FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.04.2020 klo 16:00:42 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 28 [29] 30 ... 112
 
Kirjoittaja Aihe: Liverpool F.C. 2019/20 - Nokitetaan kuudella  (Luettu 425476 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #700 : 03.10.2019 klo 15:33:42

VVD:ltä aika karmaiseva ottelu, mutta silti TAA on puolustuksen heikoin lenkki. Esim Robertsonilta ei näy alaspäin samanlaisia sijoittumisvirheitä kuin Trentiltä. Pool saa olla lisäksi onnekas ettei peli päättynyt tasan, koska viimeinen maali oli onnekkaan flipperin tulos. Manen ja Robertsonin maalit olivat upeaa katseltavaa. Mane hyökkäyksen suurin timantti tällä hetkellä. Tällä kaudella kannattaa Poolistien nauttia, koska ratkaisuhetkillä Poolin eduksi pallot pomppivat lähes järjestään.

Ei tuossa mitään karmaisevaa ollut. Ensimmäisessä maalissa tuli virhe ja niitä nyt sattuu kaikille. Muutenhan VVD pelasi ihan mallikkaan ottelun Gomezin siinä vieressä sijoittuen jatkuvasti väärin. Turhan paljon joutui hollantilainen paikkaamaan pelikaverinsa virheitä, jotka toki osin olivat seurausta TAAn virheistä. Onnekkuudestakaan en tiedä. Liverpoolille sattui ensimmäisen puolen tunnin dominoinnin jälkeen keskinkertainen vartti ja toisen puoliajan alkuun surkea vartti. 2/3 osaa pelistä Liverpool oli kuitenkin selkeästi niskan päällä. Maalihan ei ollut minkään flipperin tulos, vaan ihan normaalia Poolia eli voimakkaan vastaprässin myötä hyvällä alueella saatu riisto jossa Fabinhon katkon/syötön Bobby hienosti jatkaa Salahille maalipaikkaan. Mikäli tuosta ei olisi syntynyt maalia niin Pool tuon ryhtiliikkeensä jälkeen olisi todennäköisesti tehnyt sen maalin jostain muusta tilanteesta.
Mitä tulee pallojen pomppimiseen niin ne nyt tuppaavat pomppimaan niille joukkueille, jotka pelaavat palloa oikeille alueille ja joilta löytyy laatua molemmista päistä kenttää. Ei tuossa siis mistään suuremmasta tuurista ole kyse. Toki marginaalien ollessa pieniä, ne marginaalit kääntyvät jossain vaiheessa myös toiseen suuntaan. Kuten esimerkiksi viime kaudella nähtiin. Positiivista on kuitenkin se että tulosta Poolille tulee aika hyvin vaikka peli vieläkin on hyvin tukkoista eikä missään nimessä valmista.
samoq

Poissa Poissa


Vastaus #701 : 03.10.2019 klo 16:46:21

Pitkästä aikaa kommentoimassa jotain tällä foorumilla.

Eilen kuitenkin nähtiin niin huono ensimmäinen tunti Joe Gomezilta, että tuo väkisinkin vaikutti koko joukkueen pelaamiseen.

Itsellä jäi peli katsomatta, katsoin jälkikäteen, ja täytyy sanoa, että tämä on aika tavalla yliampuva kommentti. Gomezin suurimmat virheet olivat pari hieman vajaaksi jäänyttä syöttöä ensimmäisellä puolikkaalla ja sijoittumisvirhe Salzburgin 3. maalissa. Kuitenkin esim. Robertson,  TAA ja Hendo antoivat kaikki todella monta syöttöä vastustajalle samassa ajassa ja Salzburgin 3. maalissa sijoittumisvirheitä teki todella moni pelaaja, mm. Van Dijk ns. normaali-iltana ei olisi päästänyt Minaminon krossia läpi.
 

Lainaus
Toki Gomez joutui myös TAAn virheitä paikkailemaan, muttei onnistunut tässä lähellekään yhtä luontevasti kuin Matip. Huolestuttavina oli se että Gomezilta nähtiin järkyttävä määrä sijoittumisvirheitä ja tuohon päälle jokseenkin ylimielistä puolustamista.


Ei ole yllätys, että pelaaja jolla ei ole säännöllistä peliaikaa viimeisiltä kuukausilta ei onnistu heti yhteispelissään muiden pelaajien kanssa täydellisesti. Tämän EI pitäisi olla yllätys. Mitä taas tulee tuohon ylimielisyyteen niin sellaisen aistiminen vaatii kyllä jo ns. mystisiä kykyjä jos kyseessä oli Gomezin eilinen esitys. Ainoa todella järkevä selitys noille muutamille virheille oli nimenomaan säännöllisen pelituntuman puute.

Lainaus
Omaan silmääni todella monet vastustajan tilanteista lähtivät syntymään jostain Gomezin virheestä, minkä seurauksena muu joukkue joutui reagoimaan epätasapainossa ja silloinhan virheet alkavat kerääntyä.

Omaan silmääni taasen aika monen pelaajan huonot ratkaisut johtivat siihen, että Salzburg sai otetta pelistä. Koko paketin kaataminen yksittäisen pelaajan niskaan ei ole kyllä näkemäni perusteella mitenkään perusteltua.

Lainaus
Tunnin jälkeen Gomez heräsi ja pelasi loppupelin hyvin ottaen muutamia hämmästyttävän dominoivia kaksinkamppailuvoittoja. Aikaisempi ottelu oli kuitenkin huonoa häneltä ja näillä näytöillä Matip pysyy selkeänä valintana avaukseen.

Gomez otti näitä dominoivia kaksinkamppailuvoittoja pitkin peliä. Muutama huonokin ratkaisu nähtiin. Ei ole yllätys, että viime loppukeväästä asti loistavaa peliä pelannut Matip on nokkimisjärjestyksessä edellä. Samaan tapaan kuin viime syksynä loistanut Gomez oli silloin edellä Matipia ja Lovrenia, kunnes loukkaantui.

Eilisenkin esityksen perusteella Gomezilla kunnossa pysyessään on erinomaiset edellytykset Valioliigan tähtitoppariksi.

Ronnie R

Poissa Poissa


Vastaus #702 : 04.10.2019 klo 02:36:53

Ei tuossa mitään karmaisevaa ollut. Ensimmäisessä maalissa tuli virhe ja niitä nyt sattuu kaikille. Muutenhan VVD pelasi ihan mallikkaan ottelun Gomezin siinä vieressä sijoittuen jatkuvasti väärin. Turhan paljon joutui hollantilainen paikkaamaan pelikaverinsa virheitä
Mitä tulee pallojen pomppimiseen niin ne nyt tuppaavat pomppimaan niille joukkueille, jotka pelaavat palloa oikeille alueille ja joilta löytyy laatua molemmista päistä kenttää. Ei tuossa siis mistään suuremmasta tuurista ole kyse. Toki marginaalien ollessa pieniä, ne marginaalit kääntyvät jossain vaiheessa myös toiseen suuntaan. Kuten esimerkiksi viime kaudella nähtiin. Positiivista on kuitenkin se että tulosta Poolille tulee aika hyvin vaikka peli vieläkin on hyvin tukkoista eikä missään nimessä valmista.

Gomezin ja Matipin ylöspäin pelaamisessa on ero kuin yöllä ja päivällä. Matip entisenä keskikenttäpelaajana osaa pelin rakentelun erinomaisesti ja on välillä kuin ylimääräinen keskikenttämies ja tämä helpottaa huomattavasti keskikenttä pelaajien työtä ja heidän jonkinmoiset heikkoudet jäävät piiloon.
Gomezin pelatessa tuki keskikentälle jää heikoksi ja myös sijoittuminen on Matipia heikompaa, Gomez pystyy kuitenkin nopeudellaan korjaamaan tilannetta. Gomezin puutteet ylöspäin pelaamisessa tulevat karmivasti esiin kun hän pelaa oikeaapakkia TAAn paikalla, sitä ylöspäin pelaamista ei oikein ole lainkaan. Gomezin ja TAA ollessa yhtäaikaa kentällä heidän kokemattomuus näkyy ja virheitä sattuu, TAA pystyy myös piilottamaan heikkoutensa kun Matip on vierellä. Lovrenin jääminen joukkueeseen oli siksi tärkeä kun kombo Gomez - TAA on tietyllä tavalla joukkueen heikoin lenkki ja voi pettää milloin tahansa.
Mitä tuuriin tulee niin se on ansaittava. Joukkue pelaa niin hyvin yhteen että siitä tuurikin tulee automaattisesti.
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #703 : 04.10.2019 klo 15:38:35

Gomezin esityksen mielestäni asiallinen ja laadukas ruodinta tälläkin palstalla tuo hyvin esiin ennen kaikkea sen, miksei hyvä-täysin paska-jaottelulla ole jalkapallossa(kaan) oikeastaan mitään virkaa. Omasta mielestäni Gomez oli joukkueen heikoimpia lenkkejä, koska sen yleispeli ja sijoittuminen olivat hermostuneita ja sen myötä koko linja epäonnistui. Tästä huolimatta se pelasi henkilökohtaisella tasolla ihan näyttävän ottelun. Tilastonsa olivat kai jopa aika hyvät. VVD taas ei tehnyt sijoittumisvirheitä, mutta oli näkyvissä paikoissa vietävänä. Syitä Gomezin epäonnistumiselle voi mietistkellä pitkäänkin, mutta yksi niistä oli tietysti tuntuman puute ja toisaalta totuttelu taas pelaamaan yhdessä VVD:n kanssa. Matipin kohdalla oli lähes identtinen tilanne viime kaudella Gomezin loukkaannuttua hyvän rupeaman jälkeen. Eli näissä ei yksinkertaisesti ole kyse "hiuksista vittuun"-tilanteesta. Gomez-Matip -arvioissa toistuu usein myös se, että Matipia pidetään saarilla ilmaisena siirtona Saksasta vähän "yllättäjänä" paikallista lupausta vastaan. Mutta kyllähän Bochumin ja Schalken tuote on huippupelaaja jo lähtökohdiltaan siinä missä joku Harry Maguirekin. Gomez ja Matip ovat hienoja vaihtoehtoja. Tällä hetkellä Matip on kuitenkin toimivampi optio.

Lisää syitä epäonnistumisille voi etsiä koko joukkueen pelistä. Keskikenttä oli Salzburgia vastaan välillä jopa luokattoman heikko. Hendersonilla ja Wijnaldumilla ei ollut mitään palaa pallolliseen peliin, ja jopa Fabinho oli normaalia heikompi. Jos toppareita tai DM:ää päin päästään jatkuvasti juoksemaan ylivoimilla tai 1v1, näyttää VVD:kin lopulta heikolta. Nyt näin kävi eritoten Fabinholle, jolla oli about 60 metriä kaistaa suojattavana leveyssuunnassa. Ja Fabinhohan on vielä ennen kaikkea hyvä puolustamaan nimenomaan pystysuunnassa, kun on äärettömän hyvä pelin lukija ja terävä katkoja, mutta ei erityisen nopea suoralla. Myös Gomez kärsi jatkuvista "poikkeustilanteista" puolustuspäässä. Lisäksi on sanottava, että Salzburg pelasi todella hyvin. CL:n kahdessa ottelussa on jo ollut hieman viitteitä siitä, että kivikovassa ei loppupeleissä tule tänä päivänä vastaan kovin laadukkaita jengejä. Napolin puolustuspeli jätti Kloppin hyökkäyspelin aika pahaan säkkiin ja nyt Salzburgin iloinen hyökkäsypeli meinasi laittaa jauhot suuhun, vaikka Pool toki molemmissa otteluissa oli myös ihan varteenotettava voittajaehdokas. Mutta Cityä lukuun ottamatta valiossa ei oikein ole hyvää jalkapalloa pelaavia joukkueita, mikä kyllä näkyy mielestäni. Onnekseen Pool ja City sitten toki pelaavat siinä määrin hyvää futista, että eurokentilläkin aitaa tulee tänäkin talvena kaatumaan.  

Jargonin pointti: Erilaisiin peliesityksiin on monia eri syitä, eikä 100% oikeaa vastausta välttämättä ole. Tulostaululta nähdään, miten kulloinkin kävi ja tähän eniten liittyviä selityksiä voidaan tietysti aina löytää. Esimerkiksi siis keskiviikkona Gomez oli mielestäni iso syypää takaiskuihin, mutta ei se nyt välttämättä tarkoita sen ihmeempiä.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2019 klo 15:41:23 kirjoittanut Pesso »
FowlerTheGod

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Big Finn


Vastaus #704 : 04.10.2019 klo 18:05:45

Eniten ihmettelen, että miksi TAA niskaan kaadetaan yhtään mitään?
Kyllä Robbo sekä TAA pelasi puolustussuuntaan lähes täydellisen pelin, ihan kokonaan. Jos katsotte peliä uudelleen jostain syystä vielä replaynä, niin syynätkää nyt oikein tarkkaan, että missä laitapuolustajat on. Mitä tekee tai mitä olisi pitänyt tehdä?

VvD palasi tässä pelissä jumalmoodista takaisin kuolevaisten kerhoon, toivotaan että jatkaa tämän jälkeen jumalmoodissa, sillä Robbo pelastaa n. 12min kohdalla lähes varman maalin. Kuvasta voi miettiä, että missä VvD voisi olla asettaakseen paitsioansan?

Tilanne päättyy siihen, että Robbo potkaisee pallon juuri, kun vastustaja virittää potkua.


Toki tämän lisäksi menee vetoharhautukseen Hwangin maalissa ja niin edelleen. Ihan normaali toppari. Ei todellakaan lähelläkään samaa tasoa, millä on pelannut aiemmin, enkä anna minkäänlaista synninpäästöä vanhojen esitysten perusteella.

Gomezin pelissäkin oli hyvää. Esimerkiksi kuvien tilanne, missä ihan oikeaoppisesti lähtee jarruttamaan hyökkäystä ja saattaa vastustajat paitsioon ... mikäli VvD olisi ajan tasalla.
Fabinho noin 7min kohdalla on oikealla laidalla ja ylhäällä antaa melko 'typerän' harhasyötön suoraan vastustajalle, mistä vastustaja antaa läpijuoksuun pystysyötön, mutta Gomez voittaa 1v1 tilanteen lopulta 100-0.

Henderson ja Wijnaldum olivat hyvin pallollisessa pelissä mukana. Esimerkiksi Hendersonin täydellinen läpisyöttö, mistä TAA -> Robbon maali. Tässä on nyt taas jotain kummallista 'telaketjua' 'puujalkaosastoa' ja mitä muita mystisiä out-of-place -mielipiteitä näistä olikaan. En voi taas käsittää. Hyvää pallollista peliä ja dynaamisiakin kuljetuksia kummaltakin.

Enemmän ongelmia tuotti oikeastaan se, että Salzburg pelasi hyvin saman tyyppistä peliä, kuin Pool pelaa. Eli odotetaan katkot ja lähdetään nopeasti pystyyn. Jos ja kun keskikentän kolmikko on Fabinhoa myöden hyökkäämässä ja tulee nopea tilanteenvaihto määrätyillä taktisilla kuvioilla, niin silloin mennään kovaa omaa päätä kohti.
Liverpoolin omakin peli perustuu siihen, välillä, että päästään tilanteenvaihdoissa eli esimerkiksi vastaprässillä organisoimatonta puolustuslinjaa kohti vauhdilla.
Maailman huippuseuroillekin sattuu syöttöharhoja säännöllisesti. On ihan luonnollista, että vastustajan tai Poolin pelatessa tämän kaltaisella taktiikalla vastustajalle sattuu virheitä. On se sitten Barcelona tai MC. Ihan turhaan niissäkin joukkueissa syytetään omia huonosta syöttötyöskentelystä, jos vastustaja pääsee hyvin riistoihin. Joskus se vaan on niin, että vastustaja on niin hyvä ja toisissa kohtaa toki niin, että syöttö on vain huono. Kumpikin on yhtä mahdollinen asia ja riippuu täysin tilanteesta.

Mietitään toisin päin. Otetaan Manen maali. Mitä puolustajien olisi pitänyt tehdä ja mitä tekevät väärin? Jos sama tilanne olisi tullut Liverpoolin päähän, niin olisi taas ukkojen päät vadilla. Sellainen arvostelu nyt ei vetele. Mikään puolustuslinja tai kukaan puolustaja ei olisi Manen maalin tilannetta sen jälkeen estänyt, kun Mane leikkaa keskustaa kohti. Haalandin maalissakin vastustaja vain tekee käytännössä kaiken lähes täydellisesti.

Kloppikin haastatteluissa myönsi jälkikäteen, että pelaajille ei mennyt ihan kasetille tauolla se, mitä käytiin läpi tauon aikana. Eli kun vastustaja vaihtoi siihen timanttimuotoon, niin pelataan laitojen kautta. Ettei kävisi, kuten Liverpoolin vastustajille käy, kun yritetään mennä keskeltä ja Poolin pelaajat saalistaa tilaisuutta.

Käytännön suurin mahdollisuus vaikuttaa peliin on se, että vaihdetaan pelaajia + muotoa. Pelaajissa on kyllä tavallaan vikaa, mutta koska systeemi, taktiikka ja pelin aiempi 'kuvio', niin oikeastaan melko vähän vikaa itse pelaajissa. Henderson ja Wijnaldum jatkoivat korkeaa prässiä, myös Fabinho oli melko korkealla ja Fabinho jätti vaarallisimman pelaajan eli 10 -paikan Minaminon tiloihin liian helposti.
Toppariparillehan on mahdotonta sälyttää kolmea pelaajaa. Jos on niin, että kummatkin kärjet on topparien ja laitapuolustajien välissä, niin kuka voi mennä kymppipaikkaa vastaan?`
Sivuraiteelta takaisin. Liverpool on harrastanut myös paljon samaa, mitä Salzburg teki, eli odotetaan ja isketään. Nyt mentiin vähän liian 'innokkaasti' ylös tekemään peliä ja hyökkäyksiä sekä pelattiin keskelle. Keskikaista oli kuitenkin suht tukossa.
Ratkaisuna Klopp heitti Origin vasemmalle pitämään leveyttä ja antamaan uhkaa + prässiä sekä puolustamaan. Kentälle syntyi enemmän leveyttä.
Samaan aikaan Milner tuli Fabinhon kaveriksi DMF ja 4-2-3-1 DMF rooli on pysyä alempana, jolloin kummankin puolustuspelaaminen on helpompaa. Eikä 10 -paikalla enää ole tiloja, luonnollisesti.
Liverpoolin leveys kentällä parani ja vastustajan on vaikea reagoida näin suuriin muutoksiin nopeasti. Firminonkin pelaaminen helpottuu 10 -paikalla ja luo ihan uusia vaikeuksia vastustajan peliin, mikäli ajatellaan heidän timantin alinta pelaajaa. Kenet otat? Peitätkö syöttösuuntia Salahille? Haastatko Firminoa ja niin edelleen. Vastustajan timantin sivut taas ovat ihan uuden haasteen tiellä, koska Liverpoolilla on uhkaa eli syöttösuuntia enemmän sekä keskelle, että laidalle.

Myöhemmin pelissä palattiin takaisin 4-3-3, koska se on puolustussuuntaan pelattuna kuitenkin kompaktimpi muoto, mikäli odotellaan sitä vastustajan virhettä.

Olen kyllä samaa mieltä, että Gomez oli todellakin heikoin lenkki puolustuslinjassa, mutta täysin eri mieltä siitä, että tekikö TAA oikeasti yhtään virhettä puolustuslinjassa vai pelasiko pelisuunnitelman mukaisesti? Mielestäni ei hävinnyt yhtään sellaista paikkaa tai palloa, mikä olisi ollut 'tontilla'.

Ja kuten aiemmin jo kirjoitin, niin Liverpool JOUKKUEENA 'kämmäsi' pallot omiin. Ei yksikään yksittäinen pelaaja, vaikka vastustajan tekemissä maaleissa oli, Robboa ja TAA lukuunottamatta, syyllisiä lähes jokainen pelaaja kentällä. Salah ja Firmino muun muassa. No Manesta en ole aivan varma, enkä jaksa tarkistaa.
McManaman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #705 : 05.10.2019 klo 13:47:09

Nyt oli sen verran hyvää analyysiä, että luulin tulleeni väärään topikkiin. Ylos
naumanen

Poissa Poissa


Vastaus #706 : 05.10.2019 klo 15:24:30

Sama Tuoppi
sond

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: liverpool


Vastaus #707 : 05.10.2019 klo 19:22:02

Ei niitä pojoja Pool tiputtele sitten millään näköjään. Mutta oli siellä pää ja jalat aika monella väsyneitä.
Nutmeg

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #708 : 05.10.2019 klo 19:26:20

Ei niitä pojoja Pool tiputtele sitten millään näköjään. Mutta oli siellä pää ja jalat aika monella väsyneitä.

Jep, kyllähän ennen Lestöön maalia näytti vähän siltä, että saattaa pian omissa kolista. Sitten takaiskun jälkeen löytyikin yllättäen vähän lisää virtaa. Aiemmin pitäisi varmaan tehdä vaihtoja Kloppo?

Lovren oli tänään todella hyvä Ylos Mahtavalta näyttää topparitilanne tällä hetkellä.
juu hittu juu

Poissa Poissa


Vastaus #709 : 05.10.2019 klo 19:33:31

xG 3,70-0,10 ja tiukalle meni.

Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Eniten piristää huonompien joukkueiden fanien itku epäoikeudenmukaisuudesta. Parempi voitti ja sillä selvä.
Casanueva

Paikalla Paikalla


Vastaus #710 : 05.10.2019 klo 19:43:25

Peli oli minusta kaiken kaikkiaan kovatasoinen, ha Pool oli selvästi parempi joukkue. Nyt vain meinasi käydä huonosti, kun Pool ei käyttänyt vastustajan maalille luomaansa painetta paremmin hyödyksi. Erinomaisesti joukkue kuitenkin taas pelasi loppuun asti ja sai palkintonsa. Tämä joukkue ei vain suostu tiputtamaan pisteitä tällä hetkellä.
petteri72

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #711 : 05.10.2019 klo 19:46:31

Kauden parasta peliä. Ei saatu vaan palloa maaliin ja matsia tapettua ja vastustaja pelasi hyvin. Maalin johdossa ehkä iski vähän hyvä olo ja väsy ennen Lestön maalia. Joukkue kuitenkin tsemppasi tasoituksen jälkeen ja loi useita paikkoja. Toki oli onnekasta, että lopussa tuli rankku, mutta kyllä tämä voitto pelitapahtumia vastasi, pelin perusteella olisi lopussa taululla voinut olla Leicesterille vähän rumemmatkin numerot. Voitto on aina voitto, mestaruus on tänään kolme pistettä lähempänä kuin eilen.
sond

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: liverpool


Vastaus #712 : 05.10.2019 klo 19:53:28

Eihän Lestöllä kyllä ollu mitään palaa ennenkuin 70min jälkeen ukot väsyi.
emilkostadinov

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pool, HIFK, Hammarby, Gnisu, Mypa..


Vastaus #713 : 05.10.2019 klo 20:01:20

Hyvää peliä ja pallo kulki hienosti ja ATJ (antaa tyhmien juosta) toteutui lestön osalta pitkään kunnes alkoi vähän pool höllätä. Mane oli tänään MVP
sond

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: liverpool


Vastaus #714 : 05.10.2019 klo 20:31:35

Kiinnostaisi myös tietää että millä tempulla Robbo sai Perezin noin raivoon vihellyksen jälkeen, jospa ei sikaillu pelikieltoa itselleen. Ainiin onhan se Hames aina minkä laittaa minne vaan.
lasturi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Markku Kanerva&Jürgen Klopp


Vastaus #715 : 05.10.2019 klo 20:58:50

Jäi minuutit 28-90 katsomatta.

Laittaisko joku lyhyesti (tai miksei pitkästikin) miten peli eteni ja oliko voimasuhteet alun mukaiset=Poolille odotettu voitto.

Kiitokset etukäteen.

24/24 ja nyt taisi ne kaikki voittoennätykset paukkua.
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #716 : 05.10.2019 klo 21:00:10

Jäi minuutit 28-90 katsomatta.

Laittaisko joku lyhyesti (tai miksei pitkästikin) miten peli eteni ja oliko voimasuhteet alun mukaiset=Poolille odotettu voitto.

Kiitokset etukäteen.

24/24 ja nyt taisi ne kaikki voittoennätykset paukkua.

Oli ansaittu, peli erittäin hyvin kontrollissa pl. n. 10min jaksoa toisella puoliskolla. XG oli 3,5 - 0, 1.
lasturi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Markku Kanerva&Jürgen Klopp


Vastaus #717 : 05.10.2019 klo 21:22:11

Oli ansaittu, peli erittäin hyvin kontrollissa pl. n. 10min jaksoa toisella puoliskolla. XG oli 3,5 - 0, 1.

Ylos kiitokset.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #718 : 05.10.2019 klo 23:18:35

Sanoisin että viimeistelyä lukuun ottamatta parasta Poolia tällä kaudella. Vastustaja oli kuitenkin nykyvireessään Napolin jälkeen kovin mitä on tällä kaudella tullut vastaan (jos ei pre-season höntsiä lasketa)  ja Pool oli pelillisesti hyvinkin selkeästi kuskin paikalla. Tänään vaan ei meinannut mistään mennä pallo verkon perukoille. Leicesterin maalissa läjä pieniä virheitä Fabinholta, VVD:ltä, Lovrenilta ja Adrianilta sekä hyvää pelaamista vastustajalta. En siis suuremmin kaataisi tuota kenenkään niskaan.
Milneriltä ehdottomasti kauden paras ottelu ja näytti merkkejä siitä vanhasta Hamesista. Duuniahan mies on koko tämän kauden muutenkin tehnyt kiitettävästi mutta pallollisen tekemisen takia jäänyt ansaitusti nokkimisjärjestyksessä Ginin ja Hendon taakse. Oli kuitenkin tänään oikea valinta kentälle ja oli maalien ulkopuolellakin laadukasta esittämistä. Kehuja myös ansaitsee mielestäni Lovren joka tuli todella heikolla tuntumalla kovaan paikkaan ja pärjäsi kaiken kaikkiaan hienosti.
Birkenhead Boozer

Poissa Poissa


Vastaus #719 : 05.10.2019 klo 23:33:09

Milneriltä ehdottomasti kauden paras ottelu ja näytti merkkejä siitä vanhasta Hamesista. Duuniahan mies on koko tämän kauden muutenkin tehnyt kiitettävästi mutta pallollisen tekemisen takia jäänyt ansaitusti nokkimisjärjestyksessä Ginin ja Hendon taakse. Oli kuitenkin tänään oikea valinta kentälle ja oli maalien ulkopuolellakin laadukasta esittämistä.
Jamesissa on myös annos vanhan liiton brittiläistä kovuutta, tai suorastaan vittumaisuutta, mitä joukkue tarvitsee. Pelaa kovaa ja välillä sääntöjen rajamailla.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #720 : 05.10.2019 klo 23:37:41

Jamesissa on myös annos vanhan liiton brittiläistä kovuutta, tai suorastaan vittumaisuutta, mitä joukkue tarvitsee. Pelaa kovaa ja välillä sääntöjen rajamailla.

Totta. Milner oli vaan aikaisemmin tällä kaudella turhan usein vähän myöhässä. Yksi niistä Milnerin huippuominaisuuksista on se että hän on oikea-aikainen ja tulee kovaa noihin kakkospalloihin joita voittamalla monet taistelupallotilanteet kääntyvät Poolille. Näistä sitten monesti päästään hyökkäämään huonosti organistoitua puolustusta vastaan. Aikaisemmin kaudella tuo ajoitus on ollut kuitenkin vähän hukassa ja sen takia Milneristä ei olla saatu niin paljon hyötyä kuin aikaisemmilla kausilla. Tänään Hames oli kuitenkin peli päällä ja oli kääntämässä montaa tilannetta taas Poolin eduksi.
McManaman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #721 : 06.10.2019 klo 00:40:29

Pakko kehua myös Trentin peliä, kun kukaan muu ei sitä tee, oli koko ajan todella vaarallinen ylöspäin. Hänen keskityksensä tänään olisivat ansainneet parempia viimeistelyjä.
sond

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: liverpool


Vastaus #722 : 06.10.2019 klo 09:31:11

Hamesilla oli kyllä se yksi taklaus joka oli myöhässä ja ainakin keltaisen arvoinen. Mutta ei osunut onneksi, ehkä Klopp olisi keltainen alla vaihtanut hänet pois ja rankkaria olisi vetämässä ollut joku jolla ei hermot pidä
Häckett

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC


Vastaus #723 : 06.10.2019 klo 12:23:09

Aikas vähän täällä on kehuttu Lovrenia eilisen jälkeen. Hieno ”paluu” kaikkien loukkaantumisten, katsomossa istumisten ja siirtohuhujen jälkeen. Aikas rikkonainen 12kk on miehellä ollut mm-kisojen jälkeen ja ei ihan helpoimpaan paikkaan hypännyt. Mielestäni hyvä matsi eilen lähtökohdat huomioiden ja osoitti kyllä miksi herraa tarvitaan edelleen. Toppariosasto on kyllä hyvällä mallilla kun Matip saadaan vielä kuntoon.

Mo:n tilanne mietityttää ja toiveissa ettei nilkka mennyt pahemmin. Muuten pelistä niin jengi alkoi kyllä kovasti piiputtamaan 70min jälkeen ja Leicester oli pikkuisen paremmalla jalalla lopussa. Silti täysin ansaitut kolme pinnaa erittäin hyvää joukkuetta vastaan. Rodgers voi hyvin viedä tuon kettulauman neljän joukkoon.
« Viimeksi muokattu: 06.10.2019 klo 12:26:52 kirjoittanut Häckett »
Trulli

Poissa Poissa


Vastaus #724 : 06.10.2019 klo 13:04:05

Aikas vähän täällä on kehuttu Lovrenia eilisen jälkeen. Hieno ”paluu” kaikkien loukkaantumisten, katsomossa istumisten ja siirtohuhujen jälkeen. Aikas rikkonainen 12kk on miehellä ollut mm-kisojen jälkeen ja ei ihan helpoimpaan paikkaan hypännyt. Mielestäni hyvä matsi eilen lähtökohdat huomioiden ja osoitti kyllä miksi herraa tarvitaan edelleen. Toppariosasto on kyllä hyvällä mallilla kun Matip saadaan vielä kuntoon.
Tähän täysin sama. Lovren pelasi loistavan pelin ja pelasti useamman tilanteen. Huomattavasti vakuuttavampaa tekemistä mitä Gomezilta on saatu nähdä loukkaantumisensa jälkeen.

 
Sivuja: 1 ... 28 [29] 30 ... 112
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines