannua Englannin kaikkien aikojen parhaan seuran tuoreimpana kapteenina - aika kovaan seuraan pääsee.

Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #3102 : 29.06.2020 klo 20:17:18

Hendo pelasi tuolla kaudella valioliigaa 35 ottelussa. 34 kertaa 90min ja pudonnutta Norwichia vastaan kotona 70min pelin ollessa 3-0 vaihdon tapahtuessa. Vain Mignoletilla ja Skrtelilla oli enemmän minuutteja tuolla kaudella valioliigassa. Totta helvetissä Rodgers olisi halunnut Hendon pelaavan Chelseaa vastaan ja näin ollen poolin voitto olisi ollut Hendon kanssa todennäköisempää. Ei tässä ole enää mistään muusta kyse, kuin sinun antipatioista topicin käsittelevän seuran kapteenia kohtaan :D

Kuten Boston Reynard jo totesikin, tässä ei ole enää mitään logiikkaa. Vaikka antipatioita olisikin.

Älä Pesso välitä :)

Itse tämän lippaan ihan tietoisesti avasin. :) Jos juttu pysyy asiallisena, näistä kaikki osapuolet kuitenkin oppivat, vaikka eivät sitä myöntäisi ja vaikka asia nyt ei erityisen tärkeä olisikaan.
Didgeridoo

Poissa Poissa


Vastaus #3103 : 29.06.2020 klo 20:53:10

Kuten aiemmin tuli todettua niin Hendersonin ja Liverpoolin taso kohtasi aikanaan siellä ynnämuut osastolla. Jos Henderson olisi näillä näytöillä nyt myynnissä niin Leicester saattaisi ja haluaisin korostaa SAATTAISI hankkia Hendersonin. Liverpool ei sitä tekisi, eikä takuulla City, Chelsea, ManU tai Wolves.

Kyllähän Hendoa aikanaa haluttiin ihan Manussa asti, mutta Dalglishin puhelut sitten saivat miehen valitsemaan Poolin. Toki siihen vaikutti varmasti myös silloin helpompi tie avaukseen.


Tällä hetkellähän jokainen koutsi Valjussa ottaisi Hendon avaukseensa. Niin ne pöydät vaan kääntyy.
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #3104 : 30.06.2020 klo 11:29:51

Tällä hetkellähän jokainen koutsi Valjussa ottaisi Hendon avaukseensa. Niin ne pöydät vaan kääntyy.

Korostan heti alkuun, että tämä kommentti ei nyt koske Hendersonin hyvyyttä tai paskuutta tai sen naamaa tai juoksutyyliä, vaan yleisluontoisesti Liverpoolin pelin taktisia elementtejä myös muiden pelaajien osalta. Mutta tuo on mielenkiintoinen toteamus. Varmasti periaatteessa ottaisi vähintään "oman Hendersonin", kuten monilla mestarijoukkueilla on ollut tapana. Tästä hyvänä esimerkkinä jopa niinkin kaukainen juttu kuin Real, Zidane ja Casemiro. Real alkoi voittaa pyttyjä kun kaikkien samppanjapelaajien sampapnjapelaaja korvasi valmentajana kokoonpanossa muutaman desin kuohujuomaa teräksellä. Mutta Liverpoolin osalta on tietysti tällä hetkellä vähän niin, että kone on niin hemmetin hienosti öljytty ja viritetty, että kaikki osat sopivat täydellisesti yhteen ja tällä saadaan sadan kilowatin koneesta 220 heppaa irti. Voi olla kyseenalaista, että sopisiko sitten joku tämän koneen männistä sellaisenaan toiseen moottoriin samoilla teholukemilla. Koskee oikeastaan kaikkia pelaajia, varsinkin yläkolmikkoa, mutta myös hyvinkin taktiseksi säädettyä keskikenttää. Henderson ja Gini ovat molemmat roolipelaajien roolipelaajia, joille valmentajan täytyy löytää tietynlainen tila. Pitää hyväksyä esimerkiksi että ihan korkeimman asteen tikitakaa nämä kaverit eivät pelaa. Englannissa Hendersonin kaltaiselle pelaajalle vähintään teoriassa löytyy kyllä paikka siis varmaan joukkueessa kuin joukkueessa. Pochella ja Mourinholla oli/on Spöösissä Sissoko aika samanlaisessa roolissa, Sarrilla ja kai Lampardillakin oli/on Kante Chelseassa ollut kasipaikalla lähinnä energiapelaajana. Arsenalin jengiä tuollaisen pelaajan käyttäminen varmaankin parantaisi merkittävästi. Ainoastaan Pepillä voisi ehkä olla ainakin sen nykyjengiä ajatellen vähän vaikeuksia sovittaa Giniä tai Hendoa keskikentälleen. Joidenkin huhujen mukaan oli tosin Hendersonista kiinnostunut aikoinaan, mutta päätyi Fabian Delphiin silloin. Ja Delph ei keskikentälle Cityssä ikinä päätynyt ainakaan isoon rooliin. Henderson olisi toki voinut menestyä paremmin ja ehkä Pepkin sille paikan löytäisi.

Vaikka valioliigaa monen lähinnä pelkästään sitä seuraavien toimesta pidetään maailman parhaana liigana, ja on tästä toki todisteitakin, tulee silti hyväksyä, että vaikka valio on mennyt eteenpäin taktisesti, on siellä edelleen hyvissäkin jengeissä ehkä joitakin liigoja pienempi taktinen ja tekninen vaatimustaso. En ole ekspertti Realin tilanteessa, mutta voisin kuvitella että henkilökemioiden lisäksi osa Balen ongelmista seurassa johtuu siitä, että ei ole välttämättä taktisesti ja taidollisesti palettiin täysin sopiva. Vaikka yksilönä onkin parhaimmillaan murhaavan tehokas. Barcelona on mennyt lähinnä huumoriseuraksi, mutta sielläkin lienee lähtökohtaisesti seurakulttuurissa vaatimuksia, jotka rajaisivat esimerkiksi Ginin tai Hendon kaikessa tehokkuudessaan pois targettien joukosta. Italiassa voisi olla taktisia vaatimuksia ja jossain PSG:ssä vähän samoja kuin Realissa tai Barcassa. Offtopiccina olen joskus vängännyt Sterlingistä erinäistenkin eksperttien kanssa. Voi olla että sekin vielä Espanjaan päätyy, mutta ominaisuuksiensa raa'an luonteen johdosta voisi olla jokunen silmien muljautus edessä, kun 150 millin hankinta ei saakaan peruspalloa 10/10 silkkisesti koukkuun. Vastaavasti taas joku Barcassa loistanut Pedro on ollut valiossa aika "ynnä muuta" osastoa.

Meni vähän jaaritteluksi, mutta Liverpool on ollut viime kaudet ihan huikea JOUKKUE kaikki sen pelaajat kannattaa arvioida aina myös hieman tuon suodattimen läpi. Kuten on tiedossa, Kloppin entisistä pelaajista vaikkapa Götze ei ole samaa virettä enää löytänyt. Ja toisaalta monet sen Dortmundissakin käyttämistä pelaajista olivat mestaruusvuosien jälkeen hyvää Bulitasoa, ei enempää eikä vähempää. Liverpoolin nippu on nimekkäämpi ja kalliimpi, mutta osin samanlainen. Roolipelaajat ja staratkin operoivat yhdessä korkealla tasolla, erikseen voisi olla eri asia. 

     
jns

Poissa Poissa


Vastaus #3105 : 30.06.2020 klo 12:26:39

Kloppolle hattua päästä. Nosti kyläseuran Bundes-mestariksi, jonka jälkeen Poolin peräsimeen, jossa edes CL-paikkaakaan ei juuri oltu nähty viime vuosina. Puppelipoolille naureskeltiin eikä kukaan siihen uskonut Benteken ja Balotellin sekoillessa kärjessä. Mutta niin vain about Southamptonin, Roman ja Hoffenheimin pelaajista koostetulla joukkueella maailman kovimmaksi joukkueeksi. Trent oma junnu ja Robbo divariin tippuneesta Hullista. Ei voi käsittää. Kuitenkin kaikki isoimmat seurat nykyaikana koostavat ryhmänsä ehdottomasta maailman eliitistä.
Seuraavat kaudet ovat todella mielenkiintoisia. Jääkö hetken ihmejoukkueeksi, vai onko pelaajilla nälkää hakea 80-luvun kaltaista dominanssia ja legenda-statusta, vai onko vatsa jo täysi. Chelsea voitti kolme kertaa valjun viime vuosikymmenen aikana, mutta nyt jo tuntuu ettei kukaan muista sitä.
Tavallaan olisi mielenkiintoista nähdä pystyykö Kloppo tekemään ihmeen vielä kolmannen kerran jossain toisessa pienemmässä seurassa ja jättää Gerrardin käsiin Pool muutaman vuoden päästä. Samoin kuin Messin näkisin vielä testissä jossain muussa seurassa kuin Barcassa ja Pepin pienemmän seuran peräsimessä.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #3106 : 30.06.2020 klo 12:58:13

Tällä hetkellähän jokainen koutsi Valjussa ottaisi Hendon avaukseensa. Niin ne pöydät vaan kääntyy.

Se kertoo sitten enemmän valmentajien näköalattomuudesta.
Henderson, Milner ja muutama muu ovat sellaisia pelaajia, joiden suhteen pelaaja ja muu joukkue ovat enemmän kuin osiensa summa. Jokaisessa menestysjoukkueessa on tällaisia pelaajia, jotka valmentaja valitsee avaukseen ja "asiantuntijat" naureskelevat.

Hyvin harvoin avaukseen saadaan, saati on järkevää, laittaa 11 supertähteä (TJEU: Pepsi-ajan Real Madrid ja PSG) vaan tarvitaan nimenomaan niitä työhevosia, "pukukoppipelaajia" ja yleisesti pelaajia, jotka pelaavat omalla huipputasollaan JA saavat ne varsinaiset supertähdet loistamaan.

Pesso esitti saman asian erinomaisesti toisin sanoin.
Done

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #3107 : 30.06.2020 klo 13:00:24

Matip missamassa loppukauden pelit Everton pelissä tulleen loukkaantumisen takia.
divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fidanzata d'Italia


Vastaus #3108 : 30.06.2020 klo 13:42:42

Aivan ensiksi onnittelut Liverpoolille ja sen kannattajille uskomattoman hienosta mestaruudesta. Pool oli valioliigassa täysin ylivoimainen ja näytti pitkään olevan yksi vahvimmista suosikeista myös CL:ssä.

Toisekseen, Klopp on erinomainen valmentaja. Siitä päästäänkin siihen, että Henderson ei ole yhtään sen kummoisempi pelaaja kuin Dortmundin mestaruuksiin ja CL-finaaliin kipparoinut Sebastian Kehl. Eikä Kehliä nyt kukaan väittänyt miksikään huippupelaajaksi.

Hendersonia voi ihan huoletta verrata näihin sven bendereihin, schmelzereihin, grosskreutzeihin, piszczekeihin, blaszczykowskeihin sekä erityisesti Kehliin, joista Klopp taikoi ehdottoman huippujoukkueen.
Done

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #3109 : 30.06.2020 klo 16:38:21

Hyviä uutisia.

Lainaus
BREAKING: The African Cup of Nations has been moved to 2022. It was originally scheduled for January 2021.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #3110 : 30.06.2020 klo 17:50:52

Hyviä uutisia.


Salahille ja Manelle tulossa potentiaalisesti aika hullu vuosi 2022.
Klopp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool, Dortmund, HJK


Vastaus #3111 : 30.06.2020 klo 18:09:58

Itse olen Hendon fanittaja. Häntä on vaikea verrata muihin huippupelaajiin, lähinnä tulee mieleen Mueller Bayer Munchenista. Ei millään osa alueella huippu, mutta asenteen välittäjänä huippuluokkaa.

Erityisesti kun Hendo on kentällä vapaamatkustajat poistuvat poolin eteenpäin puuskuttavasta junasta. Tämä on se sanoma minkä Klopp haluaa Hendon kautta välittää pelaajille.

Laiskottelijat, vastustajan provokaattorit ja etenkin erotuomari saavat nauttia jatkuvasta puhetulvasta. Klopp on kuitenkin kaveri jonka yli ei edes Hendo voi kävellä.

Ei hän turhaan ole kapteeni ja Kloppin luottomies. Tulokset ja tilastot puhukoot puolestaan.

naumanen

Poissa Poissa


Vastaus #3112 : 30.06.2020 klo 19:44:36

Ei hän turhaan ole kapteeni ja Kloppin mun luottomies. Tulokset ja tilastot puhukoot puolestaan.

Korjasin ;)
Rewert

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool, Suomen maajoukkue, FC YPA ja semi-JJK


Vastaus #3113 : 30.06.2020 klo 22:21:31

Salahille ja Manelle tulossa potentiaalisesti aika hullu vuosi 2022.

Jep, voittaa nyt samana vuonna ucl, epl ja fa cup ja pelata kahdet arvokisat ;D
hardluckpool

Poissa Poissa


Vastaus #3114 : 01.07.2020 klo 13:02:34

Jep, voittaa nyt samana vuonna ucl, epl ja fa cup ja pelata kahdet arvokisat finaaliin saakka

Korjasin ;)
AndyLove

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JäPS & Liverpool


Vastaus #3115 : 01.07.2020 klo 17:26:34

https://www.thisisanfield.com/2020/07/mohamed-salah-wants-to-stay-for-a-long-time-at-liverpool/

Lainaus
Mohamed Salah wants to “stay for a long time” at Liverpool

Eli Salahista Realin pelaaja jo tänä kesänä? :( Eikös nää aina sitä tarkota...
hardluckpool

Poissa Poissa


Vastaus #3116 : 01.07.2020 klo 18:18:50

https://www.thisisanfield.com/2020/07/mohamed-salah-wants-to-stay-for-a-long-time-at-liverpool/

Eli Salahista Realin pelaaja jo tänä kesänä? :( Eikös nää aina sitä tarkota...

Paljon paremman rahan tuosta nyt saa kuin ensi kesänä. Rohkeesti vaan Salah Madridiin, Sancho pooliin ja parikytä milliä plussaa tilille.
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #3117 : 02.07.2020 klo 10:47:16

Paljon paremman rahan tuosta nyt saa kuin ensi kesänä. Rohkeesti vaan Salah Madridiin, Sancho pooliin ja parikytä milliä plussaa tilille.

Mä en ole ihan varma.. Jos Klopp ja Edwards tämän tekisivät, niin uskotaan. Mutta kuten itsekin tuossa jokunen sivu sitten runoilin, Salah on oikeasti ihan s-tanan hyvä eritoten tässä jengissä ja systeemissä. Sekä sen "lopputuote"- että piilevät tilastot ovat ihan eri tasolla kuin vaikka sinänsä ihan loistavan Manen. Ja taktisesti Salahin liike luo kentälle huikean hienosti tilaa, kun osaa juuri oikeilla hetkillä venyttää vihun muotoa joukkueen haluamaan suuntaan. Voipi olla, että ihan vastaavanlaista pelaajaa nimenomaan tuossa taktisessa mielessä voi olla vaikea löytää. Varsinkin sellaista, joka samalla tekee 20+10 joka kauteen. Mun mielestä Salahia pitäisi hyödyntää vielä jokunen kausi, jos vain mahdollista ja samalla ajaa sisään nuorta lahjakkuutta. Siis sisään joku ykköskorin talentti, joka tyytyy aluksi jämäminuutteihin mutta "savustaa" lopulta vanhemman valtiomiehen espanjan aurinkoon semieläkkeelle. Tuo olisi koko yläkolmikon suhteen paras tapa edetä. Olen itse hieman ihmetellytkin, että miksei seura ole edes yhtä tämän tyyppistä hankintaa toistaiseksi tehnyt yläoksille. Harvey Elliott ehkä voisi tällainen toki olla, mutta on aika eri tyyppinen ainakin fyysisesti. Esimerkiksi Manen kisälliksi voisi joku Ismaila Sarr olla aika kiinnostava ja mahdollinen. Mutta Kloppilla on toki aiemmin ollut ongelmia juuri joukkueidensa pysyvyyden kanssa, joten voi olla että manageri on nyt hyvinkin kiinnostunut katsomaan tämä jengin aika brutaalistikin loppuun asti.

Sancho mainittiin, niin pari sanaa siitäkin. Veikkaan, että varsinkin Liverpoolin osalta Sancho-juna meni jo. Hinta on kohonnut pilviin, eikä kaveri välttämättä kuitenkaan ole hypestä huolimatta täydellinen pakkohankinta ihan jättirahalla. Tai ainakaan ainoa saman tason jamppa. Olisi toki brittinä hyvä ja varmaan suht pysyväkin keulakuva seuralle. Ja kuten Salahilla, Sanchollakin lienee aika hyvät tilastot joka rintamalla. Kaikesta päätellen Dortmundissa on tehty aika paljon duunia Sanchon kanssa kentällä ja sen ulkopuolella. Eikä se aina ole joko kurinpidollisista tai jopa taktisista syistä ollut BVB:n avauksessa. Eli aika hiomaton timantti on kyseessä. Ja siis asenneongelmista on ollut puhetta. Voisi toki ajatella, että Sancholle itselleen olisi tärkeää ottaa seuraava askel johonkin Dortmundin kaltaiseen seuraan, jossa perään katsotaan, eivätkä ympyrät ole liian isoja. Esimerkiksi Real tai PSG eivät varmaankaan tällaisia ole. Parin vuoden takainen Muna olisi maksanut siitä 200 milliä ja laittanut jonkun nimivalmentajan alaisuudessa parin kuukauden jälkeen koirankoppiin. Nyky-manusta en tiedä ja ehkä jokunen muukin valioseura voisi olla Sancholle ihan sopiva tällä hetkellä. Tai sitten jatko BVB:ssä. Kiinnostavaa on ollut myös, että tosiaan Muna on viime päivinä väittänyt, että ei Sanchosta maksa yli 50 miljoonaa. Liittynee taktikointiin ja maailman tilanteeseen, mutta olisi aika mielenkiintoinen käänne, jos Muna todella hypetetyn brittipelaajan suhteen hannailisi rahan kanssa ihan oikeasti. Eli kiinnostavaa nähdä, miten tässäkin hommassa käy. Mutta veikkaan, että Liverpool haikailee paremman hinta-laatusuhteen pelaajaa.   
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #3118 : 02.07.2020 klo 13:43:48

Sarr hyvä nosto. Olen itsekin pohtinut, että siinä olisi hyvä kirittäjä Mane-Salah kaksikolle. Ei vaan taida Watford tippua tällä kaudella.
Zorbas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliigajoukkueet, joilla olosuhteet kunnossa


Vastaus #3119 : 02.07.2020 klo 14:01:49

Eikös niitä pelaajia osteta So'tonista? Pelimerkit Moussa Djenepolle.
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #3120 : 02.07.2020 klo 15:01:18

Sarr hyvä nosto. Olen itsekin pohtinut, että siinä olisi hyvä kirittäjä Mane-Salah kaksikolle. Ei vaan taida Watford tippua tällä kaudella.

Joo. Jos vanhat merkit pitävät kutinsa, tulee hankinta/hankinnat olemaan jokseenkin tiedossa olevia, mutta "yksipuolisena" pidettyjä kiitureita. Sarr ei ehkä täysin ole tätä sapluunaa, mutta riittävän lähelle. Adama on toinen, mutta se voi olla ihan oikeasti vähän liian yksipuolinen..

edit. Saint-Maximin kiinnostelisi myös. Häntäkin vastaan toki jokunen red flagi on mahdollista nostaa. Eikä kukaan näistä olisi kovin halpa. Ja aika paljon Pool on hankkinut pelaajia, joihin on ollut linkkejä jo aiemmin, eli jos on huhuissa joskus ollut, lisännee hivenen mahdollisuuksia nytkin. 
« Viimeksi muokattu: 02.07.2020 klo 15:07:07 kirjoittanut Pesso »
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #3121 : 03.07.2020 klo 00:11:31

Klopp ulos!
McManaman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #3122 : 03.07.2020 klo 00:28:20

Klopp ulos!

...ja FSG myös. Edwards saa jäädä, jos saa hankittua korvaajat Manelle, Robertsonille, Gomezille ja Alissonille. :D
Dagger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Apollo, Hyps,FC TPS, LFC


Vastaus #3123 : 03.07.2020 klo 00:54:50

Poijaat päätti sitten pienessä krapulassa lähteä höntsäämään. No arki ja vapina tuli nopeasti vastaan ja kylmää oli kyyti. Ei näin, ei hyvä.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #3124 : 03.07.2020 klo 01:07:08

Olipa heikko esitys. Ehkä tämä oli City-peleistä kuitenkin se minkä sai hävitä ja voi antaa anteeksi olosuhteet huomioiden. Jättää ehkä sopivan vitutuksen pelaajille loppukauden ajaksi.

 
Sivuja: 1 ... 124 [125] 126 ... 129
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines