FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.08.2022 klo 03:42:46 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Kirjoittaja Aihe: JIPPO-JJK 28.4 - hallikausi päätökseen  (Luettu 8434 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
SubPop

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, QPR, Rayo


: 26.04.2007 klo 09:40:20

Tämän kauden Ykkönen käynnistyy lauantaina klo 15 Joensuun Areenassa toista kauttaan "finskipimpissä" palloilevan JIPPOn sekä vihdoin yhdeksän vuoden evakkoreissun jälkeen takaisin tasolleen nousseen Keski-Suomen lippulaivan, JJK:n, kohtaamisella. Ottelu pelataan suorastaan häpeällisesti hallissa johtuen käsittääkseni heikosta nurmi/tekonurmikenttätilanteesta Jokipoikien kaupungissa. Sille :keskari:.

Kotijoukkue on heikentynyt selvästi viime kaudesta, kun hyökkäyksen tärkein pelaaja Immo Eronen päätti kokeilla ahtaajaelämän autuutta siirtymällä KTP:hen. Hyökkäyksestä poistui myös Jussi Kemmo, joten maalintekovastuu lepää tällä kaudella pitkälti nuoren Sasha Anttilaisen ja kokeneemman Tero Tahvanaisen harteilla. Jälkimmäinen missaa avauspelin loukkaantumisen takia, joten Sasha tarvitsee tukea keskikentältä Marko Kivilältä ja todennäköisesti vaihdosta jossain vaiheessa mukaan tulevalta super-Laurilta (Dalla Valle). Ilmeisesti Sashaa on peluutettu jonkinlaisena targettina viimeisissä treenipeleissä. JIPPOn kannalta tärkeä uutinen oli Lappeenrannan Kraaveseenin eli Tuomo Heikkilän jatkosoppari. Työtä ja taistelua riittää, syöttöprosentti voisi olla kovempikin. Puolustuksen keskustaa johtaa varma Mika Lähderinne saaden rinnalleen kulttisankari Korpelan, joka on toipunut pelikuntoon aivan kauden alla. Maalilla on treenipeleissä esiintynyt edukseen Riverballista tullut Lauri Hurskainen, joka saa kauden edetessä tehdä tilaa loukkaantumisen vuoksi sivussa olevalle selkeälle ykkösveskarille, Mikko Ikoselle.

JJK, sydämeni valittu, ratsastaa Joensuuhun intoa puhkuen ja suuria uneksien. Kevään mittaan puheet "varmasta" menestyksestä Ykkösessä ovat lisääntyneet Jyväskylän kujilla, mikä on aina vähän huolestuttava merkki. Ykkösen ja Kakkosen tasoero on todella suuri eikä yksikään matsi tule olemaan helppo (nyt kun Rakuunat saatiin ulos :-[). Kevään tuloksellisesti onnistuneet treenipelit eivät merkitse juurikaan mitään kauden alkaessa; kovaa ollaan treenattu mutta niin ollaan muuallakin. Taistelua ja mentaalista kanttia vaaditaan heti kauden alusta lähtien.

Joukkue on tietääkseni Lähitietä lukuunottamatta terveenä, vaikka Kotamäki missasikin viimeisen treenimatsin kuumetaudin vuoksi. Juho Luukkonen palasi tolppien väliin juuri kauden alla ja pelasi ihan kohtuu hyvän matsin GBK:ta vastaan. Puolustuslinja näyttää yhtenäiseltä ja tiiviiltä; lisäksi molemmat laitapakit nousevat hanakasti eurooppalaiseen tyyliin hyökkäyksiä tukemaan. Keskikenttä on sitten aikamoinen kysymysmerkki? Laidoilla aloittanevat Järvinen/Alhonen oikealla ja GBK-matsissa loistanut Pulkkinen vasemmalla. Keskellä pelannee Kotamäki (jos on toipunut) mutta kuka kaverina? Prihana laittaisin nimenomaan JIPPOa vastaan kehiin terrieri-Veijosen, mutta Juntunen on jostain syystä istutettu viime matseissa myös keskustaan. Miettistä en ole vieläkään nähnyt tositoimissa. Hyökkäyksessä aloittavat superTommi (Kari) sekä Tunde, penkiltä ratkaisemaan Vaajakosken Suulskjäär, Tomi Karlstedt.

Lauantaina kamppailu ratkeaa keskikentällä, jossa avainkysymys on, onnistuuko Tuomo Heikkilä & co prässäämään JJK:n pelinrakentajilta ajan ja tilan pois, jolloin pelin avaaminen jää puolustajien harteille. JIPPOn puolustuslinja on verraten kankea, mikä sopii paremmin kuin hyvin Pulkkisen ja Karin läpijuoksuille. Toki JIPPO voi eliminoida tämän roikuttamalla linjaa alhaalla; tällöin tarvitaan Harjun Ballackilta kunnon pommeja!

1-2 JJK vie, Korne kolmella Keltainen Keltainen Keltainen ulos kun ei pää kestä Karin vipeltämistä. Ratkaisumaalin tulee penkiltä tykittämään Karlstedt 74. minuutilla.

JJK! Ylos Ylos Ylos
« Viimeksi muokattu: 26.04.2007 klo 09:44:16 kirjoittanut SubPop »
SubPop

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, QPR, Rayo


Vastaus #1 : 26.04.2007 klo 09:48:25

Lisäyksenä edelliseen: JIPPOn analyysin tein ihan fiilispohjalta vailla tarkempaa tietoa, Lortto & kumppanit olkoon hyviä ja oikaiskoon jos tarvetta on! 8)

Lauantain matsin kannalta olennainen kysymys on tietty myös se, kuka tekee JIPPOn maalit? Riittääkö Sashan kantti painimaan Lassia ja Siniä vastaan? JJK:n maalintekijän toki tunnemme jo.. ;)
SubPop

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, QPR, Rayo


Vastaus #2 : 26.04.2007 klo 10:09:53

Vois vielä laittaa JJK:n oletetun avauksen:

                     LUUKKONEN

HANNULA   SINISALO   LEHTONEN   LATIKKA

                               VEIJONEN
              KOTAMÄKI

JÄRVINEN/                                 PULKKINEN
ALHONEN

                SUPERTOMMI     WUSU


Saattaa olla, että Priha pitää GBK-matsin avauksen (riippuu pitkälti Kotamäen pelikunnosta), jolloin kk pelaa järjestyksessä JÄRVINEN - JUNTUNEN - VEIJONEN - PULKKINEN. Luottoa löytyy joka JJantteriin, BRING IT ON, ME OLLAAN VALMIIT! Pallo Pallo Pallo
timotei tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kettusen Pekka


Vastaus #3 : 26.04.2007 klo 10:48:54

SubPoppi on selkeästi repimässä pelibeckenbauerinsa kaudenalkujännityksestä, sen verran ankaraa hehkustusta sen verran tiheään tahtiin on tarjolla.
Mikä on toki vain hyvä asia.  Ylos

Sitäpaitsi otteluennakko vaikutti varsin ansiokkaalta, en tiedä sitten kuinka paljon kukkupuheita Joensuun karpaasti tuosta löytävät, itselleni meni täydestä.
Laitetaan tähän perään toiseen otsikkoon laittamani suppea taustaspekulaatio..

Joukkueet harjoittelivat jokunen viikko sitten Jyskän arktisella muovilla. JJK vei ottelun 2-1, mutta vihollisen kokoonpanosta puuttui tuolloin iso liuta pelaajia.
Kenraalissaan JJK tahkosi 1-1 -tasurin GBK:n kanssa, kun JIPPO hävisi KuPSille 1-2.

Mielenkiintoinen sarja-avaus tiedossa. Hyvä startti olisi luonnollisesti molemmille tärkeä, JJK:n hankaluutena se, että seuraavakin peli on vieraissa. Vastassa tuolloin taas Kokkolan toinen kotimainen, GBK.  Pallo

Tulosvedossa JIPPO ja JJK saavat kumpikin 1 ja 2, ja uskon että ollaan hyvinkin lähellä totuutta. Tasapelistä tuskin kovin kauas jäädään.

Hitusen jo tutisee...  Ylos
Kinuski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Olen tuuliviiri ja takinkääntäjä


Vastaus #4 : 26.04.2007 klo 16:59:12

Ykkösen tuleva maalikuningas eli SUPERTOMMI Kari paukuttaa pari maalia Wusun tyytyessä kolmeen ohilaukaukseen ja seitsemään paitsioon, joten voitto Jykylään lukemin JIPPO 0 - JJK 2.  8) Ylos
Hong Song

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 26.04.2007 klo 22:43:15

Ylihuomenna se alkaa  :o Ylos Hyvä alustus Subilta  Ylos

JJK:n avaus pitäisi tosiaan olla kohtalaisen selkeä, ellei tule viime hetken loukkaantumisia/sairastumisia. Itsekin laittaisin kyllä Pekon rinnalle Veijosen ja Juntusen heittäisin oikeaan laitaa. Pulkkinen vasemmalla. Järvinen ei ole harkkapeleissä vakuuttanut ja Juntusen nostaisin avaukseen hyvin pitkälti viime syksyn hyvien pelien perusteella ja onhan kaveri pärjännyt ihan hyvin myös harkkapeleissä vieraalla pelipaikalla. Veijonen kuitenkin keskelle siksi, että jonkun on pystyttävä voittamaan kaksinkamppailut kun Pekosta ei siihen hommaan oikein ole. Kärkipari ja puolustuslinja vaikuttavat aika itsestäänselviltä tapauksilta.

Mielenkiintoista nähdä, saako JJK avauspelien puppelointiputkensa vihdoin poikki. Tasurikin olisi hyvä alku kaudelle.

Hallissa pelaamiselle vielä todella syvä uuh  :keskari: Vissiin kauden toinenkin peli hallissa kaiken lisäksi  :-[
Lortto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riverball


Vastaus #6 : 26.04.2007 klo 23:08:48

Ihan hyvää settiä subpopilta Ylos

Hallikausi siis alkaa, vaikka ulkonakin voisi sään puolesta pelata. Keskuskentän ruoho tosin ei vielä missään kovin kummoisessa kunnossa ole, kiitos kenttämestarin, joka luottaa luontoon kentän hoidossa.

Jipolla ei pitäisi olla muita poissaoloja kuin J.Harinen, Te.Tahvanainen ja Mikko Määttänen, joka potee Ittosen antamaa pelikieltoa. Näin ollen Jippo aloittaa luultavasti yhdellä kärjellä ja potkii pulustuksesta palloa niin pitkälle kuin lähtee ja toivoo, että Sasha voittaa kärjessä edes osan palloista. Näistä voitetuista palloista sitten D.V, Sasha ja Kivilä yrittävät juonia jonkin näköisiä tilanteita. Ilmeisesti ottelussa Jippo esittelee myös uuden MyPasta tulleen vahvistuksensa, Ville Oksasen, mutta mitään hajua ei ole aloittaako hän avauksessa vai penkillä.

JJK:n taasen kuvittelisin olevan pelityyliltään lähes Jipon täydellinen vastakohta. Luulisin, että joukkue pyrkii pelaamaan paljon maata pitkin ja saamaan nopeaa Karia liikkeelle. Wusu toisena kärkenä luo 1vs1 painikamppailuja Jipon toppareille ja pyrkii pitämään palloa hyökkäysalueella. Myös Pulkkinen keskikentän moottorina tullee aiheuttamaan hankaluuksia Jipon puolustukselle. Heikoin alue JJK:lla näin etukäteen ajateltuna ja joukkuetta näkemättä on sen puolustus. Tässä aukeaakin Sashalle mahdollisuuksia voitetuista 1vs1 tilanteista ja ennustankin, että hän ainakin yhden maalin ottelussa tekeekin.

Jipon oletettu avaus:

                           Anttilainen
                       Kivilä
Oksanen/Ti.Tahvanainen-Reponen-Heikkilä-Dalla Valle
                  Berg-Lähderinne-Korpela-Ekroos
                                 Ikonen

E: Jipon sivujen ennakko: http://www.jippo.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=1122&Itemid=40 Näköjään Lähitie ei pelaakkaan, joten muokataan tekstiä hieman. Lähitie Vaihto Pulkkinen
« Viimeksi muokattu: 26.04.2007 klo 23:13:04 kirjoittanut Lortto »
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 27.04.2007 klo 09:31:18Hallissa pelaamiselle vielä todella syvä uuh  :keskari: Vissiin kauden toinenkin peli hallissa kaiken lisäksi  :-[

- Palloliiton sivujen otteluohjelmassa JIPON kolme ensimmäistä kotiottelua on mainittu pelattavaksi hallissa! Joten tämä otsikkokin johtaa harhaan. Kulttuurin kehitysalueilla hallikausi päättyy vasta vähän ennen Juhannusta. Mahtaa olla turhauttavaa astella kirkkaasta alkukesän auringosta sisälle halliin.  >:(
« Viimeksi muokattu: 27.04.2007 klo 09:35:22 kirjoittanut The Real Wolf »
Tapiiri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: -


Vastaus #8 : 27.04.2007 klo 09:38:24

Lainaus käyttäjältä: Lortto

Heikoin alue JJK:lla näin etukäteen ajateltuna ja joukkuetta näkemättä on sen puolustus.

Muutaman harjoituspelin nähneenä itse sanoisin, että JJK:n heikkoudet löytyvät keskikentältä. Kotamäki on hyvä tekemään peliä ja Juntunen ja Veijonen kovia taistelijoita, mutta kaikkien pelintekoavut Ykkösen tasolla on näkemättä. Lievä hitaus välillä vaivaa vastahyökkäyksien käynnistämisessä ja nopeassa ylöspäin pelaamisessa. Vasemman laidan Pulkkisen kautta pelattaneen myös monta hyökkäystä.
Super-Pippo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK & Harjun Potku & SoPS


Vastaus #9 : 27.04.2007 klo 18:09:54

Dalla Valle :o Ylos Ainoa syy miksei JJK voisi voittaa tätä peliä. 1-3 silti. :)

Edit. Ja voi vittu jos Järvinen on muka avauksessa :keskari:
SubPop

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, QPR, Rayo


Vastaus #10 : 28.04.2007 klo 13:39:52

Pidetäänkö teksti-tv liveseurantaspämmäjäiset täällä? Oih kuinka jännittää... Yritän onkia raporttia pelin jälkeen MoM:ltä (toivottavasti). ;)
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #11 : 28.04.2007 klo 14:00:13

Eikö paikalla ole ketään, joka voisi laittaa kännykällä raporttia...edes puoliaika raporttia ja sitten pelin jälkeen?

edit: Mukavasti kyllä jännittää tämä kauden avaus  :) Hallipeli antaa tosin Jipolle varmaan suhteettoman suuren edun, mutta toivotaan toivotaan.
Lortto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riverball


Vastaus #12 : 28.04.2007 klo 14:08:21

Jau Vittu, KIIMAA!!! Nyt kohti Areenaa Tuoppi
Turilas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK ja Huuhkajat


Vastaus #13 : 28.04.2007 klo 14:15:13

Jep, lienee tässä vaiheessa liikaa toivottu ja kohtalon uhmaamista jos Ykkösen nettisivuilla olisi jonkinlaista liveseurantaa. Teksti-tv:n varassa tässä siis ollaan. Jänskättää kieltämättä. Vajaakuntoista JIPPO:a vastaan JJK:lla on hyvät mahdollisuudet. Jos se nyt johonkin kaatuu niin juuri tuohon keskikentän puppelointiin eli ei saada syöttöpeliä kulkemaan ja/tai paikkoja rakennetuksi. Etenkin Lehtosen paluu kentällä tuonee puolustuspelaamiseen tarvittavaa ryhtiä ja kokemusta, jotta ei tarvitse enää hätäpäissään vain roiskia palloa pois omasta päästä vaan voimme kenties odottaa jopa puolustuksesta lähtevää hyökkäyksen rakentamista. Yhtä kaikki, Joensuuhun ei parane lähteä takki auki tai kyyti on kylmää. Jos JJK:n syöttely ei lähde kulkemaan ennustan tulokseksi 1-0 tai 0-0. Muutoin JJK:lle 0-2 tai 1-2.
Röytän Karhu

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 28.04.2007 klo 14:16:14

Ei ole liikaa toivottu: http://ykkonen.palloliitto.hs.prewise.com/ -> Live-seuranta.  Ylos
#10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #15 : 28.04.2007 klo 14:21:36

Mahtavaa!  >:( Ylos
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #16 : 28.04.2007 klo 14:32:18

Tietoa avauskokoonpanoista?
timotei tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kettusen Pekka


Vastaus #17 : 28.04.2007 klo 14:50:22

Perkeles, kymmenen minuuttia..
Jännittää.. Olisi kyllä mahtavaa jos seura pystyisi ilmoittamaan joukkueen kokoonpanon ja jopa avauksen nettisivuillaan, mutta ei moisesta tietenkään kannata edes haaveilla..

Huuh..  Pallo
timotei tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kettusen Pekka


Vastaus #18 : 28.04.2007 klo 15:10:08

7 min 0-0.
Perkeles kun ei niitä kokoonpanoja mistään löydy...
Speedi
Vastaus #19 : 28.04.2007 klo 15:12:58

Ei oo eteenpäin menty, jos kokoonpanoja ei löydy mistään.  Alas
Turilas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK ja Huuhkajat


Vastaus #20 : 28.04.2007 klo 15:15:32

Jep, hienoa, tulos livenä myös Ykkösen sivuilla. Vielä kun tosiaan saisi nuo avauskokoonpanot pelitapahtumista ja tilastoista puhumattakaan.
Kikkara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Meil ei oo mittään


Vastaus #21 : 28.04.2007 klo 15:40:47

Jep, hienoa, tulos livenä myös Ykkösen sivuilla. Vielä kun tosiaan saisi nuo avauskokoonpanot pelitapahtumista ja tilastoista puhumattakaan.

Aivan! Siitä sinisestä systeemistä ei voi painaa  :-[ :keskari: pöllöliiton homoille jotka ei osaa tehä sivuja loppuun
Röytän Karhu

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 28.04.2007 klo 15:47:53

Pöytäkirja löytyy kyllä tulospalvelusta mutta siinäkään kokoonpanoja ei vielä ole. Viime vuonna joiltain paikkakunnilta oli noita vaikea saada, liekö sama nytkin?
Hong Song

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 28.04.2007 klo 15:54:17

0-0 puoliajalla.
Kikkara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Meil ei oo mittään


Vastaus #24 : 28.04.2007 klo 16:02:07

Pöytäkirja löytyy kyllä tulospalvelusta mutta siinäkään kokoonpanoja ei vielä ole. Viime vuonna joiltain paikkakunnilta oli noita vaikea saada, liekö sama nytkin?

mistäs sieltä tuollaisen  :o. Itse löysin vain ottelun ja siitä ei voinut painaa

 
Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa