FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.08.2020 klo 03:35:42 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Montako Valioliiga-maalia Pukki iskee?  (Äänestys päättynyt: 16.08.2019 klo 12:18:04)
0 - 7 (0.7%)
1-5 - 41 (4%)
6-10 - 300 (28.9%)
11-15 - 484 (46.7%)
16-20 - 106 (10.2%)
≥ 21 - 99 (9.5%)
Äänestäjiä yhteensä: 1033

Sivuja: 1 ... 140 [141] 142 ... 146
 
Kirjoittaja Aihe: Teemu Pukki - Norwich City 2019/20 - Nyt jäitä hattuun  (Luettu 1021827 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #3500 : 31.07.2020 klo 00:31:27

Brittitoimittaja vähemmän yllättäen vetänyt hieman kotiin päin. Pukkihan herätettiin eloon Bröndbyssä eikä tarvinut kuin reittilennon Norwichiin ja Championshipiin että maaleja alkoi syntyä. Viime ajat sitten hiljaisempaa. Suomen maajoukkuessa ne ongelmat taas olivat tunnetut, viime vuosiin saakka..Baxter ja Mixu olivat juuri näitä sumusaarten mestarismiehiä ja Hannu Mäki oli sitten Alajan mies jota kukaan ei halua muistella. Siis varsinkaan Hannua. Norwichin kauden loppu oli katastrofaalisen huono.
Ylermi Palo

Poissa Poissa


Vastaus #3501 : 31.07.2020 klo 00:32:48

Eivät ne estä. Ja paperia ovat. Aika monta tapausta, jossa pelaaja, jolla on sopimusta jäljellä ja joka ei joko viihdy tai haluaa muuten siirtyä toiseen seuraan, kiukuttelee, kieltäytyy pelaamasta jne päästäkseen pois - ja pääsee, ei toki ilmaiseksi.

Jos ne eivät estä, niin miksi PSG maksaa 222 miljoonaa Neymarista tai 135 miljoonaa Mbappesta? Miksi Atletico maksaa Joao Felixistä 126 miljoonaa? Miksi Barcelona maksaa Antoine Griezmannista tai Coutinhosta 120 miljoonaa euroa?

Miksi ei maksaa mieluummin vaikka miljoona euroa, jos kerran markkinat ovat kuvaamallanne tavalla pelaajan markkinat?

Totta helvetissä pelaajalle löytyy keinoja edistää omaa siirtoaan, mutta väite "sopimukset ovat paperia" kertoo aivan alkeellisesta "nykyfutiksen" sekä kysynnän ja tarjonnan lain ymmärryksestä. Tässä tapauksessa esimerkiksi Norwich tietää, että Pukki ei missään tapauksessa ole valmis potkimaan reserveissä vuotta, kun historialliset arvokisat tulossa 2021.
« Viimeksi muokattu: 31.07.2020 klo 00:34:52 kirjoittanut Ylermi Palo »
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #3502 : 31.07.2020 klo 00:34:12

Sinä kirjoitit, että sopimukset ovat nykyfutiksessa "paperia". Ilmaisulla "paperia" viitataan arkikielessä haurauteen ja alhaiseen kestävyyteen: tässä keskustelussa pointtina on selvästi, että sopimukset eivät juurikaan estä pelaajaa siirtymästä seurasta toiseen. Toisin sanoen pelaajat voivat siirtyä ilmaiseksi tai ainakin vähäistä siirtosummaa vastaan.

Samaan aikaan noin 10 pelaajasta on kuitenkin maksettu 100-222 miljoonan siirtosumma viimeisen kolmen vuoden aikana. Maailman kahdestakymmenestä kalleimmasta siirrosta "vanhin" on tehty niinkin hiljattain kuin 2009.

Jokin kolmesta seuraavasta väitteestä on siis väistämättä totta:
a) 222 miljoonaa on siis: vähäinen siirtosumma
b) tarkoitit ilmaisullasi "paperia", että ne ovat itse asiassa äärimmäisen sitovia
c) väitteessäsi "aika paperiahan nuo sopimukset nykyfutiksessa ovat" ei ole järjen hiventäkään.

Mitä vittua sä nyt oikein hupatat? :D

Sopimukset ovat siinä määrin paperia, että siihen merkitty kesto ei juurikaan estä pelaajaa siirtymästä seurasta A seuraan B, mikäli siirtosummasta päästään sopuun. Senhän todistavat jo nuo pakottamasi 100 miljoonan pelaajasiirrotkin. 30-vuotiaasta Pukista nyt tuskin mitään sellaisia summia pyydetään, etteikö jollain halukkaalla ostajalla olisi varaa/halukkuutta sellaista maksaa.

Olen melko varma, että viimeistään tammikuun siirtoikkunan jälkeen Teemu Pukki pelaa jossain muualla kuin Norwichissa, ellei sitten jo kesän siirtoikkunan aikana uuteen seuraan siirry.
Ylermi Palo

Poissa Poissa


Vastaus #3503 : 31.07.2020 klo 00:37:53

Sopimukset ovat siinä määrin paperia, että siihen merkitty kesto ei juurikaan estä pelaajaa siirtymästä seurasta A seuraan B, mikäli siirtosummasta päästään sopuun.

No shit? Miksi sen pitäisi estää? Koska näin sitten ei ole ollut, kun väitit että näin on "nykyfutiksessa"?  Tottakai sopimusosapuolet ovat voineet luopua yhteisymmärryksessä sopimuksesta ihmiskunnan alusta asti, ja varmaan jo ennen sitäkin. Eihän sellaista sopimusta ole ikinä ollutkaan, josta sopimusosapuolet eivät voisi halutessaan luopua?

Aloitin keskustelun aiheesta, kun väitit, että ostajaseuran kannattaisi ottaa (FIFA:n sääntöjen vastaisesti) yhteyttä suoraan Pukkiin. Ja minä sanoin, että kannattaa ennemmin ottaa ensin yhteyttä Norwichiin siirtosumman sopimiseksi. Luuletko tosiaan parahin intellektuelli, että yritin väittää, että Norwich ei saisi myydä pelaajaa, jos siirtosummasta päästään sopuun? Kuka helvetti sen voisi estää?
« Viimeksi muokattu: 31.07.2020 klo 01:25:32 kirjoittanut Ylermi Palo »
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #3504 : 31.07.2020 klo 08:29:33

... Pukkihan herätettiin eloon Bröndbyssä eikä tarvinut kuin reittilennon Norwichiin ja Championshipiin että maaleja alkoi syntyä.

- Muistelen, että siinä tarvittiin myös tarkkaa taustatyötä, jolla osapuolet, erityisesti Pukin avustajat selvittivät optimaalista vaihtoehtoa muun muassa joukkueen pelitavan sopivuudesta pelaajalle. Löytyi Norwich ja Farke ja loppu on historiaa. On aika naiivia kuvitella, että juuri nyt, ja vasta nyt, 28>30-vuotiaana Pukista olisi tullut monipuolinen hyökkääjä, joka sopii mihin tahansa seuraan ja systeemiin. Norwich ja Farke on hyvä vaihtoehto nytkin. Pelillisesti. Palkan maksimoinnin kannalta etsikkoaika oli viime tammikuussa. Uusi sellainen vaatii taas ensin uusia onnistumisia. Edellisten viimeinen myyntipäivä oli jo.
koera

Poissa Poissa


Vastaus #3505 : 31.07.2020 klo 09:27:52

Pelillinen sopivuus riippuu valmentajan ja pelitavan lisäksi tietysti pelikavereista. Jos tuolta kuoritaan parhaat päältä, niin jopa pinpissä voi olla aika haikeaa. Täysin oikeaoppinen suomalaissuoritus olisi kuunnella silmät kirkkaina seurajohdon lupauksia siitä, että Buendian ja kumppaneiden tilalle hankitaan kyllä päteviä pelimiehiä, ja löytää itsensä juoksentelemasta puolalaisten divarijannujen louhikkosyöttöjen perässä puolimetrinen slerba otsassa.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #3506 : 31.07.2020 klo 10:06:33

Täysin oikeaoppinen suomalaissuoritus olisi kuunnella silmät kirkkaina seurajohdon lupauksia siitä, että...

- Jotain täysin oikeaoppinutta on myös tuossa ei se seiso kuitenkaan-asenteessa. Kaikki merkit viittaavat siihen, että Norwich on mukana siirtomarkkinoilla yhtä aktiivisesti, kuin moni muukin Championship-seura. Ei ehkä kaikkein kovin kilpavarustelija, mutta keskimäärin aktiivinen kuitenkin. Ja jos seura löysi edullisesti Pukin, miksi se olisi jäänyt viimeiseksi hyväksi hankinnaksi?
lollz

Poissa Poissa


Vastaus #3507 : 31.07.2020 klo 10:17:05

Luuletko tosiaan parahin intellektuelli, että yritin väittää, että Norwich ei saisi myydä pelaajaa, jos siirtosummasta päästään sopuun? Kuka helvetti sen voisi estää?
No oisko vaikka ne sopimukset, jos ne kerta olisivat "äärimmäisen sitovia"? Eli jos jollain pelaajalla olisi vaikka 5 vuotta sopimusta jäljellä, ei häntä voisi myydä ennen sopimuksen päättymistä vaikka maksaisi miljardin.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #3508 : 31.07.2020 klo 10:22:22

Aloitin keskustelun aiheesta, kun väitit, että ostajaseuran kannattaisi ottaa (FIFA:n sääntöjen vastaisesti) yhteyttä suoraan Pukkiin. Ja minä sanoin, että kannattaa ennemmin ottaa ensin yhteyttä Norwichiin siirtosumman sopimiseksi.

Hommahan ei näin futismaailmassa käytänössä koskaan toimi, eikä näin tulisi toimia Pukinkaan kohdalla. Ei ostavalla seuralla ole mitään järkeä ottaa yhteyttä seuraan siirtosumman sopimiseksi, jos pelaaja ei ole kiinnostunut tai pelaajan kanssa on epätodennäköistä päästä sopuun sopimusehdoista. Silkkaa typeryyttä lähteä ensimmäisenä sopimaan seuran kanssa siirtosummasta ennen kuin on tietoa siitä onko pelaajan kanssa mahdollista saada sopimus aikaiseksi. Nuo FIFAn säännöt on näissä aina ollut ja tulee aina olemaan paperia. Ei niillä ole juuri muuta merkitystä kuin estää kaikkein härskeimmät lähestymiset.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #3509 : 31.07.2020 klo 12:13:34

Ei niillä ole juuri muuta merkitystä kuin estää kaikkein härskeimmät lähestymiset.

Vastahan Barcelona sai viime vuonna 300 euron sakot kun oli lähestynyt Griezmannia liian aikaisin.

Marssijärjestyshän on se, että ostava seura pyytää oikeudet omistavalta seuralta lupaa keskustella pelaajan kanssa. Oikeasti toki keskustellaan ensin agentin kanssa, joka kertoo onko edellytyksiä asian etenemiselle. Agentti sitten voi kauttarantain puhua pelaajan kanssa. Ilmapiiriä tiedustellaan, mutta riippuen maasta niin voi tulla muutakin kuin 300 euroa sakkoa.

Onhan näitä siirtoja kariutunut enemmänkin henkilökohtaisiin ehtoihin eli sikäli mennään usein oikeassa järjestyksessä, että tarkka sopimus viilataan vasta kun on saatu lupa keskustella.

Mutta tämän ketjun keskustelun kannalta olennaista on tosiaan se, että Pukilla on voimassaoleva sopimus Norwichin kanssa ja näin ollen on Pukin ja Norwichin välinen asia, että kuinka sopimusta puolin ja toisin kunnioitetaan. Sopimus voidaan purkaa, joku seura voi maksaa sopimuksen päättämisestä Norwichille, teoriassa Pukki kai voi ostaa itsensä ulos ja tietysti kumpikin osapuoli voi rikkoa sopimusta eli Norwich vaikka lopettamalla palkanmaksun ja Pukki lopettamalla harjoittelun, jolloin rikkomuksesta tulee seuraamuksia.

Sopimus ei siis ole kielikuvan mukaisesti "vain paperia" vaan oikeudellisesti sitova asia, joka olennaisesti vaikuttaa Teemu Pukin tulevaisuudennäkymiin. Sopimuksen osapuolet voivat sopia toisin ja kumpikin voi rangaistuksen uhalla rikkoa sopimusta. Fakta on kuitenkin se, että ilman molempien osapuolten (Pukki ja Norwich) tahtoa ei asiaintila muutu. Tämä on se asia, joka tuntuu tässä keskustelussa unohtuvan.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ponikerho


Vastaus #3510 : 31.07.2020 klo 13:01:26

- Jotain täysin oikeaoppinutta on myös tuossa ei se seiso kuitenkaan-asenteessa. Kaikki merkit viittaavat siihen, että Norwich on mukana siirtomarkkinoilla yhtä aktiivisesti, kuin moni muukin Championship-seura. Ei ehkä kaikkein kovin kilpavarustelija, mutta keskimäärin aktiivinen kuitenkin. Ja jos seura löysi edullisesti Pukin, miksi se olisi jäänyt viimeiseksi hyväksi hankinnaksi?

Minusta ei se seiso kuitenkaan -asennetta on ehdotus, että jäädään turvallisesti Norvitsiin, sarjatasolle jossa Pukki on saavuttanut kaiken mitä voi, niin yksilö- kuin joukkuemielessä. Vieläpä kauden jälkeen, joka oli toki epätasainen, mutta myös todisti että kotkalainen pystyy pärjäämään ja tekemään maaleja jopa Valioliiga-tasolla.

Lisäksi Norvitsin ja Valioliigan välille mahtuu paljon kaikkea kovatasoista futista, jossa voisi vaikka pelata pokaaleista jossakin.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #3511 : 31.07.2020 klo 13:16:53

Tokihan kaikki viralliset keskustelut ja tarjoukset tehdään vasta kun on luvat saatu. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö raameja selvitettäisi etukäteen, molempien osapuolten toimesta.
Toki siirtoja kaatuu myös henkilökohtaisiin ehtoihin, muttei mikään seura ole niin typerä että lähtisi tekemään tarjousta pelaajasta jolla ei ole mitään halua seuraan siirtyä. Erikseen sitten nämä kikkailut jossa myyvä seura painostaa pelaajaa siirtymään muualle.
Ja vastaavasti sitten pelaajilla on omat keinonsa painostaa seuraa myymään, jos haluaa muualle päästä pelaamaan. Näistä on niin paljon esimerkkejä että voidaan puhua jokseenkin yleisestä toimintatavasta.
Luonnollisesti tässäkin tapauksessa siirto vaatii toteutuakseen sekä Norwichin että Pukin tahdon sen toteutumiseen. Näihin molempiin seikkoihin voidaan kuitenkin vaikuttaa monin eri keinoin ja siirroissa voidaan nähdä myös hyvin härskejä keinoja. Tässä tapauksessa en toki noihin usko, mutta turha myöskään uskoa että mikään seura tekisi Norwichille tarjousta ennen kuin olisi selvittänyt että kiinnostaako Teemua tulla seuraan ja minkälaisella sopparilla voisi siirto toteutua.
Filosofi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Urjalan Palloseura


Vastaus #3512 : 31.07.2020 klo 21:55:13

Osa täällä taas aikamoisia negatiivisia housuunpaskojia, hyvä etteivät maitojunaa huutele. Toinen ääripää taas luulee että Pukki kävelee mihin tahansa liigaan tuosta vain.

Norwichilla on oma lusikkansa sopassa ja varmasti hinnoittelevat Pukin korkealle. Pukki ei taatusti mihinkään paskaläpeen ole muuttamassa vaikka forumin turkkilaiset kuinka inttävät sen olevan ihan hyvä maa.

Lisäksi täytyy muistaa että seurat jotka hyökkääjää etsivät haluavat heidän pelityyliinsä sopivan pelaajan. Pukki on mainettaan monipuolisempi mutta hän ei ole mikään kolmemetrinen pääpelin mestari tai väkevä painija tai edes ahkerasta kaatuileva manolotyylin pelaaja. Pukki on työtä tekevä, fiksusti liikkuva suomalainen jolta ei tule odottaa sirkusponitemppuja. Kuinka moni seura etsii tällaista pelaajaa jotka pelaavat samanlaista seksifutista kuin Farkeball parhaimmillaan on?

Norwichissa on koti, on perheellä hyvät oltavat. Sinne on rakennettu pesä jossa hoivata pienokaisia uneliaan maaseudun tuudittaessa rauhalliseen rytmiin. Aika kova diili saa olla että tuolta kannattaa lähteä. Tämä painaa perheellisellä, muitakin kuin itseään ajattelevalla henkilöllä aika hemmetin paljon. Ehdottomasti yksi tärkeimmistä asioista, miten taata perheen hyvät ja turvalliset olot.
Parsifal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #3513 : 31.07.2020 klo 22:14:12

Asiaa.

Pukki jatkaa Norwichissa ensin tämän sopimuskauden loppuun ja sen jälkeen vielä muutaman lisävuoden - sinetöiden asemansa ikuisena seuraikonina.
BiriBiri

Poissa Poissa


Vastaus #3514 : 31.07.2020 klo 22:24:25

On myös hyvä muistaa, että vasta Tanskan vuosina Pukista kuoriutui nykyinen ammattilainen. Iso vastuu, mutta ennen muuta fysiikan saaminen nykyfutiksen vaatimusten tasolle, mahdollisti menestyksen sumujen saarilla. Ja toki, hyvin onnistunut seuravalinta näytteli myös suurta roolia. Tämä seikka jää tuossa artikkelissa vaille huomiota.

En ihan täysin allekirjoita Kanervan kannaksi kirjoitettua. Näkisin, että neljässä suurimmassa liigassa riski joutua sivuraiteelle on liian suuri. Jo sopimuksen saaminen on erittäin epätodennäköistä. Prioriteettina tulisi olla suuri vastuu, ja jos mahdollista, merkittävässä pääsarjassa. Mieluummin joukkueessa, joka pelaa mestarien liigassa. Norwich toki on todennäköinen, ja hyvä vaihtoehto.

Kohis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suolahden Urho 1908,Suomalaiset pelaajat mailmalla


Vastaus #3515 : 31.07.2020 klo 22:28:40

Jos siirtyy jonnekkin, niin luultavasti joku aivan puskista tullut siirto. Tai sitten jää Noritsiin.
Tekee mitä tahansa, niin toivotaan että tulee onnistumisia ja pysyy ehjänä kisoja ajatellen.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ponikerho


Vastaus #3516 : 31.07.2020 klo 23:35:39

Foorumin turkkilainen - allekirjoituskamaa.
jalmutin

Poissa Poissa


Vastaus #3517 : 31.07.2020 klo 23:39:47

Osa täällä taas aikamoisia negatiivisia housuunpaskojia, hyvä etteivät maitojunaa huutele. Toinen ääripää taas luulee että Pukki kävelee mihin tahansa liigaan tuosta vain.

Norwichilla on oma lusikkansa sopassa ja varmasti hinnoittelevat Pukin korkealle. Pukki ei taatusti mihinkään paskaläpeen ole muuttamassa vaikka forumin turkkilaiset kuinka inttävät sen olevan ihan hyvä maa.

Lisäksi täytyy muistaa että seurat jotka hyökkääjää etsivät haluavat heidän pelityyliinsä sopivan pelaajan. Pukki on mainettaan monipuolisempi mutta hän ei ole mikään kolmemetrinen pääpelin mestari tai väkevä painija tai edes ahkerasta kaatuileva manolotyylin pelaaja. Pukki on työtä tekevä, fiksusti liikkuva suomalainen jolta ei tule odottaa sirkusponitemppuja. Kuinka moni seura etsii tällaista pelaajaa jotka pelaavat samanlaista seksifutista kuin Farkeball parhaimmillaan on?

Norwichissa on koti, on perheellä hyvät oltavat. Sinne on rakennettu pesä jossa hoivata pienokaisia uneliaan maaseudun tuudittaessa rauhalliseen rytmiin. Aika kova diili saa olla että tuolta kannattaa lähteä. Tämä painaa perheellisellä, muitakin kuin itseään ajattelevalla henkilöllä aika hemmetin paljon. Ehdottomasti yksi tärkeimmistä asioista, miten taata perheen hyvät ja turvalliset olot.
Ihan hyvää ja fiksunoloista pohdintaa, mutta ensimmäisen kappaleen viimeinen lause särähti heti korvaan. Jos Valioliigassa teet 11 maalia jumbojengissä, niin kyllä sä silloin kävelet mihin tahansa sarjaan joukkueessa, missä olet roolitettu oikein. Ja tämähän on Pukin kohdalla ollut erityisen tärkeää.

Myös nämä huutelut jostain kotipesästä Norwichissa ovat vähän outoja mun mielestä. Muksut ovat niin pieniä että niille aivan sama missä asutaan. Teemulla on pari pelivuotta absoluuttisella huipulla, sen jälkeen voidaan katsella niitä pesätouhuja ;)
fingerström

Poissa Poissa


Vastaus #3518 : 01.08.2020 klo 00:10:49

Tokihan kaikki viralliset keskustelut ja tarjoukset tehdään vasta kun on luvat saatu. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö raameja selvitettäisi etukäteen, molempien osapuolten toimesta.
Toki siirtoja kaatuu myös henkilökohtaisiin ehtoihin, muttei mikään seura ole niin typerä että lähtisi tekemään tarjousta pelaajasta jolla ei ole mitään halua seuraan siirtyä. Erikseen sitten nämä kikkailut jossa myyvä seura painostaa pelaajaa siirtymään muualle.
Ja vastaavasti sitten pelaajilla on omat keinonsa painostaa seuraa myymään, jos haluaa muualle päästä pelaamaan. Näistä on niin paljon esimerkkejä että voidaan puhua jokseenkin yleisestä toimintatavasta.
Luonnollisesti tässäkin tapauksessa siirto vaatii toteutuakseen sekä Norwichin että Pukin tahdon sen toteutumiseen. Näihin molempiin seikkoihin voidaan kuitenkin vaikuttaa monin eri keinoin ja siirroissa voidaan nähdä myös hyvin härskejä keinoja. Tässä tapauksessa en toki noihin usko, mutta turha myöskään uskoa että mikään seura tekisi Norwichille tarjousta ennen kuin olisi selvittänyt että kiinnostaako Teemua tulla seuraan ja minkälaisella sopparilla voisi siirto toteutua.

Niin. Kuten tässä pari nimimerkkiä on yrittänyt kärsivällisesti selittää, ostajatarjokas ottaa yhteyttä sopimuksen haltijaan ja pyytää lupaa neuvotella. Eli olemassaoleva sopimus määrää neuvottelureitin. Kuten kaikissa maailman sopimuksissa, niitä on tarkoitus noudattaa. Sopimukset voidaan kuitenkin purkaa tai niitä voidaan muuttaa. Nämä muutokset tehdään sopimalla ja purkamiset joko sopimalla tai rosiksella. Eli sopimus, paperiako jne?

PS EDIT: Tähän pitää vielä lisätä, että sopimusten purkamiset tai muuttamiset ovat uusia sopimuksia, jotka sitovat vanhan tavoin. Sopimusyhteiskunta -jossa mekin eletään ja jota tän päivän diktatuuritkin simuloivat- ei voi elää ilman sopimuksia.


Norwichilla on oma lusikkansa sopassa ja varmasti hinnoittelevat Pukin korkealle.
-------------------------------
Norwichissa on koti, on perheellä hyvät oltavat. Sinne on rakennettu pesä jossa hoivata pienokaisia uneliaan maaseudun tuudittaessa rauhalliseen rytmiin. Aika kova diili saa olla että tuolta kannattaa lähteä. Tämä painaa perheellisellä, muitakin kuin itseään ajattelevalla henkilöllä aika hemmetin paljon. Ehdottomasti yksi tärkeimmistä asioista, miten taata perheen hyvät ja turvalliset olot.

Hyvä analyysi.
« Viimeksi muokattu: 01.08.2020 klo 01:02:47 kirjoittanut fingerström »
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #3519 : 01.08.2020 klo 00:23:44

On myös hyvä muistaa, että vasta Tanskan vuosina Pukista kuoriutui nykyinen ammattilainen. Iso vastuu, mutta ennen muuta fysiikan saaminen nykyfutiksen vaatimusten tasolle, mahdollisti menestyksen sumujen saarilla. Ja toki, hyvin onnistunut seuravalinta näytteli myös suurta roolia. Tämä seikka jää tuossa artikkelissa vaille huomiota.

En ihan täysin allekirjoita Kanervan kannaksi kirjoitettua. Näkisin, että neljässä suurimmassa liigassa riski joutua sivuraiteelle on liian suuri. Jo sopimuksen saaminen on erittäin epätodennäköistä. Prioriteettina tulisi olla suuri vastuu, ja jos mahdollista, merkittävässä pääsarjassa. Mieluummin joukkueessa, joka pelaa mestarien liigassa. Norwich toki on todennäköinen, ja hyvä vaihtoehto.

Se taitaa olla jo toiveajattelua, että Pukki pelaisi jossain top4 liigan joukkueessa Mestarien liigaa suurella vastuulla. Tai no, Atalantassa näiden kaikkien yhdistyminen voisi jollain tasolla olla jopa realismin rajoissa. Pelaisivat vielä aikalailla Euroopan seksikkäintä futista, mielelläni Pukin tuolla näkisi. Eri asia sitten taas on se, olisivatko edes kiinnostuneita Pukista, tuskin.

Filosofi tuossa kuitenkin kirjoitti, että kokonaisuus ratkaisee ja näinhän se menee. Pukin leiri valitsi kuitenkin pari vuotta sitten Norwichin sen verran fiksusti, että varmasti tälläkin kertaa päätyvät parhaaseen ratkaisuun huomioiden muun muassa pelityylin ja vastuun. Ei Pukkia silmät kiinni varmasti olla heittämässä mihinkään kukkupallojengiin istumaan penkille. Jos optimaalista seuraa ei löydy, sitten jää pomminvarmasti Norwichiin.

Jotenkin sitä hain toivoisi näkevän Pukin jossain Championshipia kovatasoisemmassa liigassa, liekö sitten esimerkiksi jollain Leedsillä halukkuutta. Championship alkaa olla Pukin osalta jo läpipelattu, toki kuitenkin Norwich ennemmin kuin penkillä istuminen jossain isommassa jengissä jos näistä pitäisi valita.. En näe kuitenkaan mahdottomana sitä, että Pukki pääsisi kovempaan sarjaan isoon vastuuseen, pelasihan se viime kaudellakin maailman kivikovimmassa suurella vastuulla.
Kulma

Poissa Poissa


Vastaus #3520 : 01.08.2020 klo 00:35:24

Oman mutuilun pohjalta HG-sääntö ja Norwichin uudet hankinnat yhdessä kertovat, että seura on jo kuukausi sitten päättänyt luopua Pukista. Siellä ei yksinkertaisesti ole ensi kaudelle tilaa "Kotka-Homegrown" Teemulle. Ja hinta on kohtuullisuudessan sen mukainen.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #3521 : 02.08.2020 klo 14:32:22

En tiedä kuinka hassutteluja nämä ovat, mutta Sky Bet on antanut Pukin siirrolle seuraavat kertoimet:

Besiktas 3.5
Burnley 5.0
West Bromwich Albion 6.0

edit. Hups, aivopieru laskennassa.
« Viimeksi muokattu: 02.08.2020 klo 14:37:54 kirjoittanut erno »
trendkiller

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACK, Kanarialinnut, Packers


Vastaus #3522 : 02.08.2020 klo 15:08:01

Mihinkään Turkin persreikään kannata lähteä. Ukot tulee ja menee, niin käy Pukillekin. Burnley olisi erinomainen vaihtoehto, Weballe myös peukku.
Hevone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hippitytöt


Vastaus #3523 : 02.08.2020 klo 15:52:56

Oli miten oli, Saksa on paska maa. Pukki <3
Ribun

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK ja Helmarit


Vastaus #3524 : 02.08.2020 klo 16:48:38

Brentford olisi oiva vaihtoehto ja kaiken lisäksi tanskalaisvalmentaja ja tanskalaisia pelaajia joukkueessa.

 
Sivuja: 1 ... 140 [141] 142 ... 146
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines